Celsa Paris-Sorbonne

Introducere

Citește Descrierea Oficială

58768_456694_353042788066741_533311297_o.jpg

Continuarea educației la CELSA

Formarea este conceput pentru profesioniștii (angajați și șomeri) care doresc să antreneze sau să dezvolte abilitățile lor în timpul carierei lor profesionale.

De peste 35 de ani, CELSA dezvoltă programe de educație continuă în afaceri de comunicare, marketing, resurse umane, jurnalism și new media.

Ia un grad

În fiecare an, peste 150 de studenți vin la Celsa urmeze un curs de studii în Master 1 (full-time), de Master Professional (full-time sau part-time), Executive MBA și de specialitate de Master ® (part-time).

Studenții noștri beneficiază de asistență personalizată: asistență educațională, ajutor cu formare de cercetare, de integrare profesională ...

Forma pe tot parcursul vieții sale profesionale

CELSA oferă, de asemenea, seminarii pentru 2 până la 6 zile, companiile inter și intra în domeniile comunicării, autoritățile locale și jurnalism.

Validați câștigurile sale

CELSA facilitează accesul la formare cu VAP (validarea afacerilor dobândite) și capacitatea de a valida experiența profesională pentru toate sau o parte dintr-un grad cu VAE (validarea Dobândite Experiență) .

Beneficiați de expertiza profesorilor și profesioniștilor Celsa

Cursurile sunt predate în mare parte de către profesioniști care lucrează în strânsă colaborare cu universitatea în dezvoltarea de programe. Cursurile sunt cunoștințele teoretice alternative, practici profesionale, studii de caz, stagiu de cercetare și aplicată.

Urmăriți un certificat de certificare ISO 29990 de formare

Intreaga oferta de formare Celsa este ISO 29990. Această certificare reafirmă angajamentul de a calității care conduce Celsa în dezvoltarea și punerea în aplicare a cursurilor sale de formare în jurnalism și comunicații.

Certificarea ISO 29990 este o parte a procesului de întreprins de către Celsa pentru a schimba formarea sa continuă, în conformitate cu legea din 05 martie 2014 privind formarea profesională.

Celsa maeștrilor profesioniști sunt, de asemenea, înregistrate în RNCP (Director National de Certificare profesionala).

Această certificare, colectarea diplomelor și a calificărilor pentru scopuri profesionale, a devenit o referință pentru finanțarea formării profesionale (organizații financiare, angajatori, angajați ...).

RNCP este plasat sub autoritatea ministrului responsabil cu formarea profesională.

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Specializat Master ® Celsa Angajeaza (+ 6 Bac)

Campus Cu jumătate de normă 1 an January 2019 Franţa Paris

Specializat Maestrul ®CELSA ANGAJEZ este o tavă de 6 + formare de 1 an part-time acreditat de către Conferința des Grandes Ecoles (CGE). [+]

Maestru de specialitate ® inoveze, iniția, de a crea proiectul prin comunicare și mass-media

Specializat Maestrul ®CELSA ANGAJEZ este o tavă de 6 + formare de 1 an part-time acreditat de către Conferința des Grandes Ecoles (CGE).

Acesta este destinat persoanelor care desfășoară activități de creare de proiecte mai mult sau mai puțin succes, dar extrem de inovatoare, îndreptate spre dezvoltarea unei noi afaceri (antreprenoriat) sau o nouă structură într-o afacere (intrapreneurship) existente.

Celsa Întreprinderea SM este un ciclu de formare inovator și original proiectat pentru dezvoltatori de proiecte în cadrul organizațiilor în schimbare ca antreprenori, start-Instalatori de usi, sau angajați în reconversie profesională.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
77 Rue de Villiers, Neuilly-sur-Seine
Paris, Ile-de-France, 92200 FR
Mass-Media Socială