Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Universitatea Aalto

Fii un joc de schimb. Doriți să creați ceva unic? Schimbe societatea, să dezvolte o nouă inovație - sau o industrie cu totul nou?

La Universitatea Aalto, Noi credem în curiozitate și încurajăm studenții noștri să exploreze necunoscutul și de a face lucrurile într-un mod cu totul nou. Noi oferim cel mai înalt nivel de educație în afaceri, arta si design, arhitectura și tehnologie în Finlanda.

Libertatea de a alege

Universitatea Aalto grade te duci pentru o cariera de succes. La Helsinki și în campusul Otaniemi adiacente, programe de masterat și de doctorat atrag cadre universitare talentați din întreaga lume. Studenții beneficiază de reduceri consistente de transport, cazare și masă. Cu excepția programelor comune, Universitatea Aalto nu percepe taxe de școlarizare.

Aalto University School of Business este prima scoala de afaceri din țările nordice au primit toate cele trei etichete de excelență din partea organismelor de acreditare scoala de afaceri de lider din lume: AACSB, AMBA și equis. Acest statut Triple Crown este o onoare deținută de doar câteva școli de afaceri din întreaga lume.

Libertatea de a face

De la începutul studiilor tale vei primi pentru a participa la proiecte interesante și perfecționa abilitățile practice. Scena de pornire infloritoare si initiative cum ar fi Aalto de design Factory ajuta studenții noștri genera întreprinderi reale din vise și idei. Sub tutela mai multor oameni de știință distins, puteți introduce, de asemenea, domeniul de cercetare și să depună eforturi pentru cel mai bun. Libertatea de a trece de la Universitatea Aalto are parteneriate extinse cu peste 400 de universități din întreaga lume. De exemplu, Școala de Afaceri are programe de schimb cu unele dintre cele mai bune scoli de afaceri din lume. doctorale internaționale și post-doc cercetători, profesori și școli de vară sunt o mărturie puternică pentru oportunitățile noastre.

Aalto școli Universitatea

 • Școala de Arte, Design și Arhitectură
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • Școala de Inginerie Electrică
 • Scoala de Inginerie
 • Facultatea de Stiinta

Taxe de școlarizare

Taxele de școlarizare pentru licență și programe de masterat predate în limba engleză începând cu 1 august 2017 sunt supuse unor taxe anuale pentru cetățenii din afara UE / SEE. Programe predate în limba suedeză sau finlandeză sunt gratuite pentru toți elevii.

Taxele de școlarizare variază între 12 000 15 000 EUR în EUR pe an universitar, în funcție de program:

 • 12 000 EUR pe an universitar pentru programul de gradul International Business BScBA;
 • 15 000 EUR pe an universitar pentru opțiuni de studiu care conduc la o diplomă de master.

programe internaționale de studii în comun au propriile lor taxe de școlarizare și sisteme de burse. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina de web a programelor: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Burse de studiu

Există mai multe modalități de a finanța studiile la Universitatea Aalto. studenții din afara UE / SEE prospective se aplică programelor de masterat programe de masterat Nordic Aalto Universitatea de licență și precum și sunt eligibile pentru a aplica pentru burse acordate din cadrul programului de burse la Universitatea Aalto. Anumite programe internaționale de studii în comun au propriile lor taxe de școlarizare și sisteme de burse. Există, de asemenea, unele posibilități de a aplica pentru o bursă în afara Universității Aalto.

Programul de Burse Universitatea Aalto

Programul de burse Universitatea Aalto urmărește să recunoască studenții non-UE / SEE talentați din întreaga lume, prin acordarea de excelență academică. Bursele pot acoperi 50% sau 100% din taxa de școlarizare. Numărul de burse acordate este limitată și depinde de bugetul disponibil la program.

Universitatea Aalto construiește, de asemenea un sistem de burse de stimulare în care o renunțare suplimentară va fi răsplătiți pentru studenții care au făcut progrese importante în studiile lor.

Solicitanții se aplică pentru burse în același timp în care se aplică pentru opțiunile lor de studiu preferate cu aceeași formă de cerere. Decizia de burse este dată împreună cu decizia de admitere. Deciziile privind bursele acordate sunt realizate pe baza meritelor academice ale studenților selectate pentru a studia în cadrul programelor.

In acest moment, Universitatea Aalto nu oferă burse pentru acoperirea costurilor de trai în Finlanda. Elevii sunt de așteptat să acopere toate cheltuielile de trai (aprox. 800 EUR pe lună) și alte costuri legate de studiu din resurse financiare proprii. beneficiarii de burse trebuie să fie în continuare în măsură să finanțeze costurile lor de viață, conform cerințelor Serviciului de Imigrări finlandez. Studenții care au fost selectate în timpul perioadei de aplicare 2016 programe de masterat de licență învățat limba engleză-sau nu va fi obligat să plătească taxe de școlarizare și nu se pot aplica pentru burse.

Asigurați-vă că pentru a ne urmări pe Snapchat!

Programe predate în:
 • Engleză
 • Finlandeză
 • Suedez

Această școală oferă și:

MA

Aalto University

Culturile vizuale, curățarea și arta contemporană (ViCCA) este un program de masterat transdisciplinar de doi ani, care explorează cunoștințele și practicile emergente la ... [+]

ViCCA explorează arta în contexte noi. Centrale pentru program sunt practicile profesionale noi și emergente, care se naște și se dezvoltă în noile spații ale producției culturale. În programul de creație artă și noi agenții profesionale sunt explorate în domeniul extins al culturilor vizuale. În teoria și practica ViCCA sunt strâns legate și se pune accent pe dezvoltarea gândirii artistice, curatoriale și teoretice a fiecărui student. Programul oferă oportunități excelente de a dezvolta abilități de cercetare și un sens pentru gândirea artistică și critică. Învățarea din diferitele medii profesionale ale fiecăruia joacă, de asemenea, un rol important în program. Programul oferă șansa de a-și lărgi identitatea profesională și de a crea noi modalități de lucru și noi forme de profesionalism.... [-]

Finlanda Helsinki
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de masterat în design colaborativ și industrial (CoID) se concentrează asupra rolului designului în societate. Oferă abilități pentru a lucra în calitate de ant ... [+]

Programul de masterat în design colaborativ și industrial (CoID) se concentrează asupra rolului designului în societate. Oferă abilități pentru a lucra în calitate de antreprenori de proiectare și într-o serie de roluri în cadrul industriei, afacerilor, comunităților, educației și guvernului.

Rezultatele conținutului

Programul de masterat în design colaborativ și industrial (CoID) se concentrează asupra rolului designului în societate. Oferă abilități pentru a lucra în calitate de antreprenori de proiectare și într-o serie de roluri în cadrul industriei, afacerilor, comunităților, educației și guvernului. Programul extinde designul industrial în design interactiv, design de servicii, co-design și alte domenii emergente în care activitățile de proiectare pot îmbunătăți calitatea mediului și a vieții oamenilor. Elevii învață abilități empatice, critice, strategice și tehnice necesare proceselor de inovare de proiectare. Ele sunt, de asemenea, încurajate să exploreze roluri noi în industria de design.... [-]

Finlanda Helsinki
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de design contemporan îi ajută pe studenți să descopere și să-și dezvolte propriile procese creative și să le unească cu procesele și metodele de rezolvare a pr ... [+]

Obiectivele studiului

Programul de design contemporan îi ajută pe studenți să descopere și să-și dezvolte propriile procese creative și să le unească cu procesele și metodele de rezolvare a problemelor. Elevii lucrează într-un mediu de învățare cu mai multe fațete, care oferă sprijin pentru creativitate, precum și gândire critică și analitică. Programul puntea de cercetare și de proiectare, și oferă studenților cu o bază solidă în practică pe bază de cercetare. Educarea elevilor sensibili și vizionari care au abilități de a propune soluții radicale și inovații responsabile pentru viitor.

După absolvire, studenții: • aveți abilități practice practice de proiectare pentru producții și experimente materiale... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Bine ați venit la programul de masterat în fotografie din cadrul Aalto University ! La Școala de Arte, Design și Arhitectură, învățarea inspirată se îmbină cu o înțeleger ... [+]

Bine ați venit la programul de masterat în fotografie din cadrul Aalto University ! La Școala de Arte, Design și Arhitectură , învățarea inspirată se îmbină cu o înțelegere profundă a fotografiei moderne.

Programul nostru de studii oferă studii diverse și de inspirație în domeniul fotografiei moderne, fotografie documentare și de cercetare de artă. În comunitatea noastră cu intenții și experți, vă veți dezvolta abilitățile expresive și gândirea teoretică și veți obține, de asemenea, o calificare profesională pentru a lucra în domeniu. Principalele puncte forte ale programului nostru sunt puternicele noastre perspective artistice și vizuale, combinate cu capacitatea noastră de gândire conceptuală. În program susținem propria dvs. expresie personală și oferim o bază teoretică pentru înțelegerea fenomenelor fotografice. Gama noastră largă de cursuri include ateliere elective pe teme cum ar fi practici de fotografiere documentară și construită, lucrări de studio experimentale, imagini în mișcare, noi platforme de fotografie și diferite metode de lucru și teme ale artei moderne.... [-]

Finlanda Helsinki
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Jocul de proiectare și de producție este un subiect major în cadrul programului de Master în New Media concentrându-se pe design joc pentru medii digitale interactive. Ed ... [+]

Sunteți interesat să învățați jocul de design și de producție cu profesioniști de top într-o atmosferă internațională? Jocul de proiectare și de producție este un subiect major în cadrul programului de Master în New Media concentrându-se pe design joc pentru medii digitale interactive. Educația este orientată spre proiect și oferă o posibilitate unică de a dezvolta abilități de proiectare a jocului, construind totodată înțelegerea conceptuală a jocurilor. Veți aprofunda abilitățile pe baza unui plan personal de studiu. Multidisciplinaritatea este subliniată de mediile foarte diverse ale studenților - se poate aplica cu orice diplomă de licență, iar studenții includ programatori, artiști 3D, animatori, scriitori creativi, arhitecți și chiar psihologi. Rețeaua de profesori include profesioniști din industria jocurilor de top și savanți de jocuri. Programul este predat în limba engleză, iar studenții își pot scrie teza în finlandeză, suedeză sau engleză.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Doriți să explorați oportunitățile deosebite pe care noua tehnologie digitală o deschide la comunicare, interacțiune și expresie - și găsiți o carieră în care puteți util ... [+]

Doriți să explorați oportunitățile deosebite pe care noua tehnologie digitală o deschide la comunicare, interacțiune și expresie - și găsiți o carieră în care puteți utiliza creativitatea?

Proiectarea și producția de noi materiale media este un subiect important în cadrul programului de masterat în domeniul mass-media New Media, axându-se pe artă și design în mediile interactive. Educația este orientată spre proiect, combinând practica cu teoria. Vă puteți concentra asupra vizualizării dinamice, a artei

Obiectivele studiului

Absolvenții programului au

abilitatea de a înțelege cerințele complexe ale New Media și abilitățile de colaborare creativă, de dezvoltare a conceptului, de proiectare și de realizareo înțelegere largă pe discipline, pe lângă o cunoaștere aprofundată în propria expertiză specialăcapacitatea de a analiza critic și de a dezvolta tradițiile de design stabilitecapacitatea de a-și extinde competența profesionalăo fundație bună pentru continuarea studiilor externe sau doctoraleOportunități de carieră... [-]
Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Comunicarea vizuală se schimbă rapid. Gândirea de proiectare include acum noi forme, cum ar fi povestirea, experiențele și vizualizarea datelor. Programul nostru reprezin ... [+]

Comunicarea vizuală se schimbă rapid. Gândirea de proiectare include acum noi forme, cum ar fi povestirea, experiențele și vizualizarea datelor. Programul nostru reprezintă o disciplină extinsă de comunicare și exprimare trans-media. Când vine vorba de povești, multe creații le au: designeri grafici, autori, animatori, novici grafici și ilustratori de carte pentru copii. Fii un explorator care utilizează vizuale pentru a crea conținut original convingător în concentrarea noastră în Visual Narrative. De asemenea, cererea pentru infografice bine concepute se extinde. Concentrarea noastră în designul informațional are aplicații mult dincolo de profesiile tradiționale de design. Aplicați pentru a face mesajele bazate pe date care cântă.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Elevii învață să adapteze cunoștințele, abilitățile și noile abordări pentru a ajunge la soluții de colaborare bazate pe durabilitatea ecologică, economică și socio-cultu ... [+]

Elevii învață să adapteze cunoștințele, abilitățile și noile abordări pentru a ajunge la soluții de colaborare bazate pe durabilitatea ecologică, economică și socio-culturală.

Obiectivele studiului

Abordarea multidisciplinară: elevii învață să adapteze cunoștințele, abilitățile și noile abordări pentru a ajunge la soluții de colaborare bazate pe durabilitate ecologică, economică și socio-culturală.

Abordarea sistemelor: elevii învață să utilizeze gândirea sistemică în rezolvarea problemelor și să creeze noi înțelegeri holistice ale situațiilor complexe și ale infrastructurilor critice din societate. Accentul se pune pe conștientizarea globală în contextul comunităților locale și pe modificarea simultană a diferitelor aspecte ale sustenabilității.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Aalto University

Programul de masterat în managementul spiritului antreprenorial și al inovației (EIM) vă oferă o perspectivă de vârf și o experiență unică de învățare bazată pe provocări ... [+]

Programul de masterat în managementul spiritului antreprenorial și al inovației (EIM) vă oferă o perspectivă de vârf și o experiență unică de învățare bazată pe provocări în cea mai vibrantă comunitate antreprenorială condusă de studenți din Europa.

Vă interesează înființarea și dezvoltarea de noi întreprinderi?Motivat să inventeze și să proiecteze noi produse și servicii?Cunoscând cum pot fi aplicate teoriile antreprenoriale pentru rezolvarea provocărilor din viața reală?Pasionați de urmărirea ideilor îndrăznețe care pot face lumea un loc mai bun?

Antreprenoriatul și inovarea sunt motoare importante ale creșterii societăților noastre. Ele joacă un rol-cheie în generarea unei valori economice, sociale și ecologice. Învățarea în programul nostru EIM vă va oferi mentalitatea și abilitățile necesare pentru a genera noi idei (de afaceri) și pentru a le transforma în acțiuni care pot face diferența în viața voastră și în viața altora.... [-]

Finlanda Helsinki
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Apa și ingineria mediului înconjurător are în principal rolul de a face lumea să funcționeze! Cu resursele naturale limitate și o cerere tot mai mare de apă, alimente și ... [+]

Apa și ingineria mediului înconjurător are în principal rolul de a face lumea să funcționeze! Cu resursele naturale limitate și o cerere tot mai mare de apă, alimente și energie, căutăm modalități practice de dezvoltare a societății noastre într-o manieră durabilă.

Programul de Master în Apă și Ingineria Mediului combină o bază tehnică puternică cu o înțelegere solidă a contextului societal mai larg pentru a educa schimbătorii de joc care sunt capabili să atingă acest obiectiv ambițios.

Vă interesează o varietate de subiecte? Programul nostru de masterat este multidisciplinar, reunind cele mai bune de apă și de inginerie de mediu, oferind în același timp o vedere largă a domeniului. Predarea noastră combină teoria cu practica, incluzând munca de modelare directă, studii de caz și lucrul cu proiectul. Colaborăm cu alte programe de masterat de la Aalto University și vă încurajăm să faceți schimb de studenți pentru a vă diversifica opiniile și abilitățile.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Rezultatele învățării se bazează pe reglementările directivei UE care se aplică desfășurării activităților profesionale ale unui arhitect (Directiva 2005/36 / CE a Parlam ... [+]

Scopul educației

Rezultatele învățării se bazează pe reglementările directivei UE care se aplică desfășurării activităților profesionale ale unui arhitect (Directiva 2005/36 / CE a Parlamentului European și a Consiliului privind recunoașterea calificărilor profesionale). Conform directivei, o diplomă de arhitectură răspunde așteptărilor industriei construcțiilor și permite o carieră în afara Finlandei.

În conformitate cu directiva menționată mai sus, scopul programului este de a se asigura că, după terminarea unei diplome, studentul are:

capacitatea de a crea modele arhitecturale care să satisfacă cerințele estetice și tehnicecunoașterea adecvată a istoriei și teoriilor arhitecturii și a domeniilor conexe ale artei, tehnologiei și științelor umanecunoașterea artelor plastice ca o influență asupra calității designului arhitecturalcunoștințe adecvate privind planificarea urbanistică și competențele implicate în procesul de planificareînțelegerea relațiilor dintre oameni și clădiri și între clădiri și mediul lor și necesitatea de a face legătura dintre clădiri și spațiile dintre ele la nevoile și scara umaneînțelegerea profesiei de arhitectură și a rolului arhitectului în societate, în special în pregătirea lucrărilor care țin cont de factorii socialiînțelegerea metodelor de investigare și pregătire a proiectului pentru un proiect de proiectareînțelegerea problemelor de proiectare structurală, de construcție și de inginerie asociate cu proiectarea clădirilorcunoștințe adecvate privind problemele fizice, tehnologiile și funcțiile clădirilor, astfel încât să le ofere condiții interne de confort și protecție împotriva climei în cadrul dezvoltării durabile.abilitățile de proiectare necesare pentru a satisface cerințele utilizatorilor clădirii în limitele constrângerilor impuse de factorii de cost și de reglementările din domeniul construcțiilorcunoștințe adecvate privind industriile, organizațiile, reglementările și procedurile implicate în traducerea conceptelor de... [-]
Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în Automatizare și Inginerie Electrică este un program larg multidisciplinar care oferă absolvenților abilitatea de a lucra în și între o gamă largă d ... [+]

Obiectivele studiului

Programul de Master în Automatizare și Inginerie Electrică este un program larg multidisciplinar care oferă absolvenților abilitatea de a lucra în și între o gamă largă de domenii - de la sectoarele tradiționale de inginerie electrică și energetică până la inginerie biomedicală, inginerie de control și robotică. Proiectând din cercetări ample în domeniul științelor matematice și naturale, curriculum-ul este flexibil și permite fiecărui elev să studieze o combinație unică de cursuri care să se potrivească propriilor interese.

Temele cheie ale programului sunt

energiile regenerabile și durabilitatea, de exemplu, eficiența energetică și sistemele inteligente de transportsisteme distribuite și rețele, de exemplu rețea inteligentă, mediu inteligent de viață, siguranță și securitate în sistemele distribuite / în rețeadetectarea și perceperea mediului, de exemplu microsensorii, percepția mașinilortrecerea de la automatizare la autonomieasistență medicală personală... [-]
Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în Real Estate Economics oferă studenților o educație aprofundată în domeniu, cu accent pe tehnologie, economie, drept și managementul imobiliar. ... [+]

Programul de Master în Real Estate Economics oferă o înțelegere aprofundată a dinamicii piețelor imobiliare. Veți obține o înțelegere holistică a fenomenelor legate de piețele imobiliare și veți învăța tehnicile utilizate pentru a analiza și gestiona proprietățile imobiliare.

Programul combină disciplinele științifice de economie, management, managementul terenurilor și planificare pentru a vă oferi competențele cheie necesare într-o gamă largă de căi de carieră în sectorul imobiliar.

Multe cursuri combină cunoștințele teoretice cu proiectele din viața reală și cu cazurile de afaceri, oferindu-vă experiență practică și o înțelegere a complexității subiecților. Deoarece cele mai multe locuri de muncă în domeniul imobiliar sunt legate de oameni și interacțiune, un accent puternic în studii este pus pe munca în echipă.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Prin programul de Master în Electronică și Nanotehnologie puteți deveni un viitor trailblazer și schimbător de joc în tehnologiile fără fir, tehnologia spațială sau nanot ... [+]

Prin programul de Master în Electronică și Nanotehnologie puteți deveni un viitor trailblazer și schimbător de joc în tehnologiile fără fir, tehnologia spațială sau nanotehnologia.

Obiectivele studiului

Electronica și nanotehnologia permit multe lucruri noi în lumea noastră: viața devine fără fir cu un număr din ce în ce mai mare de dispozitive mobile care ne înconjoară, tehnologia spațială este înconjurat de ceruri sub formă de sateliți mici, iar nanotehnologia permite descoperiri importante în multe domenii, cum ar fi recoltarea energiei solare . Prin programul de masterat în electronică și nanotehnologie puteți deveni un viitor trailblazer și schimbător de joc într-unul din aceste domenii.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în Geoengineering vă echipează cu abilitățile de lucru pe marile proiecte de construcții care implică soluri, roci și alte materiale de pământ. ... [+]

Programul de Master în Geoengineering vă echipează cu abilitățile de lucru pe marile proiecte de construcții care implică soluri, roci și alte materiale de pământ.

Geoengineering se bazează pe o gamă largă de discipline, inclusiv geoscience și știința materialelor, mecanică și construcții. Structurile de interes sunt fundațiile, drumurile, săpăturile și structurile subterane precum tunelurile.

Datorită faptului că majoritatea materialelor de construcție și articolele de uz casnic de zi cu zi, sursele de energie, precum și apele subterane provin de la pământ, geoengineeringul este știința ascunsă din spatele vieții noastre de zi cu zi. În plus, megatrendele, cum ar fi urbanizarea, schimbările climatice și utilizarea în creștere a resurselor naturale, creează provocări societale enorme pentru rezolvarea problemelor geoengineere.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în Geoinformatics transformă talentul elevilor și munca grea în excelență. După absolvire, veți putea să lucrați eficient în multe roluri ale societăț ... [+]

Programul de Master în Geoinformatics transformă talentul elevilor și munca grea în excelență. După absolvire, veți putea să lucrați eficient în multe roluri ale societății, să aplicați și să utilizați cunoștințele actuale despre geoinformatică și să contribuiți la dezvoltarea ulterioară a domeniului.

Inginerii de inginerie geoinformatică sunt de obicei prezenți atunci când sunt pregătite decizii cruciale în societatea noastră. Analiza și vizualizările informațiilor geografice exacte dezvăluie, de obicei, informații esențiale pentru luarea deciziilor. Acest grad este o alegere excelentă dacă doriți să abordați marile provocări ale societății, cum ar fi schimbările climatice, securitatea și dezvoltarea urbană sau dacă visezi să creezi aplicații mobile avansate.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Ingineria comunicațiilor, care este una dintre cele mai importante programe de masterat în informatică, comunicare și informatică, oferă o înțelegere solidă a tehnologiil ... [+]

Obiectivele studiului

Ca urmare a revoluției digitale, care transformă în mod radical lumea, există o nevoie constantă de ingineri de comunicații bine rotunjite, cu o mare cunoaștere a fundamentelor tehnologiei, abilități de programare aprofundată și o înțelegere solidă a dinamicii afacerii.

Ingineria comunicațiilor, care este una dintre cele mai importante programe de masterat în informatică, comunicare și informatică, oferă o înțelegere solidă a tehnologiilor Internet, a comunicațiilor fără fir și a ecosistemelor de comunicații - din perspectiva conceptelor, tehnologiilor și metodologiilor. Mai mult, în timpul studiilor de inginerie în comunicații, vă puteți mări cunoștințele, de exemplu în comunicațiile mobile, internetul industrial, securitatea cibernetică, aplicațiile de învățare automată în ingineria comunicațiilor și teoria informațiilor.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Învățarea în mașină este unul dintre punctele forte ale Aalto University . Această educație solidă în analiza datelor computaționale moderne vă oferă oportunități excelen ... [+]

Obiectivele studiului

Învățarea în mașină este unul dintre punctele forte ale Aalto University . Această educație solidă în analiza datelor computaționale moderne vă oferă oportunități excelente pentru o carieră în instituțiile de cercetare sau în sectorul privat, în domeniile în curs de dezvoltare rapidă de învățare în mașină, știință a datelor și inteligență artificială.

Metodele de învățare în mașină și de exploatare a datelor sunt aplicabile și necesare într-o gamă largă de domenii, de la industria prelucrătoare până la știința datelor. Zonele recente de aplicare a vârfurilor de vârf includ

bioinformatica,astrofizica computațională, biologie și medicină,tehnologii interactive,recuperarea informațiilor,vizualizarea informațiilor,neuroinformatică șianaliza rețelei sociale.... [-]
Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul Global Management cu CEMS Master în Managementul Internațional dezvoltă factori responsabili de luare a deciziilor, responsabili și responsabili, care acceptă s ... [+]

Programul Global Management cu CEMS Master în Managementul Internațional dezvoltă factori responsabili de luare a deciziilor, responsabili și responsabili, care acceptă schimbarea. Elevii învață să identifice și să exploateze oportunitățile și să rezolve provocările într-un mediu de afaceri global care se transformă rapid.

Obiectivele studiului

Programul GM / CEMS solicită elevilor ambițioși interesați să se dezvolte profesional și personal pentru a-și asuma roluri de conducere etice și responsabile în viitor. Programul se bazează pe cunoștințele dobândite de studenți în domeniul lor de specializare în timpul primului an al studiilor GM / CEMS.... [-]

Finlanda Helsinki Pori Mikkeli
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de masterat în Managementul Informațiilor și Serviciilor (ISM) vă oferă o experiență aprofundată în dezvoltarea și gestionarea serviciilor bazate pe informație ... [+]

Programul interdisciplinar are un accent puternic pe analiza datelor și managementul proiectelor. Abilitățile pe care le învățați vă vor ajuta să analizați furnizarea tot mai mare de informații, precum și să gestionați noi tehnologii și operațiuni de afaceri electronice.

În Programul de Master în Managementul Informațiilor și Serviciilor (ISM), vă puteți concentra pe una din cele trei domenii de specializare: Business Analytics, Sisteme de Informare și Gestiune Logistică și Servicii.

Domenii de specializare

În Programul de Master în Managementul Informațiilor și Serviciilor (ISM), vă puteți concentra pe una din cele trei domenii de specializare: Business Analytics, Sisteme de Informare și Gestiune Logistică și Servicii.... [-]

Finlanda Helsinki
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (MIB) este un program flexibil care vă oferă posibilitatea de a crea un profil profesional unic pe baza intere ... [+]

Programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (MIB) este un program flexibil care vă oferă posibilitatea de a crea un profil profesional unic pe baza intereselor dumneavoastră.Urmați-vă pasiunea, deveniți un schimbător de jocuri

Vrei să fii unul dintre viitorii schimbători de jocuri care

Creează strategii inovatoare pentru piețele globale?Creează locuri de muncă inspirate?Imputerniceste oamenii in medii de afaceri multi-culturale?Comunică eficient în schimbarea contextelor organizaționale?Își îndreaptă drumul spre un viitor mai durabil?

Dacă da, programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (MIB) este pentru tine!

Programul MIB vă oferă cunoștințe actuale de management și leadership, combinate cu o înțelegere holistică a afacerilor, care vă permit să abordați provocările reprezentate de mediul digitalizat în rapidă schimbare. Vă oferim un mediu de studiu internațional și interactiv în care vă puteți dezvolta într-un profesionist extrem de capabil, cu cunoștințe foarte aplicabile. În cadrul cursurilor noastre bazate pe provocări, colaborăm îndeaproape cu diverse organizații și oameni de afaceri, oferindu-vă cele mai recente informații și soluții de rezolvat.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de masterat în matematică și operațiuni de cercetare educă experți care au o cunoaștere largă a metodelor matematice și puternice abilități de rezolvare a probl ... [+]

Obiectivele studiului

Obiectivul programului de masterat în matematică și operațiuni de cercetare este de a educa experți care au o largă cunoaștere a metodelor matematice și abilități solide de rezolvare a problemelor pentru a putea aborda cu succes problemele provocatoare în știință, industrie și societate.

În timpul programului, împreună cu învățarea de a gândi matematic, elevii învață să construiască modele matematice și să le analizeze prin dezvoltarea și implementarea unor metode și algoritmi de ultimă oră. Prin alegerea lor majore, elevii se pot concentra pe teoria matematică, metode computationale, statistici sau modelare și abilități de rezolvare a problemelor care sunt necesare în practică.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Dezvoltarea și gestionarea sistemelor complexe urbane și regionale necesită noi abilități hibride în integrarea utilizării și transportului terenurilor. Programul de mast ... [+]

Programul de masterat în planificarea spațială și ingineria transporturilor se concentrează asupra provocărilor viitoare ale mediilor construite durabile și abordează megatrendele globale actuale, cum ar fi urbanizarea, schimbările climatice și bunăstarea.

Programul cuprinde o combinație unică de abordări tehnice și umane în domeniile planificării utilizării terenurilor și ingineriei transportului, care include o gamă largă de perspective, de la viața de zi cu zi a oamenilor și mobilitate la gândirea strategică și sistemică la scară largă.

Ca student al acestui program, veți dobândi abilitățile necesare pentru a lucra pentru orașe mai inteligente și mai viabile și pentru a răspunde provocărilor emergente aduse de mediile și tehnologiile construite în continuă schimbare. În plus față de o bază teoretică puternică, veți dobândi abilități într-o varietate de instrumente de planificare și analiză pentru problemele actuale legate de utilizarea și transportul terenurilor.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în Securitate și Cloud Computing (SECCLO) este un program de doi ani Erasmus Mundus, care oferă studenților o înțelegere largă a celor mai recente și ... [+]

Programul de Master în Securitate și Cloud Computing (SECCLO) este un program de doi ani Erasmus Mundus, care oferă studenților o înțelegere largă a celor mai recente și viitoare tehnologii pentru sistemele de calcul cloud și mobile.

Obiectivele studiului

Programul de Master în Securitate și Cloud Computing (SECCLO) se axează pe două aspecte specifice ale sistemelor moderne de calcul: cloud computing, care într - un sens larg mijloc foarte distribuite și scalabile de calcul și de stocare a datelor în centrele de date, precum și dispozitive accesibile fizic, și informații securitate , ceea ce înseamnă protecție de calcul, comunicare și date de la accesul neautorizat. În timp ce tehnologia cloud computing este un domeniu foarte tehnic care permite direct implementarea serviciilor TIC moderne, securitatea informațiilor este o cerință transversală care cuprinde atât probleme tehnice, cât și non-tehnice.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Acest capitol oferă o înțelegere de bază a sistemelor energetice, principalele provocări cu care se confruntă astăzi soluțiile noastre energetice și căile posibile către ... [+]

Obiectivele studiului

Un sistem energetic fiabil și accesibil este o cerință de bază a unei societăți moderne. Astăzi, sistemele energetice se confruntă cu provocări cu integrarea flexibilă a diferitelor forme de energie (energie, căldură, combustibili) și cu complexitatea crescândă a sistemelor datorită generării de energie distribuită și apariției clienților productivi activi, adică a prosumatorilor. Integrarea surselor regenerabile intermitente, cum ar fi energia solară, eoliană și valuri, în sistemul energetic este una dintre principalele provocări ale viitorului nostru durabil. Acest capitol oferă o înțelegere de bază a sistemelor energetice, principalele provocări cu care se confruntă astăzi soluțiile noastre energetice și căile posibile pentru un viitor durabil.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în Durabilitatea Creativă (CS) vă oferă abilitățile și cunoștințele pentru a promova dezvoltarea durabilă prin intermediul afacerilor. Legăturile dint ... [+]

Programul de Master în Durabilitatea Creativă (CS) vă oferă abilitățile și cunoștințele pentru a promova dezvoltarea durabilă prin intermediul afacerilor. Legăturile dintre afaceri și sustenabilitate sunt foarte importante în organizațiile contemporane, indiferent dacă doriți să fiți un specialist în domeniul sustenabilității în afaceri sau un profesionist de management care operează în alt domeniu.

Oportunități de carieră

Considerațiile privind durabilitatea apar în fiecare organizație și, prin urmare, există mai multe posibilități de carieră pentru cineva cu experiență în domeniul sustenabilității în afaceri. În calitate de specialist în domeniul durabilității, puteți lucra în companii multinaționale și în alte organizații mari, ca consultant, în start-up-uri și în calitate de antreprenor, sau puteți aborda probleme de sustenabilitate în afaceri din poziții în ONG-uri sau în sectorul public.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în Tehnologie de Construcții oferă o educație academică și profesională cuprinzătoare într-o varietate de discipline în domeniul construcțiilor civile ... [+]

Programul de Master în Tehnologie de Construcții oferă o educație academică și profesională cuprinzătoare într-o varietate de discipline în domeniul construcțiilor civile și construcții.

Ingineria civilă joacă un rol cheie în crearea unor medii construite în condiții de siguranță și sănătoase. Combinarea nevoilor globale de eficiență energetică și durabilitate cu caracteristicile unui mediu de viață bun necesită înțelegere teoretică, aptitudini profesionale și o perspectivă amplă.

Programul de Master în Tehnologia Construcțiilor se ocupă de proiectarea, construcția, utilizarea și întreținerea structurilor de inginerie civilă, cum ar fi clădirile și podurile. Cu cele patru teme principale - inginerie structurală, performanță clădiri, managementul construcțiilor și materiale minerale - programul oferă cunoștințe și abilități pentru cariere viitoare în industrie, cercetare, educație sau organisme guvernamentale. Pe baza opțiunilor dvs. individuale, vă puteți specializa în subiecte precum calitatea aerului din interior, repararea și întreținerea, ingineria siguranței în caz de incendiu, eficiența energetică și serviciile de construcție.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de masterat în Life Science Technologies oferă un curriculum multidisciplinar axat pe tehnologii importante pentru cercetarea biomedicală actuală și viitoare. ... [+]

Programul de masterat în Life Science Technologies oferă un curriculum multidisciplinar axat pe tehnologii importante pentru cercetarea biomedicală actuală și viitoare.

Obiectivele studiului

Inovațiile tehnologice au devenit o parte esențială a asistenței medicale moderne, a bunăstării și a bioeconomiei. Prin urmare, atât în ​​cercetarea academică, cât și în industrie există o nevoie tot mai mare de oameni care se pot confrunta cu problemele din ce în ce mai complexe ale biomedicalelor din prezent.

Programul de masterat în Life Science Technologies oferă un curriculum multidisciplinar axat pe aspecte importante ale cercetării biomedicale actuale, care acoperă domenii precum bioinformatică, bioelectronică, biomateriale, inginerie biomedicală, biosisteme, sisteme complexe și neuroștiințe. Programul este strâns legat de cercetarea desfășurată în școlile și departamentele participante.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în inginerie mecanică împuternicește studenții să urmeze interesele lor în domeniu și să devină experți cu abilități versatile. ... [+]

Programul de Master în inginerie mecanică împuternicește studenții să urmeze interesele lor în domeniu și să devină experți cu abilități versatile.

Societatea de astăzi se bazează pe inginerie mecanică pentru soluții eficiente și sigure de pretutindeni. Domeniul acoperă o gamă largă de sectoare de activitate și tehnologie, de la energie și transport la dispozitive medicale și de protecție a mediului. Nu există lipsă de sarcini, provocări și oportunități în care inginerii mecanici pot crea soluții inovatoare. Ingineria mecanică se aplică de la cele mai mici componente până la cele mai mari ansambluri, ceea ce determină o cerere constantă de expertiză în ingineria mecanică.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de masterat în Inginerie Industrială și Management (IEM) educă inginerii care sunt capabili să dezvolte și să conducă întreprinderi bazate pe tehnologie cu un s ... [+]

Obiectivele studiului

Programul de masterat în Inginerie Industrială și Management (IEM) educă inginerii care sunt capabili să dezvolte și să conducă întreprinderi bazate pe tehnologie cu un spirit antreprenorial. Programul echipează studenții cu o gândire sistemică, orientată spre soluții. Trăsătura distinctivă a IEM de la Aalto University este aceea că îmbină ingineria clasică industrială, care pune accentul pe înțelegerea și dezvoltarea proceselor operaționale și a sistemelor complexe, cu accent pe conducerea strategică și antreprenorială.

În timpul programului, elevii dezvoltă o înțelegere integrativă a tehnologiei și a afacerilor, o combinație de înțelegere teoretică și o atitudine pragmatică de a face-up, capacități analitice pentru a rezolva probleme complexe din viața reală folosind datele, abilitățile oamenilor de a construi și conduce organizații, experiență de la companii la cele mai mari corporații și un nivel global de orientare și ambiție.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în Design International Business Management vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea de design și tehnologie cu dezvoltarea a ... [+]

Programul de Master în Design International Business Management vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea de design și tehnologie cu dezvoltarea afacerilor la nivel mondial.

Obiectivele studiului

Programul multidisciplinar de management al afacerilor internaționale (IDBM) produce drivere de schimbare și inovare pentru a conduce inițiative și a întreprinde noi afaceri în medii globale.

Programul cuprinde designul într-un mod mai larg, ca metodă, mentalitate și avantaj competitiv, concentrându-se asupra produselor, serviciilor și designului de afaceri, a tehnologiei și a managementului inovației.

Oportunități de carieră

Studiile IDBM vă pregătesc pentru o carieră în industriile creative și în întreprinderi și alte organizații care se bazează pe creativitate, design și tehnologie ca elemente cheie ale poziționării competitive a acestora.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în Managementul Internațional de Design de Afaceri vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea designului și tehnologiei cu dezv ... [+]

Programul de Master în Managementul Internațional de Design de Afaceri vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea designului și tehnologiei cu dezvoltarea afacerilor la nivel mondial prin munca în echipă transdisciplinară și provocările din viața reală oferite de partenerii noștri de renume din industrie.

Obiectivele studiului

Programul multidisciplinar de management al afacerilor internaționale (IDBM) produce drivere de schimbare și inovare pentru a conduce inițiative și a întreprinde noi afaceri în medii globale.

Programul cuprinde design-ul în general ca metodă, set de minte și avantaj competitiv, concentrându-se asupra produselor, serviciilor și design-ului de afaceri, a tehnologiei și a managementului inovației.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Absolvenții de Chimie majore au o cunoaștere puternică a chimiei fundamentale opțional îmbunătățită cu inginerie chimică, știința materialelor și expertiza polimer științ ... [+]

Dacă sunteți interesat de depozite de energie, dispozitive inteligente sau medicamente, Chimie vă oferă o bază științifică puternică pentru a lua parte la dezvoltarea lor.

În majoritatea noastră, puteți alege dintr-o gamă largă de domenii de chimie avansată pentru a se specializa în chimia computațională, chimia materialelor anorganice, electrochimia sau chimia organică sintetică.

În timpul primului an, vă veți familiariza cu fundamentele și lucrările practice pe aceste domenii și după aceea veți avea o bază solidă pentru a vă alege preferințele pentru studiile rămase.

În funcție de propriile dvs. interese, vă puteți îmbunătăți cunoștințele viitoare prin combinarea studiilor cu ingineria chimică, știința materialelor sau cu tehnologia polimerilor, ca exemplu. Absolvenții noștri sunt angajați ca specialiști în diverse ramuri ale industriei chimice și ale industriei conexe sau ale birourilor guvernamentale.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Procesarea metalelor durabile combină tehnologia de prelucrare a metalelor și minerale cu economia și societatea. Accentul se pune pe procesele care permit producerea și ... [+]

Școala de Inginerie Chimică combină științele naturale și ingineria într-un mod unic . Acest lucru permite ca rezultatele cercetărilor noastre să fie mult mai rafinate și puse în practică ca produse și procese gata. Fiecare inovație asigură pentru viitor atât resursele naturale regenerabile, cât și cele neregenerabile.

Imaginați-vă o lume fără metale. Fără metale, nu ar exista orașe, energie, transport și multe produse care să ne îmbunătățească calitatea vieții. Metalele au fost, sunt și vor fi unul dintre principalii piloni ai societății și economiei moderne.

Economia circulară necesită o prelucrare mai durabilă, eficientă, ecologică și economică a metalelor. Subiectul principal de studiu al prelucrării metalelor durabile răspunde acestor cerințe.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Școala de Tehnologie Chimică combină științele naturale și ingineria într-un mod unic. Acest lucru permite ca rezultatele cercetărilor noastre să fie mult mai rafinate și ... [+]

Obiectivele studiului

Rafinarea biomasei reprezintă prelucrarea durabilă a biomasei într-un spectru de produse și energie comercializabile. Conținutul tehnologic esențial al majorității este tratarea biomasei cu procese mecanice, chimice, biochimice și termochimice adaptate, care conduc la fracționarea selectivă și eficientă a componentelor biomasei în fracțiuni funcționale și rafinarea ulterioară a fracțiunilor la fibre, polimeri, compuși chimici și combustibili sau reactanții lor. Punctul de interes al majorității este funcția fiziologică și structura plantelor, precum și reactivitatea componentelor chimice ale biomasei lignocelulozice în procesele de conversie. O atenție deosebită este acordată modelării proceselor de integrare, luând în considerare reciclarea și gestionarea deșeurilor. Aceasta include elaborarea unui cadru de evaluare integrat, rațional și transparent pentru evaluări durabile, cum ar fi evaluările ciclului de viață (LCA).... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de Master în economie vă oferă instrumentele necesare pentru înțelegerea și schimbarea lumii. ... [+]

Obiectivele studiului

Programul de Master în economie dezvoltă abilitatea ta de a aplica teoria economică la o gamă largă de fenomene economice.

Programul vă califică atât pentru a înțelege legătura dintre întrebările micro și macroeconomice, cât și pentru a vedea cauzalitatea între astfel de întrebări.

În plus, programul vă echipează cu instrumente analitice econometrice și matematice adecvate pentru a aborda problemele și problemele economice. Veți învăța să analizați, să organizați și să comunicați în mod eficient analizele dvs.

Prezentarea programului

În programul de masterat în economie , veți obține calificări și cunoștințe recunoscute pe plan internațional, care sunt valoroase în solicitarea piețelor de locuri de muncă. Cursurile noastre acoperă toate domeniile majore de economie. În plus față de cursurile de bază obligatorii, puteți alege electives dintr-o gamă largă de cursuri de specialitate, de exemplu în economie de muncă și economie de personal, economie de mediu și energie, organizare industrială, economie internațională, economie de dezvoltare și istorie economică.... [-]

Finlanda Helsinki
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Jocul de proiectare și producție este un master multidisciplinar care integrează strâns studenții din medii diferite. Elevii programului ajung să creeze și să analizeze j ... [+]

Jocul de proiectare și producție este un master multidisciplinar care integrează strâns studenții din medii diferite. Elevii programului ajung să creeze și să analizeze jocuri, să experimenteze cu tehnologii noi și abordări de proiectare și să întâlnească oameni străluciți cu care să construiască viitorul.

Obiectivele studiului

Jocul de proiectare și producție este un master multidisciplinar care integrează strâns studenții din medii diferite. Elevii programului ajung să creeze și să analizeze jocuri, să experimenteze cu tehnologii noi și abordări de proiectare și să întâlnească oameni străluciți cu care să construiască viitorul. În plus față de înțelegerea profundă a jocurilor, absolvenții vor avea un portofoliu de proiecte finalizate, care ajută la intrarea în industria jocurilor. Personalul didactic include atât profesioniști din industria jocurilor, cât și savanți de joc.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Computingul este una dintre tehnologiile care ne transformă pe deplin viitorul, cu software care cuprinde toate domeniile activității umane: industrie, comerț, asistență ... [+]

Obiectivele studiului

Computingul este una dintre tehnologiile care ne transformă pe deplin viitorul, cu software care cuprinde toate domeniile activității umane: industrie, comerț, asistență medicală, mass-media și chiar artă. Tehnologiile disruptive de calcul, cum ar fi inteligența artificială, datele mari, blocurile, cloud computing și web, conduc la inovații revoluționare și împingând limitele de calcul dau naștere unor provocări științifice fascinante. Învățământul în programul Informatică, Comunicare și Informatică - Informatică se bazează pe o bază metodologică solidă, iar studenții din domeniul informaticii dobândesc în mod obișnuit abilități de programare excelente. Alături de studii de informatică, se recomandă includerea studiilor din alte domenii fie ca studii elective, fie ca un subiect minor. Cursurile de bază ale programului oferă studenților o bază solidă în algoritmi, grafică computerizată, învățare automată, sisteme de operare, securitate, interfețe utilizator, dezvoltare de software web etc.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Studiile de interacțiune om-calculator (HCI) pregătesc viitorii experți și lideri care folosesc metodologii avansate pentru a proiecta și dezvolta tehnologia informației ... [+]

Studiile de interacțiune om-calculator (HCI) pregătesc viitorii experți și lideri care folosesc metodologii avansate pentru a proiecta și dezvolta tehnologia informației în beneficiul oamenilor.

Obiectivele studiului

Progresele în materie de hardware, învățare de mașini, robotică, inginerie software și rețele au deschis noi posibilități remarcabile în domeniul tehnologiei informației. Studiile de interacțiune om-calculator (HCI) pregătesc viitorii experți și lideri care folosesc metodologii avansate pentru a proiecta și dezvolta tehnologia informației în beneficiul oamenilor.

Programul abordează interacțiunea om-calculator din punctul de vedere al ingineriei, informaticii și științelor aplicate. Elevii vor învăța o varietate de metode puternice de inginerie și informatică pentru abordarea sistematică a provocărilor tehnologiilor interactive, cum ar fi crearea de concepte, designul interfeței cu utilizatorul, inteligența mașinilor, proiectarea mecanică și electrică și analiza datelor. Ele învață factori umani și sociali esențiali și cum să le integreze în rezolvarea problemelor și în modele. Studenții se vor familiariza, de asemenea, cu procese practice de dezvoltare interdisciplinară și de proiectare și vor obține abilități tehnice pentru experimentarea și prototiparea interacțiunilor inovatoare. Programul dezvoltă, de asemenea, abilități meta-cognitive pentru a conduce viziuni ale tehnologiei interactive, pentru a evalua critic diferitele abordări ale interacțiunii și pentru a dezvolta în continuare competențe, urmând literatura de cercetare avansată.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Aalto University

Programul de master în International Design Business Management (IDBM) educă studenții cu medii de arte, afaceri, știință și inginerie ca profesioniști în formă de T, ofe ... [+]

Obiectivele studiului

Programul de master în International Design Business Management (IDBM) este o ofertă comună de credite de 120 ECTS între Școala de Arte, Design și Arhitectură a Aalto University , Școala de Științe și Școala de Afaceri. Programul este predat complet în limba engleză. Primul an de studii constă într-un set de module intensive de studiu obligatoriu în toate cele trei școli și necesită angajare cu normă întreagă. Al doilea an de studii este mai flexibil pentru a răspunde nevoilor și intereselor individuale.

IDBM educă studenții cu medii de arte, afaceri, știință și inginerie ca profesioniști în formă de T, oferindu-le o viziune strategică asupra leadershipului și managementului creativ al afacerilor, operațiunilor și dezvoltării produselor și serviciilor internaționale. Obiectivul este de a câștiga cunoștințe în mai multe discipline și de a învăța să coreleze propria expertiză disciplinară cu un cadru de afaceri multidisciplinar, interdisciplinar și transdisciplinar. Abordarea globală a programului IDBM pregătește studenții să lucreze în seturi multi-culturale și să colaboreze peste granițele naționale și culturale. Absolvenții programului IDBM vor putea să gestioneze și să conducă inițiativele și alte persoane pentru a întreprinde noi afaceri în medii globale.... [-]

Finlanda Espoo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Aalto University

Aalto University

Aalto University
Address
Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finlanda
Website
Număr de telefon
+358 9 47001
Address
Helsinki, Finlanda