University of Oulu

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Oulu este o universitate științifică internațională care creează inovații pentru viitor, bunăstare și cunoaștere prin cercetare multidisciplinară și educație. Inovarea viitoare este de a căuta, utiliza și aplica noi cunoștințe. University of Oulu cercetatori oameni si cultura intr-un mediu de viata in schimbare, precum si oportunitatile pe care noua tehnologie asigura pentru imbunatatirea bunastarii oamenilor si a mediului. University of Oulu este un expert multidisciplinar în nord.

Top 3 motive pentru a studia aici

 • La University of Oulu , promovăm învățarea și realizăm cercetări care împing limitele celor cunoscuți.
 • Impactul Universității se bazează pe excelență, ambiție ridicată și productivitate în toate activitățile noastre.
 • Strategia noastră este de a spori importanța noastră în cercetarea internațională și de a ne asigura un rol alături de liderii mondiali în domeniile noastre de interes.

Despre noi

# 201 Clasamentul Universității Mondiale
de Times Higher Education
# 401
Clasamentul academic al universităților din lume
de Shanghai Jiao Tong University
oulumap

Istoric Înființată în 1958, comunitatea noastră de cercetare și educație are 16000 de studenți și 3000 de angajați puternici și una dintre cele mai mari și mai multe universități multidisciplinare din Finlanda. Cele zece facultăți, numeroase departamente și unitățile de cercetare specializate ale University of Oulu creează fundația pentru cercetarea multidisciplinară, inovarea și instruirea experților pentru cerințele profesionale exigente. Educație Structura a 10 facultăți reflectă profilul University of Oulu în rolurile de cercetare, educație și societate. Facultățile sunt:

 • Biochimie și medicină moleculară BMM
 • Educație EDU
 • Umanistice HUM
 • Tehnologia informației și ingineria electrică ITEE
 • MED MED
 • Oulu Business School OBS
 • Școala minieră Oulu OMS
 • Oulu Școala de Arhitectură OSA
 • Știință SCI
 • Tehnologie TECH

Cercetare La University of Oulu promovăm învățarea și realizăm cercetări care împing granițele celor cunoscuți. Folosim întregul nostru potențial pentru a contribui la rezolvarea unor dintre cele mai mari provocări globale, inclusiv utilizarea durabilă a resurselor, afaceri responsabile, bunăstarea umană și sănătatea pe tot parcursul vieții, sistemele inteligente și dezvoltarea serviciilor și valorificarea riscurilor de mediu. Carieră University of Oulu din nordul Finlandei este o universitate internațională, multidisciplinară de cercetare cu o bogată colecție de talente creative și intelectuale. Mai precis, University of Oulu cuprinde o universitate științifică, o universitate tehnică și o școală de afaceri din aceeași organizație. Regiunea Oulu este recunoscută ca o clasă mondială R

Servicii

Servicii de studenți UniOulu se ocupă de persoane fizice. Vă sprijinim provocările academice cu o infrastructură funcțională și o asistență ușoară la acces. În departamentul dvs., veți avea un contact academic personal care poate fi adresat întâmplător prin numele lor și care vă va ajuta să vă faceți planul individual de studiu. Un plan de studiu bine pregatit este un instrument valoros pentru a face progrese pe parcursul studiului. Vei întâlni cu kummi, primul tău coleg de studenți, online, chiar înainte de a veni. Kummis sunt studenți seniori ai University of Oulu instruiți să vă ajute, la început, să vă obișnuiți cu viața de zi cu zi din Oulu. Locuințe pentru studenți Fundația locală de studenți pentru locuințe PSOAS oferă o gamă largă de posibilități de cazare, de la apartamente comune la studiouri, în jurul zonei orașului. Indiferent unde locuiți în Oulu, serviciile de la supermarketuri până la biblioteci și facilități sportive sunt aproape de casa dvs. PSOAS este clasat de studenți ca fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de locuințe din lume. Tellus Innovation Arena Tellus Innovation Arena este un spațiu deschis de inovare situat în inima zonei campusului Linnanmaa. Este construit pentru învățare, colaborare și evenimente pentru toți exploratorii cu spirit deschis din interiorul și exteriorul universității. Faceți cunoștință cu oamenii, dezvoltați idei și prezentați proiectele - face diferența. Servicii de sănătate Serviciile de sănătate pentru toți studenții la nivel de licență și masterat se află la campusul Linnanmaa. Serviciile de sănătate includ tratamentul medical, mental și dentar. Cele mai multe servicii sunt gratuite, în timp ce unele plătesc o taxă nominală. oulustudents102

Viață de student

Organizațiile studențești sunt experți în organizarea de activități culturale, evenimente sportive, petreceri și excursii în Finlanda. Aceste organizații specifice domeniului de studiu au membri experimentați pe plan internațional, cu cunoștințe de primă importanță pentru a le împărtăși. În plus, există două organizații studențești la nivel universitar, cu un interes deosebit în problemele educației internaționale. Universitatea sportivă Finnii sunt entuziaști sportivi. Universitatea oferă activități sportive studenților și personalului său, de la balet la alpinism și yoga, de la caiac la schi fond. Simțiți-vă liber să alegeți cel mai apropiat de corp și suflet!

Locații

Oulu

Address
University of Oulu Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu, Finlanda

Acreditări

EFMD Equis Accredited