Aalto University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Bine ați venit la Universitatea Aalto

Fii un joc de schimb. Doriți să creați ceva unic? Schimbe societatea, să dezvolte o nouă inovație - sau o industrie cu totul nou?

La Universitatea Aalto, Noi credem în curiozitate și încurajăm studenții noștri să exploreze necunoscutul și de a face lucrurile într-un mod cu totul nou. Noi oferim cel mai înalt nivel de educație în afaceri, arta si design, arhitectura și tehnologie în Finlanda.

Libertatea de a alege

Universitatea Aalto grade te duci pentru o cariera de succes. La Helsinki și în campusul Otaniemi adiacente, programe de masterat și de doctorat atrag cadre universitare talentați din întreaga lume. Studenții beneficiază de reduceri consistente de transport, cazare și masă. Cu excepția programelor comune, Universitatea Aalto nu percepe taxe de școlarizare.

Aalto University School of Business este prima scoala de afaceri din țările nordice au primit toate cele trei etichete de excelență din partea organismelor de acreditare scoala de afaceri de lider din lume: AACSB, AMBA și equis. Acest statut Triple Crown este o onoare deținută de doar câteva școli de afaceri din întreaga lume.

Libertatea de a face

De la începutul studiilor tale vei primi pentru a participa la proiecte interesante și perfecționa abilitățile practice. Scena de pornire infloritoare si initiative cum ar fi Aalto de design Factory ajuta studenții noștri genera întreprinderi reale din vise și idei. Sub tutela mai multor oameni de știință distins, puteți introduce, de asemenea, domeniul de cercetare și să depună eforturi pentru cel mai bun. Libertatea de a trece de la Universitatea Aalto are parteneriate extinse cu peste 400 de universități din întreaga lume. De exemplu, Școala de Afaceri are programe de schimb cu unele dintre cele mai bune scoli de afaceri din lume. doctorale internaționale și post-doc cercetători, profesori și școli de vară sunt o mărturie puternică pentru oportunitățile noastre.

Aalto școli Universitatea

 • Școala de Arte, Design și Arhitectură
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • Școala de Inginerie Electrică
 • Scoala de Inginerie
 • Facultatea de Stiinta

Taxe de școlarizare

Taxele de școlarizare pentru licență și programe de masterat predate în limba engleză începând cu 1 august 2017 sunt supuse unor taxe anuale pentru cetățenii din afara UE / SEE. Programe predate în limba suedeză sau finlandeză sunt gratuite pentru toți elevii.

Taxele de școlarizare variază între 12 000 15 000 EUR în EUR pe an universitar, în funcție de program:

 • 12 000 EUR pe an universitar pentru programul de gradul International Business BScBA;
 • 15 000 EUR pe an universitar pentru opțiuni de studiu care conduc la o diplomă de master.

programe internaționale de studii în comun au propriile lor taxe de școlarizare și sisteme de burse. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina de web a programelor: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Burse de studiu

Există mai multe modalități de a finanța studiile la Universitatea Aalto. studenții din afara UE / SEE prospective se aplică programelor de masterat programe de masterat Nordic Aalto Universitatea de licență și precum și sunt eligibile pentru a aplica pentru burse acordate din cadrul programului de burse la Universitatea Aalto. Anumite programe internaționale de studii în comun au propriile lor taxe de școlarizare și sisteme de burse. Există, de asemenea, unele posibilități de a aplica pentru o bursă în afara Universității Aalto.

Programul de Burse Universitatea Aalto

Programul de burse Universitatea Aalto urmărește să recunoască studenții non-UE / SEE talentați din întreaga lume, prin acordarea de excelență academică. Bursele pot acoperi 50% sau 100% din taxa de școlarizare. Numărul de burse acordate este limitată și depinde de bugetul disponibil la program.

Universitatea Aalto construiește, de asemenea un sistem de burse de stimulare în care o renunțare suplimentară va fi răsplătiți pentru studenții care au făcut progrese importante în studiile lor.

Solicitanții se aplică pentru burse în același timp în care se aplică pentru opțiunile lor de studiu preferate cu aceeași formă de cerere. Decizia de burse este dată împreună cu decizia de admitere. Deciziile privind bursele acordate sunt realizate pe baza meritelor academice ale studenților selectate pentru a studia în cadrul programelor.

In acest moment, Universitatea Aalto nu oferă burse pentru acoperirea costurilor de trai în Finlanda. Elevii sunt de așteptat să acopere toate cheltuielile de trai (aprox. 800 EUR pe lună) și alte costuri legate de studiu din resurse financiare proprii. beneficiarii de burse trebuie să fie în continuare în măsură să finanțeze costurile lor de viață, conform cerințelor Serviciului de Imigrări finlandez. Studenții care au fost selectate în timpul perioadei de aplicare 2016 programe de masterat de licență învățat limba engleză-sau nu va fi obligat să plătească taxe de școlarizare și nu se pot aplica pentru burse.

Asigurați-vă că pentru a ne urmări pe Snapchat!

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Finlandeză
 • Suedez

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Master of Arts în culturile vizuale, curățare și artă contemporană

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Culturile vizuale, curățarea și arta contemporană (ViCCA) este un program de masterat transdisciplinar de doi ani, care explorează cunoștințele și practicile emergente la intersecțiile culturilor vizuale, curatoriile și arta contemporană. [+]

Culturile vizuale, curățarea și arta contemporană (ViCCA) este un program de masterat transdisciplinar de doi ani, care explorează cunoștințele și practicile emergente la intersecțiile culturilor vizuale, curatoriile și arta contemporană. Facilităm elevilor să dezvolte și să își contextualizeze propriile practici în interiorul și între aceste contexte. Programul este deschis pentru artiști, curatori, oameni de știință și practicieni cu experiență și experiență diferite, care caută oportunități de înțelegere, de provocare și de schimbare a paradigmelor artei contemporane și a lumii din jurul nostru.

Scopul educației (rezultatele învățării)

ViCCA explorează arta în contexte noi. Centrul programului este practicile profesionale noi și emergente, care se naște și se dezvoltă în noile spații ale producției culturale. În program, arta și noi agenții profesionale sunt explorate în domeniul extins al culturilor vizuale.... [-]


Master of Arts în Design colaborativ și industrial

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Programul de masterat în design colaborativ și industrial (CoID) se concentrează asupra rolului designului în societate. Oferă abilități pentru a lucra în calitate de antreprenori de proiectare și într-o serie de roluri în cadrul industriei, afacerilor, comunităților, educației și guvernului. [+]

Programul de masterat în design colaborativ și industrial (CoID) se concentrează asupra rolului designului în societate. Oferă abilități pentru a lucra în calitate de antreprenori de proiectare și într-o serie de roluri în cadrul industriei, afacerilor, comunităților, educației și guvernului.

Rezultatele conținutului

Programul de masterat în design colaborativ și industrial (CoID) se concentrează asupra rolului designului în societate. Oferă abilități pentru a lucra în calitate de antreprenori de proiectare și într-o serie de roluri în cadrul industriei, afacerilor, comunităților, educației și guvernului. Programul extinde designul industrial în design interactiv, design de servicii, co-design și alte domenii emergente în care activitățile de proiectare pot îmbunătăți calitatea mediului și a vieții oamenilor. Elevii învață abilități empatice, critice, strategice și tehnice necesare proceselor de inovare de proiectare. Ele sunt, de asemenea, încurajate să exploreze roluri noi în industria de design.... [-]


Master of Arts în Design Contemporan

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de design contemporan permite designerilor să dezvolte o mentalitate artistică într-un mediu multidisciplinar care să încurajeze inovațiile de design, precum și angajamentele personale și de afaceri. În program, designul este înțeles într-un sens larg, incluzând lucrări experimentale și conceptuale din sferele de proiectare critică și speculativă, design experimental, ambarcațiunile contemporane și designul de produs. [+]

Descrierea programului

Programul de design contemporan permite designerilor să dezvolte o mentalitate artistică într-un mediu multidisciplinar care să încurajeze inovațiile de design, precum și angajamentele personale și de afaceri. În program, un design este înțeles într-un sens larg, care include lucrări experimentale și conceptuale din sferele de design critic și speculativ, design experimental, ambarcațiunile contemporane și designul de produs.

Educația pregătește elevii să-și dezvolte propriile procese creative și experimentale pentru a explora și materializa idei, concepte și modele finale. Pe lângă munca lor creativă, elevii studiază în echipe multidisciplinare și își dezvoltă abilitățile de a prezenta, expune, produce și comercializa lucrările de design și talentul lor.... [-]


Master of Arts în Fotografie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Bine ați venit la programul de masterat în fotografie din cadrul Aalto University ! La Școala de Arte, Design și Arhitectură, învățarea inspirată se îmbină cu o înțelegere profundă a fotografiei moderne. [+]

Bine ați venit la programul de masterat în fotografie din cadrul Aalto University ! La Școala de Arte, Design și Arhitectură , învățarea inspirată se îmbină cu o înțelegere profundă a fotografiei moderne.

Programul nostru de studii oferă studii diverse și de inspirație în domeniul fotografiei moderne, fotografie documentare și de cercetare de artă. În comunitatea noastră cu intenții și experți, vă veți dezvolta abilitățile expresive și gândirea teoretică și veți obține, de asemenea, o calificare profesională pentru a lucra în domeniu. Principalele puncte forte ale programului nostru sunt puternicele noastre perspective artistice și vizuale, combinate cu capacitatea noastră de gândire conceptuală. În program susținem propria dvs. expresie personală și oferim o bază teoretică pentru înțelegerea fenomenelor fotografice. Gama noastră largă de cursuri include ateliere elective pe teme cum ar fi practici de fotografiere documentară și construită, lucrări de studio experimentale, imagini în mișcare, noi platforme de fotografie și diferite metode de lucru și teme ale artei moderne.... [-]


Master of Arts în New Media - Design și producție de jocuri

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Sunteți interesat să învățați jocul de design și de producție cu profesioniști de top într-o atmosferă internațională? Jocul de proiectare și de producție este un subiect major în cadrul programului de Master în New Media concentrându-se pe design joc pentru medii digitale interactive. Educația este orientată spre proiect și oferă o posibilitate unică de a dezvolta abilități de proiectare a jocului, construind totodată înțelegerea conceptuală a jocurilor. [+]

Sunteți interesat să învățați jocul de design și de producție cu profesioniști de top într-o atmosferă internațională? Jocul de proiectare și de producție este un subiect major în cadrul programului de Master în New Media concentrându-se pe design joc pentru medii digitale interactive. Educația este orientată spre proiect și oferă o posibilitate unică de a dezvolta abilități de proiectare a jocului, construind totodată înțelegerea conceptuală a jocurilor. Veți aprofunda abilitățile pe baza unui plan personal de studiu. Multidisciplinaritatea este subliniată de mediile foarte diverse ale studenților - se poate aplica cu orice diplomă de licență, iar studenții includ programatori, artiști 3D, animatori, scriitori creativi, arhitecți și chiar psihologi. Rețeaua de profesori include profesioniști din industria jocurilor de top și savanți de jocuri. Programul este predat în limba engleză, iar studenții își pot scrie teza în finlandeză, suedeză sau engleză.... [-]


Master of Arts în New Media - New Media Design și Producție

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Doriți să explorați oportunitățile deosebite pe care noua tehnologie digitală o deschide la comunicare, interacțiune și expresie - și găsiți o carieră în care puteți utiliza creativitatea? Proiectarea și producția de noi medii reprezintă un subiect major în cadrul programului de masterat în domeniul mass-media, axat pe artă și design în mediile interactive. [+]

Doriți să explorați oportunitățile deosebite pe care noua tehnologie digitală o deschide la comunicare, interacțiune și expresie - și găsiți o carieră în care puteți utiliza creativitatea? Proiectarea și producția de noi medii reprezintă un subiect major în cadrul programului de masterat în domeniul mass-media, axat pe artă și design în mediile interactive. Educația este orientată spre proiect, combinând practica cu teoria. Vă puteți concentra asupra vizualizării dinamice, a artei

Rezultatele învățării

Absolvenții programului au

abilitatea de a înțelege cerințele complexe ale New Media și abilitățile de colaborare creativă, de dezvoltare a conceptului, de proiectare și de realizareo înțelegere largă pe discipline, pe lângă o cunoaștere aprofundată în propria expertiză specialăcapacitatea de a analiza critic și de a dezvolta tradițiile de design stabilitecapacitatea de a-și extinde competența profesionalăo fundație bună pentru continuarea studiilor externe sau doctorale... [-]

Master of Arts în proiectarea comunicării vizuale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Comunicarea vizuală se schimbă rapid. Gândirea de proiectare include acum noi forme, cum ar fi povestirea, experiențele și vizualizarea datelor. Programul nostru reprezintă o disciplină extinsă de comunicare și exprimare trans-media. Când vine vorba de povești, multe creații le au: designeri grafici, autori, animatori, novici grafici și ilustratori de carte pentru copii. Fii un explorator care utilizează vizuale pentru a crea conținut original convingător în concentrarea noastră în Visual Narrative. De asemenea, cererea pentru infografice bine concepute se extinde. Concentrarea noastră în designul informațional are aplicații mult dincolo de profesiile tradiționale de design. Aplicați pentru a face mesajele bazate pe date care cântă. [+]

Comunicarea vizuală se schimbă rapid. Gândirea de proiectare include acum noi forme, cum ar fi povestirea, experiențele și vizualizarea datelor. Programul nostru reprezintă o disciplină extinsă de comunicare și exprimare trans-media. Când vine vorba de povești, multe creații le au: designeri grafici, autori, animatori, novici grafici și ilustratori de carte pentru copii. Fii un explorator care utilizează vizuale pentru a crea conținut original convingător în concentrarea noastră în Visual Narrative. De asemenea, cererea pentru infografice bine concepute se extinde. Concentrarea noastră în designul informațional are aplicații mult dincolo de profesiile tradiționale de design. Aplicați pentru a face mesajele bazate pe date care cântă.... [-]


Master of Arts în sustenabilitate creativă (ARTS)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Elevii învață să adapteze cunoștințele, abilitățile și noile abordări pentru a ajunge la soluții de colaborare bazate pe durabilitatea ecologică, economică și socio-culturală. [+]

Elevii învață să adapteze cunoștințele, abilitățile și noile abordări pentru a ajunge la soluții de colaborare bazate pe durabilitatea ecologică, economică și socio-culturală.

Obiectivele studiului

Abordarea multidisciplinară: elevii învață să adapteze cunoștințele, abilitățile și noile abordări pentru a ajunge la soluții de colaborare bazate pe durabilitate ecologică, economică și socio-culturală.

Abordarea sistemelor: elevii învață să utilizeze gândirea sistemică în rezolvarea problemelor și să creeze noi înțelegeri holistice ale situațiilor complexe și ale infrastructurilor critice din societate. Accentul se pune pe conștientizarea globală în contextul comunităților locale și pe modificarea simultană a diferitelor aspecte ale sustenabilității.... [-]


MSc

Inginerie de comunicații - Master în științe informatice, de comunicare și informare

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Comunicații de inginerie majore se concentrează asupra comunicațiilor și tehnologiei în rețea, rețele de afaceri și de comunicații centrate umane. În funcție de interesul dumneavoastră, vă puteți concentra studiile mai mult spre tehnologii Internet, Wireless Communications sau Communications Ecosistemelor. [+]

Tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), se află în fruntea revoluției digitale, care transformă radical lumea așa cum o cunoaștem noi. Există o nevoie constantă de ingineri de comunicații bine rotunjite, cu o mare cunoaștere a fundamentelor tehnologice, în profunzime abilități de programare, și înțelegere solidă a dinamicii de afaceri. La Aalto poti deveni un joc schimbător de adevărat în domeniu.

programul de studiu Comunicații de inginerie majore se concentrează asupra comunicațiilor și tehnologiei în rețea, rețele de afaceri și de comunicații centrate umane. În funcție de interesul dumneavoastră, vă puteți concentra studiile mai mult spre tehnologii Internet, Wireless Communications sau Communications Ecosistemelor. Wireless Communications: Vei afla mai multe despre arhitecturi moderne fără fir sistem de comunicații (LTE, 5G), metode de procesare a semnalului, metodele de control al resurselor și aspectele conexe de gestionare a spectrului de frecvențe. De asemenea, veți obține mâinile pe experiența cu starea de echipamente de laborator de artă și se pot implica cu software-ul este definit de implementare pe suport radio și de muncă de experimentare. Tehnologii Internet: Vei învăța cum Internetul funcționează cu adevărat și evoluează, precum și modul în care să proiecteze și să implementeze noi protocoale și servicii, precum și securizarea rețelei. Noi acoperim fix, rețelele de telefonie mobilă, corporate și larg și utilizarea acestora pentru aplicațiile curente și viitoare. Veți învăța, de asemenea, modul în care rețelele pot fi virtualizate. Ecosistemul comunicatii: Vei afla mai multe despre afaceri operatorul, pentru a efectua o analiză tehnico-economică a sistemelor și serviciilor de comunicații și... [-]

Maestru al științei în industria chimică, biochimice și materiale de inginerie - rafinarea biomasei

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor.

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială.... [-]


Maestru al științei în industria chimică, inginerie biochimice si materiale - chimie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor.

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială.... [-]


Maestru al științei în informatică, științele comunicării și informației - securitate și de calcul mobile

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Studii în Securitate și Mobile Computing oferi studenților o înțelegere largă a celor mai recente și viitoare tehnologii pentru sisteme sigure de calcul mobile și cloud. [+]

Dobândi o educație de clasă mondială în domeniul securității informațiilor de la Universitatea Aalto!

Studii în Securitate și Mobile Computing oferi studenților o înțelegere largă a celor mai recente și viitoare tehnologii pentru sisteme sigure de calcul mobile și cloud. Elevii vor dobândi atât cunoștințe de inginerie practice și perspective teoretice în

inginerie sisteme sigure, dezvoltarea de aplicații distribuite, rețele și servicii de arhitecturi și platforme mobile si cloud.

Noi credem în combinarea expertizei de securitate cu abilități de dezvoltare a produsului.

Pentru studenți noi, cele mai importante combină trei module de studiu anterioare: Programul De Master în Securitate și Mobile Computing (NordSecMob), Mobile Computing - Servicii și de securitate majore, precum și sisteme sigure urmări în Computer Science majore.... [-]


Maestru al științei în informatică, științele de comunicare și informare - design de joc și de producție

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Joc de proiectare și producție este un important multidisciplinar care integrează strâns elevii din medii diferite. Cu mâinile pe mintea de pe - crearea si analiza de jocuri, să experimenteze cu noi tehnologii si abordari de design, și întâlni oameni genial cu care să construiască viitorul. [+]

Visezi de a fi un joc de-changer într-una dintre cele mai fierbinti industrii de azi?

Design de joc și de producție este un important multidisciplinar, care integrează strâns elevii din medii diferite. Cu mâinile pe mintea de pe - crearea si analiza de jocuri, să experimenteze cu noi tehnologii si abordari de design, și întâlni oameni genial cu care să construiască viitorul.

La Scoala de Stiinte, Game Design și producție este una dintre cele opt specializări oferite în programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe informatice (C.SIS). Studii în program se bazează atât pe cele mai recente cercetări științifice și de stat-of-the-art industriale.... [-]


Maestru al științei în managementul informațiilor și service

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Programul de Master in Informații și Serviciul de Management al oferă trei domenii de specializare: Business Analytics, Information Systems Science, și Logistică și Managementul Serviciilor. [+]

Programul de Master in Informații și Serviciul de Management al oferă trei domenii de specializare: Business Analytics, Information Systems Science, și Logistică și Managementul Serviciilor.

Servicii bazate pe informații sunt văzute de către Uniunea Europeană ca fiind zona de creștere principal al economiilor avansate. Programul de Master în Managementul Serviciului de Informații și (ISM) educa profesionisti viitoare de informare care sunt capabili să dezvolte și să gestioneze aceste servicii.

Natura interdisciplinara si accentul pus pe analiza datelor și management de proiect oferă studenților cu abilități de analiză a ofertei tot mai mare de informații și a noilor tehnologii și gestionarea operațiunilor de afaceri electronice.... [-]


Master of Science în Antreprenoriat și Managementul Inovării

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Programul de masterat în managementul spiritului antreprenorial și al inovației (EIM) vă oferă o perspectivă de vârf și o experiență unică de învățare bazată pe provocări în cea mai vibrantă comunitate antreprenorială condusă de studenți din Europa. [+]

Programul de masterat în managementul spiritului antreprenorial și al inovației (EIM) vă oferă o perspectivă de vârf și o experiență unică de învățare bazată pe provocări în cea mai vibrantă comunitate antreprenorială condusă de studenți din Europa.

Vă interesează înființarea și dezvoltarea de noi întreprinderi?Motivat să inventeze și să proiecteze noi produse și servicii?Cunoscând cum pot fi aplicate teoriile antreprenoriale pentru rezolvarea provocărilor din viața reală?Pasionați de urmărirea ideilor îndrăznețe care pot face lumea un loc mai bun?

Antreprenoriatul și inovarea sunt motoare importante ale creșterii societăților noastre. Ele joacă un rol-cheie în generarea unei valori economice, sociale și ecologice. Învățarea în programul nostru EIM vă va oferi mentalitatea și abilitățile necesare pentru a genera noi idei (de afaceri) și pentru a le transforma în acțiuni care pot face diferența în viața voastră și în viața altora.... [-]


Master of Science în Apă și Ingineria Mediului

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Apa și ingineria mediului înconjurător are în principal rolul de a face lumea să funcționeze! Cu resursele naturale limitate și o cerere tot mai mare de apă, alimente și energie, căutăm modalități practice de dezvoltare a societății noastre într-o manieră durabilă. [+]

Apa și ingineria mediului înconjurător are în principal rolul de a face lumea să funcționeze! Cu resursele naturale limitate și o cerere tot mai mare de apă, alimente și energie, căutăm modalități practice de dezvoltare a societății noastre într-o manieră durabilă.

Programul de Master în Apă și Ingineria Mediului combină o bază tehnică puternică cu o înțelegere solidă a contextului societal mai larg pentru a educa schimbătorii de joc care sunt capabili să atingă acest obiectiv ambițios.

Vă interesează o varietate de subiecte? Programul nostru de masterat este multidisciplinar, reunind cele mai bune de apă și de inginerie de mediu, oferind în același timp o vedere largă a domeniului. Predarea noastră combină teoria cu practica, incluzând munca de modelare directă, studii de caz și lucrul cu proiectul. Colaborăm cu alte programe de masterat de la Aalto University și vă încurajăm să faceți schimb de studenți pentru a vă diversifica opiniile și abilitățile.... [-]


Master of Science în arhitectură

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Rezultatele învățării se bazează pe reglementările directivei UE care se aplică desfășurării activităților profesionale ale unui arhitect (Directiva 2005/36 / CE a Parlamentului European și a Consiliului privind recunoașterea calificărilor profesionale). Conform directivei, o diplomă de arhitectură răspunde așteptărilor industriei construcțiilor și permite o carieră în afara Finlandei. [+]

Scopul educației

Rezultatele învățării se bazează pe reglementările directivei UE care se aplică desfășurării activităților profesionale ale unui arhitect (Directiva 2005/36 / CE a Parlamentului European și a Consiliului privind recunoașterea calificărilor profesionale). Conform directivei, o diplomă de arhitectură răspunde așteptărilor industriei construcțiilor și permite o carieră în afara Finlandei.

În conformitate cu directiva menționată mai sus, scopul programului este de a se asigura că, după terminarea unei diplome, studentul are:

capacitatea de a crea modele arhitecturale care să satisfacă cerințele estetice și tehnicecunoașterea adecvată a istoriei și teoriilor arhitecturii și a domeniilor conexe ale artei, tehnologiei și științelor umanecunoașterea artelor plastice ca o influență asupra calității designului arhitecturalcunoștințe adecvate privind planificarea urbanistică și competențele implicate în procesul de planificareînțelegerea relațiilor dintre oameni și clădiri și între clădiri și mediul lor și necesitatea de a face legătura dintre clădiri și spațiile dintre ele la nevoile și scara umaneînțelegerea profesiei de arhitectură și a rolului arhitectului în societate, în special în pregătirea lucrărilor care țin cont de factorii socialiînțelegerea metodelor de investigare și pregătire a proiectului pentru un proiect de proiectareînțelegerea problemelor de proiectare structurală, de construcție și de inginerie asociate cu proiectarea clădirilorcunoștințe adecvate privind problemele fizice, tehnologiile și funcțiile clădirilor, astfel încât să le ofere condiții interne de confort și protecție împotriva climei în cadrul dezvoltării durabile.abilitățile de proiectare necesare pentru a satisface cerințele utilizatorilor clădirii în limitele constrângerilor impuse de factorii de cost și de reglementările din domeniul construcțiilorcunoștințe adecvate privind industriile, organizațiile, reglementările și procedurile implicate în traducerea conceptelor de... [-]

Master of Science în Automatizare și Inginerie Electrică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Automatizare și Inginerie Electrică este un program larg multidisciplinar care oferă absolvenților abilitatea de a lucra în și între o gamă largă de domenii - de la sectoarele tradiționale de inginerie electrică și energetică până la inginerie biomedicală, inginerie de control și robotică. [+]

Obiectivele studiului

Programul de Master în Automatizare și Inginerie Electrică este un program larg multidisciplinar care oferă absolvenților abilitatea de a lucra în și între o gamă largă de domenii - de la sectoarele tradiționale de inginerie electrică și energetică până la inginerie biomedicală, inginerie de control și robotică. Proiectând din cercetări ample în domeniul științelor matematice și naturale, curriculum-ul este flexibil și permite fiecărui elev să studieze o combinație unică de cursuri care să se potrivească propriilor interese.

Temele cheie ale programului sunt

energiile regenerabile și durabilitatea, de exemplu, eficiența energetică și sistemele inteligente de transportsisteme distribuite și rețele, de exemplu rețea inteligentă, mediu inteligent de viață, siguranță și securitate în sistemele distribuite / în rețeadetectarea și perceperea mediului, de exemplu microsensorii, percepția mașinilortrecerea de la automatizare la autonomieasistență medicală personală... [-]

Master of Science în Economie Imobiliară

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Real Estate Economics oferă studenților o educație aprofundată în domeniu, cu accent pe tehnologie, economie, drept și managementul imobiliar. [+]

Programul de Master în Real Estate Economics oferă o înțelegere aprofundată a dinamicii piețelor imobiliare. Veți obține o înțelegere holistică a fenomenelor legate de piețele imobiliare și veți învăța tehnicile utilizate pentru a analiza și gestiona proprietățile imobiliare.

Programul combină disciplinele științifice de economie, management, managementul terenurilor și planificare pentru a vă oferi competențele cheie necesare într-o gamă largă de căi de carieră în sectorul imobiliar.

Multe cursuri combină cunoștințele teoretice cu proiectele din viața reală și cu cazurile de afaceri, oferindu-vă experiență practică și o înțelegere a complexității subiecților. Deoarece cele mai multe locuri de muncă în domeniul imobiliar sunt legate de oameni și interacțiune, un accent puternic în studii este pus pe munca în echipă.... [-]


Master of Science în Electronică și Nanotehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Prin programul de Master în Electronică și Nanotehnologie puteți deveni un viitor trailblazer și schimbător de joc în tehnologiile fără fir, tehnologia spațială sau nanotehnologia. [+]

Prin programul de Master în Electronică și Nanotehnologie puteți deveni un viitor trailblazer și schimbător de joc în tehnologiile fără fir, tehnologia spațială sau nanotehnologia.

Obiectivele studiului

Electronica și nanotehnologia permit multe lucruri noi în lumea noastră: viața devine fără fir cu un număr din ce în ce mai mare de dispozitive mobile care ne înconjoară, tehnologia spațială este înconjurat de ceruri sub formă de sateliți mici, iar nanotehnologia permite descoperiri importante în multe domenii, cum ar fi recoltarea energiei solare . Prin programul de masterat în electronică și nanotehnologie puteți deveni un viitor trailblazer și schimbător de joc într-unul din aceste domenii.... [-]


Master of Science în Geoengineering

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Geoengineering vă echipează cu abilitățile de lucru pe marile proiecte de construcții care implică soluri, roci și alte materiale de pământ. [+]

Programul de Master în Geoengineering vă echipează cu abilitățile de lucru pe marile proiecte de construcții care implică soluri, roci și alte materiale de pământ.

Geoengineering se bazează pe o gamă largă de discipline, inclusiv geoscience și știința materialelor, mecanică și construcții. Structurile de interes sunt fundațiile, drumurile, săpăturile și structurile subterane precum tunelurile.

Datorită faptului că majoritatea materialelor de construcție și articolele de uz casnic de zi cu zi, sursele de energie, precum și apele subterane provin de la pământ, geoengineeringul este știința ascunsă din spatele vieții noastre de zi cu zi. În plus, megatrendele, cum ar fi urbanizarea, schimbările climatice și utilizarea în creștere a resurselor naturale, creează provocări societale enorme pentru rezolvarea problemelor geoengineere.... [-]


Master of Science în Geoinformatică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Geoinformatics transformă talentul elevilor și munca grea în excelență. După absolvire, veți putea să lucrați eficient în multe roluri ale societății, să aplicați și să utilizați cunoștințele actuale despre geoinformatică și să contribuiți la dezvoltarea ulterioară a domeniului. [+]

Programul de Master în Geoinformatics transformă talentul elevilor și munca grea în excelență. După absolvire, veți putea să lucrați eficient în multe roluri ale societății, să aplicați și să utilizați cunoștințele actuale despre geoinformatică și să contribuiți la dezvoltarea ulterioară a domeniului.

Inginerii de inginerie geoinformatică sunt de obicei prezenți atunci când sunt pregătite decizii cruciale în societatea noastră. Analiza și vizualizările informațiilor geografice exacte dezvăluie, de obicei, informații esențiale pentru luarea deciziilor. Acest grad este o alegere excelentă dacă doriți să abordați marile provocări ale societății, cum ar fi schimbările climatice, securitatea și dezvoltarea urbană sau dacă visezi să creezi aplicații mobile avansate.... [-]


Master of Science în Informatică, Comunicare și Științe ale Informației - Învățarea Machine, Știința Datelor și Inteligența Artificială

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Învățarea în mașină este unul dintre punctele forte ale Aalto University . Această educație solidă în analiza datelor computaționale moderne vă oferă oportunități excelente pentru o carieră în instituțiile de cercetare sau în sectorul privat, în domeniile în curs de dezvoltare rapidă de învățare în mașină, știință a datelor și inteligență artificială. [+]

Obiectivele studiului

Învățarea în mașină este unul dintre punctele forte ale Aalto University . Această educație solidă în analiza datelor computaționale moderne vă oferă oportunități excelente pentru o carieră în instituțiile de cercetare sau în sectorul privat, în domeniile în curs de dezvoltare rapidă de învățare în mașină, știință a datelor și inteligență artificială.

Metodele de învățare în mașină și de exploatare a datelor sunt aplicabile și necesare într-o gamă largă de domenii, de la industria prelucrătoare până la știința datelor. Zonele recente de aplicare a vârfurilor de vârf includ

bioinformatica,astrofizica computațională, biologie și medicină,tehnologii interactive,recuperarea informațiilor,vizualizarea informațiilor,neuroinformatică șianaliza rețelei sociale.... [-]

Master of Science în Managementul Global

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki Pori Mikkeli + 2 mai mult

Programul Global Management cu CEMS Master în Managementul Internațional dezvoltă factori responsabili de luare a deciziilor, responsabili și responsabili, care acceptă schimbarea. Elevii învață să identifice și să exploateze oportunitățile și să rezolve provocările într-un mediu de afaceri global care se transformă rapid. [+]

Programul Global Management cu CEMS Master în Managementul Internațional dezvoltă factori responsabili de luare a deciziilor, responsabili și responsabili, care acceptă schimbarea. Elevii învață să identifice și să exploateze oportunitățile și să rezolve provocările într-un mediu de afaceri global care se transformă rapid.

Obiectivele studiului

Programul GM / CEMS solicită elevilor ambițioși interesați să se dezvolte profesional și personal pentru a-și asuma roluri de conducere etice și responsabile în viitor. Programul se bazează pe cunoștințele dobândite de studenți în domeniul lor de specializare în timpul primului an al studiilor GM / CEMS.... [-]


Master Of Science în Managementul Internațional de Afaceri de Design - M.Sc. Diplomă în tehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Scopul programului IDBM este de a dezvolta expertiza de clasă mondială în managementul afacerilor de proiectare la nivel mondial prin cercetarea și învățarea multidisciplinară care reduc domeniile afacerilor, designului și tehnologiei. [+]

Programul de Master în Managementul Internațional de Design de Afaceri vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea designului și tehnologiei cu dezvoltarea afacerilor la nivel mondial prin munca în echipă transdisciplinară și provocările din viața reală oferite de partenerii noștri de renume din industrie.

Programul multidisciplinar de management al afacerilor internaționale (IDBM) produce drivere de schimbare și inovare pentru a conduce inițiative și a întreprinde noi afaceri în medii globale.

Programul cuprinde în mare măsură designul ca metodă, mentalitate și avantaj competitiv, concentrându-se asupra produselor, serviciilor și designului de afaceri, a tehnologiei și a managementului inovației.... [-]


Master of Science în Management și Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (MIB) este un program flexibil care vă oferă posibilitatea de a crea un profil profesional unic pe baza intereselor dumneavoastră. [+]

Programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (MIB) este un program flexibil care vă oferă posibilitatea de a crea un profil profesional unic pe baza intereselor dumneavoastră.Urmați-vă pasiunea, deveniți un schimbător de jocuri

Vrei să fii unul dintre viitorii schimbători de jocuri care

Creează strategii inovatoare pentru piețele globale?Creează locuri de muncă inspirate?Imputerniceste oamenii in medii de afaceri multi-culturale?Comunică eficient în schimbarea contextelor organizaționale?Își îndreaptă drumul spre un viitor mai durabil?

Dacă da, programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (MIB) este pentru tine!

Programul MIB vă oferă cunoștințe actuale de management și leadership, combinate cu o înțelegere holistică a afacerilor, care vă permit să abordați provocările reprezentate de mediul digitalizat în rapidă schimbare. Vă oferim un mediu de studiu internațional și interactiv în care vă puteți dezvolta într-un profesionist extrem de capabil, cu cunoștințe foarte aplicabile. În cadrul cursurilor noastre bazate pe provocări, colaborăm îndeaproape cu diverse organizații și oameni de afaceri, oferindu-vă cele mai recente informații și soluții de rezolvat.... [-]


Master of Science în matematică și operațiuni de cercetare

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de masterat în matematică și operațiuni de cercetare educă experți care au o cunoaștere largă a metodelor matematice și puternice abilități de rezolvare a problemelor pentru a aborda problemele provocatoare în știință, industrie și societate. [+]

Obiectivele studiului

Obiectivul programului de masterat în matematică și operațiuni de cercetare este de a educa experți care au o largă cunoaștere a metodelor matematice și abilități solide de rezolvare a problemelor pentru a putea aborda cu succes problemele provocatoare în știință, industrie și societate.

În timpul programului, împreună cu învățarea de a gândi matematic, elevii învață să construiască modele matematice și să le analizeze prin dezvoltarea și implementarea unor metode și algoritmi de ultimă oră. Prin alegerea lor majore, elevii se pot concentra pe teoria matematică, metode computationale, statistici sau modelare și abilități de rezolvare a problemelor care sunt necesare în practică.... [-]


Master Of Science în Planificare Spațială și Inginerie Transport (ENG)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Dezvoltarea și gestionarea sistemelor complexe urbane și regionale necesită noi abilități hibride în integrarea utilizării și transportului terenurilor. Programul de masterat în planificare spațială și inginerie transport este o oportunitate unică la nivel internațional pentru a obține astfel de competențe. [+]

Programul de masterat în planificarea spațială și ingineria transporturilor se concentrează asupra provocărilor viitoare ale mediilor construite durabile și abordează megatrendele globale actuale, cum ar fi urbanizarea, schimbările climatice și bunăstarea.

Programul cuprinde o combinație unică de abordări tehnice și umane în domeniile planificării utilizării terenurilor și ingineriei transportului, care include o gamă largă de perspective, de la viața de zi cu zi a oamenilor și mobilitate la gândirea strategică și sistemică la scară largă.

Ca student al acestui program, veți dobândi abilitățile necesare pentru a lucra pentru orașe mai inteligente și mai viabile și pentru a răspunde provocărilor emergente aduse de mediile și tehnologiile construite în continuă schimbare. În plus față de o bază teoretică puternică, veți dobândi abilități într-o varietate de instrumente de planificare și analiză pentru problemele actuale legate de utilizarea și transportul terenurilor.... [-]


Master of Science în soluții avansate de energie Sisteme și piețe energetice durabile

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Acest capitol oferă o înțelegere de bază a sistemelor energetice, principalele provocări cu care se confruntă astăzi soluțiile noastre energetice și căile posibile către un viitor sustenabil. [+]

Obiectivele studiului

Un sistem energetic fiabil și accesibil este o cerință de bază a unei societăți moderne. Astăzi, sistemele energetice se confruntă cu provocări cu integrarea flexibilă a diferitelor forme de energie (energie, căldură, combustibili) și cu complexitatea crescândă a sistemelor datorită generării de energie distribuită și apariției clienților productivi activi, adică a prosumatorilor. Integrarea surselor regenerabile intermitente, cum ar fi energia solară, eoliană și valuri, în sistemul energetic este una dintre principalele provocări ale viitorului nostru durabil. Acest capitol oferă o înțelegere de bază a sistemelor energetice, principalele provocări cu care se confruntă astăzi soluțiile noastre energetice și căile posibile pentru un viitor durabil.... [-]


Master of Science în Tehnologia Construcțiilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Tehnologie de Construcții oferă o educație academică și profesională cuprinzătoare într-o varietate de discipline în domeniul construcțiilor civile și construcții. [+]

Programul de Master în Tehnologie de Construcții oferă o educație academică și profesională cuprinzătoare într-o varietate de discipline în domeniul construcțiilor civile și construcții.

Ingineria civilă joacă un rol cheie în crearea unor medii construite în condiții de siguranță și sănătoase. Combinarea nevoilor globale de eficiență energetică și durabilitate cu caracteristicile unui mediu de viață bun necesită înțelegere teoretică, aptitudini profesionale și o perspectivă amplă.

Programul de Master în Tehnologia Construcțiilor se ocupă de proiectarea, construcția, utilizarea și întreținerea structurilor de inginerie civilă, cum ar fi clădirile și podurile. Cu cele patru teme principale - inginerie structurală, performanță clădiri, managementul construcțiilor și materiale minerale - programul oferă cunoștințe și abilități pentru cariere viitoare în industrie, cercetare, educație sau organisme guvernamentale. Pe baza opțiunilor dvs. individuale, vă puteți specializa în subiecte precum calitatea aerului din interior, repararea și întreținerea, ingineria siguranței în caz de incendiu, eficiența energetică și serviciile de construcție.... [-]


Master of Science în tehnologiile științei vieții

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de masterat în Life Science Technologies oferă un curriculum multidisciplinar axat pe tehnologii importante pentru cercetarea biomedicală actuală și viitoare. [+]

Programul de masterat în Life Science Technologies oferă un curriculum multidisciplinar axat pe tehnologii importante pentru cercetarea biomedicală actuală și viitoare.

Obiectivele studiului

Inovațiile tehnologice au devenit o parte esențială a asistenței medicale moderne, a bunăstării și a bioeconomiei. Prin urmare, atât în ​​cercetarea academică, cât și în industrie există o nevoie tot mai mare de oameni care se pot confrunta cu problemele din ce în ce mai complexe ale biomedicalelor din prezent.

Programul de masterat în Life Science Technologies oferă un curriculum multidisciplinar axat pe aspecte importante ale cercetării biomedicale actuale, care acoperă domenii precum bioinformatică, bioelectronică, biomateriale, inginerie biomedicală, biosisteme, sisteme complexe și neuroștiințe. Programul este strâns legat de cercetarea desfășurată în școlile și departamentele participante.... [-]


Master în Inginerie Mecanică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în inginerie mecanică împuternicește studenții să urmeze interesele lor în domeniu și să devină experți cu abilități versatile. [+]

Programul de Master în inginerie mecanică împuternicește studenții să urmeze interesele lor în domeniu și să devină experți cu abilități versatile.

Societatea de astăzi se bazează pe inginerie mecanică pentru soluții eficiente și sigure de pretutindeni. Domeniul acoperă o gamă largă de sectoare de activitate și tehnologie, de la energie și transport la dispozitive medicale și de protecție a mediului. Nu există lipsă de sarcini, provocări și oportunități în care inginerii mecanici pot crea soluții inovatoare. Ingineria mecanică se aplică de la cele mai mici componente până la cele mai mari ansambluri, ceea ce determină o cerere constantă de expertiză în ingineria mecanică.... [-]


Master în Inginerie și Management Industrial

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de masterat în Inginerie Industrială și Management (IEM) educă inginerii care sunt capabili să dezvolte și să conducă întreprinderi bazate pe tehnologie cu un spirit antreprenorial. [+]

Obiectivele studiului

Programul de masterat în Inginerie Industrială și Management (IEM) educă inginerii care sunt capabili să dezvolte și să conducă întreprinderi bazate pe tehnologie cu un spirit antreprenorial. Programul echipează studenții cu o gândire sistemică, orientată spre soluții. Trăsătura distinctivă a IEM de la Aalto University este aceea că îmbină ingineria clasică industrială, care pune accentul pe înțelegerea și dezvoltarea proceselor operaționale și a sistemelor complexe, cu accent pe conducerea strategică și antreprenorială.

În timpul programului, elevii dezvoltă o înțelegere integrativă a tehnologiei și a afacerilor, o combinație de înțelegere teoretică și o atitudine pragmatică de a face-up, capacități analitice pentru a rezolva probleme complexe din viața reală folosind datele, abilitățile oamenilor de a construi și conduce organizații, experiență de la companii la cele mai mari corporații și un nivel global de orientare și ambiție.... [-]


Master în Managementul Afacerilor Internaționale - M. Sc. Diplomă în economie și administrarea afacerilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de Master în Design International Business Management permite studenților să acționeze ca viitor profesioniști de clasă mondială în dezvoltarea afacerilor la nivel mondial, prin design și tehnologie. [+]

Programul de Master în Design International Business Management vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea de design și tehnologie cu dezvoltarea afacerilor la nivel mondial.

Programul multidisciplinar de management al afacerilor internaționale (IDBM) produce drivere de schimbare și inovare pentru a conduce inițiative și a întreprinde noi afaceri în medii globale.

Programul cuprinde designul într-un mod mai larg, ca metodă, mentalitate și avantaj competitiv, concentrându-se asupra produselor, serviciilor și designului de afaceri, a tehnologiei și a managementului inovației.

Prezentarea programului: comunitatea multidisciplinară și învățarea bazată pe provocări... [-]

Master în Științe Chimice, Biochemice și Ingineria Materialelor - Prelucrarea Metalelor Durabile

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Procesarea metalelor durabile combină tehnologia de prelucrare a metalelor și minerale cu economia și societatea. Accentul se pune pe procesele care permit producerea și reciclarea metalelor. Acest master vă oferă oportunități de carieră interesante și diverse în cercetare și industrie care lucrează la provocările pentru a face lumea noastră un loc mai bun. Vă invităm să vă alăturați acestui domeniu interesant! [+]

Școala de Inginerie Chimică combină științele naturale și ingineria într-un mod unic . Acest lucru permite ca rezultatele cercetărilor noastre să fie mult mai rafinate și puse în practică ca produse și procese gata. Fiecare inovație asigură pentru viitor atât resursele naturale regenerabile, cât și cele neregenerabile.

Imaginați-vă o lume fără metale. Fără metale, nu ar exista orașe, energie, transport și multe produse care să ne îmbunătățească calitatea vieții. Metalele au fost, sunt și vor fi unul dintre principalii piloni ai societății și economiei moderne.

Economia circulară necesită o prelucrare mai durabilă, eficientă, ecologică și economică a metalelor. Subiectul principal de studiu al prelucrării metalelor durabile răspunde acestor cerințe.... [-]


Master în științe economice

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Helsinki

Programul de Master în economie vă oferă instrumentele necesare pentru înțelegerea și schimbarea lumii. [+]

Obiectivele studiului

Programul de Master în economie dezvoltă abilitatea ta de a aplica teoria economică la o gamă largă de fenomene economice.

Programul vă califică atât pentru a înțelege legătura dintre întrebările micro și macroeconomice, cât și pentru a vedea cauzalitatea între astfel de întrebări.

În plus, programul vă echipează cu instrumente analitice econometrice și matematice adecvate pentru a aborda problemele și problemele economice. Veți învăța să analizați, să organizați și să comunicați în mod eficient analizele dvs.

Prezentarea programului

În programul de masterat în economie , veți obține calificări și cunoștințe recunoscute pe plan internațional, care sunt valoroase în solicitarea piețelor de locuri de muncă. Cursurile noastre acoperă toate domeniile majore de economie. În plus față de cursurile de bază obligatorii, puteți alege electives dintr-o gamă largă de cursuri de specialitate, de exemplu în economie de muncă și economie de personal, economie de mediu și energie, organizare industrială, economie internațională, economie de dezvoltare și istorie economică.... [-]


Master în științe informatice, comunicare și informatică - Informatică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Computingul este una dintre tehnologiile care ne transformă pe deplin viitorul, cu software care cuprinde toate domeniile activității umane: industrie, comerț, asistență medicală, mass-media și chiar artă. Tehnologiile disruptive de calcul, cum ar fi inteligența artificială, datele mari, blocurile, cloud computing și web, conduc la inovații revoluționare și împingând limitele de calcul dau naștere unor provocări științifice fascinante. [+]

Obiectivele studiului

Computingul este una dintre tehnologiile care ne transformă pe deplin viitorul, cu software care cuprinde toate domeniile activității umane: industrie, comerț, asistență medicală, mass-media și chiar artă. Tehnologiile disruptive de calcul, cum ar fi inteligența artificială, datele mari, blocurile, cloud computing și web, conduc la inovații revoluționare și împingând limitele de calcul dau naștere unor provocări științifice fascinante. Învățământul în programul Informatică, Comunicare și Informatică - Informatică se bazează pe o bază metodologică solidă, iar studenții din domeniul informaticii dobândesc în mod obișnuit abilități de programare excelente. Alături de studii de informatică, se recomandă includerea studiilor din alte domenii fie ca studii elective, fie ca un subiect minor. Cursurile de bază ale programului oferă studenților o bază solidă în algoritmi, grafică computerizată, învățare automată, sisteme de operare, securitate, interfețe utilizator, dezvoltare de software web etc.... [-]


Master în științe informatice, comunicare și informatică - Interacțiune om-calculator

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Interacțiunea Human-Computer este un nou principiu interdisciplinar care se bazează pe succesul eforturilor noastre educaționale anterioare: Track Intelligence Technologies, programul de rețele de informare și Școala de utilizare de către Universitatea Aalto și Sistemele Interactive de la Universitatea din Helsinki. Majorul are legături puternice cu alte specializări din Programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe ale Informației (CCIS). [+]

Deveniți un expert în interacțiunea om-calculator!

Progresele rapide în hardware, algoritmi, software și rețele au deschis noi posibilități extraordinare de utilizare umană a tehnologiei informației. Studiile de interacțiune om-calculator (HCI) pregătesc viitorii experți și lideri care folosesc metodologia avansată pentru a proiecta și dezvolta tehnologia informației în beneficiul oamenilor.

Interacțiunea Human-Computer este un nou principiu interdisciplinar care se bazează pe succesul eforturilor noastre educaționale anterioare: Track Intelligence Technologies, programul de rețele de informare și Școala de utilizare de către Universitatea Aalto și Sistemele Interactive de la Universitatea din Helsinki. Majorul are legături puternice cu alte specializări din Programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe ale Informației (CCIS).... [-]


Programul de master în durabilitate creativă - m. sc. gradul în economie și administrarea afacerilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

În Programul de Master în Durabilitatea Creative elevii învață să creeze noi soluții durabile care combină de afaceri cu arhitectura, design, planificarea peisajului, imobiliare și de planificare urbană. [+]

În Programul de Master în Durabilitatea Creative elevii învață să creeze noi soluții durabile care combină de afaceri cu arhitectura, design, planificarea peisajului, imobiliare și de planificare urbană.

Provocările cele mai importante de dezvoltare a durabilității sunt asociate cu schimbările climatice, sărăcia la nivel mondial, socială și inegalitatea economică, precum și schimbările demografice și adaptarea la schimbările economice globale rapide.

Provocări globale și locale, precum și complexitatea scenarii de viitor necesită consolidarea abordarea multidisciplinară și inter-corelarea aspectelor de mediu, economice, socio-culturale în domeniul educației.... [-]


Programul de Master în Managementul Internațional de Afaceri de Design (ARTS)

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Finlanda Espoo

Programul de master în International Design Business Management (IDBM) educă studenții cu medii de arte, afaceri, știință și inginerie ca profesioniști în formă de T, oferindu-le o perspectivă strategică asupra leadership-ului creativ și managementului afacerilor, operațiunilor și produselor și dezvoltarea serviciilor. [+]

Obiectivele studiului

Programul de master în International Design Business Management (IDBM) este o ofertă comună de credite de 120 ECTS între Școala de Arte, Design și Arhitectură a Aalto University , Școala de Științe și Școala de Afaceri. Programul este predat complet în limba engleză. Primul an de studii constă într-un set de module intensive de studiu obligatoriu în toate cele trei școli și necesită angajare cu normă întreagă. Al doilea an de studii este mai flexibil pentru a răspunde nevoilor și intereselor individuale.

IDBM educă studenții cu medii de arte, afaceri, știință și inginerie ca profesioniști în formă de T, oferindu-le o viziune strategică asupra leadershipului și managementului creativ al afacerilor, operațiunilor și dezvoltării produselor și serviciilor internaționale. Obiectivul este de a câștiga cunoștințe în mai multe discipline și de a învăța să coreleze propria expertiză disciplinară cu un cadru de afaceri multidisciplinar, interdisciplinar și transdisciplinar. Abordarea globală a programului IDBM pregătește studenții să lucreze în seturi multi-culturale și să colaboreze peste granițele naționale și culturale. Absolvenții programului IDBM vor putea să gestioneze și să conducă inițiativele și alte persoane pentru a întreprinde noi afaceri în medii globale.... [-]


Videoclipuri

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Contactează

Aalto University

Adresă, linia 1 Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finlanda
website http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefon +358 9 47001

Adresă, linia 1 Helsinki, Finlanda