Audencia Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1900, Audencia Business School este una dintre cele mai bune școli de management din Europa.

Acreditările internaționale EQUIS, AACSB și AMBA adăugate evaluării pozitive de către AERES (agenția franceză care raportează cercetarea și învățământul superior) subliniază angajamentul de a învăța excelența.

Programele sale sunt în mod regulat clasate printre cele mai bune din lume de The Financial Times și The Economist. Viziunea școlii privind predarea se bazează pe trei principii-cheie care dau sens acțiunilor noastre: responsabilitatea globală, antreprenoriatul și conștiința culturală, din care abordarea dublă a competențelor și spiritul internațional de deschidere sunt exemplele cele mai emblematice.

În 2004, Audencia Nantes devenit prima școală de management din Franța care a aderat la Compactul Global al Națiunilor Unite. Școala a participat apoi la definirea ONU a PRME (Principiile Educației Responsabile de Management). Audencia Nantes a semnat, de asemenea, un parteneriat strategic cu WWF-France. Mulțumită în mare măsură activității incubatorului său, care în fiecare an găzduiește proiecte antreprenoriale nou lansate, școala activează în domeniul creării de companii. Cu logica sa de competențe duale, școala continuă să consolideze acțiunile începute cu un acord inițial semnat cu Ecole Centrale de Nantes pentru educarea inginerilor-manageri. Astăzi, Audencia Nantes oferă diferite căi de studiu care combină management și alte discipline (arhitectură, arte plastice, drept și științe politice).

key figures/iframe>

Campusul de viață

Unul dintre cele mai frumoase campusuri din Franța

Campusul a fost creat având în vedere calitatea mediului de învățare.

O bibliotecă multimedia de 1140 m2, deschisă 76 ore pe săptămână, 15 000 de cărți și baze de date, 500 de reviste în limbile franceză și engleză și acces Wi-Fi.

O cameră de tranzacționare financiară cu acces la o serie de servicii rezervate, de obicei, profesioniștilor din domeniul financiar.

Cluburi și asociații: viața studenților la Audencia este deosebit de bogată. În timpul liber, elevii pot lua parte la o varietate de activități, cu accent pe afaceri, finanțe, sport, muzică, cultură, ajutor umanitar sau probleme internaționale. În campus există aproximativ 30 de cluburi de studenți.

Camere de oaspeți în campus pentru vizitatori.

Cazare: o bază de date specială pe Intranetul studenților oferă informații despre camerele disponibile în reședințele studențești, studiouri / apartamente sau case private cu familii. Fiecare student internațional care vine la Audencia se poate baza pe o echipă internațională de legătură dedicată, care garantează că fiecare student va găsi cazare.

Campus Net, o platformă virtuală care permite studenților accesul la programul lor de curs, e-mail, fișierele de lucru și detaliile cursurilor.

Facilități de campus Saint-Nazaire, dedicate predării și cercetării în domeniul achizițiilor și al gestionării lanțului de aprovizionare.

aboutAudencia Nantes a fost recunoscută în diferite clasamente internaționale:/>

Financial Times septembrie 2015

Audencia este clasată pe locul 28 în lume pentru programul MSc în Management-Engineering și locul 6 în lume în categoria carierei.

Acest program ilustrează logica din spatele Audencia Nantes , Ecole Centrale de Nantes și Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

Noiembrie 2014 - Cele mai bune școli de afaceri din Europa

Audencia se situează printre cele mai bune 80 de școli de afaceri din Europa.

Economistul

2014 - Top 100 de MBA din lume

Audencia MBA ocupă locul 88 în lume

Locații

Nantes

Audencia Nantes École de Management

Address
Audencia Nantes - School of Management
8 route de la Jonelière - B.P. 44312

31222 Nantes, Pays de la Loire, Franţa
Număr de telefon
+33 2 40 37 34 34

Shenzhen

Address
Shenzhen, Guangdong, China

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări