Citește Descrierea Oficială

Introducerea Universității

LUT University este o universitate de științe pionieră în Finlanda, care reunește domeniile științei și afacerilor începând din 1969.

Comunitatea noastră internațională este compusă din aproximativ 6.000 de studenți și experți implicați în cercetarea științifică și în învățământul universitar.

Rezolvarea problemelor

Energia curată și apa, economia circulară și afacerea durabilă sunt chestiunile cheie ale omenirii la care LUT caută soluții prin intermediul tehnologiei și al afacerilor.

Expertiza noastră în domeniul energiei este reflectată în campusul nostru verde, un mediu unic de cercetare și studiu.

Cooperarea în afaceri

LUT are o tradiție de legături puternice cu comunitatea de afaceri. Jurnalul de afaceri finlandez "Talouselämä" a clasat LUT ca fiind cea mai bună universitate de cooperare în domeniul tehnologiilor de afaceri din Finlanda. Promovăm afaceri generate de cercetarea științifică. Acest lucru este demonstrat de compania de investiții proprie a universității, Green Campus Innovations, care susține companiile start-up de cercetare ale LUT.

Relatii Internationale

Ne propunem să devenim un precursor al educației prin asigurarea etichetelor internaționale de calitate pentru programele noastre de studii ca un semn al excelenței în predare.

valori

Activitatea noastră sprijină valorile noastre: curajul de a reuși, pasiunea pentru inovare prin știință și voința de a construi bunăstarea.


Ne-am angajat într-o cale alternativă

 • Pentru soluțiile energetice care favorizează energiile regenerabile
 • Pentru o lume fără deșeuri, unde reciclăm totul
 • Pentru a curăța apa pentru toți
 • Pentru modelele de afaceri durabile și inteligente
 • Promovarea unui nou spirit antreprenorial care să stimuleze creșterea economică în Europa

Soluții științifice

Energie verde

 • Piețele energiei și economia solare
 • Tehnologii de conversie și stocare a energiei
 • Știință privind sustenabilitatea

Economie circulara

 • Purificarea și reutilizarea apei
 • Prelucrarea materiilor prime secundare și regenerabile
 • Produse și evaluarea ciclului de viață

Afaceri durabile și antreprenoriat

 • Inovarea și crearea de valori durabile
 • IMM-urile și antreprenoriatul internațional
 • Analiza afacerilor și luarea deciziilor
 • Digitalizarea afacerilor

Teme transversale

 • Digitalizarea și știința datelor
 • Cercetarea în domeniul rusesc în contextul rusesc și cu cei mai buni parteneri ruși


Obiective

Revoluția educațională

Instruim următoarea generație de rezolvatori de probleme antreprenoriale care au un sentiment de curiozitate responsabilă și care sunt dispuși și capabili să transforme provocările în oportunități, să profite și să modeleze mediul de afaceri de mâine. Folosim metodele de predare de ultimă oră. Rata de ocupare a absolvenților noștri depășește cea a altor universități.

Cercetare în unelte de mare viteză

Suntem dedicați excelenței. Acest lucru se traduce într-o cercetare de înaltă calitate, cu un impact semnificativ și vizibilitate și într-o competiție de succes pentru finanțare. Lucrăm împreună cu cei mai buni parteneri internaționali. Recrutem candidații de top internațional.

efect

Noi contribuim la furnizarea de răspunsuri la provocările societale importante de astăzi. Suntem prima universitate antreprenorială finlandeză care îndeplinește criteriile OCDE și ale Comisiei Europene. Ne consolidăm poziția printre cele mai bune universități din lume.


valori

 • Curajul de a reuși
 • Pasiunea pentru inovare prin știință
 • Va vrea să construiască bunăstarea
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

LUT University

Programul de Master în Biorefineries este livrat ca învățământ la distanță flexibil independent de loc sau de timp. Este potrivit pentru persoanele care se află deja în l ... [+]

Producția durabilă de energie, alimente, substanțe chimice și materiale este o provocare majoră astăzi și pentru generațiile viitoare.

Producția a fost până acum bazată pe materii prime fosile, dar acest lucru a provocat, la rândul său, provocări de mediu foarte grave.

Utilizarea materiilor prime regenerabile acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic și fezabilă din punct de vedere economic este una dintre tehnologiile de colț pentru atenuarea schimbărilor climatice și economisirea resurselor naturale limitate.

Biorefinerile acoperă o gamă largă de tehnologii și materiale și acest program examinează aceste probleme cu o minte deschisă și cu un domeniu larg de acoperire nu doar pentru tehnologii, ci și pentru oportunitățile pe care le oferă în ceea ce privește noile competențe, soluții și evaluări critice. În acest program de Master, vă veți specializa în biorefining și industriile conexe sau, de exemplu, în economia circulară.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

În cadrul programului, vă veți aprofunda cunoștințele, abilitățile și competențele în tehnologia energetică, de exemplu economia energetică, impactul asupra mediului, eco ... [+]

Cunoașterea conversiei de energie este esențială pentru proiectarea sistemelor energetice pentru un viitor durabil.

În cadrul programului, vă veți aprofunda cunoștințele, abilitățile și competențele în tehnologia energetică, de exemplu economia energetică, impactul asupra mediului, economiile și emisiile, sursele de energie regenerabilă și procesele din centralele electrice.

După absolvire, veți putea analiza, proiecta și selecta procesele de conversie a energiei pentru diferite aplicații, luând în considerare aspectele tehnologice, economice, de mediu și sociale.

Rezultate de învățare vizate

Energia și tehnologia verde se află în centrul expertizei LUT.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

În acest program de Master, veți învăța cum să înlocuiți bunurile cu servicii dacă acestea sunt mai eficiente și mai bune pentru mediul înconjurător. De exemplu, tehnolog ... [+]

Programul de Master în economie circulară este oferit de Lappeenranta University of Technology (LUT), în Lahti Campus.

Sistemul economic existent se bazează pe abordarea "take-make-and-disposal" bazată în principal pe combustibilii fosili. Presupunerea este că creșterea economică crescândă produce atât de mult excedent, încât pot apărea consecințe negative asupra mediului.

Cu toate acestea, sistemul continuă să crească numai dacă există suficiente resurse pentru transformare, scufundări pentru deșeuri, credit pentru investiții și creștere economică.

Economia circulară oferă o alternativă. Scopul său este de a păstra produsele, componentele și materialele la cea mai mare utilitate și valoare. Scopul său este de a decupla creșterea economică de consumul de resurse finite prin închiderea ciclului de viață al produselor. Sistemul în care materialele sunt transformate în bunuri și servicii utile, fără sfârșit, este alimentat de sistemele de energie regenerabilă.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

Acest domeniu are o nevoie continuă de profesioniști pentru a controla reactoarele și generatoarele de centrale nucleare, luând în considerare și punând în practică sigur ... [+]

Necesitatea forței de muncă în industria nucleară crește datorită proiectelor noi de centrale electrice.

Acest domeniu are o nevoie continuă de profesioniști pentru a controla reactoarele și generatoarele de centrale nucleare, luând în considerare și punând în practică siguranța nucleară în toate subsistemele unei centrale nucleare. În acest program, veți învăța despre economia energetică, impactul asupra mediului, economiile și emisiile, energia și siguranța nucleară și dezvoltarea proceselor plantelor.

Studiile dvs. vor pune accentul pe reactoarele de apă ușoară, dar veți învăța, de asemenea, principiile de bază ale altor tipuri de reactoare, inclusiv reactoarele rapide și reactoarele răcite cu apă și gaze.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

În timpul studiilor, veți învăța să vedeți posibilitățile și restricțiile producției durabile. Veți dezvolta abilități, permițându-vă să participați la sarcini globale de ... [+]

Pentru a dezvolta societăți mai durabile, trebuie să înțelegem mai bine cum să răspundem provocărilor de mediu, sociale și economice și să transformăm comportamentul industrial.

Proiectarea tehnologică modernă poate fi implementată prin sute de diferite tehnici de fabricație, care sunt ultimele legături ale lanțului de valori înainte ca produsul să fie eliberat clientului. Lanțul optim de livrare a comenzilor și o afacere profitabilă pot fi garantate prin alegerea tehnicilor de fabricație adecvate, împreună cu utilizarea profesională a acestora.

Industria prelucrătoare se confruntă cu noi provocări, pe măsură ce nevoile clienților se schimbă datorită conștientizării crescânde a metodelor de producție durabile și a dezvoltării de noi materiale avansate. În acest program, veți dobândi competențe și cunoștințe, necesare pentru a reforma industria producătoare și pentru a crește competitivitatea prin proiectarea durabilă a produselor.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

Utilizarea mai eficientă a sistemelor de energie regenerabilă disponibile este o modalitate de a răspunde provocărilor legate de schimbările climatice, ajutând totodată l ... [+]

Viitoarea provocare energetică necesită noi surse de energie durabilă și accesibilă.

Utilizarea mai eficientă a sistemelor de energie regenerabilă disponibile este o modalitate de a răspunde provocărilor legate de schimbările climatice, ajutând totodată la asigurarea disponibilității surselor de energie pentru noi toți. În acest program, veți învăța cum să obțineți energie în condiții de siguranță, economic și utilizând tehnologii cu emisii scăzute și surse regenerabile de energie.

După absolvire, veți înțelege avantajele și dezavantajele diferitelor tehnologii de generare a energiei biologice și veți putea proiecta sisteme bioenergetice la scară mică.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

În acest program veți învăța să identificați provocările durabilității și să le vizualizați într-un mod multidisciplinar, oferind soluții care acoperă toate aspectele dur ... [+]

Cu toții vrem să construim o societate care să permită și viața fructuoasă copiilor noștri.

Pe măsură ce complexitatea și urgența multor probleme de sustenabilitate cresc, nu ne mai putem gândi la nevoile noastre de investiții doar ca un produs tehnic specific, care are o performanță deosebită.

În toate deciziile de investiție, trebuie luată în considerare necesitatea tot mai mare de a contribui mai eficient la provocările legate de durabilitate.

Încălzirea climei, slăbirea calității aerului, poluarea apei și cantitățile de deșeuri reprezintă exemple de provocări privind durabilitatea cu care se confruntă astăzi în întreaga lume. Uneori tehnologiile tradiționale oferă cele mai bune soluții, dar sunt necesare și integrarea unor soluții noi pentru probleme complexe de mediu.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

Inovațiile și tehnologia sunt prezente în toate aspectele societății moderne. Studiile dvs. se vor concentra pe diferite aspecte ale firmelor tehnologice și inovatoare, d ... [+]

Lumea de afaceri a lumii de astăzi caută absolvenți talentați cu o mentalitate internațională și înțelegând managementul inovațiilor și al noilor tehnologii.

Întreprinderile multinaționale și noile companii inovatoare din întreaga lume caută tineri experți care pot gestiona afacerile într-un cadru global.

Inovațiile și tehnologia sunt prezente în toate aspectele societății moderne. Studiile dvs. se vor concentra pe diferite aspecte ale firmelor tehnologice și inovatoare, de la inițierea întreprinderilor mari la companiile multinaționale.

Veți fi expuși unor concepte necesare pentru a fi manageri eficienți într-o gamă largă de roluri în companie, de la marketing la dezvoltarea produselor, managementul proiectelor sau resursele umane.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

În acest program, veți învăța cum să dezvoltați competențele antreprenoriale pentru a crea o afacere nouă și pentru a-și conduce dezvoltarea pe piețele internaționale. De ... [+]

Afacerea de astăzi este din ce în ce mai globală, oferind un potențial de creștere deosebit pentru noii antreprenori și companiile existente.

Poate doriți să deveniți un antreprenor de succes creând propria afacere sau să dezvoltați o carieră de succes în managementul companiilor existente, dar pentru a reuși, va trebui mai întâi să dezvoltați mentalitatea și abilitățile potrivite.

În acest program, veți învăța cum să dezvoltați competențele antreprenoriale pentru a crea o afacere nouă și pentru a-și conduce dezvoltarea pe piețele internaționale. De asemenea, veți învăța cum să gestionați creșterea și strategia internațională a unei companii, cum să gestionați finanțele și resursele pe piețele internaționale și cum să conduceți oamenii într-o companie multinațională. În plus, veți putea consulta companiile cu privire la strategiile lor internaționale.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

Programul de Master în Business Analytics este un program modern de inginerie multi-disciplinare care este conceput pentru a oferi absolvenților cu o mare varietate de ha ... [+]

Programul de Master în Business Analytics este un program multidisciplinar modern care este conceput pentru a oferi absolvenților o gamă largă de hands-on competențe de analiză de afaceri, care sunt extrem de căutate în industria de astăzi.

Elevii care finalizează programul cu succes vor fi în cerere mare și au acces la poziții interesante în afaceri și industrie.

Programul se concentrează asupra transferului atât a cunoștințelor teoretice cât și a aptitudinilor tehnice în metode de analiză a afacerii relevante, inclusiv analiza datelor, modelarea, simularea și metodele de luare a deciziilor cu mai multe criterii și cunoștințe practice privind utilizarea metodelor pe date din lumea reală într-un context comercial sau industrial real. Software-ul și instrumentele aplicate pe parcursul cursului sunt standard în industrie.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

În acest program de Master, veți studia disciplinele de finanțe strategice și analiză de afaceri. Veți dobândi competențe interesante și relevante, permițându-vă să lucra ... [+]

Managementul financiar modern necesită tot mai multe cunoștințe despre instrumentele și tehnicile de analiză a afacerilor.

O combinație de finanțe strategice și analize de afaceri este necesară pentru a răspunde nevoilor întreprinderilor care doresc să facă decizii bazate pe fapte într-un peisaj de afaceri competitiv.

În acest program de Master, veți studia disciplinele de finanțe strategice și analiză de afaceri. Veți dobândi competențe interesante și relevante, permițându-vă să lucrați într-un mediu de afaceri internațional în diferite poziții de conducere.

Conținutul programului se bazează pe teorii și concepte de economie financiară și finanțe corporative. Veți dobândi abilități practice de luare a deciziilor și cunoștințe analitice care vă vor ajuta să construiți o bază solidă pentru o carieră în managementul financiar.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

După finalizarea studiilor în acest program de Master, veți obține cunoștințe științifice și tehnologice suficiente pentru o carieră în inginerie chimică și de proces în ... [+]

Ingineria chimică este un domeniu foarte interdisciplinar care se ocupă de diverse materiale și procese.

Acesta acoperă multe domenii științifice și tehnologice esențiale pentru bunăstarea umană, un mediu curat și utilizarea durabilă a resurselor naturale.

În societatea de astăzi, resursele devin rare și impactul asupra mediului al proceselor de fabricație este o chestiune de îngrijorare crescândă. Este important să se dezvolte tehnologii care nu dăunează mediului, să utilizeze resursele naturale rațional și să reducă la minimum deșeurile de proces.

În fiecare zi, două milioane de tone de canalizare și deșeuri industriale și agricole sunt evacuate în corpurile de apă. Mai ales tratarea apei este inadecvată în multe părți ale lumii, iar legislația privind apele reziduale este în mod constant înăsprită. În plus, durabilitatea ne provoacă să reflectăm asupra tratării apei în diferite moduri.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

În acest program de master, veți dobândi cunoștințe extinse fie în fizica tehnică, matematică sau de calcul și aplicarea lor la problemele în schimbare rapidă a vieții in ... [+]

Calculul și fizica fac parte integrantă din societatea și știința modernă.

Nu se poate supraestima importanța cunoașterii științifice și a ingineriei computaționale în societatea informațională globală și economia industrială, mai ales că sistemele pe care le folosim pentru a deveni tot mai complexe.

Eficiența ingineriei computaționale permite o scurtă durată a ciclului de proiectare, o calitate mai bună a produsului și o funcționalitate îmbunătățită. Cunoașterea fizicii ne ajută să apreciem, să înțelegem și să interacționăm mai bine cu mediul.

În acest program de master, veți dobândi cunoștințe extinse fie în fizica tehnică, matematică sau de calcul și aplicarea lor la problemele în schimbare rapidă a vieții industriale și economice.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

Programul de Master în Inginerie Design Industrial este conceput pentru a oferi studenților cu cunoștințe de design inovator, metode de fabricare, factori umani, de rezol ... [+]

Noi produse sunt introduse pe piață zilnic și cu o viteză crescătoare pentru a răspunde cerințelor crescânde ale clienților.

Ca urmare, concurența dintre producători intră și într-o nouă fază.

Programul de Master în Inginerie Design Industrial este conceput pentru a oferi studenților cu cunoștințe de design inovator, metode de fabricare, factori umani, de rezolvare a problemelor creative, materiale avansate, provocări industriale și de afaceri, precum și considerente de mediu.

Asemenea abilități sunt necesare în diferite etape ale dezvoltării produselor pentru a răspunde nevoilor industriilor, a sprijini utilizatorii de produse și a aborda aspectele de mediu.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

Studiile în programul de masterat în inginerie electrică sunt de mare amploare și relevante pentru industrie. Veți învăța despre conversia, utilizarea și transmiterea ene ... [+]

Disponibilitatea și securitatea aprovizionării cu energie electrică reprezintă preocupări globale în ceea ce privește creșterea continuă a producției și consumului de energie.

Energia electrică este acum mai mult ca niciodată răspunsul la provocările energetice urgente din lume. Energia electrică este factorul esențial al eficienței și al succesului în tranziția energetică spre o economie durabilă, cu adevărat industrială și orientată spre consumator.

Ingineria electrică este cel mai mare și mai diversificat domeniu tehnologic din lume. Studiile în programul de masterat în inginerie electrică sunt de mare amploare și relevante pentru industrie. Puteți alege să vă specializați în conversia, utilizarea și controlul sistemelor electrice sau al pieței de energie electrică și al economiei solare.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

Programul se adresează aplicării principiilor de inginerie în domeniul dezvoltării de software și sisteme, inclusiv metodologii de proiectare, procese de afaceri, modelar ... [+]

Dezvoltarea și digitalizarea software-ului sunt o parte integrantă a societății moderne, formând practic totul, de la obiectele din jurul nostru la modurile în care comunicăm.

Programul de Master în Inginerie Software și Transformare Digitală se concentrează pe dezvoltarea de cunoștințe și expertiză avansate pentru proiectarea și dezvoltarea de software și servicii digitale și transformarea digitală a proceselor de afaceri.

Programul se adresează aplicării principiilor de inginerie în domeniul dezvoltării de software și sisteme, inclusiv metodologii de proiectare, procese de afaceri, modelare și retehnologizare a serviciilor, principii de funcționare și abordare de întreținere și asigurare a calității.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

Gestiunea ofertelor este un program unic de masterat în Finlanda, care oferă expertiză în managementul strategic al aprovizionării și al furnizorilor. Programul este conc ... [+]

Rețelele globale de aprovizionare și lanțurile de aprovizionare din întreaga lume reprezintă o parte esențială a activității de astăzi.

Extragerea competitivității și creșterea sustenabilității unei companii din rețelele și lanțurile sale de aprovizionare necesită abilități, competențe și instrumente speciale pentru explorarea și gestionarea rețelelor globale de aprovizionare.

Gestiunea ofertelor este un program unic de masterat în Finlanda, care oferă expertiză în managementul strategic al aprovizionării și al furnizorilor. Programul este conceput pentru a corespunde nevoilor crescânde ale vieții de afaceri de astăzi în ceea ce privește educarea managerilor inovatoare și inovatoare în domeniile managementului și achiziției de aprovizionare.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

În acest program de Master, veți dezvolta expertiza în marketing strategic global, marketing digital, analiza de marketing, afaceri internaționale și crearea de valoare î ... [+]

Pentru a rămâne competitivi, companiile trebuie să exceleze în managementul global al marketingului.

Piețele globale se caracterizează printr-un nivel ridicat de incertitudine. În plus, tendința de digitalizare creează atât provocări, cât și oportunități pentru managementul internațional al firmelor. Astfel, valoarea datelor în procesul decizional managerial este în creștere. Procesarea strategică bazată pe date și analiza marketingului reprezintă competențele cheie ale managerilor de marketing de astăzi.

În acest program de Master, veți dezvolta expertiza în marketing strategic global, marketing digital, analiza de marketing, afaceri internaționale și crearea de valoare într-o lume în schimbare rapidă. Conținutul curricular al acestui program acreditat de EPAS este conceput cu atenție pentru a avea un potențial puternic de dezvoltare a carierei.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

În programul de masterat, Design Mechatronic System veți fi familiarizați cu proiectarea și simularea mașinilor mecatronice moderne, care cuprind un sistem mecanic, trans ... [+]

Concurența intensă exercită presiuni asupra constructorilor de mașini pentru a livra mașini cu o producție mai mare, costuri de operare reduse și o siguranță sporită.

Cerințele crescânde privind productivitatea sistemelor complexe, cum ar fi mașinile de fabricare, necesită aplicarea unor metode noi în procesul de dezvoltare a produsului. Proiectarea sistemelor mecatronice câștigă popularitate în procesul de proiectare a mașinilor și este o abordare cheie în procesul de producție a mașinilor productive eficiente pe durata ciclului de viață.

În programul de Master Mechatronic System Design, veți fi familiarizați cu proiectarea și simularea mașinilor mecatronice moderne, care cuprind un sistem mecanic, transmisie de putere (hidraulică, electrică, pneumatică sau hibrid) și un sistem de control digital.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
LUT University

În acest program de Master, veți dobândi cele mai noi cunoștințe și cunoștințe cele mai relevante pentru proiectarea și fabricarea de structuri metalice sudate inovative, ... [+]

Mașinile au permis numeroase idei aparent nerealiste și au facilitat o multitudine de funcții provocatoare.

Știința mașinilor este una dintre cele mai vechi și mai tradiționale dintre științele inginerești, caracterizată printr-o dorință puternică de a gândi diferit și de a influența schimbările în lume.

Civilizația de nivel înalt din lume se bazează puternic pe structuri metalice sudate, care mențin construcții în formă și mașini de rulare. Designul și producția lor sunt una dintre cele mai fascinante sarcini de inginerie.

În acest program de Master, veți dobândi cele mai noi cunoștințe și cunoștințe cele mai relevante pentru proiectarea și fabricarea de structuri metalice sudate inovative, durabile, competitive și sigure pentru aplicații exigente, în special pentru încărcare dinamică sau condiții arctice.... [-]

Finlanda Lappeenranta
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lappeenranta University of Technology
Address
Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Finlanda
Website
Număr de telefon
+358 29 4462111