Audencia Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Fondată în 1900, Audencia Business School este una dintre cele mai bune școli de management din Europa.

Acreditările internaționale EQUIS, AACSB și AMBA adăugate evaluării pozitive de către AERES (agenția franceză care raportează cercetarea și învățământul superior) subliniază angajamentul de a învăța excelența.

Programele sale sunt în mod regulat clasate printre cele mai bune din lume de The Financial Times și The Economist. Viziunea școlii privind predarea se bazează pe trei principii-cheie care dau sens acțiunilor noastre: responsabilitatea globală, antreprenoriatul și conștiința culturală, din care abordarea dublă a competențelor și spiritul internațional de deschidere sunt exemplele cele mai emblematice.

În 2004, Audencia Nantes devenit prima școală de management din Franța care a aderat la Compactul Global al Națiunilor Unite. Școala a participat apoi la definirea ONU a PRME (Principiile Educației Responsabile de Management). Audencia Nantes a semnat, de asemenea, un parteneriat strategic cu WWF-France. Mulțumită în mare măsură activității incubatorului său, care în fiecare an găzduiește proiecte antreprenoriale nou lansate, școala activează în domeniul creării de companii. Cu logica sa de competențe duale, școala continuă să consolideze acțiunile începute cu un acord inițial semnat cu Ecole Centrale de Nantes pentru educarea inginerilor-manageri. Astăzi, Audencia Nantes oferă diferite căi de studiu care combină management și alte discipline (arhitectură, arte plastice, drept și științe politice).

key figures/iframe>

Campusul de viață

Unul dintre cele mai frumoase campusuri din Franța

Campusul a fost creat având în vedere calitatea mediului de învățare.

O bibliotecă multimedia de 1140 m2, deschisă 76 ore pe săptămână, 15 000 de cărți și baze de date, 500 de reviste în limbile franceză și engleză și acces Wi-Fi.

O cameră de tranzacționare financiară cu acces la o serie de servicii rezervate, de obicei, profesioniștilor din domeniul financiar.

Cluburi și asociații: viața studenților la Audencia este deosebit de bogată. În timpul liber, elevii pot lua parte la o varietate de activități, cu accent pe afaceri, finanțe, sport, muzică, cultură, ajutor umanitar sau probleme internaționale. În campus există aproximativ 30 de cluburi de studenți.

Camere de oaspeți în campus pentru vizitatori.

Cazare: o bază de date specială pe Intranetul studenților oferă informații despre camerele disponibile în reședințele studențești, studiouri / apartamente sau case private cu familii. Fiecare student internațional care vine la Audencia se poate baza pe o echipă internațională de legătură dedicată, care garantează că fiecare student va găsi cazare.

Campus Net, o platformă virtuală care permite studenților accesul la programul lor de curs, e-mail, fișierele de lucru și detaliile cursurilor.

Facilități de campus Saint-Nazaire, dedicate predării și cercetării în domeniul achizițiilor și al gestionării lanțului de aprovizionare.

aboutAudencia Nantes a fost recunoscută în diferite clasamente internaționale:/>

Financial Times septembrie 2015

Audencia este clasată pe locul 28 în lume pentru programul MSc în Management-Engineering și locul 6 în lume în categoria carierei.

Acest program ilustrează logica din spatele Audencia Nantes , Ecole Centrale de Nantes și Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

Noiembrie 2014 - Cele mai bune școli de afaceri din Europa

Audencia se situează printre cele mai bune 80 de școli de afaceri din Europa.

Economistul

2014 - Top 100 de MBA din lume

Audencia MBA ocupă locul 88 în lume

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MBA-uri 1-an »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master Internațional în Management

Online Campus Cu normă întreagă 12 - 24 luni September 2019 Franţa Nantes + 1 mai mult

Alăturați-vă pe unii dintre cei mai străluciți inovatori din întreaga lume la Audencia Business School . În programul nostru de Master Internațional în Management (IMM), veți avea cursuri conduse de experți la nivel mondial într-un campus și un curriculum extrem de internațional. [+]

Personalizabil, internațional, complet în rețea

Alăturați-vă pe unii dintre cei mai străluciți inovatori din întreaga lume la Audencia Business School . În programul nostru Internațional Master în Management (IMM), veți avea cursuri conduse de experți la nivel mondial într-un campus și un curriculum extrem de internațional. Pregătiți-vă pentru succesul carierei:

Învață să faci afaceri în întreaga cultură.Adaptați programul dvs. la interesele și obiectivele dvs., inclusiv o opțiune de opțiuni elective și de studiu în străinătate.Dovediți-vă abilitățile cu o disertație de master practic într-o anumită zonă de afaceri și management.Conectează-te cu rețeaua noastră largă de parteneri corporativi prin evenimente și oportunități de stagiu.Programul IMM primește aplicații pentru campusurile noastre din Nantes, Franța și Shenzhen, China. Aveți opțiunea de a vă începe programul MSc într-una din aceste două locații.... [-]

Master Of Science In Management-Inginerie (Grande Ecole)

Campus Cu normă întreagă 16 - 18 luni September 2019 Franţa Nantes

Dezvoltați o competență duală în management pentru a vă crește eficiența și capacitatea de angajare ca inginer. Ca prima școală franceză de afaceri pentru a ne deschide porțile pentru studenții de inginerie, Audencia Business School este bine stabilită în domeniu. Formarea dvs. va fi de cea mai înaltă calitate; clasat pe locul 29 în lume pentru maeștri în management și 9 pentru studenții internaționali (The Financial Times, 2017). În timpul programului MSc în Management-Inginerie, veți studia în întregime în limba engleză. Programul dvs. este acolo unde ingineria se confruntă cu managementul internațional, care accelerează creativitatea. Absolvenții sunt calificați pentru roluri care necesită expertiză de inginerie și strategie de afaceri într-un mediu global. [+]

Creative de formare internațională de management pentru ingineri

Dezvoltați o competență duală în management pentru a vă crește eficiența și capacitatea de angajare ca inginer. Ca prima școală franceză de afaceri pentru a ne deschide porțile pentru studenții de inginerie, Audencia Business School este bine stabilită în domeniu. Formarea dvs. va fi de cea mai înaltă calitate; clasat pe locul 29 în lume pentru maeștri în management și 9 pentru studenții internaționali (The Financial Times, 2017).

În timpul programului MSc în Management-Inginerie, veți studia în întregime în limba engleză. Programul dvs. este acolo unde ingineria se confruntă cu managementul internațional, care accelerează creativitatea. Absolvenții sunt calificați pentru roluri care necesită expertiză de inginerie și strategie de afaceri într-un mediu global.... [-]


Master of Science în lanțul de aprovizionare și managementul aprovizionării

Campus Cu normă întreagă 18 - 24 luni September 2019 Franţa Nantes

Lanțul de aprovizionare și profesioniștii cu aptitudini și expertiză potrivite sunt în mare cerere. Trebuie să obțineți surse locale și globale, să aplicați cele mai recente tehnologii digitale, să vă ocupați de creșterea riscurilor lanțului de aprovizionare și să asigurați un lanț de aprovizionare durabil. Lanțul de aprovizionare și managerii de cumpărare trebuie să fie profesioniști internaționali multi-calificați. Master în lantul de aprovizionare și de gestionare a aprovizionării (MSCPM) la Audencia Business School este punctul dvs. de plecare ideal pentru lansarea unei cariere de succes într-un domeniu înfloritoare cu perspective nelimitate de carieră. [+]

Gestionarea rețelelor globale de aprovizionare: durabilă, digitală, strategică

Lanțul de aprovizionare și profesioniștii cu aptitudini și expertiză potrivite sunt în mare cerere. Trebuie să obțineți surse locale și globale, să aplicați cele mai recente tehnologii digitale, să vă ocupați de creșterea riscurilor lanțului de aprovizionare și să asigurați un lanț de aprovizionare durabil. Lanțul de aprovizionare și managerii de cumpărare trebuie să fie profesioniști internaționali multi-calificați. Master în lantul de aprovizionare și de gestionare a aprovizionării (MSCPM) la Audencia Business School este punctul dvs. de plecare ideal pentru lansarea unei cariere de succes într-un domeniu înfloritoare cu perspective nelimitate de carieră.... [-]


Master of Science în Management și Antreprenoriat în Economia Creativă

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii September 2019 Franţa Nantes

Alăturați-vă comunității noastre academice diverse pentru un an de provocări și colaborări care vă vor ajuta să vă schimbați și să vă modelați traiectoria carierei. Studenții noștri sunt conduse de designeri, arhitecți, artiști vizuali și de artă, artiști, scriitori și alții care lucrează în industriile creative și culturale. Membrii facultății noastre sunt un mix plin de viață de specialiști în management și creativi. Toți suntem pasionați de a face o activitate care are un impact real asupra societății. [+]

Inovație de afaceri inovatoare pentru industria creativă

Alăturați-vă comunității noastre academice diverse pentru un an de provocări și colaborări care vă vor ajuta să vă schimbați și să vă modelați traiectoria carierei. Studenții noștri sunt conduse de designeri, arhitecți, artiști vizuali și de artă, artiști, scriitori și alții care lucrează în industriile creative și culturale. Membrii facultății noastre sunt un mix plin de viață de specialiști în management și creativi. Toți suntem pasionați de a face o activitate care are un impact real asupra societății.

Acest program unic este conceput pentru a avansa cariera ta ca practicant solo, antreprenor sau membru al unei organizații mai mari în cadrul economiei creative. În timpul programului, veți:... [-]


Master of Science și MBA în Managementul Alimentației și Agriculturii

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Franţa Nantes Brazilia São Paulo + 2 mai mult

Pentru viitorii manageri care sunt pasionați de alimente și agricultură, Master of Science în Managementul Alimentației și Agriculturii (FAM) oferă cele mai bune cunoștințe de afaceri academice și practice pentru a gestiona mai bine provocările alimentare mondiale într-o manieră responsabilă și inovatoare. [+]

Gradul dublu într-o creșterePentru viitorii manageri care sunt pasionați de alimente și agricultură, Master of Science în Managementul Alimentației și Agriculturii (FAM) oferă cele mai bune cunoștințe de afaceri academice și practice pentru a gestiona mai bine provocările alimentare mondiale într-o manieră responsabilă și inovatoare.

Odată cu impactul tot mai mare al globalizării și a tehnologiilor avansate, industria alimentară, agroenergiei și agriculturii se află într-o stare de expansiune și evoluție. Ca două dintre cele mai importante țări din lume în domeniul agrobusinessului, Franța și Brazilia sunt pregătite să joace un rol fundamental în viitorul industriei alimentare.... [-]


Masterat

Master în Management (programul Grande Ecole)

Campus Cu normă întreagă 2 - 3 anii September 2019 Franţa Nantes China Shenzhen + 2 mai mult

Master în Management de la Audencia Business School este unul dintre programele de elită Grande École din Franța, recunoscute la nivel mondial pentru calitate. În calitate de student, beneficiați de reputația noastră, de formare în rețea și de gândire în perspectivă. Veți dezvolta mai multe domenii de expertiză și veți fi puternici în fundamentele managementului internațional. Veți avea experiențe de muncă diverse și imersive. [+]

Plumb cu scopul

Master în Management de la Audencia Business School este unul dintre programele de elită Grande École din Franța, recunoscute la nivel mondial pentru calitate. În calitate de student, beneficiați de reputația noastră, de formare în rețea și de gândire în perspectivă. Veți dezvolta mai multe domenii de expertiză și veți fi puternici în fundamentele managementului internațional. Veți avea experiențe de muncă diverse și imersive.

Alegeți între o gamă largă de specializări în engleză sau francezăCâștigați 4 până la 18 luni de experiență în cadrul companiei - decideți durataAflați de la facultate cu performanțe înalte experiență în contabilitate, marketing, finanțe, statistici, logistică, management de proiect, limbi și multe alteleBucurați-vă de servicii complete de carieră de la o echipă de profesioniști cu experiență în lumea corporațiilor internaționale... [-]

Master în Managementul Afacerilor Europene și Internaționale

Campus Cu normă întreagă 12 luni September 2019 Regatul Unit Bradford Franţa Nantes Spania Bilbao + 4 mai mult

Pregătiți-vă să vă dezvoltați în mediul de afaceri global în continuă schimbare. Alăturați-vă la programul de conducere europeană și internațională de management al afacerilor (EIBM) pentru o pregătire trilingvă completă în domeniul managementului internațional și antreprenoriatului. [+]

3 țări, 3 limbi, 3 instituții, 1 diplomă comună

Pregătiți-vă să vă dezvoltați în mediul de afaceri global în continuă schimbare. Alăturați-vă la programul de conducere europeană și internațională de management al afacerilor (EIBM) pentru o pregătire trilingvă completă în domeniul managementului internațional și antreprenoriatului.

Diplomă comună de la aceste instituții europene de vârf

Universitatea Bradford School of Management, Marea BritanieDeusto Business School, Universitatea din Deusto, SpaniaAudencia Business School , Franța

Rețele triple

Conexiunile corporatiste ale celor trei instituții respectateOportunități de stagiere în Franța, Spania, Marea Britanie și multe alteleServicii de carieră de la Audencia, Bradford și DeustoAcces la trei mari comisii internaționale de locuri de muncăAlumni conexiuni și opțional de membru de rețea din toate cele trei... [-]

Videoclipuri

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Contactează

Audencia Nantes École de Management

Adresă, linia 1 Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Nantes, Pays de la Loire, Franţa
Telefon +33 2 40 37 34 34

Adresă, linia 1 Shenzhen, Guangdong, China