University of Tampere

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din Tampere (UTA) este o instituție cultural-a comis de învățământ superior cu o misiune socială de educare vizionari care înțeleg lumea și să îl modificați. UTA este o universitate multi-disciplina cunoscut mai ales pentru cercetare și educație cu privire la societate și de sănătate.

Cercetarea și predarea se desfășoară în cele șase facultăți ale universității:

Facultatea de Științe ale Comunicării (COMS) Facultatea de Educație (EDU) Facultatea de Management (JKK) Facultatea de Medicină și Științe ale Vieții (MED) Facultatea de Științe ale Naturii (LUO) Facultatea de Științe Sociale (SOC)

Cititi mai multe despre Bursele

Valorile de bază ale universității sunt libertatea academică, creativitatea și responsabilitatea socială. Acest lucru înseamnă că toată lumea are un drept egal de a învăța, de a dobândi cunoștințe, de a participa și de a face un impact asupra societății.

Cercetare

UTA desfășoară activități de cercetare în domeniul științelor umaniste și sociale, medicina si stiinte medicale, management și de afaceri, precum și Științe ale Educației și de informare. Potrivit profilului universitar, focus domenii de cercetare sunt societății și sănătății.

În cercetarea sa, universitatea abordează problemele centrale ale societății contemporane. Prin furnizarea de cunoștințe critice și educație, universitatea ajută oamenii și societățile pentru a imbunatati sanatatea lor și culturale a acestora, socială și bunăstarea economică.

Studiind la UTA

Studiile efectuate la programele de masterat noastre sunt o combinație de cursuri predate și munca de cercetare independente. În primul an universitar, accentul principal este pe studiile obligatorii și cursuri, iar în al doilea an universitar, cu privire la pregătirea tezei de masterat, precum și studiile metodologice de sprijin aceasta.

Ca student, vă sunt recunoscute în calitate de membru junior al Comunitatea academică chiar de la începutul studiilor, și se așteaptă a se ocupa de studiile și de a face din plin de posibilitățile ofertelor universitare.

Sistemul finlandez de învățământ universitar oferă studenților o mulțime de libertate în planificarea și programarea studiile lor. În programele de masterat, există posibilități pentru să selectați cursuri în funcție propriile interese și chiar să includă cursuri de la alte programe de studii în gradul dumneavoastră.

Cu toate acestea, nu sunt lăsați singuri în planificarea studiilor sau posibile probleme care pot apărea. Ca un student UTA, aveți dreptul să consilierea sau recomandările universitare de studiu de-a lungul studiilor. În plus față de consiliere academică dată în programul de gradul, ca un student international aveți dreptul la serviciile de consiliere generale ale universității, cum ar fi consiliere în carieră și sesiuni de consiliere personale cu un consilier profesionist.

O Universitatea din Tampere organizeaza un curs de orientare de o saptamana pentru toate noile studenții internaționali la începutul fiecărui semestru. Cursul acoperă aspecte cum ar fi studiile de la UTA, practice legate de sosirea în Finlanda, servicii universitare oferite studenților, și Activitățile Uniunii studenților și cluburi și societățile sale. Ca un student international, sunt, de asemenea dat un Student tutore - Un student local, pentru a vă ghida în procesul de mutare într-o țară nouă de învățământ. Tutori student va fi în contact cu tine deja înainte de sosirea dumneavoastră și vă va ajuta cu problemele practice și ușura drumul în comunitatea universitară.

Localizare

Universitatea este situat în Tampere, Al treilea cel mai mare oras din Finlanda, precum și cel mai mare oraș interior în țările nordice. Regiunea Tampere este al doilea cel mai important regiune în Finlanda plin de viață cu activități științifice, industriale și culturale. Este un oraș tânăr și vibrant cunoscut de viață de student: din cele 220 000 de locuitori de peste 40 000 de studenți sunt! Acest lucru este, de asemenea, foarte vizibilă în strategia de dezvoltare a orașului, ca fiind cel mai student prietenos oraș din Finlanda este tema centrală.

Fiind unul dintre cele mai populate orașe din Finlanda, serviciile de la Tampere sunt suficiente chiar si pentru cele mai exigente elevi. Transport eficient publică, posibilități în aer liber și hobby, magazine și servicii specializate pentru diferite grupuri, de exemplu, elevii cu familii, permite o bună calitate a vieții pentru toți. În plus, Tampere are o cultură teatru, muzică și festival de vie.

Studenții care locuiesc în Tampere și dețin un carnet de student au dreptul la peste 200 de diferite beneficii pentru studenți și reduceri care variază de la reduceri de bunăstare, precum și haine și reduceri de articol de utilitate la prestații care permit o viață socială mai accesibile.

Mai multe informații despre cele mai student prietenos oraș din Finlanda - evenimente, locuințe, beneficii studențești, etc. - Vă rugăm să consultați http://opiskelijantampere.fi/en.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Finlandeză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea MSc » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Gradul De Program De Master în Studii De Gen (grad: Maestru Al științelor Sociale)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Tampere

Gradul multidisciplinar de masterat în domeniul studiilor de gen oferă o pregătire avansată în domeniul studiilor de gen pentru studenții finlandezi și străini cu o varietate de medii academice și planuri de carieră. [+]

Următoarea perioadă de aplicare pentru programul de studii universitare de masterat în domeniul studiilor de gen va fi în decembrie 2019 - ianuarie 2020 pentru programele care încep în 2020.

Studii: Master Of Științe sociale Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2020 (de confirmat) Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 10 000 € / an

Citiți mai multe despre Burse de studii Masterul multidisciplinar în Studii de gen oferă o pregătire avansată în domeniul studiilor de gen pentru studenții finlandezi și străini cu o varietate de medii academice și planuri de carieră. Care conțin sublinieri locale, eco-culturale și transnaționale, curriculum-ul încurajează studenții și facultatea de mai presus de toate umaniste, artelor și științelor sociale, pentru a dezvolta inovatoare, intersectoriale și modalități interdisciplinare de extindere a cunoștințelor despre sex și sexualitate în contexte globale, locale și istorice. Gradul angajează perspectivele cuprinzătoare și multidisciplinare asociate cu studii de gen: studii ciudate, studii de transgen, studii de sexualitate, studii de rasa si origine etnica, studii de handicap, zonă și studii la nivel mondial, studii culturale, postcoloniale și studii transnaționale. Acest program este construit în jurul studiului interdisciplinar de gen și sexualitate, acoperind decalajul dintre științele sociale și artelor și științelor umaniste. Programul de studii de gen este conceput pentru studenții cu interese speciale în domeniul științelor sociale și umaniste. Se adresează celor mai recente dezbateri, folosind cercetarea de ultimă oră din acest domeniu interesant și în creștere de studiu. Ea consideră că teoriile concurente și... [-]


Program De Master In Studii Culturale, Ma

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Obiectivul de masterat în Studii Culturale este de a dezvolta înțelegerea culturii ca o dimensiune a tuturor practicilor umane care produce și definește realitățile sociale. Programul de gradul introduce pe elevi la problemele-cheie contemporane în studii culturale și dezvoltă abilități analitice și critice în analiza fenomenelor culturale actuale. [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Gradul: Master of Arts Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 10 000 € / an

Citiți mai multe despre bursă Gradul oferă o imagine de ansamblu a realităților și teoriilor culturale actuale și emergente, precum și instrumente practice pentru analiza fenomenelor culturale actuale. Accentul a programului este în realitățile socio-culturale contemporane. Acesta explorează o lume în care diferite forme de mobilități, treceri de frontiere obișnuite (de exemplu, între state naționale, economie, politică și cultură sau forme de exprimare) și noi hibrizi produc noi articulatii si practicile culturale. Programul este construit pe fundația de cercetare și de predare tradiție puternică în studii culturale la Universitatea din Tampere.... [-]


Programul De Master în Educație în Media (Masterat în Științe Sociale Sau Masterat în Educație)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Tampere

Programul dezvoltă expertiza elevilor în îndrumarea dezvoltării conștiinței conceptuale și a aptitudinilor practice care sunt necesare pentru competența în citirea și scrierea mass-media și în crearea de medii de învățare adecvate în diverse contexte. [+]

Următoarea perioadă de aplicare pentru programul de masterat în Media Education va fi în decembrie 2018 - ianuarie 2019 pentru programele care încep în 2019.

Gradul: Master of Arts sau Master of Social Sciences, în funcție de specializareDurata: 2 aniDimensiune: 120 ECTSData de începere: august 2019 (de confirmat)Taxă de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 10 000 € / an

UTA.fi/admissions/admissions/fees-and-scholarships#scholarships">Citiți mai multe despre burse

Obiectivul programului este de a dezvolta expertiza în noua disciplină a educației media. Disciplina este formată prin legarea alfabetizării mediatice de tehnologia informației și comunicării în învățare, utilizarea mass-media și gândirea critică în societățile saturate în mass-media. Programul dezvoltă expertiza elevilor în îndrumarea dezvoltării conștiinței conceptuale și a aptitudinilor practice care sunt necesare pentru competența în citirea și scrierea mass-media și în crearea de medii de învățare adecvate în diferite contexte.... [-]


MSc

Gradul De Program De Master în Sociologie Globală și Transnațională, M.soc.sc.

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Se analizează politicile. Să înțeleagă schimbarea. Maestru lumea. de cercetare de calitate înaltă în politica și complexitatea culturale ale globalizării. [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Studii: Master Of Științe sociale Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 10 000 € / an

Citiți mai multe despre Bursă Programul de masterat în Sociologie Globală și Transnațională (GTS) este un program de înaltă calitate, legat de plan internațional, adaptat în special studenților care vizează cariere în cercetarea socială, analiza și consultarea politicilor, analiza culturală, mass-media, dezvoltare. O ofertă unică în Finlanda, programul se integrează cu cercetarea de nivel mondial, desfășurată la Facultatea de Științe Sociale din cadrul Universității din Tampere și cu alte diplome postuniversitare în programul-cadru de vârf al Facultății privind Societatea Globală. Programul GTS oferă studenților cu baza pentru a face sens al globalizării și a conexiunilor transnaționale în lumea contemporană. Politici și culturilor naționale sunt din ce în ce și, evident, legate de evenimente și forțele afara frontierelor naționale. Politici, tendințele culturale și organizațiile sunt acum strâns și în mare parte inter-conectate în întreaga lume. O înțelegere critică a acestor modele și conexiuni este obiectivul principal al programului. Care acoperă o gamă de formare teoretică, și concentrându-se asupra sociologice neo-instituționalism, programul GTS va oferi studenților cu un set de instrumente pentru a analiza forțele sociale, politice și culturale care formează lumea noastră globală. Elevii vor învăța perspective pe intelegerea lumii contemporane, va aprecia modul în care politicile naționale sunt făcute, va despacheta conectivitatea transnațional în mass-media contemporane, și va vedea în... [-]


Program De Masterat In Studii De Internet și Jocuri, Un Master

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Crearea unui viitor ludic [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Gradul: Master of Science Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 12 000 € / an

Citiți mai multe despre burse Acest program master oferă o imagine aprofundată a caracterului fundamental și a dezvoltării jocurilor și a internetului. Jocuri au crescut într-o formă importantă a culturii și interacțiune umană, extinderea de la divertisment la alte domenii ale vieții. Internet și mass-media sociale constituie o parte tot mai vital de comunicare, viața socială și distribuția de mass-media și servicii. Programul se adresează în special la întrebările de analiză, proiectare și aplicare de servicii online și jocuri digitale din perspective și s-au concentrat cultural un simplu utilizator. Programul vă direcționează să dezvolte abilități academice, cum ar fi gândirea critică, scrierea științifică și realizarea unor proiecte de cercetare încurajând în același timp implicarea activă și cuprinzătoare cu procesele practice și fenomenelor legate de jocuri și Internet.... [-]


Program De Masterat în Alegerea Publice, M.soc.sc.

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Abordări economice la întrebările politice [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Studii: Master Of Științe sociale Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 10 000 € / an

Citiți mai multe despre bursă Vor promova politicienii interesul public? Cum holuri afecta guvernare? Ce politici va oferi cele mai bune produse colective? Acest program este conceput pentru a preda elevilor de a folosi instrumente economice pentru a aborda aceste tipuri de probleme de știință sociale. Problemele examinate implică un comportament strategic în domeniul de la proiectare instituții, proiectare și implementare a politicilor la procesul de luare a deciziilor. Programul de Studii din America de Nord, în Public Choice este un program cantitativ științe sociale. Metodele utilizate includ teoria alegerii sociale, teoria jocurilor, și microeconomic intuiția / analiza de bază. În urma teoria tradițională alegerii publice, programul analizează cum și când auto-interes individual în rândul politicienilor, grupuri de interese, etc. poate ajuta fie sau să împiedice interesul public în proiectarea și implementarea politicilor. Cursuri va sublinia înțelegere atât teoretice și practice a problemelor. În plus față de construirea abilități cantitative, acest program cuprinde o perspectivă comparativă și multidisciplinară. Probleme abordate remiză pe exemple din America de Nord și Europa în ceea ce privește evaluarea.... [-]


Program De Masterat în Analiza Datelor Computaționale (m.sc.)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Face sens mare de date mari: Analiza datelor este esențială pentru progrese în știință, afaceri și societate. [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Gradul: Master of Science Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 12 000 € / an

Citiți mai multe despre burse Analiza datelor are un rol central în societatea informațională modernă. Organizații atât în ​​public și sectorul privat sunt de colectare seturi vaste de date, și o cantitate tot mai mare de date din sectorul public se face deschisă. Cu toate acestea, datele - presupune a fi un atu important pentru organizațiile - este inutilă dacă nu este analizat. este necesară o analiză pentru a găsi regularități, cum ar fi tendințele sau grupări, precum și să se raporteze datele către alte seturi de date în cadrul unei organizații sau în arhive on-line imprastiate. Analiza are nevoie de activități, cum ar fi curățarea datelor, integrarea datelor, modelare și predicție, vizualizare interactivă și iterativă de date si modele pentru rafinarea ipotezelor și a modelelor, precum și prezentarea rezultatelor intermediare și finale către factorii de decizie, folosind vizualizare și metode de raportare. Analiștii de succes au nevoie de competențe în ambele subiecte de calcul și statistice. Acest program educă experți de nivel superior în analiza datelor statistice de calcul și, care posedă cunoștințe și abilități pentru sarcinile menționate mai sus și să înțeleagă procesele globale de analiză a datelor.... [-]


Program De Masterat în Cercetare și Inovare în învățământul Superior (marihe), Un Master (admin)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Se pregătește învățământului superior pentru viitor [+]

Master de Științe Administrative Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Perioada de aplicare pentru solicitanții de burse: Toamna anului 2019 (va fi confirmată) Perioada de aplicare pentru solicitanții care plătesc automat: toamna anului 2019 (va fi confirmată) Data de începere: august 2020 (de confirmat) Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: să fie confirmată

Citește mai multe despre burse Programul de masterat în cercetare și inovare în învățământul superior (MARIHE) este un program Erasmus Mundus oferit în colaborare cu Universitatea din Tampere (Finlanda), Universitatea din Danemarca Krems (Austria, universitate coordonatoare), Universitatea Normală din Beijing (China) , și Universitatea de Științe Aplicate Osnabrück (Germania). Toți elevii de MARIHE vor avea perioade de studiu la partenerii DUK, UTA și BNU. Pentru stagiul de la sfarsitul semestrului două, elevii vor fi cu o instituție legate de cercetare și inovare în învățământul superior. Destinații de plasare de internship vor fi furnizate la organizații partenere asociate, dar, de asemenea, la alte organizații care au fost de acord să accepte stagiari din MARIHE. Pentru al 4-lea semestru studenții din MARIHE vor trebui să decidă dacă doresc să se specializeze în... [-]


Program De Masterat în Politica Socială Comparativă și Bunăstarea (cosopo), M.soc.sc.

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Cunoștințe despre societate. Expertiza privind politica. Competențe în cercetare. O abordare comună a trei universități europene pentru societățile contemporane și problemele sociale. [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Studii: Master Of Științe sociale Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 10 000 € / an

Citeste mai mult despre Bursă Programul de masterat în Politica Socială și Bunăstare Comparativă (COSOPO) este organizat în comun de trei universități europene: Universitatea din Tampere (Finlanda), Universitatea Johannes Kepler (Linz, Austria) și Universitatea Mykolas Romeris (Vilnius, Lituania). Programul COSOPO oferă o abordare interdisciplinară a societăților contemporane din Europa. Ea se bazează pe tradiția puternică de cercetare cu privire la politica socială și bunăstarea în științele sociale în Universitatea din Tampere, în Universitatea Johannes Kepler și din Romeris Universitatea Mykolas. Scopul programului este de a facilita înțelegerea politicii sociale și a bunăstării în Europa. Programul se concentrează, de exemplu, asupra dinamicii politicii sociale în țările care reprezintă diferite modele de bunăstare și pe analiza diferitelor domenii ale politicilor sociale din diferite perspective. In timpul programului elevii vor învăța despre modele comparative, precum și cu privire la metodologia privind studiile de politici calitative și cantitative.... [-]


Program De Master In Dezvoltarea De Software, Un Master

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Ceea ce face sufletul dispozitivelor [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Gradul: Master of Science Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 12 000 € / an

Citiți mai multe despre burse Acest program este destinat candidaților cu experiență în informatică sau inginerie software care doresc să-și extindă cunoștințele și abilitățile în dezvoltarea de software de înaltă calitate. Acesta oferă o experiență din ambele perspective academice și industrie. Dezvoltare de software este examinată în toate etapele ciclului său de viață. Curriculum-ul este ancorat în probleme reale și se ocupă cu abordări diferite de dezvoltare de software, managementul cerințelor de modelare software și caietul de sarcini, implementare și software de testare și de management de proiect software. Acesta vă oferă oportunități de a participa la dezvoltarea de software-ul sau un prototip al unui produs și de gestionare a proiectelor software într-o echipă multiculturală și multidisciplinară. Învățătura se bazează pe cercetare și experiența în domeniul industrial a profesorilor.... [-]


Masterat

Gradul De Program De Master în Leadership Pentru Schimbare (maestru Al științelor Administrative, Maestru Al științei (economie și Administrarea Afacerilor), Sau Maestru Al științelor Sociale)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Doresc să devină un lider vizionar care știe cum să se ocupe de schimbare în societate complexă? Alegerea studiilor în programul de masterat în Leadership for Change vă va ajuta să vă atingeți obiectivul. [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Studii: Master Of Științe Administrative, Master Of Science (Economie și Administrarea Afacerilor), sau Master de Științe Sociale, în funcție de specializare Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 12 000 € / an

Citește mai multe despre burse noi Sunt necesare noi tipuri de abilități de conducere la nivel local, național, internațional și global. Provocările cu care se confruntă societățile au crescut în complexitate. Probleme de mediu și energie, dinamica securității globale, gestionarea crizelor regionale, furnizarea de servicii publice rentabile și dezvoltarea de terenuri fertile pentru antreprenoriat și de dezvoltare a afacerilor sunt de natură sistemică. Acest lucru înseamnă că diverse instituții și actorii societății civile trebuie să lucreze împreună, să negocieze și să convină asupra noilor modalități de a face lucrurile. Programul de masterat în Leadership for Change permite dezvoltarea acelor cunoștințe și cunoștințe necesare pentru explicarea și înțelegerea fenomenelor complexe, pentru a deveni un lider vizionar și pentru a schimba lumea. În cadrul programului, conducerea este înțeleasă ca o capacitate de a face față schimbărilor. Schimbări majore necesită eforturi comune ale guvernului, companii private și alte instituții. Facultatea de Management de la Universitatea din Tampere oferă un cadru unic pentru studierea dinamicii conducerii cu mai multe fațete. Noi aducem laolaltă perspectivele de afaceri si management din sectorul privat, înțelegerea cu privire la instituțiile și guvernare din administrația publică, precum și cunoașterea relațiilor internaționale și a... [-]


Program De Master In Interactiunea Om-tehnologie, Un Master

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Fii unul dintre cei care proiectează viitorul interacțiunii om-tehnologie. [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Gradul: Master of Science Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 12 000 € / an

Citește mai multe despre burse Deoarece tehnologia joacă un rol din ce în ce mai important în viața noastră de zi cu zi, este important să avem profesioniști care au o înțelegere profundă a modului în care să dezvolte metodele cele mai prietenoase și mai atractive de a interacționa cu o mare varietate de dispozitive tehnologice. Acest program de master este oferit în colaborare între Universitatea din Tampere (UTA) și Universitatea Tampere de Tehnologie (TUT). Elevii pot aprofunda cunoștințele lor în unități de curs care acoperă o gamă largă de subiecte din experiența de utilizare și emoții la utilizarea inovatoare a comportamentului facial ca privirea si expresii, atingere, de vorbire, si fiziologie umana in interfețe. Programul vă conduce la o gândire științifică și scris, precum și hands-on de lucru în diferite proiecte de curs. Cu toate că programul este disponibil în esență același format la ambele universități, se recomandă ca, dacă sunteți interesați în principal de design de interacțiune, dezvoltarea de software interactiv sau de cercetare pe care le aplicați UTA și dacă sunteți în principal interesați de experiența utilizatorului de a aplica la TUT. În acest fel, majoritatea unităților de curs vor fi organizate de către universitatea de origine. Programul de master are o legătură directă cu cercetarea efectuată de... [-]


Programul De Master în Domeniul Educației Cadrelor Didactice, M.Ed.

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Construirea de oportunități mai bune [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Studii: Master Of Arts (Educație) Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 10 000 € / an

Citiți mai multe despre burse Programul este conceput pentru profesori calificați cu o diplomă de licență într-unul din diferitele domenii ale educației. Acesta are ca scop integrarea cercetarii cele mai importante în cadrul studiilor de curriculum, psihologie educațională, educație incluzivă și leadership pedagogic pentru a oferi instrumente pentru dezvoltarea educației școlare. Accentul de instruire a programului este pe eficacitatea comunității școlare și îmbunătățirea abilităților elevilor de a dezvolta o abordare teoretică modernă pentru predare și pentru învățarea elevilor. Studiile au ca scop educarea profesorilor care sunt capabili să gândească analitic și critic, să rezolve probleme, și să lucreze în calitate de profesor-cercetători. Programul se sprijină pe implementarea internațională, up-to-date de cercetare în domeniul educației și domeniile conexe. Acesta este destinat să beneficieze cadrele didactice de la primar la un nivel de învățământ superior.... [-]


Programul De Master în Guvernare Inovatoare Nordic și Managementul Public (master în științe Administrative)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Nordig educă experți internaționali care înțeleg profund dinamica colaborării între sectorul public-privat și cunoștințe de muncă intensivă profesionale în contextul tendințelor globale și a societăților de bunăstare nordice. [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Master de Științe Administrative Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / EEA: 8000 de euro pe an

Citiți mai multe despre burse Programul se bazează pe excelența cercetării nordice în administrația publică, inovații și servicii. Programul reunește profesori, studenți și partenerii regionali în mediul de învățare inovatoare pentru a contesta problemele sociale și practicile actuale. Programul de masterat nordic în domeniul guvernării inovatoare și al managementului public urmărește să conteste conținutul tradițional și abordările de învățare orientate spre sector, care sunt, de obicei, aplicate în domeniul administrației publice și al politicii publice. Acesta reunește elemente din domeniul științelor sociale și inginerie, care combină punctele forte ale științelor moi și dure aplicată, rezultând într-un spirit de-concentrat de soluție și entrepreneurialism orientată spre resurse, interdisciplinare și relații strânse pentru societate. Acesta oferă studenților un mediu unic de învățare care să le permită să vină cu soluții inteligente și rezultatele învățării durabile în domeniul administrației publice și managementului, în contextele de parteneriat public-privat, crearea de valoare publică, co-producție și democrație deliberativă precum ca sisteme de inovare, digitalizării și soluții inteligente. Programul este organizat în comun de Universitatea din Tampere (Finlanda), Universitatea din Agder (Norvegia) și Institutul Regal de Tehnologie (Suedia)... [-]


Programul De Master în Pace, Medierea și Cercetarea Conflictelor, M.soc.sc.

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Tampere

Gândire schimbare pașnică - abordări interdisciplinare pentru transformarea conflictelor, rezolvarea conflictelor și a păcii durabile în locale, cât și în contexte internaționale și globale. [+]

Aplicați între 1 decembrie 2017 și 17 ianuarie 2018

Studii: Master Of Științe sociale Durata: 2 ani Întinderea: 120 ECTS Data de începere: august 2018 Taxa de școlarizare pentru studenții din afara UE / SEE: 10 000 € / an

Citiți mai multe despre burse Programul de masterat în Pace, mediere și cercetare în domeniul conflictelor (PEACE) oferă o abordare multidisciplinară și intradisciplinară a cercetării păcii și conflictelor. Programul PEACE facilitează înțelegerea naturii complexe a războaielor și a conflictelor, precum și consecințele acestora pe termen scurt și pe termen lung. Programul se concentrează nu numai pe studiul conflictului, ci în primul rând asupra transformării sale și asupra condițiilor de schimbare pașnică. În Analizează de program, de exemplu, modul în care conflictele violente, discriminarea etnică și religioasă și încălcări ale drepturilor omului produce deplasarea forțată, precum și modul în care diferiții actori pot răspunde la aceste situații de criză. Mai mult decât atât, se ocupă de program, de asemenea, cu rolul mediului și a resurselor naturale în conflict și consolidarea păcii. Elevii invata despre condițiile prealabile de soluționare a conflictelor și a păcii durabile în locale, cât și în contexte internaționale și globale. Un accent deosebit se acordă diverse instrumente și faze de transformare a conflictelor - de consolidare a păcii, mediere, reconciliere și dialog. Mai mult decât studiul dinamicii conflictului, accentul programului se află pe transformarea conflictelor violente pentru a realiza o pace durabilă. Alături de tradiția nordică a cercetării păcii, programul își propune să ia o holistică precum și... [-]


Videoclipuri

Welcome to the University of Tampere

Studying and working at the School of Management

MDP in Public and Global health

Contactează

Tampereen yliopisto

Adresă, linia 1 Kalevantie 4
FI-33014 Tampere, Finlanda
website http://www.uta.fi/
Telefon +358 3 355111