Citește Descrierea Oficială

EDC Ecole des Dirigeants

EDC este o școală de afaceri unică. Este unic pentru că aparține celor 240 de absolvenți, toți liderii de afaceri, care și-au cumpărat școala în 1995. Conduită de valorile solidarității și observând că în Franța nu exista o instituție de învățământ superior adaptată la antreprenoriat, am dezvoltat acest proiect a fi moderne, independente și pragmatice.

EDC este unică deoarece este o școală complet independentă care are propriul examen de admitere. Deși abilitățile academice sunt cruciale, juriile acordă o mare importanță valorilor care trebuie să ghideze afacerile: ambiția și respectul, conducerea, căutarea excelenței, etica și solidaritatea.

Aproape 9 ani în urmă, EDC fost primul care a dat un loc important eticii în afaceri prin crearea " EDC - Ethique

Ne-am construit reputația pe un spirit antreprenorial, pe o dorință și abilitate pe care dorim să o împărtășim cu tinerii noștri studenți. Vrem să îi ajutăm să devină propriii lor șefi și să-și dezvolte afacerile fie în Franța, fie în altă parte, în timp ce este condus de o atitudine de antreprenoriat responsabil, creativ și proactiv care reflectă imaginea școlii lor.

Metodele educaționale ale EDC permit studenților să se imerseze în lumea afacerilor de la începutul anului. Rețeaua noastră puternică de foști studenți, cu 13 000 de absolvenți, este deosebit de activă în primirea studenților și, ulterior, oferirea de locuri de muncă. Calitatea și loialitatea recunoscute în unanimitate a acestei rețele au permis crearea EDC Capital, un fond care vizează să ajute studenții și tinerii absolvenți care doresc să își înființeze propria companie; o abordare unică în Franța.

20% dintre absolvenții noștri își înființează propria companie în termen de cinci ani de la absolvirea școlii.

80% își așează primul loc de muncă imediat după obținerea diplomei.

Modelul nostru original și eficient este acum recunoscut la cel mai înalt nivel. De la începutul anului 2009, diplomă Bac 5 a obținut nivelul de diplomă de masterat; acest nivel suplimentar permite EDC să se situeze printre școlile de afaceri de top din Franța și îi oferă absolvenților o mai mare vizibilitate în Europa și o mobilitate internațională puternică . Din aprilie 2010, EDC este membru al Conférence des Grandes Ecoles, asociație franceză.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza
Location address
EDC
70, Galerie des damiers
Paris la défense 1

Paris, Île-de-France, 92415 FR