University of Vaasa

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Vaasa este o universitate multidisciplinară, cu mai mult de 5000 de studenți, și oferă grade la toate nivelurile academice de la licență la nivel de master și doctor. Aproximativ 12 la sută dintre elevi sunt studenți internaționali care provin din întreaga lume. Activitățile didactice și de cercetare de la Universitatea se concentreze pe studii de afaceri, științe administrative, tehnologie, limbi și comunicare. Limba de instruire în cadrul programelor de masterat internaționale și mai multe alte cursuri este engleza.

Universitatea din Vaasa ocupa unul dintre cele mai noi zone de campus Finlanda aproape de mare. Toate facultățile și departamentele sunt situate in frumoasa insula Palosaari. Campusul este o fuziune interesant de vechi și nou, o combinație de arhitecturi continentale și anglo-saxone. Acesta este situat în Vaasa, cele mai însorite orașului Finlanda. Cu cele 12 000 de studenți, Vaasa este, de asemenea, un oraș plin de viață de student, foarte. Mai mult decât atât, frumoasa arhipelagul Kvarken din jurul orașului este parte a site-urilor UNESCO World Heritage Natural din 2006.

Universitatea din Vaasa - multidisciplinare și de afaceri orientate

STUDII Universitatea din Vaasa funcționează în trei facultăți. Predare și cercetare în Facultatea de Studii de afaceri sunt de un standard național de mare, și Universitatea din Vaasa este al doilea cel mai mare furnizor de grade de afaceri din Finlanda. Domeniile cheie în studii de afaceri sunt piețele financiare de finanțare și, antreprenoriat, comportamentul consumatorului, și internaționalizarea întreprinderilor. Facultatea este cotat ca fiind Business School excelent în Eduniversal Worldwide Business School în clasament și Programul de Master său în finanțe și Programul de Master in International Business au fost acordate International Acreditare EPAS.

Științele umaniste și sociale în cadrul Facultății de Filosofie au propriile lor domenii de rezistență specială, cum ar fi de comunicare interculturală, limbi pentru scopuri speciale, imersiune limba, si stiinte administrative comparative. În Facultatea de Tehnologie, zone Universității de expertiza sunt tehnologie de automatizare, inginerie electrica, informatica, inginerie și telecomunicații.

Educația la Universitatea din Vaasa primește aprecieri de la angajatori pentru îndeplinirea cerințelor vieții moderne de lucru. Toate gradele de la Universitatea cuprind competențe operațiunile de afaceri și atmosfera cu adevărat internațională a campusului, împreună cu posibilități de schimb de studenți oferă studenților abilitățile puternice la intrarea viața profesională. Limba de predare în toate cursurile oferite pentru studenții internaționali în programele de masterat este engleza. Cursurile sunt de obicei bazate pe prelegeri cu un examen final, sau pe studierea independentă care este examinat în timpul anului universitar. Seminarii și diverse forme de lucru în grup, cu sarcini scrise și orale fac parte din planul de învățământ, de asemenea.

Student Life în Vaasa

Universitatea din Vaasa Comunității cuprinde peste 5 000 de studenți și în fiecare an, mai mult de 300 de studenți internaționali din întreaga lume studiu de la Universitatea. Elevii din cadrul Universității au un interes în creștere în atmosferă internațională de studiu. Există în total aproximativ 12 000 de studenți în Vaasa, și al locuințelor și activitate de recreere disponibile oportunitățile din oraș sunt o multime.

Viața culturală a orașului are ceva pentru toată lumea. Teatrul finlandez Vaasa City, Teatrul Wasa suedez, Orchestra City, Vaasa Opera Company si numeroase alte grupuri muzicale, coruri și teatre, precum și mai multe galerii și muzee asigura o viață culturală plin de viață pentru oraș. Mai multe pop, rock si muzica alternativa si festivaluri culturale sunt organizate în oraș mai ales în timpul verii.

Universitatea din Vaasa oferă meditații pentru toate noile studenții internaționali. Un tutore International, un student coleg, este numit de fiecare student internațional. Tutori ajuta pe elevi să se cunoască mediul academic și asistență în alte chestiuni legate de viața în Vaasa și în Finlanda.

Pe parcursul anului universitar, tutori planifica diferite tipuri de activități și evenimente pentru studenții internaționali. Aceste evenimente sunt o mare oportunitate de a ajunge să cunoască colegi și experiența Vaasa într-un mod nou. Universitatea din Vaasa organizează excursii pentru studenții internaționali pentru a vedea alte părți ale Finlandei. De exemplu, o excursie în Laponia este anuală întotdeauna o experiență de neuitat pentru elevi.

Ca membri ai studenților de masterat internațional Student Union locale de la Universitatea din Vaasa beneficia de diferite reduceri la și în afara campusului. Acestea includ, de exemplu, subvenționat mese la restaurante și cafenele Universitatea, precum și reduceri la biletele de călătorie, în teatre, muzee și numeroase magazine. Masteranzi sunt, de asemenea, dreptul la servicii de sănătate de student de îngrijire.

Universitatea din Vaasa campus este situat lângă mare, cu o mulțime de oportunități pentru activități în aer liber. Pentru cei care se bucura de a fi aproape de natura, regiunea Vaasa este un loc excelent pentru petrecerea timpului liber in aer liber. Țărmul mării oferă experiențe pentru fiecare sezon de la caiac și scuba diving la pescuitul la copcă. Orașul Vaasa este foarte accesibil; Servicii de toate necesare sunt situate în apropiere de Universitatea și cei mai mulți oameni să păstreze pe bicicleta pe tot parcursul anului. Legăturile de călătorie sunt cuprinzătoare - în plus față de conexiunile de aeroport, tren și autobuz bine conectate, crucișătoare traversează Golful Botnic permit călătorilor ajunge Suedia în câteva ore.

Campus Suprafata

O Universitatea din Vaasa ocupă mai nou zona campus Finlanda de mare - o combinație de amenajare a teritoriului de coastă, arhitectura moderna si convertit cladiri industriale. Universitatea oferă un mediu de studiu modern, cu up-to-data de calculator și alte facilități tehnice. De asemenea, biblioteca universitară este situat pe campusul. Din restaurantul studențesc în clădirea principală există o vedere magnifică la peisajul natural înconjurător și la mare. Un International University

Universitatea din Vaasa are contacte în întreaga lume; universități de parteneriat pentru studenți și personalul de schimb, precum și, de asemenea, de cercetare și cooperare educațională. În fiecare an, mai mult de 200 de studenți merg în străinătate pentru o parte din studiile necesare pentru programele lor de gradul. În mod similar, mai mult de 200 de studenți internaționali ajung în fiecare an pentru a finaliza perioada de schimb la Universitatea din Vaasa. În plus, mai mult de 300 de studenți internaționali studia în masterat și doctorat programe internaționale Universității.

Universitatea din Vaasa oferă o atmosferă internațională și un frumos decor campus maritim, îndrumare eficientă și un mediu social plin de viață în plus față de o gamă largă de cursuri oferite în limba engleză. Cele mai multe dintre cursurile incluse în programele de masterat sunt oferite atât pentru studenții internaționali și finlandez, care oferă o ocazie excelentă de a cunoaște elevii locale. Mixt la nivel internațional grupuri de studiu oferă o mare șansă de a învăța de la alți studenți și experiențele lor.

Investește în viitorul tău!

O comunitate studiu strâns unită, servicii de învățământ și studenți eficient bine planificate promova progresul academic și finalizarea grade. Universitatea din Vaasa educă experți competente pentru nevoile vieții de lucru modern și perspectivele de angajare pentru absolvenții sunt bune. Universitatea susține flexibilitatea în studiile în cadrul Universității și în alte instituții academice din Vaasa, în Finlanda și în întreaga lume. Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați Universitatea din Vaasa pagini de la http://www.uva.fi/en/for/prospective/. Alăturați-Vă!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

de master in management industrial

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Vaasa

Programul de Master in Management Industrial combină două priorităţi strategice de la Universitatea din Vaasa, internaţionalism şi de lucru interdisciplinare. [+]

Orientarea în programul de Master in Management Industrial este de gestionare tehnologică, care este o zonă orientată spre viitor. Aceasta se aplică în special în companii high-tech şi întreprinderilor cu schimbare rapidă tehnologii de bază, în centre de cercetare şi universităţi, precum şi în dezvoltarea de politici de tehnologie regionale şi naţionale.

&nbsp

Programul de Master in Management Industrial combină două priorităţi strategice de la Universitatea din Vaasa, internaţionalism şi de lucru interdisciplinare. Programul are o cooperare strânsă cu companii high-tech din zona, cu avantajul de a locaţia Finlandei în centrul unei afaceri în creştere de energie din surse regenerabile. În plus, acesta oferă studenţilor cu experienta cadrelor universitare internaţionale şi locale, concentrându-se munca lor pe tehnologie şi management operaţional. ... [-]


De master în finanțe

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Vaasa

[+]

Nu există examene speciale de admitere pentru programele de masterat internaționale de la Universitatea din Vaasa. Deciziile de admitere sunt făcute pe baza documentelor solicitate, evaluarea fiecare cerere completă în mod individual și selectarea celor cu cele mai bune calificări. Începând cu luna august 2017 universitățile finlandeze vor introduce taxe de școlarizare. În plus față de taxa de școlarizare, studenții sunt obligați să plătească taxa de membru al Uniunii Studențești de aproximativ 142 de euro pe an academic. Universitatea din Vaasa va avea burse disponibile pentru studenții care sunt obligați să plătească taxe de școlarizare în programele de masterat.... [-]


Master în afaceri internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Vaasa

[+]

Bazându-se atât pe competența necesară a managerilor internaționali de astăzi, cât și pe principalele domenii de cercetare din cadrul Universității din Vaasa, predarea programelor centrează în jurul teoriei și practicii actuale în trei aspecte cheie ale afacerii internaționale - management strategic internațional, și gestionarea resurselor umane internaționale.

Nu există nici un examene de admitere pentru programele de master internaționale la Universitatea din Vaasa. Deciziile de admitere sunt făcute pe baza documentelor solicitate, evaluarea fiecare cerere completă în mod individual și selectarea celor cu cele mai bune calificări. Începând cu luna august 2017 universitățile finlandeze vor introduce taxe de școlarizare. În plus față de taxa de școlarizare, studenții sunt obligați să plătească taxa de membru al Uniunii Studențești de aproximativ 142 de euro pe an academic. Universitatea din Vaasa va avea burse disponibile pentru studenții care sunt obligați să plătească taxe de școlarizare în programele de masterat.... [-]


Master în dezvoltarea strategică a afacerilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Vaasa

Programul de masterat în dezvoltarea strategică a afacerilor se concentrează pe teoria și practica dezvoltării strategice a afacerilor, de la analiza strategică la alegerea strategică și implementarea strategiei [+]

Programul de masterat în dezvoltarea strategică a afacerilor se concentrează pe teoria și practica dezvoltării strategice a afacerilor, de la analiza strategică la alegerea strategică și implementarea strategiei. Domeniile acoperite de program cuprind managementul de proiect, managementul strategic internațional și gestionarea rețelelor de afaceri. În plus, programul oferă studenților o gamă largă de studii opționale care le vor permite să își aprofundeze cunoștințele în alte domenii, cum ar fi resursele umane și managementul intercultural.

Programul de doi ani oferă abilitățile și cunoștințele necesare la nivel de conducere de nivel mediu și superior în toate tipurile de întreprinderi și organizații, mari sau mici, publice sau private. Studenții care absolvesc programul vor avea abilitățile necesare pentru a înțelege poziția strategică a organizațiilor, cum să ia decizii strategice și cum poate fi transformată strategia în acțiune pentru a deveni o sursă de avantaj competitiv durabil.... [-]


Master în sistemele industriale de analiză

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Vaasa

Programul de Master în analiza sistemelor industriale (ISA) oferă conținut, modele și metode de proiectare, dezvoltare, implementare și operare a proceselor și sistemelor complexe în organizațiile din sectorul energetic. [+]

Este important să se înțeleagă modul în care sunt organizate tehnologia și oamenii pentru a atinge obiectivele.

Programul pregătește studenții să dezvolte și să gestioneze produse și servicii de inovare pentru sistemele energetice industriale, de livrare și de utilizare. Cursurile de constau în cursuri, misiuni de lucru în echipă, proiecte, prezentări și examene finale.

Temele predate în acest program includ știință de date și de analiză, inginerie de calitate, sisteme de inginerie, suport decizional, Management de proiect și munca de proiect industrial.

[-]

Videoclipuri

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Contactează
Adresa locaţie
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI