Centrale Nantes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1919, Centrale Nantes (ECN) este printre instituțiile de învățământ superior de top și de cercetare în Franța în Science & Engineering. Scopul său este de a dezvolta la nivel de top oamenii de stiinta si ingineri în domenii multidisciplinare și specifice de la 2150 de studenți pe an, în pistă de inginerie (5 ani), masterat și doctorat. Dezvoltarea internațională se află în centrul politicii strategice de Centrale Nantes: 100% din elevii săi inginerie merg în străinătate și 30% din populația campus este international.

nou

Întărirea Networks

Centrale Nantes aparține prestigiosul Groupe des Ecoles CENTRALES, Învățământului Superior și instituțiile de cercetare, cu o lungă tradiție de inovare, proiectare, construcție și de fabricație. Încă de la înființarea sa, Groupe des Ecoles CENTRALES a urmat aceeași chemare: formarea de ingineri capabile să răspundă cele mai mari provocări ale epocii lor. Centrale Nantes facilitează atât profesor și schimburile internaționale de studenți prin programe de masterat de înalt nivel de calitate cu eticheta Erasmus Mundus de excelență livrate de către Comisia Europeană. Într-adevăr, instituția este implicată în 4 proiecte A.1 Erasmus Mundus (3 master, doctorat 1), 15 proiecte A.2 Erasmus Mundus (3 în calitate de coordonator, cu India și Asia de Sud), două proiecte A.3. Unele granturi sunt disponibile în cadrul acestor proiecte. Cei mai mulți studenți internaționali sunt acordate burse atractive din Centrale Nantes, companiile, Comisia Europeană, ambasade franceze sau Pays de la Loire Regiune. Recunoașterea excelenței științifice de Centrale Nantes faciliteaza colaborarea cu organismele economice regionale, precum și companii globale, și interacțiunea cu rețele similare din străinătate. Centrale Nantes poduri golurile dintre educație, cercetare, dezvoltare, si lumea corporatista.

Accesul la platformele tehnologice de ultimă oră

Ca o sursă de inovare și deschidere, Centrale Nantes oferă legături puternice cu industria și se bucură de o reputație de excelență în jurul lumii. Unități de cercetare școlii poseda echipament experimental, care este unic în domeniile lor respective, în special în hidrodinamica navale, mecanica fluidelor, inginerie civilă, de testare accident, realitate virtuala, robotica, și de prelucrare. Laboratoarele de cercetare sunt complet integrate în programul de învățământ al școlii de a asigura studiu prin cercetare pentru studenții de inginerie și îmbogăți formarea IR, oferindu-le acces la pedagogiilor inductive în laboratoarele și să permită celor care începe cariera în cercetare și dezvoltare pentru a se pregăti pentru responsabilitățile lor viitoare. În timpul al treilea an de la Nantes Centrale, veti avea posibilitatea de a accesa acest echipament.

nantes

Aici este oferta Centrale Nantes topnotch Master International de: 10 International Masters (cursuri predate în limba engleză)

Mediu urban :

 • Atmosfera, Apă și Mediu Urban

Mecanica Aplicata:

 • Mecanica de calcul
 • Proiectare de sisteme și produse
 • Procesul de materiale și tehnologie compozite
 • Hidrodinamica si inginerie ocean
 • Energetică și propulsie
 • AMASONE = Exploatarea navei și Inginerie Naval

Inginerie civilă

Control Engineering, Robotica si Informatica Aplicata:

 • Robotica avansate
 • Control automat, Signal, & Image
 • Real Time, director și de supraveghere

HEI Social Media Link-uri prezență:

Facebook: Centrale Nantes Masters YouTube: International Centrale Nantes

Informatii practice

Oficiul Internațional ajută toți elevii internaționale pentru a umple cerințele administrative și de a obține o cazare aproape de campus.

Centrale Nantes propune, de asemenea o multime de activitati prin diferite cluburi și asociații. Datorită Centrale Nantes Alumni unul și numai taxa, ai acces la rețea Centralian și să beneficieze de toate serviciile imediat si fara datele de expirare! Accesul direct toate activitățile, contacte profesionale și regionale de club, precum și alte grupuri școlare Centrale.

La absolvire, următoarele servicii vor fi adăugate: o evaluare gratuită a carierei la fiecare 5 ani, reduceri permanente de pe cursuri de educație executive și numeroase alte beneficii.

Condiții de viață în Franța

A cincea cea mai mare economie a lumii, Franța este, de asemenea, de-a patra destinatie cel mai popular pentru studenții internaționali. Țara își menține angajamentul de a politicii sale de lunga durata de tratament egal pentru studenții interne și internaționale. În fiecare an, Franța face investiții masive în educație și cercetare. De fapt, educația este cea mai mare categorie de cheltuieli guvernamentale, reprezentând mai mult de 20% din buget. Economia Franței este din lume al cincilea cel mai mare. Aceasta reprezintă 5% din PIB-ul mondial și 6%.

Taxele de școlarizare

Taxele de școlarizare de la Nantes Centrale sunt de la € 0 € la 9000 pe an.

Informații Alumni

Alumni sunt foarte importante pentru Centrale Nantes. Asociatia Alumni a Centrale Nantes este larg răspândit în multe țări din întreaga lume, care lucrează în diverse sectoare. Unii dintre ei ocupă poziții înalte în diferite Cercetare Insitutes sau companii în timp ce alte câteva sunt antreprenori de succes. Rămâne conectat cu absolventii dovedește extrem de important pentru studenții din mai multe punct de vedere. Alumni rețea oferă nu numai o șansă pentru studenții de a interacționa cu alumni, dar, de asemenea, ajută absolventii pentru a rămâne conectat cu Institutul și se actualizează pe diverse evoluții. Odata cu aceasta, o platformă pentru schimbul periodic de opinii și idei între absolventii este la fel de important pentru propria lor dezvoltare și creștere.

Apel pentru aplicare: Mundus Masterat Erasmus: EMship Design Avansat Burse: Până la 48 000 € pe apel de student pentru aplicarea pe programul http://www.emship.eu/ master recunoscut de către Comisia Europeană cu Erasmus Mundus etichetă grad dublu livrate de Centrale Nantes (Franța) și Universitatea din Liège (Belgia)

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Limba franceza

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Erasmus Mundus - Emship Avansat De Proiectare

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Franţa Nantes

Obiectivul programului Erasmus Mundus Master este EMSHIP de a oferi o educație de înaltă în Arhitectură și Design Naval navelor, printr-un 1.5 ani - 90 de credite - Masterat Curs accesibilă [+]

Erasmus Mundus - EMship Advanced Design

 

Obiectivul programului Erasmus Mundus Master este EMSHIP de a oferi o educație de înaltă în Arhitectură și Design Naval navelor, printr-un an de 1.5 la 90 Credits - Curs de Master accesibile ca studiile postuniversitare, conducând la un Master dublă de la ULG-Liege, Belgia și ECN-Nantes, Franța) și o diplomă supliment din Germania (Rostock), Italia (Genova), Polonia (Szczecin) sau România (galat de).

EMSHIP corespunde în mod direct la nevoile industriei marine european și mondial. Candidații vizate sunt:

Candidații care au deja o diplomă de master într-un alt domeniu de inginerie, care ar dori să obțină o specializare în design de navă. Ofițeri activi de inginerie cu 3-5 ani de experiență de muncă maritime, care sunt în căutarea de noi cunoștințe să-și îndeplinească mai bine obiectivele lor de transport. Există într-adevăr o cerere mare de la armatori și autoritățile portuare să angajeze astfel de ofițeri, știind ce la bord este de serviciu, de a gestiona și să mențină flota lor. Candidații In cautare de educație complementară în meserii de agrement Sailing și Mega / iahturi cu motor, dar și în mediul marin mai sigură și mai curată și modul de transport fluvial. Ingineri căutarea pentru studii avansate în Hidrodinamica în Ship Design, productie navei, CAD, Tehnologia Informatiei si structurilor navale. ... [-]

Maestru De Inginerie în Control, Semnalizare și Automată A Imaginii

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Nantes

Maestru de Inginerie în control, semnal automat și de imagine este conceput pentru a promova o ofertă educațională de înaltă calitate pentru studenții europene și internaționale în domeniul controlului automată și sisteme de producție. [+]

Acest Master este recunoscut la nivel internațional și acreditate de către Ministerul francez al Învățământului Superior.

Acest Master este recunoscut la nivel internațional și acreditate de către Ministerul francez al Învățământului Superior. Calitatea cursurilor sale a fost recunoscută în prestigiosul cadrul Erasmus Mundus al Comisiei Europene

Limba de predare

Cursuri complet predate în limba engleză pe parcursul celor doi ani.

TRACK: CONTROLUL SISTEMELOR

Scopul acestei piese este de a prezenta cele mai recente rezultate ale teoriei moderne de control, inclusiv aplicarea metodelor de optimizare în proiectarea sistemului de control. Analiza si proiectarea sistemelor de control neliniare și abordarea structurală a controlului va fi dat. Un subiect important al pistei sunt tehnici avansate de control industriale, în principal, structuri și algoritmi de control de predicție bazat pe modelul liniar și neliniare. Acestea sunt prezentate într-un cadru general al unei structuri de control multistrat, constând din bază de control, de control avansat și straturi de optimizare set-point .. ... [-]


Maestru De Inginerie în Mecanica De Calcul

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Nantes

Acest Master se adresează studenților care doresc să aprofundeze abilitățile lor în modelarea și simularea numerică a modelelor mecanice, ambele fluide și solide. [+]

Maestru de Inginerie în Mecanică computațională

 

Acest Master este recunoscut la nivel internațional și acreditate de către Ministerul francez al Învățământului Superior. Calitatea cursurilor sale a fost recunoscută în prestigiosul cadrul Erasmus Mundus al Comisiei Europene

 

 

Limba de predare

 

Cursuri complet predate în limba engleză pe parcursul celor doi ani.

 

 

Obiective

 

Cursul cuprinde modelarea sistemelor mecanice complexe, care implică o posibilă cuplare a diferitelor fizica la diferite scări.

În termeni mai generali, cursul oferă pregătire solidă în tehnici avansate în calcul științific la interfața dintre disciplinele științifice pentru modelarea problemelor de inginerie. ... [-]


Maestru în Exploatarea Navei și Inginerie Navală - Amasone

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Nantes

Două dintre cele mai mari universități tehnice din Franța s-au alăturat pentru a vă oferi o oportunitate unică de a învăța tehnica navală și a deveni un inginer cu experiență în exploatarea navei. [+]

Maestru în operațiuni navale și inginerie navală

Două dintre cele mai mari universități tehnice din Franța s-au alăturat pentru a vă oferi o oportunitate unică de a învăța tehnica navală și a deveni un inginer cu experiență în exploatarea navei. La Ecole Centrale Nantes oferim un program de formare de ingineri la nivel înalt. Veți avea acces la instalații experimentale, cum ar fi buteliile de încercare ale rezervoarelor de remorcare, ale rezervoarelor de valuri, ale motoarelor cu combustie internă. În colaborare cu École Navale din Lanvéoc-Poulmic, aproape de Brest, se află Academia Navală franceză unde sunt instruiți ofițeri din Forțele Marinei Franceze. În Ecole Navale oferim o pregătire științifică serioasă, cunoștințe de navigație și mediu maritim. Rezistența deosebită a acestui program master este că veți avea sesiuni de formare la bordul vaselor navale franceze. Veți obține o cunoaștere a practicii la bord pentru a servi echipament complex și pentru a se potrivi cu evoluția rapidă a cunoștințelor și tehnicilor, care este extrem de valoroasă pentru un inginer naval și desigur foarte apreciată de angajatorii industriali. 100% Engleză Master! Pe lângă acest know-how tehnic și științific, veți învăța și despre cultura și limba franceză.... [-]


Master European în Mecanica De Calcul

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Nantes

Master of Science în Mecanica computationala este conceput pentru studenții care doresc să își dezvolte cunoștințele și competența în domeniul mecanicii computationale [+]

Master European în Mecanica computationala

 

Master of Science în Mecanica computationala este conceput pentru studenții care doresc să își dezvolte cunoștințele și competența în domeniul mecanicii computationale cu aplicatii in solide, lichide și domenii interdisciplinare. Scopul este de a oferi studenților cu abilitățile pentru modelare, formularea, analiza și punerea în aplicare a instrumentelor de simulare pentru problemele de inginerie avansate, precum și competențe pentru înțelegerea acestor abordări, în contextul mai larg al științei de inginerie. Elevii vor beneficia de un grup de academicieni de frunte și un mediu interesant internațional. Studenții pot lua master 's ca un grad terminale profesionist, sau în curs de pregătire pentru un doctorat grad.... [-]


Master European în Robotică Avansată Emaro

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Nantes

De masterat este conceput pentru a promova o oferta de înaltă calitate de învățământ în domeniul roboticii avansate și inteligente.După absolvire studenții vor au însușit [+]

Master European privind avansată Robotica EMARO

EMARO, Master European în robotică avansată, este un curs de masterat integrat realizat de către cele trei instituții europene și trei instituții din Asia:

Ecole Centrale Nantes de-France (coordonator), Universitatea de Tehnologie din Varșovia - Polonia, Universitatea din Genova - Italia, Asia Institutul de Tehnologie - Thailanda, Facultatea de Stiinta si Tehnologie din Universitatea Keio - Japonia, Shanghai Jiao Tong University - China

EMARO a fost proiectat și acceptate în cadrul Uniunii Europene ERASMUS MUNDUS-program. Programul Erasmus Mundus este un program de cooperare și mobilitate al Uniunii Europene în domeniul învățământului superior care promovează Uniunea Europeană ca un centru de excelență în procesul de învățare în jurul valorii de lume. Acesta are ca scop de a îmbunătăți calitatea în învățământul superior european și promovarea înțelegerii interculturale prin cooperare cu țările terțe Vezi mai multe pe site-ul web Erasmus Mundus. Programul Erasmus Mundus sprijină de înaltă calitate, cursuri de master europene, prin acordarea de granturi atractive pentru studenți (având în rezultate academice excelente) și oamenii de știință care vizitează (academice și profesioniști) din întreaga lume să se angajeze în studii postuniversitare la universități europene, precum și prin încurajarea mobilități în afara țării de studenți europeni și cadre didactice universitare față de țările terțe.... [-]


Master Of Science în Inginerie Civilă

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Nantes

Maestrul FO Inginerie Civilă și Mediu este dedicat în curs de dezvoltare cunoștințele științifice și tehnologice.Acesta este caracterizat printr-un grad ridicat de științifice [+]

Master Of Science în Inginerie Civilă

 

Maestrul FO Inginerie Civilă și Mediu este dedicat în curs de dezvoltare cunoștințele științifice și tehnologice. Acesta este caracterizat printr-un grad ridicat de specializare științifice într-un anumit domeniu de studiu.

Limba de predare

 

100% din limba de instruire și de examinare în limba engleză în timpul primului an, inclusiv 160 de ore de cursuri de limba franceză.

 

Pe parcursul anului 2d, cursuri și Teza de Master sunt fie în limba franceză sau engleză.

 

 

Specificitate

 

Programul pune accentul pe următoarele domenii de focalizare: metode experimentale si numerice, modelare constitutiv, modelarea fizică, medii poroase, modelare numerică și structurală de inginerie, proiectare și se amestecă-un comportament de betoane noi si durabilitatea structurilor.... [-]


Master Of Science în Mecanica Aplicată Pe Energeticii și Propulsie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Nantes

Primul an este dedicată cursuri generale științifice și este comună tuturor elevilor de Master de Mecanica Aplicata (SMA).În al doilea an, ei pot alege [+]

SMA - Hidrodinamica-Energetică și propulsie - Energetică și propulsie

 

Primul an este dedicată cursuri generale științifice și este comună tuturor elevilor de Master de Mecanica Aplicata (SMA). În al doilea an, ei pot alege între mai multe programe independente. Cele Energetică și programul de Propulsia este una dintre ele.

 

 

Limba de predare

 

100% din limba de instruire și de examinare în limba engleză în timpul primului an, inclusiv 160 de ore de cursuri de limba franceză.

Pe parcursul anului 2d, cursuri și Teza de Master sunt fie în limba franceză sau engleză.

 

 

Specificitate Comandantul energetice și de propulsie începe cu cursuri teoretice (gaz dinamica, de ardere, turbomașinior), care sunt apoi aplicate pentru a studia diferite plante de propulsie (motoare cu combustie internă, de propulsie aeronautică și spațială de propulsie). Experimental curs de metode include studii practice și măsurători efectuate de către masteranzi privind unele facilități de cercetare disponibile în laborator (motor cu ardere internă stand de testare, standul de testare turbocompresor, tub de șoc, ..) Cursurile sunt predate de vorbitori diferite de la Nantes Centrale (cu ardere internă Echipa de Cercetare Motoare) și altele universități de prestigiu sau de companii de top (Snecma, Bosch, ..). Teza de master sunt oferite în laboratoare universitare (Nantes Centrales, Cranfield, Eindhoven, Birmingham, Valencia, ..), sau în companii (Renault, PSA Peugeot Citroën, Delphi, Valeo, Snecma, EADS), în domeniul de propulsie. Obiective Scopul programului M2 energetic și de propulsie este de a oferi studenților o instruire avansată în energetică (termodinamica aplicate)... [-]


Master Of Science în Mecanicii Aplicate - Proiectarea De Sisteme și Produse

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Nantes

Acest Maestru furnizează instrumente, modele și metodologii pentru proiectarea de produse mecanice și pentru proiectarea și gestionarea sistemelor de inustrial. [+]

Master Of Science în Mecanica Aplicata - Proiectare de sisteme și produse

 

Acest Maestru furnizează instrumente, modele și metodologii pentru proiectarea de produse mecanice și pentru proiectarea și gestionarea sistemelor de inustrial. Ne ia în considerare factori tehnice, umane și economice. Cursurile de se bazează pe ambele aspecte și acoperă următoarele domenii: proiectare mecanica de mecanisme inovatoare si produse, orientata catre client de proiectare a produselor, inginerie industrială.

 

 

Limba de predare

100% din limba de instruire și de examinare în limba engleză în timpul primului an, inclusiv 160 de ore de cursuri de limba franceză.... [-]


Master în Hidrodinamica și Ocean De Inginerie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Nantes

Scopul acestui program este de a oferi studenților și instruire avansată în problemele tipice ale hidrodinamicii aplicate la ocean și inginerie off-shore: rezistenta la nave, seakeeping, valuri de apă și mediul marin. Fizică, modelarea și aspectele numerice sunt studiate. [+]

Master în Hidrodinamica și Ocean inginerie

 

Acest Master este recunoscut la nivel internațional și acreditate de către Ministerul francez al Învățământului Superior.

Calitatea cursurilor a fost recunoscută în cadrul Erasmus Mundus de prestigiu a Comisiei Europene prin EMship Maestru.

O mare parte a formării este destinată utilizării practice a software-urilor pentru a rezolva problemele definite mai sus, într-o mare varietate de metode numerice: elemente de delimitare sau metode spectrale sub teoria potentialului de curgere, tehnici de finit diferența sau finit de volum în rezolvitorilor pentru fluxurile vâscoase, Smooth particulele Hidrodinamică (SPH).  ... [-]


MSc în Mecanica Aplicate - Materiale și Structuri în Mediul Lor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Nantes

Acest master este conceput pentru a oferi fotografiere dolution probleme ANS abordare orientată către problemele întâlnite în materialele succesiv în timpul de selecție și fazele de modelare [+]

Master Of Science în Mecanica Aplicată - Adunarile metalice și compozite complexe

 

Acest master este conceput pentru a oferi fotografiere dolution probleme ANS abordare orientată către problemele întâlnite în materialele succesiv în timpul de selecție și fazele de modelare și în condiții de exploatare. Accentul pus teoretică de a înțelege conceptele avansate de materiale în legătură cu ingineria manufactring. Cursul se bazează pe ilustrații din studiile efectuate industriale bu liderii de curs. Accentul rămâne pe materiale în modelarea și medii de aplicații cu analiză în profunzime a caracteristicilor mecanice și structurale.

 ... [-]


MSc în Mediul Urban - Atmosferă, Apă și Urbane

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Franţa Nantes

Acest Master oferă o educație bine echilibrată a viitorilor ingineri și urbaniștilor prin furnizarea de competențele necesare pentru a rezolva problemele de mediu și de energie [+]

Maestru de Științe și Tehnici in mediul urban - atmosferei, apei și mediului urban

 

Acest Master oferă o educație bine echilibrată a viitorilor ingineri și urbaniștilor prin furnizarea de competențele necesare pentru a rezolva problemele de mediu și de energie printr-o abordare integrată, care combină dezvoltarea tehnologică, împreună cu luarea în considerare a constrângerilor umane, sociale și urbane.

 

 

Limba de predare 100% din limba de instruire și de examinare în limba engleză în timpul primului an, inclusiv 160 de ore de cursuri de limba franceză. Pe parcursul anului 2d, cursuri și Teza de Master sunt fie în limba franceză sau engleză.... [-]


Videoclipuri

Centrale Nantes Master engineering

Welcome to Centrale Nantes

Contactează

Centrale Nantes Études

Adresă, linia 1 Nantes, Pays de la Loire, Franţa
website http://www.ec-nantes.fr/
Telefon +33 2 40 37 16 21