Brest Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BREST A MARITIME CITY

Două-cel mai mare oras Brittany lui salută aproape 24.000 de elevi pe an, 10% dintre care sunt studenți internaționali înscriși în universitate și de 7 Grandes Ecoles. Diverse programele sale educaționale, inițiative de cercetare excelente, de instruire de înaltă calitate, perspectivele de angajare locale, și mediu unic o destinație de top pentru un studenti fac.

OCEAN ca o cultură

Înconjurat de ocean, regiunea Brest este ambalat cu site-uri naturale frumoase și oferă toate tipurile de activități sportive și de petrecere a timpului liber legate de mare. Având în vedere istoria sa ca un important port maritim, Brest este un oras primitor, deschis către lume și culturi diferite. De asemenea, este un centru cultural, cu numeroase teatre și săli acesteia; acvariu Oceanopolis; cuarț, un teatru național de renume; nu mai vorbim de multe festivaluri de vară care au loc peste tot Bretania.

O SCHIMBARE CITY

Brest este angajat într-un program amplu de dezvoltare urbană: facilități metropolitane, structuri economice, noi domenii de locuințe, și de reînnoire urbană. În același sens ca și 2012, inaugurarea tramvai și renovarea zonei Plateau des Capucins, o inițiativă îndrăzneață este in curs de a deschide primul sistem de telecabină urban Franței în Brest.

Un oraș atractiv

Un centru urban, cu o piscină de muncă de mai mult de 400.000 de locuitori, Brest este de a face cunoscute prin centrele sale de excelență oferind cercetare de nivel mondial, patru grupuri de competitivitate, companii high-tech, iar unele dintre cele mai importante nume din industrie. Brest este printre cele 14 orașe din Franța, care au câștigat noul statut al Métropole. Accent internațională este evidentă în excelența ofertele sale în domeniul științelor și tehnologiilor marine, construcții și reparații navale, tehnologie digitală, Științe alimentare și de viață, sectorul serviciilor mai mare, și de inginerie financiară.

VANNES & GULF Morbihan

Vannes este un oraș istoric, fostul sediu al Parlamentului de Bretania, și-a păstrat vii cele mai importante vestigii ale trecutului bogat. Metereze și lor de spălare-case de la marginea șanț, Catedrala, și muzee cum ar fi Muzeul de Arte Frumoase Cohue toate sta alături de grădini de flori. Un Datorită Țară locației sale privilegiate în Golful Morbihan, Vannes se bucură de o poziție centrală și strategică. Ușor accesibil de la marile orașe din regiune, precum și Paris, este portul de origine pentru multe companii în curs de dezvoltare și locația alegere pentru viitor minte antreprenori.

O locație EXCEPTIONNAL

Vannes este mărginit la sud de Golful Morbihan, ceea ce înseamnă "mare mic" în limba bretonă. Acest bazin 12.000 de hectare Atlantic este presarata cu aproximativ 40 de insule; unele, cum ar fi Île d'Arz si Ile aux Moines, sunt locuite. Golful Morbihan este un loc unic, unde pământul și marea se întrepătrund în cadrul peisajelor schimbare, și face parte din cele mai frumoase golfuri din lume.

Locații

Brest

Brest Business School

Address
BREST BUSINESS SCHOOL
2 avenue de Provence


29200 Brest, Bretania, Franţa
Număr de telefon
+33 2 98 34 44 44

Vannes

Address
VANNES BUSINESS SCHOOL
1 rue de la Loi

56000 Vannes, Bretania, Franţa