Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1982 și situat în inima districtului 20 din Paris, Autograf, școala istorică în zonele de design grafic, Digital, Design Space și jocuri de noroc, oferte de formare validate sau recunoscute statutul de grade de stat. Școală la scară umană, fiecare elev primește sprijin individualizat de către profesori și echipa de predare.

Autograf se bucură de lumină și premise spațioase de 2000 de metri pătrați, inclusiv săli de clasă convenționale, camere de atelier și camere de calculator pentru a găzdui sale 400 de studenți.

Cu peste o sută cincizeci de mașini disponibile, elevii lucrează pe Mac sau software pentru PC, conform studiului. Caracteristici Autograf ale fibrei optice, WiFi este disponibil în întreaga școală.

Elevii se întâlnesc în mod regulat în cantina, zona jovială cu cuptoare cu microunde și stații de calculator cu acces gratuit la masa de prânz, vorbi sau de lucru.

Pentru a imprima munca lor, elevii folosesc imprimante si copiatoare self service. Pentru dimensiuni mai mari, pe diferite tipuri de media, ele au chiar și un trasor profesionist.

Profesori Autograf, toți profesioniști, locul de muncă și de a preda în Franța și în întreaga lume.

Autograf organizează excursii, vizite de studiu, cursuri de formare, conferințe și ateliere de lucru în Franța și în străinătate (Japonia, Canada, China, Mexic, Spania, ...). De asemenea, este posibil ca studenții să realizeze o parte din studiile lor într-o altă țară.

Deschiderea unei lumi profesionale

Încă de la începuturile sale Autograf menținând legături strânse cu o largă rețea de parteneri de afaceri, care îi permite să ofere oportunități extinse pentru stagii și inserții profesionale studenților săi. Fiecare student este urmat și sprijinit în activitatea sa de căutare, ofertele făcute pentru el dar, de asemenea, personalizate de asistență pentru punerea în aplicare a instrumentelor sale de cercetare (CV-ul, portofoliu de creație, pregătirea pentru interviuri, etc.).

Cursurile de proiectare

Autograf ofera cursuri de la unu la cinci ani, clasele pregătitoare internaționale (FLE FLE Artă și Design) pentru studenții străini, un upgrade în artele aplicate, BTS (diplomă de stat), titluri certificate recunoscute de către stat la nivelul i (RNCP) și acreditările internaționale:

 • FLE de arta (franceză limbă străină + art)
 • FLE Design (franceză limbă străină + Design)
 • Modernizare de Arte Aplicate (MANAA)
 • BTS Design grafic Comunicare & Media opțiunea de imprimare
 • Opțiunea BTS Design grafic Comunicare digital și Media
 • BTS Spațiu de proiectare
 • Design grafic de licență
 • Digital Design Bachelor
 • Licențiat în design Spațiu
 • Burlac joc video art
 • Bachelor Global Manager de design
 • Maestru de Art Director în Design grafic
 • Maestru de design în Art Director Digital
 • Masterat Designer Designer de interior
 • Maestru de Art Director în crearea de jocuri video

Cu cât este mai Autograf : Pe parcursul celor 3 ani de MANAA și BTS, înregistrați în paralel cu pregătirea BTS dumneavoastră de stat diplomă (BAC + 2), o diplomă de licență (BAC + 3), care vă permite să continuați studiile în Masterat în mod direct.

martor

Jules PratDirector artistic extreme Muse și fostul student alAutograf.

"M-am dus la mass-media tipărite Autograf BTS Design grafic în opțiunea inițială, iar atmosfera a fost mare pe tot parcursul școlarizării mea. Am o mare de cursuri de studio de design amintesc unde am avut o trezire reală a comerțului, am analizat tot ce am putut face, creativitatea noastră a fost foarte dezvoltat.

Odată ce BTS mea și decroșată mea de licență am continuat directorul de Master Arta în Design grafic Am vrut să intru în muncă și, datorită alternanței, am găsit o poziție interesantă, mai întâi în o agenție specializată în marketing operațional în cazul în care am fost difuzate, iar apoi , în al doilea an în cadrul agenției de cofeină, unde am fost director artistic adjunct.

După aceste experiențe, am lucrat pentru agenția W & Cie unde am abordat lumea fotografiei. Pe parcursul celor doi ani, am avut șansa de a lucra pe teritoriul Amundi de brand și, prin urmare, conducerea pictoriale si reclame pentru o campanie la nivel mondial.

Astăzi sunt un director artistic la agenția Extreme Muse, eu lucrez pentru un buget de lux , cum ar fi Ulysse Nardin (orologerie elvețiană), Samsung, Nespresso, LVMH, Kering ... Eu fac o lucrare de idei designer care merge în căutarea pentru fotografi și universul prin elaborarea brief și direcția împușcăturilor la realizarea retușare si foto montajele. "

Autograf - Ziua Porților Deschise Door 2016

Video care prezintă expoziția de lucrări ale studenților din ultimele case deschise Autograf.

Mai multe informații în limba engleză: http://autograf-design.com/en/

Programe predate în:
 • Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Autograf

Acest Master vrea sa fie foarte concret. Este construit în jurul proiectului de student joc video. Acestea vor trebui să proiecteze, să dezvolte, să publice și să comerci ... [+]

Pascal Luban, designer de joc si director de creatie (Ubisoft, Activision, Sony, DICE), este profesionist de referință, care este responsabil de validarea educațională a acestui training.

Acest Master vrea sa fie foarte concret. Este construit în jurul proiectului de student joc video. Acestea vor trebui să proiecteze, să dezvolte, să publice și să comercializeze jocul lor. În cazul în care cunoaște succesul, ele pot genera chiar și venituri. Și dacă acest lucru nu este cazul, faptul de a vedea numele său asociat cu un joc publicat este o carte de vizită mare.

Program:

Advanced Academic Training: Grafică pe calculator, Programare, Design - Introducere în noi competențe: marketing, management de proiect, baze juridice - Dezvoltarea unui concept de joc și prototipul acestuia. Joc de dezvoltare - Pregătirea campaniei de marketing - publicarea și comercializarea jocului (monitorizarea comunității, continuarea campaniei de comunicare, joc de animație) - formare avansată academică pentru a le pregăti pentru înființarea propriul lor studio: Antreprenoriat, Management - Pregătirea unui al doilea proiect (individ sau grup) pe care elevii vor căuta să se dezvolte după maestru. ... [-]
Franţa Paris
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Autograf

Grafica, design grafic, publicitate, editare, de semnalizare, de ambalare ... Există mai multe domenii care folosesc aptitudini Art Directors. ... [+]

Grafica, design grafic, publicitate, editare, de semnalizare, de ambalare ... Există mai multe domenii care folosesc aptitudini Art Directors.

Acest Master este disponibil în două opțiuni, crearea de diagramă și crearea de publicitate, a centrat învățarea conceptuală și semantică, vizuală, tehnologică și managerială.

Pe parcursul celor doi ani de formare, pe lângă activitatea personală de validare fiecare disciplină studiată, se propune studenților exercita în mod individual un an de proiect și un magazin de specialitate.

Studenții sunt, de asemenea, se confruntă cu agenția de management de proiect, cu crearea celui de al doilea an colectiv. Fiecare grup creat trebuie să atingă în anul trei proiecte reale cu sponsori reali, clienții care au solicitat școală sau studenți aparținând rețelei.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Autograf

Designer digital este un designer grafic de lucru în design digital și interactiv sprijină: intranet și internet, DVD-uri, aplicații mobile, crearea de imagini animate, 2 ... [+]

Designer digital este un designer grafic de lucru în design digital și interactiv sprijină: intranet și internet, DVD-uri, aplicații mobile, crearea de imagini animate, 2D sau 3D ...

Această formare se întâlnește învățarea conceptuală și semantică, vizuală, tehnologică și managerială.

Pe parcursul celor doi ani de Master, în afară de munca personală validarea fiecărui subiect studiat, se propune studenților exercita în mod individual un an de proiect și un magazin de specialitate.

Studenții sunt, de asemenea, se confruntă cu agenția de management de proiect, cu crearea celui de al doilea an colectiv. Fiecare grup creat trebuie să atingă în anul trei proiecte reale cu sponsori reali, clienții care au solicitat școală sau studenți aparținând rețelei.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Autograf

Arhitect Interior Designer, demonstrează creativitate și îndrăzneală. El a regizat, renovates, reface viața într-un loc, oferă soluții noi, inteligent, estetic. Combinand ... [+]

Arhitect Interior Designer, demonstrează creativitate și îndrăzneală. El a regizat, renovates, reface viața într-un loc, oferă soluții noi, inteligent, estetic. Combinand sensibilitatea si tehnica, oferta designer de spatiu, dintr-o serie de specificații precise, soluții adaptate la stilul de viață al unui grup de persoane sau de exploatare a unei întreprinderi, în conformitate cu constrângerile materiale, buget și spațiu de mediu specifice.

Această formare profesională se bazează pe creativitate ridicată, profesionalism, precum și dobândirea de cunoștințe și culturale competențe, sociologice, semiotice, filozofice, vizuale (desen, culori, volume), grafice, infografică, conceptual, creator tehnic, legislativ, descriptiv.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Autograf - JPO 2016: Vidéo illustrant l’exposition des travaux des étudiants d’Autograf lors des dernières journées portes ouvertes

Workshop Design Espace Autograf -

Workshop Edition Autograf -

Workshop Video Game Art Autograf -

Workshop Multimédia Autograf -

Autograf Workshop au Québec

Workshop International Autograf - College of Arts de Pekin à Autograf Paris