University of Eastern Finland Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Departamentele de Business a universităților de Joensuu și Kuopio au fuzionat la 1 septembrie 2009, pentru a constitui studiile de afaceri și management de la Universitatea din Finlanda de Est. Business School a campusuri în Joensuu și Kuopio. Scopul nostru principal este de a oferi educație de înaltă calitate și de cercetare.

Am educarea elevilor față de grade în Științe Economice la nivel de doctorat de licență, master, și. Domeniile noastre tematice sunt contabilitate și finanțe (Kuopio Campus), de afaceri și Legea (Joensuu Campus), managementul inovației (Kuopio Campus), și Serviciul de Management (Joensuu Campus).

STUDII Misiunea de Business School subliniază trans-disciplinare și abordări pentru a cercetare și de predare recunoscut la nivel internațional. Scopul nostru este de asemenea de a contribui la dezvoltarea vieții de afaceri local și bunăstarea societății în ansamblu.

În urma misiunii noastre am excela in:

predare științifice bazate pe cercetare o cooperare fructuoasă cu întreprinderile locale în predare și de cercetare învățătură dată de profesori instruiți pedagogic care sunt dedicate pentru dezvoltarea de metode de predare.

Suntem onorați să avem acorduri de schimb de studenți cu mai mult de 20 de universitati din intreaga lume. Fiecare an zeci de schimb de studenți studiază la Școala de Afaceri pentru unul sau două semestre. Pentru studenții care vizitează punem la dispozitie o gama larga de cursuri de afaceri, de asemenea, în limba engleză.

Business School oferă trei programe internaționale de masterat:

Programul de Master în Managementul Inovare Programul de Master în Marketing și Management Turistic Programul de masterat Master în Afaceri Internaționale și de management Vânzări

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc in Innovation Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Kuopio

[+]

Programul de doi ani vă va dota să acționați ca inovator sau agent de schimbare în întreprinderi și alte organizații. Veți învăța să identificați oportunitățile de reînnoire, să aplicați metodele și instrumentele potrivite pentru inovare și schimbare și să implementați proiecte de dezvoltare provocatoare în domenii specifice de activitate. Ca multe dintre universitățile de top din lume, combinăm competențele în management, marketing, antreprenoriat și afaceri internaționale pentru a obține o viziune cuprinzătoare a activităților de afaceri.

Asistență în aplicarea pentru locuințe de student [-]

MSc in Tourism Marketing and Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Joensuu

[+]

Pentru studenții din regiunea UE / ETA MDPTMM nu percepe taxe de școlarizare.

gratuit de asistență medicală de bază PTE (test Pearson de limba engleză), min. 59 de puncte [-]

Masterat

Msc în afaceri internaționale și managementul vânzărilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Finlanda Kuopio

Master în Afaceri Internaționale și Management Vânzări (IBS) este un doi ani, program multidisciplinar de master care combină cercetarea la nivel înalt și de predare. Programul oferă înțelegere în profunzime a mediului de afaceri la nivel mondial și abordările firmei de a face afaceri frontierelor cruce. [+]

MDP în Afaceri Internaționale și Management Vânzări

Perioada de aplicare decembrie 2017 - ianuarie 2018. Urmați www.uef.fi/ibs pentru a vă menține la curent.

Master în Afaceri Internaționale și Management Vânzări (IBS) este un doi ani, program multidisciplinar de master care combină cercetarea la nivel înalt și de predare. Programul oferă înțelegere în profunzime a mediului de afaceri la nivel mondial și abordările firmei de a face afaceri frontierelor cruce. Programul este conceput pentru studenții atât finlandeză și internaționale, astfel că persoanele cu medii diferite vin să studieze și să învețe abilități de a opera cu succes în mediile de afaceri dificile și schimbarea. Programul este pe deplin predat în limba engleză, iar curriculum-ul este conceput pentru studenții care doresc să dobândească cunoștințe și abilități în profunzime în cadrul tuturor componentelor de management al afacerii și vânzări internaționale.... [-]


Videoclipuri

Five smart reasons – One smart decision

UEF Business School

Contactează
Adresa locaţie
Joensuu Campus
Yliopistokatu 2 (Aurora B)

Joensuu, FI-80101 FI
Adresa locaţie
Kuopio Campus
Microkatu 1 F

Kuopio, FI-70211 FI