Citește Descrierea Oficială

Prin educație, cercetare și dezvoltare, Haaga-Helia pregătește profesioniști pentru afaceri și servicii. Noi oferim studenților noștri o alegere versatil de studii, oportunități mari pentru specializare, educație de înaltă calitate, în finlandeză și EnglezȘi rețele de afaceri largă chiar și în timpul studiilor. aproximativ nostru 10 500 de studenți și aproape 700 angajați bazeze activitățile pe expertiza la nivel național și internațional extrem de avansat.

Haaga-Helia face parte din sistemul public de învățământ finlandez. Este condusă în mod privat, ci de orientare și co-finanțat de Ministerul finlandez al Educației și Culturii.

Domeniile noastre de educație sunt afaceri, hoteluri, restaurante și managementul turismului, tehnologia informației, jurnalism, formare asistent de management, management sportiv și de formare a cadrelor didactice profesionale.

Schimb de studenți Haaga-Helia oferă studenților de schimb internațional oportunități excelente de a studia în limba engleză într-un mediu internațional. Studii pentru studenții de schimb sunt disponibile în limba engleză în 13 programe de studii diferite, în mai multe domenii de studiu diferite pe cinci campusuri. Noi oferim studenților servicii excelente în limba engleză, facilități moderne și viața activă de student.

În fiecare an, aproximativ 350 de studenți internaționale de schimb din întreaga lume pentru a alege Haaga-Helia, să fie unul dintre ei!

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Programul de masterat în Aviație și turism de afaceri are două căi: Aviație și turismul, și duce la o diplomă de master în managementul ospitalității. Programul este form ... [+]

Programul de masterat în Aviație și turism de afaceri are două căi: Aviație și turismul, și duce la o diplomă de master în managementul ospitalității. Programul este format din 90 de credite.

Ea se bazează pe o diplomă de licență 210 cr. Programul pregătește studenții să ia pe diverse sarcini profesionale, de exemplu, dezvoltare și management organizațional. De asemenea, aceasta ajută studenții în căutarea lor pentru viață lungă de învățare și abilitățile profesionale care funcționează ca o bază pentru o creștere profesională.

Programul de masterat în Aviație și turism de afaceri se bazează pe nevoile viitoare ale industriei aviatice și turismului, cu accent pe orientare către client, globalizarea, schimbarea continuă și durabilitate. ... [-]

Finlanda Helsinki
August 2019
Engleză
Part time
3 - 6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză