University of Eastern Finland - Institute of Photonics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul de Photonics combină toate cercetare și educație în optică și fotonică de la Universitatea din Finlanda de Est. Acesta oferă o combinație unică de facilități și pe expertiza fotonică.

cercetatorii fotonică provin de la:

  • Catedra de fizică și matematică
  • Departamentul de mediu și științe biologice
  • Scoala de Computing

La UEF, interdisciplinaritatea nu este ceva ce facem, este cine suntem. Căutăm să fie numărul unu în Finlanda, atunci când este vorba de medii de învățare academice. Noi oferim educație de primă clasă, care este obligat să facă o diferență.

Suntem una dintre cele mai mari universitati din Finlanda, si acasa, la aproximativ 15.000 de studenți și 2.800 de membri ai personalului.

Campusuri noastre sunt situate în Joensuu, Kuopio și Savonlinna.

UEF este o universitate multidisciplinară, care oferă învățământ de la mai mult de 100 de subiecte majore. Avem patru facultăți: Facultatea de Filosofie, Facultatea de Științe și Silvicultură, Facultatea de stiinte medicale, și Facultatea de Științe Sociale și Studii de afaceri.

Activitatile noastre sublinia multidisciplinaritate. Domeniile noastre cheie interdisciplinare de cercetare sunt construite în jurul a patru provocări globale. Aceste provocări sunt îmbătrânirea, stilul de viață și de sănătate; Învățare într-o societate digitală; întâlniri culturale, mobilităților și frontiere; și schimbările de mediu și suficiența resurselor naturale.

În plus față de un standard ridicat de predare, noi oferim studenților noștri un mediu de studiu modern, care este în curs de dezvoltare constantă. Elev bunăstarea se numără printre preocupările noastre primare.

Avem relații internaționale extinse și sunt implicate în mai multe rețele internaționale. Personalul nostru didactic și de cercetare și studenții sunt active în participarea la diferite programe de mobilitate. Am încheiat acorduri bilaterale de cooperare cu aproximativ 100 de universități din străinătate. Mai mult decât atât, suntem implicați în mai multe rețele internaționale și proiecte specifice disciplinei.

Împreună cu rețelele noastre, susținem bunăstarea și dezvoltarea pozitivă din estul Finlandei. Scopul nostru este de a fi clasat printre primele 200 de universități de cercetare din lume și, în domeniile de cercetare puternice, printre care conduc la 50 de universitati de cercetare din lume.

UEF este un loc de muncă fără fum de tutun.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Gradul de program de master în fotonică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Joensuu

Programul de Master in Fotonica este un program de doi ani predat în limba engleză la Institutul de Photonics, Universitatea din Finlanda de Est, Joensuu, Finlanda. Master în fotonică oferă studenților bună expertiză la optică și fotonică moderne, atât la nivel teoretic și experimental. [+]

Programul de Master in Fotonica este un program de doi ani predat în limba engleză la Institutul de Photonics, Universitatea din Finlanda de Est, Joensuu, Finlanda. Master în fotonică oferă studenților bună expertiză la optică și fotonică moderne, atât la nivel teoretic și experimental. Absolvenții noștri găsi de lucru în calitate de specialiști în tehnologie, cercetători și manageri de proiect în organizațiile de dezvoltare și departamentele de cercetare și dezvoltare ale industriei fotonică.

Master of Science (Master) în Fotonica este un program de doi ani de studiu cu normă întreagă. Studii de master este format din 120 de credite ECTS de studii într-un singur subiect principal, fotonică. De un credit ECTS corespunde la 25-30 de ore de muncă.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Yliopistokatu 2, 80100 Joensuu, Finlande
Joensuu, FI
Mass-Media Socială