Burgundy School of Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1899, Burgundy School of Business este o școală internațională de predare și cercetare, recunoscută în mod special datorită acreditărilor naționale și internaționale: AACSB și EQUIS.

BSB oferă programe de nivel înalt în management, de la nivel universitar la cel postuniversitar, cu o gamă largă de specializări.

Clasamentul nostru certifică expertiza noastră:

  • Apartenența la școlile de afaceri de top 1% din lume cu dubla acreditare: AACSB și EQUIS
  • Cel mai bun 77-lea Master în Management în lume - Financial Times, 2018.
  • Top 6 cel mai bun licență în Franța - L'Etudiant, 2018.
  • Maestru specializat în management cultural în Franța - Educație 20178.
  • Maestru specializat în Managementul Vinului din Franța (a treia în lume) -Eduniversal 2018.
  • Top 15 cele mai bune școli de afaceri din Franța - Clasament național pentru școlile de afaceri certificate, recunoscute de Ministerul Educației din Franța, 2018.

De asemenea, BSB pune accentul pe experiența sa în managementul vinului, cu Școala de Vinuri


Dar suntem mult mai mult decât o școală de afaceri. Noi credem într-un model special și diferit, axat pe elev, de aceea am întruchiparea unei alte idei de învățământ superior.

Nu vrem să îi condiționăm pe studenți la un anumit mod de gândire: vocația noastră este să le oferim toate instrumentele folosite pentru a-și construi propria identitate personală și profesională. În general, facem acest model alternativ de școală în viață pe măsură ce cultivăm spiritul deschis și spiritul antreprenorial. Din acest motiv, suntem mândri să îi întâmpinăm pe studenți din întreaga lume cu profile diferite: suntem siguri că amestecul și diversitatea oferă cea mai bună inovație, creativitate și performanță.

Facultatea noastră este foarte calificată, cu 78 de cadre didactice permanente și 350 de vorbitori de experți. 36% dintre profesorii noștri sunt din străinătate, iar campusul nostru este multicultural, cu 66 de naționalități diferite în cadrul studenților, ceea ce oferă o experiență internațională puternică.

În cele din urmă, un server dedicat este aici pentru a ajuta studenții internaționali să se integreze în modul de viață francez: alegeți la stație, cazare, vizite în oraș și regiune, documente, ateliere gratuite ...

Sprijinul nostru: Cursurile sunt predate în grupuri mici: 20-40 de elevi pe clasă doar pentru a oferi elevului cea mai bună abordare directă. Pentru noi, cunoașterea studenților noștri este cheia pentru a le sprijini în cel mai bun mod posibil.

Pedagogia noastră inovatoare: Lucru în grup, prezentări orale, probleme de companie, proiecte de afaceri, jocuri de afaceri, creare de companii, misiuni de consultanță, plasamente de lucru ...

Vino și alătură-te nouă în Burgundia!

Ambiția noastră este de a instrui diferiți manageri și antreprenori.

Suntem BSB !

Locații

Dijon

ESC Dijon Bourgogne

Address
29 Rue Sambin
21000 Dijon, Bourgogne-Franche-Comté, Franţa
Număr de telefon
+33 3 80 72 59 00

Lyon

Address
Campus Lyon Immeuble Milky Way 42 Cours Suchet
69002 Lyon, Auvergne-Rhône-Alpes, Franţa
Număr de telefon
+33 428 297 720

Acreditări

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited