University of Helsinki

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Helsinki oferă o gamă largă de programe de masterat, predate în întregime în engleză. Domeniul de aplicare al programelor noastre este de 120 de credite ECTS, finalizate cu doi ani de studiu full-time. Toate programele respectă legislația națională care reglementează învățământul universitar și sunt, prin urmare, recunoscute la nivel global.

Una dintre cele mai bune universități de cercetare multidisciplinare din Europa

University of Helsinki este una dintre cele mai importante universități din Europa specializată în domeniul cercetării. Este membru fondator al Ligii Universităților Europene de Cercetare, care include universități precum Oxford și Cambridge. Universitatea este renumită pe plan internațional pentru predarea, cercetarea și inovația de înaltă calitate. Clasamentele internaționale clasifică în mod constant University of Helsinki printre cele mai bune 20 de universități din Europa.

Principala forță a University of Helsinki este considerată a fi cercetarea științifică și învățămintele derivate din ea, deoarece credem că predarea este strâns legată de cercetare. Acest lucru se reflectă în filosofia noastră: "toți profesorii sunt cercetători și toți cercetătorii învață".

Locații

Helsinki

University of Helsinki

Address
Helsinki, Finlanda
Număr de telefon
+358 9 1911

Programe

MA
MSc