Read the Official Description

JSBE este prima universitate din întreaga Scandinavia care oferă și un program de doctorat complet de masterat în Corporate Management De Mediu din anul 1995.

School of Business și economie

Dinamică și la nivel internațional orientate spre Universitatea Jyvaskyla School of Business și Economie (JSBE) este una dintre cele șapte facultăți de la Universitatea din Jyväskylä. JSBE a oferit programe de studii în domeniul economic și de afaceri din 1967.

Ca parte a unei universități de cercetare de renume international, JSBE se străduiește pentru excelență în cercetare și educație în domeniile-cheie de afaceri și economie. In jur de 120 de facultate și de membri ai personalului, inclusiv 23 de profesori, la locul de muncă. JSBE Difuzăm 1100 gradul de studenți, 170 doctoranzi și 200 de studenți MBA.

Full-service Business School

Suntem o scoala de afaceri full-service, cu diplome de licență, masterat și educație diplomă de doctorat și de MBA Executive Education. În jur de 150 de master și 15 de grade de doctorat sunt acordate în fiecare an la JSBE. Principalele noastre domenii de educație includ contabilitate, economie, antreprenoriat, management și leadership, și de marketing. Educație oferit la JSBE se bazează pe up-to-date de cercetare efectuate de facultate.

Calitatea educației la JSBE este recunoscută pe plan internațional: Asociația MBA (AMBA) a atribuit programul Avance MBA, cu o acreditare de cinci ani, care plasează programul printre programele top executive la nivel global. JSBE este, de asemenea, un membru al Asociației pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Sistemul de calitate al Universității din Jyväskylä a primit eticheta de calitate FINHEEC de la Consiliul Învățământului Superior din Finlanda Evaluare (FINHEEC).

JSBE oferă mai multe programe predate în limba engleză. două programe noastre internaționale Master sunt oferite în domeniile Corporate Management De Mediu (CEM) și Afaceri Internaționale și Antreprenoriat (IBE), iar programele noastre de doctorat sunt predate exclusiv în limba engleză. schimb de studenți pot lua cursuri de la programul nostru de cursuri de bază non-grade în limba engleză, care este, de asemenea, deschis pentru gradul de studenți finlandeză și internaționale.

JSBE are expertiză specializată în probleme de mediu și sociale legate de afaceri. Noi am fost prima scoala de afaceri din Scandinavia pentru a oferi un Master completă și programul de doctorat în Corporate Management De Mediu (din 1995). JSBE a fost recunoscut în mod repetat pentru conducerea noastre remarcabile în formarea viitorilor factori de decizie de afaceri în competențe de management de mediu în studiul global Dincolo de Grey Pinstripes. Problemele de mediu și sociale fac parte integrantă, de asemenea, în zonele de interes strategice ale JSBE.

de cercetare inovatoare

Cercetare de la JSBE se concentreaza pe comportamentul indivizilor, întreprinderilor și organizațiilor, în scopul de a înțelege funcțiile lor, ca parte a societății. In toate disciplinele noastre, accentul se pune mai ales pe cercetarea empirică asupra problemelor manageriale relevante și întrebările politice relevante.

Cercetarea noastră este organizată prin intermediul unor discipline și grupuri de cercetare. Grupurile de cercetare JSBE se suprapun granițele disciplinei. Recent, grupurile de cercetare axate pe analiza spațială a pieței forței de muncă și de conducere responsabilă au fost deosebit de pronunțată și recunoscute.

Grupurile de cercetare JSBE

Contabilitate în context organizațional și social Managementul mediului corporativ Antreprenoriatul și Afaceri Internaționale Cercetări interdisciplinare privind Managementul Educației De marketing Research Group Grupul de cercetare privind Macro International și Finanțe Analiza pieței muncii spațiale Managementul strategic și Tehnologie Conducerea durabilă ro globalizata Mondială

cooperarea activă

JSBE participă activ la rețelele naționale și internaționale de cooperare în domeniile educației și cercetării. Noi menținem legături puternice cu comunitatea din jur, prin promovarea cele mai recente rezultate de cercetare și prin educarea experți din mediul academic, lideri și antreprenori pentru a servi societății.

JSBE are instituții partenere din întreaga lume, și participă la mai multe programe de schimb de studenți, cum ar fi primele, ISEP, Erasmus și rețeaua Norek. În plus, mobilitatea profesorilor și a altor categorii de personal este promovat în mod activ. JSBE, de asemenea, primește în mod regulat lectori care vizitează internaționali pentru a preda la toate nivelurile de educație.

Misiune si Valori JSBE

Care să permită excelență pentru viitor în afaceri responsabil și economie politica relevantă

Valorile

JSBE ca o parte a Universității din Jyväskylä se angajează valorile de bază ale universității: excelență, iluminarea și angajamentul. Universitatea urmărește și hrănește valorile etice și promovează durabilitatea în ceea ce privește dezvoltarea economică, socială și ecologică. Cultura care funcționează la Universitatea se bazează pe deschidere, egalitate și încredere.

Misiune

Care să permită excelență pentru viitor în afaceri responsabil și economie politica relevantă Jyvaskyla University School of Business și Economie (JSBE) se străduiește pentru excelență în afaceri care să permită responsabilă și economie politice relevante. Suntem o parte vitala a unei universitati de cercetare de renume international remarcat prin istoria sa pentru avansarea finlandez de înaltă calitate și educație inovatoare, cu impact. JSBE se angajează să îmbunătățească în mod continuu a calității în cercetare și educație în afaceri (contabilitate, Corporate Management De Mediu, Management și Leadership, Marketing și Strategie și spirit antreprenorial) și economie.

Noi combina în mod eficient teoria și practica de a promova responsabil în afaceri și economie politice relevante. Noi cunoștințe economice bazate pe cercetare este creat în colaborare cu partenerii noștri în afaceri, organizații publice și institute de cercetare la nivel regional, la nivel național cât și la nivel internațional.

Noi servi societatea prin educarea experți, lideri și antreprenori la toate nivelurile de educație de afaceri academice: licență, masterat, Doctorat și Executive MBA. Suntem, de asemenea, un important furnizor de educație în afaceri și economie studenților din alte facultăți ale Universității din Jyväskylä.

Programs taught in:
Engleză
Finlandeză

Această școală oferă și:

MSc

Jyväskylä University School of Business and Economics

Programul de Master în Marketing Digital și Corporate Communication la Universitatea Jyvaskyla School of Business și Economie (JSBE) educă profesioniști de marketing digi ... [+]

obiectivele studiului

Fiecare marketing și comunicare are nevoie de experți în zilele noastre de cunoștințe privind mediul digital și canalele care fac într-adevăr un impact asupra grupurilor țintă alese. În cazul în care sunteți interesat de a dezvolta cunoștințele și abilitățile dumneavoastră un pic mai departe, acest program este pentru tine. Combinație unică de marketing si comunicare corporate face ca acest precursor de program în peisajul educațional.

Programul de masterat în marketing digital și comunicare corporatistă de la Universitatea Jyväskylä School of Business și Economie (JSBE) educă profesioniștii de marketing digital și de comunicații corporative pentru nevoile atât sectorul nonprofit și sectorul privat. Noi combina cele mai relevante aspecte ale afacerilor digitale, marketing si comunicare corporate cu cele mai recente cercetări academice desfășurate în domeniu. Absolvire din program oferă cunoștințe aprofundate și abilități de a planifica și executa activități strategice și tactice în poziții de conducere și de experți legate de marketing, vânzări și comunicare corporativă în societatea digitalizata de astăzi.... [-]

Finlanda Jyväskylä
August 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Jyväskylä University School of Business and Economics

Programul este un program generalist cu o perspectivă cuprinzătoare. IBE oferă studenților cu competențe, care sunt aplicabile în diferite sectoare ale economiei, diferit ... [+]

obiectivele studiului

După finalizarea programului de masterat JSBE în Afaceri Internaționale și Antreprenoriat , absolvenții vor fi pregătiți să lucreze în posturi manageriale solicitante în companii internaționale, ca consultanți de management sau ca antreprenori în propriile afaceri. Indiferent de calea este avută în vedere, programul va pregăti absolvenți, astfel încât aceștia să aibă o stare de spirit antreprenorial și strategic, cu abilități analitice solide. Programul este un program generalist cu o perspectivă cuprinzătoare. IBE oferă studenților cu competențe, care sunt aplicabile în diferite sectoare ale economiei, diferite tipuri de locuri de muncă, și medii diferite.... [-]

Finlanda Jyväskylä
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Jyväskylä University School of Business and Economics

Programul BIF oferă un grad interdisciplinar și un puternic fond orientat cantitativ pentru ca elevii să servească în calitate de profesioniști în special pe piețele fina ... [+]

obiectivele studiului

Programul BIF oferă o diplomă interdisciplinară și un fundal puternic orientat cantitativ pentru ca studenții să fie profesioniști în special pe piețele financiare, bancar și alte sarcini în domeniile economiei și finanțelor care necesită performanțe foarte analitice.

Conținutul studiului

Curriculum-ul programului conține cursuri în temele de bază ale economiei, finanțe și contabilitate financiară. Structura fișelor de program și de curs sunt disponibile aici.

Taxele de școlarizare

Taxele de scolarizare vor fi introduse numai pentru studenții din afara UE / SEE, în Finlanda, din august 2017. Taxele care vor viza studenții din afara UE / SEE, gradul care își încep studiile la programe de masterat limba engleză predate în august 2017 sau după aceea la Universitatea din Jyväskylä. Taxele nu vor viza studenții din afara UE / SEE care... [-]

Finlanda Jyväskylä
August 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Jyväskylä University School of Business and Economics

Programul de CEM Master este un program de durabilitate, cu un accent de mediu. Acesta oferă absolvenților săi o abordare integrată și interdisciplinară a problemelor de ... [+]

obiectivele studiului

Doriți să contribuie în a face afaceri mai durabile? Sunteți interesat în găsirea de soluții de durabilitate pentru întreprinderi și organizații? Doriți să facă parte din atenuarea schimbărilor climatice? Programul Corporate Management De Mediu Master (CEM) îmbunătățește înțelegerea și oferă expertiză cu privire la aceste probleme și mai mult.

Programul Masteratului CEM este un program de sustenabilitate cu un accent pe mediu. Acesta oferă absolvenților săi o abordare integrată și interdisciplinară a problemelor de mediu, pentru a pregăti absolvenți pentru a aborda aceste probleme complexe în viața profesională. Mediul de învățare internațional oferă competențe pentru identificarea și gestionarea impactului asupra mediului; promovarea unui mediu durabil în afaceri; și inovare de noi soluții de afaceri și modele de afaceri durabile. Jyväskylä a fost prima universitate din regiunea nordică a oferi un maestru complet si program de doctorat în Corporate Management De Mediu. Formare în CEM a fost lansat în 1995, iar programul a fost gradul de program maestru internațional încă din 2003. Jyväskylä University School of Business și economie a fost proactivă în integrarea managementului de mediu corporativ în curriculum-ul său, de cercetare, precum și alte activități. Prin urmare, educația noastră a fost recunoscută pe plan internațional de către Institutul de Resurse Mondiale în 2001 și Institutul Aspen din 2005-2011.... [-]

Finlanda Jyväskylä
August 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Mattilanniemi 2, Building Agora

Ylistö
Ohjelmakaari 10

Jyväskylä, FI
Social Media