Read the Official Description

Data ScienceTech Institute este prima școală privată postuniversitară în știința pură a datelor

Data ScienceTech Institute este o instituție profesională postuniversitară privată, înregistrată la Rectoratul de la Nisa (UAI 062136P) și Rectoratul de la Paris (UAI 0755832G). Rectoratele sunt delegațiile regionale ale Ministerului Educației, Învățământului Superior și Cercetării din Franța.

Data ScienceTech Institute fost construit pe de o parte cu calitatea și intensitatea faimoase a științei și ingineriei franceze, pe de altă parte, și bogăția și pragmatismul britanic.

Misiunea noastră

Misiunea Data ScienceTech Institute este simplă: pregătirea elevilor pentru a deveni oameni de știință gata să meargă.

Datele științifice reprezintă un domeniu complex, care implică informatică, aplicații de cercetare științifică și de afaceri, toate înconjurate de etică și de lege.

Data ScienceTech Institute pregătește cercetători de date operaționali prin oferirea celor mai intensive programe disponibile pentru a face față provocării Big Data!

Știința datelor este, de asemenea, o știință aplicată. Prin urmare, programele noastre sunt conduse de un Consiliu științific consultativ, compus din personalități recunoscute și respectate, precum și din mediul academic cu experiență în parteneriatele industriale.

Ne angajăm să respectăm cerințele pieței muncii și ale pieței muncii, astfel încât programele noastre să se dezvolte anual.

Facultatea noastră este compusă dintr-un grup de cadre universitare, aleși pentru eforturile lor de cercetare aplicate cu parteneri industriali și experți profesioniști cu experiență didactică. Fiecare membru al facultății este aprobat de consiliul științific consultativ, dar și evaluat de studenții noștri la sfârșitul fiecărui curs. Procesul nostru de recrutare este conceput astfel încât să fie cât mai imparțial posibil și se bazează în mare măsură pe Expernova, un instrument de cercetare a datelor conceput de unul dintre partenerii noștri pentru a identifica experți pentru un anumit domeniu din întreaga lume.

Sunteți un proaspăt tânăr absolvent sau un profesionist cu experiență?

Suntem cu totul încrezători că programul Data ScienceTech Institute care îl veți alege va pune toate Data ScienceTech Institute creierului în acțiune și vă va oferi "cel mai sexy lucru al secolului XXI". (Havard Business Review, Oct. 2012)

Campus France, agenția oficială franceză pentru promovarea învățământului superior francez, a recunoscut și a catalogat diplomele noastre în prestigioasa secțiune "Programe predate în limba engleză" cu toate cele mai bune instituții din Franța, în "Matematică" și "Inginerie și tehnologie" secțiuni:

http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827

http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686

http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

De asemenea, suntem încântați să anunțăm că KDnuggets, în primele zece dintre cele mai influente mărci de pe Big Data, a identificat DSTI drept unul dintre cele mai bune programe din domeniul științei datelor din lume. Pentru o școală tânără ca noi, este o realizare foarte mare de a fi în acest cvadrant și demonstrează progresul nostru constant. Aici este link-ul: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

De asemenea, ne prezintă în lista lor Best Masters in Data Science și Analytics în Europa: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

De asemenea, suntem membri ai acestui ecosistem (grup industrial și academic) https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

De asemenea, aici a fost ceea ce spune Stephan Hadinger , șeful arhitecturii la Amazon AWS, despre școala noastră.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Data ScienceTech Institute

Acest curs de 6 luni și programul de stagii de 6 luni aplicat MSc, cu cele două intrări în toamnă și primăvară, este conceput pentru a vă deschide cariera în aceste locur ... [+]

Acest curs de 6 luni și programul de stagii de 6 luni aplicat MSc , cu cele două intrări în toamnă și primăvară , este conceput pentru a vă deschide cariera în aceste locuri de muncă Big Data Engineering pe care toate industriile îl caută.

Sfârșitul lunii septembrie până la începutul lunii aprilie pentru intrarea în toamnă;Începutul lunii martie până la jumătatea lunii octombrie pentru intrarea în primăvară;

Cu normă întreagă (5 ore / zi) împreună cu "Proiecte inginerie" (vezi mai jos) și urmată de o plasare de lucru de 6 luni.

În acest program aplicat MSc, veți:

Aflați cum să înțelegeți analiza, proiectarea, implementareaFolosiți limbile de programare cele mai răspândite și bibliotecile acestora pentru mașinile aplicate și învățarea profundă;Aflați cum să arhitectați și să implementați date foarte distribuite și clustere de calcul cum ar fi Hadoop, SPARK sau Microsoft Orleans;Descoperiți lumea DevOps și configurați o arhitectură de integrare continuă;Fiți instruiți și urmați două examene de certificare la nivel de întreprindere:Amazon AWS * Cloud-Computing DSTI Chair * Pregătirea pentru AWS Certified Solutions Architect - AssociateO certificare Hadoop... [-]
Franţa Biot Paris
March 2019
La zi
1 an
Campus
Online
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Data ScienceTech Institute

Acest curs de 6 luni și programul de stagii de 6 luni aplicat MSc, cu cele două intrări în toamnă și primăvară, este conceput pentru a vă deschide cariera în aceste locur ... [+]

Acest curs de 6 luni și programul de stagii de 6 luni aplicat Master , cu cele două intrări în toamnă și primăvară , este conceput pentru a vă deschide cariera în aceste locuri de muncă Big Data pe care toate industriile îl caută.

Și în Franța, cu siguranță face Data Science "cea mai sexy slujbă a secolului XXI" ! (Harvard Business Review, Oct. 2012)

Clasele sunt oferite în limba engleză de la:

Sfârșitul lunii septembrie până la începutul lunii aprilie pentru intrarea în toamnă;Începutul lunii martie până la jumătatea lunii octombrie pentru intrarea în primăvară;

cu normă întreagă (5 ore / zi) împreună cu "Proiecte inginerești" (vezi mai jos) și urmată de o plasare de lucru de 6 luni.... [-]

Franţa Biot Paris
February 2019
La zi
Part time
1 an
Campus
Online
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză