Data ScienceTech Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Explorați Orizonturile Viitoare

Data ScienceTech Institute este o instituție profesională postuniversitară privată, înregistrată la Rectoratul de la Nisa (UAI 062136P) și Rectoratul de la Paris (UAI 0755832G). Rectoratele sunt delegațiile regionale ale Ministerului Educației, Învățământului Superior și Cercetării din Franța.

Data ScienceTech Institute fost construit pe de o parte cu calitatea și intensitatea faimoase a științei și ingineriei franceze, pe de altă parte, și bogăția și pragmatismul britanic.

Despre noi

DSTI a fost fondată pentru a răspunde nevoilor și provocărilor celei de-a 4-a revoluții industriale, care este crearea valorii prin controlul, exploatarea și operaționalizarea imenselor rezervoare de date ale companiilor. Printre aceste provocări, cea a instruirii inginerilor și analiștilor pentru a deveni specialiști operaționali la nivel înalt pe cei patru piloni ai competențelor domeniului: calcul avansat pentru a găzdui „Big Data” în IS, aplicarea matematicii pentru a stabili algoritmi predictivi, business & management pentru aplicarea celor două anterioare, precum și etica și legea , pentru a evita erorile legale și morale ale acestor cereri.

DSTI oferă două programe:

 • MSc aplicat în știința datelor și AI
 • MSc aplicat în Ingineria datelor pentru AI

Conținutul este condus de un Comitet consultativ științific, format din personalități profesionale recunoscute și respectate, precum și cadre didactice cu experiență în parteneriate industriale . De fapt, ne angajăm să urmăm industria, iar piața locurilor de muncă are nevoie de scrisoare, astfel încât programele noastre vor evolua anual . Prin urmare, veți fi invitați să vă întoarceți, în prezență sau prin e-learning, pentru a vă menține abilitățile la zi .

Caracteristici cheie

 • 2 intrări: toamna și primăvara
 • +250 de absolvenți din întreaga lume
 • +45 de naționalități reprezentate
 • 100% dintre studenți găsesc un stagiu
 • 86% dintre studenți găsesc un loc de muncă în termen de 3 luni de la stagii

3 Moduri de studiu

În campus

Alegeți să studiați full-time pe unul din campusurile noastre din Nice Sophia-Antipolis sau Paris. Veți experimenta o viață plăcută în timp ce interacționați cu profesorii și alți studenți.

Studiați în inima orașelor uimitoare!

Campusul din Nice Sophia-Abntipolis este situat în cel mai mare grup tehnologic european, adesea numit „French Silicon Valley”. Parcul găzduiește unități de cercetare și dezvoltare de la companii multinaționale, un ecosistem înfloritor de predare și cercetare.

Campusul Parisului este situat în districtul 5 al Capitalei. Studenții se pot bucura de numeroasele avantaje pe care acest oraș cosmopolit le are de oferit. Zona este plină de restaurante, magazine și situri istorice la doar câteva minute de mers pe jos de campus

Pe net

Indiferent de locul în care vă aflați, veți putea urmări diferite cursuri de pe computerul dvs. (este necesară conexiunea ADSL) cu normă întreagă și în direct . Vei avea aceeași experiență ca și studentul din campus și în confortul casei tale. Toate cursurile sunt înregistrate și disponibile tuturor studenților.

Curs de auto-pachet online (SPOC)

Modul SPOC este conceput pentru profesioniști care lucrează. Acesta vă va permite să urmăriți atât programele noastre online, cât și în ritmul propriu, pentru o perioadă de 18 până la 36 de luni, pe un program care se potrivește vieții profesionale. Vă puteți înscrie oricând în cursul anului .

 • O experiență de învățare personalizată
 • Posibilitatea de a urma online sau pe campus
 • Acces complet la materialele de învățare
 • O sesiune de asistență săptămânală cu o echipă de profesori și Direcția de Studii, prin și un canal de comunicare exclusiv

Grad și recunoaștere

Ambele programe sunt înregistrate în registrul național francez al calificărilor profesionale (RNCP), care listează toate diplomele, diplomele și titlurile profesionale recunoscute de statul francez. Calificarea este recunoscută ca o diplomă la nivel de master (nivelul 7 din Cadrul european al calificărilor - EQF). Acest lucru ar permite studenților să își continue studiile în doctorat dacă aleg acest lucru.

Certificări la nivel de întreprindere

Mai mult, MSc aplicat în Data Science & Artificial Intelligence, și MSc Applied in Data Engineering pentru programele de Inteligență Artificială includ două certificări la nivel de întreprindere. Studenții sunt pregătiți de profesioniști.

MSc aplicat în știința datelor și AI:

 • Scaun DSTI Amazon AWS Cloud-Computing
  O pregătire pentru AWS Certified Architect Architect - Asociat, deoarece DSTI este membru al Academiei AWS
 • Scaunul SAS Ecosystem DSTI
  Un preparat pentru programarea de bază cu SAS

MSc aplicat în Ingineria datelor pentru AI:

 • Scaun DSTI Amazon AWS Cloud-Computing
  Un preparat pentru AWS Certified Solutions Architect - Asociat
 • Inginer de date certificat Cloudera
  Un preparat pentru inginerul de date certificat Cloudera

De asemenea, suntem încântați să anunțăm că KDnuggets, în top 10 al celor mai influente mărci de pe Big Data, a identificat DSTI drept unul dintre cele mai bune programe din Data Science in the World. Pentru o școală tânără ca noi, este o realizare foarte mare să fim în acest cadran și ne demonstrează progresul constant. Iată linkul: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

De asemenea, ne prezintă în lista celor mai buni maeștri din domeniul științei datelor și al analizei în Europa: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

De asemenea, suntem membri ai acestui ecosistem (grup industrial și academic) https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

De asemenea, aici a fost ceea ce spune Stephan Hadinger , șeful arhitecturii la Amazon AWS, despre școala noastră.

Locații

Biot

Address
Data ScienceTech Institute
Les Templiers
950 Route des Colles
Sophia-Antipolis

06410 Biot, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa

Paris

Address
Data ScienceTech Institute
4, Rue de la Collégiale

75005 Paris, Île-de-France, Franţa

Lagos

Address
Lagos, Lagos, Nigeria

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră