Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1945, Henley Business School a fost prima școală de afaceri din Marea Britanie și este una dintre cele mai vechi și mai respectate școli din Europa. Cu peste 7.000 de participanți, suntem una dintre cele mai mari școli de afaceri cu servicii complete din Europa.

Henley Business School este în mod constant clasată printre cele mai importante 50 de școli de afaceri din lume, de Financial Times și The Economist. Suntem, de asemenea, printre puținele școli de afaceri - topul 1% din lume - care este acreditat de către cele mai importante organisme de acreditare britanice, europene și americane (AMBA, EQUIS și AACSB) pentru calitatea și capacitatea facultății noastre .

Henley Business School oferă programe riguroase, provocatoare și orientate spre carieră, care stabilesc standarde înalte de învățare. Sunteți prezentați cu concepte stimulative și cu o nouă gândire care se aplică imediat la locul de muncă. Mai mult, veți dobândi capacitatea de a aplica cunoștințele în situații reale. Rezultatul va fi tangibil, semnificativ și durabil.

Scopul nostru este acela de a le permite oamenilor să devină profesioniști excelenți și lideri de afaceri remarcabili, care gândesc cu claritate și acționează cu încredere și convingere. Puterea noastră stă în abordarea noastră. Permitem oamenilor să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și responsabilitățile lor, combinând în același timp practica și teoriile unei afaceri de succes.

Rețeaua Henley Alumni este o comunitate dinamică și interesantă, cu peste 70.000 de persoane în peste 170 de țări.

Henley Business School este recunoscută pentru

Fiind o școală de afaceri cu adevărat internațională Excelența experienței noastre de învățare Cercetare și gândire la nivel mondial Sentimentul nostru de comunitate și responsabilitate Puterea rețelelor noastre Lățimea și profunzimea relațiilor noastre cu industria

Ca parte a Universității din Reading, Henley operează într-o instituție academică care se află în topul 1% din toate universitățile globale.

În Finlanda, Henley Business School a oferit programe de MBA încă din 1986. Astăzi, portofoliul nostru include Henley Executive MBA, precum și programe educaționale personalizate și deschise.

Financial Times și Topul Economistului

Calitatea de facultate, oportunități de rețea, dezvoltarea personală și potențialul de a crește salariul sunt vitale în selectarea MBA, Executive MBA sau furnizorii de educație executivă. Doar câteva școli de afaceri și programe de MBA în lume sunt clasate pe o bază înaltă.

În regiunea nordică, nu există o altă școală decât Henley Business School, care să se transforme în locuri înalte în clasamentele globale, cu atât de multe programe de educație în management.

În 2016, Henley Business School a revenit din nou în clasamentul Financial Times a celor mai bune programe de Executive MBA și și-a păstrat poziția de lider în topul celor 50 de top și în topul celor 20 de școli de afaceri din Europa. De asemenea, pentru programele de educație executivă, rezultatele Financial Times au loc la Henley Business School pe locul 20 în lume și pe locul 12 în Europa.

The Economist localizează Henley Business School numărul 36 în lume și top 10 în Europa în clasamentul său din 2015 pentru programe Executive MBA.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

The Henley Flexible Executive MBA

Henley Business School Finland MBA Alumni – Jirimiko Oranen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Vesa Erolainen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Mikko Jääskeläinen