University of Oulu

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited

Universitatea din Oulu este o universitate internațională știință care creează inovare pentru viitor, bunăstarea, și cunoștințe prin cercetare multidisciplinară și educație. inovație în viitor este vorba despre căutarea, utilizarea și aplicarea noilor cunoștințe. Universitatea din Oulu cercetează oameni și cultură într-un mediu în schimbare de viață, precum și oportunitățile pe care le oferă noile tehnologii pentru îmbunătățirea bunăstării oamenilor și a mediului înconjurător. Universitatea din Oulu este un expert multidisciplinar în Northerness.

Top 3 motive pentru a studia aici

La Universitatea din Oulu vom promova învățarea și efectuarea de cercetări, care împinge limitele cunoscute. Impactul Universității se bazează pe excelență, ambiție și productivitate ridicată în toate activitățile noastre. Strategia noastră este de a spori semnificația noastră în cercetarea internațională și să asigure rolul nostru alături de liderii mondiali in zonele noastre.

DESPRE NOI

istorie

Din anul 1958, cercetarea și educația noastră comunitate este studenții și 3000 16000 angajați puternic, și unul dintre cele mai mari și cele mai universități multidisciplinare din Finlanda. Cele zece facultăți, cele mai multe departamente și unitățile de cercetare specializate ale Universității din Oulu creează bazele pentru cercetare multidisciplinare, inovare și formarea de experți pentru solicitante sarcini profesionale.

Educație

Structura 10 facultăți reflectă profilul de Universitatea din Oulu în cercetare, educație și roluri sociale. Facultățile sunt:

Biochimie si Medicina Moleculara BMM educație EDU umaniste HUM Tehnologia informatiei si inginerie electrica ITEE Medicina MED OBS Oulu Business School Oulu Mining School OMS Oulu Scoala de Arhitectura OSA Știință SCI TECH tehnologie

Cercetare

La Universitatea din Oulu vom promova învățarea și efectuarea de cercetări, care împinge limitele cunoscute. Noi folosim întregul nostru potențial de a contribui la rezolvarea unora dintre cele mai mari provocări la nivel mondial, inclusiv utilizarea durabilă a resurselor, de afaceri responsabile, bunăstarea oamenilor și a sănătății pe tot parcursul vieții, sistemele inteligente și de dezvoltare a serviciilor și valorificarea riscurilor de mediu.

Carieră

Universitatea din Oulu din nordul Finlandei este o universitate de cercetare internațională, multidisciplinară, cu o piscină bogată de talent creativ și intelectual. Mai precis, Universitatea din Oulu cuprinde o universitate știință, o universitate tehnică și o școală de afaceri în aceeași organizație.

Regiunea Oulu este recunoscută ca o clasă mondială R & D, cu hub-ul de intrare C & D pe cap de locuitor printre cele mai ridicate la nivel global.

Masurile specifice de la Universitatea din Oulu în procesul de recrutare au inclus crearea unui program de cale posesiune, program de recrutare de un investigator junior și finanțarea posturilor în cadrul programelor de doctorat de studenți de doctorat.

Servicii

servicii pentru studenți

UniOulu are grijă de indivizi. Noi sprijinim provocarile academice cu o infrastructură funcțională și asistență de acces facil. La departamentul dumneavoastră veți avea un contact academice personale, care pot fi abordate ocazional de numele lor, mai întâi și care vă va ajuta cu a face planul de studiu individual. Un plan de studiu bine pregătit este un instrument valoros pentru a face progrese în calea ta de studiu. Veți obține pentru a satisface kummi, mai întâi coleg de student, on-line, chiar înainte de a ajunge. Kummis sunt studenti seniori de la Universitatea din Oulu instruiți pentru a vă ajuta la început să se obișnuiască cu viața de zi cu zi în Oulu.

Camin studentesc

Locale fundație de locuințe de student psoasului oferă o gamă largă de posibilități de cazare, de la apartamente comune la studiouri, în jurul zonei orașului. Indiferent de locul unde locuiți în Oulu, servicii, de la supermarket-uri la biblioteci și facilități sportive sunt aproape de casa ta. Psoasului este cotat de către elevi ca fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de locuințe din lume.

Tellus Inovare Arena

Tellus Inovarea Arena este un spațiu de inovare deschis situat în inima zonei campus Linnanmaa. Este construit pentru învățare, colaborare și evenimente pentru toți exploratorii deschiși din interiorul și din afara universității. Întâlnește oameni, să dezvolte idei și proiecte actuale - face diferența.

Servicii de sanatate

Servicii de sănătate studenților pentru toți studenții licență și nivel de masterat sunt situate în campusul Linnanmaa. Serviciile de sănătate includ tratamentul medical, mentale, și dentare. Cele mai multe servicii sunt gratuite în timp ce unele percepe o taxă nominală.

Viață de student

organizaţiile studențești

Organizațiile studențești sunt experți în organizarea de activități culturale, evenimente sportive, petreceri și excursii în Finlanda. Aceste organizații de studiu-teren-specifice au membri cu experiență la nivel internațional, cu cunoștințe de primă mână pentru a partaja. În plus, există două organizații studențești la nivel de universitate, cu un interes deosebit în probleme în educația internațională.

sporturi de invatamant superior

Finlandezii sunt amatorii de sporturi. Universitatea oferă activități sportive pentru studenți și personalul său, de la balet la alpinism si yoga, de la caiac-canoe la schi fond. Simțiți-vă liber pentru a alege unul care este cel mai apropiat de trupul și sufletul!

Topul universităților

201

World University Rankings de învățământ superior Times

401

Clasament Academic al Universităților Mondiale de Shanghai Universitatea Jiao Tong

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MSc » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master of Science in Computer Science and Engineering

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

[+]

Inginerie calculator Computing Aplicată Inteligență artificială Inginerie calculator Cercetator stiintific sistemul Designer Manager de proiect Specialist [-]

Master Of Science în Arhitectură

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

[+]

Proiect de teză cercetător [-]

Masterat

De Master în Contabilitate Financiară și De Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

În lumea de afaceri internațional, există o nevoie tot mai mare în contabilitate financiară și de management pentru profesioniști, care îndeplinesc cerințele stabilite de firmele care operează într-un mediu de afaceri global. Catedra de Contabilitate și Finanțe de la Scoala de Afaceri Oulu organizeaza un program complet de masterat de doi ani în Management Financiar-Contabil (FMA), care va oferi studenților abilitățile necesare și cunoștințele necesare pentru a lucra în firmele care au relații de afaceri și a operațiunilor în diferite țări. [+]

Master în Contabilitate Financiară și Management În lumea de afaceri internațional, există o nevoie tot mai mare în contabilitate financiară și de management pentru profesioniști, care îndeplinesc cerințele stabilite de firmele care operează într-un mediu de afaceri global. Catedra de Contabilitate și Finanțe de la Scoala de Afaceri Oulu organizeaza un program complet de masterat de doi ani în Management Financiar-Contabil (FMA), care va oferi studenților abilitățile necesare și cunoștințele necesare pentru a lucra în firmele care au relații de afaceri și a operațiunilor în diferite țări. Contabilitate financiară și de gestiune Financiar-contabil investighează sistemele de informare și de raportare ale firmelor care sunt utilizate de către diverse partide de interese din afara firmei. Contabilitate de gestiune dezvoltă și investighează sistemelor de informare și de raportare necesare în procesul de luare a deciziilor în interiorul firmei. Cercetare științifică în domeniul financiar-contabil și de gestiune se concentrează pe utilitatea informațiilor furnizate de către aceste sisteme de raportare în diferite contexte de luare a deciziilor, inclusiv evaluarea firmei, evaluarea performanțelor, de stabilire a prețurilor produselor firmei, printre altele. O tendință recentă în contabilitate financiară și de gestiune este integrarea sistemelor de raportare locale față de sistemul comun internaționale de raportare financiară. Programul de master Programul de Master în Management Financiar-Contabil (FMA) oferă o diplomă de master de un înalt standard internațional și este ideal pentru solicitanții cu un fundal în studii de afaceri, științe sociale, educație, științe naturale, matematică sau inginerie. În timpul programului, elevii dezvolta competențe în analiza informațiilor contabile, pentru... [-]

De Master în Economie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

Programul Oulu Business School Master în Economie (ME) este de doi ani, program care oferă expertiză într-o gamă largă de specializări în economie. Studiile sunt alcătuite din economie micro și macro, metode cantitative și cursuri specifice, cum ar fi teren electivă economie internațională și finanțe, de creștere, economie de mediu și energie, organizația industrială și economia regională. [+]

de master în economie Economie se concentrează pe explicarea comportamentului de diversi agenti economici, cum ar fi gospodăriile, companiile și administrația publică. Scopul este de a descrie, a explica și modelul economiei de piață moderne. Economia ne ajută să înțelegem modul în care piețele funcționează și modul în care putem afecta comportamentul lor prin intermediul politicii economice. Economie oferă răspunsuri la întrebări, cum ar fi; Care sunt sursele de creștere economică, precum și care este legătura dintre inflației și a dobânzilor. Economia este de asemenea utilizat pe scară largă în investigarea problemelor specifice de teren diferite care acoperă subiecte de la aplicații de mediu la organizația industrială. Economia este unul dintre puținele domenii ale științei care este acordat Premiul Nobel anual. Economie oferă cunoștințe și abilități care sunt necesare atunci când se lucrează în solicitante posturi de specialitate și executive în corporații, agenții guvernamentale sau organizații din sectorul terțiar. Un student care primește gradul de master în economie este permisă utilizarea economistul titlu. Programul Oulu Business School Master în Economie (ME) este de doi ani, program care oferă expertiză într-o gamă largă de specializări în economie. Studiile sunt alcătuite din economie micro și macro, metode cantitative și cursuri specifice, cum ar fi teren electivă economie internațională și finanțe, de creștere, economie de mediu și energie, organizația industrială și economia regională. Natura cantitativă a mi se potrivește în mod ideal pe cei care au studiat economie, finanțe, contabilitate, științe naturale (de exemplu matematică) sau inginerie. Programul ME oferă, de asemenea, o... [-]

De Master în Educație și Globalizarea

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

MA în Educație și globalizare este de doi ani program de Master internaționale full-time. Elevii majore în domeniul științelor educației. Obiectivul central al programului este de a dezvolta calitatea în educație și de a dota studenții să-și exercite conducere responsabilă social în societăți complexe și diverse. Programul pune accentul pe dialogul Nord-Sud-Est-Vest și include studii în învățământul internațional, interculturalitatea, globalizarea și efectele acestora asupra diferitelor sectoare ale educației. [+]

Master în educație și globalizare Perioada de aplicare următoare de 15 decembrie 2016 până la 25 ianuarie 2017. MA în Educație și globalizare este de doi ani program de Master internaționale full-time. Elevii majore în domeniul științelor educației. Obiectivul central al programului este de a dezvolta calitatea în educație și de a dota studenții să-și exercite conducere responsabilă social în societăți complexe și diverse. Programul pune accentul pe dialogul Nord-Sud-Est-Vest și include studii în învățământul internațional, interculturalitatea, globalizarea și efectele acestora asupra diferitelor sectoare ale educației. Programul se concentrează pe etica, politica, planificarea, curriculum, evaluare și cercetare comparativă în educație. Acesta își propune să dezvolte competențele și cunoștințele adecvate necesare în planificarea, activități de evaluare, de cercetare și dezvoltare în domeniul educației și domenii conexe, în mijlocul de schimbările sociale, atât la nivel local și la nivel mondial. Programul contur Curriculum-ul include structura de program complet și toate descrierile cursurilor cu rezultate ale învățării. Studenții majore în Științe ale Educației. Programul include, de asemenea, un subiect minor și o perioadă de stagiu, care pot fi puse în aplicare în Finlanda sau la nivel internațional într-o varietate de setări diferite, cum ar fi agenții interguvernamentale, organizații non-guvernamentale sau instituții de învățământ. O treime din program implică dobândirea de instrumente de cercetare, efectuarea de cercetare și scris teza de master într-un mediu de cercetare în colaborare și multicultural. Membrii echipei noastre de predare provin din medii diferite și toate dintre ele au o mulțime de experiență internațională. În plus față de lectori... [-]

De Master în Finanțe

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

Oulu Business School de la Universitatea din Oulu organizează un program de doi ani Master în Finanțe (MF), care va oferi studenților cu abilitățile și cunoștințele necesare de către diverse organizații care operează în lumea financiar modern. [+]

Finante Programe Organizațiile de toate mărimile și industriile, de la multinaționale la IMM-uri, agenții guvernamentale și instituții non-profit, sunt implicate cu și afectați de pe piețele financiare. Manageri de active și analiștii financiari trebuie să navigați pe piețele volatile. Bancheri de investiții a găsi soluții pentru firme de cerințele de finanțare "non-profit și". Băncile centrale și agențiile guvernamentale pot fi direct implicați în piețele financiare și să supravegheze reglementarea pieței. Lumea financiară de astăzi necesită cunoștințe de specialitate, cu o perspectivă globală - tu ar trebui să ceară la fel de educatia ta. Oulu Business School de la Universitatea din Oulu organizează un program de doi ani Master în Finanțe (MF), care va oferi studenților cu abilitățile și cunoștințele necesare de către diverse organizații care operează în lumea financiar modern. Programul de master Programul MF se concentrează pe înțelegerea piețele financiare și participanții la piețele financiare. Elevii vor dezvolta abilitățile necesare pentru a analiza interacțiunile dintre piețele și participanții. Programul oferă o bază solidă în instrumentele teoretice și empirice de finanțare moderne. Subiectele acoperite includ de stabilire a prețurilor activelor, finanțe corporative, managementul de portofoliu și de gestionare a riscurilor. Abordarea este analitică și orientată metodologic. Elevii din MF a obtine o perspectiva special în zonele de comportament investitor individual și de gestionare a activelor alternative. Programul oferă studenților cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra în poziții de specialitate și de conducere din sectorul financiar. Ca o condiție minimă, un solicitant trebuie să aibă un Bachelor adecvat (sau... [-]

De Master în Ingineria Mediului

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

În cazul în care sunteți interesat de problemele de mediu, energie și tehnologie și doriți să aibă o diplomă de master în ingineria mediului, atunci programul de Master în Ingineria Mediului, "BEE", este sansa ta! [+]

Master în Ingineria Mediului În cazul în care sunteți interesat de problemele de mediu, energie și tehnologie și doriți să aibă o diplomă de master în ingineria mediului, atunci programul de Master în Ingineria Mediului, "BEE", este sansa ta! Următoarea perioadă de aplicare disponibilă, pentru toamna 2017 internărilor, va începe pe 15 decembrie 2016 și se încheie la 25 ianuarie 2017, la ora 15:00 GMT + 2. Schema programului pentru BEE Amploarea programului de Master în Ingineria Mediului (BEE) este de 120 ECTS = 2 ani de studiu academic = 4 termeni academice. Planurile de învățământ din cele două opțiuni de studiu (ESCP BEE; WE) format din 4 module: un modul de bază, 30/30 ECTS; un modul avansat, 30/20 ECTS; un modul suplimentar, 30/40 ECTS și modulul tezei de master 30 ECTS. A se vedea link-ul de mai jos pentru detalii și exemple ale cursurilor incluse: Studiile BEE active, începe în septembrie (după o perioadă de orientare în luna august), pe termen de toamna anului de studiu 1, în principal, cu cursuri introductive modulul de bază. Acest modul formează motivele pentru rezultatele învățării programului. În timpul perioadei de primăvară 1, iar termenul doilea an de toamnă, cursurile modulului de suplimentare și avansată va oferi în continuare baze profesionale pentru obiectul majoring studentului, ei optiunea lui / studiu. In plus, instruirea practică profesională se va desfășura pe parcursul lunilor de vară, între 1 și anii de studiu 2, de exemplu, într-o unitate de învățământ sau în reseach locuri de muncă din... [-]

Maestru în Procesul De învățare, Educație și Tehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

Învățare, Educație și Tehnologie (LET) este un full-time de doi ani internațional Programul de Master (120 credite ECTS). La finalizarea acestuia, elevii primesc un Master of Arts (Educație) studii care să conducă la studii de doctorat. Programul pregătește LET experți care se pot aplica tehnologia informației și comunicațiilor în diferite contexte de învățare. [+]

Master în învățare, educație și tehnologie Învățare, Educație și Tehnologie (LET) este un full-time de doi ani internațional Programul de Master (120 credite ECTS). La finalizarea acestuia, elevii primesc un Master of Arts (Educație) studii care să conducă la studii de doctorat. Programul pregătește LET experți care se pot aplica tehnologia informației și comunicațiilor în diferite contexte de învățare. LET studiile se bazează pe trei piloni teoretice: învățare reglementate pe cont propriu, de învățare în colaborare și învățare îmbunătățită tehnologie. Atât conținutul teoretic și soluții practice oferite în timpul studiilor sunt bazate pe cele mai recente cunoștințe și descoperiri în domeniul științelor învățării. Programul LET își propune să dezvolte cunoștințele și competențele necesare în educația modernă, și anume competențe pentru proiectarea, realizarea, evaluarea și analizarea situațiilor de învățare versatile, indiferent dacă sunt față-în-față sau tehnologic îmbunătățită. Mai mult decât atât, multe dintre aptitudinile secolului 21, care sunt necesare în viața profesională de astăzi sunt evidențiate și susținute în cadrul studiilor LET. Programul contur Structura de studii și Curriculum Învățare, Educație și Tehnologie (LET) este un full-time de doi ani Master International Program (120 credite ECTS). După finalizarea programului, elevii primesc un Master of Arts grad (Educație), care le permite să-și continue studiile academice la nivel de doctorat. Acest grad nu constituie o calificare formală de predare. Studiile constau în studii de limbă, comunicare și orientare, studii majore și studii minore, precum și studii multidisciplinare și alte studii opționale. Obiective - LET absolvenții sunt capabili să face uz de teoriile de... [-]

Master in Economic Geology

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

[+]

Program de studii de masterat cuprinde 120 ECTS, inclusiv un 35 ECTS teza de masterat, iar între 50 și 85 de credite ECTS de cursuri avansate în Geologie și până la 35 de credite ECTS de la discipline conexe care urmează să fie aleasă în mod liber. Oportunitati de angajare pentru absolvenți In ultimul deceniu, Finlanda a cunoscut o revigorare puternică a industriei miniere de explorare și ca urmare a boom-ului de mărfuri. Mai multe tipuri de mine noi s-au deschis, iar sectorul mineralelor a devenit unul dintre fundamentele cheie pentru economia din nordul Finlandei. [-]

Master in Product Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

[+]

Ei vor fi capabili pentru a spori productivitatea, calitatea și bunăstarea, și pot folosi cunoștințele lor la rezolvarea problemelor dificile din toate industriile. Absolvenții vor avea un fundal bun pentru studii de doctorat. Oportunități de carieră Gradul anterior ar trebui să includă un minim de 60 ECTS în matematică, fizică sau inginerie. [-]

Master in Software, Systems and Services Development in Global Environment

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

[+]

Să analizeze și să evalueze activitățile umane în domeniul IT folosesc situații, practici de lucru și a funcționării organizaționale, folosind mijloace conceptuale, și prezintă rezultatele analizei folosind metode descriptive adecvate; Să analizeze și să evalueze soluții software și procese din perspectiva arhitecturii software-ului, modele de design, stabilite modele de capacitate și de maturitate; Evaluarea impactului dezvoltării tehnologiei informației pentru a funcționării organizaționale; Soluții de proiectare IT care rezolva problemele identificate și de a îmbunătăți eficiența practicilor organizaționale; Proiectarea și construirea de software care satisface cerințele specificate funcționale și de calitate; Acționeze eficient în proiecte software la nivel mondial și distribuite sau pentru a deschide comunitatea sursă; Să stabilească obiective pentru auto-bou și să lucreze în direcția acestor obiective; Comunica utilizând în mod clar și analitic tehnici derivate din practica științifică. [-]

Master in Wireless Communications Engineering

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

[+]

În funcție de alegerea studentului, acest modul opțional face posibilă lărgirea expertizei studentului în domeniile analogice practice și design de electronice digitale, componente RF, de calcul mobile și sociale, procesoare de semnal, video și de procesare a semnalelor biomedicale, viziune de mașini, și mai multe calculatoare tradiționale cursuri de știință și inginerie ținut cursuri în limba engleză. De asemenea, este posibil să o facă într-un grup de cercetare la universitate, sau la alte unități de cercetare. Se recomandă să se efectueze perioada de formare în perioada de vară după primul an de studiu. Fiecare student este responsabil pentru identificarea angajatorului pentru perioada de formare de el / ea. În cazul în care un student nu este în măsură să găsească poziția de formare în industria electronică, programul EVC va ajuta să găsească oportunitate de formare într-un grup de cercetare la universitate. Departamentul de Comunicații Inginerie & Centrul pentru Wireless Communications ofera in fiecare an de formare și burse de teză de master pentru toți studenții noștri WCE. De asemenea, este posibil să se folosească experiența de muncă anterioară studentului obținut după B.Sc. [-]

Master în Management International Business

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

Educația Internațională de Management se concentrează pe gestionarea și conducerea afacerilor internaționale. Subiectele sunt combinate din diferite domenii de gestionare a afacerilor, ceea ce face ca IBM un program cu adevărat multidisciplinar. Educația include teme cu patru nuclee de învățare: teorii și concepte de management al afacerilor internaționale, cererile de organizare, execuție de conducere, precum si perspective proprii pentru managementul afacerilor internaționale. [+]

Master în Managementul Afacerilor Internaționale Educația Internațională de Management se concentrează pe gestionarea și conducerea afacerilor internaționale. Subiectele sunt combinate din diferite domenii de gestionare a afacerilor, ceea ce face ca IBM un program cu adevărat multidisciplinar. Educația include teme cu patru nuclee de învățare: teorii și concepte de management al afacerilor internaționale, cererile de organizare, execuție de conducere, precum si perspective proprii pentru managementul afacerilor internaționale. O legătură strânsă între teorie și practică se menține în proiecte de cercetare, de predare și de companie. În timpul studiilor, studenții sunt implicați în și participă activ la misiuni pentru ambele companii mici și mari. Educația își propune să ofere studenților instrumentele necesare în gestionarea, crearea și dezvoltarea de diferite tipuri de organizații internaționale, inclusiv noi societăți. Absolvenții IBM va fi atribuit un Master of Science, cu specializare în Management International Business cu posibilitatea de a-și continua studiile la nivel de doctorat. Absolvenții sunt capabili de a lucra într-o varietate de profesii diferite, de la vânzări internaționale și marketing, management de produs / serviciu sau de afaceri, de aprovizionare și logistică internațional, de fabricație sau de serviciu de livrare la consultanta, antreprenoriale sau profesii guvernamentale. Managementul International Business profilul elev În fiecare an, un număr tot mai mare de studenți se aplică de a adera la programul International Business, cu educație de fundal în studii de afaceri, științe sociale, sau inginerie. Elev IBM va fi o persoană care este în căutarea pentru o carieră de succes în afaceri cu viziune globală profundă,... [-]

Master în Marketing

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

Practica de marketing are un caracter strategic și, prin urmare, de marketing educațional vă oferă capabilități pentru a reuși în management strategic, de asemenea, la nivel internațional. Scopul nostru profesional se află în client și rețeaua de management al relațiilor, dar educația de marketing în Business School Oulu vă echipează, de asemenea, cu abilități de a intra în învățământul de doctorat și de a aplica cunoștințele științifice în practica de marketing la orice organizație. [+]

Master în Marketing Marketing de cercetare la piețele de studii Oulu Business School, inclusiv schimbul de relații de valoare, cu clienții pe termen lung și partenere, precum și factorii care influențează funcționarea piețelor. Marketingul educației se dezvoltă expertiza în fundamentele de marketing, cum ar fi designul de campanie sau de branding. Mai mult decât atât, vă puteți familiariza în comportamentul de cumparare organizationala, logistică și digitalizare a afacerilor în schimbare piețele globale. Practica de marketing are un caracter strategic și, prin urmare, de marketing educațional vă oferă capabilități pentru a reuși în management strategic, de asemenea, la nivel internațional. Scopul nostru profesional se află în client și rețeaua de management al relațiilor, dar educația de marketing în Business School Oulu vă echipează, de asemenea, cu abilități de a intra în învățământul de doctorat și de a aplica cunoștințele științifice în practica de marketing la orice organizație. Profiluri profesionale a absolvenților După atingerea Master. grad în marketing, veți fi calificat pentru posturi de conducere și planificare. Primele taxe tipice includ managementul de produs, managementul relațiilor cu clienții și de comunicare de marketing. Titlurile de absolvenți de marketing includ Account Manager, Director Customer Service, Marketing Manager, Marketing Planner, Sales Manager, Sales Representative, Product Manager și Manager de Proiect. Pentru cei mai talentați, de cercetare științifică în domeniul de marketing la nivel internațional este o perspectivă interesantă care gradul oferă. De ce să alegeți Oulu? ... [-]

Master în știință De Proteine ​​și Biotehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Oulu

Programul de studii de Master satisface nevoile clare ale mediului academic și industrie, în era post genomica. Acest grad este în mod special scopul de a oferi studenților înțelegerea în profunzime a relației structură-funcție de proteine ​​și tehnicile utilizate pentru a produce și de a le caracteriza. [+]

Maestru în știința proteinei și biotehnologie Uita - te la un film al programului de Master International în proteine Știință și Biotehnologie , în cazul în care elevii noștri spun despre program, și de a studia și de viață în Oulu. Programul de studii de Master satisface nevoile clare ale mediului academic și industrie, în era post genomica. Acest grad este în mod special scopul de a oferi studenților înțelegerea în profunzime a relației structură-funcție de proteine ​​și tehnicile utilizate pentru a produce și de a le caracteriza. Studenții care sunt selectați pentru gradul va efectua 120 de puncte ECTS studiu (echivalentul a doi ani) de studii. Aceste studii maximiza pe mâini de formare individuală în stare modernă a tehnicilor de artă și metodologii oferind în același timp un fundament solid în aspectele teoretice ale câmpului. Aproximativ jumătate din gradul implică integrare a elevilor în diferite grupuri de cercetare, în cele din urmă cumularea într-un proiect de cercetare 6 luni. Gradul este flexibil și permite elevilor să se specializeze în aspectele legate de știință de proteine ​​și biotehnologie, care va fi cel mai beneficia de cariera lor viitoare. Programul este destinata in special persoanelor care merg în cercetare și foști studenți au fost foarte de succes în găsirea pozițiilor de doctorat în Finlanda și în străinătate. Gradul este predat la Facultatea extrem de Internaționale de Biochimie si Medicina Moleculara. Facultății reuneste expertiza in vitro, in vivo și in analiza silico a structurii de proteine ​​si functia si include centre nationale... [-]

Videoclipuri

University of Oulu 360° campus tour - full video

Solving the mysteries of climate

Year in Review 2016 - University of Oulu

Polar Bear Pitching 2017 - Teach Me Now

Contactează
Adresa locaţie
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

Oulu, 90570 FI