University of Oulu

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Oulu este o universitate științifică internațională care creează inovație pentru viitor, bunăstare și cunoștințe prin cercetare și educație multidisciplinară. Inovația viitoare se referă la căutarea, utilizarea și aplicarea noilor cunoștințe. University of Oulu cercetează oamenii și cultura într-un mediu de viață în schimbare, precum și oportunitățile pe care noua tehnologie le oferă pentru îmbunătățirea bunăstării oamenilor și a mediului. University of Oulu este un expert multidisciplinar în Northernness.

Top 3 motive pentru a studia aici

 • La University of Oulu , promovăm învățarea și realizăm cercetări care împing limitele celor cunoscuți.
 • Impactul Universității se bazează pe excelență, ambiție ridicată și productivitate în toate activitățile noastre.
 • Strategia noastră este de a spori importanța noastră în cercetarea internațională și de a ne asigura un rol alături de liderii mondiali în domeniile noastre de interes.

Despre noi

# 201 Clasamentul Universității Mondiale
de Times Higher Education
# 401
Clasamentul academic al universităților din lume
de Shanghai Jiao Tong University
oulumap

Istorie

Fondată în 1958, comunitatea noastră de cercetare și educație are 16000 de studenți și 3000 de angajați puternici și una dintre cele mai mari și cele mai multidisciplinare universități din Finlanda. Cele zece facultăți, numeroasele departamente și unitățile de cercetare de specialitate ale University of Oulu creează fundamentul cercetării multidisciplinare, inovației și formării experților pentru solicitarea sarcinilor profesionale.

Educaţie

Structura a 10 facultăți reflectă profilul University of Oulu în domeniul cercetării, educației și rolurilor societale. Facultățile sunt:

 • Biochimie și medicină moleculară BMM
 • Educație EDU
 • Umanistice HUM
 • Tehnologia informației și ingineria electrică ITEE
 • MED MED
 • Oulu Business School OBS
 • Școala minieră Oulu OMS
 • Oulu Școala de Arhitectură OSA
 • Știință SCI
 • Tehnologie TECH

Cercetare

La University of Oulu , promovăm învățarea și efectuăm cercetări care împing granițele cunoscute. Ne folosim întregul potențial pentru a contribui la rezolvarea unora dintre cele mai mari provocări globale, inclusiv utilizarea durabilă a resurselor, afacerea responsabilă, bunăstarea umană și sănătatea pe tot parcursul vieții, dezvoltarea sistemelor inteligente și dezvoltarea serviciilor și valorificarea riscurilor de mediu.

Carieră

University of Oulu din Finlanda de Nord este o universitate internațională de cercetare multidisciplinară, cu un bazin bogat de talent creativ și intelectual. Mai exact, University of Oulu cuprinde o universitate științifică, o universitate tehnică și o școală de afaceri din aceeași organizație. Regiunea Oulu este recunoscută drept o clasă mondială R

Servicii

Servicii de studenți

UniOulu are grijă de persoane. Vă sprijinim provocările academice cu o infrastructură funcțională și asistență de acces facil. La departamentul dvs., veți avea un contact academic personal, care poate fi adresat ocazional cu numele lor și care vă va ajuta să vă faceți planul individual de studiu. Un plan de studiu bine pregătit este un instrument valoros pentru a face progrese în calea ta de studiu. Îți întâlnești online kummi, primul coleg de studenți, chiar înainte de sosire. Comisii sunt studenți seniori ai University of Oulu instruiți pentru a vă ajuta, la început, să vă obișnuiți cu viața de zi cu zi în Oulu.

Camin studentesc

Fundația locală de locuințe pentru studenți PSOAS oferă o gamă variată de posibilități de cazare, de la apartamente comune la studiouri, în jurul zonei orașului. Indiferent unde locuiești în Oulu, serviciile de la supermarketuri la biblioteci și facilități sportive sunt aproape de casa ta. PSOAS este clasat de studenți drept unul dintre cei mai importanți furnizori de locuințe din lume.

Arena de inovare Tellus

Tellus Innovation Arena este un spațiu deschis de inovație situat în inima zonei campusului Linnanmaa. Este conceput pentru învățare, colaborare și evenimente pentru toți exploratorii cu minte deschisă din interiorul și din afara universității. Faceți cunoștință cu oamenii, dezvoltați idei și prezentați proiecte - totul face diferența.

Servicii de sanatate

Serviciile de sănătate ale studenților pentru toți studenții de nivel Bachelor și Master sunt localizați în campusul Linnanmaa. Serviciile de sănătate includ tratament medical, psihic și stomatologic. Majoritatea serviciilor sunt gratuite, în timp ce unele suportă o taxă nominală.

oulustudents102

Viață de student

Organizațiile studenților sunt experți în organizarea de activități culturale, evenimente sportive, petreceri și excursii în Finlanda. Aceste organizații specifice domeniului de studiu au membri cu experiență internațională, cu cunoștințe de primă folosință. În plus, există două organizații studențești la nivel universitar, cu un interes special în problemele din învățământul internațional.

Sporturi universitare

Finlandezii sunt pasionați de sport. Universitatea oferă activități sportive pentru studenții și personalul său, de la balet la alpinism și yoga, de la caiac la schi fond. Simte-te liber să-l alegi pe cel care este cel mai aproape de trupul și sufletul tău!

Locații

Oulu

Address
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

90570 Oulu, Finlanda

Acreditări

EFMD Equis Accredited