Citește Descrierea Oficială

American University of Paris (AUP)

Într-o lume în care conexiuni personale, culturale, economice și accelerarea schimbărilor și în continuă schimbare, sunt norma, toata lumea, cel puțin ocazional,-este un străin.

Lumea de astăzi cere capacitatea noastră de a vedea lumea ca o altă persoană se vede, chiar dacă am putea de acord cu ideile și perspective acelei persoane. Trebuie să știm destul de lume și noi înșine pentru a funcționa eficient într-o varietate de setări profesionale și sociale. Trebuie să fie confortabil în viață la marginea propriei noastre zona de confort.

Și numai prin faptul că confort acel sentiment de a fi acasă, în lume, pe care le putem urmări propriile noastre ambiții, campion propriile noastre cauze, în continuare propriile noastre idealuri.


O educație în stil american într - una dintre cele mai cosmopolite orase din lume

AUP este ea însăși un experiment de succes în domeniul educației internaționale, interdisciplinare. AUP reunește toate cele mai bune elemente ale American claselor de învățământ model mici, pe bază de discuții; o relație de colaborare între studenți și facultate; un accent deosebit pe gândirea critică și comunicare cu clar oportunitățile culturale, sociale, și profesionale ale unul dintre orasele cele mai cosmopolite ale lumii.

A noastră este o cultură academică de angajare, cetățenia globală, și comunitate. Misiunea si valorile noastre reflecta acest lucru ca vom căuta să promoveze în studenți și facultate deopotrivă un simț critic de angajament într-o lume de interdependență.


O reputatie internationala pentru excelenta

Prerogativelor AUP sunt incontestabil. Ne sunt acreditate de către statele Asociației Mijlociu de colegii și școli. Membrii nostri de facultate grindină de la unele dintre cele mai bune universități din lume. Și ne angajăm în parteneriate speciale academice cu astfel de instituții prestigioase precum Oxford University, Université de Paris Sorbona, și New School din New York City.

De la fondarea noastră în 1962, am oferit un mediu multilingv, învățare multicultural. Renumit ca un centru global pentru cercetare inovatoare, interdisciplinare, am educa cetățeni globali care iau locul lor ca actori responsabili în comunitățile, societățile civile, și țări din întreaga lume.


Alumni de cotitură o educație de schimbare a vieții în cariera schimbare lume

AUP are mai mult de 15.000 de absolvenți în 141 de țări, ceea ce face a noastră una dintre cele mai adevarat global rețele absolventi din lume. Ei bine, peste 90 la sută din studenții noștri sunt angajați sau în școală absolvent în termen de șase luni de la absolvire. Și mulți au plecat la funcții de conducere în cadrul instituțiilor fel de diverse ca Banca Comercială de Kuweit, BASF în Germania, Institutul Jane Goodall, în Tanzania, Google în Franța, Partidul Centrul de Suedia, și Departamentul Energiei al Statelor Unite.


Aflați mai multe și alături de noi

Pentru a afla mai multe fapte despre AUP, istoria noastră, și programele noastre academice, vă invităm să exploreze site-ul nostru și de a cunoaște incitante posibilitățile pe care le așteaptă atunci când vă alăturați comunității noastre internaționale dinamic de la Paris.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

The American University of Paris

AUP Masterat în Diplomație și Drept Internațional vă va permite să dobândească atât cunoștințe fundamentale și abilități practice necesare pentru o carieră în dreptul int ... [+]

PREGĂTIREA TĂI PENTRU LEADERSHIPUL PUBLIC

Această diplomă de licență și diplomație internațională, foarte competitivă, vă oferă un grad interdisciplinar în parteneriat cu programul de certificat de vară al Universității Oxford din Legea drepturilor omului. Prin acest program, veți dobândi atât cunoștințe fundamentale, cât și abilități practice necesare carierei în dreptul internațional, diplomație și advocacy internaționale.

Programul vă permite să vă gândiți critic la probleme juridice complexe diplomatice și internaționale în contexte din lumea reală. Prin aplicarea teoriei la practică, veți aborda câteva dintre întrebările cheie cu care se confruntă instituțiile publice și neguvernamentale din întreaga lume, cum ar fi "De ce statele participă la instituțiile internaționale care promovează cooperarea la nivel mondial?" Sau "Cum interacționează statele și instituțiile atunci când cooperarea se descompune și se produce un conflict? "... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The American University of Paris

Master of Arts în Afaceri Internaționale (MIN) profită din plin de dimensiunile multiculturale ale Parisului și de rolul central în economie, politică și probleme sociale ... [+]

MA în Afaceri Internaționale vă permite să profitați din plin de rolul central al Parisului în economie, politică și probleme sociale. Prin intermediul acestui program, veți avea posibilitatea de a completa cursurile riguroase și modulele profesionale cu stagii, pregătirea pe teren pentru cercetarea tezei și metodele de studiu de caz pentru elaborarea tezei.

Facultatea noastră și personalul nostru lucrează îndeaproape cu studenții noștri pentru a oferi o îndrumare intelectuală și un sprijin intelectual care să le permită să facă diferența în lume. MA în Afaceri Internaționale oferă:

- posibilitatea de a câștiga o diplomă de master american în Franța... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The American University of Paris

Master of Arts în comunicări globale (MAGC) este un program interdisciplinar, hibrid, care produce profesioniști de comunicare de specialitate și oameni de știință. Preda ... [+]

Master în Comunicatii Globale este un program academic interdisciplinar, academic, care produce profesioniști de comunicare de specialitate și oameni de știință. Predate de o facultate internațională formată din lideri intelectuali și profesioniști în domeniile lor, programul este conceput pentru a vă ajuta să găsiți o Pathway de succes în viitor în cariera ta.

CONECTAREA LA REȚEA: TEORIE ȘI PRACTICĂ

Curriculum-ul nostru este întotdeauna adaptat pentru a răspunde nevoilor emergente. Salutăm elevii cu o gamă largă de interese și oferim instruire academică și practică expert pe teme ce acoperă:

Teoria comunicațiilor - de la dezvoltarea domeniului și a principalelor sale concepte și dezbateri la ultimele dezbateri și provocări într-o lume globalizatăTehnologii media digitale - de la creșterea și promisiunea Internetului către rețelele de medii sociale și dispozitive de calcul omniprezenteGlobal Media and Media Systems - producerea de cunoștințe comparative a structurilor de proprietate, control, influență și inovareCultura vizuală - explorarea puterii multivalente a imaginilor și ecranelor și a practicilor de căutareCreative Industries - rolul lor din ce în ce mai mare în promovarea și brandingul bunurilor și serviciilor și promovarea și perturbarea ideilor și valorilorJurnalism și relații publice - inclusiv provocările și oportunitățile de a produce și de a împărtăși conținuturi convingătoare într-o economie digitală bazată pe atențieModa și cultura materială - de la lux la sustenabilitate într-o industrie care se transformă rapid și în practici ample de consum într-o societate consumatoare și dincolo de eaDiferența culturală și diversitatea culturală - relația lor complexă cu practicile schimbătoare și politica de comunicare la nivel global,... [-]
Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

The American University of Paris

Dacă sunteți în căutarea de a pivot dvs. de carieră într-un domeniu de management, MSc în programul de management internațional de gradul este conceput pentru a vă ajuta ... [+]

Următorul pas în carieră în management trebuie să vă doteze pentru un mediu profesional internațional, unul care va oferi oportunități unice dacă sunteți bine pregătit. Dacă doriți să vă pivotați cariera într-un domeniu de management, MSc în Managementul Internațional este un program de grad flexibil, dar structurat, care vă oferă abilitățile avansate pentru a naviga în contexte complexe naționale, culturale și socio-economice în care toate organizațiile de astăzi și alte organizații funcționează.

Dezvoltați abilități de management în mediul nostru de învățare intim, internațional

Gradul a fost conceput pentru a răspunde nevoilor absolvenților recenți interesați de o carieră orientată spre management sau profesioniști de la începutul la mijlocul carierei care doresc să treacă la un domeniu de management sau la nivelul următor al managementului. Dacă doriți să treceți de la un mediu de arte liberale sau umaniste la un centru de afaceri sau de management, veți găsi, de asemenea, programul ideal.... [-]

Franţa Paris
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

The American University of Paris Campus Tour

AUP

Ecole de Guerre Practicum in the MA in International Affairs program

Branding Place Practicum in Iceland

The American University of Paris
Address
5 boulevard de La Tour-Maubourg
75007 Paris, Île-de-France, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 1 40 62 07 20