Centria University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea cu inima mare!

Centria University of Applied Sciences este o instituție de învățământ superior multidisciplinară, dinamică și internațională. Ne mândrim că oferim studenților și personalului un mediu inovator, grijuliu și multicultural.

Situat în vestul Finlandei, Centria are trei campusuri - Kokkola, Pietarsaari și Ylivieska - situate pe câmpia Ostrobotniei. Fiecare oraș oferă un mediu unic, cu o mulțime de activități și un mediu frumos.

Centria este o instituție de învățământ superior tânără, cu aproape 3.000 și 290 de angajați, oferim predare centrată pe studenți, cu accent pe experiența practică. Centria oferă programe de licență în cinci domenii diferite de studiu și un total de programe de 20 de grade. Domeniile noastre de educație sunt:

  • Tehnologie, comunicații și transport
  • Științe sociale, afaceri și administrație
  • Servicii sociale, sănătate și sport
  • Cultură
  • Umanități și educație

Cu peste 500 de studenți internaționali, atât studenți de căutare, cât și studenți de schimb, internaționalizarea este una dintre valorile noastre de bază. Peste zece la sută dintre studenții care solicită gradul nostru sunt studenți internaționali, care provin din peste 40 de țări diferite. De asemenea, primim în jur de sute de studenți de schimb în fiecare an, de la universitățile partenere din întreaga lume.

Educează cercetări și dezvoltă

Centria se concentrează puternic pe antreprenoriat și conexiuni excelente cu viața de muncă locală, aceasta oferă o bază excelentă pentru combinarea cunoștințelor teoretice cu abilitățile profesionale într-un mod semnificativ. Suntem o universitate internațională de științe aplicate care încurajează inovarea și antreprenoriatul.

Centria 's R

Locații

Kokkola

Centria University of Applied Sciences

Address
Centria University of Applied Sciences
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola
Finland

FIN-67100 Kokkola, Finlanda
Număr de telefon
+358 6 8250000

Ylivieska

Address
Ylivieska, Finlanda

Jakobstad

Address
Jakobstad, Finlanda