Citește Descrierea Oficială

Universitatea cu o inimă mare!

CENTRIA Universitatea de Stiinte Aplicate este o instituție de învățământ superior multidisciplinare, dinamic și internațional. Ne mândrim cu oferirea studenților și a personalului un mediu care este inovatoare, îngrijirea și multicultural.

Situat în Western Finland, CENTRIA are trei campusuri - Kokkola, Pietarsaari și Ylivieska - situate pe câmpia Ostrobothnian. Fiecare oraș oferă un mediu unic, cu o mulțime de activități și un mediu frumos.

Centria este o tânără instituție de învățământ superior, cu aproape 3.000 și 250 de membri ai personalului, va oferim centrat pe student de predare, cu accent pe experiența practică. Centria ofera programe de masterat în cinci domenii diferite de studiu și un total de 20 de programe de studii. Domeniile noastre de învățământ sunt:

Tehnologie, Comunicații și Transport Științe Sociale, Afaceri și Administrație Servicii Sociale, Sănătate și Sport CULTURĂ Umaniste și educație

Cu peste 500 de studenți internaționali, atât gradul de-seeking și schimb de studenți, internaționalizare este una dintre valorile noastre fundamentale. Peste zece la sută dintre studenții noștri de gradul caută sunt studenți internaționali, care provin din peste 40 de țări diferite. De asemenea, vom primi în jur de sute de schimb de studenți în fiecare an, de la universitățile partenere din întreaga lume.

Educa, cercetări și se dezvoltă

Centria are un puternic accent pe spiritul antreprenorial și legături excelente cu locale de lucru-viață, acest lucru constituie o bază excelentă pentru a combina cunoștințele teoretice cu competențe profesionale într-un mod semnificativ. Suntem o universitate internațională de științe aplicate, care încurajează inovația și spiritul antreprenorial.

Centria R & D colaborează cu firme și organizații pentru a spori competitivitatea. Scopul nostru este de a ajuta clientul nostru în dezvoltarea de noi produse, asociații de afaceri și activități internaționale și precum și în procesul de antreprenoriat, prin utilizarea expertizei noastre multidisciplinare. Noi oferim până la data de tehnologie și cele mai noi aplicații de tehnologia informației pentru a se potrivi nevoilor clienților noștri. Profităm de echipa noastră de experți, know-how-ul și diferitele tipuri de laboratoare la utilizarea nostru. R & D, continuă servicii de educație și activitățile generale ale proiectului toate au ca scop îmbunătățirea competitivității clienților noștri.

Programe predate în:
Engleză
Centria University of Applied Sciences
Address
Centria University of Applied Sciences Talonpojankatu 2 67100 Kokkola Finland
FIN-67100 Kokkola, Finlanda
Website
Număr de telefon
+358 6 8250000
Address
Ylivieska, Finlanda
Address
Jakobstad, Finlanda