Lappeenranta University of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Du-te cu știința

Suntem o universitate unde curiozitatea întâmpină curaj. Suntem o lume în care cei care au inspirație se inspiră reciproc. Suntem o comunitate ambițioasă și încurajatoare, creând un viitor mai bun în campusul nostru verde . Fii unul dintre noi.

7.000 de studenți, profesori și cercetători constituie comunitatea științifică internațională a universității. Problemele actuale, cum ar fi reducerea schimbărilor climatice, disponibilitatea apei curgătoare și disponibilitatea continuă a energiei, sunt obiectivele tehnologiei și soluțiilor de afaceri pe care le produce LUT . Bunăstarea lumii ne mută.

În disciplinele de administrare a afacerilor, LUT concentrează pe crearea de valori durabile prin încurajarea inovațiilor și reînnoirea continuă - competitivitatea.

La Lappeenranta University of Technology LUT , puteți alege din 17 programe de tehnologie sau de afaceri Masterat predate în limba engleză.

Ne angajăm să găsim soluții pentru energia din surse regenerabile, o lume fără deșeuri, apă curată pentru toți, module de afaceri durabile și inteligente, precum și promovarea unui nou antreprenorial cu scopuri ecologice pentru stimularea creșterii economice. Ne luptăm pentru o lume mai bună - pentru tot ce este bine.

La LUT , puteți obține gradul, fie în Master of Science în Tehnologie, M. Sc. (Tech.) Sau Master of Science în Economie și Administrarea Afacerilor, M. Sc. (Econ.

Admitere în roluri pentru studii de masterat

Aplicați între 1 noiembrie 2017 - 31 mai 2018

În plus față de perioada de aplicare o dată pe an pentru programele LUT Master în limba engleză, vă oferim o opțiune de a aplica și prin Rolling Admission.

Vă rugăm să rețineți, însă, că dacă sunteți admis prin Rolling Admission și acceptați locul dvs. de studiu în termen de 2 săptămâni de la luarea deciziei după cum este necesar, nu este cazul să aplicați în timpul perioadei de aplicare o dată pe an ca și când ați fost admis, nu ați fi capabil să vă schimbe decizia pentru locul de studiu acceptat, datorită regulii unui loc de studiu pe termen .

Toți candidații eligibili care îndeplinesc cerințele pentru admiterea în circulație vor fi admiși pentru studii începând cu următoarea cădere.

Perioada de aplicare

  • 1 noiembrie 2017 - 31 mai 2018

Studii de pornire

  • Toamna anului 2018

Cerinte de eligibilitate

Există cerințe speciale de eligibilitate atunci când aplicați pentru programele de masterat prin intermediul admiterii de rulare. Vă rugăm să găsiți aceste cerințe speciale de eligibilitate enumerate la Admiterea Rolling pentru studii de masterat - Cerințe de eligibilitate .

Taxă de școlarizare

Cetățeni din UE / SEE și Elveția

Nu există o taxă de școlarizare care să fie plătită pentru naționalitățile din Uniunea Europeană (UE), Spațiul Economic European (SEE) sau Elveția.

Cetățeni în afara UE / SEE și Elveția

Există o taxă de școlarizare care trebuie plătită cetățenilor unei țări din afara UE / SEE și Elveției. Taxa de școlarizare LUT pentru toate programele de masterat este de 10 000 EUR pe an universitar.

burse de studiu

Pentru primul an universitar, nu există burse disponibile atunci când se aplică prin intermediul admiterii la rulare.

Pentru cel de-al doilea an universitar, dacă sunteți obligat să plătiți o taxă de școlarizare, sunteți eligibil să aplicați și să obțineți o bursă de taxă de școlarizare de 100% pentru al doilea an universitar, ori de câte ori ați finalizat un minim de 60 de credite ECTS primul an universitar, cu un GPA minim de 4,25 pe scara de 1,0-5,0.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master's Programme in Software Engineering and Digital Transformation

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

[+]

Proiectați, evaluați și adaptați procesele software și instrumentele de dezvoltare software pentru a satisface nevoile unui proiect de dezvoltare avansată.

[-]

Master's Programme in Strategic Finance and Business Analytics, MSF

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

[+]

Veți fi pregătit pentru o carieră în finanțe și management strategiei corporative, fie ca analistii din banci sau firme de consultanță sau ca manageri în companii industriale sau de servicii.

[-]

Master's Programme in Supply Management, MSM

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

[+]

Teza este un proiect de cercetare avansată, care necesită aproximativ șase luni de muncă cu normă întreagă. Se completează în al patrulea semestru al programului de studii.

Studii grad dublu pentru gradul de studenți LUT

Programul MSM oferă de asemenea studenților posibilitatea de studii grad dublu.

Studenții admiși la programul de diplomă dublă primi un certificat de studii de la două universități, după ce au îndeplinit cerințele de gradul de ambele universitati.

Studii grad dublu pentru studenții de la universități partenere

Studenți de la universitățile partenere sunt capabili de a studia ca un student grad dublu la UTT.... [-]


Master's Programme in Sustainability Science and Solutions

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

[+]

Studiile vor fi axate pe procese și practici industriale și corporative, așa că va dobândi cunoștințe și seturi de competențe pentru a aduce soluții de durabilitate pentru sectorul corporatist și de guvern.

[-]

Master's Programme in Welded Metal Structures

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

[+]

Vă puteți specializa în proiectarea, tehnologia de sudare sau tehnologia laser.

[-]

Program de master în inginerie chimică și tratarea apei

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

În acest program de Master vă va învăța cum apele sunt purificate nu numai eficient, ci, de asemenea, într-un mod durabil și economic. Veți obține cunoștințe și competențe care pot fi utilizate pentru a rezolva probleme legate de apă în viitor. Veți primi competențe de a acționa în calitate de profesionist în curs de dezvoltare rapid, zona multidisciplinar de apă și a mediului, sau să-și continue studiile în programe de doctorat. [+]

Programele de Inginerie Chimică pentru Tratarea Apelor și Tehnologia Tratării Apelor au fost combinate într-un singur program: Programul de Master în Inginerie Chimică și Tratarea Apelor, unde puteți alege să vă specializați fie în Inginerie Chimică și de Proces, fie în Tratarea Apelor.

Ingineria chimică este un domeniu foarte interdisciplinar care se ocupă de diverse materiale și procese. Acesta acoperă multe domenii științifice și tehnologice esențiale pentru bunăstarea umană, un mediu curat și utilizarea durabilă a resurselor naturale.

În societatea de astăzi, resursele devin rare și impactul asupra mediului al proceselor de fabricație este o chestiune de îngrijorare crescândă. Este important să se dezvolte tehnologii care nu dăunează mediului, să utilizeze resursele naturale rațional și să reducă la minimum deșeurile de proces.... [-]


Program de master în inginerie de calcul și fizică tehnică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta + 1 mai mult

Calcul și fizica sunt o parte integrantă a societății moderne și știință. În acest program de Master veți obține cunoștințe extinse fie în fizica tehnică, matematică sau de calcul și aplicarea lor la problemele în schimbare rapidă a vieții industriale și economice. [+]

Calcul și fizica sunt o parte integrantă a societății moderne și știință.

Nu se poate supraestima importanța cunoașterii științifice și a ingineriei computaționale în societatea informațională globală și în economia industrială, mai ales că sistemele pe care le folosim devin din ce în ce mai complexe.

Eficiența ingineriei computaționale permite scurtarea ciclului de proiectare, o calitate mai bună a produsului și o funcționalitate îmbunătățită. Cunoașterea fizicii ne ajută să apreciem, înțelege și de a interacționa mai bine cu mediul.

În acest program de Master veți obține cunoștințe extinse fie în fizica tehnică, matematică sau de calcul și aplicarea lor la problemele în schimbare rapidă a vieții industriale și economice.... [-]


Program de master în managementul global al inovației și al tehnologiei

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

Inovațiile și tehnologia sunt prezente în toate aspectele societății moderne. Studiile vor fi axate pe diferite aspecte ale firmelor tehnologice și inovatoare, de la start-up-uri pentru a mari companii multinaționale. Veți fi expuse la concepte necesare pentru a fi manageri eficace într-o varietate de roluri în cadrul companiei, de la marketing pentru dezvoltarea produsului, management de proiect sau de resurse umane. [+]

Lumea globală de afaceri de azi este în căutarea pentru absolvenții de studii talentati, cu o mentalitate internaționale și înțelegere a managementului de inovații și tehnologii noi. Întreprinderile multinaționale și noi întreprinderi inovatoare din intreaga lume cauta tineri specialiști care pot gestiona afacerile într-un cadru global. Inovațiile și tehnologia sunt prezente în toate aspectele societății moderne. Studiile vor fi axate pe diferite aspecte ale firmelor tehnologice și inovatoare, de la start-up-uri pentru a mari companii multinaționale. Veți fi expuse la concepte necesare pentru a fi manageri eficace într-o varietate de roluri în cadrul companiei, de la marketing pentru dezvoltarea produsului, management de proiect sau de resurse umane. În timpul studiilor dumneavoastră vă va obține gândirea critică și inovatoare, o perspectivă de afaceri la nivel mondial, abilități de comunicare îmbunătățite, precum și instrumentele tehnice necesare pentru afaceri de luare a deciziilor. Strânsă colaborare cu industria asigură aplicarea practică a noilor cunoștințe și teorii în lumea reală. Deja în timpul studiilor dumneavoastră vă va fi colaborarea cu firme finlandeze activ, care sunt specializate în special în domeniul industrial high-tech. Contacte strânse cu companii în timpul scris teza de Master dvs. vă va oferi beneficii de neprețuit pentru cariera ta viitoare.... [-]


Program de master în proiectarea sistemelor mecatronice

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

În acest program veți obține cunoștințe extinse în domeniile proiectării, hidraulicii, controlului, dinamicii și simulării mașinilor. [+]

[-]

Program de master în sistemele energetice

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

În programul de masterat Energy Systems vă va învăța cum să producă energie în condiții de siguranță, economic și folosind tehnologia cu emisii reduse, precum și utilizarea surselor regenerabile de energie. Acest program este pentru tine, care sunt gata să accepte provocările energetice și să învețe cum să facă un impact asupra modul în care energia este produsă și distribuită. [+]

Provocările legate de schimbările climatice și securitatea energetică sunt acum de necontestat.

Omenirea consumă energie la rate crescătoare. Creșterea populației și creșterea nivelului de trai în țările în curs de dezvoltare determină o creștere rapidă a cererii globale de energie.

Viitoarea provocare energie recomandă pentru noi surse de aprovizionare de energie durabilă la prețuri accesibile. Utilizarea mai largă a spectrului disponibil al diferitelor sisteme de energie regenerabilă reprezintă o modalitate de a răspunde provocărilor legate de schimbările climatice, contribuind în același timp la asigurarea disponibilității surselor de energie pentru noi toți.... [-]


Programul de Master în Inginerie Electrica

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

Studiile în programul de masterat în inginerie electrică sunt de mare amploare și relevante pentru industrie. Veți învăța despre conversia, utilizarea și transmiterea energiei electrice, controlul sistemelor electrice și piața electrică. [+]

Disponibilitatea și securitatea aprovizionării cu energie electrică reprezintă preocupări globale în ceea ce privește creșterea continuă a producției și consumului de energie.

Energia electrică este acum mai mult ca niciodată răspunsul la provocările energetice urgente din lume. Energia electrică este factorul esențial al eficienței și al succesului în tranziția energetică spre o economie durabilă, cu adevărat industrială și orientată spre consumator.

Ingineria electrică este cel mai mare și mai diversificat domeniu tehnologic din lume. Studiile în programul de masterat în inginerie electrică sunt de mare amploare și relevante pentru industrie. Veți învăța despre conversia, utilizarea și transmiterea energiei electrice, controlul sistemelor electrice și piața electrică.... [-]


Programul de master în producție durabilă în inginerie mecanică

Online Campus Cu normă întreagă August 2019 Finlanda Lappeenranta + 1 mai mult

În timpul studiilor, veți învăța să vedeți posibilitățile și restricțiile producției durabile. [+]

[-]

Programul de master în strategie, inovație și durabilitate, MSIS

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

În acest program va dezvolta competențe avansate în intersecția de management strategic și de inovare. Veți învăța, de asemenea pentru a dezvolta înțelegerea mediului de afaceri modern, în cazul în care o valoare economică trebuie să fie creat într-un mod care creează simultan valoare întreaga societate într-un mod responsabil. [+]

Durabilitatea este unul dintre principalele motoare ale inovațiilor strategice ale companiilor.

A face afaceri într-un mod mai durabil devine din ce în ce mai relevantă în societatea de astăzi.

În acest program va dezvolta competențe avansate în intersecția de management strategic și de inovare.

Veți dezvolta, de asemenea, o înțelegere a mediului de afaceri modern în care trebuie creată valoare economică într-un mod care să creeze simultan valoare pentru întreaga societate într-o manieră responsabilă.

În timpul studiilor, veți afla ce legătură între viabilitate și inovare. Programul se axează pe o cooperare strânsă între educația afacerilor și comunitatea de afaceri, integrând cunoștințele și cele mai bune practici.... [-]


Masterat

Master's Programme in Biorefineries

Online Cu jumătate de normă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

Programul de Master în Biorefineries este livrat ca învățământ la distanță flexibil independent de loc sau de timp. [+]

Programul include studii de bază, studii de specializare, studii minore și studii elective.

[-]

Master's Programme in Circular Economy

Campus Cu normă întreagă August 2019 Finlanda Lappeenranta

[+]

Perspectivele de carieră

Ca absolvent, puteți găsi locuri de muncă în industrie, consultanță, agenții de reglementare și organizații guvernamentale și neguvernamentale, în care interesul tot mai mare în ceea ce privește sustenabilitatea a creat noi oportunități de angajare.

[-]

Master's Programme in International Marketing Management, MIMM

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

[+]

În primul rând, cursuri cu adevărat internațional crea gradului de conștientizare culturală prin mai multe mijloace, cum ar fi amestecul de studenți internaționali, sprijin pentru munca în echipă interculturală, conștientizarea culturală prin subiectul studiat, având un profesor cu un fond internațional, și furnizarea de materiale de învățare internaționale.

[-]

Programul de master în afaceri de analiză

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Lappeenranta

Programul de Master în Business Analytics este un program modern de inginerie multi-disciplinare, care este conceput pentru a oferi absolvenților cu o mare varietate de hands-on competențe de analiză de afaceri, care sunt extrem de căutate în industria de azi. [+]

Programul de Master în Business Analytics este un program modern de inginerie multi-disciplinare, care este conceput pentru a oferi absolvenților cu o mare varietate de hands-on competențe de analiză de afaceri, care sunt extrem de căutate în industria de azi.

Studenții se încheie cu succes programul va fi în cerere mare și să aibă acces la poziții interesante în afaceri și industrie.

Programul se concentrează pe transferul de atât cunoștințe teoretice și abilități tehnice în metodele de analiză de business relevante, inclusiv de analiză de date, modelare, simulare, și-criterii multiple metode de luare a deciziilor și de know-how-ul practice privind utilizarea metodelor pe date reale din lumea într-o afacere lumea reală sau un context industrial. Software-ul și instrumentele aplicate în timpul cursului sunt standard în industrie.... [-]


Contactează

Lappeenranta University of Technology

Adresă, linia 1 Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Finlanda
website http://www.lut.fi/
Telefon +358 29 4462111