Citește Descrierea Oficială

CEMS

Alianța Globală în Educație în Management

CEMS este o alianță strategică a școlilor de afaceri de vârf și a companiilor multinaționale. Prima misiune este de a stabili un standard global de excelență pentru pre-experiența Master în management .

Fondată în 1988 în Europa, rețeaua a crescut constant, în mare parte datorită succesului și popularității CEMS Master în Management Internațional : programul MIM . Astăzi, CEMS este liderul global al liderilor pe piața de masterat pre-experiență și nu poate fi echivalată în termeni de reputație a membrilor săi: 26 de instituții academice de nivel mondial colaborează împreună cu peste 64 de parteneri corporativi pentru a oferi studenților internaționali, postuniversitari un amestec unic de educație de înaltă calitate și experiență profesională.

Membrii CEMS cooperează cu privire la următoarele inițiative:


- CEMS MIM (Master în Management Internațional), o diplomă prestigioasă de afaceri supranațională care poate fi recunoscută drept cel mai bun pașaport pentru o carieră internațională. Acest program de un an de gradul comun este deschis exclusiv studenților masteranzilor din școlile CEMS care îndeplinesc criterii de selecție foarte stricte și primesc diploma CEMS împreună cu gradul lor de domiciliu./>


- CEMS promovează, de asemenea, cooperarea facultăților în vederea predării comune, a cercetării și a educației doctorale./>

Declarația de misiune CEMS

Aprobat de cele mai înalte organisme de conducere ale CEMS în noiembrie 2008, declarația de misiune actuală reflectă abordarea etică și responsabilă pe care alianța CEMS o are în educația managementului.

CEMS este o alianță globală a instituțiilor academice și corporative dedicate educării și pregătirii generațiilor viitoare de lideri de afaceri internaționali.

Membrii universitari și corporativi ai CEMS lucrează colectiv pentru a dezvolta cunoștințele și pentru a oferi educație esențială în lumea afacerilor multilingve, multiculturale și interconectate.

Master CEMS în management internațional este principalul mijloc de realizare a acestui obiectiv.

Comună pentru toate activitățile este obiectivul promovării cetățeniei globale, punându-se un accent deosebit pe următoarele valori:

  • Urmărirea excelenței cu standarde înalte de performanță și comportament etic;
  • Înțelegerea și valorificarea diversității culturale cu respect și empatie;
  • Responsabilitate și răspundere profesională în raport cu societatea în ansamblu.

Fapte reale

Ultimele informații importante

2010 Financial Times Global Master în Management Management

CEMS MIM sa clasat pe locul 2 în lume, primul în clasamentul de 3 ani și primul pentru criteriile internaționale combinate. 4 școli CEMS în top 5, 9 în top 25, 18 în clasamentul general.

CEMS din 2010-11

  • Numărul total de studenți: 904
  • 51% bărbați, 49% femei
  • 64 de naționalități (inclusiv 30 de persoane din afara Europei)

CEMS Graduate Survey 2010

A fost efectuat un studiu între clasa CEMS MIM Graduates 2009, cinci luni după absolvire. Rata de răspuns de 43%.

  • 99% au fost angajați în 3 luni de la absolvire.
  • 41% dintre respondenți sunt situați în afara țării lor de origine.
  • 71% dintre respondenți interacționează zilnic cu 3 sau mai multe naționalități diferite.


Sectorul de activitate: Consiliere de gestiune 20%, Bunuri de consum 16%, Energie 9%, Bancar de investiții 8%, Comerț / privat 6%, Telecomunicații 6%, Mass-media 5%/>

Domeniul funcțional: Finanțe 24%, Marketing 15%, Management general 10%, Vânzări / Export 9%, Audit 3%, Controlul managementului 3%, Producție / operațiuni /

Prezenta globala

De la începuturile sale paneuropene în 1988, alianța CEMS a devenit o organizație cu adevărat globală.

* De la o comunitate europeană la o alianță globală

Aprobat de Comitetul executiv al CEMS în 2007, strategia actuală de globalizare a vizat deschiderea CEMS către Asia, Australasia și America de Nord și de Sud. În ultimii doi ani, școlile din Australia, Brazilia, Canada, Mexic, Portugalia, Rusia, Singapore și Turcia au început să livreze pentru prima dată CEMS MIM. Japonia a devenit ultima țară membră a CEMS, la sfârșitul anului 2010, iar CEMS MIM va fi livrat de la începutul anului universitar 2011-2012.

Această evoluție este reflectată de machiajul din ce în ce mai cosmopolit al cohortei de studenți . Clasa actuală cuprinde 64 de naționalități, dintre care 34 sunt europene și 30 non-europene.

După absolvire, ei continuă să urmeze o traiectorie de carieră cu adevărat internațională într-o mare varietate de sectoare și, în multe cazuri, în cadrul companiilor multinaționale .

CEMS rămâne, de asemenea, un jucător global puternic în lumea corporativă, care lucrează în strânsă colaborare cu peste 60 de companii multinaționale, care se bucură de o reputație atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

CEMS - The Global Alliance in Management Education

CEMS MIM este un postuniversitare, pre-experiență grad deschis pentru un grup select de studenți înscriși la un program de master în una din 28 de institutii de conducere ... [+]

CEMS MIM Master în Management Internațional

CEMS este o alianță strategică de scoli de afaceri, companii multinaționale și ONG-uri care oferă împreună CEMS Master in Management International (MIM). Biroul administrativ CEMS este situat în campusul HEC aproape de Paris, cu programul și a relațiilor corporative fiind gestionat de o echipă dedicată în fiecare școală membru. Veți găsi toate universitățile membre CEMS folosind cuvinte cheie "CEMS" în Master in Management Compass motorul de căutare sau făcând clic pe lista de parteneri CEMS de mai jos.

CEMS MIM este o diplomă postuniversitară de pre-experiență deschis pentru studenții multilingve înscris la un master în programul de management într-una din școlile membre CEMS. Elevii studiază la universitatea din țara lor pentru un semestru și apoi petrece un al doilea semestru la un alt școală membru CEMS. Unii elevi pot opta chiar pentru a lua ambele semestre în străinătate, în două școli diferite ("Track tri-național"). Alte componente cheie ale cursului sunt: ​​cursuri de bază în strategie și Cross-Cultural Management al, cursuri de electivă, seminarii de calificare, proiect de afaceri și un stagiu internațional obligatoriu.... [-]

Franţa Paris Japonia Tokyo Ţările de Jos Rotterdam Norvegia Bergen Polonia Warsaw Portugalia Lisbon Rusia Saint Petersburg Spania Barcelona Suedia Stockholm Elveţia St. Gallen Turcia Istanbul Hong Kong Italia Milan Irlanda Dublin Australia Sydney Austria Vienna Belgia Ottignies-Louvain-la-Neuve Brazilia São Paulo Canada London China Beijing Republica Cehă Prague Danemarca Copenhagen Finlanda Helsinki Germania Cologne Regatul Unit Ungaria Budapest India Kolkata Agde  + 49 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
1, rue de la Libération
78350 Jouy-en-Josas

Agde, Occitanie, 78350 FR