The American Business School of Paris

Introducere

Citește Descrierea Oficială

American Business School din Paris oferă un curriculum bazat pe sistemul de învățământ american.

Programul de admite: franceza absolvenți de liceu și studenți care doresc să urmeze un curriculum internațional, studenții internaționali care doresc să urmeze un curriculum american la Paris.

Beneficia de cele mai bune practici americane și franceze

metode de predare extrem de eficient

"In parteneriat cu universitati din SUA, American Business School Paris a adoptat sistemul de învățământ superior american, recunoscut la nivel mondial.

Scoala de afaceri combina de predare interactiva pe bază de proiect cu un program extra-curriculare care vă permite să dezvolte personalitatea, independența și spiritul de inițiativă.

Pentru a facilita tranziția la locul de muncă, American Business School din Paris a adoptat, de asemenea, cele mai bune practici franceze de formare: - stagii de practică - seminarii - coaching individual obține cel mai bun din ambele lumi: se alăture American Business School din Paris "Fady Fadel, Ph.D. ., Dean

Misiunea noastră

American Business School din Paris, are ca scop de a instrui elevii săi să devină viitori lideri de afaceri care gândesc la nivel internațional, să ia inițiative și pot lucra pe echipe multiculturale. Școala va îmbunătăți continuu standardele sale academice și, în același timp, insufla respectul studenților și a toleranței pentru diversitate, precum și un sentiment de responsabilitate socială. Școala va încuraja, de asemenea, elevii să aplice standarde etice în toate deciziile personale și profesionale.

Locații

Paris

Address
American Business School Paris - 12 rue Alexandre Parodi
75010 Paris, Île-de-France, Franţa