Centrale Nantes

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1919, Centrale Nantes (ECN) se numără printre cele mai importante instituții de învățământ superior și de cercetare din Franța în domeniul științei

Forța rețelelor

Centrale Nantes aparține prestigiosului Groupe des Ecoles Centrale, instituțiilor de învățământ superior și cercetare, cu o lungă tradiție de inovare, proiectare, construcție și fabricație. De la înființare, Groupe des Ecoles Centrale a urmat aceeași chemare: ingineri de instruire capabili să facă față celor mai mari provocări ale erei lor. Centrale Nantes facilitează atât schimburile internaționale de profesori, cât și studenți prin programele de master de înaltă calitate, cu eticheta de excelență Erasmus Mundus, livrată de Comisia Europeană. Într-adevăr, instituția este implicată în prezent în 4 proiecte Erasmus Mundus A.1 (4 masterate, 1 doctorat), 15 proiecte Erasmus Mundus A.2 (3 ca coordonator cu India și Asia de Sud), două proiecte A.3. Unele subvenții sunt disponibile în cadrul acestor proiecte. Majoritatea studenților internaționali beneficiază de burse atractive de la Centrale Nantes , companii, Comisia Europeană, ambasade franceze sau Regiunea Pays de la Loire. Recunoașterea excelenței științifice a Centrale Nantes facilitează colaborarea cu organisme economice regionale, precum și companii globale și interacțiunea cu rețele similare din străinătate. Centrale Nantes la punct diferențele dintre educație, cercetare, dezvoltare și lumea corporativă.

126059_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Acces la platforme tehnologice de ultima ora

Ca sursă de inovație și deschidere, Centrale Nantes oferă legături puternice cu industria și se bucură de o reputație de excelență în întreaga lume. Unitățile de cercetare ale școlii dețin echipamente experimentale care sunt unice în domeniile lor, în special în hidrodinamica navală, mecanica fluidelor, inginerie civilă, testarea accidentelor, realitate virtuală, robotică și prelucrare. Laboratoarele de cercetare sunt complet integrate în programul educațional al școlii pentru a asigura studiul prin cercetare pentru studenții de inginerie și pentru a-și îmbogăți pregătirea, oferindu-le acces la pedagogiile inductive în laboratoare și să le permită celor care își încep cariera în R

Iată oferta de programe de master internaționale Centrale Nantes topnotch: 6 masterate internaționale (cursuri predate în engleză) cu 15 specializări:

Mediu urban și urban:

 • Atmosferă, apă și mediu

Inginerie Mecanică:

 • Materiale, procese
 • Dezvoltare avansată
 • Energetică
 • Mecanica computațională

Control și robotică:

 • Robotică avansată
 • Semnal
 • Sistem de control
 • Sisteme în timp real încorporate

Inginerie civilă:

 • Materiale și structuri în mediul lor

Inginerie Industriala:

 • Agile de gestionare a fabricilor
 • O întreprindere inteligentă și conectată

Tehnologie marină:

 • Hidrodinamica pentru ingineria oceanelor
 • Master Atlantic la operațiunile navale și ingineria navală

126060_people-woman-coffee-meeting.jpgFotografii de pornire / Pexels

Informație practică

Biroul internațional îi ajută pe studenții internaționali să completeze cerințele administrative și să obțină cazare în apropierea campusului. Centrale Nantes propune, de asemenea, o mulțime de activități prin diferite cluburi și asociații.

Trai în Franța

A cincea cea mai mare economie din lume, Franța este, de asemenea, a patra destinație cea mai populară pentru studenții internaționali. Țara rămâne angajată în politica sa îndelungată de tratament egal pentru studenții internaționali și internaționali. În fiecare an, Franța face investiții masive în educație și cercetare. De fapt, educația este cea mai mare categorie de cheltuieli guvernamentale, reprezentând peste 20% din buget. Economia Franței este a cincea cea mai mare din lume. Reprezintă 5% din PIB-ul mondial și 6%.

Taxe de școlarizare

Taxele de școlarizare de la Centrale Nantes se situează între 0 și 15 000 EUR pe an.

Informații despre absolvenți

Alumniile sunt foarte importante pentru Centrale Nantes . Asociația studenților Centrale Nantes este răspândită pe scară largă în multe țări de pe glob, lucrând în diverse sectoare. Unii dintre ei ocupă poziții înalte în diferite institute de cercetare sau companii, în timp ce alții sunt antreprenori de succes. Rămânul conectat cu elevii se dovedește neprețuit pentru studenți în mai mulți termeni. Rețeaua de Alumni oferă nu numai o șansă studenților de a interacționa cu elevii, dar îi ajută și pe studenți să rămână conectați cu institutul și să se actualizeze cu privire la diverse dezvoltări. Alături de aceasta, o platformă pentru schimbul regulat de opinii și idei între studenți este la fel de importantă pentru propria dezvoltare și creștere.

Locații

Nantes

Centrale Nantes Études

Address
Ecole Centrale de Nantes
1 rue de la Noë

44300 Nantes, Pays de la Loire, Franţa
Număr de telefon
+33 2 40 37 16 21

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră