EDC Paris Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alege spiritul antreprenorial, alege EDC Paris Business School .

EDC Paris Business School este clasată în primele 10 școli de afaceri din Franța și pe locul 1 pentru antreprenoriat cu o rată de creare a afacerilor de 3 ori mai mare decât cea a altor școli absolvenți, în timp ce 80% dintre tinerii săi absolvenți continuă să lucreze în dezvoltarea afacerilor, întreprinderii sau inovare.

130552_study1.jpg

foto prin amabilitatea EDC Paris Business School

Unitatea noastră este membră a Conférence des Grandes Ecoles (CGE) și este acreditată EPAS de EFMD. Are 1.450 de studenți de 40 de naționalități diferite pe campusul său de 5.000 de metri pătrați din districtul de afaceri La Défense.

EDC Paris Business School a fost de referință în conducerea antreprenorială de 70 de ani.

EDC Paris Business School oferă un program Grande Ecole (masterat la nivel acreditat de stat) și cursuri de specialitate (acreditat RNCP - Directorul Național al Calificărilor Profesionale); un licențiat în management și 6 master în știință (MSc In) cu obiectivul de a consolida expertiza inițială în domeniile marketing, finanțe, management, tehnologie digitală și afaceri, o diplomă de licență în management și două MBA în educație continuă și internațională completă formate de timp.

Datorită rețelei noastre de companii partenere și angajamentului celor 18 500 de studenți, putem oferi peste 3000 de locuri de muncă și locuri de muncă în fiecare an.

130553_study3.jpg

foto prin amabilitatea EDC Paris Business School

130551_study2.jpg

foto prin amabilitatea EDC Paris Business School

130554_study4.jpg

foto prin amabilitatea EDC Paris Business School

Locații

Paris

Address
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

92415 Paris, Île-de-France, Franţa

Programe

MSc
Masterat