Read the Official Description

AIM - un pionier în International Education Management al Ospitalitatii

În mod regulat pe locul ca fiind unul dintre cele mai importante școli de management hotelier astăzi, AIM a fost fondat în anul 1992, la inițiativa membrilor afiliați ai Cornell Hotelul Society, o asociație formată din profesioniști distinse din industria turismului și a ospitalității.

Programele de licență și MBA (guvern francez la nivel de certificare 1 acordat), predate în limba engleză, da absolvenților abilitățile și expertiza necesare pentru a demara o cariera internationala in hoteluri de conducere și companii de turism.

AIM Hotel Management School Turism din Paris oferă, de asemenea, de formare profesională de specialitate cu certificari acordate de Hotel & Lodging Association, Ecole Ritz Escoffier si Ecole de Alain Ducasse bucătăria.

servicii hoteliere și turism școlar internațional de management din Paris

În mod ideal situat între singurul campusul parizian (Cité Internationale Universitaire de Paris - ciup) și Parcul Montsouris din Paris, AIM a clasat în mod constant printre cele mai bune scoli de management hotelier. Viitoarele manageri de hoteluri și unități de conducere de lux din lume sunt instruiți prin intermediul programelor sale de licență și MBA în managementul ospitalității.

Datorită designului bine modernă școlii, elevii se pot bucura de cel mai bun mediu de învățare posibil. La începutul studiilor lor la AIM, elevii primesc un acces anual de card care permite biblioteca ciup, de Langues Campus și o varietate de activități sportive și extra-curriculare.

Cardul de asemenea, dreptul titularului de a beneficia de tarife student la restaurantul ciup universitar și o cafenea. Grație programului său predate în limba engleză și perspectivele sale internaționale, AIM atrage studenți din întreaga lume, oferind o multiculturalismul care se adaugă la viața culturală bogată a școlii și reputația solidă. Acest vas unic de topire, de asemenea, permite elevilor să dezvolte toată durata de viață a valorilor umane, cum ar fi solidaritatea, partajarea, dialogul și munca în echipă.

Organizarea studiilor

Școala oferă trei ospitalitate și turism programe de formare în management: licențiat în științe (3 ani), candidații care dețin o diplomă de liceu sunt eligibile pentru a aplica, Bachelor of Arts, admitere după un grad asociat de 2 ani, și MBA, de admitere, după o 3 ani de studii. Descoperiți toate diversele căi educaționale prin schema explicativă.

Facultate

Pe măsură ce elevii de AIM, veti beneficia de un nivel de neegalat de expertiză din partea profesorilor noștri: vă pot spune din CV-urile de mai jos că cele mai multe dintre ele au deținut funcții de conducere în hoteluri internaționale sau companii.

Profesorii noștri dețin diplome de la cele mai bune școli de ospitalitate sau de gestionare a turismului și doresc să comunice și să împărtășească pasiunea lor și expertiză la nivel mondial, cu studenții noștri prin livrarea de cursuri îmbogățite prin propriile lor experiențe din viața reală din industrie.

AIM este deosebit de dornici de a oferi cea mai bună educație în timp ce îmbogățind cu studii de caz ori de câte ori este cazul. Această metodologie se pregătește studenți pentru stagii mai eficiente și un început de carieră mai încrezător.

Viața la AIM

AIM oferă studenților săi un mediu de învățare înfloritoare și de susținere. În plus față de care beneficiază de numeroasele avantaje oferite de ciup, AIM asigură că elevii săi se bucură studiază la un campus de stat-of-the-art, în cel mai bun mediu de învățare posibil.

Un cartier liniștit, cu un spatiu verde foarte mare în apropiere și acces facil la resurse educaționale, toate se combină pentru a crea un mediu de lucru perfect pentru studii eficiente și plină de satisfacții.

studenții AIM beneficiază de statutul de membru anual gratuit la bibliotecă: un card de membru livrat la începutul anului universitar le oferă acces deplin pe tot parcursul anului.

Situat în Cité Internationale universitaire din Paris „Maison Internationale“, Biblioteca Centrală conține colecții uriașe cu 50.000 de cărți, 316.000 de e-carti, 1.900 periodice (inclusiv 1,550 în format electronic) și 57 de baze de date. Acesta oferă acces la o gamă largă de servicii pentru a ajuta studenții cu munca universitară:

dicționare și enciclopedii online,
Franceză online și presa internațională,
periodice,
Acces la internet,
Pe site-consultare,
Instruirea utilizatorilor,
Imprimarea, fotocopiere, scanare și legarea documentelor.

O Espace Langues, Un centru de auto-învățare multimedia, oferă facilități pentru a îmbunătăți în limba franceză, pentru a afla alte 26 de limbi, și să participe la grupuri de conversație (franceză, engleză, spaniolă, italiană, portugheză, rusă, chineză, etc.)

Pentru mai multe informații despre timpii de deschidere biblioteca și Langues Espace, vizitați site - ul Cité Internationale.

După AIM

Datorită abordării noastre academice pe piața forței de muncă, AIM absolvenți primesc oferte de muncă imediat ce acestea au finalizat studiile și pentru unii, chiar și în timpul stagiilor efectuate, ca parte a programului academic.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

AIM Hotel & Tourism Management Academy

Acest program intensiv și exigente de învățământ superior predate prin limba engleză oferă studenților cu o gamă largă de perspective de carieră anvergură. De-a lungul pe ... [+]

grad de MBA Professional Hotel și Management Turistic

Condiție: program de 3 ani (Gradul Associates, licență, masterat în orice disciplină). Limba de predare: Englez Durata programului: 2 ani.

Absolvenții care au absolvit un grad de 3 ani, indiferent de disciplină, se pot aplica pentru Master of Business Administration specializată în hotel și Management Turism (MBA Professional).

Acest program intensiv și exigente de învățământ superior predate prin limba engleză oferă studenților cu o gamă largă de perspective de carieră anvergură. De-a lungul perioadei de doi ani, elevii dobândesc cunoștințele și expertiza necesare pentru a le dota pentru roluri de conducere în sectorul ospitalității și turismului. Abilitățile manageriale dobândite sunt, de asemenea, relevante pentru orice altă industrie care necesită personal de supraveghere, coaching-ul echipei, abilități de contabilitate, etc.... [-]

Franţa Paris
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Nous ne promettons pas la lune...

AIM - Académie Internationale de Management en Hôtellerie et Tourisme / Le film

Académie Internationale de Management (AIM)
Address
2, rue Charbonnel
75013 Paris, Île-de-France, Franţa
Website
Număr de telefon
+33 1 45 75 65 75