American Graduate School in Paris

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala Americană de la Paris (AGS) oferă programe universitare americane în Franța, oferind studenților din întreaga lume oportunitatea de a obține o educație americană în timp ce locuiesc în Franța. Toate programele sunt predate în limba engleză; nu este nevoie să vorbești limba franceză pentru a intra în școală.


AGS este specializată în relații internaționale și în domenii conexe. Programele disponibile includ masterat și doctorat. grade, precum și programe non-grad part-time și de studii în străinătate pentru studenții. AGS pregătește studenții pentru cariere în diverse ramuri ale afacerilor internaționale: organizații interguvernamentale, ONG-uri, guvern, afaceri internaționale, media și mediul academic, printre altele.
Programele se bazează pe sistemul american de educație, profitând în același timp de resursele culturale, academice și profesionale ale Franței și Europei.
/>/>


Facultatea AGS , precum și corpul studențesc, sunt foarte internaționale, creând o atmosferă multiculturală și oferind mai multe perspective asupra disciplinelor predate. Acest lucru se combină cu locația școlii într-una din capitalele lumii pentru a oferi studenților o experiență cu adevărat internațională./>/>


O altă caracteristică a școlii universitare americane din Paris este atenția individuală acordată fiecărui elev. Dimensiunile claselor sunt păstrate mici pentru o mai bună interacțiune student-profesor și dezbateri interesante în clasă. Facultatea AGS și membrii personalului cunosc fiecare student și sunt dedicați să asigure pentru fiecare o experiență de succes în Paris și în program.

img

Locații

Paris

American Graduate School in Paris (AGS)

Address
American Graduate School in Paris 101, boulevard Raspail
75006 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+33 1 47 20 00 94

Programe

MA