Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Studiu la OAMK

Peste 9.000 de studenți, inclusiv peste 300 de studenți internaționali, se asigură că Oulu University of Applied Sciences (OAMK) este un loc vital și inovator de studiu.

Studiile la OAMK sunt orientate spre viața profesională și combină studiile teoretice cu abilitățile profesionale. Instruim profesioniști cu o înaltă valoare pentru a satisface nevoile vieții profesionale, atât în Finlanda, cât și la nivel internațional.

Avem un total de 28 de programe de licență, dintre care trei sunt predate în limba engleză. Programele de diplomă vă oferă abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a lucra ca expert profesionist, să urmăriți și să promovați cele mai recente tendințe de dezvoltare din domeniul dvs. de expertiză și să vă pregătiți pentru învățarea de-a lungul vieții.

Orașul Oulu este plin de posibilități

Universitatea de Științe Aplicate ( OAMK ) este una dintre cele mai atractive universități din Finlanda de științe aplicate. Situat la nord de Helsinki, regiunea Oulu este una dintre zonele cu cea mai rapidă creștere din țară. Doar o oră de zbor de la Helsinki și o conexiune de tren care vă duce direct în centrul orașului asigurați-vă că orașul Oulu are un acces ușor din sudul Finlandei. Cu cei 200.000 de locuitori, regiunea este un important centru de inovatii industriale high tech, academice, stiinte, servicii si cultura.

Oulu are facilități excelente de studiu și de predare, cu o mare varietate de activități de timp liber și o natură frumoasă. Regiunea Oulu este o destinație vibrantă și interesantă pentru studenți, lectori și experți, atât din Finlanda, cât și din străinătate. Doar câteva ore de la Laponia exotică și posibilitățile de drumeții fac din Oulu un loc excelent pentru iubitorii de natură. Conexiunile zilnice cu autobuzul la una dintre cele mai mari stațiuni de schi din Finlanda, Ruka, în timpul sezonului de iarnă, permit tuturor să se bucure de pantele cu zăpadă și de traseele de schi.

Distracție despre Oulu

  • Sistemul educațional finlandez a fost clasat printre cele mai bune sisteme educaționale din lume.
  • Mai mulți președinți finlandezi și-au început drumul educațional în Oulu, inclusiv Președintele Premiului Nobel pentru pace, Martti Ahtisaari. OAMK este mândru să continue această moștenire a educației de înaltă calitate.
  • Oulu are o gamă largă de expertiză în domeniul TIC. Orașul a fost numit printre cele șapte comunități inteligente, în plină dezvoltare, de către Forumul Comunității Inteligente de mai mulți ani.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea BBA-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Antreprenoriat în Educație

Online şi campus combinate Cu normă întreagă Finlanda Oulu

Programul de masterat în Antreprenoriatul în Educație este oferit de Oulu University of Applied Sciences din Finlanda. Programul se înscrie în domeniile educației, antreprenoriatului, designului și inovării. [+]

Programul de Master în Antreprenoriat în Educație

Programul de Master în Educație antreprenoriat se referă la domeniile educației, antreprenoriatului, designului și inovării. Se concentrează

pe o abordare practică pentru a sprijini noile inovații în educație, cum ar fi construirea de inițiative tehnologice educaționale sau inițiative de impact social, precum și inovarea în organizațiile și întreprinderile educaționale.

Programul vă sprijină ca un profesionist pentru a accesa oportunități și rețele în comunitatea de inovare educațională globală (pedagogică și de afaceri).

Cohortul este interdisciplinar și internațional cu programul finalizat într-o colaborare și colaborare... [-]


Videoclipuri

Welcome to Oulu University of Applied Sciences

Contactează

OAMK

Adresă, linia 1 Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Finlanda
website http://www.oamk.fi/en
Telefon +358 20 611 0200