University of Turku

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Multidisciplinar. Internaţional. Universitatea de cercetare.

În plus față de Turku, avem campusuri în orașele Rauma și Pori și funcționăm în toată Finlanda - tot din Laponia până la Marea Arhipelagului.

University of Turku este printre primii 1% din lume
QS World University Rankings 2018

Cercetări eficiente

Efectuăm cercetări și lucrăm pentru un viitor mai bun și bunăstare.

Promovăm știința gratuită, eficientă și deschisă.

Cercetările noastre sunt prezentate în șase domenii tematice:

 • Biofuture
 • Copii, tineri și învățare
 • Memoria culturală și schimbarea societății
 • Futures digitale
 • Dezvoltarea și diagnosticarea medicamentelor
 • Studii maritime și maritime

teamwork.jpg

Declarația de misiune

University of Turku este o universitate științifică competitivă la nivel internațional, a cărei operații se bazează pe cercetări multidisciplinare de înaltă calitate.

Promovăm educația și știința gratuită și oferim educație superioară care se bazează pe cercetare. Universitatea face parte din comunitatea academică internațională. Colaborăm strâns cu societatea finlandeză și participăm activ la dezvoltarea regiunii noastre.

Obiective strategice

Cercetări eficiente

Rezolvăm problemele complicate de astăzi și de mâine cu ajutorul cercetărilor noastre de bază. Aplicăm o abordare interdisciplinară cercetării noastre pentru a-i crește calitatea și eficacitatea societății. Consolidăm calea de carieră a cercetătorilor, știință deschisă și sprijin pentru cercetare.

Educație responsabilă

Suntem o instituție de învățământ superior multidisciplinară și inspirată. Educația noastră se bazează pe cele mai recente cunoștințe științifice și răspunde nevoilor în schimbare ale societății. Ne asigurăm că pistele de studiu sunt flexibile și simple.

Un catalizator pentru bunăstarea socială și pentru economie

Recunoaștem inovațiile care decurg din cercetarea noastră și serviciile noastre de educație competitivă la nivel mondial. Promovăm o atitudine antreprenorială și utilizarea cercetării în colaborare cu viața de afaceri.

Bunăstarea comunității

Suntem un angajator responsabil și operațiunile noastre se bazează pe valori comune. Construim o universitate încurajatoare și interactivă, unde este o plăcere să studieze și să lucrezi.

Datorită serviciilor noastre deosebite, campusului compact și vieții active a studenților, studenții internaționali se simt ca acasă și în siguranță încă de la începutul șederii.

10 Cel mai bun motiv pentru a alege UTU

 • UTU este cea mai internațională universitate din Finlanda.
 • Programe de masterat și doctorat bazate pe atuurile noastre în cercetare.
 • Perspective de carieră viitoare.
 • Burse generoase, disponibile pentru studenți talentați.
 • Profesori și lectori care te provoacă să înveți.
 • Suport personal și servicii pe parcursul studiilor.
 • Facilități excelente și medii de învățare.
 • O selecție largă de studii opționale și minore.
 • Viața activă a studenților și activități versatile.
 • Campus compact unde totul este aproape.

Citeste mai mult:

research.jpg

Inspirant cariere de cercetare

Pentru noi este importantă bunăstarea întregii comunități universitare. Vrem să sprijinim tinerii cercetători în cariera lor și să oferim un mediu de cercetare și o comunitate care să îi inspire la realizări și rezultate unice.

17 Programe de doctorat
170 de diplome doctorale anual
Inovații din cercetare

Efectul preventiv al xilitolului asupra cariilor dinților a fost descoperit pentru prima dată la Institutul de Stomatologie al University of Turku . În fiecare an, peste o sută de inovații diferite și zeci de dezvăluiri ale invenției provin din cercetările efectuate la Universitate.

Creativ, agil și inovator

Dezvoltăm atitudine și activități antreprenoriale în întreaga Universitate. Oferim o platformă de creștere pentru startup-uri și spinoff-uri care decurg din cercetări de top.

Construiește-ți cariera viitoare cu noi

University of Turku este o destinație populară pentru schimb, master și studii doctorale. Colaborăm cu peste 400 de universități din întreaga lume și oferim studenților noștri o selecție largă de cursuri și programe predate în engleză.

20.000 de studenți din peste 100 de țări
Anual 650 primite și
750 de studenți de schimb de ieșire

95% dintre studenții internaționali ne-au ales datorită cercetării de înaltă calitate

laskiainen.jpg

Bine ați venit în Student City of Turku

Campusul Turku al University of Turku este situat aproape de centrul orașului și râul Aura în apropierea celorlalte instituții de învățământ superior, companiile Turku Science Park și Spitalul Universitar Turku. Zona campusului se extinde de la Catedrala Turku până la gara Kupittaa.

Toate serviciile importante atât pentru studenți, personal, cât și pentru vizitatori se găsesc aproape de campus. A vă deplasa peste tot este util, fie plimbându-vă cu bicicleta, fie cu autobuzele orașului Föli.

Scopul comun al instituțiilor de învățământ superior din Turku și Orașul Turku este de a fi cel mai bun oraș al Finlandei! Viața activă a studenților, transportul public ușor și care funcționează bine și locuințele la prețuri accesibile sunt avantajele importante ale Turku. Peste 99% dintre studenții orașului din instituțiile de învățământ superior recomandă

Costuri rezonabile de viață cu mulți

Conform țintei strategice stabilite de Oraș, Turku va fi până în 2029 cel mai interesant oraș al Balticului de Nord, cu o bază puternică atât în domeniul artelor, cât și în științe. Turku construiește active unice - industrie de producție creativă, biotehnologie, expertiză logistică - prin facilități de cluster și sinergii.

Bine ați venit în Turku, Finlanda!

Locații

Turku

Address
Student and Admissions Services
University of Turku
20014 Turun yliopisto

Turku, Finlanda

Rauma

Address
Department of Teacher Education
Seminaarinkatu 1

26100 Rauma, Finlanda

Programe

MA
MSc