Aalto University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Bine ați venit la Universitatea Aalto

Fii un joc de schimb. Doriți să creați ceva unic? Schimbe societatea, să dezvolte o nouă inovație - sau o industrie cu totul nou?

La Universitatea Aalto, Noi credem în curiozitate și încurajăm studenții noștri să exploreze necunoscutul și de a face lucrurile într-un mod cu totul nou. Noi oferim cel mai înalt nivel de educație în afaceri, arta si design, arhitectura și tehnologie în Finlanda.

Libertatea de a alege

Universitatea Aalto grade te duci pentru o cariera de succes. La Helsinki și în campusul Otaniemi adiacente, programe de masterat și de doctorat atrag cadre universitare talentați din întreaga lume. Studenții beneficiază de reduceri consistente de transport, cazare și masă. Cu excepția programelor comune, Universitatea Aalto nu percepe taxe de școlarizare.

Aalto University School of Business este prima scoala de afaceri din țările nordice au primit toate cele trei etichete de excelență din partea organismelor de acreditare scoala de afaceri de lider din lume: AACSB, AMBA și equis. Acest statut Triple Crown este o onoare deținută de doar câteva școli de afaceri din întreaga lume.

Libertatea de a face

De la începutul studiilor tale vei primi pentru a participa la proiecte interesante și perfecționa abilitățile practice. Scena de pornire infloritoare si initiative cum ar fi Aalto de design Factory ajuta studenții noștri genera întreprinderi reale din vise și idei. Sub tutela mai multor oameni de știință distins, puteți introduce, de asemenea, domeniul de cercetare și să depună eforturi pentru cel mai bun. Libertatea de a trece de la Universitatea Aalto are parteneriate extinse cu peste 400 de universități din întreaga lume. De exemplu, Școala de Afaceri are programe de schimb cu unele dintre cele mai bune scoli de afaceri din lume. doctorale internaționale și post-doc cercetători, profesori și școli de vară sunt o mărturie puternică pentru oportunitățile noastre.

Aalto școli Universitatea

 • Școala de Arte, Design și Arhitectură
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • Școala de Inginerie Electrică
 • Scoala de Inginerie
 • Facultatea de Stiinta

Taxe de școlarizare

Taxele de școlarizare pentru licență și programe de masterat predate în limba engleză începând cu 1 august 2017 sunt supuse unor taxe anuale pentru cetățenii din afara UE / SEE. Programe predate în limba suedeză sau finlandeză sunt gratuite pentru toți elevii.

Taxele de școlarizare variază între 12 000 15 000 EUR în EUR pe an universitar, în funcție de program:

 • 12 000 EUR pe an universitar pentru programul de gradul International Business BScBA;
 • 15 000 EUR pe an universitar pentru opțiuni de studiu care conduc la o diplomă de master.

programe internaționale de studii în comun au propriile lor taxe de școlarizare și sisteme de burse. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina de web a programelor: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Burse de studiu

Există mai multe modalități de a finanța studiile la Universitatea Aalto. studenții din afara UE / SEE prospective se aplică programelor de masterat programe de masterat Nordic Aalto Universitatea de licență și precum și sunt eligibile pentru a aplica pentru burse acordate din cadrul programului de burse la Universitatea Aalto. Anumite programe internaționale de studii în comun au propriile lor taxe de școlarizare și sisteme de burse. Există, de asemenea, unele posibilități de a aplica pentru o bursă în afara Universității Aalto.

Programul de Burse Universitatea Aalto

Programul de burse Universitatea Aalto urmărește să recunoască studenții non-UE / SEE talentați din întreaga lume, prin acordarea de excelență academică. Bursele pot acoperi 50% sau 100% din taxa de școlarizare. Numărul de burse acordate este limitată și depinde de bugetul disponibil la program.

Universitatea Aalto construiește, de asemenea un sistem de burse de stimulare în care o renunțare suplimentară va fi răsplătiți pentru studenții care au făcut progrese importante în studiile lor.

Solicitanții se aplică pentru burse în același timp în care se aplică pentru opțiunile lor de studiu preferate cu aceeași formă de cerere. Decizia de burse este dată împreună cu decizia de admitere. Deciziile privind bursele acordate sunt realizate pe baza meritelor academice ale studenților selectate pentru a studia în cadrul programelor.

In acest moment, Universitatea Aalto nu oferă burse pentru acoperirea costurilor de trai în Finlanda. Elevii sunt de așteptat să acopere toate cheltuielile de trai (aprox. 800 EUR pe lună) și alte costuri legate de studiu din resurse financiare proprii. beneficiarii de burse trebuie să fie în continuare în măsură să finanțeze costurile lor de viață, conform cerințelor Serviciului de Imigrări finlandez. Studenții care au fost selectate în timpul perioadei de aplicare 2016 programe de masterat de licență învățat limba engleză-sau nu va fi obligat să plătească taxe de școlarizare și nu se pot aplica pentru burse.

Asigurați-vă că pentru a ne urmări pe Snapchat!

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Finlandeză
 • Suedez

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Master of Arts în culturile vizuale, curățare și artă contemporană

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Culturile vizuale, curățarea și arta contemporană (ViCCA) este un program de masterat transdisciplinar de doi ani, care explorează cunoștințele și practicile emergente la intersecțiile culturilor vizuale, curatoriile și arta contemporană. [+]

Culturile vizuale, curățarea și arta contemporană (ViCCA) este un program de masterat transdisciplinar de doi ani, care explorează cunoștințele și practicile emergente la intersecțiile culturilor vizuale, curatoriile și arta contemporană. Facilităm elevilor să dezvolte și să își contextualizeze propriile practici în interiorul și între aceste contexte. Programul este deschis pentru artiști, curatori, oameni de știință și practicieni cu experiență și experiență diferite, care caută oportunități de înțelegere, de provocare și de schimbare a paradigmelor artei contemporane și a lumii din jurul nostru.

Scopul educației (rezultatele învățării)

ViCCA explorează arta în contexte noi. Centrul programului este practicile profesionale noi și emergente, care se naște și se dezvoltă în noile spații ale producției culturale. În program, arta și noi agenții profesionale sunt explorate în domeniul extins al culturilor vizuale.... [-]


Master of Arts în Design colaborativ și industrial

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Programul de masterat în design colaborativ și industrial (CoID) se concentrează asupra rolului designului în societate. Oferă abilități pentru a lucra în calitate de antreprenori de proiectare și într-o serie de roluri în cadrul industriei, afacerilor, comunităților, educației și guvernului. [+]

Programul de masterat în design colaborativ și industrial (CoID) se concentrează asupra rolului designului în societate. Oferă abilități pentru a lucra în calitate de antreprenori de proiectare și într-o serie de roluri în cadrul industriei, afacerilor, comunităților, educației și guvernului.

Rezultatele conținutului

Programul de masterat în design colaborativ și industrial (CoID) se concentrează asupra rolului designului în societate. Oferă abilități pentru a lucra în calitate de antreprenori de proiectare și într-o serie de roluri în cadrul industriei, afacerilor, comunităților, educației și guvernului. Programul extinde designul industrial în design interactiv, design de servicii, co-design și alte domenii emergente în care activitățile de proiectare pot îmbunătăți calitatea mediului și a vieții oamenilor. Elevii învață abilități empatice, critice, strategice și tehnice necesare proceselor de inovare de proiectare. Ele sunt, de asemenea, încurajate să exploreze roluri noi în industria de design.... [-]


Master of Arts în Design Contemporan

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de design contemporan permite designerilor să dezvolte o mentalitate artistică într-un mediu multidisciplinar care să încurajeze inovațiile de design, precum și angajamentele personale și de afaceri. În program, designul este înțeles într-un sens larg, incluzând lucrări experimentale și conceptuale din sferele de proiectare critică și speculativă, design experimental, ambarcațiunile contemporane și designul de produs. [+]

Descrierea programului

Programul de design contemporan permite designerilor să dezvolte o mentalitate artistică într-un mediu multidisciplinar care să încurajeze inovațiile de design, precum și angajamentele personale și de afaceri. În program, un design este înțeles într-un sens larg, care include lucrări experimentale și conceptuale din sferele de design critic și speculativ, design experimental, ambarcațiunile contemporane și designul de produs.

Educația pregătește elevii să-și dezvolte propriile procese creative și experimentale pentru a explora și materializa idei, concepte și modele finale. Pe lângă munca lor creativă, elevii studiază în echipe multidisciplinare și își dezvoltă abilitățile de a prezenta, expune, produce și comercializa lucrările de design și talentul lor.... [-]


Master of Arts în Fotografie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Bine ați venit la programul de masterat în fotografie din cadrul Aalto University ! La Școala de Arte, Design și Arhitectură, învățarea inspirată se îmbină cu o înțelegere profundă a fotografiei moderne. [+]

Bine ați venit la programul de masterat în fotografie din cadrul Aalto University ! La Școala de Arte, Design și Arhitectură , învățarea inspirată se îmbină cu o înțelegere profundă a fotografiei moderne.

Programul nostru de studii oferă studii diverse și de inspirație în domeniul fotografiei moderne, fotografie documentare și de cercetare de artă. În comunitatea noastră cu intenții și experți, vă veți dezvolta abilitățile expresive și gândirea teoretică și veți obține, de asemenea, o calificare profesională pentru a lucra în domeniu. Principalele puncte forte ale programului nostru sunt puternicele noastre perspective artistice și vizuale, combinate cu capacitatea noastră de gândire conceptuală. În program susținem propria dvs. expresie personală și oferim o bază teoretică pentru înțelegerea fenomenelor fotografice. Gama noastră largă de cursuri include ateliere elective pe teme cum ar fi practici de fotografiere documentară și construită, lucrări de studio experimentale, imagini în mișcare, noi platforme de fotografie și diferite metode de lucru și teme ale artei moderne.... [-]


Master of Arts în New Media - Design și producție de jocuri

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Sunteți interesat să învățați jocul de design și de producție cu profesioniști de top într-o atmosferă internațională? Jocul de proiectare și de producție este un subiect major în cadrul programului de Master în New Media concentrându-se pe design joc pentru medii digitale interactive. Educația este orientată spre proiect și oferă o posibilitate unică de a dezvolta abilități de proiectare a jocului, construind totodată înțelegerea conceptuală a jocurilor. [+]

Sunteți interesat să învățați jocul de design și de producție cu profesioniști de top într-o atmosferă internațională? Jocul de proiectare și de producție este un subiect major în cadrul programului de Master în New Media concentrându-se pe design joc pentru medii digitale interactive. Educația este orientată spre proiect și oferă o posibilitate unică de a dezvolta abilități de proiectare a jocului, construind totodată înțelegerea conceptuală a jocurilor. Veți aprofunda abilitățile pe baza unui plan personal de studiu. Multidisciplinaritatea este subliniată de mediile foarte diverse ale studenților - se poate aplica cu orice diplomă de licență, iar studenții includ programatori, artiști 3D, animatori, scriitori creativi, arhitecți și chiar psihologi. Rețeaua de profesori include profesioniști din industria jocurilor de top și savanți de jocuri. Programul este predat în limba engleză, iar studenții își pot scrie teza în finlandeză, suedeză sau engleză.... [-]


Master of Arts în New Media - New Media Design și Producție

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Doriți să explorați oportunitățile deosebite pe care noua tehnologie digitală o deschide la comunicare, interacțiune și expresie - și găsiți o carieră în care puteți utiliza creativitatea? Proiectarea și producția de noi medii reprezintă un subiect major în cadrul programului de masterat în domeniul mass-media, axat pe artă și design în mediile interactive. [+]

Doriți să explorați oportunitățile deosebite pe care noua tehnologie digitală o deschide la comunicare, interacțiune și expresie - și găsiți o carieră în care puteți utiliza creativitatea? Proiectarea și producția de noi medii reprezintă un subiect major în cadrul programului de masterat în domeniul mass-media, axat pe artă și design în mediile interactive. Educația este orientată spre proiect, combinând practica cu teoria. Vă puteți concentra asupra vizualizării dinamice, a artei

Rezultatele învățării

Absolvenții programului au

abilitatea de a înțelege cerințele complexe ale New Media și abilitățile de colaborare creativă, de dezvoltare a conceptului, de proiectare și de realizareo înțelegere largă pe discipline, pe lângă o cunoaștere aprofundată în propria expertiză specialăcapacitatea de a analiza critic și de a dezvolta tradițiile de design stabilitecapacitatea de a-și extinde competența profesionalăo fundație bună pentru continuarea studiilor externe sau doctorale... [-]

Master of Arts în proiectarea comunicării vizuale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Comunicarea vizuală se schimbă rapid. Gândirea de proiectare include acum noi forme, cum ar fi povestirea, experiențele și vizualizarea datelor. Programul nostru reprezintă o disciplină extinsă de comunicare și exprimare trans-media. Când vine vorba de povești, multe creații le au: designeri grafici, autori, animatori, novici grafici și ilustratori de carte pentru copii. Fii un explorator care utilizează vizuale pentru a crea conținut original convingător în concentrarea noastră în Visual Narrative. De asemenea, cererea pentru infografice bine concepute se extinde. Concentrarea noastră în designul informațional are aplicații mult dincolo de profesiile tradiționale de design. Aplicați pentru a face mesajele bazate pe date care cântă. [+]

Comunicarea vizuală se schimbă rapid. Gândirea de proiectare include acum noi forme, cum ar fi povestirea, experiențele și vizualizarea datelor. Programul nostru reprezintă o disciplină extinsă de comunicare și exprimare trans-media. Când vine vorba de povești, multe creații le au: designeri grafici, autori, animatori, novici grafici și ilustratori de carte pentru copii. Fii un explorator care utilizează vizuale pentru a crea conținut original convingător în concentrarea noastră în Visual Narrative. De asemenea, cererea pentru infografice bine concepute se extinde. Concentrarea noastră în designul informațional are aplicații mult dincolo de profesiile tradiționale de design. Aplicați pentru a face mesajele bazate pe date care cântă.... [-]


Master of Arts în sustenabilitate creativă (ARTS)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Elevii învață să adapteze cunoștințele, abilitățile și noile abordări pentru a ajunge la soluții de colaborare bazate pe durabilitatea ecologică, economică și socio-culturală. [+]

Elevii învață să adapteze cunoștințele, abilitățile și noile abordări pentru a ajunge la soluții de colaborare bazate pe durabilitatea ecologică, economică și socio-culturală.

Obiectivele studiului

Abordarea multidisciplinară: elevii învață să adapteze cunoștințele, abilitățile și noile abordări pentru a ajunge la soluții de colaborare bazate pe durabilitate ecologică, economică și socio-culturală.

Abordarea sistemelor: elevii învață să utilizeze gândirea sistemică în rezolvarea problemelor și să creeze noi înțelegeri holistice ale situațiilor complexe și ale infrastructurilor critice din societate. Accentul se pune pe conștientizarea globală în contextul comunităților locale și pe modificarea simultană a diferitelor aspecte ale sustenabilității.... [-]


MSc

Inginerie de comunicații - Master în științe informatice, de comunicare și informare

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Comunicații de inginerie majore se concentrează asupra comunicațiilor și tehnologiei în rețea, rețele de afaceri și de comunicații centrate umane. În funcție de interesul dumneavoastră, vă puteți concentra studiile mai mult spre tehnologii Internet, Wireless Communications sau Communications Ecosistemelor. [+]

Tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), se află în fruntea revoluției digitale, care transformă radical lumea așa cum o cunoaștem noi. Există o nevoie constantă de ingineri de comunicații bine rotunjite, cu o mare cunoaștere a fundamentelor tehnologice, în profunzime abilități de programare, și înțelegere solidă a dinamicii de afaceri. La Aalto poti deveni un joc schimbător de adevărat în domeniu.

programul de studiu Comunicații de inginerie majore se concentrează asupra comunicațiilor și tehnologiei în rețea, rețele de afaceri și de comunicații centrate umane. În funcție de interesul dumneavoastră, vă puteți concentra studiile mai mult spre tehnologii Internet, Wireless Communications sau Communications Ecosistemelor. Wireless Communications: Vei afla mai multe despre arhitecturi moderne fără fir sistem de comunicații (LTE, 5G), metode de procesare a semnalului, metodele de control al resurselor și aspectele conexe de gestionare a spectrului de frecvențe. De asemenea, veți obține mâinile pe experiența cu starea de echipamente de laborator de artă și se pot implica cu software-ul este definit de implementare pe suport radio și de muncă de experimentare. Tehnologii Internet: Vei învăța cum Internetul funcționează cu adevărat și evoluează, precum și modul în care să proiecteze și să implementeze noi protocoale și servicii, precum și securizarea rețelei. Noi acoperim fix, rețelele de telefonie mobilă, corporate și larg și utilizarea acestora pentru aplicațiile curente și viitoare. Veți învăța, de asemenea, modul în care rețelele pot fi virtualizate. Ecosistemul comunicatii: Vei afla mai multe despre afaceri operatorul, pentru a efectua o analiză tehnico-economică a sistemelor și serviciilor de comunicații și... [-]

Maestru al științei în geoingineria

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Geoingineria se bazează pe o gamă largă de discipline, inclusiv științele geo- și materiale, mecanică și construcții. Structuri de interes includ fundatii, drumuri, escavations și structuri subterane, cum ar fi tuneluri. . [+]

geoingineria se bazează pe o gamă largă de discipline, inclusiv științele geo- și materiale, mecanică și construcții. Structuri de interes includ fundatii, drumuri, escavations și structuri subterane, cum ar fi tuneluri.

Cele mai multe materiale de construcții, articole de uz casnic de zi cu zi, surse de energie și a apelor subterane provin de pe pământ. Megatendințelor precum urbanizare, schimbările climatice și utilizarea tot mai mare a resurselor naturale și a energiei afectează în mare măsură viața noastră. Acestea creează atât provocări și oportunități pentru geoengineers.

Programul de Master în Geoengineering oferă studenților cu cunoștințe, abilități și competențe care sunt necesare pentru a înțelege comportamentul solurilor pentru inginerie geotehnice, de roci pentru inginerie rocă și minerit și a structurilor rutiere pentru ingineria drumurilor publice.... [-]


Maestru al științei în industria chimică, biochimice și materiale de inginerie - metale durabile prelucrare

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Focus zone ale educației sunt utilizarea durabilă și prelucrării resurselor naturale și materiale noi, inclusiv aplicațiile lor tehnice. În studiile spre majore, elevii dobândesc cunoștințe avansate într-o anumită zonă de biotehnologie, tehnologia chimică sau știința materialelor și tehnologie. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor.

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială.... [-]


Maestru al științei în industria chimică, biochimice și materiale de inginerie - rafinarea biomasei

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor.

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială.... [-]


Maestru al științei în industria chimică, inginerie biochimice si materiale - chimie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor.

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială.... [-]


Maestru al științei în informatică, științele comunicării și informației - securitate și de calcul mobile

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Studii în Securitate și Mobile Computing oferi studenților o înțelegere largă a celor mai recente și viitoare tehnologii pentru sisteme sigure de calcul mobile și cloud. [+]

Dobândi o educație de clasă mondială în domeniul securității informațiilor de la Universitatea Aalto!

Studii în Securitate și Mobile Computing oferi studenților o înțelegere largă a celor mai recente și viitoare tehnologii pentru sisteme sigure de calcul mobile și cloud. Elevii vor dobândi atât cunoștințe de inginerie practice și perspective teoretice în

inginerie sisteme sigure, dezvoltarea de aplicații distribuite, rețele și servicii de arhitecturi și platforme mobile si cloud.

Noi credem în combinarea expertizei de securitate cu abilități de dezvoltare a produsului.

Pentru studenți noi, cele mai importante combină trei module de studiu anterioare: Programul De Master în Securitate și Mobile Computing (NordSecMob), Mobile Computing - Servicii și de securitate majore, precum și sisteme sigure urmări în Computer Science majore.... [-]


Maestru al științei în informatică, științele de comunicare și informare - design de joc și de producție

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Joc de proiectare și producție este un important multidisciplinar care integrează strâns elevii din medii diferite. Cu mâinile pe mintea de pe - crearea si analiza de jocuri, să experimenteze cu noi tehnologii si abordari de design, și întâlni oameni genial cu care să construiască viitorul. [+]

Visezi de a fi un joc de-changer într-una dintre cele mai fierbinti industrii de azi?

Design de joc și de producție este un important multidisciplinar, care integrează strâns elevii din medii diferite. Cu mâinile pe mintea de pe - crearea si analiza de jocuri, să experimenteze cu noi tehnologii si abordari de design, și întâlni oameni genial cu care să construiască viitorul.

La Scoala de Stiinte, Game Design și producție este una dintre cele opt specializări oferite în programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe informatice (C.SIS). Studii în program se bazează atât pe cele mai recente cercetări științifice și de stat-of-the-art industriale.... [-]


Maestru al științei în management la nivel mondial

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki Pori Mikkeli + 2 mai mult

Programul de Master în Management Global (GM) oferă studenților două calificări extrem de prestigiu: MSc în Economie și Administrarea Afacerilor acordate de Aalto University School of Business și CEMS Master în Management Internațional (MIM), acordat de CEMS, Alianța Globală în Educație de management. [+]

Esti interesat de construirea unei cariere de succes internațional? Programul Global Management cu CEMS Master în Management Internațional echipează studenții cu abilități și know-how-ul necesar pentru a acționa ca Schimbătoare de joc în mediul de mâine de afaceri la nivel mondial.

CEMS - calitate la nivel mondial CEMS este o alianță globală de 30 de scoli de afaceri, aproape de 80 de companii multinaționale și ONG-uri, care împreună oferă programul de top-clasat, internațional și CEMS Master în Management Internațional orientată spre practică (MIM). La nivel global mai mult de 1000 de studenți se înscrie în CEMS MIM în fiecare an și există peste 10 000 de absolvenți CEMS de 81 de naționalități care lucrează în 75 de țări. ... [-]

Maestru al științei în managementul antreprenoriatului și inovației

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Programul de Master în Antreprenoriat și Management Inovare vă oferă înțelegere academică solidă și o mulțime de experiență hands-on a antreprenoriatului în cel mai mare ecosistem de antreprenoriat din Europa. [+]

Programul de Master în Antreprenoriat și Management Inovare vă oferă înțelegere academică solidă și o mulțime de experiență hands-on a antreprenoriatului în cel mai mare ecosistem de antreprenoriat din Europa.

Ce este managementul antreprenoriatului și inovației?

Antreprenoriatul și managementul inovației este despre crearea de noi idei și punerea lor în aplicare într-un mod care generează o valoare economică și / sau socială. Unii inovatori și antreprenori înceapă noi afaceri. Altele dezvolta noi linii de produse sau de a gestiona proiecte noi pentru firmele existente. Antreprenori și inovatori sunt, de asemenea, găsite în organizații non-profit, cât și în sectorul public, generând noi idei care fac lumea un loc mai bun. Antreprenoriat și inovație sunt peste tot!... [-]


Maestru al științei în managementul informațiilor și service

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Programul de Master in Informații și Serviciul de Management al oferă trei domenii de specializare: Business Analytics, Information Systems Science, și Logistică și Managementul Serviciilor. [+]

Programul de Master in Informații și Serviciul de Management al oferă trei domenii de specializare: Business Analytics, Information Systems Science, și Logistică și Managementul Serviciilor.

Servicii bazate pe informații sunt văzute de către Uniunea Europeană ca fiind zona de creștere principal al economiilor avansate. Programul de Master în Managementul Serviciului de Informații și (ISM) educa profesionisti viitoare de informare care sunt capabili să dezvolte și să gestioneze aceste servicii.

Natura interdisciplinara si accentul pus pe analiza datelor și management de proiect oferă studenților cu abilități de analiză a ofertei tot mai mare de informații și a noilor tehnologii și gestionarea operațiunilor de afaceri electronice.... [-]


Maestru al științei în soluții energetice avansate - sisteme energetice durabile și a piețelor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine. Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. [+]

Programul de Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine.

Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori).

Programul are patru specializări. În fiecare dintre ele, va fi asigurat un fundal teoretice solide, completate cu studii interdisciplinare pentru a lărgi și aprofunda înțelegerea provocărilor legate de energie în societatea noastră.... [-]


Masterat în economie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Programul de master în economie se dezvoltă capacitatea de a aplica teoria economică la o gamă largă de fenomene economice. [+]

Programul de master în economie se dezvoltă capacitatea de a aplica teoria economică la o gamă largă de fenomene economice.

Programul califică pe elevi să înțeleagă legătura dintre micro și macroeconomice întrebări, precum și pentru a vedea cauzalitate între astfel de întrebări.

Programul echipează studenții cu instrumente adecvate econometrice și matematice de analiză pentru a aborda problemele economice și probleme. Elevii sunt instruiți pentru a analiza, organiza și comunica eficient analizele lor.

Experienta de studiu

Programul de Master în economie este structurată pentru a asigura calificări comparabile la nivel internațional și un capital uman pe tot parcursul vieții. Programul este deosebit de puternică în domeniile Economie Internațională (inclusiv dezvoltarea Economie) și Microeconomie aplicata (inclusiv Economie de mediu și energetice, Muncii si Economie personal, Organizare industriale, și teoria jocurilor).... [-]


Master of Science în Apă și Ingineria Mediului

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Apa și ingineria mediului înconjurător are în principal rolul de a face lumea să funcționeze! Cu resursele naturale limitate și o cerere tot mai mare de apă, alimente și energie, căutăm modalități practice de dezvoltare a societății noastre într-o manieră durabilă. [+]

Apa și ingineria mediului înconjurător are în principal rolul de a face lumea să funcționeze! Cu resursele naturale limitate și o cerere tot mai mare de apă, alimente și energie, căutăm modalități practice de dezvoltare a societății noastre într-o manieră durabilă.

Programul de Master în Apă și Ingineria Mediului combină o bază tehnică puternică cu o înțelegere solidă a contextului societal mai larg pentru a educa schimbătorii de joc care sunt capabili să atingă acest obiectiv ambițios.

Vă interesează o varietate de subiecte? Programul nostru de masterat este multidisciplinar, reunind cele mai bune de apă și de inginerie de mediu, oferind în același timp o vedere largă a domeniului. Predarea noastră combină teoria cu practica, incluzând munca de modelare directă, studii de caz și lucrul cu proiectul. Colaborăm cu alte programe de masterat de la Aalto University și vă încurajăm să faceți schimb de studenți pentru a vă diversifica opiniile și abilitățile.... [-]


Master of Science în arhitectură

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Rezultatele învățării se bazează pe reglementările directivei UE care se aplică desfășurării activităților profesionale ale unui arhitect (Directiva 2005/36 / CE a Parlamentului European și a Consiliului privind recunoașterea calificărilor profesionale). Conform directivei, o diplomă de arhitectură răspunde așteptărilor industriei construcțiilor și permite o carieră în afara Finlandei. [+]

Scopul educației

Rezultatele învățării se bazează pe reglementările directivei UE care se aplică desfășurării activităților profesionale ale unui arhitect (Directiva 2005/36 / CE a Parlamentului European și a Consiliului privind recunoașterea calificărilor profesionale). Conform directivei, o diplomă de arhitectură răspunde așteptărilor industriei construcțiilor și permite o carieră în afara Finlandei.

În conformitate cu directiva menționată mai sus, scopul programului este de a se asigura că, după terminarea unei diplome, studentul are:

capacitatea de a crea modele arhitecturale care să satisfacă cerințele estetice și tehnicecunoașterea adecvată a istoriei și teoriilor arhitecturii și a domeniilor conexe ale artei, tehnologiei și științelor umanecunoașterea artelor plastice ca o influență asupra calității designului arhitecturalcunoștințe adecvate privind planificarea urbanistică și competențele implicate în procesul de planificareînțelegerea relațiilor dintre oameni și clădiri și între clădiri și mediul lor și necesitatea de a face legătura dintre clădiri și spațiile dintre ele la nevoile și scara umaneînțelegerea profesiei de arhitectură și a rolului arhitectului în societate, în special în pregătirea lucrărilor care țin cont de factorii socialiînțelegerea metodelor de investigare și pregătire a proiectului pentru un proiect de proiectareînțelegerea problemelor de proiectare structurală, de construcție și de inginerie asociate cu proiectarea clădirilorcunoștințe adecvate privind problemele fizice, tehnologiile și funcțiile clădirilor, astfel încât să le ofere condiții interne de confort și protecție împotriva climei în cadrul dezvoltării durabile.abilitățile de proiectare necesare pentru a satisface cerințele utilizatorilor clădirii în limitele constrângerilor impuse de factorii de cost și de reglementările din domeniul construcțiilorcunoștințe adecvate privind industriile, organizațiile, reglementările și procedurile implicate în traducerea conceptelor de... [-]

Master of Science în Automatizare și Inginerie Electrică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Automatizare și Inginerie Electrică este un program larg multidisciplinar care oferă absolvenților abilitatea de a lucra în și între o gamă largă de domenii - de la sectoarele tradiționale de inginerie electrică și energetică până la inginerie biomedicală, inginerie de control și robotică. Proiectând din cercetări ample în domeniul științelor matematice și naturale, curriculum-ul este flexibil și permite fiecărui elev să studieze o combinație unică de cursuri care să se potrivească propriilor interese. [+]

Programul de Master în Automatizare și Inginerie Electrică este un program larg multidisciplinar care oferă absolvenților abilitatea de a lucra în și între o gamă largă de domenii - de la sectoarele tradiționale de inginerie electrică și energetică până la inginerie biomedicală, inginerie de control și robotică. Proiectând din cercetări ample în domeniul științelor matematice și naturale, curriculum-ul este flexibil și permite fiecărui elev să studieze o combinație unică de cursuri care să se potrivească propriilor interese.

Temele principale ale programului sunt energiile regenerabile și durabilitatea , de exemplu, eficiența energetică și sistemele inteligente de transport; sisteme distribuite și conectate în rețea , de exemplu o rețea inteligentă, un mediu de viață inteligent, siguranță și securitate în sistemele distribuite / în rețea; detectarea și perceperea mediului, de exemplu microsenzori, percepția mașinii; trecerea de la automatizare la autonomie; și asistență medicală personală .... [-]


Master of Science în Electronică și Nanotehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul vă oferă cunoștințe fundamentale în următoarele domenii: micro și nanoștiințe, proiectarea circuitelor micro și nanoelectronice, materiale avansate și fotonitică, știința radio și știința spațiului [+]

Esti curios cum funcționează dispozitivele wireless moderne și de ce conexiunea wireless devine mai rapidă și mai rapidă? Vreți să știți cum să integrați circuitele și antenele de radiofrecvență în cei mai mici senzori wireless, de exemplu pentru "Internetul obiectelor", pentru observarea pământului sau a spațiului prin satelit sau pentru dispozitive medicale implantabile? Poate că sunteți, de asemenea, interesați de metode de nanofabricare, de panouri solare sau de propagare radio și de electromagnetică în cercetarea de bază?

Programul de masterat în electronică și nanotehnologie răspunde la toate aceste întrebări și multe altele. Programul vă oferă cunoștințe fundamentale în următoarele domenii: micro și nanoștiințe, proiectarea circuitelor micro și nanoelectronice, materiale avansate și fotonitică, știința radio și știința spațiului... [-]


Master of Science în Geoinformatică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Geoinformatica este un domeniu multidisciplinar care combină cunoștințele tehnice, matematice, computaționale și vizuale. Veți învăța metodele de ultimă oră pentru achiziționarea, prelucrarea și utilizarea datelor geografice. [+]

Inginerii de inginerie geoinformatică sunt întotdeauna prezenți când se iau decizii cruciale în societatea noastră. Acest grad reprezintă o alegere excelentă dacă doriți să faceți față provocărilor globale, cum ar fi schimbările climatice, securitatea și dezvoltarea urbană sau dacă visezi să creezi aplicații avansate pentru mobil.

Geoinformatica este o parte integrantă a vieții noastre de zi cu zi. Utilizați dispozitivul mobil și acesta dorește în permanență să știe unde vă aflați. Verificați prognoza meteo sau comutați dispozitivul de navigare auto, iar locația este din nou cuvântul cheie. Trageți imagini video aeriene cu droning sau săriți în realitate virtuală sau augmentată - din nou, veți întâlni geoinformatică.... [-]


Master of Science în Informatică, Comunicare și Științe ale Informației - Învățarea Machine, Știința Datelor și Inteligența Artificială

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Învățarea în mașină este unul dintre punctele forte ale Aalto University . Această educație solidă în analiza datelor computaționale moderne vă oferă oportunități excelente pentru o carieră în instituțiile de cercetare sau în sectorul privat, în domeniile în curs de dezvoltare rapidă de învățare în mașină, știință a datelor și inteligență artificială. [+]

Doriți să construiți viitorul mașinilor inteligente?

Învățarea în mașină este unul dintre punctele forte ale Aalto University . Această educație solidă în analiza datelor computaționale moderne vă oferă oportunități excelente pentru o carieră în instituțiile de cercetare sau în sectorul privat, în domeniile în curs de dezvoltare rapidă de învățare în mașină, știință a datelor și inteligență artificială.

Metodele de învățare în mașină și de exploatare a datelor sunt aplicabile și necesare într-o gamă largă de domenii, de la industria prelucrătoare până la știința datelor. Zonele recente de aplicare a vârfurilor de vârf includ

bioinformatica,astrofizica computațională, biologie și medicină,tehnologii interactive,recuperarea informațiilor,vizualizarea informațiilor,neuroinformatică șianaliza rețelei sociale.... [-]

Master Of Science în Managementul Internațional de Afaceri de Design - M.Sc. Diplomă în tehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Scopul programului IDBM este de a dezvolta expertiza de clasă mondială în managementul afacerilor de proiectare la nivel mondial prin cercetarea și învățarea multidisciplinară care reduc domeniile afacerilor, designului și tehnologiei. [+]

Programul de Master în Managementul Internațional de Design de Afaceri vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea designului și tehnologiei cu dezvoltarea afacerilor la nivel mondial prin munca în echipă transdisciplinară și provocările din viața reală oferite de partenerii noștri de renume din industrie.

Programul multidisciplinar de management al afacerilor internaționale (IDBM) produce drivere de schimbare și inovare pentru a conduce inițiative și a întreprinde noi afaceri în medii globale.

Programul cuprinde în mare măsură designul ca metodă, mentalitate și avantaj competitiv, concentrându-se asupra produselor, serviciilor și designului de afaceri, a tehnologiei și a managementului inovației.... [-]


Master of Science în Management și Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (MIB) este un program flexibil care vă oferă posibilitatea de a crea un profil profesional unic pe baza intereselor dumneavoastră. [+]

Programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (MIB) este un program flexibil care vă oferă posibilitatea de a crea un profil profesional unic pe baza intereselor dumneavoastră.Urmați-vă pasiunea, deveniți un schimbător de jocuri

Vrei să fii unul dintre viitorii schimbători de jocuri care

Creează strategii inovatoare pentru piețele globale?Creează locuri de muncă inspirate?Imputerniceste oamenii in medii de afaceri multi-culturale?Comunică eficient în schimbarea contextelor organizaționale?Își îndreaptă drumul spre un viitor mai durabil?

Dacă da, programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (MIB) este pentru tine!

Programul MIB vă oferă cunoștințe actuale de management și leadership, combinate cu o înțelegere holistică a afacerilor, care vă permit să abordați provocările reprezentate de mediul digitalizat în rapidă schimbare. Vă oferim un mediu de studiu internațional și interactiv în care vă puteți dezvolta într-un profesionist extrem de capabil, cu cunoștințe foarte aplicabile. În cadrul cursurilor noastre bazate pe provocări, colaborăm îndeaproape cu diverse organizații și oameni de afaceri, oferindu-vă cele mai recente informații și soluții de rezolvat.... [-]


Master of Science în planificarea spațială și ingineria transporturilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de masterat în planificare spațială și inginerie a transporturilor se concentrează asupra provocărilor viitoare ale mediilor construite durabil și abordează megatrendele globale actuale, cum ar fi urbanizarea și nevoia de orașe mai ecologice. Caracteristica definitorie a programului este accentul pus pe o gamă largă de perspective, de la viața de zi cu zi a oamenilor și mobilitate la tipul de gândire strategică și sistemică la scară largă, care este necesară pentru modelarea mediului construit. [+]

Orașele devin din ce în ce mai dinamice, complexe și fragmentate, în timp ce cererile cresc pentru viabilitate, durabilitate, competitivitate și atractivitate.

Cerințele noi pentru orașe necesită noi abilități în înțelegerea sistemică, rezolvarea problemelor și planificarea integrării și elaborarea de politici dincolo de granițele sectoriale.

Programul de masterat în planificare spațială și inginerie a transporturilor se concentrează asupra provocărilor viitoare ale mediilor construite durabil și abordează megatrendele globale actuale, cum ar fi urbanizarea și nevoia de orașe mai ecologice. Caracteristica definitorie a programului este accentul pus pe o gamă largă de perspective, de la viața de zi cu zi a oamenilor și mobilitate la tipul de gândire strategică și sistemică la scară largă, care este necesară pentru modelarea mediului construit.... [-]


Master of Science în Tehnologia Construcțiilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Tehnologie de Construcții oferă o educație academică și profesională cuprinzătoare într-o varietate de discipline în domeniul construcțiilor civile și construcții. [+]

Programul de Master în Tehnologie de Construcții oferă o educație academică și profesională cuprinzătoare într-o varietate de discipline în domeniul construcțiilor civile și construcții.

Ingineria civilă joacă un rol-cheie în crearea unor medii construite sigure și sănătoase, care sunt elemente esențiale ale vieții cotidiene și ale bunăstării. Combinarea nevoilor globale de eficiență energetică și durabilitate cu caracteristicile unui mediu de viață bun necesită înțelegere teoretică, aptitudini profesionale și o perspectivă amplă.

Programul de Master în Tehnologia Construcțiilor se ocupă de proiectarea, construcția, utilizarea și întreținerea structurilor de inginerie civilă, cum ar fi clădirile și podurile. Cu cele patru teme principale - inginerie structurală, performanța clădirilor, managementul construcțiilor și materiale minerale - programul oferă cunoștințe și abilități necesare carierelor viitoare în industrie, cercetare, educație sau organisme guvernamentale. Pe baza alegerilor dvs. individuale, vă puteți specializa în subiecte precum utilizarea energiei în clădiri, tehnologia serviciilor de construcție, repararea și întreținerea, calitatea aerului din interior și ingineria siguranței în caz de incendiu.... [-]


Master of Science în tehnologiile științei vieții

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de masterat în Life Science Technologies oferă un curriculum multidisciplinar axat pe aspectele importante ale cercetării biomedicale actuale, care acoperă domenii cum ar fi analiza și modelarea datelor biologice, biomateriale avansate și bioelectronică, inginerie biomedicală și neuroștiințe. Programul se bazează pe cunoștințe fundamentale și aplicate în aceste domenii și este strâns legat de cercetarea desfășurată în școlile și departamentele participante. [+]

În cazul în care Științele vieții întâlnesc tehnologia

Inovațiile tehnologice au devenit o parte esențială a asistenței medicale moderne, a bunăstării și a bioeconomiei. Prin urmare, atât în ​​cercetarea academică, cât și în industrie există o nevoie tot mai mare de oameni care se pot confrunta cu problemele din ce în ce mai complexe ale biomedicalelor din prezent.

Programul de masterat în Life Science Technologies oferă un curriculum multidisciplinar axat pe aspectele importante ale cercetării biomedicale actuale, care acoperă domenii cum ar fi analiza și modelarea datelor biologice, biomateriale avansate și bioelectronică, inginerie biomedicală și neuroștiințe. Programul se bazează pe cunoștințe fundamentale și aplicate în aceste domenii și este strâns legat de cercetarea desfășurată în școlile și departamentele participante.... [-]


Master în Inginerie Mecanică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în inginerie mecanică împuternicește studenții să urmeze interesele lor în domeniu și să devină experți cu abilități versatile. [+]

Programul de Master în inginerie mecanică împuternicește studenții să urmeze interesele lor în domeniu și să devină experți cu abilități versatile.

Societatea de astăzi se bazează pe inginerie mecanică pentru soluții eficiente și sigure de pretutindeni. Domeniul acoperă o gamă largă de sectoare de activitate și tehnologie, de la energie și transport la dispozitive medicale și de protecție a mediului. Nu există lipsă de sarcini, provocări și oportunități în care inginerii mecanici pot crea soluții inovatoare. Ingineria mecanică se aplică de la cele mai mici componente până la cele mai mari ansambluri, ceea ce determină o cerere constantă de expertiză în ingineria mecanică.... [-]


Master în Inginerie și Management Industrial

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Inginerie Industrială și Management (IEM) educă ingineri care pot dezvolta și conduce afacerile cu un spirit antreprenorial. Programul combină ingineria cu fundamentele economice și umane pentru a crea valoare și eficiență. Studiile IEM explorează bazele proceselor de afaceri și de inginerie și inspiră o gândire sistemică, orientată spre soluții, pentru dezvoltarea afacerii. [+]

Concentrați-vă pe rezolvarea proactivă a problemelor și învățați să vă folosiți mentalitatea în inginerie în dezvoltarea unei afaceri!

Programul de Master în Inginerie Industrială și Management (IEM) educă ingineri care pot dezvolta și conduce afacerile cu un spirit antreprenorial. Programul combină ingineria cu fundamentele economice și umane pentru a crea valoare și eficiență. Studiile IEM explorează bazele proceselor de afaceri și de inginerie și inspiră o gândire sistemică, orientată spre soluții, pentru dezvoltarea afacerii.

Caracteristica distinctivă a IEM de la Aalto University este concentrarea sa asupra conducerii strategice și antreprenoriale în dezvoltarea afacerilor, care completează abordările ingineriei industriale clasice asupra proceselor de dezvoltare și sistemelor complexe. Această combinație pune accentul pe capacitatea de a rezolva corect problemele corecte, adică identificarea nevoilor, definirea problemelor în consecință și rezolvarea lor eficientă.... [-]


Master în Managementul Afacerilor Internaționale - M. Sc. Diplomă în economie și administrarea afacerilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Design International Business Management permite studenților să acționeze ca viitor profesioniști de clasă mondială în dezvoltarea afacerilor la nivel mondial, prin design și tehnologie. [+]

Programul de Master în Design International Business Management vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea de design și tehnologie cu dezvoltarea afacerilor la nivel mondial.

Programul multidisciplinar de management al afacerilor internaționale (IDBM) produce drivere de schimbare și inovare pentru a conduce inițiative și a întreprinde noi afaceri în medii globale.

Programul cuprinde designul într-un mod mai larg, ca metodă, mentalitate și avantaj competitiv, concentrându-se asupra produselor, serviciilor și designului de afaceri, a tehnologiei și a managementului inovației.

Prezentarea programului: comunitatea multidisciplinară și învățarea bazată pe provocări... [-]

Master în științe informatice, comunicare și informatică - Informatică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

O diplomă de master în informatică vă oferă puterea de a schimba lumea. Computingul este tehnologia care ne transformă viitorul, iar informatica este fundația sa. Software-ul intră în industrie, comerț, sănătate, mass-media și chiar artă. Tehnologiile de calcul disruptive, cum ar fi inteligența artificială, datele mari, blocurile, cloud computing și web, duc la inovații revoluționare și împingând limitele de calcul dau naștere unor provocări științifice fascinante. [+]

Studiați o diplomă universitară în Informatică și obțineți ocazia de a influența viitorul!

O diplomă de master în informatică vă oferă puterea de a schimba lumea. Computingul este tehnologia care ne transformă viitorul, iar informatica este fundația sa. Software-ul intră în industrie, comerț, sănătate, mass-media și chiar artă. Tehnologiile de calcul disruptive, cum ar fi inteligența artificială, datele mari, blocurile, cloud computing și web, duc la inovații revoluționare și împingând limitele de calcul dau naștere unor provocări științifice fascinante.

În cadrul Departamentului de Informatică, toate cursurile de masterat sunt predate în limba engleză. Credem în flexibilitate: elevii își pot construi propriile planuri de studiu, care constau în cursuri de bază și de specializare. Cursurile de bază vă oferă o bază solidă în algoritmi, grafică pe calculator, învățare automată, sisteme de operare, securitate, interfețe utilizator, dezvoltare de software web etc. Cursurile de specializare sunt împărțite în cinci piese.... [-]


Master în științe informatice, comunicare și informatică - Interacțiune om-calculator

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Interacțiunea Human-Computer este un nou principiu interdisciplinar care se bazează pe succesul eforturilor noastre educaționale anterioare: Track Intelligence Technologies, programul de rețele de informare și Școala de utilizare de către Universitatea Aalto și Sistemele Interactive de la Universitatea din Helsinki. Majorul are legături puternice cu alte specializări din Programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe ale Informației (CCIS). [+]

Deveniți un expert în interacțiunea om-calculator!

Progresele rapide în hardware, algoritmi, software și rețele au deschis noi posibilități extraordinare de utilizare umană a tehnologiei informației. Studiile de interacțiune om-calculator (HCI) pregătesc viitorii experți și lideri care folosesc metodologia avansată pentru a proiecta și dezvolta tehnologia informației în beneficiul oamenilor.

Interacțiunea Human-Computer este un nou principiu interdisciplinar care se bazează pe succesul eforturilor noastre educaționale anterioare: Track Intelligence Technologies, programul de rețele de informare și Școala de utilizare de către Universitatea Aalto și Sistemele Interactive de la Universitatea din Helsinki. Majorul are legături puternice cu alte specializări din Programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe ale Informației (CCIS).... [-]


Programul de master în durabilitate creativă - m. sc. gradul în economie și administrarea afacerilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

În Programul de Master în Durabilitatea Creative elevii învață să creeze noi soluții durabile care combină de afaceri cu arhitectura, design, planificarea peisajului, imobiliare și de planificare urbană. [+]

În Programul de Master în Durabilitatea Creative elevii învață să creeze noi soluții durabile care combină de afaceri cu arhitectura, design, planificarea peisajului, imobiliare și de planificare urbană.

Provocările cele mai importante de dezvoltare a durabilității sunt asociate cu schimbările climatice, sărăcia la nivel mondial, socială și inegalitatea economică, precum și schimbările demografice și adaptarea la schimbările economice globale rapide.

Provocări globale și locale, precum și complexitatea scenarii de viitor necesită consolidarea abordarea multidisciplinară și inter-corelarea aspectelor de mediu, economice, socio-culturale în domeniul educației.... [-]


Programul de Master în Managementul Internațional de Design de Afaceri

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Design International Business Management vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea de design și tehnologie cu dezvoltarea afacerilor la nivel mondial. [+]

Programul de Master în Design International Business Management vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea de design și tehnologie cu dezvoltarea afacerilor la nivel mondial.

Programul multidisciplinar de management al afacerilor internaționale (IDBM) produce drivere de schimbare și inovare pentru a conduce inițiative și a întreprinde noi afaceri în medii globale.

Programul cuprinde designul într-un mod mai larg, ca metodă, mentalitate și avantaj competitiv, concentrându-se asupra produselor, serviciilor și designului de afaceri, a tehnologiei și a managementului inovației.

Prezentarea programului: comunitatea multidisciplinară și învățarea bazată pe provocări... [-]

Videoclipuri

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Contactează

Aalto University

Adresă, linia 1 Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finlanda
website http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefon +358 9 47001

Adresă, linia 1 Helsinki, Finlanda