Citește Descrierea Oficială

Data ScienceTech Institute este prima școală privată postuniversitară în știința pură a datelor

Data ScienceTech Institute este o instituție profesională postuniversitară privată, înregistrată la Rectoratul de la Nisa (UAI 062136P) și Rectoratul de la Paris (UAI 0755832G). Rectoratele sunt delegațiile regionale ale Ministerului Educației, Învățământului Superior și Cercetării din Franța.

Data ScienceTech Institute fost construit pe de o parte cu calitatea și intensitatea faimoase a științei și ingineriei franceze, pe de altă parte, și bogăția și pragmatismul britanic.

Misiunea noastră

Știința datelor este un domeniu complex, care implică informatică, științe dure și aplicații de afaceri, toate înconjurate de etică și de lege . Instruim oamenii de știință de date operațional oferind cele mai intensive programe disponibile pentru a face față provocării Big Data !

Știința datelor este, de asemenea, o știință aplicată . Programele noastre sunt , prin urmare , conduse de un consiliu consultativ stiintific, format din figuri profesionale recunoscute și respectate precum și cadre universitare cu experiență în parteneriate industriale. De fapt, ne angajăm să urmărim nevoile pieței muncii și a pieței locurilor de muncă, astfel încât programele noastre să se dezvolte anual . Prin urmare, veți fi invitat să vă întoarceți, în prezența sau prin e-learning, pentru a vă menține abilitățile actualizate .

În acest sens, evaluăm calitatea folosind două criterii simple : rata de ocupare a forței de muncă și satisfacția angajatorilor. Acestea sunt chiar evaluate în timpul programului , datorită proiectelor și misiunilor de consultanță junior pe care le veți întreprinde.

Sunteți un proaspăt absolvent sau un profesionist cu experiență? Suntem cu totul încrezători că programul Data ScienceTech Institute care îl veți alege va pune toate Data ScienceTech Institute creierului în acțiune și vă va oferi " cel mai sexy loc de muncă al secolului XXI" . (Havard Business Review, Oct. 2012)


Campus France, agenția oficială franceză pentru promovarea învățământului superior francez, a recunoscut și a catalogat diplomele noastre în prestigioasa secțiune "Programe predate în limba engleză" cu toate cele mai bune instituții din Franța, în "Matematică" și "Inginerie și tehnologie" secțiuni:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

De asemenea, suntem încântați să anunțăm că KDnuggets, în primele 10 din cele mai influente mărci de pe Big Data, a identificat DSTI drept unul dintre cele mai bune programe din Data Science in the World. Pentru o școală tânără ca noi, este o realizare foarte mare să fim în acest cvadrant și ne demonstrează progresul constant. Aici este link-ul: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

De asemenea, ne prezintă în lista celor mai buni maeștri din domeniul științei datelor și al analizei în Europa: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

De asemenea, suntem membri ai acestui ecosistem (grup industrial și academic) https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

De asemenea, aici a fost ceea ce spune Stephan Hadinger , șeful arhitecturii la Amazon AWS, despre școala noastră.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Data ScienceTech Institute

Acest curs de 6 luni și programul de stagii de 6 luni aplicat Master, cu cele două intrări în toamnă și primăvară, este conceput pentru a vă deschide cariera în aceste lo ... [+]

Acest curs de 6 luni și programul de stagii de 6 luni aplicat Master , cu cele două intrări în toamnă și primăvară , este conceput pentru a vă deschide cariera în aceste locuri de muncă Big Data Engineering pe care toate industriile le caută.

Sfârșitul lunii septembrie până la începutul lunii aprilie pentru intrarea în toamnă;Începutul lunii martie până la jumătatea lunii octombrie pentru intrarea în primăvară;

Cu normă întreagă (5 ore / zi) împreună cu "Proiecte inginerie" (vezi mai jos) și urmată de o plasare de lucru de 6 luni.

În acest program aplicat MSc, veți:

Aflați cum să înțelegeți analiza, proiectarea, implementareaFolosiți limbile de programare cele mai răspândite și bibliotecile acestora pentru mașinile aplicate și învățarea profundă;Aflați cum să arhitectați și să implementați date foarte distribuite și clustere de calcul cum ar fi Hadoop, SPARK sau Microsoft Orleans;Descoperiți lumea DevOps și configurați o arhitectură de integrare continuă;Fiți instruiți și urmați două examene de certificare la nivel de întreprindere:Amazon AWS * Cloud-Computing DSTI Chair * Pregătirea pentru AWS Certified Solutions Architect - AssociateO certificare Hadoop... [-]
Franţa Biot Paris
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Data ScienceTech Institute

Acest curs de 6 luni și programul de stagii de 6 luni aplicat Master, cu cele două intrări în toamnă și primăvară, este conceput pentru a vă deschide cariera în aceste lo ... [+]

Acest curs de 6 luni și programul de stagii de 6 luni aplicat Master , cu cele două intrări în toamnă și primăvară , este conceput pentru a vă deschide cariera la aceste locuri de muncă Big Data toate industriile sunt în căutarea.

Și în Franța, cu siguranță face Data Science "cea mai sexy slujbă a secolului XXI" ! (Harvard Business Review, Oct. 2012)

Clasele sunt oferite în limba engleză de la:

Sfârșitul lunii septembrie până la începutul lunii aprilie pentru intrarea în toamnă;Începutul lunii martie până la jumătatea lunii octombrie pentru intrarea în primăvară;

cu normă întreagă (5 ore / zi) împreună cu "Proiecte inginerești" (vezi mai jos) și urmată de o plasare de lucru de 6 luni.... [-]

Franţa Biot Paris
Octombrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 an
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

Antonio Di Narzo: What is Data Science?

Amir Nakib: How to select the best algorithm in Data Science?

Student Testimonial - Nehmy Forbin