The American University of Paris

Introducere

Citește Descrierea Oficială

American University of Paris (AUP)

Într-o lume în care conexiuni personale, culturale, economice și accelerarea schimbărilor și în continuă schimbare, sunt norma, toata lumea, cel puțin ocazional,-este un străin.

Lumea de astăzi cere capacitatea noastră de a vedea lumea ca o altă persoană se vede, chiar dacă am putea de acord cu ideile și perspective acelei persoane. Trebuie să știm destul de lume și noi înșine pentru a funcționa eficient într-o varietate de setări profesionale și sociale. Trebuie să fie confortabil în viață la marginea propriei noastre zona de confort.

Și numai prin faptul că confort acel sentiment de a fi acasă, în lume, pe care le putem urmări propriile noastre ambiții, campion propriile noastre cauze, în continuare propriile noastre idealuri.


O educație în stil american într - una dintre cele mai cosmopolite orase din lume

AUP este ea însăși un experiment de succes în domeniul educației internaționale, interdisciplinare. AUP reunește toate cele mai bune elemente ale American claselor de învățământ model mici, pe bază de discuții; o relație de colaborare între studenți și facultate; un accent deosebit pe gândirea critică și comunicare cu clar oportunitățile culturale, sociale, și profesionale ale unul dintre orasele cele mai cosmopolite ale lumii.

A noastră este o cultură academică de angajare, cetățenia globală, și comunitate. Misiunea si valorile noastre reflecta acest lucru ca vom căuta să promoveze în studenți și facultate deopotrivă un simț critic de angajament într-o lume de interdependență.


O reputatie internationala pentru excelenta

Prerogativelor AUP sunt incontestabil. Ne sunt acreditate de către statele Asociației Mijlociu de colegii și școli. Membrii nostri de facultate grindină de la unele dintre cele mai bune universități din lume. Și ne angajăm în parteneriate speciale academice cu astfel de instituții prestigioase precum Oxford University, Université de Paris Sorbona, și New School din New York City.

De la fondarea noastră în 1962, am oferit un mediu multilingv, învățare multicultural. Renumit ca un centru global pentru cercetare inovatoare, interdisciplinare, am educa cetățeni globali care iau locul lor ca actori responsabili în comunitățile, societățile civile, și țări din întreaga lume.


Alumni de cotitură o educație de schimbare a vieții în cariera schimbare lume

AUP are mai mult de 15.000 de absolvenți în 141 de țări, ceea ce face a noastră una dintre cele mai adevarat global rețele absolventi din lume. Ei bine, peste 90 la sută din studenții noștri sunt angajați sau în școală absolvent în termen de șase luni de la absolvire. Și mulți au plecat la funcții de conducere în cadrul instituțiilor fel de diverse ca Banca Comercială de Kuweit, BASF în Germania, Institutul Jane Goodall, în Tanzania, Google în Franța, Partidul Centrul de Suedia, și Departamentul Energiei al Statelor Unite.


Aflați mai multe și alături de noi

Pentru a afla mai multe fapte despre AUP, istoria noastră, și programele noastre academice, vă invităm să exploreze site-ul nostru și de a cunoaște incitante posibilitățile pe care le așteaptă atunci când vă alăturați comunității noastre internaționale dinamic de la Paris.

Locații

Paris

The American University of Paris

Address
5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 1 40 62 07 20