Audencia Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Fondată în 1900, Audencia Nantes este unul dintre cele mai bune scoli de management din Europa.

Acreditările internaționale Equis, AACSB și AMBA adăugate la evaluarea pozitivă de AERES (agentia franceza de cercetare care prețul și învățământul superior) subliniază angajamentul pentru excelență de predare.

Programele sale sunt clasate în mod regulat printre din lume cel mai bun de catre Financial Times și The Economist. Viziunea școlii de predare se bazează pe trei principii cheie care dau sens pentru acțiunile noastre: responsabilitate globală, spiritul antreprenorial și o conștientizare culturală a cărui abordare duală competențelor și un spirit internațional de deschidere sunt exemplele cele mai emblematice.

În 2004, Audencia Nantes a devenit prima scoala de management franceză să adere la Pactul Global al Națiunilor Unite ". Școala apoi a participat la definirea PRME sale (Principii de Responsabil Managementul Educației) a ONU. Audencia Nantes a semnat, de asemenea, un parteneriat strategic cu WWF-France. Datorită în mare măsură la activitatea de incubator de care fiecare case an nou lansat proiecte antreprenoriale școala este activă în domeniul creației companiei. Cu logica sa de competențe duble, școala continuă să se întărească acțiunile începute cu un acord inițial semnat cu Ecole Centrale de Nantes pentru educarea inginer-manageri. Astăzi, Audencia Nantes oferă diverse studiu Circuite că managementul aliat și alte discipline (arhitectură, arte plastice, drept și științe politice).

Campus stil de viață

Una dintre cele mai frumoase campusuri din Franța

Campusul a fost creat cu calitatea mediului de învățare în minte.

A 1,140 m2, biblioteca multimedia, deschis 76 de ore pe săptămână, 15.000 de cărți și de baze de date, 500 de reviste de franceză și în limba engleză, și acces la internet Wi-Fi.

O cameră de tranzacționare financiară cu acces la o gamă largă de servicii, de obicei, rezervate pentru profesioniștii din domeniul financiar.

Cluburi și asociații: Viața de student la Audencia este deosebit de bogat. În timpul liber, elevii pot lua parte la o varietate de activități, cu accent pe afaceri, finanțe, sport, muzica, cultura, ajutor umanitar sau probleme internaționale. Există în jur de 30 de cluburi studențești din campus.

Camerele în campus pentru vizitatori.

CAZARE: O bază de date specială pe elev Intranet oferă informații despre camere disponibile în rezidențe studențești, studiouri / apartamente, cazare privat sau cu familiile. Fiecare student international vin la Audencia se pot baza pe o echipă dedicată de legătură internațională care să garanteze fiecare elev va gasi cazare.

Net campus, o platformă virtuală care permite elevilor să acceseze calendarul cursul lor, e-mail, fișiere de lucru, și detalii cursuri.

Facilități campus Saint-Nazaire, Dedicat predare și cercetare în achiziționarea și Supply Chain Management.

Audencia Nantes a fost recunoscut în diverse clasamente internaționale:

Financial Times septembrie 2015 Audencia este clasat pe locul al 28-lea în lume pentru Master în programul de management de Inginerie-și 6 în lume în carierele rang categorie.

Acest program ilustrează logica din spatele alianței de Audencia Nantes, Ecole Centrale de Nantes si Ecole Nationale Superieure d'Architecture de Nantes.

Noiembrie 2014 - Cele mai bune scoli de afaceri din Europa Audencia este clasat pe locul printre cele mai bune 80 de scoli de afaceri din Europa.

The Economist 2,014 - Top 100 MBA din lume Audencia MBA este clasat pe locul 88 în lume

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MBA Part Time » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

De Master în Management (grande Ecole De Program)

Campus Cu normă întreagă 2 - 3 anii September 2018 Franţa Nantes

Master în Management de la Audencia Business School este una dintre elita programe Grande École Franta, fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitate. Ca student, beneficiezi de reputație, rețeaua noastră și de formare transmite-gândire. [+]

PLUMB CU SCOP Master în Management de la Audencia Business School este una dintre elita programe Grande École Franta, fiind recunoscut la nivel mondial pentru calitate. Ca student, beneficiezi de reputație, rețeaua noastră și de formare transmite-gândire. Veti dezvolta mai multe domenii de expertiză și să fie puternic în fundamentele de management internațional. Vei avea diverse și captivantă în experiențe de lucru. Alegeți între o gamă largă de specializări în limba engleză sau franceză Câștig de 4 până la 18 luni de experiență în cadrul companiei - vă decide durata Aflați mai multe din cele mai bune performanțe de facultate cu experiență în contabilitate, marketing, finanțe, statistici, logistica, management de proiect, limbi și mai mult Bucurați-vă de servicii de carieră complete de la o echipă de profesioniști care provin din medii din lumea afacerilor internaționale INFORMATIE CHEIE studii câștigate: Master (Master of Science) în Management Limbă: Engleză sau franceză - alegerea ta DURATA: 2 până la 3 ani, full-time Programul de pornire: Septembrie Învățământ: € 24,950 Eligibilitate: Competență în limba engleză Diplomă de licență de la o instituție non-franceză (cu cel puțin 3 ani de studiu în afara Franței) Candidații care dețin o diplomă franceză pot găsi cerințe de pe site-ul nostru Grande École PROGRAM Construi programul pentru a se potrivi obiectivele dvs. să câștige experiență la locul de muncă vastă și de formare avansată în mai multe domenii de specializare în timp ce construirea de asemenea, o fundație solidă în principiile generale de management. Master în Management de la... [-]

Maestru Al științei în Lanțul De Aprovizionare și De Management De Cumpărare

Campus Cu normă întreagă 18 - 24 luni September 2018 Franţa Nantes Italia Milano + 2 mai mult

grad dublu de la Audencia în Nantes și MIP din Milano [+]

A deveni un specialist intr-un domeniu care este strategic pentru orice companie AZI Master în Supply Chain și Managementul Achizitiilor (MSCPM) cu Audencia Business School vă pregătește pentru o carieră interesantă într-un domeniu care este strategic pentru orice companie de azi. Dezvolte abilitățile prin studierea domeniului de perspective de afaceri și de inginerie cu o facultate la nivel mondial și echipa de profesioniști. Construi reputația unei instituții de top-clasat; acreditat EQUIS, AACSB și AMBA. Suntem cunoscuti pentru cercetare la nivel mondial de responsabilitate și de predare - și rezultate excelente de carieră. Aflați într-un mediu internațional și îmbogățind. 69% studenți internaționali cu diverse experiențe. Studiu în inima frumoasei Nantes, Franța, recunoscut de nenumărate publicații și organizații pentru inovare și calitatea vieții. INFORMATIE CHEIE studii câștigate: Master (Master of Science), în Supply Chain și Managementul achizițiilor Limbă: Engleză DURATA: 18-24 luni, full-time Programul de pornire: Septembrie și ianuarie Învățământ: 15.000 € pentru Core Track; 19.000 € pentru Extended Track Eligibilitate: Competență în limba engleză De patru ani de studii de licență în afaceri sau inginerie (Core Track) De trei ani de studii de licență în orice domeniu de studii sau de patru ani de licență într-o altă țară decât de afaceri sau inginerie (Extended Track) câmp PROGRAM lideri internaționali influenți din industria design si partener cu Master în Supply Chain și Managementul Achizitiilor (MSCPM) pentru a vă oferi expertiza și relevanța aveți nevoie pentru a prospera. Audencia este triplu-acreditat, foarte clasate și orientate pe plan internațional. Suntem cunoscuti pentru cercetare la... [-]

Maestru Al științei în Management-inginerie (grande Ecole)

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2018 Franţa Nantes

CREATIVE TRAINING MANAGEMENT INTERNATIONAL PENTRU INGINERI [+]

CREATIVE TRAINING MANAGEMENT INTERNATIONAL PENTRU INGINERI Să dezvolte o competență dublă în management pentru a spori eficiența și dvs. de angajare ca inginer. După cum prima școală franceză de afaceri pentru a deschide ușile pentru studenții de inginerie, Audencia Business School este bine stabilit în domeniu. formarea ta va fi de cea mai înaltă calitate. Pe parcursul Master în programul de management-Engineering, vei studia în întregime în limba engleză. Programul tău este în cazul în care se întâlnește de inginerie de management internațional, care accelerează creativitatea. Absolvenții sunt calificați pentru roluri care necesită o expertiză de inginerie și strategia de afaceri într-un mediu global. INFORMATIE CHEIE Gradul câștigat: Master (Master of Science) în Management-Inginerie Limba: Engleză Durata: 1 ani + stagiu (4-6 luni) Start programului: septembrie sau februarie De scolarizare: € 18,500 Eligibilitate: Competență în limba engleză și un grad de 4 ani în inginerie sau știință (Solicitanții care dețin sau completarea unui grad de la o instituție franceză ar trebui să ne contactați.) PROGRAM Ca absolvent, vei fi unic calificat pentru poziții de top în inginerie și management. Audencia a dezvoltat acest program original, în parteneriat cu cinci corporații naționale și internaționale caută să angajeze ingineri cu abilități manageriale: FEDR, PwC, Societe Generale, Thales și Valeo. Ia cursuri avansate de management cu facultate de top și experți în domeniu. Selectați o specializare în management, finanțe sau de marketing. Câștigați experiență cu un stagiu de patru până la șase luni, care stimulează rețelele și posibilitățile de carieră. DOMENIUL DE APLICARE... [-]

Maestru Al științei în Management și Antreprenoriat în Economia Creativă

Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Franţa Nantes

Adere la comunitatea noastră academică diversă pentru un an de provocari si colaborari care vor ajuta să schimbe și să modeleze traiectoria cariera ta. Studenții noștri sunt conduse de designeri, arhitecți, artiști vizuali și fine, performante artiști, scriitori și alte persoane care lucrează în industriile creative și culturale. [+]

EDUCAȚIE PENTRU AFACERI INOVATIV INDUSTRIES CREATIVE Adere la comunitatea noastră academică diversă pentru un an de provocari si colaborari care vor ajuta să schimbe și să modeleze traiectoria cariera ta. Studenții noștri sunt conduse de designeri, arhitecți, artiști vizuali și fine, performante artiști, scriitori și alte persoane care lucrează în industriile creative și culturale. Membrii facultății noastre sunt un amestec plin de viață de specialiști de management și reclame. Toate dintre noi sunt pasionati de a face munca, care are un impact real asupra societății. Acest program unic este conceput pentru a avansa in cariera ca practician solo, un antreprenor sau un membru al unei organizații mai mari în economia creativă. In timpul programului de 12 luni, veți: Construi cunoștințe de afaceri și de management în contextul industriilor creative și culturale Câștiga noi metode de învățare, crearea și gestionarea pentru a îmbunătăți succesul în carieră și satisfacție - într-un mod social responsabil și semnificativ Să dezvolte o rețea internațională diversă de colegi, mentori și profesioniștii din industrie în domenii culturale și creative Master interdisciplinare în Management și Antreprenoriat în economia creativă este construită în jurul stiluri unice de învățare și obiectivele de oameni creativi ca tine. Proiectat și predat de Audencia Business School si Glasgow Scoala de Institutul de Design Inovare Artă (Indi), fiecare modul a fost creat special pentru acest program și integrează un mix creativ de metode de predare și învățare, atât pentru afaceri și arte / educație de proiectare. INFORMATIE CHEIE studii câștigate: Master Of Science în... [-]

Maestru Al științei și în Managementul Produselor Alimentare Mba și Agro-alimentar

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2018 Franţa Nantes Brazilia Sao Paulo + 2 mai mult

1 an DUBLU O diplomă în CREȘTERE & DINAMIC alimentare si Agrobusiness de industrie in Managementul [+]

1 ANI DOUBLE DEGREE IN INDUSTRIE CREȘTERE & DINAMICE Odată cu impactul tot mai mare al globalizării și a tehnologiilor avansează, industria alimentară, agrienergy și industriile agricole sunt într-o stare de expansiune și de evoluție. Ca două dintre țările lider din lume în businessul agricol, Franța și Brazilia sunt gata să joace un rol fundamental în viitorul industriei alimentare. În Master of Science și MBA în alimente și Agribusiness Management al programului (FAM), vei învăța cum să exceleze în toate aspectele legate de produse alimentare și de gestionare a agrobusiness-ului - și să câștige grade de la două dintre școlile de afaceri de top în Franța și Brazilia: Master of Science de la Audencia Business School în Franța gradul de MBA de la Escola Superior de Propaganda e Marketing în Brazilia INFORMATIE CHEIE Gradul obținut: Master of Science și MBA în alimente și Agrobusiness Limba: Engleză Durata: 12-14 luni, full-time poziții Exemplu includ: [-]

Masterat

International Master in Management

Campus sau Online Cu normă întreagă 12 - 24 luni September 2018 Franţa Nantes

[+]

Dacă doriți să sapi adânc într-o anumită regiune sau de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de limbi străine, pentru a alege să studieze în străinătate cu unul dintre partenerii noștri internaționali de top. Pentru mai multe informații cu privire la oportunitățile de studiu în străinătate la Audencia, vă rugăm să ne contactați. CARIERĂ & ALUMNI Rezultatele de carieră dovedită pentru succesul internațional Odată cu globalizarea crescândă a economiilor lumii, corporații au nevoie de lideri de înaltă calificare, care pot aborda probleme complexe și dificile - și în moduri inovatoare și responsabile social, care pun accentul pe etică alături de profitabilitate. [-]

Master In Managementul Afacerilor Europene și Internaționale

Campus Cu normă întreagă 12 - 15 luni September 2018 Regatul Unit Bradford Franţa Nantes Spania Bilbao + 4 mai mult

Un program de trilingv predat secvențial în trei țări europene, premii gradul de un maestru oficial european în afaceri. [+]

3 țări, 3 limbi, 3 instituții, 1 grad COMUN Pregătiți-vă să prospere în continuă schimbare mediul actual de afaceri la nivel mondial. Alăturați-vă elita program de un an european și internațional Business Management Masterat (EIBM) pentru formarea trilingv completă în managementul internațional și antreprenoriat. grad comun de la aceste instituții europene de top Bradford University School of Management, Marea Britanie Deusto Business School, Universitatea din Deusto, Spania Audencia Business School, Franța retele si servicii de triplate în întreaga Europă Conexiuni corporative a trei instituții respectate oportunități de stagiu în Franța, Spania, Regatul Unit, și mai mult Servicii de carieră de sprijin de la Audencia, Bradford și Deusto Accesul la trei mari placi de locuri de muncă internaționale conexiuni alumni și calitatea de membru de rețea opțională de la toate cele trei INFORMATIE CHEIE studii câștigate: Master în Managementul European și Afaceri Internaționale Limbă: Engleză, franceză și spaniolă (toate cele trei limbi cerute) DURATA: 12 luni, full-time Programul de pornire: De scolarizare Septembrie: 14.850 € plus 300 € pentru lecții opționale intensive de limbă Eligibilitate: De patru ani de studii de licență (sau de trei ani de studii de licență cu experiență profesională) Competență în limba engleză și limba franceză sau spaniolă; nivel intermediar inferior (sau mai mare), în a treia limbă PROGRAM Tehnici de management de studiu, culturi si limbi Vei studia cu membri ai facultăților de top prin intermediul franceză la Audencia, spaniolă la Deusto și engleză la Bradford în timpul acestui program de trilingv de un an internațional,... [-]

Videoclipuri

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Contactează

Audencia Nantes École de Management

Adresă, linia 1 Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Franţa
Telefon +33 2 40 37 34 34