Aalto University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Bine ați venit la Universitatea Aalto

Fii un joc de schimb. Doriți să creați ceva unic? Schimbe societatea, să dezvolte o nouă inovație - sau o industrie cu totul nou?

La Universitatea Aalto, Noi credem în curiozitate și încurajăm studenții noștri să exploreze necunoscutul și de a face lucrurile într-un mod cu totul nou. Noi oferim cel mai înalt nivel de educație în afaceri, arta si design, arhitectura și tehnologie în Finlanda.

Libertatea de a alege

Universitatea Aalto grade te duci pentru o cariera de succes. La Helsinki și în campusul Otaniemi adiacente, programe de masterat și de doctorat atrag cadre universitare talentați din întreaga lume. Studenții beneficiază de reduceri consistente de transport, cazare și masă. Cu excepția programelor comune, Universitatea Aalto nu percepe taxe de școlarizare.

Aalto University School of Business este prima scoala de afaceri din țările nordice au primit toate cele trei etichete de excelență din partea organismelor de acreditare scoala de afaceri de lider din lume: AACSB, AMBA și equis. Acest statut Triple Crown este o onoare deținută de doar câteva școli de afaceri din întreaga lume.

Libertatea de a face

De la începutul studiilor tale vei primi pentru a participa la proiecte interesante și perfecționa abilitățile practice. Scena de pornire infloritoare si initiative cum ar fi Aalto de design Factory ajuta studenții noștri genera întreprinderi reale din vise și idei. Sub tutela mai multor oameni de știință distins, puteți introduce, de asemenea, domeniul de cercetare și să depună eforturi pentru cel mai bun. Libertatea de a trece de la Universitatea Aalto are parteneriate extinse cu peste 400 de universități din întreaga lume. De exemplu, Școala de Afaceri are programe de schimb cu unele dintre cele mai bune scoli de afaceri din lume. doctorale internaționale și post-doc cercetători, profesori și școli de vară sunt o mărturie puternică pentru oportunitățile noastre.

Aalto școli Universitatea

 • Școala de Arte, Design și Arhitectură
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • Școala de Inginerie Electrică
 • Scoala de Inginerie
 • Facultatea de Stiinta

Taxe de școlarizare

Taxele de școlarizare pentru licență și programe de masterat predate în limba engleză începând cu 1 august 2017 sunt supuse unor taxe anuale pentru cetățenii din afara UE / SEE. Programe predate în limba suedeză sau finlandeză sunt gratuite pentru toți elevii.

Taxele de școlarizare variază între 12 000 15 000 EUR în EUR pe an universitar, în funcție de program:

 • 12 000 EUR pe an universitar pentru programul de gradul International Business BScBA;
 • 15 000 EUR pe an universitar pentru opțiuni de studiu care conduc la o diplomă de master.

programe internaționale de studii în comun au propriile lor taxe de școlarizare și sisteme de burse. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina de web a programelor: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Burse de studiu

Există mai multe modalități de a finanța studiile la Universitatea Aalto. studenții din afara UE / SEE prospective se aplică programelor de masterat programe de masterat Nordic Aalto Universitatea de licență și precum și sunt eligibile pentru a aplica pentru burse acordate din cadrul programului de burse la Universitatea Aalto. Anumite programe internaționale de studii în comun au propriile lor taxe de școlarizare și sisteme de burse. Există, de asemenea, unele posibilități de a aplica pentru o bursă în afara Universității Aalto.

Programul de Burse Universitatea Aalto

Programul de burse Universitatea Aalto urmărește să recunoască studenții non-UE / SEE talentați din întreaga lume, prin acordarea de excelență academică. Bursele pot acoperi 50% sau 100% din taxa de școlarizare. Numărul de burse acordate este limitată și depinde de bugetul disponibil la program.

Universitatea Aalto construiește, de asemenea un sistem de burse de stimulare în care o renunțare suplimentară va fi răsplătiți pentru studenții care au făcut progrese importante în studiile lor.

Solicitanții se aplică pentru burse în același timp în care se aplică pentru opțiunile lor de studiu preferate cu aceeași formă de cerere. Decizia de burse este dată împreună cu decizia de admitere. Deciziile privind bursele acordate sunt realizate pe baza meritelor academice ale studenților selectate pentru a studia în cadrul programelor.

In acest moment, Universitatea Aalto nu oferă burse pentru acoperirea costurilor de trai în Finlanda. Elevii sunt de așteptat să acopere toate cheltuielile de trai (aprox. 800 EUR pe lună) și alte costuri legate de studiu din resurse financiare proprii. beneficiarii de burse trebuie să fie în continuare în măsură să finanțeze costurile lor de viață, conform cerințelor Serviciului de Imigrări finlandez. Studenții care au fost selectate în timpul perioadei de aplicare 2016 programe de masterat de licență învățat limba engleză-sau nu va fi obligat să plătească taxe de școlarizare și nu se pot aplica pentru burse.

Asigurați-vă că pentru a ne urmări pe Snapchat!

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Finlandeză
 • Suedez

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea MSc » Vedea BSc-uri » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru Al Artelor New Media - Design De Joc și De Producție

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Sunteți interesat în procesul de învățare joc de proiectare și de producție cu profesioniști de conducere într-o atmosferă internațională? Design de joc și de producție este un subiect major în cadrul Programului de Master in New Media concentrându-se pe design joc pentru mass-media digitale interactive. Educația este orientată spre proiecte și oferă o posibilitate unică de a dezvolta abilități de design joc în timp ce, de asemenea, construirea de înțelegere conceptuală pe jocuri. [+]

Sunteți interesat în procesul de învățare joc de proiectare și de producție cu profesioniști de conducere într-o atmosferă internațională? Design de joc și de producție este un subiect major în cadrul Programului de Master in New Media concentrându-se pe design joc pentru mass-media digitale interactive. Educația este orientată spre proiecte și oferă o posibilitate unică de a dezvolta abilități de design joc în timp ce, de asemenea, construirea de înțelegere conceptuală pe jocuri. Vă va aprofunda abilitățile bazate pe un plan de studiu personal. Multidisciplinaritate este subliniată de foarte diverse medii ale studenților - se poate aplica cu orice grad de licență, iar studenții includ programatori, artiști 3D, animatori, scriitori de creație, arhitecți și chiar psihologi. Rețeaua de cadru didactic include profesioniști din industria de top joc și savanți joc. Programul este predat în limba engleză, iar studenții se pot scrie teza lor în finlandeză, suedeză sau engleză. rezultatele învățării Competențele de bază pe care elevii vor dezvolta sunt de proiectare, management de proiect, realizarea de prototipuri, cercetare, abilități de lucru în echipă, și abilități mai profunde în domeniul lor de design de joc și de Ca absolvent productia ai înțelegerea de jocuri ca sisteme, capacitatea de a lua o parte cheie într-un grup de producție joc, înțelegerea diferitelor competențe necesare în producția de joc și capacitatea de a analiza critic și de a dezvolta tradițiile stabilite Studiile pot fi completate cu cursuri de la domenii conexe, cum ar fi animație 3D, povestiri interactive si design de interacțiune. Major Subiectul... [-]

Maestru Al Artelor New Media - Design Nou Media și Producție

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Doriți să exploreze oportunități interesante de tehnologie digitală nouă se deschide spre comunicare, interacțiune și exprimare - și de a găsi o carieră în cazul în care vă puteți utiliza creativitatea? New Media Design și producție este un subiect important în cadrul Programului de Master în New Media, concentrându-se asupra artei și design în mass-media interactive. [+]

Doriți să exploreze oportunități interesante de tehnologie digitală nouă se deschide spre comunicare, interacțiune și exprimare - și de a găsi o carieră în cazul în care vă puteți utiliza creativitatea? New Media Design și producție este un subiect important în cadrul Programului de Master în New Media, concentrându-se asupra artei și design în mass-media interactive. Educația se-proiect orientat, care combină practica cu teoria. Vă puteți concentra pe vizualizare dinamica, arta si cultura, design de interacțiune și povestiri interactive & generativă. Programul este pe deplin predat în limba engleză, iar teza de master dvs. poate fi scrisă în limba finlandeză, suedeză sau engleză. rezultatele învățării Absolvenții de la program au capacitatea de a înțelege cerințele complexe ale New Media și abilitățile de colaborare creativă, dezvoltare concept, design si realizare o înțelegere mai largă între discipline, în plus față de o cunoaștere aprofundată într-o singură propria expertiză specială capacitatea de a analiza critic și de a dezvolta tradițiile de proiectare stabilite capacitatea de a extinde competența profesională o fundație bună pentru a continua studiile externe sau de doctorat In timpul studiilor, veți obține familiarizat cu o varietate de instrumente pentru a înțelege caracteristicile noilor media. comunicare academică și scrisul sunt o parte importantă a studiilor, precum și cursuri suplimentare orientate spre cercetare poate fi ales în cazul în care să urmărească o carieră academică. Studenții și cercetătorii sunt încurajați să rețea la nivel internațional, și să aibă o opțiune de a petrece o parte a studiilor în străinătate, prin oricare dintre... [-]

Maestru Al Artelor New Media - Sunet în New Media

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Esti pasionat de descoperirea și extinderea domeniului de proiectare a sunetului în era digitală? Bine ați venit pentru a studia în sunet New Media Major Subiect. Educația este orientată spre proiect, care unește practica cu teoria. Acesta combină arta, design și mass-media aspecte ale sunetului condus, acoperind o gamă largă de discipline, de la design concept de a trăi și de performanță de la povestire la programare. [+]

Esti pasionat de descoperirea și extinderea domeniului de proiectare a sunetului în era digitală? Bine ați venit pentru a studia în sunet New Media Major Subiect. Educația este orientată spre proiect, care unește practica cu teoria. Acesta combină arta, design și mass-media aspecte ale sunetului condus, acoperind o gamă largă de discipline, de la design concept de a trăi și de performanță de la povestire la programare. Predarea este pe deplin în limba engleză, iar studenții pot scrie teza de masterat lor în finlandeză, suedeză sau engleză. Învățare Rezultate Obiectivele de învățare generale de sunet în New Media sunt următoarele competențe de bază, pe care elevii se vor dezvolta în timpul studiilor lor: abilități de management de proiect, abilități de proiectare, transdisciplinare și munca în echipă, abilități competență muzicală și utilizarea creativă a software-ului Studiile la Media Lab sublinia de lucru interdisciplinare si de colaborare, în timp ce abilitățile individuale sunt studiate în ateliere de lucru și prin munca de studio tutored conform unui plan de studiu individual. Veți învăța, de asemenea, teoria referitoare la sunet design și muzică de cultură. comunicare academică și scrisul sunt o parte a studiilor, precum și mai multe cursuri de cercetare pot fi alese dacă sunteți de planificare pentru a deveni un cercetător. Studenții sunt încurajați să rețea la nivel internațional și să aibă o opțiune de a petrece o parte a studiilor în străinătate. Curriculum-ul conține unele software și programare cursuri esențiale, dar, în general, ne așteptăm ca elevii să fie competenți în... [-]

Maestru Al Artelor Vizuale In Cultura Si Arta Contemporana - Cultura Vizuala Si Arta Contemporana (Vicca)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Cultura vizuală și Artă Contemporană se concentrează pe meditații studenților să dezvolte și să contextualizeze propria lor artistice, curatorială sau teoretică. Acesta este deschis artiștilor și practicieni cu diferite medii. [+]

Cultura vizuală și Artă Contemporană se concentrează pe meditații studenților să dezvolte și să contextualizeze propria lor artistice, curatorială sau teoretică. Acesta este deschis artiștilor și practicieni cu diferite medii. Programul explorează noi forme de producție artistică și agenție profesională în domeniul mai larg al artei contemporane și a culturii vizuale. Teoria și practica sunt strâns întrețesute, iar accentul este pus pe dezvoltarea gândirii artistice, curatorială și teoretică a fiecărui student. Programul are două specializări: Visual Cultură și Artă Contemporană (Vicca) și Curating, Management și Art mediator (cummÄ). Vicca majore functioneaza prin intermediul a patru zone de focalizare: Site-uri, simțuri și Situații; Cuvinte și spații; Ființe și lucruri, și cummÄ, din care cummÄ este, de asemenea, un important separat. CummÄ majore se axează pe abilitățile profesionale necesare pentru curatoriat și medierea art. În ambele specializări unele dintre cursuri sunt de asemenea disponibile pentru studenții celuilalt majore. Scopul educației (rezultate ale învățării) Vicca (Cultură vizuală și Artă Contemporană) este un important de doi ani, care face legătura între lumea artei și non-arta. Central pentru programul sunt practici profesionale noi si emergente, care se nasc și dezvoltate în acest nou spațiu de producție cultural. În principalele, arta se face și noi agenții profesionale sunt explorate în domeniul mai larg al culturii vizuale. Universitatea Aalto oferă o foarte bună context multi-academice pentru acest lucru. Arta de a timpurilor noastre funcționează din ce în ce în interacțiune cu cercetarea, planificarea, activismul și dezbatere publică. Scopul Vicca major este de a explora și dezvolta sistematic... [-]

Maestru Al Artelor Vizuale In Cultura Si Arta Contemporana - Curatoriat, Gestionarea și Medierea Artei (cummÄ)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

CummÄ (Curating, Management și Medierea Arta) este o de doi ani, mare transdisciplinară pe arta contemporană și publicurile sale. Acesta oferă o structură pentru reflecție și acțiune, învățare și organizarea în instituțiile de artă și sfera publică. [+]

Notă! Programul De Master în Curating, Management si Arta Medierea (cummÄ) nu va accepta studenți noi pentru anul universitar 2016-2017. Obiectiv de educație CummÄ (Curating, Management și Medierea Arta) este o de doi ani, mare transdisciplinară pe arta contemporană și publicurile sale. Acesta oferă o structură pentru reflecție și acțiune, învățare și organizarea în instituțiile de artă și sfera publică. Scopul nostru este de a explora posibilitățile de a înțelege și schimba paradigmele artei contemporane și lumea din jurul nostru. Astfel, ne-am înțeleg curatoriat, educarea și organizarea ca moduri de a fi activ, de a crea relații și de a fi deschis pentru Întâlniri neașteptate, gândurile și cunoștințe. Studiile cummÄ da elevilor posibilitatea de a învăța cu și de la artiști, activiști, practicieni și teoreticieni. Conținutul este dezvoltat activ în ceea ce privește cerințele în schimbare ale câmpului curatorial și cultural. Am pus un accent deosebit pe dezvoltarea de modalități de a promova propria gândire curatorială, teoretică și educațional fiecărui elev. Modelele noastre pedagogice sunt bazate pe experiența împărtășită și de învățare de explorare și sunt aplicate în scopul de a crea un spațiu deschis, conversație și dialogică de învățare și de a acționa. Studiile dezvolta expertiza profesională cuprinzătoare și inovatoare în curatoriat critică, administrarea și medierea art. Elevii invata pentru a naviga multitudinea peisaje teoretice și practice ale lumii artei. Absolvenți cummÄ sunt profesioniști care sunt capabili de a utiliza cunoștințele lor, atât imaginativ și critic în diverse sarcini și organizații în cadrul scenei de artă contemporană. Rezultatele de... [-]

Maestru Al Artelor Vizuale în Studii Nordice și Educația Artistică (nova)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Studii Vizuale nordice și Educație Artă (NoVA) educă profesioniști și cercetători, pentru a realiza înțelegerea celor mai bune practici nordice și tradiții în domeniul educației artă și comunicare vizuală, și să dea competențe relevante ... [+]

Programul De Master în Studii Vizuale nordice și Educație Artă (NoVA) nu va accepta studenți noi pentru anul universitar 2016-2017. Programul de Master în Studii Vizuale nordice și Art Education (Nova) educa profesioniști și cercetători, pentru a realiza înțelegerea celor mai bune practici nordice și tradițiile în educație artă și comunicare vizuală, și să dea competențe relevante și abilități de interacțiune pedagogice pentru a lucra în eco-culturale și situații educaționale internaționale și medii. NoVA se bazează pe expertiza Nordic, și este deschis pentru studenții internaționali. Perspective nordice sunt legate de discuțiile actuale din domeniul educației artistice internaționale. Studierea într-o altă nordic University College / University pentru unul sau două semestre este o cerință a programului. Studenții sunt responsabili pentru costurile de trai din timpul lor de studiu. Universitățile colaboratoare și departamente sunt: ​​Departamentul de Arte Vizuale Educație la Konstfack, Colegiul Universitar de Arte Craft și Design, Suedia; Departamentul de Artă, Design si Drama Oslo si Universitatea Akershus Colegiul de Stiinte Aplicate, Norvegia; Departamentul de Artă la Aalto Universitatea de Arte, Design si Arhitectura, Finlanda; Departamentul de Comunicare Aalborg University, Danemarca. Fiecare universitate sau colegiu universitar are o experiență semnificativă și o capacitate de artă și / sau educație media la nivel național. Competențelor între și între instituțiile oferă o gamă largă de domenii de studiu, inclusiv pedagogia critică și conștientizare socială și culturală; didactica de artă contemporană, tehnologia digitală, și TIC; proiect orientat, de colaborare, bazată pe probleme, și locul de muncă pe bază de participativ; dezvoltarea durabilă; interculturală și... [-]

Maestru Al Artelor în Design De Colaborare Si Industriale

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în colaborare și design industrial (CoID) se axează pe rolul de design în societate. Acesta oferă abilități de a lucra în calitate de antreprenori de design și într-o serie de roluri in cadrul industriei, de afaceri, comunități, educație și guvern. [+]

Interesat de extinderea design industrial cu abordări axate pe factorul uman, gândire strategică și de cercetare? Accesați colaborativă și programul Industrial Design site-ul web coid.aalto.fi pentru povestiri interesante despre proiecte CoID studenților inovatoare, comunitatea studenților, și mai multe informații despre cursurile și membrii facultății. Scopul educației (rezultate ale învățării) Rezultatele de conținut Programul de Master în colaborare și design industrial (CoID) se axează pe rolul de design în societate. Acesta oferă abilități de a lucra în calitate de antreprenori de design și într-o serie de roluri in cadrul industriei, de afaceri, comunități, educație și guvern. Programul se extinde de design industrial în design de interacțiune, design de servicii, co-design și alte domenii emergente în care activitățile de proiectare poate îmbunătăți calitatea mediului și a vieții oamenilor. Elevii învață abilități empatice, critice, strategice și tehnice necesare în procesele de inovare de proiectare. Ele sunt, de asemenea, încurajați să exploreze noi roluri în industria de design. Rezultatele de calificare Programul CoID percepe de design ca o activitate de colaborare centrată pe om și multidisciplinară. Acesta oferă studenților săi de competențe creative-cadru probleme, de rezolvare a problemelor, și munca în echipă. Pe durata programului, elevii își dezvoltă o înțelegere de proiectare în ceea ce privește cultura contemporană și sistemul de inovare, fie el local sau global, privat sau public. Elevii obține o capacitate de a proiecta, lucrări de proiectare plumb, și să colaboreze cu non-designeri, și, astfel, a obține aptitudinile necesare pentru a modela schimbarea în comunitățile contemporane și companii. Elevii sunt instruiți... [-]

Maestru Al Artelor în Design De Comunicare Vizuala

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Comunicare vizuală se schimbă rapid. gândire de proiectare include acum noi forme, cum ar fi povestiri, experiențe, și de vizualizare a datelor. Programele noastre reprezintă o disciplină trans-media extinse de comunicare și de exprimare. Când vine vorba de povești, multe reclame le au: Graphic Designeri, autori, Animatoare, romancieri grafice, și pentru copii ilustratori de carte. Fii un explorator care utilizează elemente vizuale pentru a crea un conținut original, convingătoare în principalele noastre narațiunii vizuale. De asemenea, cererea pentru infografica bine concepute se extinde. Informațiile noastre majore de proiectare are aplicații mult dincolo de profesiile de proiectare tradiționale. Aplicați pentru a face mesaje bazate pe date care canta. [+]

Comunicare vizuală se schimbă rapid. gândire de proiectare include acum noi forme, cum ar fi povestiri, experiențe, și de vizualizare a datelor. Programele noastre reprezintă o disciplină trans-media extinse de comunicare și de exprimare. Când vine vorba de povești, multe reclame le au: Graphic Designeri, autori, Animatoare, romancieri grafice, și pentru copii ilustratori de carte. Fii un explorator care utilizează elemente vizuale pentru a crea un conținut original, convingătoare în principalele noastre narațiunii vizuale. De asemenea, cererea pentru infografica bine concepute se extinde. Informațiile noastre majore de proiectare are aplicații mult dincolo de profesiile de proiectare tradiționale. Aplicați pentru a face mesaje bazate pe date care canta. rezultatele învățării La câștigul salarial gradul de master, studenții vor fi capabili să: să aplice cunoștințele și abilitățile de proiectare în producțiile multidisciplinare în domeniul comunicării vizuale. Aceste producții s-ar putea lua forma de vizualizare de informații, design-concept, narațiune vizuală sau de design, care este de investigație și critică în natură; utilizeze analiza vizuala, metodologii de cercetare de proiectare și de scris academice pentru a răspunde la întrebări legate de cercetare-proiectare; angajeze alte discipline și industrii folosind gândire de proiectare și metode, autor atât de conținut și formă, în scopul de a răspunde cu naratiuni de proiectare orientate; situăm răspunsuri de proiectare în contexte culturale, sociale, conceptuale și ecologice care utilizează cercetări etnografice pentru a crea o conștientizare a utilizatorilor și audiențe, atât locale, cât și la nivel mondial, cu o sensibilitate la perspective culturale și o buclă de feedback empatic. Elevii cu... [-]

Maestru Al Artelor în Design Pentru Teatru, Film și Televiziune - Costume

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Design Major costum Programul de Master in Design pentru Teatru, Film și Televiziune are ca scop crearea viitorilor profesioniști pentru domeniul de costume, sprijinirea dezvoltării unei viziuni artistice dinamice și o abordare orientată spre cercetare pentru artele spectacolului și filmul media și industriile creative. [+]

V-ar plăcea să studieze costume în prim-planul câmpului? Sunteti interesat de explorarea costum dintr-o perspectivă bazată pe practică, care stimulează mintea spre noi concepte și idei? Vrei să fii parte din evenimente internaționale pentru domeniul costum? Design Major costum Programul de Master in Design pentru Teatru, Film și Televiziune are ca scop crearea viitorilor profesioniști pentru domeniul de costume, sprijinirea dezvoltării unei viziuni artistice dinamice și o abordare orientată spre cercetare pentru artele spectacolului și filmul media și industriile creative. Obiectiv de educație Design Major Costum de Programul de masterat în Design pentru Teatru, Film și Televiziune se concentrează pe dezvoltarea personală a studenților în practica artistică, prin anchetă creativă și colaborare, teoretice și de gândire critică, și are ca scop competența lor profesională ca designeri de costume în proiecte pentru ecran și artele spectacolului. Studiile sunt îmbogățite în mod continuu și actualizat cu noi practici de design, noile tehnologii și cercetarea de ultimă oră în domeniu. Un student care absolvenți de program de masterat este în măsură să: Să demonstreze o cunoaștere detaliată și de înțelegere a costum în practică creative contemporane de performanță live și legate de mass-media. Ia un rol activ ca designer de costume in productii artistice în diverse domenii ale artelor spectacolului, în film, televiziune și alte CAMERA și proiecte bazate pe media, precum și în proiecte creative într-un context mai larg de performanță. Experiment pe noi concepte pentru crearea de costume, iniția și propune noi idei artistice în design de costume în diferite contexte... [-]

Maestru Al Artelor în Durabilitate Creativă

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master International în Creative Durabilitate (CS) este un program de studii de master în comun la Școala de Arte, Design și Arhitectură, Școala de Afaceri și Facultatea de Inginerie. Provocări globale și locale, precum și complexitatea scenarii de viitor necesită consolidarea abordarea multidisciplinară și inter-corelarea aspectelor de mediu, economice, socio-culturale în domeniul educației. [+]

O Programul internațional Master în Creative Durabilitate (CS) este gradul program de master comun la Școala de Arte, Design și Arhitectură, Școala de Afaceri și Facultatea de Inginerie. Provocări globale și locale, precum și complexitatea scenarii de viitor necesită consolidarea abordarea multidisciplinară și inter-corelarea aspectelor de mediu, economice, socio-culturale în domeniul educației. Programul Durabilitatea creativ oferă o platformă de învățare multidisciplinară în domeniul arhitecturii, al mediului construit, de afaceri, design și imobiliare pentru a face față provocărilor de durabilitate semnificative, cum ar fi schimbările climatice, deficitul de resurse, sărăcia la nivel global, inegalitatea socială și economică, precum și adaptarea la schimbările socio-economice globale rapide. Programul CS reunește studenți din diferite domenii pentru a studia în echipe multidisciplinare, care creste intelegerea de medii diferite și oferă studenților oportunități de colaborare cu proiecte de cercetare, companii, organizații și studenți din alte discipline. CS studenții vor absolvi cu grade de Master of Arts. Programul CS este de asemenea oferit ca studii de subiect minor pentru studenții de la Universitatea Aalto. rezultatele învățării Abordarea multidisciplinară: Elevii învață să se adapteze cunoștințele, abilitățile și noi abordări pentru a ajunge la soluții colaborative bazate pe durabilitate ecologică, economică și socio-culturale. Abordare sistemică: Elevii învață să pună în aplicare gândirea sistemică în rezolvarea problemelor și sarcini de proiectare, care creează o nouă înțelegere holistică a situațiilor complexe și a infrastructurilor critice în societate. Accentul se pune pe conștientizare la nivel mondial în cadrul comunităților locale și modificarea simultană a diferitelor aspecte ale durabilității. gândire de proiectare: Elevii... [-]

Maestru Al Artelor în Film și Televiziune - Cinematografie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

În Programul De Master în Film și Televiziune, maior în Cinematografie, studentul adâncește competența lui / ei profesională pentru a realiza o măiestrie mai mare a globale artistice, producția și entitatea tehnică de domeniul său profesional / ei în diverse producții de film, televiziune și publicitate. [+]

Obiectiv de educație În Programul De Master în Film și Televiziune, maior în Cinematografie, studentul adâncește competența lui / ei profesională pentru a realiza o măiestrie mai mare a globale artistice, producția și entitatea tehnică de domeniul său profesional / ei în diverse producții de film, televiziune și publicitate. Un student al cinematografiei are o măiestrie amplă a mijloacelor de expresie artistică, metode cinematografice și concepte tehnice dificile, echipamente și metode de lucru. In plus, studentul devine familiarizat atât cu schimbarea rolului cineast și, de asemenea, utilizarea unor noi metode și tehnologii de lucru artistice și tehnice, împreună cu cercetarea inovatoare, în legătură cu ele. Scopul educației este acela de a consolida punctele forte și dezvoltarea personală studentului în conformitate cu viziunea artistică personală, aprofundarea abilităților de cooperare cu alte persoane responsabile pentru activitatea de film artistic, și să ofere abilitățile necesare pentru munca de cercetare independente. Mai multe despre limba de predare Limba de predare în Programul de Master în Film și Televiziune, major în cinematografie este finlandez. Cu toate acestea, o parte din cursurile sunt predate în limba engleză. Gradul poate fi completat în limba engleză. Conținut educație În timpul educației, viziunea personală a studentului este întărită cu accent pe competență și cinematografie cooperare abilități artistice-tehnice. Descrierea postului cineast este consolidat și adâncit în module de studiu și exerciții de atelier extinse de master, atât în ​​Finlanda și la nivel internațional și prin intermediul unor cursuri de tehnologie profesională și exprimare artistică. Educația se bazează în principal pe... [-]

Maestru Al Artelor în Film și Televiziune - Editare De Film

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Major Film de editare, parte a programului de Master în Film și Televiziune, este o continuare a studiilor de licență în editare de film. Studii de licență în acest majore oferi o buna baza pentru studiile de masterat. [+]

Obiectiv de educație Major în Editare de film, Parte a programului de Master în Film și Televiziune, este o continuare a studiilor de licență în editare de film. Studii de licență în acest majore oferi o buna baza pentru studiile de masterat. Fundamentul tehnic, expresiv și profesionale pentru editare de film a fost stabilit în cadrul studiilor de licență. Scopul de gradul MA este de a dezvolta student într-un expert de vizionare și de a vedea, un povestitor și un artist. Stăpânirea structura și expresia unui documentar de lung metraj și un film de lung metraj de ficțiune sunt la baza învățăturii. Gradul MA oferă, de asemenea, posibilitatea de a se specializa în post-producție digitală, animație și film experimental. Scopul educației este de a conferi o capacitate pentru continuarea studiilor ulterioare. Scopul studiilor de masterat este faptul că studentul descoperă propriul său mod / de lucru și este capabil să planifice utilizarea timpului în mod corespunzător în timpul procesului de editare într-o mare de producție. În cadrul studiilor de editare de film, elevul învață să stăpânească legate de producție și tehnice entitate artistică, din domeniul profesional lui / ei prin predare curs și exerciții, care devin, treptat, mai exigente. Scopul predării este de a consolida abilitățile și dezvoltarea și gândirea critică studentului în conformitate cu viziunea artistică. Absolvenții cu un important în film Editarea poate procesa structura unui film de lungime întreagă și de a gestiona cantități mari de materiale, programa propria lor muncă în raport cu cerințele de producție.... [-]

Maestru Al Artelor în Film și Televiziune - Film De Design De Sunet

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Un designer de sunet și câștiguri inginer de sunet o cunoaștere cuprinzătoare a practicilor, mijloacelor de expresie artistică, echipamente tehnice și concepte teoretice în / propriul său domeniu. [+]

Obiectiv de educație Programul de master în film și televiziune, artiști majore în tren Film Sound design și profesioniști pentru a lucra ca designeri de sunet și ingineri de sunet în toate domeniile de producție de film. Scopul studiilor de masterat este de a îmbunătăți abilitățile studentului, în special în domeniul designului de sunet. Studentul capătă o mai bună înțelegere și stăpânirea de artistice, producția și conținutul tehnic zonei profesionale lui / ei prin intermediul modulelor de curs și de muncă practică, care crește în mod constant la nivelul de dificultate. Un designer de sunet și câștiguri inginer de sunet o cunoaștere cuprinzătoare a practicilor, mijloacelor de expresie artistică, echipamente tehnice și concepte teoretice în / propriul său domeniu. Un obiectiv cheie al educației este de a dezvolta în continuare talentele și personalitatea elevului, îi conferă aptitudini artistice și tehnice suplimentare și cunoștințe de bază ale câmpului și istoria ei, și de a dezvolta abilități de management și o cercetare de aptitudini de lucru. abilități esențiale pentru a fi învățate sunt dramaturgică audiovizuale și gândirea conținut în expresie cinematografică, capacitatea de a înțelege un sunet și spațiu, abilități de management, abilități de comunicare și cooperare, design de sunet și de gestionare a conceptului dramaturgică și procesul de realizare tehnică pentru un film de lung-metraj, o cunoașterea mai profundă a tradițiilor și a tendințelor moderne în domeniul lui / ei, precum și capacitatea de a gândi critic și analitic. Dupa ce a absolvit programul de master, un designer de sunet are... [-]

Maestru Al Artelor în Film și Televiziune - Film Documentar

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Scopul Programului de Master în film și televiziune, major în film documentar este de a instrui vizionare regizori de film documentar care creează viitorul domeniu. [+]

Obiectiv de educație Scopul Programului de Master în film și televiziune, major în film documentar este de a instrui vizionare regizori de film documentar care creează viitorul domeniu. În studiile universitare de masterat, elevii aprofundeze viziunea lor cu privire la teoria, istoria și expresie contemporana in genul, și de a dezvolta competențele lor în raport cu domeniul profesional în schimbare de film documentar. O înțelegere mai largă a dezvoltării în domeniu și posibilitățile sale de viitor este construit pe temelia de competență directorului în lui / rolul profesional. Direcția de film diploma MA este un cadru important în care elevii consolida specializarea lor în domeniul profesional al genului și să ia parte la dezvoltarea unui tradiție de exprimare. Un absolvent, cu un major în film documentar (programul de master) este în măsură să: lucra ca independent regizor de film documentar, profesor, instructor sau să fie angajați în sarcini profesionale aplicate în profesia de film documentar (cum ar fi festivaluri, finanțarea, distribuția, producția, producția de filme comandate) identificarea / stilul său ca director Intrebare si dezvolta practici în domeniul întrebare și să reflecteze asupra tradițiile din / domeniul său și se aplică pentru studii suplimentare de film. Mai multe despre limba de instruire Limba de instruire în Programul de masterat în film și televiziune, major în film documentar este finlandeza. Cu toate acestea, o parte din cursurile sunt predate în limba engleză. Gradul poate fi completat în limba engleză. Conținut educație Maiorul în film documentar permite studentului de a aprofunda lui... [-]

Maestru Al Artelor în Film și Televiziune - Film și Televiziune Care Produc

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Scopul programului de Master în Film și Televiziune, importante în film și televiziune Producătoare este de a aprofunda aptitudinile studentului în direcția lui / ei aleasă - față de antreprenoriat audiovizual independent, un proiect de cercetare sau dezvoltare în domeniul producătoare de film ... [+]

Obiectiv de educație Scopul Programului de Master în film și televiziune, majore în film și televiziune de productie este de a aprofunda abilitățile elevului în lui / direcție aleasă - spre antreprenoriat audiovizual independent, un proiect de cercetare sau dezvoltare în domeniul producerea de film, o înțelegere mai profundă a conducere artistic sau de competență avansat echivalent planificate împreună cu elevul. După studii, studentul posedă abilitățile necesare pentru a realiza și conduce de film și producții de televiziune de înaltă calitate și a dobândit competențe speciale în lui / zona ei personală de specializare, care face posibilă munca într-o profesie în schimbare și dezvoltare vizionar de metode de exploatare în câmp. Mai multe despre limba de instruire Limba de instruire în Programul de masterat în film și televiziune, majore în film și televiziune de productie este de finlandeză. Cu toate acestea, o parte din cursurile sunt predate în limba engleză. Gradul poate fi completat în limba engleză. Conținut educație Cadrele didactice și elevii planifica conținutul educației prin intermediul discuțiilor PSP. Punctul de plecare pentru educația este dorința proprie a studentului de a dezvolta și conduce lui / competențe profesionale în domeniul de film și televiziune, precum și producerea de modulele construite în jurul acestui. La începutul studiilor de masterat, se face un plan în ceea ce privește proiectele incluse în studiile realizate și la școală și temele generale, metoda de realizare și schema terapeutică pentru rapoartele și eseuri scrise coroborate cu studiile. Studenții de master se familiarizeze cu specializările de... [-]

Maestru Al Artelor în Film și Televiziune - Regie De Film

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de master în film și televiziune, majore în Regie Film consolida abilitățile generare de idei, de dezvoltare idee, storybuilding si naratiune abilitatile directorului studentului, în plus față de dezvoltarea stilului cinematografic personal al regizorului și identitatea regizoral. [+]

Programul de Master în Film și Televiziune, major în regie nu va accepta studenți noi pentru anul universitar 2017-2018. Obiectiv de educație Programul de master în film și televiziune, majore în regie de film consolida abilitățile generare de idei, de dezvoltare idee, storybuilding si naratiune abilitatile directorului studentului, în plus față de dezvoltarea stilului cinematografic personal al regizorului și identitatea regizoral. Studiile de masterat în Film, aprofundarea competenței de producție a studentului și de a oferi aptitudinile necesare pentru a regiza un film de lung metraj. Mai multe despre limba de instruire Limba de predare în Programul de Master în Film și Televiziune, major în regie de film este finlandeza. Cu toate acestea, o parte din cursurile sunt predate în limba engleză. Gradul poate fi completat în limba engleză. Conținut educație În studiile de masterat în cele mai importante în regie de film, studentul dezvoltă gândirea lui / ei artistică și viziune cinematografică. Studiile cuprind module de studiu tematice cu o schimbare de conținut. Modulele de studiu sunt împărțite în perioade teoretice de predare și lucrări de atelier sau combinații ale acestor două elemente. Unele dintre aceste studii sunt laboratoare construite în jurul unei singure teme centrale, în scopul de a dezvolta abilități de cercetare și sunt realizate împreună cu una sau mai multe specializări. In timpul cursurilor de master, studentul dezvoltă gândirea artistică lui / ei, studiază idiomatics de film, structura și examinează punctele de plecare pentru munca lui / ei artistică personală mai în detaliu. O discuție cu... [-]

Maestru Al Artelor în Film și Televiziune - Scenariu

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

În Programul de Master în Scenaristică, studiile de student în mai mare profunzime probleme de ordin teoretic centrale și moduri artistice ale expresiilor în domeniu și obține abilitățile necesare pentru a aplica această învățare în propria lor muncă scenaristică. [+]

În Programul de Master în Scenaristică, studiile de student în mai mare profunzime probleme de ordin teoretic centrale și moduri artistice ale expresiilor în domeniu și obține abilitățile necesare pentru a aplica această învățare în propria lor muncă scenaristică. Abilitățile necesare pentru diferite sarcini și roluri de lucru, cum ar fi de lucru ca dramaturg, sunt întărite prin proiecte individuale, grupuri de lucru, studii internaționale și proiecte de cooperare cu alți actori din domeniu, care sunt implicați în activități artistice și de producție. Masteranzii dobândește, de asemenea, competențe prin implicarea în activități de cercetare. Obiectiv de educație Studenții de master în Scenaristică dezvolta capacitatea lor de a produce de înaltă calitate și de muncă artistic semnificativ și sunt capabili să aplice această capacitate în procesul de producție artistică și grupuri de lucru legate de. Studenții de master se familiarizeze cu problemele teoretice centrale în domeniul și de a dobândi competențele necesare pentru activitățile de cercetare. Scopul educațional în domeniul scenarii pentru film și televiziune este pentru absolvenții să fie capabil să lucreze profesionist în domeniu și de cercetare și reînnoiască domeniul actual de experiență umană, în care viața este mai planificat, produs, și înregistrate în scris decât niciodata. Program de gradul de master direcționează pe elevi să se angajeze în structurile intelectuale și sociale profunde asociate cu moduri de exprimare artistică, cu accent special pe utilizarea de animație în scenaristică, în timpul procesului de studiu, și în cercetare. Mai multe despre limba de instruire Limba de instruire în Programul de... [-]

Maestru Al Artelor în Fotografie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Bine ați venit la programul de Master în Photograhy de la Universitatea Aalto! Programul nostru oferă o educație de nivel înalt, iar studiile permit dezvoltarea de competențe profesionale avansate, abilitățile expresive și de gândire teoretică. [+]

Bine ați venit la programul de Master în Photograhy de la Universitatea Aalto! În Școala de Arte, design și arhitectură, teoria întâlnește practica. Universitatea este situat în zona metropolitană Helsinki, în Finlanda. Programul nostru oferă o educație de nivel înalt, iar studiile permit dezvoltarea de competențe profesionale avansate, abilitățile expresive și de gândire teoretică. O viziune artistică puternică și capacitatea de a gândi conceptual sunt obiective cheie ale programului. Studenții își pot dezvolta abilitățile lor artistice și profesionale cu fotografia prin propria lor practică. Școala se concentrează pe învățarea prin misiuni practice și proiecte și teorii. Unitatea noastră este casa Școlii de la Helsinki și la conferința internațională de cercetare de la Helsinki Photomedia. Obiectiv de educație Rezultate de conținut: Studentul consolidează ei / lui abilitățile de exprimare anterioare, viziune artistică și profesională competențe Studentul dobândește o înțelegere generală a domeniul fotografiei și pot referi / activitățile sale să-l Absolvenții programului de Master în Fotografie înțeleagă multe utilizări diferite și caracteristicile speciale ale unei fotografii și poate lucra cu ei într-un mod profesionist. Rezultatele de calificare: Studentul produce expresie fotografică cu conținut ridicat de calitate tehnică și Studentul poate utiliza diferite procese de publicare fotografie si platforme Elevul este capabil să rețea nivel național și internațional și să prezinte / competența sa de a altor actori din domeniul fotografiei Competențe academice: Studentul cunoaște elementele de bază ale teoriei fotografie El / ea poate scrie textul de investigație și de a folosi surse de informații El / ea știe tendințele și... [-]

Maestru Al Artelor în Lumea Modei, îmbrăcăminte și Design Textil

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul se adâncește și extinde abilitățile studenților în modă, îmbrăcăminte, textile si design de colectare la un nivel artistic și profesional ridicat, gândire strategică, precum și crearea, coordonarea și conducerea de moda si concept de design a proceselor. [+]

gândire holistică, creativitatea și inovația în centrul de moda, Îmbrăcăminte și textile Studii. Sunteți interesat să exploreze mai mult? Vizitează moda, Îmbrăcăminte și Programul de textile site - ul http://fact.aalto.fi/ pentru curs scoate în evidență, efecte vizuale interesante ale studenților noștri lucrează și mai multe informații despre oportunitățile de studiu și membri ai facultăților. Scopul educației (rezultate ale învățării) Rezultatele de conținut Programul se adâncește și extinde abilitățile studenților în modă, îmbrăcăminte, textile si design de colectare la un nivel artistic și profesional ridicat, gândire strategică, precum și crearea, coordonarea și conducerea de moda si concept de design a proceselor. Elevii dezvolta viziune și de gestionare a aptitudinilor creative ca bază pentru proiectarea portofoliului prin crearea de moda, îmbrăcăminte și modele de textile și de colectare. Procesul de proiectare este include întreaga cale de la concept si design initial la marketing și vânzări. Creativitate și idei noi, gândire înainte sunt accentuate la fiecare pas al procesului. La baza programului este înțelegerea sistemului de moda și impactul acesteia asupra societății și de afaceri. Elevii sunt provocați să exploreze posibilitățile de noi tehnologii si solutii de design inovatoare în suporturi fizice și digitale. Rezultatele de calificare Elevii învață să combine un design, comerț, industrie și cercetare pe bază de approaches.Artistic și strategii de rezolvare a problemelor creative și tehnici în stăpânirea siluete, structuri și materiale sunt o parte a studiilor. Elevii învață o abordare experimentală și conceptuală la crearea de moda, îmbrăcăminte, proiectare suprafață și culoare colecții de un standard internațional de... [-]

Maestru Al Artelor în Managementul Afacerilor Internaționale De Design

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de master în Business Design Management Internațional (IDBM) este o ofertă de 120 de credite ECTS comun între Universitatea Aalto Școala de Arte, Design si Arhitectura, Facultatea de Științe, și School of Business. [+]

http://idbm.aalto.fi/ Obiectiv de educație Programul de master în Business Design Management Internațional (IDBM) este o ofertă de 120 de credite ECTS comun între Universitatea Aalto Școala de Arte, Design si Arhitectura, Facultatea de Științe, și School of Business. Programul este predat în întregime în limba engleză. Primul an de studii este format dintr-un set de module intensive de studiu obligatoriu în toate cele trei școli și necesită un angajament cu normă întreagă. Al doilea an de studii este mai flexibile pentru a răspunde nevoilor și intereselor individuale. IDBM dezvolta expertiza in managementul afacerilor la nivel mondial proiectare printr-o colaborare multidisciplinară și de învățare, care intersectează domeniile de afaceri, design și tehnologie. Programul pune accentul pe importanța designului ca factor-cheie competitiv, legat cu tehnologie de ultimă oră și competența de afaceri. Studenții dobândi competențe de management strategic și operațional de proiectare; spori abilitățile individuale să recunoască și să recunoască valoarea diferitelor mentalităților, seturi de competențe și practicile altor profesii. Realizarea de competențe sistemice necesită o înțelegere a aptitudinilor multidisciplinare în contextul globalizării, abilități în previziune strategică și de cunoștințe cu privire la metodele de dezvoltare agile. Elevii învață să înțeleagă problemele legate de crearea și aplicarea noilor cunoștințe în cadrul și între domenii. Ei învață să gestioneze ambiguitatea proiectelor reale de viață prin gândire integratoare, procese de proiectare, și diversitatea trans-culturale. Aceștia câștigă o capacitate de învățare și competență de dezvoltare individuală, team-situat și la nivel de comunitate. Ele dezvoltă capacități de a gestiona și conduce inițiative și a altor persoane;... [-]

Maestru Al Artelor în Produs și Proiectarea Spațială

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul educă designeri cu o personalitate distinctă de design. Elevii vor învăța să gestioneze procesele de proiectare, să învețe despre reglementările în construcții, cunoștințele, aptitudinile materiale în compoziția 3D, și să înțeleagă spatialitatea de oameni și produse. [+]

http://psd.aalto.fi/ Obiectiv de educație Rezultatele de conținut Programul educă designeri cu o personalitate distinctă de design. Elevii vor învăța să gestioneze procesele de proiectare, să învețe despre reglementările în construcții, cunoștințele, aptitudinile materiale în compoziția 3D, și să înțeleagă spatialitatea de oameni și produse. Ei aprofunda abilitățile învățate în studii de licență și să extindă cunoștințele lor în design spațiale, design de mobilier sau design de produs. Ei învață să practice de proiectare în mediul operațional larg de dezvoltare a produsului, de afaceri, și de cultură. Rezultatele de calificare Elevii învață să interpreteze și să transforme mediul de viață și cultura prin înțelegere și competențe profesionale. Ei dezvolta o perspectivă artistică și designerly, să învețe să stăpânească procesul de design creativ, și să aprofundeze experiența lor în materiale, cunostinte de tradiție proiectare, și discuții cultural. Programul trenurilor studenților în expresie de design personal, le oferă posibilitatea de a stăpâni procesele de proiectare, precum și de a înțelege tradiția disciplinei și prezența ca o bază pentru curiozitate și experimentare. Elevii sunt de asemenea, instruit pentru a dezvolta abilități tehnice, estetice și de cercetare pentru a sprijini procesul de proiectare. Ei devin competentă în explorarea tehnologii și vizualizarea, crearea și demonstrând concepte inovatoare și experiențe folosind cele mai recente tehnologii. Ei devin profesioniști versat în tradiția de design, cu competențe în lucrul în echipă multidisciplinară. competențe academice Programul îmbunătățește abilitățile de prezentare elevilor în scris și vizualizare. Elevii învață abilități în probleme de stabilire și de rezolvare a problemelor relevante pentru produsul... [-]

Maestru Al științei în Design Pentru Teatru, Film și Televiziune - Design De Producție

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Majore în proiectarea de producție implică formarea designeri artistice, care sunt responsabili pentru entitatea vizuală, operațională și producția unui film de producție. [+]

Obiectiv de educație Majore în proiectarea de producție implică formarea designeri artistice, care sunt responsabili pentru entitatea vizuală, operațională și producția unui film de producție. Scopul educației este de a găsi și de a spori viziunea artistică personală a elevului, să se extindă competența lui / ei profesională și / sau de specializare și de a furniza competențe necesare pentru studii de doctorat. Împreună cu amplă competențe profesionale, obiectivul este de a obține abilitatea de a dezvolta câmpul propriu al studentului într-un mod creativ și independent. masteranzi sunt de așteptat să lucreze în mod independent și să joace un rol activ în planificarea studiilor lor. Un obiectiv-cheie al studiilor universitare de masterat în design de producție este de a sprijini obiectivele personale ale elevului și să consolideze competența studenților cu diferite medii în domeniul designului de producție precum și să le direcționeze în alegerea lor de specializare. Un alt scop este acela de a încuraja elevul să aducă cu îndrăzneală mai departe perspectiva lui / ei cu privire la colaborarea artistică în ansamblul său. Un absolvent al programului de masterat în Design de producție va fi în măsură să lucra ca designer de producție în solicitarea de film și producții de televiziune gestiona entități artistice largi îndruma și motiva grupul de lucru de punere în aplicare a desenelor aprofunda expresia artistică lui / ei extinde / abilitățile sale prin evoluțiile din domeniu și a noilor cerințe, (de exemplu, proiectarea de producție digitală, noi forme narative pentru film și televiziune) dezvoltarea... [-]

Maestru Al științei în Design Pentru Teatru, Film și Televiziune - Proiectare Pentru Artele Spectacolului

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

munca scenografa implica recreere constantă a lumii și de a face lucrurile vizibile. Scenografa este un artist care lucrează cu sensurile, natura vizuala, funcționalitatea și proprietățile dramatice ale spațiilor fizice. Lucrarea a implica concentrat de proiectare a timpului și a spațiului de performanță, în care materialul și metodele conceptuale sunt folosite pentru a crea un loc, de mediu și / sau condițiile de performanță. [+]

munca scenografa implica recreere constantă a lumii și de a face lucrurile vizibile. Scenografa este un artist care lucrează cu sensurile, natura vizuala, funcționalitatea și proprietățile dramatice ale spațiilor fizice. Lucrarea a implica concentrat de proiectare a timpului și a spațiului de performanță, în care materialul și metodele conceptuale sunt folosite pentru a crea un loc, de mediu și / sau condițiile de performanță. Scenografiei atât construiește lumea spectacolului și deschide spațiul fizic în ansamblul său, iar lucrările se desfășoară împreună cu cei responsabili pentru alte domenii de producție, cum ar fi iluminatul și sunetul și cu artiștii înșiși. Domeniul artelor spectacolului este compus din teatru, operă, arta performance, dans și circ, precum și noi forme de performanță, care sunt încă în curs de elaborare. Alături de artele spectacolului, scenografia este, de asemenea, extinde într-un muzeu și expoziție de design, diferite tipuri de evenimente și jocuri, și, de asemenea, arta de mediu și comunitate. Obiectiv de educație Programul oferă abilitățile necesare pentru activitatea scenografică provocatoare în domeniul artelor spectacolului și se aplică aceste competențe într-un mod divers la noi domenii interdisciplinare de artă. Domeniul artelor spectacolului este compus din teatru, operă, arta performance, dans și circ, precum și noi forme de performanță, care sunt încă în curs de elaborare. Alături de diferitele tipuri de artă performante, scenografiei se extinde, de asemenea, într-un muzeu și expoziție de design, diferite tipuri de evenimente și jocuri, și, de asemenea, arta de mediu și comunitate. Scopul este de a aprofunda viziunea artistică dobândite în... [-]

MSc

Inginerie De Comunicații - Master în științe Informatice, De Comunicare și Informare

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Comunicații de inginerie majore se concentrează asupra comunicațiilor și tehnologiei în rețea, rețele de afaceri și de comunicații centrate umane. În funcție de interesul dumneavoastră, vă puteți concentra studiile mai mult spre tehnologii Internet, Wireless Communications sau Communications Ecosistemelor. [+]

Tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), se află în fruntea revoluției digitale, care transformă radical lumea așa cum o cunoaștem noi. Există o nevoie constantă de ingineri de comunicații bine rotunjite, cu o mare cunoaștere a fundamentelor tehnologice, în profunzime abilități de programare, și înțelegere solidă a dinamicii de afaceri. La Aalto poti deveni un joc schimbător de adevărat în domeniu. programul de studiu Comunicații de inginerie majore se concentrează asupra comunicațiilor și tehnologiei în rețea, rețele de afaceri și de comunicații centrate umane. În funcție de interesul dumneavoastră, vă puteți concentra studiile mai mult spre tehnologii Internet, Wireless Communications sau Communications Ecosistemelor. Wireless Communications: Vei afla mai multe despre arhitecturi moderne fără fir sistem de comunicații (LTE, 5G), metode de procesare a semnalului, metodele de control al resurselor și aspectele conexe de gestionare a spectrului de frecvențe. De asemenea, veți obține mâinile pe experiența cu starea de echipamente de laborator de artă și se pot implica cu software-ul este definit de implementare pe suport radio și de muncă de experimentare. Tehnologii Internet: Vei învăța cum Internetul funcționează cu adevărat și evoluează, precum și modul în care să proiecteze și să implementeze noi protocoale și servicii, precum și securizarea rețelei. Noi acoperim fix, rețelele de telefonie mobilă, corporate și larg și utilizarea acestora pentru aplicațiile curente și viitoare. Veți învăța, de asemenea, modul în care rețelele pot fi virtualizate. Ecosistemul comunicatii: Vei afla mai multe despre afaceri operatorul, pentru a efectua o analiză tehnico-economică a sistemelor și serviciilor de comunicații și... [-]

Maestru Al științei în Apă și Ingineria Mediului

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Apă și ingineria mediului este, în esență, despre a face lumea să funcționeze. Cu resurse naturale limitate și o creștere a cererii de apă, hrană, energie și adăpost, ne uităm la metode practice de a dezvolta societatea intr-un mod durabil. Noi combina o bază tehnică puternică, cu o înțelegere corectă a unui context social mai larg. Scopul final al programului nostru este acela de a asigura o societate durabilă și funcțională. [+]

Apă și ingineria mediului este, în esență, despre a face lumea să funcționeze. Cu resurse naturale limitate și o creștere a cererii de apă, hrană, energie și adăpost, ne uităm la metode practice de a dezvolta societatea intr-un mod durabil. Noi combina o bază tehnică puternică, cu o înțelegere corectă a unui context social mai larg. Scopul final al programului nostru este acela de a asigura o societate durabilă și funcțională. Esti interesat de multe lucruri? Programul de Master nostru este multidisciplinar, reunind cele mai bune de apă și ingineria mediului și oferind o vedere de ansamblu a câmpului. Educația noastră combină teoria cu practica, inclusiv hands-on de muncă de laborator, studii de caz și munca de proiect. Noi colaboram cu alte programe de masterat în Aalto, și vă recomandăm să mergi pentru schimburi de studenți să își diversifice opiniile și abilitățile. Doriți să creați propria specializare în câmpul nostru? Programul nostru este centrat pe student, folosind medii variate ale elevilor noștri. Domeniul nostru este diversă și aveți mai multe posibilități de a continua cariera ta. Pentru a se asigura că va studia lucruri care sunt emotionata, aveți posibilitatea să proiectați propria cale de studiu. Procesul nostru portofoliu personal vă ajută să recunoască punctele forte și interesele dumneavoastră, împreună cu mentorul și colegii dumneavoastră. Gata pentru a schimba lumea? Scopul final al programului nostru este acela de a asigura o societate durabilă și funcțională. Un astfel de obiectiv înseamnă, de asemenea, suntem pasionați și motivați despre ceea ce facem: suntem... [-]

Maestru Al științei în Automatizare și Inginerie Electrică

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master in Automatica si Inginerie Electrica este un program multi-disciplinare larg oferirea de absolvenți cu o capacitate de a lucra în și între o gamă largă de domenii - de la sectoare tradiționale de inginerie electrică și energie pentru Biomedical Engineering, Inginerie de control și Robotica. Desen de ample de cercetare în domeniul științelor matematice și naturale, curriculum-ul este flexibil și permite elevilor să studieze o combinație unică de cursuri pentru a se potrivi propriile interese. [+]

Programul De Master în Automatică și Inginerie Electrică este un program multi-disciplinare larg oferirea de absolvenți cu o capacitate de a lucra în și între o gamă largă de domenii - de la sectoare tradiționale de inginerie electrică și energie pentru Biomedical Engineering, Inginerie de control și Robotica. Desen de ample de cercetare în domeniul științelor matematice și naturale, curriculum-ul este flexibil și permite elevilor să studieze o combinație unică de cursuri pentru a se potrivi propriile interese. Temele principale din program sunt durabilitatea, eficiența energetică de exemplu, sistemele de transport inteligente; distribuite și sisteme de rețea, de exemplu, rețele inteligente, mediul de viață inteligentă, siguranță și securitate în sisteme distribuite / rețea; detectare și percepe mediul, de exemplu, microsenzori, percepția mașină; trecerea de la automatizare la autonomie și personal de asistență medicală. Programul oferă studenților cu cunoștințe și abilități de a aplica metode științifice și teorii într-o varietate largă de inginerie și de cercetare cariere, precum și în studii de doctorat. Opțiuni de carieră Absolvenții de la program sunt echipate cu cunoștințe și abilități de a lucra într-o varietate largă de cariere de inginerie, atât în ​​sectorul public și privat. Programul oferă, de asemenea, baza stiintifica excelent pentru o carieră în cercetare și profesii academice, precum și alte domenii multidisciplinare. Programul de studiu Elevii pot alege din trei specializări diferite în cadrul programului Electrica si Inginerie energetică De control, Robotica și sisteme autonome Translatie Inginerie. În funcție de alegerea, elevii se pot concentra apoi pe, de exemplu, electrice Grile,... [-]

Maestru Al științei în Cai Environomical Pentru Sistemele Energetice Durabile (selectare)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de master în Environomical Caile de sistemelor de energie durabilă (SELECT) oferă educație avansată în domeniul sistemelor de energie durabilă pentru viitor. [+]

Programul de master în Environomical Caile de sistemelor de energie durabilă (SELECT) oferă educație avansată în domeniul sistemelor de energie durabilă pentru viitor. SELECT are ca obiectiv realizarea educației pentru competență de înaltă calitate și de inginerie competențe în domeniul, inclusiv interacțiunea industrial pe tot parcursul programului. Elevii de la absolvirea programului SELECT va fi câștigat experiență în următoarele subiecte: Formare în analiza problemelor multidisciplinare și rezolvarea. Team building avansat într-un cadru multinațional, împreună cu stimularea experiență internațională. Un mod nou și multidimensională a învățării implică clase reale și virtuale Strânsă colaborare cu industria în timpul lucrului tezei. O rețea unică de colegi, selectați absolventii si specialisti din industrie în domeniul energiei durabile. Programul SELECT master este in prezent o colaborare între Institutul Regal de Tehnologie din Suedia (KTH), Politecnico di Torino (Polito), Eindhoven University of Technology din Olanda (SUT), Universitatea Tehnică din Catalonia din Spania (UPC), Instituto Superior técnico în Portugalia (IST), Universitatea AGH de Știință și Tehnologie din Polonia (AGH) și Universitatea Aalto din Finlanda (Aalto). SELECT este o parte a școlii durabile de master Energy InnoEnergy. Este un program de master de doi ani, inclusiv mobilitatea obligatorie pentru elevi. SELECT este alimentat de oportunități de burse de la EIT CCI InnoEnergy. Elevii de la peste tot în lume sunt bineveniți să se aplice. Programul de studiu Servicii energetice durabile sunt una dintre problemele-cheie pentru umanitate, având în vedere amprenta completă de mediu pentru serviciile prestate. Programul de masterat SELECT pornește de la conceptul de bază surselor regenerabile... [-]

Maestru Al științei în Comunicarea Corporativă

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master in Comunicare Corporate este unic în combinație sa de afaceri internaționale, management și comunicare. [+]

Programul de Master in Comunicare Corporate este unic în combinație sa de afaceri internaționale, management și comunicare. În schimbă rapid mediul de prezent, de afaceri, provocările întâmpinate de companii și alte organizații au nevoie de o înțelegere în profunzime a dinamicii mass-media și de comunicare. Lumea globalizată este mult mai complexă și mai puțin previzibile decât oricând înainte, și comunicațiilor trebuie să fie gestionate în mod strategic. Experienta de studiu Programul Corporate Communication (CC) Master este conceput pentru a oferi studenților o înțelegere aprofundată, trans-disciplinare a domeniilor de comunicare corporativă și de gestionare a mass-media. Programul consideră comunicare corporativă ca o funcție de afaceri și, în același timp, ca și interacțiunea socială. De-a lungul studiilor, am sublinia impactul mediu globalizat asupra practicii de comunicare, management si leadership. Pe scara mondiala, Programul CC este unic în combinație sa de afaceri internaționale, management și comunicare. Printr-o, curriculum pe baza de cercetare atent proiectate, programul oferă studenților cu cunoștințe profunde a rolului strategic al managementului comunicării și media în organizațiile contemporane. Programul de CC oferă competențe profesionale și academice din cadrul acestor domenii specifice precum media relations, comunicare angajat, relațiile cu investitorii, management aspecte, și schimbarea și comunicarea de criză. În special, se dezvoltă competențele necesare în gestionarea comunicare corporativă internaționale, gestionarea relațiilor interne și externe ale părților interesate și participarea la lucrările strategiei corporative. În toate lucrările de curs și activități de învățare bazate pe problema cu care ne practica competențele necesare pentru o varietate de situații multicultural și multilingv. Programul Corporate... [-]

Maestru Al științei în Domeniul Ingineriei Mediului (master Nordic)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Tehnologii de mediu și Inginerie verde sunt printre piețele cu cea mai rapidă creștere din lume, și există o cerere în creștere pentru soluții inovatoare și mulți absolvenți noi. [+]

Tehnologii de mediu și Inginerie verde sunt printre piețele cu cea mai rapidă creștere din lume, și există o cerere în creștere pentru soluții inovatoare și mulți absolvenți noi. Cele eNviro5Tech comun Master adrese de gradul această cerere prin punerea în comun a resurselor pentru a crea gradul cel mai cuprinzător în Ingineria Mediului din lume. Master eNviro5Tech este oferit de Nordic Cinci Tech, O alianță strategică a celor mai puternice cinci universitati tehnice din regiunea nordică, cu partenerii din Danemarca (DTU), Suedia (KTH și Chalmers University of Technology), Norvegia (NTNU) și Finlanda (Universitatea Aalto). Programul implică un set de 5 piese de studiu predefinite duce la grade duble în Ingineria Mediului. aplicație online este deschis la DTU serviciu de admitere 1 Novemver 2016-16 ian 2017. programul de studiu Programul eNviro5Tech nordice Master se află în zona de subiect Inginerie si Tehnologie de Mediu. Programul are două focare: (i) înțelegere și de gestionare durabilă a impactului asupra mediului cauzate de activitățile umane și (ii) dezvoltarea de noi tehnologii pentru a aborda provocările legate de mediu. Ea se adresează unora dintre problemele politice actuale cele mai presante, cum ar fi schimbările climatice, generarea de energie durabilă, gestionarea și reînnoirea îmbătrânirii infrastructurii urbane, furnizarea de apă potabilă și de gestionare a terenurilor și a deșeurilor contaminate. Ingineria Mediului este o știință interdisciplinară, punte toate științele și plasarea lor într-un context social, economic și juridic. În cadrul disciplinei, există domenii de specializare, sau domenii mici. Educația voastră va include cursuri, seminarii și o... [-]

Maestru Al științei în Domeniul Tehnologiei De Construcție

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Tehnologia Construcțiilor oferă studenților cunoștințe academice și profesionale cuprinzătoare a diferitelor discipline din cadrul ingineriei civile și structurale. [+]

O Programul De Master în Tehnologia Construcțiilor oferă studenților cunoștințe academice și profesionale cuprinzătoare a diferitelor discipline din cadrul ingineriei civile și structurale. inginerie civilă joacă un rol-cheie în crearea unor medii sigure și sănătoase construite, care sunt elemente esențiale ale vieții de zi cu zi și bunăstarea. Combinand nevoile globale pentru eficiența energetică și durabilitatea cu caracteristicile unui mediu de viață bun necesită o înțelegere teoretică, competențe profesionale și o atitudine cu orizonturi largi. Programul se ocupă cu proiectarea, construcția, utilizarea și întreținerea structurilor de inginerie civilă, cum ar fi cladiri si poduri. Cu cele patru teme principale ale sale - inginerie structurală, de performanță de construcție, de gestionare a construcțiilor și a materialelor pe bază de minerale - programul oferă studenților cu cunoștințe și abilități esențiale pentru viitoarele cariere în industrie, cercetare, educație sau autoritate. Bazat pe selecțiile individuale, studentul se pot specializa în subiecte cum ar fi construirea utilizarea energiei, construirea de tehnologie de servicii, reparații și întreținere, calitatea aerului interior și inginerie de siguranță împotriva incendiilor. Programul se străduiește pentru dezvoltarea deprinderilor de viață de lucru cum ar fi gândirea analitică și critică, munca în echipă multidisciplinară și colaborare și comunicare pentru profesioniștii din domeniul științific și tehnic. Aspectele de etică profesională și responsabilitatea socială și de mediu sunt integrate în studiile. Structura grad Programul include șase cursuri (în valoare totală de 30 CR) de studii de bază comune care formează termenul de toamnă a primului an. Dupa primul termen, studenții se pot specializa într-un anumit... [-]

Maestru Al științei în Domeniul Tehnologiei De Polimer

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Nordic Master în Polymer Technology este un program de dublu grad dezvoltat în comun de către Nordic Rețeaua Cinci Tech (N5T). Programul se bazează puternic pe matematică și știință, și asupra excelenței în cercetare și predare a universităților care Royal Insitute of Technology din Stockholm (KTH), Universitatea Tehnică din Danemarca (DTU), Universitatea Aalto, Universitatea Chalmers de Tehnologie și Universitatea norvegiană participante de Știință și Tehnologie (NTNU). [+]

O Nordic Master în Tehnologie Polimer este un program de dublu grad dezvoltat în comun de către Nordic Rețeaua Cinci Tech (N5T). Programul se bazează puternic pe matematică și știință, și asupra excelenței în cercetare și predare a universităților care Royal Insitute of Technology din Stockholm (KTH), Universitatea Tehnică din Danemarca (DTU), Universitatea Aalto, Universitatea Chalmers de Tehnologie și Universitatea norvegiană participante de Știință și Tehnologie (NTNU). Studenții vor, în exces la competențe de bază în tehnologia polimerilor, obține o înțelegere mai largă a cercetării în acest domeniu, prin studiile în două universități diferite. Programul include un an într-una din universitățile partenere și celălalt an în altă universitate parteneră. programul de studiu Tehnologia de polimer este esențială pentru progresul tehnic în număr mare de domenii și joacă un rol esențial în satisfacerea provocărilor în domeniul sănătății, energiei și durabilitate. Educația se bazează pe excelența în cercetare și predare a studenților universities.The participante vor, în exces la competențe de bază în tehnologia polimerilor, obține o înțelegere mai largă a cercetării în acest domeniu, prin studiile în două universități diferite. Programul include primul an într-o universitate parteneră, iar al doilea an într-o altă universitate parteneră. Structura studiilor Tehnologia Polimer este un program de doi ani de studii full-time cu 120 ECTS Programul points.The de credit este structurat în două părți: 1. Primele studii an sunt împărțite în cursuri de bază (25-35 ECTS) și competențe cheie (25-35 ECTS). Cursurile de bază acoperă domeniile de chimia polimerilor si fizica polimerilor. 2. În al doilea... [-]

Maestru Al științei în Domeniul Tehnologiilor De știință De Viață - Bioinformatica

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Bioinformatica este un domeniu tânăr de știință care caută răspunsuri la întrebările de cercetare versatile în biologie, medicină și biotehnologie cu modelarea computațională a sistemelor biologice si analiza datelor marilor complexe produse de moderne tehnologii de masurare high-throughput. [+]

Alăturați-vă o călătorie de învățământ cu studii în Biosciences și metode de calcul în căutarea pentru un grad cu adevarat unic! Bioinformatica este un domeniu tânăr de știință care caută răspunsuri la întrebările de cercetare versatile în biologie, medicină și biotehnologie cu modelarea computațională a sistemelor biologice si analiza datelor marilor complexe produse de moderne tehnologii de masurare high-throughput. Înțelegerea acestor date necesită modelare statistică solidă și metode de calcul eficiente. Bioinformatica majoră este conceput pentru a oferi competențe puternice în calcul si stiinta de date, abilități pentru dezvoltarea de noi metode și modele de calcul, și aplicarea lor la date biomoleculare lumea reală. Astfel, studentul va dobândi cunoștințe solide de modelare probabilistică și de învățare mașină, precum și abilități de a interpreta și de a vizualiza diverse date biomoleculare. Doctorat Track în bioinformatică majore Bioinformatica va lansa o pistă de doctorat în anul universitar 2017-2018. pistă de doctorat este o pistă competitivă în cazul în care doar un număr limitat de studenți de top vor fi admise. Studenții selecționați la pista de doctorat poate avea studiile lor adaptate spre urmărirea studiilor doctorale și poate începe să lucreze în direcția de doctorat într-unul dintre grupurile de cercetare ale departamentului deja în timpul studiilor de masterat. Programul complet de Master (120 ECTS), inclusiv teza de masterat trebuie să fie finalizat (în doi ani, cu note foarte bune), înainte de a intra în mod oficial programul de doctorat, dar scopul pistei de doctorat este de a pregăti elevul pentru cariera academică și... [-]

Maestru Al științei în Domeniul Tehnologiilor De știință De Viață - Biosensing și Bioelectronica

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Majore în Biosensing și Bioelectronics combină studii teoretice și practice în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea si caracterizarea biosenzori, dispozitive biomedicale și instrumentație medicale. Hands-on experiența este dobândită pentru a înțelege biocompatibilitatea ambelor materiale organice și anorganice utilizate în electronică, precum și interacțiunile dintre câmpurile electromagnetice de frecvență joasă și țesut viu, și în aplicații speciale, aceste interacțiuni chiar cu celule singulare și biomolecule. [+]

Maiorul în Biosensing și Bioelectronics combină studii teoretice și practice în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea si caracterizarea biosenzori, dispozitive biomedicale și instrumentație medicale. Hands-on experiența este dobândită pentru a înțelege biocompatibilitatea ambelor materiale organice și anorganice utilizate în electronică, precum și interacțiunile dintre câmpurile electromagnetice de frecvență joasă și țesut viu, și în aplicații speciale, aceste interacțiuni chiar cu celule singulare și biomolecule. Obiectivul este de a educa experți în inginerie, care au înțelegere versatil biosenzori și a altor aplicații electronice. Pentru a realiza acest lucru, studentul este introdus la fenomene nanoscala, tehnici de microfabrication, știința biomaterialelor, recunoașterea biochimice biomoleculelor, traductoare fizice, tehnologii de senzori și într-o bună măsură, de asemenea, la echipamentele clinice cum ar fi imagistica medicala. Instrumentele necesare în dezvoltarea inovațiilor în domeniul biosenzori și bioelectronica sunt furnizate și studenții sunt puternic încurajați să comercializeze propriile lor idei. Opțiuni de carieră Majore oferă absolvenților cu cunoștințe și abilități care să le permită să se integreze pe piața internațională a tehnologiilor de viata stiinta de locuri de muncă sau să urmeze studii de doctorat în domenii de specialitate științifice de ultimă oră. Prin urmare, oportunitățile de carieră includ atât o carieră în cercetare, dezvoltare si consultanta in Medtech si biotehnologiei industrii. Aalto University Cariera Servicii oferă informații despre angajatori, locuri de muncă și oportunități tezei și sugestii pentru locuri de muncă de vânătoare pentru toți studenții Aalto. Cerințele de admitere Candidații la programele de masterat toate Aalto Universitatea din Stiinta si Tehnologie trebuie mai întâi să îndeplinească criteriile de... [-]

Maestru Al științei în Domeniul Tehnologiilor De știință De Viață - Biosistemelor și Biomateriale Inginerie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Majore în biosistemelor și Biomateriale Engineering este puternic orientate spre cercetare și este strâns legată de activitățile de cercetare legate de domeniile biotehnologiei, chimiei organice, chimice si biologice microdevices, iar știința polimer la Școala de Tehnologie Chimică. Sectoare de angajare pentru absolvenți sunt în contextul larg al ingineriei combinate cu chimie si biotehnologie in industria tehnologiei farmaceutice și medicale. [+]

Maiorul în Biosistemelor și Biomateriale Inginerie este de cercetare puternic condus și este strâns legată de activitățile de cercetare legate de domeniile biotehnologiei, chimiei organice, chimice si biologice microdevices, iar știința polimer la Școala de Tehnologie Chimică. Sectoare de angajare pentru absolvenți sunt în contextul larg al ingineriei combinate cu chimie si biotehnologie in industria tehnologiei farmaceutice și medicale. programul de studiu Inovațiile tehnologice au devenit o parte esențială a asistenței medicale moderne, bunăstarea și bioeconomie. Prin urmare, atât în ​​cercetarea academică și industrie exista o nevoie tot mai mare de persoane care pot ocupa cu probleme biomedicale din ce în ce mai complexe de astăzi. Programul de Master în Life Science Technologies oferă un curriculum multidisciplinare cu accent pe aspecte importante ale cercetării biomedicale curent, acoperind domenii cum ar fi analiza biologica a datelor și modelare, biomateriale avansate și bioelectronica, inginerie biomedicala si Neuroscience. Programul se bazează pe cunoștințele fundamentale și aplicate pe aceste domenii și este strâns legată de activitățile de cercetare desfășurate în școlile participante și departamente. Interfață de biologie, biomateriale și droguri Majore biosistemelor și Biomateriale Engineering oferă o înțelegere solidă a fenomenelor biologice, biomateriale și mici molecule organice importante pentru domeniul științei Vieții. La baza învățăturii sunt înțelegerea fenomenelor la nivel molecular si celular, reprogramarea celulelor, design moleculara si caracterizarea moleculelor mici active farmaceutic, iar sinteza si caracterizarea biomaterialelor. Specializarea în cea mai mare permite dobândirea în înțelegere aprofundată într-unul dintre domeniile selectate sau studiază la interfața dintre diferite domenii. Opțiuni de carieră Majore oferă... [-]

Maestru Al științei în Domeniul Tehnologiilor De știință De Viață - Sisteme Complexe

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Dobândi un fundal puternic teoretice și de calcul pentru înțelegerea sistemelor complexe - din creierul uman la o diversitate de sisteme biologice și sociale! [+]

Dobândi un fundal puternic teoretice și de calcul pentru înțelegerea sistemelor complexe - din creierul uman la o diversitate de sisteme biologice și sociale! Sisteme complexe este un domeniu de cercetare transdisciplinare, care se bazează pe fizica statistică, informatică, știința datelor, și matematică aplicată. Majore în sisteme complexe oferă studenților cu instrumente pentru a înțelege sisteme cu un număr mare de elemente care interacționează, din creierul uman rețelele sociale și de trai la sistemele tehnologice. Studii în sisteme complexe se va concentra pe nivelul sistemului de înțelegere precum și pe oferirea elevilor hands-on experiență în cercetarea intensivă a datelor. Setul de instrumente în curriculum-ul include știință de rețea, dinamica neliniara, Modelarea bazată pe agenți, masina de învățare și statistici Bayesian, împreună cu fundamentele de care se ocupă cu date empirice și analiză a datelor de calcul. Acest lucru interdisciplinar important este potrivit pentru studenții care provin din medii diferite (de exemplu, fizica, bioinformatica, informatică), iar studenții pot alege să pună accent pe analiza datelor de calcul, teorie, sau domenii de aplicare, în funcție de propriile lor dorințe. Track de doctorat în sisteme complexe majore Sistemele complexe va lansa o pistă de doctorat în anul universitar 2017-2018. pistă de doctorat înseamnă că unii dintre elevi selectați la complexe majore Systems poate avea studiile lor adaptate spre urmărirea studiilor doctorale și poate începe să lucreze în direcția de doctorat într-unul dintre grupurile de cercetare ale departamentului deja în timpul studiilor de masterat. Programul complet de Master (120 ECTS), inclusiv teza de masterat... [-]

Maestru Al științei în Domeniul științei și Tehnologiei Spațiale (spacemaster) (mundus Erasmus)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Obiectivul principal al cursului este de a combina marea diversitate de expertiză spațiu la șase universități europene și două universități din țări terțe într-o platformă comună de competență în liniile directoare ale procesului de la Bologna. [+]

Obiectivul principal al cursului este de a combina marea diversitate de expertiză spațiu la șase universități europene și două universități din țări terțe într-o platformă comună de competență în liniile directoare ale procesului de la Bologna. Cooperarea educațională este susținută de organizații științifice și industriale, oferind astfel contacte directe cu cercetare profesională și industrie. Un alt obiectiv este de a oferi studenților prelungire trans-disciplinare de la medii de laborator și de simulare de calculator pentru a hands-on de lucru cu baloane stratosferice, rachete, de control prin satelit și radar, robotică, senzor de fuziune a datelor, de control automat și dinamica multi-corp. Cursul reunește studenți din întreaga lume de a împărtăși competența lor existente în știință și tehnologie spațială și să o dezvolte cu industria spațială a Europei și comunitatea de cercetare. Valoarea adăugată a cursului Spacemaster raport cu alte cursuri din același domeniu pot fi rezumate după cum cooperarea structurată între instituțiile academice și industria educație influențat de avansuri curente în cercetare înțelegerea interculturală și integrare a crescut cooperarea structurată între universitățile prin utilizarea sistemului ECTS de notare, care combină împreună diferite modele educaționale schimb de experiență atât pentru personalul academic și administrativ o gamă largă de specializări îmbunătățește perspectivele de carieră ale studenților. Structura cursului Cursul are un prim an comun pentru toți elevii. Primul semestru are loc la JMUW, Würzburg, Germania, semestrul două are loc la LTU, Kiruna Space Campus, Suedia. În timpul semestrului treilea studenții sunt distribuite între cele șase universități europene. Studenții a selecta piesa de... [-]

Maestru Al științei în Durabilitate Creativă - M.Sc. Gradul în Tehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Creative Durabilitatea (CS) este un program de studii organizat în colaborare de la Universitatea Aalto Școala de Arte, Design și Arhitectură, Școala de Afaceri și Școala de Inginerie. [+]

Programul de Master în Creative Durabilitatea (CS) este un program de studii organizat în colaborare de la Universitatea Aalto Școala de Arte, Design și Arhitectură, Școala de Afaceri și Școala de Inginerie. La Scoala de Inginerie, este posibil să se studieze în direcția de gradul (Tech) MSC și în acest caz major este Durabilitatea Creative în Real Estate. Provocări globale și locale, precum și complexitatea scenarii de viitor necesită consolidarea abordarea multidisciplinară și inter-corelarea aspectelor de mediu, economice, socio-culturale în domeniul educației. Programul oferă o platformă de învățare multidisciplinare în domeniul arhitecturii, afaceri, design și imobiliare pentru a face față provocărilor semnificative de dezvoltare a sustenabilității care fundalul este în schimbările climatice, sărăcia la nivel mondial, inegalitatea socială și economică, schimbările demografice și adaptarea la Rapid la nivel mondial schimbările economice. Programul CS reunește studenți din diferite domenii pentru a studia în echipe multidisciplinare, care creste intelegerea de medii diferite și oferă studenților oportunități de a colabora cu proiecte de cercetare, companii, organizații și studenți de la alte discipline. Structura de studii pentru studenții de la Facultatea de Inginerie Rezultatele programului de Master în Durabilitatea Creative Learning: Abordare multidisciplinară: Elevii învață să se adapteze cunoștințele, aptitudinile și noi abordări pentru a ajunge la soluții de colaborare bazate pe durabilitatea ecologică, economică și socio-culturală. Sisteme apropie: Elevii învață să pună în aplicare gândirea sistemică în rezolvarea de probleme critice care creează nouă înțelegere holistică cu privire la situațiile complexe în societate. Accentul se pune pe conștientizare la nivel mondial în cadrul... [-]

Maestru Al științei în Durabilitate Creativă - M.Sc. Studii în Arhitectură

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul Internațional de Master în Creative Durabilitatea (CS) este un program de master comune la Școala de Arte, Design si Arhitectura, Școala de Afaceri și Școala de Inginerie. [+]

Obiectiv de educație International Programul De Master în Creative Durabilitatea (CS) este un program de master comune la Școala de Arte, Design si Arhitectura, Școala de Afaceri și Școala de Inginerie. Programul creează o platformă de învățare multidisciplinare în domeniul arhitecturii, afaceri, design și imobiliare. Programul reunește elevi din diferite domenii pentru a studia în echipe multidisciplinare, care creste intelegere a diferitelor discipline și permite adaptarea o abordare holistică. Acest lucru activează elevii pentru a crea noi soluții durabile pentru medii umane în scop de a construi un viitor responsabilă social și durabil. Rezultatele de conținut Programul CS oferă absolvenților cu cunoștințe și abilități pe mai multe domenii de competență: Abordarea multidisciplinară: capacitatea de adaptare în cunoștințe, competențe și noi abordări pentru a ajunge la soluții colaborative bazate pe durabilitate ecologică, economică și socioculturale. Abordare sistemică: capacitatea de a integra analitic și gândirea sistemică în rezolvarea problemelor critice, care creează o nouă înțelegere holistică cu privire la situații complexe în societate. Accentul se pune pe conștientizare la nivel mondial în cadrul comunităților locale și modificarea simultană a diferitelor aspecte ale durabilității. gândire de proiectare: capacitate în rezolvarea creativă a problemelor care utilizeaza metodele procesului de proiectare în definirea problemei, generarea de idei și obținerea de soluții. management de proiect: capacitatea de conducere în echipă multidisciplinară și de comunicare în medii versatile, care promovează durabilitatea în diferite contexte culturale. managementul afacerilor: capacitatea de a dezvolta noi abordări și abilități pentru a crea modele de afaceri durabile și îmbunătățirea eticii în afaceri... [-]

Maestru Al științei în Economie Imobiliare

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Vă interesează în economie? Doresc să lucreze ca un expert holistică într-un domeniu specializat? Gata pentru a gestiona cele mai valoroase active o țară are? Dacă da, atunci acest lucru ar putea fi programul pentru tine. [+]

Vă interesează în economie? Doresc să lucreze ca un expert holistică într-un domeniu specializat? Gata pentru a gestiona cele mai valoroase active o țară are? Dacă da, atunci acest lucru ar putea fi programul pentru tine. Programul de Master in Economie Real Estate oferă studenților o înțelegere aprofundată a dinamicii piețelor imobiliare. Veti ajunge la o înțelegere holistică a fenomenelor legate de piețele imobiliare, și să învețe tehnicile utilizate pentru analiza și managementul programului real, estate.The combină disciplinele științifice de economie, management, gestionarea terenurilor și de planificare pentru a oferi studenților cu abilitățile cheie necesare în gamă largă de cariere în sectorul imobiliar. Pentru a intelege complexitatea subiectelor, in mai multe cursuri combina cunoștințele teoretice cu proiecte reale de viață și de cazuri de afaceri. Deoarece cele mai multe locuri de muncă în domeniul imobiliar sunt despre oameni și interacțiune, un accent puternic în studiile este pus pe munca în echipă. Ce vei învăța în acest program? Cursuri în cadrul programului acoperă abilitățile și cunoștințele necesare pentru a gestiona imobiliare pe tot parcursul ciclului său de viață. Toți studenții în economie imobiliare vor fi introduse la principiile economiei imobiliare și dinamica pieței imobiliare, precum și metodele de evaluare și analiză a investițiilor. Toți elevii vor crește, de asemenea, cunoștințele despre domeniul imobiliar și a legislației de mediu și sistemul de planificare, precum și rolul lor pe piețele imobiliare. După aceste studii comune studenții pot alege să se specializeze în nici Estate Economie Real și Management sau în gestionarea terenurilor. Real... [-]

Maestru Al științei în Geoinformaticii

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

În Programul de Master în geoinformatică la Universitatea Aalto, elevii învață de stat-of-the-art în metode moderne pentru dobândirea, prelucrarea și utilizarea informațiilor geografice. [+]

În Programul de master în geoinformatică la Universitatea Aalto, elevii învață de stat-of-the-art în metode moderne pentru dobândirea, prelucrarea și utilizarea informațiilor geografice. Programul de Master în geoinformatică combină cunoștințele tehnice, matematice, calcul și vizual și oferă studenților posibilitatea de a utiliza nu numai tehnologia geoinformaticii dar, de asemenea, să dezvolte și să creeze noi metode și aplicații de calcul. În plus față de a obține o perspectivă de ansamblu, elevii se pot concentra în continuare abilitățile lor pe unul dintre subiectele din cadrul geoinformaticii, cum ar fi geodezie, fotogrammetrie, scanare laser, teledetecție, tehnologii informaționale geografice sau cartografie. Programul de Master in geoinformatică are o lungă tradiție ca un curriculum orientat punct de vedere tehnic și matematic. Acesta este motivul pentru care, de exemplu, abilități de programare, sunt necesare cursuri de bază în matematică și statistică, precum și un interes în geoIT. Programul oferă atât competențe teoretice și practice, și dezvoltă capabilități academice, abilități de rezolvare a problemelor și de gândire analitică, pentru a numi doar câteva. De predare este strâns legat de cercetare în curs de ultimă oră. Absolvire din Programul de Master în geoinformatică vă pregătește pentru poziții-cheie în mediul academic și industrie. Toate cursurile sunt prezentate în limba engleză. Structura grad Teza de master (30 cr) Teza de master (30 cr) este o bucată de cercetare aplicată, care include nu numai teza scrisă, ci și eseul de maturitate și prezentarea unui seminar sau o prezentare corespunzătoare. Obiectivul principal al tezei de master este rezolvarea unei probleme relevante... [-]

Maestru Al științei în Geoingineria

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Geoingineria se bazează pe o gamă largă de discipline, inclusiv științele geo- și materiale, mecanică și construcții. Structuri de interes includ fundatii, drumuri, escavations și structuri subterane, cum ar fi tuneluri. . [+]

geoingineria se bazează pe o gamă largă de discipline, inclusiv științele geo- și materiale, mecanică și construcții. Structuri de interes includ fundatii, drumuri, escavations și structuri subterane, cum ar fi tuneluri. Cele mai multe materiale de construcții, articole de uz casnic de zi cu zi, surse de energie și a apelor subterane provin de pe pământ. Megatendințelor precum urbanizare, schimbările climatice și utilizarea tot mai mare a resurselor naturale și a energiei afectează în mare măsură viața noastră. Acestea creează atât provocări și oportunități pentru geoengineers. Programul de Master în Geoengineering oferă studenților cu cunoștințe, abilități și competențe care sunt necesare pentru a înțelege comportamentul solurilor pentru inginerie geotehnice, de roci pentru inginerie rocă și minerit și a structurilor rutiere pentru ingineria drumurilor publice. Ca geoengineer aveți o bună înțelegere a întregului ciclu de viață al structurii de inginerie. Această înțelegere acoperă întregul ciclu de viață întreg de cercetare și proiectare la construcție, întreținere și reciclare. investigații pe teren, experimente de laborator și modelare numerică sunt instrumentele geoengineers conta. Structura grad Programul este format din 60 de studii majore cr (30 cr de studii de bază comune, 30 cr de studii selective avansate), 30 cr de studii elective și a tezei de master (30 cr). Elevii se pot concentra studiile lor în domeniul geotehnic, rocă sau inginerie pavaje prin selectarea cursuri adecvate în studii avansate și elective. În ingineria geotehnica, principalele domenii de cercetare sunt proprietăți mecanice, hidraulice și termice ale solului și a impactului acestora asupra fundațiilor, interacțiunea sol-structură... [-]

Maestru Al științei în Industria Chimică, Biochimice și Materiale De Inginerie - Metale Durabile Prelucrare

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Focus zone ale educației sunt utilizarea durabilă și prelucrării resurselor naturale și materiale noi, inclusiv aplicațiile lor tehnice. În studiile spre majore, elevii dobândesc cunoștințe avansate într-o anumită zonă de biotehnologie, tehnologia chimică sau știința materialelor și tehnologie. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială. programul de studiu Rezultatele învățării de gradul de master se bazează pe obiectivele stabilite pentru educație care să conducă la un Master of Science (Tehnologie), astfel cum sunt definite în regulamentele de studii ale Școlii de Tehnologie Chimică. Rezultatele învățării gradul sunt specificate în continuare în descrierile majore și course- specifice ale rezultatelor învățării. Focus zone ale educației sunt utilizarea durabilă și prelucrării resurselor naturale și materiale noi, inclusiv aplicațiile lor tehnice. În studiile spre majore, elevii dobândesc cunoștințe avansate într-o anumită zonă de biotehnologie, tehnologia chimică sau știința materialelor și tehnologie. Educația care duce la o diplomă de master se bazează pe practicile profesionale ale câmpurilor care necesită expertiză în domeniul științei și tehnologiei și cercetarea științifică generarea de noi cunoștințe. Elevii pot alege minori lor sau module de studiu electivă, astfel încât gradul lor este o combinație de tehnologie, afaceri,... [-]

Maestru Al științei în Industria Chimică, Biochimice și Materiale De Inginerie - Rafinarea Biomasei

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială. programul de studiu Rezultatele învățării de gradul de master se bazează pe obiectivele stabilite pentru educație care să conducă la un Master of Science (Tehnologie), astfel cum sunt definite în regulamentele de studii ale Școlii de Tehnologie Chimică. Rezultatele învățării gradul sunt specificate în continuare în descrierile majore și course- specifice ale rezultatelor învățării. Focus zone ale educației sunt utilizarea durabilă și prelucrării resurselor naturale și materiale noi, inclusiv aplicațiile lor tehnice. În studiile spre majore, elevii dobândesc cunoștințe avansate într-o anumită zonă de biotehnologie, tehnologia chimică sau știința materialelor și tehnologie. Educația care duce la o diplomă de master se bazează pe practicile profesionale ale câmpurilor care necesită expertiză în domeniul științei și tehnologiei și cercetarea științifică generarea de noi cunoștințe. Elevii pot alege minori lor sau module de studiu electivă, astfel încât gradul lor este o combinație de tehnologie, afaceri,... [-]

Maestru Al științei în Industria Chimică, Inginerie Biochimice Si Materiale - Biotehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială. programul de studiu Rezultatele învățării de gradul de master se bazează pe obiectivele stabilite pentru educație care să conducă la un Master of Science (Tehnologie), astfel cum sunt definite în regulamentele de studii ale Școlii de Tehnologie Chimică. Rezultatele învățării gradul sunt specificate în continuare în descrierile majore și course- specifice ale rezultatelor învățării. Focus zone ale educației sunt utilizarea durabilă și prelucrării resurselor naturale și materiale noi, inclusiv aplicațiile lor tehnice. În studiile spre majore, elevii dobândesc cunoștințe avansate într-o anumită zonă de biotehnologie, tehnologia chimică sau știința materialelor și tehnologie. Educația care duce la o diplomă de master se bazează pe practicile profesionale ale câmpurilor care necesită expertiză în domeniul științei și tehnologiei și cercetarea științifică generarea de noi cunoștințe. Elevii pot alege minori lor sau module de studiu electivă, astfel încât gradul lor este o combinație de tehnologie, afaceri,... [-]

Maestru Al științei în Industria Chimică, Inginerie Biochimice Si Materiale - Chimice și Inginerie De Proces

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială. programul de studiu Rezultatele învățării de gradul de master se bazează pe obiectivele stabilite pentru educație care să conducă la un Master of Science (Tehnologie), astfel cum sunt definite în regulamentele de studii ale Școlii de Tehnologie Chimică. Rezultatele învățării gradul sunt specificate în continuare în descrierile majore și course- specifice ale rezultatelor învățării. Focus zone ale educației sunt utilizarea durabilă și prelucrării resurselor naturale și materiale noi, inclusiv aplicațiile lor tehnice. În studiile spre majore, elevii dobândesc cunoștințe avansate într-o anumită zonă de biotehnologie, tehnologia chimică sau știința materialelor și tehnologie. Educația care duce la o diplomă de master se bazează pe practicile profesionale ale câmpurilor care necesită expertiză în domeniul științei și tehnologiei și cercetarea științifică generarea de noi cunoștințe. Elevii pot alege minori lor sau module de studiu electivă, astfel încât gradul lor este o combinație de tehnologie, afaceri,... [-]

Maestru Al științei în Industria Chimică, Inginerie Biochimice Si Materiale - Chimie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială. programul de studiu Rezultatele învățării de gradul de master se bazează pe obiectivele stabilite pentru educație care să conducă la un Master of Science (Tehnologie), astfel cum sunt definite în regulamentele de studii ale Școlii de Tehnologie Chimică. Rezultatele învățării gradul sunt specificate în continuare în descrierile majore și course- specifice ale rezultatelor învățării. Focus zone ale educației sunt utilizarea durabilă și prelucrării resurselor naturale și materiale noi, inclusiv aplicațiile lor tehnice. În studiile spre majore, elevii dobândesc cunoștințe avansate într-o anumită zonă de biotehnologie, tehnologia chimică sau știința materialelor și tehnologie. Educația care duce la o diplomă de master se bazează pe practicile profesionale ale câmpurilor care necesită expertiză în domeniul științei și tehnologiei și cercetarea științifică generarea de noi cunoștințe. Elevii pot alege minori lor sau module de studiu electivă, astfel încât gradul lor este o combinație de tehnologie, afaceri,... [-]

Maestru Al științei în Industria Chimică, Inginerie Biochimice Si Materiale - Fibre și Inginerie Polimer

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Rezultatele învățării de gradul de master se bazează pe obiectivele stabilite pentru educație care să conducă la un Master of Science (Tehnologie), astfel cum sunt definite în regulamentele de studii ale Școlii de Tehnologie Chimică. Rezultatele învățării gradul sunt specificate în continuare în descrierile majore și course- specifice ale rezultatelor învățării. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială. programul de studiu Rezultatele învățării de gradul de master se bazează pe obiectivele stabilite pentru educație care să conducă la un Master of Science (Tehnologie), astfel cum sunt definite în regulamentele de studii ale Școlii de Tehnologie Chimică. Rezultatele învățării gradul sunt specificate în continuare în descrierile majore și course- specifice ale rezultatelor învățării. Focus zone ale educației sunt utilizarea durabilă și prelucrării resurselor naturale și materiale noi, inclusiv aplicațiile lor tehnice. În studiile spre majore, elevii dobândesc cunoștințe avansate într-o anumită zonă de biotehnologie, tehnologia chimică sau știința materialelor și tehnologie. Educația care duce la o diplomă de master se bazează pe practicile profesionale ale câmpurilor care necesită expertiză în domeniul științei și tehnologiei și cercetarea științifică generarea de noi cunoștințe. Elevii pot alege minori lor sau module de studiu electivă, astfel încât gradul lor este o combinație de tehnologie, afaceri,... [-]

Maestru Al științei în Industria Chimică, Inginerie Biochimice Si Materiale - Materiale Funcționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Rezultatele învățării de gradul de master se bazează pe obiectivele stabilite pentru educație care să conducă la un Master of Science (Tehnologie), astfel cum sunt definite în regulamentele de studii ale Școlii de Tehnologie Chimică. Rezultatele învățării gradul sunt specificate în continuare în descrierile majore și course- specifice ale rezultatelor învățării. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială. programul de studiu Rezultatele învățării de gradul de master se bazează pe obiectivele stabilite pentru educație care să conducă la un Master of Science (Tehnologie), astfel cum sunt definite în regulamentele de studii ale Școlii de Tehnologie Chimică. Rezultatele învățării gradul sunt specificate în continuare în descrierile majore și course- specifice ale rezultatelor învățării. Focus zone ale educației sunt utilizarea durabilă și prelucrării resurselor naturale și materiale noi, inclusiv aplicațiile lor tehnice. În studiile spre majore, elevii dobândesc cunoștințe avansate într-o anumită zonă de biotehnologie, tehnologia chimică sau știința materialelor și tehnologie. Educația care duce la o diplomă de master se bazează pe practicile profesionale ale câmpurilor care necesită expertiză în domeniul științei și tehnologiei și cercetarea științifică generarea de noi cunoștințe. Elevii pot alege minori lor sau module de studiu electivă, astfel încât gradul lor este o combinație de tehnologie, afaceri,... [-]

Maestru Al științei în Informatică, științe De Comunicare și Informare - Informatică

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Master in Informatica vă oferă o oportunitate de a schimba lumea. Software-ul este o parte esențială din industrie, comerț, sănătate, mass-media, și chiar art. Noile inovații sunt adesea bazate pe noile tehnologii, cum ar fi cloud computing, web și date mari. [+]

Studia un grad tot-rotund în informatică și a obține posibilitatea de a influența viitorul! Master in Informatica vă oferă o oportunitate de a schimba lumea. Software-ul este o parte esențială din industrie, comerț, sănătate, mass-media, și chiar art. Noile inovații sunt adesea bazate pe noile tehnologii, cum ar fi cloud computing, web și date mari. În Departamentul de Informatică toate cursurile de nivel de master sunt predate în limba engleză. Noi credem în flexibilitate: elevii pot construi lor planuri de studiu proprii constând din cursuri de bază și de specializare. Cursuri de bază vă oferă o bază solidă în algoritmi, grafica pe calculator, masina de învățare, sisteme de operare, de securitate, interfețe utilizator, dezvoltare de software web, etc. Cursurile de specializare sunt împărțite în cinci piese. Computer Science este una dintre cele opt specializări oferite în programul de Master în calculator, Comunicare și Științe informatice (C.SIS). Studii în program se bazează atât pe cele mai recente cercetări științifice și de stat-of-the-art industriale. programul de studiu Ca un student cu specializare în informatică, puteți selecta cinci cursuri de la următoarele: User Interface Design computațională Grafica pe calculator Modele discrete si cautare Securitatea informațiilor Învățarea mașină: Principii de bază Sisteme de operare Principiile de algoritmice Tehnici Dezvoltare Web Software-ul În plus, puteți selecta una dintre piesele descrise mai jos. Algoritmi, Logic și Computation Mare de date și de calcul la scară largă Tehnologii interactive Tehnologii și sisteme software Tehnologii Web, aplicații, și Știință Studiile (120 credite ECTS) consta dintr-un subiect studii majore,... [-]

Maestru Al științei în Informatică, științele Comunicării și De Informare - Semnal, De Vorbire și Procesarea Limbajului

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Scopul major este de a oferi studenților cu elementele de bază fie de procesare a semnalului sau de vorbire și de procesare a limbajului și capacitatea de a aplica cele din diverse domenii ale științei și tehnologiei. [+]

programul de studiu Scopul major este de a oferi studenților cu elementele de bază fie de procesare a semnalului sau de vorbire și de procesare a limbajului și capacitatea de a aplica cele din diverse domenii ale științei și tehnologiei. Elevii concentrându-se în Signal Processing sunt date un fundal teoretic puternic de procesare a semnalului moderne. Acest lucru înseamnă că un set de instrumente de cunoștințe privind semnalelor și a sistemelor de modelare, reprezentare prin transformări, optimizarea și implementarea sistemelor. O parte se pune accentul pe cele mai recente priorități de cercetare în domeniul prelucrării semnalelor în domeniile de analiză a datelor, de compresie și de stocare, comunicații precum și în reprezentarea semnalelor. In plus, elevii pot obține înțelegere mai profundă a procesării semnalelor și științelor adiacente, sau se aplică de prelucrare a semnalului în alte domenii. aplicatii interesante includ sisteme radar și rețele, transmitere de date, de detectare și urmărire a obiectelor și a spațiilor, precum și analiza rețelelor sociale (umane) bazate pe tehnică (pe bază de mașină) și. Nivelul de cibernetică al rețelei de alimentare inteligente este tot mai importantă pentru distribuția eficientă a energiei și de utilizare, oferind o platformă pentru aplicarea metodologiei de procesare a semnalului pentru rezolvarea problemelor esențiale de mare impact social. Elevii concentrându-se în vorbire și procesarea limbajului sunt furnizate elementele de bază ale acestui domeniu și capacitatea de a aplica cele din diverse domenii ale științei și tehnologiei. Vorbire și procesarea limbajului utilizează procesarea semnalului, modelarea matematică și de învățare mașină pentru... [-]

Maestru Al științei în Informatică, științele Comunicării și Informației - Securitate și De Calcul Mobile

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Studii în Securitate și Mobile Computing oferi studenților o înțelegere largă a celor mai recente și viitoare tehnologii pentru sisteme sigure de calcul mobile și cloud. [+]

Dobândi o educație de clasă mondială în domeniul securității informațiilor de la Universitatea Aalto! Studii în Securitate și Mobile Computing oferi studenților o înțelegere largă a celor mai recente și viitoare tehnologii pentru sisteme sigure de calcul mobile și cloud. Elevii vor dobândi atât cunoștințe de inginerie practice și perspective teoretice în inginerie sisteme sigure, dezvoltarea de aplicații distribuite, rețele și servicii de arhitecturi și platforme mobile si cloud. Noi credem în combinarea expertizei de securitate cu abilități de dezvoltare a produsului. Pentru studenți noi, cele mai importante combină trei module de studiu anterioare: Programul De Master în Securitate și Mobile Computing (NordSecMob), Mobile Computing - Servicii și de securitate majore, precum și sisteme sigure urmări în Computer Science majore. programul de studiu Programul acoperă subiectele de pe inginerie sisteme sigure, rețelele de telefonie mobilă și fără fir, servicii și arhitectură de rețea, și servicii și aplicații distribuite. Studiile sunt strâns legate de cercetările efectuate de către cadrele didactice, de exemplu, pe internetul obiectelor, servicii de cloud, mobile de securitate platforma, energie și TIC ecologice, de calcul omniprezent și omniprezente, precum și protocoalele de mobilitate. O atenție deosebită este acordată problemelor de securitate și confidențialitate, deoarece acestea sunt cerințe esențiale în dezvoltarea și implementarea serviciilor în rețele deschise și sisteme distribuite. Metodele de predare combină teoria cu exerciții practice și cu dezvoltarea de software pe dispozitive mobile si platforme cloud. De asemenea, elevii practica scris și abilități de prezentare și să învețe să urmeze cele mai recente cercetări. rezultatele învățării... [-]

Maestru Al științei în Informatică, științele Comunicării și Informații - Acustică și Tehnologia Audio

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Majore în Acustică și audio Tehnologia oferă cunoștințe fundamentale despre fenomenele acustice, auzului uman și tehnologii audio, și facilitează, de asemenea, elevii să aplice cunoștințele în practică. Acustică și Tehnologia audio este unul dintre cele opt specializări oferite în programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe informatice (C.SIS). [+]

Major în Acustica si audio Technology oferă cunoștințe fundamentale despre fenomenele acustice, auzului uman și tehnologii audio, și facilitează, de asemenea, elevii să aplice cunoștințele în practică. Acustică și Tehnologia audio este unul dintre cele opt specializări oferite în programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe informatice (C.SIS). Ținta majoră este faptul că elevii ar putea folosi rezultatul lor de învățare flexibil în diferite sarcini în industrie și în mediul academic. De exemplu, studentul ar trebui să știe de ce și modern codec-uri audio lossy (MP3, AAC) de lucru, sau el / ea ar trebui să fie capabil să măsoare, să înțeleagă aspectele de percepție și de proiectare acustica unei camere de clasă sau o barieră de zgomot. Unele câmpuri reprezintă exemple în cazul în care studenții sunt prevăzute pentru a fi competente sunt de înregistrare a sunetului și reproducerea, codarea audio, tehnologia de muzică, măsurători acustice, anulare activă a zgomotului, procesarea semnalului audio, acustica camerei și de construcție, precum și zgomotul ambiental. Cautam pentru studenții care sunt interesați de muzică, auz, auz care beneficiază de ajutor, reproducerea sunetului sau a sunetului în general. Pentru a reuși în curriculum-ul nostru, studiile de licență ar trebui să conțină fizica universitare de bază, matematică și de procesare a semnalului digital. programul de studiu Studiile (120 credite ECTS) consta dintr-un subiect studii majore, teze de masterat (30 ECTS) și studii elective (25-35 ECTS). Acustica si audio Technolog majore pot fi luate ca un lung (55-65 ECTS) sau un compact (40-45 ECTS) majore.... [-]

Maestru Al științei în Informatică, științele De Comunicare și Informare - Design De Joc și De Producție

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Joc de proiectare și producție este un important multidisciplinar care integrează strâns elevii din medii diferite. Cu mâinile pe mintea de pe - crearea si analiza de jocuri, să experimenteze cu noi tehnologii si abordari de design, și întâlni oameni genial cu care să construiască viitorul. [+]

Visezi de a fi un joc de-changer într-una dintre cele mai fierbinti industrii de azi? Design de joc și de producție este un important multidisciplinar, care integrează strâns elevii din medii diferite. Cu mâinile pe mintea de pe - crearea si analiza de jocuri, să experimenteze cu noi tehnologii si abordari de design, și întâlni oameni genial cu care să construiască viitorul. La Scoala de Stiinte, Game Design și producție este una dintre cele opt specializări oferite în programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe informatice (C.SIS). Studii în program se bazează atât pe cele mai recente cercetări științifice și de stat-of-the-art industriale. rezultatele învățării Design-ul jocului și importante de producție este organizat în colaborare cu Aalto University School of Arts, Design și Arhitectură (ARTE). Se aplică prin calea C.SIS, dacă doriți să absolvent ca M.Sc. și dacă ARTS crezut doriți un grad MA. M.Sc. grad are mai multe cursuri tehnice pe teme cum ar fi grafica pe calculator și inteligență artificială. Multidisciplinaritate este subliniată de foarte diverse medii ale studenților - se poate aplica cu orice grad de licență, iar studenții includ programatori, artiști 3D, animatori, scriitori de creație, arhitecți și chiar psihologi. Majoră este de asemenea flexibil în ceea ce privește studiile elective. Puteți include, de cursuri variind de la știința de bază de calculator pentru animație și povestiri interactive. În plus față de o înțelegere profundă a jocurilor, absolventii vor avea un portofoliu de proiecte finalizate, care ajută în obținerea în industria de jocuri. Oportunități de... [-]

Maestru Al științei în Informatică, științele De Comunicare și Informare - Software și Servicii De Inginerie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Studiile de software și servicii de inginerie dota studenții cu abilitățile care vor fi de cea mai mare valoare organizațiilor moderne. Studenții învață cum să proiecteze, să dezvolte și să gestionați produse și servicii digitale. Ele evoluează în ganditori independente capabile de a aborda complexe, probleme din lumea reală, ținând cont de interesele umane, sociale și factorii de organizare. [+]

Alăturați-vă Software și Inginerie Service si dobândească abilități de a proiecta, dezvolta și gestiona produsele și serviciile digitale! produse și servicii digitale sunt esențiale pentru economiile, societățile și bunăstării umane. Acestea permit companiilor să meargă dincolo de granițele tradiționale, atingeți în noi capabilități și de a ajunge la o creștere exponențială. Studiile de software și servicii de inginerie dota studenții cu abilitățile care vor fi de cea mai mare valoare organizațiilor moderne. Studenții învață cum să proiecteze, să dezvolte și să gestionați produse și servicii digitale. Ele evoluează în ganditori independente capabile de a aborda complexe, probleme din lumea reală, ținând cont de interesele umane, sociale și factorii de organizare. Software-ul și Inginerie Service-ul este unul dintre cele opt specializări oferite în programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe informatice (C.SIS). Studii în program se bazează atât pe cele mai recente cercetări științifice și de stat-of-the-art industriale. programul de studiu Elevii pot alege să se specializeze într-una dintre cele patru subcâmpurilor: Inginerie Software, Servicii de proiectare si inginerie, proiectare spre utilizator, sau Enterprise Systems. Inginerie software Proiectare si inginerie de servicii Proiectare spre utilizator Enterprise Systems Studiile (120 credite ECTS) consta dintr-un subiect studii majore, teze de masterat (30 ECTS) și studii elective (25-35 ECTS). Software-ul și Engineering Service majore pot fi luate ca un lung (55-65 ECTS) sau un compact (40-45 ECTS) majore. Flexibilitate și libertate Ca un student al Software-ului și a Serviciului de Inginerie majore, sunteți capabili de a adapta în mod liber studiile pentru a... [-]

Maestru Al științei în Informatică, științele De Comunicare și Informare - învățare Automată și Extragerea Datelor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

mașină de învățare este unul dintre punctele forte ale Universității Aalto. Această educație solidă în analiza datelor de calcul moderne vă oferă oportunități excelente pentru o carieră în instituțiile de cercetare sau în sectorul privat, în domeniile de dezvoltare rapidă ale învățării mașină, știință de date și inteligență artificială. [+]

Doriți să construiască viitorul de mașini inteligente? mașină de învățare este unul dintre punctele forte ale Universității Aalto. Această educație solidă în analiza datelor de calcul moderne vă oferă oportunități excelente pentru o carieră în instituțiile de cercetare sau în sectorul privat, în domeniile de dezvoltare rapidă ale învățării mașină, știință de date și inteligență artificială. Chiar mai important, masina de învățare este pur și simplu o provocare și interesant - ceea ce ar putea fi mai bine decât rezolvarea unor probleme interesante și importante cu dezvoltare rapidă noi combinații de matematică, statistică și informatică? Metodele de învățare automată și extragerea datelor sunt aplicabile și necesare într-o mare varietate de domenii, de la industria de proces la știință de date. domenii de aplicare vârful de lance recente includ bioinformatica, astrofizica de calcul, biologie, si medicina, tehnologii interactive, recuperarea informatiei, vizualizare informații, neuroinformatics, și Analiza socio-rețea. Învățarea mașină și Data Mining (Macadamia) este una dintre cele opt specializări oferite în programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe informatice (C.SIS). Macadamia Doctorală Track În plus față de programul de master normale a lui, macadamia va fi oferit ca o pistă de doctorat în anul universitar 2017-2018. pistă de doctorat înseamnă că unii dintre elevi selectați la Macadamia majore pot avea studiile lor adaptate spre o carieră de cercetare și poate începe să lucreze în direcția de doctorat într-unul dintre grupurile de cercetare ale departamentului deja în timpul studiilor de masterat. Reclamanții sunt rugați să își manifeste interesul de a intra pe... [-]

Maestru Al științei în Inginerie Climat Rece (master Nordic)

Campus Cu normă întreagă August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Nordic Master în Inginerie rece Clima este programul primul maestru cuprinzător în inginerie climă rece în Europa și oferă studenților o posibilitate unică de a face munca de teren și proiecte în Groenlanda sau Svalbard. [+]

Nordic Master în Inginerie Cold Climate este un program de primul maestru cuprinzător în inginerie climă rece în Europa și oferă studenților o posibilitate unică de a face munca de teren și proiecte în Groenlanda sau Svalbard. Arctica este un loc, spre deosebire de oriunde altundeva. Ecosistemul este fragil, vremea poate fi o provocare, iar infrastructura este limitată. Aceste condiții au cerințe ridicate pentru inginerii care lucrează here.By de fapt care merg la Svalbard Arctic sau Groenlanda și aplicând abilitățile lor, absolvenții obține informații valoroase de primă mână de lucru în calitate de inginer într-una dintre cele mai dificile zone ale lumii. Tehnica de clima rece trebuie să joace, în scopul de a asigura o dezvoltare durabilă a regiunii arctice un rol tot mai important. Noi rute maritime precum și posibilitățile de exploatare minieră sunt în curs de dezvoltare în regiune. Dezvoltarea de noi industrii din regiunea arctică se intensifică rapid, iar industria cere acum ingineri, care au competențe arctice specifice. Absolvenții de la Maestru Nordic în Cold Inginerie climatice vor avea abilitățile necesare pentru a face față cerințelor industriei precum și de a lucra în mediul arctic fragil. Programul Accentul principal al Master nordice în Cold Climate Engineering este de a oferi studenților o înțelegere profundă a modului în care specializările obținute pot fi aplicate în locuri de muncă ca cercetători, consultanță sau practica ingineri din Arctica. Toți absolvenții vor avea capacitatea de a lucra în cadrul unei echipe de experți care au diferite medii internaționale, cum ar fi... [-]

Maestru Al științei în Inginerie Fizica

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Studii în Inginerie Fizică a crea o bază pentru aplicațiile tehnologice ale fizicii și deschiderea ușilor pentru cariere diferite în industrie, știință și cercetare. [+]

Găsi noi soluții la provocările viitorului! Studii în Inginerie Fizică a crea o bază pentru aplicațiile tehnologice ale fizicii și deschiderea ușilor pentru cariere diferite în industrie, știință și cercetare. O înțelegere profundă a fizicii și matematicii pot fi utilizate în găsirea de soluții noi pentru atât de astăzi și provocările viitoare a lui. Programul De Master în Inginerie Fizică este puternic de cercetare orientate. Aproape jumătate dintre absolvenții programe continua spre un doctorat. Cele cercetare focus Zonele variază de la materiale experimentale și teoretice fizica la nanophysics și nanoștiința, precum și la soluții energetice noi. Programul de studiu diferă de la o universitate fizica mai clasice în proximitatea față de beton, întrebări practice de cercetare. Conexiunea la probleme din viața reală este foarte puternic. programul de studiu Există două specializări în Programul de Master in Inginerie Fizică din care elevii pot alege de la momentul intrării lor în programul: Fizica Inginerie și Fizică a Materialelor Avansate. Prima este mai general, întrucât acesta din urmă se concentrează pe materiale și nanoștiință, în special. inginerie fizică O inginerie fizică majore este format din două părți: un conținut de bază și o alegere flexibilă a cursurilor selectate de către student. Cursuri de bază ale principalelor acoperă subiecte importante pentru fizica de inginerie si metode din fizica computationala, teoretice și experimentale. Conținutul de bază include, de asemenea, unele opțiuni pentru mai multe detalii concentrandu-se pe un anumit subiect. Restul studiilor au o structură foarte flexibilă, și oferă studentului posibilitatea de a se concentra... [-]

Maestru Al științei în Inginerie Industrială și Management - Strategie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Care are ca scop de mare studenților cu un fundal în tehnologie, specializarea Strategie pregătește viitori lideri cu o viziune globală! [+]

Care are ca scop de mare studenților cu un fundal în tehnologie, Strategie specializarea trenurilor viitori lideri cu o viziune globală! Programul de Master în Inginerie Industrială și Management (IEM) combină ingineria cu fundamentele economice și umane pentru a crea valoare și eficiență. Caracteristica unica Specializarea Strategia este abordarea interdisciplinară a aborda probleme complexe de afaceri. Studii în strategie sunt produse în colaborare cu School of Business Programul De Master sale în materie de Strategie și, care să permită studenților o perspectivă unică largă de probleme la îndemână. Programul de studiu de colaborare permite elevilor să creeze un grad pentru a se potrivi aspirațiile lor de cariera printr-o gamă unică de cursuri opționale de la două școli Aalto, inclusiv, de exemplu, strategia de afaceri, management de inovare și tehnologie, afaceri internaționale, se aventura de afaceri, de marketing, și finanțe. programul de studiu Scopul specializării Strategiei este de a instrui și de a dezvolta experți în domeniul de dezvoltare a afacerilor în noi organizații, firme înființate, și corporații multinaționale, apt să prospere și să aibă succes în continuă schimbare și în ce mai complexe mediul de afaceri de azi. În plus față de abilitățile și cunoștințele de idei cheie în afaceri și organizații de analiză, specializarea este, de asemenea, conceput pentru a dezvolta sensibilitatea participanților interculturale și interpersonale, comportamente, atitudini, precum și conexiuni și rețele internaționale. Programul nostru curs obligatoriu este conceput pentru a oferi hands-on experiență în rezolvarea problemelor de afaceri în echipe. Cursurile abordează cele trei domenii-cheie necesare în... [-]

Maestru Al științei în Inginerie Inovatoare A Energiei Durabile (master Nordic)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Master Nordic în inovatoare și durabile Inginerie energetică (ISEE) este o educație de clasă mondială de energie conducând la un Master of Science. [+]

Master Nordic în inovatoare și durabile Inginerie energetică (ISEE) este o educație de clasă mondială de energie conducând la un Master of Science. Termenul "Inginerie energetică durabilă" cuprinde o gamă largă de practici, politici și tehnologii (/ Alternative convenționale și regenerabile de energie) având ca scop furnizarea de energie la costul cel financiar, de mediu și sociale. Un accent puternic este pus pe a face cu sarcini de inginerie energetică cu luarea în considerare a aspectelor tehnice, de mediu și socio-economice. O alta puternica a sublinia este pusă pe Aspecte inovatoare și antreprenoriale a societății energetice, în special în legătură cu modul în care inovațiile de îmbunătățire a eficienței existente și noi pot fi introduse pe piață în diferite țări. Aspectele inovatoare din interiorul programului sunt atât legate de conceptul regenerabile avansat în țările nordice, precum și în ceea ce privește la noi afaceri în sectorul energetic. programul de studiu Accentul programului este acela de a oferi o educație de stat-of-the-art în domeniile surse convenționale și regenerabile de energie, cum ar fi generarea de energie convențională și nouă, energie solară, energie biomasă, energie eoliană, energie geotermală, și utilizarea energiei în mediul construit prin intermediul unor punct de vedere economic și a sistemelor ecologice durabile și tehnologii. Programul este structurat în trasee predefinite de studiu și de mobilitate cu profilurile de competență. Fiecare membru al consorțiului universitar; KTH, Suedia, Chalmers, Suedia, NTNU, Norvegia, DTU, Danemarca, Aalto, Finlanda, UOL, Islanda are responsabilitatea de plumb pentru o singură pistă. Cerințe programului specific Cerințe... [-]

Maestru Al științei în Inginerie Maritimă (master Nordic)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Master în Inginerie Maritimă Nordic se bazează pe expertiza universităților participante în arhitectură navală, inginerie offshore și inginerie maritimă. [+]

Master în Inginerie Maritimă Nordic se bazează pe expertiza universităților participante în arhitectură navală, inginerie offshore și inginerie maritimă. Programul se adresează studenților internaționali care doresc să profite de tradiție îndelungată universitățile Nordic Five Tech "și competență în domeniu și studenți care doresc să se specializeze nordice într-un domeniu specific de expertiza oferită în cadrul Alianței. aplicație online este deschisă o noiembrie 2016 -16 ianuarie 2017 programul de studiu Educația se bazează pe primele principii în proiectarea, construirea și operarea navei și structuri offshore, inclusiv hidrostaticii și stabilitate, hidrodinamica, sarcini val și vânt și analize structurale. Învățătura cuprinde prelegeri, misiuni, ateliere de lucru și munca de proiect. Teoria este susținută de muncă și de calculator simulări experimentale sunt utilizate intens. Aalto studiu piesa: Navele de pasageri Universitatea Aalto oferte de Master în Inginerie Maritimă Nordic navelor de pasageri de cale studiu. Aceasta piesa studiu ofera o vedere de ansamblu a diferitelor aspecte legate de proiectarea, analiza și optimizarea navelor de pasageri. Studiile acoperi atât cunoștințele de bază, precum și aplicarea metodelor de evaluare a riscurilor în design navă. Interesele conflictuale ale diferitelor părți interesate vor fi abordate în timpul studiilor, iar studentul este obligat să creeze o soluție care să satisfacă preferințele părților interesate, organizată. Scopul studiilor este de a lucra la aceeași navă de proiect de-a lungul semestrului de specializare și de a lucra pe diferite părți ale navei în timpul diferitelor cursuri. Cursurile luate vor fi alese astfel încât să sprijine activitatea de proiect. În acest fel a... [-]

Maestru Al științei în Inovație Ict (eit școală Digital Master) - Cloud Computing și Servicii

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

EIT Digital Master School oferă o educație de doi ani, în care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construirea unui curriculum de cursuri tehnice, combinate cu studii de inovare și antreprenoriat. [+]

EIT Digital Master School oferă o educație de doi ani, în care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construirea unui curriculum de cursuri tehnice, combinate cu studii de inovare și antreprenoriat. Majore de Cloud computing și servicii se concentrează pe o gamă largă de aplicații, cum ar fi, comerț electronic, servicii de telefonie mobilă, rețele de socializare online, sisteme peer-to-peer, și servicii Web. Ce este comun la toate aceste aplicații este că sursele de informare și de control sunt descentralizate pe mai multe centre de date rețelei și și sistemele lor de bază devin distribuite, reconfigurabil și de adaptare. Toate acestea fac din procesul de dezvoltare a sistemelor software distribuite in mod semnificativ mai complexă decât pentru sistemele centralizate. Cloud computing și servicii majore va oferi studenților cu un sistem de cunoștințe, atât în ​​fundații formale, platforme tehnologice și abilități practice în implementarea aplicațiilor software distribuite. Acest program are perioade de aplicare separate și procedurile de admitere decât restul programelor de masterat oferite de Universitatea Aalto. Cloud computing și servicii (CCS) este una dintre cele cinci specializări în Programul De Master în domeniul TIC pentru inovare (IET Digital Master School) oferite de Universitatea Aalto. Universitățile partenere cu care acest program de gradul dublu pot fi finalizate sunt: TU Berlin (Germania) Universitatea de Rennes 1 (Franța) Université Paris-Sud (Franța) KTH (Suedia) TU Delft (Olanda). Specializări Specializări sunt prevăzute în al doilea an. Programul CSC oferă 6 specializari, fiecare într-o locație diferită. Pentru a satisface cerințele de mobilitate geografică,... [-]

Maestru Al științei în Inovație Ict (eit școală Digital Master) - Interacțiunea Om-calculator și Design

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Computer interacțiunea om și majore de proiectare se concentrează pe studiu, proiectarea, dezvoltarea și evaluarea interfețelor utilizator noi și sisteme interactive, luând în considerare aspectele umane, la nivelurile cognitive și senzoriale-motorii, aspectele tehnologice, precum și aspectele de afaceri. [+]

EIT Digital Master School oferă o educație de doi ani pe care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construirea unui curriculum de cursuri tehnice, combinate cu studii de inovare și antreprenoriat. O Interacțiunea om-calculator și Design majore se concentreaza pe studiul, proiectarea, dezvoltarea și evaluarea interfețelor utilizator noi și sisteme interactive, luând în considerare aspectele umane, la nivelurile cognitive și senzoriale-motorii, aspectele tehnologice, precum și aspectele de afaceri. Studiile includ cursuri privind proiectarea si evaluarea sistemelor interactive cu un puternic accent pe tehnicile de proiectare centrate pe utilizator: înțelegerea capacităților și consecințele utilizării tehnologiei informației ca instrument pentru rezolvarea sarcinilor legate de munca umană, și dezvoltarea și evaluarea sistemelor prin punerea utilizatorul în centrul procesului de proiectare. In plus, studiile in cele mai importante vor dezvolta afaceri de gândire în ceea ce privește profilurile de utilizator, segmente de utilizatori, branding, dezvoltarea pieței și introducerea de produse. De ce studia Interacțiune om-calculator EIT Digital și program de proiectare? Programul EIT Digital HCID oferă: Prima linie de conținut tehnic în domeniul Studii la două dintre Europes universitățile tehnice rând conduc la o diplomă dublă. O bună integrare cu cursuri de afaceri adaptate în inovare și spirit antreprenorial O lucrare teză bine întemeiată în probleme industriale Accesul la competența opt EIT digitale linii de acțiune de inovare, cel puțin printr-o școală de vară între cei doi ani. Accesul la centrele de co-locație și ecosistemele de inovare ale celor nouă noduri EIT digitale. Care este programul de vorba? Programul în interacțiune... [-]

Maestru Al științei în Inovație Ict (eit școală Digital Master) - Sisteme Integrate

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

EIT Digital Master School oferă o educație de doi ani pe care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construirea unui curriculum de cursuri tehnice, combinate cu studii de inovare și antreprenoriat. [+]

EIT Digital Master School oferă o educație de doi ani pe care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construirea unui curriculum de cursuri tehnice, combinate cu studii de inovare și antreprenoriat. Embedded Systems majore se concentrează asupra tehnologiilor generice și metodologii de proiectare pentru sisteme care sunt încorporate ca parte integrantă a sistemelor mai mari și care sunt concepute pentru funcții specifice ale dispozitivelor cu diverse componente electronice și mecanice de control de calcul. Studentii sistemelor majore integrate la Universitatea Aalto vor dobândi abilități de a dezvolta aplicații și servicii care se bazează pe sistemele cibernetice fizice mobile de tehnologii (CPS). Subiectele acoperite includ sisteme de web programare și multimedia, procesarea video și audio, proiectarea interfețelor utilizator și stăpânirea sistemelor fluxul de proiectare încorporat. Absolvenții programului Embedded Systems va fi specialiști de clasă mondială și inovatori în domeniul sistemelor integrate, capabile de a dezvolta soluții integrate pentru noi provocări în sistemele fizico-cibernetice și domenii internet-de-lucruri. Embedded Systems (ES) este una dintre cele cinci specializări în Programul De Master în domeniul TIC pentru inovare (IET Digital Master School) oferite de Universitatea Aalto. Universitățile partenere cu care acest program de gradul dublu pot fi finalizate sunt: KTH (Suedia), TU Berlin (Germania), TU / Eindhoven (Olanda). imprimare Feedback De ce studiu Embedded Systems? Sistemele integrate sunt peste tot. Mai mult de 98% de procesoare din lume se află în domeniul sistemelor integrate. Aplicații includ o mare varietate de sisteme industriale și personale, cum ar fi sateliții, roboti, masini, avioane, lifturi,... [-]

Maestru Al științei în Inovație Ict (eit școală Digital Master) - Software și Servicii Arhitecturi

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Software-ul și Serviciul Arhitecturi majore acoperă o gamă largă de subiecte, de la studii ale utilizatorilor, de dezvoltare centrate pe utilizator și modelarea proceselor de afaceri în inginerie software, analiza datelor, software de securitate și de sistem software extrem de distribuit. Elevii din cele mai importante vor învăța să lucreze în echipe pentru a ghida procesul de dezvoltare de software a sistemelor informatice complexe. [+]

EIT Digital Master School oferă o educație de doi ani pe care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construirea unui curriculum de cursuri tehnice, combinate cu studii de inovare și antreprenoriat. Studii în Software și servicii Arhitecturi obiectiv major de a educa următoarea generație de designeri de servicii și arhitecți software capabil de proiectare și de noi sisteme de inginerie software la: Conduce digitizarea întreprinderilor, Crearea unor noi afaceri bazate pe serviciile intensive de software, Să fie responsabil pentru suscitare și definirea a ceea ce produse și servicii software companii de IT ar trebui sa creeze pentru a avea succes; și Este responsabil de procesele și metodele pentru dezvoltarea eficientă a sistemelor informatice moderne. O Software și servicii Arhitecturi majore acoperă o gamă largă de subiecte, de la studii ale utilizatorilor, de dezvoltare centrate pe utilizator și modelarea proceselor de afaceri în inginerie software, analiza datelor, software de securitate și de sistem software extrem de distribuit. Elevii din cele mai importante vor învăța să lucreze în echipe pentru a ghida procesul de dezvoltare de software a sistemelor informatice complexe. Software-ul și Serviciul Arhitecturi (SSA) este una dintre cele cinci specializări în Programul De Master în domeniul TIC pentru inovare (IET Digital Master School) oferite de Universitatea Aalto. Universitățile partenere cu care acest program de gradul dublu pot fi finalizate sunt: Universitatea din Trento (Italia), ELTE (Ungaria), TU / Eindhoven (Olanda), UPM (Spania). De ce studia Software și arhitecturi serviciu de programe EIT Digital? Programul EIT Digital SSA... [-]

Maestru Al științei în Management La Nivel Mondial

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Management Global (GM) oferă studenților două calificări extrem de prestigiu: MSc în Economie și Administrarea Afacerilor acordate de Aalto University School of Business și CEMS Master în Management Internațional (MIM), acordat de CEMS, Alianța Globală în Educație de management. [+]

Esti interesat de construirea unei cariere de succes internațional? Programul Global Management cu CEMS Master în Management Internațional echipează studenții cu abilități și know-how-ul necesar pentru a acționa ca Schimbătoare de joc în mediul de mâine de afaceri la nivel mondial. CEMS - calitate la nivel mondial CEMS este o alianță globală de 30 de scoli de afaceri, aproape de 80 de companii multinaționale și ONG-uri, care împreună oferă programul de top-clasat, internațional și CEMS Master în Management Internațional orientată spre practică (MIM). La nivel global mai mult de 1000 de studenți se înscrie în CEMS MIM în fiecare an și există peste 10 000 de absolvenți CEMS de 81 de naționalități care lucrează în 75 de țări. Consistently printrecele top din lume de către Financial Times, CEMS MIM unește companii multinaționale și profesori internaționale de calibru de la universitățile de frunte și școlile de afaceri. Câștigați două calificări în același timp, O Programul De Master în Management Global (GM) oferă studenților două calificări extrem de prestigiu: MSc în Economie și Administrarea Afacerilor acordate de Aalto University School of Business și CEMS Master în Management Internațional (MIM), acordat de CEMS, Alianța Globală în Educație de management. Programul este format din: 1. o piesa de specializare cu o teză de master într-una din următoarele domenii: contabilitate Comunicare Corporativă Spirit antreprenorial și managementul inovației finanțe Gestionarea și Afaceri Internaționale de marketing sau Strategie; și 2. Studii CEMS MIM efectuate la Universitatea Aalto și de la o altă școală CEMS. Pe parcursul primului... [-]

Maestru Al științei în Managementul Antreprenoriatului și Inovației

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Antreprenoriat și Management Inovare vă oferă înțelegere academică solidă și o mulțime de experiență hands-on a antreprenoriatului în cel mai mare ecosistem de antreprenoriat din Europa. [+]

Programul de Master în Antreprenoriat și Management Inovare vă oferă înțelegere academică solidă și o mulțime de experiență hands-on a antreprenoriatului în cel mai mare ecosistem de antreprenoriat din Europa. Ce este managementul antreprenoriatului și inovației? Antreprenoriatul și managementul inovației este despre crearea de noi idei și punerea lor în aplicare într-un mod care generează o valoare economică și / sau socială. Unii inovatori și antreprenori înceapă noi afaceri. Altele dezvolta noi linii de produse sau de a gestiona proiecte noi pentru firmele existente. Antreprenori și inovatori sunt, de asemenea, găsite în organizații non-profit, cât și în sectorul public, generând noi idei care fac lumea un loc mai bun. Antreprenoriat și inovație sunt peste tot! De ce ar trebui să studieze de management al spiritului antreprenorial și inovare? Completare de Master noastre în Antreprenoriat și Management Inovare vă oferă cu mentalitatea și aptitudinile necesare pentru a genera noi idei (de afaceri) și să le transforme în acțiuni, fie că este vorba de noi asociații independente sau în cadrul organizațiilor existente. Veți obține, de asemenea, experiență în gestionarea proiectelor complexe si de lucru in echipe cu colegii din medii diferite. De ce Universitatea Aalto pentru studii de antreprenoriat și inovare? Există cel puțin două motive foarte bune pentru a alege Universitatea Aalto pentru dvs. de Master în Antreprenoriat și managementul inovației: Studenții noștri primesc atât o înțelegere academică solidă și o mulțime de experiență hands-on pe acest subiect. În plus față de mai multe forme tradiționale de predare academice, programul nostru... [-]

Maestru Al științei în Managementul Informațiilor și Service

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master in Informații și Serviciul de Management al oferă trei domenii de specializare: Business Analytics, Information Systems Science, și Logistică și Managementul Serviciilor. [+]

Programul de Master in Informații și Serviciul de Management al oferă trei domenii de specializare: Business Analytics, Information Systems Science, și Logistică și Managementul Serviciilor. Servicii bazate pe informații sunt văzute de către Uniunea Europeană ca fiind zona de creștere principal al economiilor avansate. Programul de Master în Managementul Serviciului de Informații și (ISM) educa profesionisti viitoare de informare care sunt capabili să dezvolte și să gestioneze aceste servicii. Natura interdisciplinara si accentul pus pe analiza datelor și management de proiect oferă studenților cu abilități de analiză a ofertei tot mai mare de informații și a noilor tehnologii și gestionarea operațiunilor de afaceri electronice. Experienta de studiu Conținutul și central al programului diferă în funcție de cele trei domenii elective de specializare: Business Analytics, Information Systems Știință și Logistică și Managementul Serviciilor. Accentul de sisteme de informare este pe gestionarea și dezvoltarea proceselor de afaceri folosind sistemele de informații și rețele. Subiectele includ sisteme de afaceri de informare, e-commerce si Business Software, precum și aplicațiile lor strategice. Scopul este managementul eficient al resurselor informaționale și punerea în aplicare a sistemelor informatice abil aplicarea tehnologiei care susține cel mai bine nevoilor de business specifice. Accentul de Logistică și Managementul Serviciilor este pe furnizarea de elevi cu capacitatea de a gestiona și de a dezvolta activitățile de producție, distribuție, furnizare, cumpărare și de servicii companiilor. Subiectele includ managementul lanțului de aprovizionare în diverse medii de operare, dezvoltare de servicii și de operațiuni, modele de management de inventar și a politicilor, de management... [-]

Maestru Al științei în Management și De Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (M & IB) satisfacă pentru studenți entuziaști care se bucura de rezolvarea provocărilor practice și intelectuale. [+]

Programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (M & IB) satisfacă pentru studenți entuziaști care se bucura de rezolvarea provocărilor practice și intelectuale. În Programul De Master în Management și Afaceri Internaționale (M & IB) interacționăm îndeaproape cu diverse organizații și savanți internaționale pentru a vă oferi posibilitatea de a deveni un profesionist de înaltă calificare cu cunoștințe aplicabile pe scară largă în Management și Afaceri Internaționale. Programul nostru este cu multiple fațete și flexibilă, care vă permite să creați un profil profesional unic bazat pe interesele dumneavoastră. Urmați pasiunea Visezi despre crearea de locuri de muncă de inspirație? Esti interesat de rezolvarea problemelor create de contexte interculturale? Poate că sunt intrigat de provocările strategice ale piețelor mondiale? Sau motivat să facă o schimbare pentru viitor durabil? În cazul în care unul sau mai multe dintre aceste provocări te intrigă, ai ajuns la locul potrivit! studiu Experiență În centrul programului de Master in Management si Afaceri Internaționale este o înțelegere, practic la pământ și bazate pe cercetare de management și afaceri internaționale. Ca elev de M & IB Master vă pot specializa în una sau două din următoarele domenii: Managementul Resurselor Umane afaceri internaționale Strategie de lucru Managementul durabilitate. În plus față de opțiunile de specializare în cadrul programului M & IB Master multidisciplinaritatea de la Universitatea Aalto vă permite să adăugați la profilul dvs. profesional unic prin alegerea unui minor interesantă între diferitele subiecte din Universitatea Aalto, sau chiar în străinătate. Potrivit unui sondaj de absolvire absolventii nostri... [-]

Maestru Al științei în Matematică și Operațiuni De Cercetare

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Obiectivul programului de Master in Matematica si Operations Research este de a pregăti specialiști care au cunoștințe largă de metode și instrumente matematice, precum și probleme de puternic abilități de rezolvare, astfel încât acestea să poată aborda cu succes probleme stiintifice, industriale, economice și de mediu dificile. [+]

Dezvoltarea abilitățile dumneavoastră în matematică și sisteme de gândire și satisface cererea viitoare pentru specialiști de top din domeniu! Obiectivul programului de Master in Matematica si Operations Research este de a pregăti specialiști care au cunoștințe largă de metode și instrumente matematice, precum și probleme de puternic abilități de rezolvare, astfel încât acestea să poată aborda cu succes probleme stiintifice, industriale, economice și de mediu dificile. În timpul programului, elevii învață să gândească matematic. De asemenea, ei invata sa construiasca modele matematice ale realității și de a analiza aceste modele prin dezvoltarea și implementarea metodelor de stat-of-the-art și algoritmi. Prin alegerea lor de mare, elevii pot accentua teorie matematică, metode de calcul, sau modelare și de rezolvare a problemelor abilități care sunt necesare în practică. programul de studiu Programul de master în matematică și operațiuni oferă trei specializări: Matematica, Matematica Aplicata si Sisteme si Operations Research. Oportunități de carieră Absolvenții de la programul de Master în Matematică și Operations Research sunt în creștere a cererii în multe industrii și în sectorul public. Această creștere este parțial determinată de abilitatea de a colecta mai multe date despre o mare varietate de fenomene, care, împreună cu progresele metode matematice și mai mare putere de calcul permite să impulsioneze abilitățile matematice ce în ce mai larg. titluri de locuri de muncă tipice ale absolvenților recente includ, de exemplu, consultant, Analist de date, Supply Chain Planner, Business Analyst, Junior Analyst, Asistent de cercetare, Doctorand ... Toate cele trei specializări furnizează o bază excelentă pentru... [-]

Maestru Al științei în Materiale Avansate Pentru Inovare și Durabilitate (materii Prime IET)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul De Master în Materiale avansate pentru inovare și dezvoltare durabilă, AMIS, va aborda tema substituirea materialelor critice sau toxice în produse și pentru performanțe optimizate. [+]

Să dobândească o înțelegere a întregului lanț valoric al materiilor prime, precum și o minte-set pentru inovație și antreprenoriat concentrându-se asupra durabilității. Programul De Master în Materiale Avansate pentru inovare și dezvoltare durabilă, AMIS, va aborda tema substituirea materialelor critice sau toxice în produse și pentru performanțe optimizate. Acesta va acoperi, de asemenea, optimizarea lanțului de materiale pentru produsele scoase din uz și de produse și servicii de proiectare pentru economia circulară - toate acestea sunt temele centrale ale materiilor prime EIT. Accentul principal al adaptării este pe metal și materii prime minerale. Materiale bio-polimer de bază și sunt acoperite având în vedere potențialul lor de substituție și a altor materiale în contextul reciclarea produselor cu mai multe materiale. In plus, programul AMIS include un pachet solid de cursuri și munca de proiect în inovare și antreprenoriat. Mobilitatea studenților reprezintă o parte integrantă a programului și în timpul programului de doi ani, elevii vor studia la două dintre universitățile partenere consorțiu. La finalizarea programului, studenții vor primi o diplomă dublă. Limba de predare este engleza. Programul AMIS va stimula tinerii profesioniști să devină agenți de schimbare, cu o stare de spirit de antreprenoriat capabil să protejeze viabilitatea EIT Materii prime pe tot peisajul industrial si de cercetare. parteneri de invatamant superior Grenoble Institut Polytechnique (GINP), Franța (coordonator) Technische Universität Darmstadt, Germania Universitatea Aalto, Finlanda Universitatea din Bordeaux, Franța Universitatea din Liege, Belgia partenerii industriali ARKEMA ArcelorMittal Fraunhofer-Gesellschaft Comisariat à l'Energie Atomique et aux Energies Renouvelables (CEA) IMEC [-]

Maestru Al științei în Minerit European, Minerale și Programul De Mediu (emmep)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Miniere din Europa, Minerale și Programul de Mediu (EMMEP) este un program de studii de master organizat în cooperare internațională între trei universități din Europa, pentru Minerit și Ingineria Resurselor. [+]

Minerit European, minerale și de mediu Programul (EMMEP) este un program un masterat organizat în colaborare internațională între trei universități de top din Europa în industria de resurse Inginerie: Delft University of Technology (Țările de Jos) Universitatea Aalto (Finlanda), RWTH Aachen (Germania) EMMEP se bazează pe punctele forte și expertiza complementară a universităților menționate în studiile Pământ știință și cercetare. Cursul minier european (EMC) a început în 1996 și până în 2014, peste 700 de studenți au participat la program și sunt unite într-o rețea de absolventi bine organizat. În timpul studenți program de doi ani de studiu masterat împreună în trei universități diferite: 30 ECTS la Universitatea Aalto, Finlanda 30 ECTS la RWTH Aachen, Germania 30 ECTS la TU Delft 30 ECTS teza Master (co-supravegheată de către toate cele trei universități partenere) EMMEP și admiterea la programul este coordonat de TU Delft. Elevii de calitate ale universităților participante, precum și peste tot în lume sunt bineveniți să se aplice EMMEP. Termen de aplicare 1 martie 2017. profesor responsabil de programul de la Aalto University School of Engineering este Mikael Rinne. [-]

Maestru Al științei în Nano și Radio științe

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Acest program oferă toate acestea și multe altele. Programul de Master în Nano și Radio Științe vă oferă cunoștințe fundamentale în următoarele domenii: micro- și nanoștiințe, design de circuit micro- și nanoelectronicelor ... [+]

Sunteti curiosi cum modernă funcționează dispozitivele wireless și de ce fără fir conexiune devine mai repede și mai repede? Vreti sa stiti cum să integreze circuite de radio-frecvență și antene în cele mai mici senzori wireless de exemplu, pentru "internetul obiectelor", pentru pământ sau spațiu de observare prin satelit, sau pentru dispozitivele medicale implantabile? Poate că sunt, de asemenea, interesat în metodele de fabricatie nano, panouri solare, sau propagare de radio și electromagnetice în cercetarea fundamentală? Acest program oferă toate acestea și multe altele. Programul de Master în Nano și Radio Stiinte vă oferă cunoștințe fundamentale în următoarele domenii: micro- și nanoștiințe, design de circuit micro- și nanoelectronicelor, materiale avansate și fotonică, știință radio și spațiu știință și tehnologie. În acest program vă apropiați de studii de inginerie din ambele perspective industriale și științifice. Poți fi orientat teoretic sau directe studiile mai mult spre aplicații practice. Programul de studiu Programul oferă cinci opțiuni majore. În primul semestru vă concentrați asupra comune subiectele, iar la sfârșitul semestrului selectați majore ta. În al doilea și al treilea semestre puteți câștiga o înțelegere profundă în aleasă majore, ceea ce duce la teza de masterat în al doilea an de studii. Programul este o combinație de cursuri teoretice și practice care constau în prelegeri, exerciții independente, simulări pe computer, lucrări de laborator, și misiuni de grup. Studiile sunt strâns legate de cercetarea actuală în domeniul respectiv. Programul permite, de asemenea, pentru studii elective de la o gamă largă de subiecte, de exemplu, în arte,... [-]

Maestru Al științei în Planificarea Spațială și De Inginerie De Transport

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Acest program se concentrează asupra viitoarelor provocări de mediu construit durabil, combaterea megatendințelor globale de actualitate, cum ar fi de urbanizare și necesitatea unor orașe mai ecologice. Caracteristica definitorie a programului este sa se concentreze pe o gamă largă de abordări din viața de zi cu zi și mobilitatea oamenilor la scară largă strategice și sistemice de gândire necesare pentru modelarea mediului construit. [+]

Orașele sunt din ce în ce în ce mai dinamică, complexă și fragmentată în timp ce cereri pentru liveability, durabilitatea, competitivitatea și creșterea atractivității acestora. Acest lucru necesită noi competențe în înțelegerea sistemică, de rezolvare a problemelor, precum și planificarea integratoare și elaborarea politicilor dincolo de limitele sectoriale. Acest program se concentrează asupra viitoarelor provocări de mediu construit durabil, combaterea megatendințelor globale de actualitate, cum ar fi de urbanizare și necesitatea unor orașe mai ecologice. Caracteristica definitorie a programului este sa se concentreze pe o gamă largă de abordări din viața de zi cu zi și mobilitatea oamenilor la scară largă strategice și sistemice de gândire necesare pentru modelarea mediului construit. Ce vei învăța? Ca student, veți dobândi competențe excelente pentru a lucra pentru orașe mai inteligente și mai frumoase și pentru a răspunde la problemele emergente de schimbare în mod constant medii și tehnologii construite. În plus față de o bază teoretică puternică, veți dobândi perspective în teme de cercetare actuale și capacități în aplicarea unei varietăți de planificare și instrumente de analiză în sarcinile contemporane de utilizare a terenurilor și de transport. Prin metode interactive de învățare, veți obține hands-on experiențe pe o serie de teme urbane și metodologii. Angajate în cursuri de studio, veți învăța gândirea sistemică, creative pentru rezolvarea problemelor, reflexivitate etice, precum și instrumente pentru procesele participative și a abilităților de comunicare în diverse forumuri și prin intermediul mass-media diverse. Mai mult decât atât, va fi capabil de a interpreta în mod critic și cunoștințe... [-]

Maestru Al științei în Rețele De Informații

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master in Retele de informare este un program de studiu trans-disciplinare in cladire de inginerie privind tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) și mass-media digitale. Acesta combină domeniile științelor sociale, tehnologii digitale avansate și afaceri. [+]

Deveniți un expert în abordare centrată pe om la tehnologiile digitale! Programul de Master in Retele de informare este un program de studiu trans-disciplinare in cladire de inginerie privind tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) și mass-media digitale. Acesta combină domeniile științelor sociale, tehnologii digitale avansate și afaceri. Programul oferă studenților cu o înțelegere cuprinzătoare privind interacțiunea dintre ființele umane și a tehnologiilor digitale de pe individ, de grup, de organizare și nivelurile sociale. Vei invata despre dezvoltarea în comun a tehnologiilor digitale și de afaceri într-o manieră centrată pe om, de colaborare și creativ roman. programul de studiu Studii in Programul de Master in Retele de informare combina cursuri în informatică, tehnologie mass-media, management industrial și de afaceri, cu o abordare centrată pe om. Programul încurajează pe elevi să construiască planul lor de studiu individual într-un mod multi-disciplinare, oferind entități studiu bine structurate de bază zone substanțe ale programului. Vă puteți concentra pe o singură zonă substanță sau pot alege să construiască o combinație multidisciplinară mai largă de competențe. Zonele patru focus, piese, informațiile Rețele majore: TIC în afaceri, de cunoștințe și rețele de afaceri, mass-media, și Design spre utilizator. Master Of Science (Tehnologie), 120 ECTS, structura grad constă într-o mare (fie lung sau compact), teza de master și studii elective. Un important compact este întotdeauna completat cu un minor. Subiectele tezei de masterat recente ale studenților rețelele de informații cum ar fi Diferențele între observații și interviuri în crearea de cazuri de utilizare pentru inspecție; gradul de utilizare cercetare... [-]

Maestru Al științei în Soluții Energetice Avansate - Energie Durabilă în Clădiri și Mediul Construit

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori). [+]

Interesat în carieră în domeniul energiei pentru societatea noastră? Doresc să fie implicate în dezvoltarea în schimbare rapidă, sisteme energetice viitoare? Programul De Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine. Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori). Programul are patru specializări. În fiecare dintre ele, va fi asigurat un fundal teoretice solide, completate cu studii interdisciplinare pentru a lărgi și aprofunda înțelegerea provocărilor legate de energie în societatea noastră. Energia durabilă majoră în clădiri și mediul construit se concentrează asupra noilor soluții energetice pentru consumul de energie, producția și eficiența necesare în clădiri și comunități. Deja în prezent, marea majoritate a oamenilor trăiesc în orașe și urbanizare este o tendință continuă. Dezvoltarea unor clădiri și orașe eficiente energetic este o mare provocare de astăzi. Acest lucru major va oferi cursuri avansate, cu accent pe utilizarea eficientă a energiei în focalizare domeniul tehnologiei de construcție și proiectare, comunități, infrastructură, trafic, servicii în domeniul încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC). Celelalte specializări ale Energy Solutions avansate sunt: Procese energetice industriale și a durabilității Sisteme energetice și piețe Procese de conversie a energiei Structura grad Master of Science (Tehnologie) gradul este de 120 de credite ECTS. Gradul este format... [-]

Maestru Al științei în Soluții Energetice Avansate - Procesele De Conversie A Energiei Durabile

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Interesat în carieră în domeniul energiei pentru societatea noastră? Doresc să fie implicate în dezvoltarea în schimbare rapidă, sisteme energetice viitoare? Programul De Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine. [+]

Interesat în carieră în domeniul energiei pentru societatea noastră? Doresc să fie implicate în dezvoltarea în schimbare rapidă, sisteme energetice viitoare? Programul De Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine. Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori). Programul are patru specializări. În fiecare dintre ele, va fi asigurat un fundal teoretice solide, completate cu studii interdisciplinare pentru a lărgi și aprofunda înțelegerea provocărilor legate de energie în societatea noastră. Cele mai importante procese de conversie a energiei durabile are o poziție-cheie în ceea ce privește utilizarea regenerabilă și durabilă a resurselor naturale și a bioenergie. Sisteme de căldură și de putere și energie nucleară aferente sunt elemente-cheie în acest majore. Majore va oferi o cale de studiu cu privire la metodele de calcul, de asemenea. Celelalte specializări ale Energy Solutions avansate sunt: Procese energetice industriale și a durabilității Sisteme energetice și piețe Energie în clădiri și Mediu Construit Structura grad Master of Science (Tehnologie) gradul este de 120 de credite ECTS. Gradul este format din studii majore, teza de master și studii elective. Toate marile subiecții au un modul comun, al cărui conținut este de la 15 la 20 de credite, în funcție de maior în... [-]

Maestru Al științei în Soluții Energetice Avansate - Proceselor Energetice Industriale și A Durabilității

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Interesat în carieră în domeniul energiei pentru societatea noastră? Doresc să fie implicate în dezvoltarea în schimbare rapidă, sisteme energetice viitoare? Programul de Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine. [+]

Interesat în carieră în domeniul energiei pentru societatea noastră? Doresc să fie implicate în dezvoltarea în schimbare rapidă, sisteme energetice viitoare? Programul de Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine. Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori). Programul are patru specializări. În fiecare dintre ele, vi se va furniza o bază teoretică solidă, completate cu studii interdisciplinare pentru a lărgi și aprofunda înțelegerea provocărilor legate de energie în societatea noastră. Majore proceselor energetice industriale și a durabilității va aborda operațiuni fundamentale cunoștințe de inginerie chimică și unități implicate în procesele chimice integrate de stocare a energiei, de conversie a energiei, tehnologii de reciclare și durabilitate. Aceasta include termodinamica, masă și bilanțuri energetice asupra sistemelor cu reacție, echilibre chimice, cinetica chimică, cataliză, rolul interfază și căldură intraphase și transfer de masă. Modelarea și simularea are un rol important în analiza și proiectarea proceselor energetice. Celelalte specializări ale Energy Solutions avansate sunt: Energie în clădiri și Mediu Construit Sisteme energetice și piețe Procese de conversie a energiei Structura gradului Master of Science (Tehnologie) gradul este de 120 de credite ECTS. Gradul este format din studii majore, teza de master și studii elective. Toate marile subiecții au un modul... [-]

Maestru Al științei în Soluții Energetice Avansate - Sisteme Energetice Durabile și A Piețelor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine. Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori). [+]

Programul de Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine. Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori). Programul are patru specializări. În fiecare dintre ele, va fi asigurat un fundal teoretice solide, completate cu studii interdisciplinare pentru a lărgi și aprofunda înțelegerea provocărilor legate de energie în societatea noastră. Majore sisteme durabile piețele de energie și oferă o bază solidă teoretică precum și instrumente practice și abilitățile necesare de ingineri care lucrează în domeniul sistemelor energetice. Integrarea surselor regenerabile intermitente, cum ar fi energia solară, eoliană și energia valurilor, în sistemul energetic este una dintre principalele provocări ale viitorului nostru durabil. Acest lucru majore oferă înțelegerea de bază a sistemelor energetice, principalele provocări cu care se confruntă soluțiile noastre energetice actuale și posibile căi spre viitor durabil. Celelalte specializări ale Energy Solutions avansate sunt: Energie în clădiri și Mediu Construit Procese energetice industriale și a durabilității Procese de conversie a energiei NB: Programul va porni pentru prima dată în toamna anului 2017. Structura gradului Master of Science (Tehnologie) gradul este de 120 de credite ECTS. Gradul este format din studii majore, teza de master și studii elective. Toate marile subiecții au un modul comun, al cărui conținut... [-]

Maestru Al științei în Strategie - M. Sc. Gradul în Economie și Administrarea Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master in Strategia oferă participanților cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră de succes în consultanță în management, dezvoltare de afaceri sau funcții de management general. [+]

Programul de Master in Strategia oferă participanților cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră de succes în consultanță în management, dezvoltare de afaceri sau funcții de management general. Acest program flexibil dezvoltă abilitățile pentru a diagnostica probleme de afaceri și pentru a concepe și implementa noi inițiative strategice în contexte de afaceri, de la corporații multinaționale pentru a începe-up-uri. Programul unic este conceput pentru a combina punctele forte ale Universității Aalto Școala de Afaceri și Departamentul de Inginerie Industrială de la Universitatea Aalto Școala de Științe, aducând cea mai largă gamă de cursuri elective. Conținutul programului au fost dezvoltate în strânsă colaborare cu cele mai importante companii de consultanta pentru a oferi o experiență de învățare, care combină cunoștințele teoretice cele mai relevante cu experiență practică de sarcini de dezvoltare a afacerilor din viața reală. Experienta de studiu Programul este format din mai multe module de bază obligatorii care oferi participanților cu cele mai noi cunoștințe privind formularea și implementarea strategiei, precum și competențele metodologice necesare. Majoritatea studiilor constau din cursuri de electivă, care pot fi alese de la jertfa combinat de școli la Universitatea Aalto de afaceri și Științei. Cursuri opționale includ subiecte cum ar fi inovare și tehnologie de management, afaceri internaționale, se aventura de afaceri, management de marketing, economie și manageriale. În centrul programului se află o metodă de învățare centrat pe student, care pune accentul pe dezvoltarea personală, prin reflecție, exerciții practice, experiență, și de învățare prin practică. Cursuri trage pe contacte de lungă durată... [-]

Masterat în Economie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de master în economie se dezvoltă capacitatea de a aplica teoria economică la o gamă largă de fenomene economice. [+]

Programul de master în economie se dezvoltă capacitatea de a aplica teoria economică la o gamă largă de fenomene economice. Programul califică pe elevi să înțeleagă legătura dintre micro și macroeconomice întrebări, precum și pentru a vedea cauzalitate între astfel de întrebări. Programul echipează studenții cu instrumente adecvate econometrice și matematice de analiză pentru a aborda problemele economice și probleme. Elevii sunt instruiți pentru a analiza, organiza și comunica eficient analizele lor. Experienta de studiu Programul de Master în economie este structurată pentru a asigura calificări comparabile la nivel internațional și un capital uman pe tot parcursul vieții. Programul este deosebit de puternică în domeniile Economie Internațională (inclusiv dezvoltarea Economie) și Microeconomie aplicata (inclusiv Economie de mediu și energetice, Muncii si Economie personal, Organizare industriale, și teoria jocurilor). Un acord de cooperare pe termen lung între Departamentul de Economie de la Universitatea Aalto Școala de Afaceri, Departamentul de Studii Politice și Economice de la Universitatea din Helsinki, Departamentul de Economie de Hanken School of Economics, și Institutul larg, permite un student la o instituție pentru a ține cursuri de curs de la cealaltă instituție cu un minim de documente. rezultatele învățării Elevii de la absolvirea programului vor avea: Înțelegere a teoriei economice și a capacității de a utiliza în situații noi abilitatea de a citi literatura de specialitate în domeniu, cu excepția cele mai avansate materiale înțelegere generală a microeconomie și macroeconomie moderne și înțelegere mai profundă a subdomenii selectate de economie capacitatea de a face modificări mici la modele... [-]

Master of Science in ICT Innovation (EIT Digital Master School) - Digital Media Technology

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

[+]

Hypermedia la Aalto Procesare media și Comunicații la KTH Vizualizare medicale la TU Delft Media servicii de comunicații de la BME Budapesta Medii virtuale la UCL [-]

Master Of Science în Arhitectură

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Arhitectura este un domeniu al tehnologiei și al art. predare Arhitectura combină materiale profesionale bazate pe cunoaștere și artistice înțelegere și exprimare a competențelor. [+]

Arhitectura este un domeniu de tehnologie și de art. Predare arhitectura combina materiale profesionale bazate pe cunoaștere și înțelegere și exprimare artistică abilități. Un arhitect trebuie să fie capabil de a vedea problemele din mai multe direcții diferite, care este motivul pentru natura amplă a gradului in arhitectura. Natura actuală a educației se dezvoltă gândirea științifică și artistică a studentului referitor la construirea unui viitor social responsabil și durabil. Obiectiv de educație Rezultatele învățării se bazează pe reglementările directivei UE care se aplică desfășurării activităților profesionale de arhitect (Directiva 2005/36 / CE a Parlamentului European și a Consiliului privind recunoașterea calificărilor profesionale). Potrivit directivei, un grad de arhitectura îndeplinește așteptările industriei de construcții și, de asemenea, permite o carieră în afara Finlandei. În conformitate cu directiva menționată mai sus, în scopul programului este de a asigura că, după finalizarea o diplomă, studentul are: abilitatea de a crea modele arhitecturale care să îndeplinească atât cerințele estetice și tehnice cunoștințe corespunzătoare despre istoria și teoriile arhitecturii, precum și domenii conexe de artă, tehnologie și științe umane cunoaștere a artelor frumoase ca o influență asupra calității design arhitectural cunoștințe corespunzătoare de planificare urbană și proiectare abilitățile implicate în procesul de planificare înțelegere a relațiilor dintre oameni și clădiri, precum și între clădirile și mediul lor și de necesitatea de a armoniza creațiile arhitecturale și spațiile în funcție de necesitățile și scara umană înțelegere a profesiei de arhitectură și rolul arhitectului în societate, în special în pregătirea de proiecte ținând seama de factorii sociali... [-]

Master Of Science în Contabilitate

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în contabilitate oferă studenților cu expertiză în profunzime în producția și utilizarea de informații financiare. Contabilitate este un instrument extrem de important pentru găsirea unor soluții solide financiar, viabile la provocările manageriale de multe ori complexe și ambigue. [+]

Programul de Master în contabilitate oferă studenților cu expertiză în profunzime în producția și utilizarea de informații financiare. Contabilitate este un instrument extrem de important pentru găsirea unor soluții solide financiar, viabile la provocările manageriale de multe ori complexe și ambigue. În Programul de Master de contabilitate vă învețe o limbă cu adevărat global de viață și de afaceri de management al întreprinderii. Informații financiare fiabile, valabile și concentrat, atât în ​​scopuri contabile și de management financiar contabile, este tot mai important în organizațiile contemporane de multe ori turbulente. studiu Experiență Conținutul și punctul central al programului de Master în contabilitate diferă în funcție de cele două domenii facultative de specializare. Aveți posibilitatea să se specializeze într-una sau două dintre următoarele domenii: Contabilitate de gestiune se concentrează pe pregătirea și utilizarea informațiilor financiare și nefinanciare care servesc nevoilor de control managerial și de luare a deciziilor. Subiectele de bază în acest domeniu de specializare includ contabilitate pentru control de gestiune, contabilitate management strategic, deciziile de investiții de capital, și sisteme informatice de gestiune contabilă. Contabilitate financiara se concentrează pe pregătirea și utilizarea informațiilor situațiilor financiare care servesc nevoilor părților interesate din exterior, în special în luarea deciziilor deținătorilor de datorii și de capitaluri proprii. Conținutul de bază în acest domeniu de specializare includ teorii ale situațiilor financiare, standardele internaționale și naționale de contabilitate, probleme în contabilitate de grup și situațiile financiare consolidate, precum și teoria audit și practică. În plus, Programul de Master în contabilitate oferă studenților cu cunoștințe și... [-]

Master Of Science în Finanțe

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Finanțe pregătește studenții pentru locuri de muncă în companiile cele mai selective din lume în industria financiară. [+]

Programul de Master în Finanțe pregătește studenții pentru locuri de muncă în companiile cele mai selective din lume în industria financiară. Programul Finanțe oferă un mediu de învățare centrat pe dinamica, exigent, dar de susținere care pregătește studenții pentru locuri de muncă în companiile cele mai selective din lume în domeniul bancar internațional, consultanta management, și domeniile conexe. Elevii dezvolta o abordare științifică solidă pentru probleme financiare. Programul încurajează dezvoltarea de largi de comunicare, munca în echipă, etice, cantitative, și abilitățile interculturale care elevii vor nevoie de ambele în poziții de management general și ca cetățeni activi în măsură pentru a discuta problemele de zi. Programul pregătește unele dintre elevi pentru cele mai bune programe de doctorat din lume în Finanțe. Experienta de studiu Studenții au posibilitatea de a adapta gradul lor de specializare într-una din cele două domenii de concentrare: finanțe corporative sau de pe piețele financiare. În corporate finance zonă, studenții se concentreze pe întrebări cum ar fi analiza și alegerea proiectelor de investiții, fuziuni și achiziții, teoria agenției, servicii bancare de investiții și obținerea de fonduri de pe piețele primare, proiect și comerț, finanțe și structura capitalului și deciziile de dividende. Zona corporate finance pregătește pe studenți pentru poziții de entry-level in exemplu de investiții sau servicii bancare comerciale, de consultanta in management, sau de finanțare și de planificare a întreprinderilor funcțiile de firme industriale. În pietele financiare zonă, studenții se concentreze pe probleme, cum ar fi comportamentul și factorii determinanți ai prețurilor de securitate, implicațiile acestora... [-]

Master Of Science în Inginerie Industrială și Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Inginerie Industrială și Management (IEM) combină ingineria cu fundamentele economice și umane pentru a crea valoare și eficiență. [+]

Se concentreze pe rezolvarea problemelor proactivă și să învețe să utilizeze inginerie mintea ta-set în curs de dezvoltare de afaceri! Programul de Master în Inginerie Industrială și Management (IEM) combină ingineria cu fundamentele economice și umane pentru a crea valoare și eficiență. Unic în esența sa multidisciplinară și integratoare, studiile IEM explora bazele proceselor de afaceri și de inginerie și să inspire o minte-set inginerie pentru a dezvolta afaceri. Accentul distinctiv al programului este de a educa absolvenți cu cunoștințe, aptitudini și dorința de a crea și transforma afacerile bazate pe tehnologie în întreprinderi noi sau stabilite. Poti alege din cele trei specializări oferite: Conducere și Knowledge Management Operațiuni și management Serviciu Strategie și se aventurează Crearea de valoare prin rezolvarea proactiva a problemelor IEM profesionalismul este un set de aptitudini integrat constând competențelor matematice, tehnologice, economice, sociale și că se concentrează pe probleme proactivă a problemelor în procesele de valoare crearea. În esență, etosul studiilor IEM subliniază o, orientată spre soluție inginerie minte-set sistemic. Accentul se pune pe capacitatea de a rezolva problemele potrivite dreapta, adică identificarea nevoilor, definirea problemelor în consecință, și le rezolva în mod eficient. Pornind de la aceste fundații, programul dezvoltă competențe puternice pentru crearea și transformarea de afaceri bazate pe tehnologie care combină strategice, operațiuni, și oameni perspective. Inginerie Industrială și Management este una dintre cele două opțiuni de specializare oferite în cadrul programului de Master în Inginerie Industrială și Management, cealaltă fiind strategia. Programul este organizat de către Departamentul de Inginerie Industrială și... [-]

Master Of Science în Inginerie Mecanică

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Societatea de astăzi se bazează pe inginerie mecanică pentru soluții eficiente și sigure de pretutindeni. Câmpul se întinde pe cea mai largă gamă de activități și sectoare tehnologice, inclusiv a energiei, transport, materiale, mașini și producția industrială, dar, de asemenea, bunuri de larg consum, sport, dispozitive medicale și de protecție a mediului. [+]

Societatea de astăzi se bazează pe inginerie mecanică pentru soluții eficiente și sigure de pretutindeni. Câmpul se întinde pe cea mai largă gamă de activități și sectoare tehnologice, inclusiv a energiei, transport, materiale, mașini și producția industrială, dar, de asemenea, bunuri de larg consum, sport, dispozitive medicale și de protecție a mediului. Există o sursă nesfârșită de sarcini, provocări și oportunități, în cazul în care principiile fundamentale ale mecanicii solide și fluide, combinate cu cunoștințe avansate de materiale, proiectare, metode de producție, precum și aspecte legate de siguranță, permit inginerilor mecanici să aibă răspunsuri creative. inginerie mecanică se aplică la toate, de la cele mai mici componente pentru ansambluri de mari dimensiuni și sisteme cu funcționalitate complexă. Ca urmare, există o cerere persistentă de expertiză de inginerie mecanică. Programul De Master Aalto University în Inginerie Mecanică pornește de la o înțelegere aprofundată a subiectelor mecanicii de bază, pentru a veni în completarea celei cu gândirea de calitate interdisciplinare și principii de inginerie simultană, împreună cu utilizarea celor mai moderne proiectare asistata de calculator / inginerie (CAD / CAE) și instrumente de simulare. Studiile furnizează o bază solidă de inginerie pentru a lucra într-un mediu internațional, competitiv și extrem de inovator. Programul este o opțiune multidisciplinară, flexibilă și versatil, care oferă numeroase posibilități de specializare sau pentru combinație cu alte discipline. Învățătura noastră se bazează pe învățarea bazată pe probleme, de multe ori rezolvarea problemelor practice din lumea reală, în cooperare cu industria, iar gradul își deschide porțile pentru o multitudine... [-]

Master Of Science în Marketing

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Marketing Strategic Marketing axat în jurul, marketing durabil, marketing de vânzare cu amănuntul și a culturii de consum. [+]

Programul de Master în Marketing Strategic Marketing axat în jurul, marketing durabil, marketing de vânzare cu amănuntul și a culturii de consum. Marketing este un mod de a gândi și modul de practică chintesența la toate dimensiunile de afaceri. În acest program, veți obține o înțelegere în profunzime a acestei filosofii și o bază solidă a aptitudinilor și know-how, de un specialist de marketing de top. Experienta de studiu Programul este condus de patru cursuri de bază: Marketing Strategic, Marketing durabil, retail marketing și cultura de consum. Pentru a consolida în continuare aceste domenii de bază de cunoștințe, puteți afla, de asemenea, despre Service Business Strategy, Brands in marketing strategic, Management Vanzarea inovatoare, Digital Marketing, Comportamentul consumatorului în Design și moda, marketing de moda, și Psihologia consumatorului. O De marketing strategic Desigur, va duce la miezul afacerii. Aceste cursuri acoperă o gamă largă de probleme în ceea ce privește rolul de marketing în strategiile corporative, practici de management, avantaj competitiv și de performanță de afaceri, în timp ce, de asemenea, vă familiariza cu rolul de marketing în conducere durabile și societally responsabil de luare a deciziilor. Cursul va ofera cunoștințe concrete, competențe, și aptitudini analitice pentru construirea de modele eficiente de afaceri si comercializarea de inovații profitabile. O Marketing durabil curs explorează rolurile de marketing într-o societate durabilă. marketingul durabil are două imperative: 1) să se desfășoare într-un mod care avansurile succesul economic al unei organizații creând în același timp un impact pozitiv asupra societății și a mediului, și 2)... [-]

Master în Managementul Afacerilor Internaționale De Design

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master in International Business Design Managementul permite studenților să acționeze ca viitori profesioniști de talie mondială în dezvoltarea afacerilor la nivel mondial, prin design și tehnologie. [+]

O Programul De Master în Management Internațional Business Design permite studenților să acționeze ca viitori profesioniști de talie mondială în dezvoltarea afacerilor la nivel mondial, prin design și tehnologie. Internațional de design Management (IDBM) programul este o platformă predare și cercetare comună a celor trei școli Universitatea Aalto: Școala de Afaceri, la Scoala de Arta, Design si Arhitectura, și Școala de Științe. Programul este destinat pentru toti elevii cu interes în activitatea interdisciplinară, condus de design de inovare, modele de afaceri creative și de dezvoltare a produsului. Scopul programului este de a dezvolta IDBM expertiza de clasa mondiala in managementul afacerilor la nivel mondial de design prin cercetare multidisciplinară și de învățare, care taie peste domeniile de afaceri, design și tehnologie. Programul are drept scop de a instrui IDBM personal calificat pentru roluri cheie în afaceri de design la nivel mondial. Programul subliniază importanța de design ca un factor competitiv, legate de tehnologie și modele de afaceri de stat-of-the-art. studiu Experiență Darul principal al programului IDBM este Proiectul Industry, care este o misiune viața reală dintr-o sponsorizare companie care o echipă multidisciplinară de patru până la șase elevi se angajează în cursul primului an universitar. Programul ofera viitori oameni de marketing, experți de inginerie și de designeri o oportunitate de a practica importante abilități interpersonale prin intermediul unor proiecte din industria de cooperare și cursuri de specialitate. Programul se bazează pe afaceri, de design sau tehnologie calitățile și competența obținute la nivel de licență, care să permită studenților să profite... [-]

Master în Managementul Afacerilor Internaționale De Design - M.Sc. Gradul în Tehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Scopul programului este de a dezvolta IDBM expertiza de clasa mondiala in managementul afacerilor la nivel mondial de design prin cercetare multidisciplinară și de învățare, care taie peste domeniile de afaceri, design și tehnologie. [+]

Scopul programului este de a dezvolta IDBM expertiza de clasa mondiala in managementul afacerilor la nivel mondial de design prin cercetare multidisciplinară și de învățare, care taie peste domeniile de afaceri, design și tehnologie. O Business Design Management Internațional (IDBM) Programul este o platformă comună de predare și cercetare a celor trei școli universitare Aalto: Școala de Afaceri, Școala de Artă, Design și Arhitectură, și Școala de Științe. Programul este destinat pentru toti elevii cu interes în activitatea interdisciplinară, condus de design de inovare, modele de afaceri creative și de dezvoltare a produsului. Scopul programului este de a dezvolta IDBM expertiza de clasa mondiala in managementul afacerilor la nivel mondial de design prin cercetare multidisciplinară și de învățare, care taie peste domeniile de afaceri, design și tehnologie. Programul are drept scop de a instrui IDBM personal calificat pentru roluri cheie în afaceri de design la nivel mondial. Programul subliniază importanța de design ca un factor competitiv, legate de tehnologie și modele de afaceri de stat-of-the-art. programul de studiu Toți studenții de master de la cele trei piese (Arte, Tehnologie, de afaceri) va studia același cursuri IDBM obligatorie în timpul primului an de studii. La baza programului este proiectul industrie, cu durata de un an universitar complet, în cazul în care echipe de elevi multidisciplinare lucreze împreună la provocări din viața reală oferite de partenerii din industrie Programul oferă marketing viitoare, experți de inginerie și designeri o oportunitate de a exersa abilitățile importante interpersonale prin proiecte de cooperare industrie și cursuri... [-]

Programul De Master în Durabilitate Creativă - M. Sc. Gradul în Economie și Administrarea Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

În Programul de Master în Durabilitatea Creative elevii învață să creeze noi soluții durabile care combină de afaceri cu arhitectura, design, planificarea peisajului, imobiliare și de planificare urbană. [+]

În Programul de Master în Durabilitatea Creative elevii învață să creeze noi soluții durabile care combină de afaceri cu arhitectura, design, planificarea peisajului, imobiliare și de planificare urbană. Provocările cele mai importante de dezvoltare a durabilității sunt asociate cu schimbările climatice, sărăcia la nivel mondial, socială și inegalitatea economică, precum și schimbările demografice și adaptarea la schimbările economice globale rapide. Provocări globale și locale, precum și complexitatea scenarii de viitor necesită consolidarea abordarea multidisciplinară și inter-corelarea aspectelor de mediu, economice, socio-culturale în domeniul educației. studiu Experiență Programul de Master în Creative Durabilitatea (CS) este o platformă de învățare multidisciplinară în domeniile de afaceri, proiectare, arhitectura, planificarea peisajului, imobiliare și de planificare urbană. Durabilitatea creativă este un program comun al celor trei școli universitare Aalto: School of Business, Scoala de Arte, Design și Arhitectură și Facultatea de Inginerie. Studenții absolvent cu studii specifice domeniului. Școala de studenți de afaceri sunt acordate un Master of Science în grad de Economie și Administrarea Afacerilor. În celelalte domenii grade sunt acordate: Master Of Arts, Master Of Science în arhitectură și Master of Science în Real Estate. Programul CS reunește studenți din diferite domenii pentru a studia în echipe multidisciplinare. Acest lucru are drept scop de a activa elevii pentru a crea noi soluții durabile pentru mediile uman, urban, industrial si de afaceri. Abordare multidisciplinară a durabilității School of Business studenților dobândi cunoștințe cu privire la managementul organizațiilor și rolul diferiților actori ai durabilității în promovarea și să aducă societăți mai durabile, echitabile. preocupările privind... [-]

Videoclipuri

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Contactează

Aalto University

Adresă, linia 1 Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finlanda
website http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefon +358 9 47001

Adresă, linia 1 Helsinki, Finlanda