Centrale Nantes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1919, Centrale Nantes (ECN) este printre instituțiile de învățământ superior de top și de cercetare în Franța în Science & Engineering. Scopul său este de a dezvolta la nivel de top oamenii de stiinta si ingineri în domenii multidisciplinare și specifice de la 2150 de studenți pe an, în pistă de inginerie (5 ani), masterat și doctorat. Dezvoltarea internațională se află în centrul politicii strategice de Centrale Nantes: 100% din elevii săi inginerie merg în străinătate și 30% din populația campus este international.

nou

Întărirea Networks

Centrale Nantes aparține prestigiosul Groupe des Ecoles CENTRALES, Învățământului Superior și instituțiile de cercetare, cu o lungă tradiție de inovare, proiectare, construcție și de fabricație. Încă de la înființarea sa, Groupe des Ecoles CENTRALES a urmat aceeași chemare: formarea de ingineri capabile să răspundă cele mai mari provocări ale epocii lor. Centrale Nantes facilitează atât profesor și schimburile internaționale de studenți prin programe de masterat de înalt nivel de calitate cu eticheta Erasmus Mundus de excelență livrate de către Comisia Europeană. Într-adevăr, instituția este implicată în 4 proiecte A.1 Erasmus Mundus (3 master, doctorat 1), 15 proiecte A.2 Erasmus Mundus (3 în calitate de coordonator, cu India și Asia de Sud), două proiecte A.3. Unele granturi sunt disponibile în cadrul acestor proiecte. Cei mai mulți studenți internaționali sunt acordate burse atractive din Centrale Nantes, companiile, Comisia Europeană, ambasade franceze sau Pays de la Loire Regiune. Recunoașterea excelenței științifice de Centrale Nantes faciliteaza colaborarea cu organismele economice regionale, precum și companii globale, și interacțiunea cu rețele similare din străinătate. Centrale Nantes poduri golurile dintre educație, cercetare, dezvoltare, si lumea corporatista.

Accesul la platformele tehnologice de ultimă oră

Ca o sursă de inovare și deschidere, Centrale Nantes oferă legături puternice cu industria și se bucură de o reputație de excelență în jurul lumii. Unități de cercetare școlii poseda echipament experimental, care este unic în domeniile lor respective, în special în hidrodinamica navale, mecanica fluidelor, inginerie civilă, de testare accident, realitate virtuala, robotica, și de prelucrare. Laboratoarele de cercetare sunt complet integrate în programul de învățământ al școlii de a asigura studiu prin cercetare pentru studenții de inginerie și îmbogăți formarea IR, oferindu-le acces la pedagogiilor inductive în laboratoarele și să permită celor care începe cariera în cercetare și dezvoltare pentru a se pregăti pentru responsabilitățile lor viitoare. În timpul al treilea an de la Nantes Centrale, veti avea posibilitatea de a accesa acest echipament.

nantes

Aici este oferta Centrale Nantes topnotch Master International de: 10 International Masters (cursuri predate în limba engleză)

Mediu urban :

 • Atmosfera, Apă și Mediu Urban

Mecanica Aplicata:

 • Mecanica de calcul
 • Proiectare de sisteme și produse
 • Procesul de materiale și tehnologie compozite
 • Hidrodinamica si inginerie ocean
 • Energetică și propulsie
 • AMASONE = Exploatarea navei și Inginerie Naval

Inginerie civilă

Control Engineering, Robotica si Informatica Aplicata:

 • Robotica avansate
 • Control automat, Signal, & Image
 • Real Time, director și de supraveghere

HEI Social Media Link-uri prezență:

Facebook: Centrale Nantes Masters YouTube: International Centrale Nantes

Informatii practice

Oficiul Internațional ajută toți elevii internaționale pentru a umple cerințele administrative și de a obține o cazare aproape de campus.

Centrale Nantes propune, de asemenea o multime de activitati prin diferite cluburi și asociații. Datorită Centrale Nantes Alumni unul și numai taxa, ai acces la rețea Centralian și să beneficieze de toate serviciile imediat si fara datele de expirare! Accesul direct toate activitățile, contacte profesionale și regionale de club, precum și alte grupuri școlare Centrale.

La absolvire, următoarele servicii vor fi adăugate: o evaluare gratuită a carierei la fiecare 5 ani, reduceri permanente de pe cursuri de educație executive și numeroase alte beneficii.

Condiții de viață în Franța

A cincea cea mai mare economie a lumii, Franța este, de asemenea, de-a patra destinatie cel mai popular pentru studenții internaționali. Țara își menține angajamentul de a politicii sale de lunga durata de tratament egal pentru studenții interne și internaționale. În fiecare an, Franța face investiții masive în educație și cercetare. De fapt, educația este cea mai mare categorie de cheltuieli guvernamentale, reprezentând mai mult de 20% din buget. Economia Franței este din lume al cincilea cel mai mare. Aceasta reprezintă 5% din PIB-ul mondial și 6%.

Taxele de școlarizare

Taxele de școlarizare de la Nantes Centrale sunt de la € 0 € la 9000 pe an.

Informații Alumni

Alumni sunt foarte importante pentru Centrale Nantes. Asociatia Alumni a Centrale Nantes este larg răspândit în multe țări din întreaga lume, care lucrează în diverse sectoare. Unii dintre ei ocupă poziții înalte în diferite Cercetare Insitutes sau companii în timp ce alte câteva sunt antreprenori de succes. Rămâne conectat cu absolventii dovedește extrem de important pentru studenții din mai multe punct de vedere. Alumni rețea oferă nu numai o șansă pentru studenții de a interacționa cu alumni, dar, de asemenea, ajută absolventii pentru a rămâne conectat cu Institutul și se actualizează pe diverse evoluții. Odata cu aceasta, o platformă pentru schimbul periodic de opinii și idei între absolventii este la fel de important pentru propria lor dezvoltare și creștere.

Apel pentru aplicare: Mundus Masterat Erasmus: EMship Design Avansat Burse: Până la 48 000 € pe apel de student pentru aplicarea pe programul http://www.emship.eu/ master recunoscut de către Comisia Europeană cu Erasmus Mundus etichetă grad dublu livrate de Centrale Nantes (Franța) și Universitatea din Liège (Belgia)

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Limba franceza

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Erasmus Mundus - emship avansat de proiectare

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Franţa Nantes

Obiectivul programului Erasmus Mundus Master este EMSHIP de a oferi o educație de înaltă în Arhitectură și Design Naval navelor, printr-un 1.5 ani - 90 de credite - Masterat Curs accesibilă [+]

Erasmus Mundus - EMship Advanced Design

&nbsp

Obiectivul programului Erasmus Mundus Master este EMSHIP de a oferi o educație de înaltă în Arhitectură și Design Naval navelor, printr-un an de 1.5 la 90 Credits - Curs de Master accesibile ca studiile postuniversitare, conducând la un Master dublă de la ULG-Liege, Belgia și ECN-Nantes, Franța) și o diplomă supliment din Germania (Rostock), Italia (Genova), Polonia (Szczecin) sau România (galat de).

EMSHIP corespunde în mod direct la nevoile industriei marine european și mondial. Candidații vizate sunt:

Candidații care au deja o diplomă de master într-un alt domeniu de inginerie, care ar dori să obțină o specializare în design de navă. Ofițeri activi de inginerie cu 3-5 ani de experiență de muncă maritime, care sunt în căutarea de noi cunoștințe să-și îndeplinească mai bine obiectivele lor de transport. Există într-adevăr o cerere mare de la armatori și autoritățile portuare să angajeze astfel de ofițeri, știind ce la bord este de serviciu, de a gestiona și să mențină flota lor. Candidații In cautare de educație complementară în meserii de agrement Sailing și Mega / iahturi cu motor, dar și în mediul marin mai sigură și mai curată și modul de transport fluvial. Ingineri căutarea pentru studii avansate în Hidrodinamica în Ship Design, productie navei, CAD, Tehnologia Informatiei si structurilor navale. ... [-]

Maestru în exploatarea navei și inginerie navală - amasone

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Două dintre cele mai mari universități tehnice din Franța s-au alăturat pentru a vă oferi o oportunitate unică de a învăța tehnica navală și a deveni un inginer cu experiență în exploatarea navei. [+]

Maestru în operațiuni navale și inginerie navală

Două dintre cele mai mari universități tehnice din Franța s-au alăturat pentru a vă oferi o oportunitate unică de a învăța tehnica navală și a deveni un inginer cu experiență în exploatarea navei. La Ecole Centrale Nantes oferim un program de formare de ingineri la nivel înalt. Veți avea acces la instalații experimentale, cum ar fi buteliile de încercare ale rezervoarelor de remorcare, ale rezervoarelor de valuri, ale motoarelor cu combustie internă. În colaborare cu École Navale din Lanvéoc-Poulmic, aproape de Brest, se află Academia Navală franceză unde sunt instruiți ofițeri din Forțele Marinei Franceze. În Ecole Navale oferim o pregătire științifică serioasă, cunoștințe de navigație și mediu maritim. Rezistența deosebită a acestui program master este că veți avea sesiuni de formare la bordul vaselor navale franceze. Veți obține o cunoaștere a practicii la bord pentru a servi echipament complex și pentru a se potrivi cu evoluția rapidă a cunoștințelor și tehnicilor, care este extrem de valoroasă pentru un inginer naval și desigur foarte apreciată de angajatorii industriali. 100% Engleză Master! Pe lângă acest know-how tehnic și științific, veți învăța și despre cultura și limba franceză.... [-]


Maestru în inginerie civilă

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Master of Engineering în Materiale și Structuri în mediul lor este dedicat dezvoltării cunoștințelor științifice și tehnologice. Se caracterizează printr-un grad înalt de specializare științifică. [+]

Maestru în inginerie civilă

Acest Master este recunoscut pe plan internațional și acreditat de Ministerul Francez al Învățământului Superior.

Vocația mai mare a Maestrului nostru este concepută pentru a pregăti studenții pentru cercetare în sectorul public și privat.

Limba de predare

În primul an, toate cursurile sunt în limba engleză (sunt incluse și cursurile de limbă franceză).

caracteristici

Programul se concentrează pe următoarele domenii: Metode experimentale avansate și modelare numerică, durabilitate beton, inginerie geotehnică de fiabilitate structurală și inginerie cutremur.

Obiective

Vocația principală a Maestrului de Inginerie Civilă este de a dezvolta cunoștințe științifice și tehnologice.... [-]


Master de inginerie în procesele de materiale și tehnologia compozitelor (m-eng mptc)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Acest Master dezvoltă abilități pentru furnizarea de soluții inovatoare și optimizate în proiectarea și fabricarea materialelor compozite pentru cercetare și în industrie. [+]

Materiale, procese și tehnologie a compozitelor (M-ENG MPTC)

Acest Master dezvoltă abilități pentru furnizarea de soluții inovatoare și optimizate în proiectarea și fabricarea materialelor compozite pentru cercetare și în industrie.

Performanțele compozitelor și structurilor matrice organice armate cu fibre sunt influențate de materialele constitutive și de stadiul de prelucrare. Designul mecanic compozit poate fi realizat eficient și optim dacă cineva are o bună înțelegere a influențelor și constrângerilor de fabricație. Prin urmare, cursurile oferite în acest program vor oferi un accent teoretic și experimental asupra relațiilor dintre componente, procesare și design structural.... [-]


Master European în mecanica de calcul

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Master of Science în Mecanica computationala este conceput pentru studenții care doresc să își dezvolte cunoștințele și competența în domeniul mecanicii computationale [+]

Master European în Mecanica computationala

&nbsp

Master of Science în Mecanica computationala este conceput pentru studenții care doresc să își dezvolte cunoștințele și competența în domeniul mecanicii computationale cu aplicatii in solide, lichide și domenii interdisciplinare. Scopul este de a oferi studenților cu abilitățile pentru modelare, formularea, analiza și punerea în aplicare a instrumentelor de simulare pentru problemele de inginerie avansate, precum și competențe pentru înțelegerea acestor abordări, în contextul mai larg al științei de inginerie. Elevii vor beneficia de un grup de academicieni de frunte și un mediu interesant internațional. Studenții pot lua master 's ca un grad terminale profesionist, sau în curs de pregătire pentru un doctorat grad.... [-]


Master in Atlantic Master on Ship Operation & Naval Engineering (M-TECH AMASONE)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

[+]

Cerințe maritime și navigație Laboratoare în hidrodinamică și sisteme de propulsie Hidrodinamica avansata Limba și cultura franceză

Exemple de stagii anterioare în industrie:

Îmbunătățirea procesului de optimizare a CFD: aplicarea pe un vehicul subacvatic

Exemple de stagii anterioare în laboratoarele de cercetare:

Metode experimentale care utilizează analiza video pentru măsurarea mișcării induse de flux a plantelor. Abordare slabă Scatter pentru modelarea unui OWC Evaluarea criteriilor de stabilitate de a doua generație pentru navele militare

NB Conținutul cursului poate fi supus unor schimbări minore

Locuri de munca : inginer mecanic, inginer proces, inginer proiectant, managementul sistemelor marine, inginer de cercetare si inovare (post-doctorat)... [-]


Master in Atmosphere, Water and Environment (U-ENV AWE)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

[+]

Introducere în științele informatice geografice Managementul și planificarea urbană Mediu de afaceri Analiza datelor de mediu Limbi moderne Limbi moderne

Conținutul cursului - M2

Managementul urban și mediul Urban metropolă, planificare și servicii Instrumente, management și modelare pentru bazele de date urbane Metodologie interdisciplinară pentru cercetare Introducere în proiecte urbane Indicatori urbani și evaluarea de mediu a proiectelor Metrologie generală și urbană [-]

Master in Embedded Real Time Systems (CORO ERTS)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

[+]

Această specializare se bazează pe mai multe cursuri care acoperă diverse subiecte: proiectarea sistemelor în timp real și arhitectura unui sistem de operare în timp real (standard OSEK / VDX); politicile de planificare în timp real și implementarea asociată; instrumente pentru modelarea și verificarea sistemelor în timp real: net Petri, automate de stare finită și automate programate în timp real etc.

Programul de studiu durează doi ani universitari - denotați de M1 și M2. Embedded Real Time Systems este una dintre cele cinci specializări disponibile în fluxul Control și Robotics. Unele dintre cursurile M1 sunt predate în cele cinci specializări, în timp ce cursurile M2 sunt specializate. Consultați conținutul cursului pentru mai multe detalii. ... [-]


Master in Hydrodynamics for Ocean Engineering (MTECH HOE)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Acest master specializare își propune să ofere elevilor cursuri avansate privind problemele tipice ale hidrodinamicii aplicate în arhitectura navală și în ingineria oceanelor: rezistența navelor, sechele, comportamentul navelor în mări neregulate, apa, valurile și mediul marin ... fizic, modelare și aspecte numerice sunt studiate. [+]

Acest master specializare își propune să ofere elevilor cursuri avansate privind problemele tipice ale hidrodinamicii aplicate în arhitectura navală și în ingineria oceanelor: rezistența navelor, sechele, comportamentul navelor în mări neregulate, apa, valurile și mediul marin ...

Mecanica fluidelor Design mecanic Programarea si algoritmi Energetică Metode numerice Propulsie Vibrații și ecuații diferențiale Mediu de afaceri Limbi moderne [-]

Master in Materials and Structures in their Environment (C-ENG MSE)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

[+]

Imagistica in constructii civile Metode numerice inginerie geotehnica Vibrații și ecuații diferențiale Betoane și structuri Mediu de afaceri Conferințe și inițierea cercetării Limbi moderne

Conținutul cursului - M2

analiza numerica Legi constitutive Durabilitate și întreținere structurală Inginerie Cutremur Design și comportamentul betonului modern Statistica materialelor și fiabilitatea structurală Proiect [-]

Master of Engineering in Advanced Manufacturing (M-ENG AM)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

[+]

Sectoare: Aeronautică, Automotive, Transport, Energie eoliană și vânt, Mecanică, Consultanță Domenii: Inginerie mecanică, Proiectare, Materiale, Procese avansate, Producție aditivă, Cercetare și inovație Pozitii: inginer mecanic, inginer proces, inginer proiectant, inginer de cercetare si inovare (post doctorat)

Conținutul cursului - M1

Compozite și elemente constitutive Metodologia de proiectare Realitatea virtuală în dezvoltarea de produse Decizia de sprijin pentru procesul de proiectare Tehnologii de prelucrare compozite Structuri compuse Designul numeric al produselor Optimizarea în mecanică [-]

Master Of Science în mecanicii aplicate - proiectarea de sisteme și produse

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Acest Maestru furnizează instrumente, modele și metodologii pentru proiectarea de produse mecanice și pentru proiectarea și gestionarea sistemelor de inustrial. [+]

Master Of Science în Mecanica Aplicata - Proiectare de sisteme și produse

&nbsp

Acest Maestru furnizează instrumente, modele și metodologii pentru proiectarea de produse mecanice și pentru proiectarea și gestionarea sistemelor de inustrial. Ne ia în considerare factori tehnice, umane și economice. Cursurile de se bazează pe ambele aspecte și acoperă următoarele domenii: proiectare mecanica de mecanisme inovatoare si produse, orientata catre client de proiectare a produselor, inginerie industrială.

&nbsp

&nbsp

Limba de predare

100% din limba de instruire și de examinare în limba engleză în timpul primului an, inclusiv 160 de ore de cursuri de limba franceză.... [-]


Master în control și robotică în procesarea semnalelor și a imaginilor (coro sip)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Programul de procesare a semnalului și imaginii (SIP) oferă abilitățile necesare pentru modelarea semnalelor, procesarea imaginilor și învățarea mașinilor, relevante pentru teoria și practica analizei datelor și regăsirea informațiilor, pentru dezvoltarea metodelor numerice moderne. [+]

Procesarea semnalelor și a imaginilor (CORO SIP)

Programul de procesare a semnalului și imaginii (SIP) oferă abilitățile necesare pentru modelarea semnalelor, procesarea imaginilor și învățarea mașinilor, relevante pentru teoria și practica analizei datelor și regăsirea informațiilor, pentru dezvoltarea metodelor numerice moderne.

Cursurile programului SIP abordează teoria și practica tehnicilor avansate de analiză a datelor, de la statisticile computerizate, matematica aplicată, calculul științific și imagistica numerică până la punerea lor în practică în mai multe domenii, precum ingineria biomedicală, știința imaginilor, prelucrarea audio și informația tehnologie.... [-]


Master în control și robotică în robotică avansată (coro imaro)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Obiectivul principal al acestei specializări este de a stăpâni modelarea și controlul roboților complexi care evoluează în medii dinamice prin folosirea percepției proprioceptive și exteroceptive. Se pune accentul pe robotica avansata, dar mai general, specializarea se ocupa de tehnicile moderne in ingineria sistemelor pentru modelarea, simularea, optimizarea, analiza si controlul unei game variate de sisteme robotizate. De asemenea, ia în considerare modelarea și percepția mediului. Calitatea acestui Master a fost recunoscută de Uniunea Europeană prin sprijinirea Maestrului European de Robotică Avansată (EMARO +) în cadrul programului Erasmus Mundus. [+]

Robotica avansată (CORO IMARO)

Obiectivul principal al acestei specializări este de a stăpâni modelarea și controlul roboților complexi care evoluează în medii dinamice prin folosirea percepției proprioceptive și exteroceptive.

Se pune accentul pe robotica avansata, dar mai general, specializarea se ocupa de tehnicile moderne in ingineria sistemelor pentru modelarea, simularea, optimizarea, analiza si controlul unei game variate de sisteme robotizate. De asemenea, ia în considerare modelarea și percepția mediului. Calitatea acestui Master a fost recunoscută de Uniunea Europeană prin sprijinirea Maestrului European de Robotică Avansată (EMARO +) în cadrul programului Erasmus Mundus.... [-]


Master în hidrodinamica și ocean de inginerie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Scopul acestui program este de a oferi studenților și instruire avansată în problemele tipice ale hidrodinamicii aplicate la ocean și inginerie off-shore: rezistenta la nave, seakeeping, valuri de apă și mediul marin. Fizică, modelarea și aspectele numerice sunt studiate. [+]

Master în Hidrodinamica și Ocean inginerie

Acest Master este recunoscut la nivel internațional și acreditate de către Ministerul francez al Învățământului Superior.

Calitatea cursurilor a fost recunoscută în cadrul Erasmus Mundus de prestigiu a Comisiei Europene prin EMship Maestru.

O mare parte a formării este destinată utilizării practice a software-urilor pentru a rezolva problemele definite mai sus, într-o mare varietate de metode numerice: elemente de delimitare sau metode spectrale sub teoria potentialului de curgere, tehnici de finit diferența sau finit de volum în rezolvitorilor pentru fluxurile vâscoase, Smooth particulele Hidrodinamică (SPH). ... [-]


Master în inginerie în energetică și propulsie (m-eng ep)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Acest Master dezvoltă abilități pentru proiectarea și optimizarea plantelor inovatoare de propulsie, cu accent pe procesele termofluid și conversia energiei pentru cercetare și industrie. [+]

Energetică și propulsie (M-ENG EP)

Acest Master dezvoltă abilități pentru proiectarea și optimizarea plantelor inovatoare de propulsie, cu accent pe procesele termofluid și conversia energiei pentru cercetare și industrie.

Performanțele și eficiența motoarelor cu combustie internă și a turboreactoarelor sunt influențate de diferite procese, inclusiv fluxul de gaze, comprimarea și extinderea prin turbomachine sau piston cu piston, injecția și arderea combustibilului, conversia energiei și transferul de căldură. Prin urmare, cursurile oferite în acest program vor pune accentul pe toate aceste procese și pe modul în care interacționează.

Programul de studiu durează doi ani universitari - denotați de M1 și M2. Energetica și Propulsia este una din cele patru specializări disponibile în fluxul de Inginerie Mecanică. Limba de predare este engleza pe tot parcursul programului.... [-]


Master în inginerie în mecanica computațională (m-eng cm)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Acest Master dezvoltă abilități în tehnici avansate de calcul științific la interfața dintre disciplinele științifice pentru modelarea problemelor de inginerie mecanică. [+]

Mecanica computațională (M-ENG CM)

Acest Master dezvoltă abilități în tehnici avansate de calcul științific la interfața dintre disciplinele științifice pentru modelarea problemelor de inginerie mecanică.

Cursurile acoperă modelarea și simularea numerică a sistemelor mecanice complexe (atât lichide cât și solide) care implică o posibilă cuplare a fizicii diferite la scări diferite. Instruirea se bazează pe o abordare globală a aspectelor legate de modelarea numerică, de la construirea modelelor și discretizarea lor la rezoluția numerică a modelelor discrete și la analiza matematică a modelelor și a metodelor de aproximare.

Programul de studiu durează doi ani universitari - denotați de M1 și M2. Mecanica computațională este una dintre cele patru specializări disponibile în fluxul de Inginerie Mecanică.... [-]


Master în sisteme încorporate în timp real (coro erts)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

[+]

Frecvența de timp, analiza spectrală și filtrarea semnalelor Sisteme de timp real + Arhitectura software pentru robotică Procesarea semnalelor + Mobile Robots + Programare avansată și Robot + Artificial Intelligence + Computer Vision + Tehnici de optimizare + Limbi moderne Teoria controlului liniar + [-]

Master în întreprinderi inteligente și conectate (i-eng sce)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

[+]

Managementul de producție Simulare (1) Simulare (2) Modelare de sisteme complexe (2) Economie și management pentru inginerie industrială Ingineria inovării Conferințe / Introducere în cercetare Limbile moderne

Conținutul cursului - M2 Smart and Connected Enterprise

Modelare pentru întreprinderi (2) Proiectarea sistemului informatic [-]

MSc în mediul urban - atmosferă, apă și urbane

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Acest Master oferă o educație bine echilibrată a viitorilor ingineri și urbaniștilor prin furnizarea de competențele necesare pentru a rezolva problemele de mediu și de energie [+]

Maestru de Științe și Tehnici in mediul urban - atmosferei, apei și mediului urban

&nbsp

Acest Master oferă o educație bine echilibrată a viitorilor ingineri și urbaniștilor prin furnizarea de competențele necesare pentru a rezolva problemele de mediu și de energie printr-o abordare integrată, care combină dezvoltarea tehnologică, împreună cu luarea în considerare a constrângerilor umane, sociale și urbane.

&nbsp

&nbsp

Limba de predare 100% din limba de instruire și de examinare în limba engleză în timpul primului an, inclusiv 160 de ore de cursuri de limba franceză. Pe parcursul anului 2d, cursuri și Teza de Master sunt fie în limba franceză sau engleză.... [-]


Videoclipuri

Centrale Nantes Master engineering

Welcome to Centrale Nantes

Contactează

Centrale Nantes Études

Adresă, linia 1 Nantes, Pays de la Loire, Franţa
website http://www.ec-nantes.fr/
Telefon +33 2 40 37 16 21