University of Vaasa

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Vaasa - multidisciplinară și orientată spre afaceri

University of Vaasa este o universitate multidisciplinară cu peste 5000 de studenți și oferă diplome la toate nivelurile academice, de la licență la master și doctor. Aproximativ 9 la sută dintre studenți și 30 la sută din personalul academic sunt internaționali proveniți din întreaga lume. Activitățile de predare și cercetare ale Universității se concentrează pe studii de afaceri, științe administrative, tehnologie și comunicare. Limba de predare în programele internaționale de masterat și alte câteva cursuri în limba engleză.

University of Vaasa ocupă una dintre cele mai noi zone din campusul Finlandei, aproape de mare, adesea denumită cel mai frumos campus din Finlanda. Toate școlile și departamentele sunt situate pe frumoasa insulă Palosaari. Campusul este o fuziune interesantă între vechi și nou, o combinație de arhitecturi continentale și anglo-saxone. Este situat în Vaasa, cel mai însorit oraș al Finlandei. Cu cei 12 000 de studenți, Vaasa este, de asemenea, un oraș studențesc foarte plin de viață. Mai mult, frumosul arhipelag Kvarken din jurul orașului face parte din siturile Patrimoniului Natural Mondial UNESCO din 2006.

studiu

University of Vaasa funcționează în patru școli. Predarea și cercetarea în Școala de Management și Școala de Contabilitate și Finanțe , precum și în Școala de Marketing și Comunicare sunt de un nivel național ridicat, iar University of Vaasa este printre cei mai mari furnizori de diplome de afaceri din Finlanda. Domeniile cheie ale studiilor de afaceri sunt piețele financiare și financiare, antreprenoriatul, comportamentul consumatorilor și internaționalizarea întreprinderilor. Școlile sunt clasificate ca școli de afaceri excelente în clasamentul Eduniversal Worldwide Business School și programul lor de masterat în finanțe, programul de masterat în dezvoltare strategică de afaceri și programul de masterat în afaceri internaționale sunt acreditate EFMD.

Școala de Management și Școala de Marketing și Comunicare au propriile domenii speciale de rezistență, cum ar fi științele comunicării și administrative. În Școala de tehnologie și inovații , domeniile de expertiză ale Universității sunt tehnologia automatizării, ingineriei electrice, informaticii și ingineriei telecomunicațiilor. Programele de masterat în domeniul managementului industrial și analizei sistemelor industriale sunt acreditate ASIIN . Sigiliul de calitate ASIIN oferă asigurarea respectării standardelor de calitate specifice ale disciplinei academice și ale profesiei pentru care se pregătește programul respectiv.

Învățământul din University of Vaasa primește aclamări din partea angajatorilor pentru satisfacerea cerințelor vieții profesionale moderne. Toate gradele universității cuprind abilități de operare de afaceri și atmosfera cu adevărat internațională a campusului, împreună cu oportunitățile de schimb de studenți oferă studenților abilități puternice atunci când intră în viața de muncă. Limba de instruire în toate cursurile oferite studenților internaționali în programele de master este engleza. Cursurile se bazează, de regulă, pe prelegeri cu examen final sau pe studii independente care sunt examinate în cursul anului universitar. Seminariile și diferite forme de lucru în grup cu sarcini scrise și orale sunt, de asemenea, parte din programele de învățământ.

Student Life în Vaasa

4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

Comunitatea University of Vaasa cuprinde peste 5 000 de studenți și în fiecare an în jur de 300 de studenți internaționali din întreaga lume studiază la Universitate. Studenții din universitate au un interes tot mai mare pentru atmosfera de studiu internațională. Există în total aproximativ 12 000 de studenți în Vaasa, iar posibilitățile disponibile de locuințe și activități de agrement din oraș sunt numeroase.

Viața culturală a orașului are ceva pentru toată lumea. Teatrul finlandez Vaasa City, Teatrul Suedez Wasa, Orchestra orășenească, Opera Vaasa și multe alte grupuri muzicale, coruri și teatre, precum și mai multe galerii și muzee asigură o viață culturală plină de viață pentru oraș. În oraș sunt organizate diversele muzică pop, rock și muzică alternativă, precum și festivaluri culturale, mai ales în timpul verii.

University of Vaasa oferă îndrumări pentru toți noii studenți internaționali. Un tutor internațional, un coleg de student, este numit pentru fiecare student internațional. Tutorii îi ajută pe studenți să cunoască mediul academic și să asiste în alte probleme legate de viața din Vaasa și din Finlanda.

Pe parcursul anului universitar, tutorii planifică diferite tipuri de activități și evenimente pentru studenții internaționali. Aceste evenimente reprezintă o mare oportunitate de a cunoaște colegii și de a experimenta Vaasa într-un mod nou. University of Vaasa organizează, de asemenea, excursii pentru studenții străini pentru a vedea alte părți ale Finlandei. De exemplu, o excursie anuală în Laponia este întotdeauna o experiență memorabilă pentru studenți.

În calitate de membri ai uniunii studențești locale, studenții universitari internaționali de la University of Vaasa beneficiază de diferite reduceri în campus și în afara campusului. Acestea includ, de exemplu, mese subvenționate la restaurante și cafenele universitare, precum și reduceri la bilete de călătorie, în teatre, muzee și numeroase magazine. Studenții de masterat au, de asemenea, dreptul la servicii de asistență medicală elevilor.

Campusul University of Vaasa este situat lângă mare, cu o mulțime de oportunități pentru activități în aer liber. Pentru cei care se bucură de apropierea de natură, regiunea Vaasa este un loc excelent pentru petrecerea timpului liber în aer liber. Litoralul oferă experiențe pentru fiecare sezon de la caiace și scufundări la pescuitul cu gheață. Orașul Vaasa este foarte accesibil; toate serviciile necesare sunt situate în apropierea Universității, iar majoritatea oamenilor continuă să circule pe tot parcursul anului. Conexiunile de călătorie sunt cuprinzătoare - în plus față de aeroportul bine conectat, conexiunile de tren și autobuz, croazierele traversează Golful Botnicului, permițând călătorilor să ajungă în Suedia în câteva ore.

4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

Zona campusului

University of Vaasa ocupă cea mai nouă zonă campus din Finlanda, lângă mare - o combinație de peisaj de coastă, arhitectură modernă și clădiri industriale convertite. Universitatea oferă un mediu de studiu modern, cu un computer modern și alte facilități tehnice. De asemenea, biblioteca academică este situată în campus. De la restaurantul studențesc din clădirea principală, există o vedere magnifică a peisajului natural și a mării.

O universitate internațională

University of Vaasa are contacte în întreaga lume; universități de parteneriat pentru schimbul de studenți și personal, precum și pentru cercetare și cooperare educațională. În fiecare an, peste 200 de studenți pleacă în străinătate pentru unele dintre studiile necesare pentru programele lor de studii. În mod similar, în jur de 200 de studenți internaționali sosesc în fiecare an pentru a-și finaliza perioada de schimb la University of Vaasa . În plus, aproximativ 300 de studenți internaționali studiază în programele internaționale de masterat și doctorat ale universității.

University of Vaasa oferă o atmosferă internațională și un cadru frumos de campus marin, o îndrumare eficientă și un mediu social plin de viață, în plus față de o gamă largă de cursuri oferite în limba engleză. Majoritatea cursurilor incluse în programele de masterat sunt oferite atât elevilor internaționali, cât și celor finlandezi, ceea ce oferă o oportunitate excelentă de a cunoaște studenții locali. Grupurile de studiu mixte internaționale oferă o mare șansă de a învăța de la alți studenți și de experiențele lor.

Investiți în viitorul dvs.!

O comunitate de studii strâns legate, o predare bine planificată și servicii eficiente pentru studenți promovează progresul academic și finalizarea diplomelor. University of Vaasa pregătește experți competenți pentru nevoile vieții profesionale moderne, iar perspectivele de angajare pentru absolvenți sunt bune. Universitatea susține flexibilitatea în studiile efectuate în cadrul Universității și în alte instituții academice din Vaasa, în Finlanda și în întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați paginile de pornire University of Vaasa la https: // www. univaasa .fi / ro / education / international-masters-programmes. Alatura-te noua acum!

Locații

Vaasa

Address
Wolffintie 34,

65200 Vaasa, Finlanda

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră