LUT University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

LUT University (Universitatea de Tehnologie Lappeenranta-Lahti LUT) este o universitate științifică din Finlanda, care reunește din 1969 domeniile științei și afacerilor.

La LUT University , puteți alege dintre 23 de programe de master în tehnologie sau business și un program de licență în engleză.

Campusurile noastre sunt situate în Lappeenranta și Lahti, Finlanda. Majoritatea programelor noastre sunt organizate în campusul Lappeenranta.

În programele de master LUT, puteți obține gradul de Master în Știință în Tehnologie, M.Sc. (Tehn.), Sau Master în Știință în Economie și Administrarea Afacerilor, M.Sc. (Econ.

Comunitatea noastră internațională cu peste 80 de naționalități diferite este compusă din aproximativ 6.000 de studenți și experți angajați în cercetare științifică și educație academică.

LUT a fost clasată în clasamentele universitare internaționale printre primii 3% din universități la scară globală (Times Higher Education, QS, ARWU classement).

Rezolvarea problemelor

Energia curată și apa, economia circulară și afacerea durabilă sunt chestiunile cheie ale omenirii la care LUT caută soluții prin intermediul tehnologiei și al afacerilor.

Cooperarea în afaceri

LUT are o tradiție de legături puternice cu comunitatea de afaceri. Revista finlandeză de afaceri „Talouselämä” a clasat LUT drept cea mai bună universitate în cooperarea în tehnologia de afaceri din Finlanda. Promovăm afaceri generate de cercetarea științifică. Acest lucru este demonstrat de compania de investiții a universității Green Campus Innovations , care sprijină companiile start-up bazate pe cercetare ale LUT.

Relatii Internationale

Ne propunem să fim un precursor al educației prin asigurarea etichetelor internaționale de calitate pentru programele noastre de licență, ca semn de excelență în predare.

valori

Activitatea noastră sprijină valorile noastre: curajul de a reuși, pasiunea pentru inovare prin știință și voința de a construi bunăstarea.

Locații

Lappeenranta

LUT University, Lappeenranta campus

Address
Yliopistonkatu 34
53850 Lappeenranta, Finlanda

Lahti

LUT University, Lahti campus

Address
Mukkulankatu 19,
15210 Lahti, Finlanda

Programe

MSc
Această școală oferă și: