Aalto University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Bine ați venit la Universitatea Aalto

Fii un joc de schimb. Doriți să creați ceva unic? Schimbe societatea, să dezvolte o nouă inovație - sau o industrie cu totul nou?

La Universitatea Aalto, Noi credem în curiozitate și încurajăm studenții noștri să exploreze necunoscutul și de a face lucrurile într-un mod cu totul nou. Noi oferim cel mai înalt nivel de educație în afaceri, arta si design, arhitectura și tehnologie în Finlanda.

Libertatea de a alege

Universitatea Aalto grade te duci pentru o cariera de succes. La Helsinki și în campusul Otaniemi adiacente, programe de masterat și de doctorat atrag cadre universitare talentați din întreaga lume. Studenții beneficiază de reduceri consistente de transport, cazare și masă. Cu excepția programelor comune, Universitatea Aalto nu percepe taxe de școlarizare.

Aalto University School of Business este prima scoala de afaceri din țările nordice au primit toate cele trei etichete de excelență din partea organismelor de acreditare scoala de afaceri de lider din lume: AACSB, AMBA și equis. Acest statut Triple Crown este o onoare deținută de doar câteva școli de afaceri din întreaga lume.

Libertatea de a face

De la începutul studiilor tale vei primi pentru a participa la proiecte interesante și perfecționa abilitățile practice. Scena de pornire infloritoare si initiative cum ar fi Aalto de design Factory ajuta studenții noștri genera întreprinderi reale din vise și idei. Sub tutela mai multor oameni de știință distins, puteți introduce, de asemenea, domeniul de cercetare și să depună eforturi pentru cel mai bun. Libertatea de a trece de la Universitatea Aalto are parteneriate extinse cu peste 400 de universități din întreaga lume. De exemplu, Școala de Afaceri are programe de schimb cu unele dintre cele mai bune scoli de afaceri din lume. doctorale internaționale și post-doc cercetători, profesori și școli de vară sunt o mărturie puternică pentru oportunitățile noastre.

Aalto școli Universitatea

 • Școala de Arte, Design și Arhitectură
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • Școala de Inginerie Electrică
 • Scoala de Inginerie
 • Facultatea de Stiinta

Taxe de școlarizare

Taxele de școlarizare pentru licență și programe de masterat predate în limba engleză începând cu 1 august 2017 sunt supuse unor taxe anuale pentru cetățenii din afara UE / SEE. Programe predate în limba suedeză sau finlandeză sunt gratuite pentru toți elevii.

Taxele de școlarizare variază între 12 000 15 000 EUR în EUR pe an universitar, în funcție de program:

 • 12 000 EUR pe an universitar pentru programul de gradul International Business BScBA;
 • 15 000 EUR pe an universitar pentru opțiuni de studiu care conduc la o diplomă de master.

programe internaționale de studii în comun au propriile lor taxe de școlarizare și sisteme de burse. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina de web a programelor: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Burse de studiu

Există mai multe modalități de a finanța studiile la Universitatea Aalto. studenții din afara UE / SEE prospective se aplică programelor de masterat programe de masterat Nordic Aalto Universitatea de licență și precum și sunt eligibile pentru a aplica pentru burse acordate din cadrul programului de burse la Universitatea Aalto. Anumite programe internaționale de studii în comun au propriile lor taxe de școlarizare și sisteme de burse. Există, de asemenea, unele posibilități de a aplica pentru o bursă în afara Universității Aalto.

Programul de Burse Universitatea Aalto

Programul de burse Universitatea Aalto urmărește să recunoască studenții non-UE / SEE talentați din întreaga lume, prin acordarea de excelență academică. Bursele pot acoperi 50% sau 100% din taxa de școlarizare. Numărul de burse acordate este limitată și depinde de bugetul disponibil la program.

Universitatea Aalto construiește, de asemenea un sistem de burse de stimulare în care o renunțare suplimentară va fi răsplătiți pentru studenții care au făcut progrese importante în studiile lor.

Solicitanții se aplică pentru burse în același timp în care se aplică pentru opțiunile lor de studiu preferate cu aceeași formă de cerere. Decizia de burse este dată împreună cu decizia de admitere. Deciziile privind bursele acordate sunt realizate pe baza meritelor academice ale studenților selectate pentru a studia în cadrul programelor.

In acest moment, Universitatea Aalto nu oferă burse pentru acoperirea costurilor de trai în Finlanda. Elevii sunt de așteptat să acopere toate cheltuielile de trai (aprox. 800 EUR pe lună) și alte costuri legate de studiu din resurse financiare proprii. beneficiarii de burse trebuie să fie în continuare în măsură să finanțeze costurile lor de viață, conform cerințelor Serviciului de Imigrări finlandez. Studenții care au fost selectate în timpul perioadei de aplicare 2016 programe de masterat de licență învățat limba engleză-sau nu va fi obligat să plătească taxe de școlarizare și nu se pot aplica pentru burse.

Asigurați-vă că pentru a ne urmări pe Snapchat!

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Finlandeză
 • Suedez

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea MSc » Vedea BSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea LLM »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru Al Artelor în Film și Televiziune - Cinematografie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

În Programul De Master în Film și Televiziune, maior în Cinematografie, studentul adâncește competența lui / ei profesională pentru a realiza o măiestrie mai mare a globale artistice, producția și entitatea tehnică de domeniul său profesional / ei în diverse producții de film, televiziune și publicitate. [+]

Obiectiv de educație

În Programul De Master în Film și Televiziune, maior în Cinematografie, studentul adâncește competența lui / ei profesională pentru a realiza o măiestrie mai mare a globale artistice, producția și entitatea tehnică de domeniul său profesional / ei în diverse producții de film, televiziune și publicitate. Un student al cinematografiei are o măiestrie amplă a mijloacelor de expresie artistică, metode cinematografice și concepte tehnice dificile, echipamente și metode de lucru. In plus, studentul devine familiarizat atât cu schimbarea rolului cineast și, de asemenea, utilizarea unor noi metode și tehnologii de lucru artistice și tehnice, împreună cu cercetarea inovatoare, în legătură cu ele.... [-]


Maestru Al Artelor în Film și Televiziune - Regie De Film

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de master în film și televiziune, majore în Regie Film consolida abilitățile generare de idei, de dezvoltare idee, storybuilding si naratiune abilitatile directorului studentului, în plus față de dezvoltarea stilului cinematografic personal al regizorului și identitatea regizoral. [+]

Programul de Master în Film și Televiziune, major în regie nu va accepta studenți noi pentru anul universitar 2017-2018.

Obiectiv de educație Programul de master în film și televiziune, majore în regie de film consolida abilitățile generare de idei, de dezvoltare idee, storybuilding si naratiune abilitatile directorului studentului, în plus față de dezvoltarea stilului cinematografic personal al regizorului și identitatea regizoral.

Studiile de masterat în Film, aprofundarea competenței de producție a studentului și de a oferi aptitudinile necesare pentru a regiza un film de lung metraj.

Mai multe despre limba de instruire Limba de predare în Programul de Master în Film și Televiziune, major în regie de film este finlandeza. Cu toate acestea, o parte din cursurile sunt predate în limba engleză. Gradul poate fi completat în limba engleză. ... [-]

Maestru De Arte în Managementul Internațional De Design De Afaceri

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de master în International Design Business Management (IDBM) este o ofertă comună de credite de 120 ECTS între Școala de Arte, Design și Arhitectură a Universității Aalto, Școala de Științe și Școala de Afaceri. [+]

http://idbm.aalto.fi/

Scopul educației

Programul de master în International Design Business Management (IDBM) este o platformă comună de predare și cercetare a tuturor școlilor din Aalto University (Școala de Arte, Design și Arhitectură, Școala de Afaceri și Școli de Știință și Tehnologie). Programul este predat complet în limba engleză. Primul an de studii constă într-un set de module intensive de studiu obligatoriu în toate cele trei domenii și necesită un angajament cu normă întreagă. Al doilea an de studii este mai flexibil pentru a răspunde nevoilor și intereselor individuale.

IDBM educă studenții cu medii de arte, afaceri, știință și inginerie ca profesioniști în formă de T, oferindu-le o viziune strategică asupra leadershipului și managementului creativ al afacerilor, operațiunilor și dezvoltării produselor și serviciilor internaționale. Obiectivul este de a câștiga cunoștințe în mai multe discipline și de a învăța să coreleze propria expertiză disciplinară cu un cadru de afaceri multidisciplinar, interdisciplinar și transdisciplinar. Abordarea globală a programului IDBM pregătește studenții să lucreze în seturi multi-culturale și să colaboreze peste granițele naționale și culturale. Absolvenții programului IDBM vor putea să gestioneze și să conducă inițiativele și alte persoane pentru a întreprinde noi afaceri în medii globale.... [-]


Maestru De Arte în Științe Nordice și Educație Artă (NoVA)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în studiile nordice și studiile artistice (NoVA) educă profesioniștii și cercetătorii, pentru a obține o înțelegere a celor mai bune practici și tradiții nordice în educația artistică și comunicarea vizuală și de a oferi competențe relevante. [+]

Studiile nordice de studii vizuale și educație artistică (NoVA) educă profesioniștii și cercetătorii din domeniul artei contemporane și al culturii vizuale, pentru a obține o înțelegere a celor mai bune practici și tradiții nordice în educația artistică și în comunicarea vizuală.

Prin educația NoVA, dobândiți competențe relevante și abilități pedagogice de interacțiune pentru a lucra în medii și medii interculturale și interculturale interculturale. În calitate de student, vă puteți îndruma către activități de predare, producere, proiectare, îndrumare și consultanță la diferite niveluri de școlarizare sau în domeniile culturii artistice și vizuale și culturale, a sectoarelor sociale și a vieții corporative. Predarea este asigurată de facultate de la trei universități nordice / colegii universitare, iar programul este deschis studenților străini. NoVA se bazează pe competențe și expertize nordice, care sunt legate de discuțiile actuale în domeniul educației artistice internaționale.... [-]


Master Of Arts în Arhitectura De Interior

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Arhitectura interioară abordează o scară umană spațială și mobilă, utilizată pentru a crea semnificație și valoare pentru oameni și organizații, pentru a transforma și a reînnoi mediul de viață de zi cu zi. În ceea ce privește proiectarea mediilor interioare și exterioare imediate, arhitectura interioară necesită o înțelegere a aspirațiilor și a culturii umane, a experienței și simțurilor corporale și a mijloacelor spațiale, materiale și tehnologice care răspund acestor nevoi. [+]

Scopul educației

Arhitectura interioară abordează o scară umană spațială și mobilă, utilizată pentru a crea semnificație și valoare pentru oameni și organizații, pentru a transforma și a reînnoi mediul de viață de zi cu zi. În ceea ce privește proiectarea mediilor interioare și exterioare imediate, arhitectura interioară necesită o înțelegere a aspirațiilor și a culturii umane, a experienței și simțurilor corporale și a mijloacelor spațiale, materiale și tehnologice care răspund acestor nevoi. Un arhitect de interior calificat este capabil să integreze diverse elemente în soluții de design funcționale și experiențiale care nu numai că satisfac, dar depășesc așteptările utilizatorilor și clienților și sunt durabile din punct de vedere social, ecologic și economic.... [-]


Master Of Arts în Culturile Vizuale, Curățare și Artă Contemporană

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Culturile vizuale, curățarea și arta contemporană (ViCCA) este un program de masterat transdisciplinar de doi ani, care explorează cunoștințele și practicile emergente la intersecțiile culturilor vizuale, curatoriile și arta contemporană. [+]

Culturile vizuale, curățarea și arta contemporană (ViCCA) este un program de masterat transdisciplinar de doi ani, care explorează cunoștințele și practicile emergente la intersecțiile culturilor vizuale, curatoriile și arta contemporană. Facilităm elevilor să dezvolte și să își contextualizeze propriile practici în interiorul și între aceste contexte. Programul este deschis pentru artiști, curatori, oameni de știință și practicieni cu experiență și experiență diferite, care caută oportunități de înțelegere, de provocare și de schimbare a paradigmelor artei contemporane și a lumii din jurul nostru.

Scopul educației (rezultatele învățării)

ViCCA explorează arta în contexte noi. Centrul programului este practicile profesionale noi și emergente, care se naște și se dezvoltă în noile spații ale producției culturale. În program, arta și noi agenții profesionale sunt explorate în domeniul extins al culturilor vizuale.... [-]


Master Of Arts în Design Colaborativ și Industrial

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în design colaborativ și industrial (CoID) se concentrează asupra rolului designului în societate. Acesta oferă abilități de lucru cu antreprenorii de design și într-o serie de roluri în cadrul industriei, afacerilor, comunităților, educației și guvernului. [+]

Interesat de extinderea designului industrial cu abordări centrate pe om, gândire strategică și cercetare? Vizitați site-ul coid.aalto.fi al Programului de colaborare și proiectare industrială pentru povestiri interesante despre proiectele inovatoare ale studenților CoID, despre comunitatea studențească și despre mai multe informații despre cursuri și membrii facultății.

Scopul educației (rezultatele învățării)Rezultatele conținutului

Programul de Master în design colaborativ și industrial (CoID) se concentrează asupra rolului designului în societate. Acesta oferă abilități de lucru cu antreprenorii de design și într-o serie de roluri în cadrul industriei, afacerilor, comunităților, educației și guvernului. Programul extinde designul industrial în design interactiv, design de servicii, co-design și alte domenii emergente în care activitățile de proiectare pot îmbunătăți calitatea mediului și a vieții oamenilor. Elevii învață abilități empatice, critice, strategice și tehnice necesare proceselor de inovare de proiectare. Ei sunt, de asemenea, încurajați să exploreze roluri noi în industria de design.... [-]


Master Of Arts în Design Contemporan

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de design contemporan permite designerilor să dezvolte o mentalitate artistică într-un mediu multidisciplinar care să încurajeze inovațiile de design, precum și angajamentele personale și de afaceri. În program, designul este înțeles într-un sens larg, incluzând lucrări experimentale și conceptuale din sferele de proiectare critică și speculativă, design experimental, ambarcațiunile contemporane și designul de produs. [+]

Descrierea programului

Programul de design contemporan permite designerilor să dezvolte o mentalitate artistică într-un mediu multidisciplinar care să încurajeze inovațiile de design, precum și angajamentele personale și de afaceri. În program, un design este înțeles într-un sens larg, care include lucrări experimentale și conceptuale din sferele de design critic și speculativ, design experimental, ambarcațiunile contemporane și designul de produs.

Educația pregătește elevii să-și dezvolte propriile procese creative și experimentale pentru a explora și materializa idei, concepte și modele finale. Pe lângă munca lor creativă, elevii studiază în echipe multidisciplinare și își dezvoltă abilitățile de a prezenta, expune, produce și comercializa lucrările de design și talentul lor.... [-]


Master Of Arts în Design Pentru Teatru, Film și Televiziune - Costume Design

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Designerul de costume al programului de masterat în design pentru teatru, film și televiziune își propune să creeze viitorii profesioniști în domeniul designului costumelor, sprijinind dezvoltarea unei viziuni artistice dinamice și o abordare orientată spre cercetare pentru artele spectacolului și film și industriile creative din domeniul media. [+]

Doriți să studiați designul de costume în prim-planul domeniului? Vă interesează explorarea costumului dintr-o perspectivă bazată pe practică, care stimulează mintea spre noi concepte și idei? Doriți să participați la evenimente internaționale pentru domeniul costumului? Designerul de costume al programului de masterat în design pentru teatru, film și televiziune își propune să creeze viitorii profesioniști în domeniul designului costumelor, sprijinind dezvoltarea unei viziuni artistice dinamice și o abordare orientată spre cercetare pentru artele spectacolului și film și industriile creative din domeniul media.

Scopul educației

Programa de design de costume pentru proiectarea de teatru, film și televiziune se axează pe dezvoltarea personală a studenților în practică artistică, prin anchetă și colaborare creativă, gîndire teoretică și critică și își propune competența profesională ca designeri de costume în proiecte pentru ecran și artele spectacolului. Studiile sunt îmbogățite și actualizate în permanență prin noile practici de proiectare, tehnologii noi și cercetări de vârf în domeniu.... [-]


Master Of Arts în Design Pentru Teatru, Film și Televiziune - Design De Producție

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Proiectul de producție majoră implică formarea designerilor artistici care sunt responsabili pentru entitatea vizuală, operațională și de producție a unei producții de film. [+]

Scopul educației

Proiectul de producție majoră implică formarea designerilor artistici care sunt responsabili pentru entitatea vizuală, operațională și de producție a unei producții de film.

Scopul educației este de a găsi și de a spori viziunea artistică personală a elevului, de a-și extinde competența și / sau de specializare profesională și de a oferi abilitățile necesare studiilor doctorale. Împreună cu abilitățile profesionale ample, obiectivul este de a obține abilitatea de a dezvolta câmpul elevului în mod creativ și independent. Studenții de masterat sunt așteptați să lucreze independent și să joace un rol activ în planificarea studiilor.

... [-]

Master Of Arts în Durabilitatea Creativă

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul Internațional de Master în Durabilitate Creativă (CS) este un program de masterat comun la Școala de Arte, Design și Arhitectură, Școala de Afaceri și Școala de Inginerie. Provocările globale și locale și complexitatea scenariilor viitoare necesită consolidarea abordării multidisciplinare și interdependența aspectelor de mediu, economice, socio-culturale ale educației. [+]

Programul de Master în Durabilitatea Creativă combină afacerile, arhitectura, mediul construit, designul și proprietățile imobiliare pentru a vă ajuta să învățați cum să creați noi soluții durabile. http://acs.aalto.fi

Prezentarea programului

Programul de Sustenabilitate Creativă (CS) oferă o platformă multidisciplinară de învățare în domeniile arhitecturii, mediului construit, afacerilor și designului. Acesta permite studenților să studieze și să dezvolte soluții la problemele globale de sustenabilitate, cum ar fi schimbările climatice, deficitul de resurse, sărăcia globală, precum și inegalitățile sociale și economice.

Provocările globale și locale necesită abordări multidisciplinare și interdependența aspectelor de mediu, economice, socio-culturale ale educației. Programul CS reunește studenți care sunt dedicați dezvoltării soluțiilor sistemice, lucrează în echipe multidisciplinare și se confruntă cu sarcini practice de învățare. Studiile oferă studenților oportunități de a colabora cu proiecte de cercetare, companii, organizații și studenți din alte discipline.... [-]


Master Of Arts în Film și Televiziune - Editarea Filmului

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Maiorul în Editarea Filmului, parte a programului de masterat în Film și Televiziune, este o continuare a studiilor de licență în editarea de filme. Studiile de licență în acest domeniu major oferă o bază remarcabilă pentru studiile de masterat. [+]

Scopul educației

Maiorul în Editarea Filmului, parte a programului de masterat în Film și Televiziune, este o continuare a studiilor de licență în editarea de filme. Studiile de licență în acest domeniu major oferă o bază remarcabilă pentru studiile de masterat.

Fundația tehnică, expresivă și vocațională pentru editarea filmului a fost prezentată în studiile BA. Obiectivul de masterat este de a dezvolta elevul într-un expert de vizualizare și de văzut, un povestitor și un artist. Stăpânirea structurii și a expresiei unui documentar de lung metraj și a unui film de ficțiune de excepție se află în centrul învățământului. Gradul MA oferă, de asemenea, posibilitatea de a se specializa în post-producție digitală, animație și film experimental. Scopul educației este de a conferi o capacitate de a continua studiile.... [-]


Master Of Arts în Film și Televiziune - Film Documentar

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Scopul programului de masterat în film și televiziune, major în film documentar, este de a pregăti directorii de film documentar vizionari care creează viitorul domeniului. [+]

Scopul educației

Scopul programului de masterat în film și televiziune, major în film documentar, este de a pregăti directorii de film documentar vizionari care creează viitorul domeniului. În studiile de masterat, elevii își aprofundează viziunea în ceea ce privește teoria, istoria și expresia contemporană a genului și își dezvoltă competența în legătură cu domeniul profesionist în schimbare al filmului documentar.

O înțelegere mai largă a dezvoltării în domeniu și a posibilităților sale viitoare se bazează pe fundamentarea competenței directorului în rolul său profesional. Direcția filmului de masterat este un cadru important în care elevii își întăresc specializarea în domeniul profesional al genului și iau parte la dezvoltarea unei tradiții de exprimare.... [-]


Master Of Arts în Film și Televiziune - Film Sound Design

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Un designer de sunet și un inginer de sunet dobândesc o cunoaștere cuprinzătoare a practicilor, a mijloacelor de exprimare artistică, a echipamentului tehnic și a conceptelor teoretice în domeniul său. [+]

Scopul educației

Programul de masterat în Film și Televiziune, specializat în artiștii de film pentru designul filmului și profesioniști, care lucrează ca designeri de sunet și ingineri de sunet în toate domeniile producției de film. Scopul studiilor de master este de a îmbunătăți abilitățile studenților, în special în domeniul designului de sunet. Studentul dobândește o mai bună înțelegere și stăpânire a conținutului artistic, de producție și tehnic al domeniului său profesional, prin intermediul modulelor de curs și a lucrărilor de practică care crește în mod constant în nivelul său de dificultate.

Un designer de sunet și un inginer de sunet dobândesc o cunoaștere cuprinzătoare a practicilor, a mijloacelor de exprimare artistică, a echipamentului tehnic și a conceptelor teoretice în domeniul său. Un obiectiv cheie al educației este dezvoltarea în continuare a talentelor și a personalității studenților, împărțirea aptitudinilor tehnice și artistice suplimentare și a cunoștințelor de bază ale domeniului și a istoriei acestuia și dezvoltarea abilităților manageriale și a competențelor de cercetare.... [-]


Master Of Arts în Fotografie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Bine ați venit la programul de masterat în fotografie de la Universitatea Aalto ! Programul nostru oferă o educație de nivel înalt, iar studiile permit dezvoltarea competenței profesionale avansate, a abilităților expresive și a gândirii teoretice. [+]

Bine ați venit la programul de masterat în fotografie de la Universitatea Aalto ! În Școala de Arte, Design și Arhitectură, teoria se întâlnește cu practica. Programul nostru oferă o educație de nivel înalt, iar studiile permit dezvoltarea competenței profesionale avansate, a competențelor expresive și a gândirii teoretice. O viziune artistică puternică și capacitatea de a gândi conceptual sunt obiectivele cheie ale programului. Elevii își dezvoltă abilitățile artistice și profesionale prin propriile proiecte și practici. Universitatea este situată în zona metropolitană Helsinki. Unitatea noastră este sediul școlii din Helsinki și conferința internațională de cercetare Helsinki Photomedia.... [-]


Master Of Arts în Modă, îmbrăcăminte și Design Textile

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul aprofundează și extinde competențele studenților în domeniul modei, îmbrăcămintei, textilului și colecției, la un nivel artistic și profesional ridicat, gândire strategică, precum și crearea, coordonarea și conducerea proceselor de modă și design conceptuale. [+]

Gândirea holistică, creativitatea și inovația la baza Fashion, Clothing and Textile Studies. Sunteți interesat să explorați mai multe? Vizitați site-ul Programului de modă, Îmbrăcăminte și Textile http://fact.aalto.fi/ pentru evidențierea cursurilor, vizuale interesante ale lucrărilor studenților noștri și mai multe informații despre oportunitățile de studiu și despre membrii facultății.

Scopul educației (rezultatele învățării)Rezultatele conținutului

Programul aprofundează și extinde competențele studenților în domeniul modei, îmbrăcămintei și designului textil la un nivel artistic și profesional ridicat. Elevii își dezvoltă viziunea creativă și abilitățile de management pentru modă, îmbrăcăminte, textile și design de colecție. Procesul de proiectare include întreaga cale de la concepție și design inițial la marketing și vânzări. Creativitatea și noile idei de gândire în perspectivă sunt subliniate în fiecare etapă a procesului. În centrul programului sunt înțelegerea sistemului de modă și impactul său asupra societății și a afacerilor. Se oferă o înțelegere fundamentală și aplicabilă a problemelor legate de durabilitate în domeniul modă și textil. Elevii sunt provocați să exploreze posibilitățile noilor tehnologii, materiale noi și soluții de design inovatoare atât în ​​mediul fizic, cât și în cel digital.... [-]


Master Of Arts în New Media - Design și Producție De Jocuri

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Sunteți interesat să învățați jocul de design și de producție cu profesioniști de top într-o atmosferă internațională? Jocul de proiectare și de producție este un subiect major în cadrul programului de Master în New Media concentrându-se pe design joc pentru medii digitale interactive. Educația este orientată spre proiect și oferă o posibilitate unică de a dezvolta abilități de proiectare a jocului, construind totodată înțelegerea conceptuală a jocurilor. [+]

Sunteți interesat să învățați jocul de design și de producție cu profesioniști de top într-o atmosferă internațională? Jocul de proiectare și de producție este un subiect major în cadrul programului de Master în New Media concentrându-se pe design joc pentru medii digitale interactive. Educația este orientată spre proiect și oferă o posibilitate unică de a dezvolta abilități de proiectare a jocului, construind totodată înțelegerea conceptuală a jocurilor. Veți aprofunda abilitățile pe baza unui plan personal de studiu. Multidisciplinaritatea este subliniată de mediile foarte diverse ale studenților - se poate aplica cu orice diplomă de licență, iar studenții includ programatori, artiști 3D, animatori, scriitori creativi, arhitecți și chiar psihologi. Rețeaua de profesori include profesioniști din industria jocurilor de top și savanți de jocuri. Programul este predat în limba engleză, iar studenții își pot scrie teza în finlandeză, suedeză sau engleză.... [-]


Master Of Arts în New Media - New Media Design și Producție

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Doriți să explorați oportunitățile deosebite pe care noua tehnologie digitală o deschide la comunicare, interacțiune și expresie - și găsiți o carieră în care puteți utiliza creativitatea? Proiectarea și producția de noi medii reprezintă un subiect major în cadrul programului de masterat în domeniul mass-media, axat pe artă și design în mediile interactive. [+]

Doriți să explorați oportunitățile deosebite pe care noua tehnologie digitală o deschide la comunicare, interacțiune și expresie - și găsiți o carieră în care puteți utiliza creativitatea? Proiectarea și producția de noi medii reprezintă un subiect major în cadrul programului de masterat în domeniul mass-media, axat pe artă și design în mediile interactive. Educația este orientată spre proiect, combinând practica cu teoria. Vă puteți concentra asupra vizualizării dinamice, a artei

Rezultatele învățării

Absolvenții programului au

abilitatea de a înțelege cerințele complexe ale New Media și abilitățile de colaborare creativă, de dezvoltare a conceptului, de proiectare și de realizareo înțelegere largă pe discipline, pe lângă o cunoaștere aprofundată în propria expertiză specialăcapacitatea de a analiza critic și de a dezvolta tradițiile de design stabilitecapacitatea de a-și extinde competența profesionalăo fundație bună pentru continuarea studiilor externe sau doctorale... [-]

Master Of Arts în New Media - Sunet în New Media

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Sunteți pasionat de descoperirea și lărgirea sferei de proiectare a sunetului în era digitală? Bine ați venit la studiul Sound in New Media Subiectul principal. Educația este orientată spre proiect, aderând la practică cu teoria. Combină arta, designul și aspectele legate de medii ale sunetului, acoperind o gamă largă de discipline, de la concepția conceptuală la interpretarea în direct și de la povestirea la programare. [+]

Sunteți pasionat de descoperirea și lărgirea sferei de proiectare a sunetului în era digitală? Bine ați venit la studiul Sound in New Media Subiectul principal. Educația este orientată spre proiect, aderând la practică cu teoria. Combină arta, designul și aspectele legate de medii ale sunetului, acoperind o gamă largă de discipline, de la concepția conceptuală la interpretarea în direct și de la povestirea la programare. Predarea este pe deplin în limba engleză, iar studenții pot scrie teza de masterat în finlandeză, suedeză sau engleză.

Rezultatele învățării

Obiectivele generale de învățare ale programului Sound in New Media sunt următoarele competențe de bază, pe care studenții le vor dezvolta în timpul studiilor:... [-]


Master Of Arts în Proiectarea Comunicării Vizuale

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Comunicarea vizuală se schimbă rapid. Gândirea de proiectare include acum noi forme, cum ar fi povestirea, experiențele și vizualizarea datelor. Programele noastre reprezintă o disciplină extinsă de comunicare și exprimare trans-media. Când vine vorba de povești, multe creații le au: designeri grafici, autori, animatori, novici grafici și ilustratori de carte pentru copii. Fii un explorator care folosește vizuale pentru a crea conținut original convingător în maestrul nostru Visual Narrative. De asemenea, cererea pentru infografice bine concepute se extinde. Designul nostru de design informatic are aplicații mult dincolo de profesiile tradiționale de design. Aplicați pentru a face mesajele bazate pe date care cântă. [+]

Comunicarea vizuală se schimbă rapid. Gândirea de proiectare include acum noi forme, cum ar fi povestirea, experiențele și vizualizarea datelor. Programul nostru reprezintă o disciplină extinsă de comunicare și exprimare trans-media. Când vine vorba de povești, multe creații le au: designeri grafici, autori, animatori, novici grafici și ilustratori de carte pentru copii. Fii un explorator care utilizează vizuale pentru a crea conținut original convingător în concentrarea noastră în Visual Narrative. De asemenea, cererea pentru infografice bine concepute se extinde. Concentrarea noastră în designul informațional are aplicații mult dincolo de profesiile tradiționale de design. Aplicați pentru a face mesajele bazate pe date care cântă.... [-]


MSc

Inginerie De Comunicații - Master în științe Informatice, De Comunicare și Informare

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Comunicații de inginerie majore se concentrează asupra comunicațiilor și tehnologiei în rețea, rețele de afaceri și de comunicații centrate umane. În funcție de interesul dumneavoastră, vă puteți concentra studiile mai mult spre tehnologii Internet, Wireless Communications sau Communications Ecosistemelor. [+]

Tehnologia informației și comunicațiilor (TIC), se află în fruntea revoluției digitale, care transformă radical lumea așa cum o cunoaștem noi. Există o nevoie constantă de ingineri de comunicații bine rotunjite, cu o mare cunoaștere a fundamentelor tehnologice, în profunzime abilități de programare, și înțelegere solidă a dinamicii de afaceri. La Aalto poti deveni un joc schimbător de adevărat în domeniu.

programul de studiu Comunicații de inginerie majore se concentrează asupra comunicațiilor și tehnologiei în rețea, rețele de afaceri și de comunicații centrate umane. În funcție de interesul dumneavoastră, vă puteți concentra studiile mai mult spre tehnologii Internet, Wireless Communications sau Communications Ecosistemelor. Wireless Communications: Vei afla mai multe despre arhitecturi moderne fără fir sistem de comunicații (LTE, 5G), metode de procesare a semnalului, metodele de control al resurselor și aspectele conexe de gestionare a spectrului de frecvențe. De asemenea, veți obține mâinile pe experiența cu starea de echipamente de laborator de artă și se pot implica cu software-ul este definit de implementare pe suport radio și de muncă de experimentare. Tehnologii Internet: Vei învăța cum Internetul funcționează cu adevărat și evoluează, precum și modul în care să proiecteze și să implementeze noi protocoale și servicii, precum și securizarea rețelei. Noi acoperim fix, rețelele de telefonie mobilă, corporate și larg și utilizarea acestora pentru aplicațiile curente și viitoare. Veți învăța, de asemenea, modul în care rețelele pot fi virtualizate. Ecosistemul comunicatii: Vei afla mai multe despre afaceri operatorul, pentru a efectua o analiză tehnico-economică a sistemelor și serviciilor de comunicații și... [-]

Maestru Al științei în Automatizare și Inginerie Electrică

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master in Automatica si Inginerie Electrica este un program multi-disciplinare larg oferirea de absolvenți cu o capacitate de a lucra în și între o gamă largă de domenii - de la sectoare tradiționale de inginerie electrică și energie pentru Biomedical Engineering, Inginerie de control și Robotica. Desen de ample de cercetare în domeniul științelor matematice și naturale, curriculum-ul este flexibil și permite elevilor să studieze o combinație unică de cursuri pentru a se potrivi propriile interese. [+]

Programul De Master în Automatică și Inginerie Electrică este un program multi-disciplinare larg oferirea de absolvenți cu o capacitate de a lucra în și între o gamă largă de domenii - de la sectoare tradiționale de inginerie electrică și energie pentru Biomedical Engineering, Inginerie de control și Robotica. Desen de ample de cercetare în domeniul științelor matematice și naturale, curriculum-ul este flexibil și permite elevilor să studieze o combinație unică de cursuri pentru a se potrivi propriile interese.

Temele principale din program sunt durabilitatea, eficiența energetică de exemplu, sistemele de transport inteligente; distribuite și sisteme de rețea, de exemplu, rețele inteligente, mediul de viață inteligentă, siguranță și securitate în sisteme distribuite / rețea; detectare și percepe mediul, de exemplu, microsenzori, percepția mașină; trecerea de la automatizare la autonomie și personal de asistență medicală.... [-]


Maestru Al științei în Cai Environomical Pentru Sistemele Energetice Durabile (selectare)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de master în Environomical Caile de sistemelor de energie durabilă (SELECT) oferă educație avansată în domeniul sistemelor de energie durabilă pentru viitor. [+]

Programul de master în Environomical Caile de sistemelor de energie durabilă (SELECT) oferă educație avansată în domeniul sistemelor de energie durabilă pentru viitor. SELECT are ca obiectiv realizarea educației pentru competență de înaltă calitate și de inginerie competențe în domeniul, inclusiv interacțiunea industrial pe tot parcursul programului. Elevii de la absolvirea programului SELECT va fi câștigat experiență în următoarele subiecte:

Formare în analiza problemelor multidisciplinare și rezolvarea. Team building avansat într-un cadru multinațional, împreună cu stimularea experiență internațională. Un mod nou și multidimensională a învățării implică clase reale și virtuale Strânsă colaborare cu industria în timpul lucrului tezei. O rețea unică de colegi, selectați absolventii si specialisti din industrie în domeniul energiei durabile. ... [-]

Maestru Al științei în Domeniul Ingineriei Mediului (master Nordic)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Tehnologii de mediu și Inginerie verde sunt printre piețele cu cea mai rapidă creștere din lume, și există o cerere în creștere pentru soluții inovatoare și mulți absolvenți noi. [+]

Tehnologii de mediu și Inginerie verde sunt printre piețele cu cea mai rapidă creștere din lume, și există o cerere în creștere pentru soluții inovatoare și mulți absolvenți noi. Cele eNviro5Tech comun Master adrese de gradul această cerere prin punerea în comun a resurselor pentru a crea gradul cel mai cuprinzător în Ingineria Mediului din lume.

Master eNviro5Tech este oferit de Nordic Cinci Tech, O alianță strategică a celor mai puternice cinci universitati tehnice din regiunea nordică, cu partenerii din Danemarca (DTU), Suedia (KTH și Chalmers University of Technology), Norvegia (NTNU) și Finlanda (Universitatea Aalto). Programul implică un set de 5 piese de studiu predefinite duce la grade duble în Ingineria Mediului. aplicație online este deschis la DTU serviciu de admitere 1 Novemver 2016-16 ian 2017.... [-]


Maestru Al științei în Domeniul Tehnologiei De Construcție

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Tehnologia Construcțiilor oferă studenților cunoștințe academice și profesionale cuprinzătoare a diferitelor discipline din cadrul ingineriei civile și structurale. [+]

O Programul De Master în Tehnologia Construcțiilor oferă studenților cunoștințe academice și profesionale cuprinzătoare a diferitelor discipline din cadrul ingineriei civile și structurale.

inginerie civilă joacă un rol-cheie în crearea unor medii sigure și sănătoase construite, care sunt elemente esențiale ale vieții de zi cu zi și bunăstarea. Combinand nevoile globale pentru eficiența energetică și durabilitatea cu caracteristicile unui mediu de viață bun necesită o înțelegere teoretică, competențe profesionale și o atitudine cu orizonturi largi.

Programul se ocupă cu proiectarea, construcția, utilizarea și întreținerea structurilor de inginerie civilă, cum ar fi cladiri si poduri. Cu cele patru teme principale ale sale - inginerie structurală, de performanță de construcție, de gestionare a construcțiilor și a materialelor pe bază de minerale - programul oferă studenților cu cunoștințe și abilități esențiale pentru viitoarele cariere în industrie, cercetare, educație sau autoritate. Bazat pe selecțiile individuale, studentul se pot specializa în subiecte cum ar fi construirea utilizarea energiei, construirea de tehnologie de servicii, reparații și întreținere, calitatea aerului interior și inginerie de siguranță împotriva incendiilor.... [-]


Maestru Al științei în Durabilitate Creativă - M.Sc. Gradul în Tehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Creative Durabilitatea (CS) este un program de studii organizat în colaborare de la Universitatea Aalto Școala de Arte, Design și Arhitectură, Școala de Afaceri și Școala de Inginerie. [+]

Programul de Master în Creative Durabilitatea (CS) este un program de studii organizat în colaborare de la Universitatea Aalto Școala de Arte, Design și Arhitectură, Școala de Afaceri și Școala de Inginerie. La Scoala de Inginerie, este posibil să se studieze în direcția de gradul (Tech) MSC și în acest caz major este Durabilitatea Creative în Real Estate.

Provocări globale și locale, precum și complexitatea scenarii de viitor necesită consolidarea abordarea multidisciplinară și inter-corelarea aspectelor de mediu, economice, socio-culturale în domeniul educației. Programul oferă o platformă de învățare multidisciplinare în domeniul arhitecturii, afaceri, design și imobiliare pentru a face față provocărilor semnificative de dezvoltare a sustenabilității care fundalul este în schimbările climatice, sărăcia la nivel mondial, inegalitatea socială și economică, schimbările demografice și adaptarea la Rapid la nivel mondial schimbările economice. Programul CS reunește studenți din diferite domenii pentru a studia în echipe multidisciplinare, care creste intelegerea de medii diferite și oferă studenților oportunități de a colabora cu proiecte de cercetare, companii, organizații și studenți de la alte discipline.... [-]


Maestru Al științei în Durabilitate Creativă - M.Sc. Studii în Arhitectură

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul Internațional de Master în Creative Durabilitatea (CS) este un program de master comune la Școala de Arte, Design si Arhitectura, Școala de Afaceri și Școala de Inginerie. [+]

Obiectiv de educație

International Programul De Master în Creative Durabilitatea (CS) este un program de master comune la Școala de Arte, Design si Arhitectura, Școala de Afaceri și Școala de Inginerie. Programul creează o platformă de învățare multidisciplinare în domeniul arhitecturii, afaceri, design și imobiliare. Programul reunește elevi din diferite domenii pentru a studia în echipe multidisciplinare, care creste intelegere a diferitelor discipline și permite adaptarea o abordare holistică. Acest lucru activează elevii pentru a crea noi soluții durabile pentru medii umane în scop de a construi un viitor responsabilă social și durabil.

Rezultatele de conținut ... [-]

Maestru Al științei în Geoinformaticii

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

În Programul de Master în geoinformatică la Universitatea Aalto, elevii învață de stat-of-the-art în metode moderne pentru dobândirea, prelucrarea și utilizarea informațiilor geografice. [+]

În Programul de master în geoinformatică la Universitatea Aalto, elevii învață de stat-of-the-art în metode moderne pentru dobândirea, prelucrarea și utilizarea informațiilor geografice. Programul de Master în geoinformatică combină cunoștințele tehnice, matematice, calcul și vizual și oferă studenților posibilitatea de a utiliza nu numai tehnologia geoinformaticii dar, de asemenea, să dezvolte și să creeze noi metode și aplicații de calcul. În plus față de a obține o perspectivă de ansamblu, elevii se pot concentra în continuare abilitățile lor pe unul dintre subiectele din cadrul geoinformaticii, cum ar fi geodezie, fotogrammetrie, scanare laser, teledetecție, tehnologii informaționale geografice sau cartografie.... [-]


Maestru Al științei în Geoingineria

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Geoingineria se bazează pe o gamă largă de discipline, inclusiv științele geo- și materiale, mecanică și construcții. Structuri de interes includ fundatii, drumuri, escavations și structuri subterane, cum ar fi tuneluri. . [+]

geoingineria se bazează pe o gamă largă de discipline, inclusiv științele geo- și materiale, mecanică și construcții. Structuri de interes includ fundatii, drumuri, escavations și structuri subterane, cum ar fi tuneluri.

Cele mai multe materiale de construcții, articole de uz casnic de zi cu zi, surse de energie și a apelor subterane provin de pe pământ. Megatendințelor precum urbanizare, schimbările climatice și utilizarea tot mai mare a resurselor naturale și a energiei afectează în mare măsură viața noastră. Acestea creează atât provocări și oportunități pentru geoengineers.

Programul de Master în Geoengineering oferă studenților cu cunoștințe, abilități și competențe care sunt necesare pentru a înțelege comportamentul solurilor pentru inginerie geotehnice, de roci pentru inginerie rocă și minerit și a structurilor rutiere pentru ingineria drumurilor publice.... [-]


Maestru Al științei în Industria Chimică, Biochimice și Materiale De Inginerie - Metale Durabile Prelucrare

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Focus zone ale educației sunt utilizarea durabilă și prelucrării resurselor naturale și materiale noi, inclusiv aplicațiile lor tehnice. În studiile spre majore, elevii dobândesc cunoștințe avansate într-o anumită zonă de biotehnologie, tehnologia chimică sau știința materialelor și tehnologie. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor.

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială.... [-]


Maestru Al științei în Industria Chimică, Biochimice și Materiale De Inginerie - Rafinarea Biomasei

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor.

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială.... [-]


Maestru Al științei în Industria Chimică, Inginerie Biochimice Si Materiale - Biotehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor.

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială.... [-]


Maestru Al științei în Industria Chimică, Inginerie Biochimice Si Materiale - Chimice și Inginerie De Proces

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor.

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială.... [-]


Maestru Al științei în Industria Chimică, Inginerie Biochimice Si Materiale - Chimie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor.

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială.... [-]


Maestru Al științei în Industria Chimică, Inginerie Biochimice Si Materiale - Fibre și Inginerie Polimer

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Rezultatele învățării de gradul de master se bazează pe obiectivele stabilite pentru educație care să conducă la un Master of Science (Tehnologie), astfel cum sunt definite în regulamentele de studii ale Școlii de Tehnologie Chimică. Rezultatele învățării gradul sunt specificate în continuare în descrierile majore și course- specifice ale rezultatelor învățării. [+]

Școala de Tehnologie Chimică combină științe naturale și inginerie într-un mod unic. Acest lucru permite rezultatele cercetării noastre să fie rafinat un drum lung și puse în practică în calitate de produse și procese gata. Fiecare inovație asigură atât resursele noastre regenerabile și neregenerabile naturale pentru viitor.

Școala oferă educație pentru o gamă largă de responsabili viitori profesioniști. Master și Ph.D. absolvenți în muncă tehnologie în diverse poziții în cele mai mari sectoare industriale din Finlanda, în industria metalelor și electronică, industria de prelucrare a lemnului, precum și chimice, farmaceutice, biotehnologie și industria alimentară. Cercetarea și predarea sunt susținute de o rețea internațională vastă cooperare academică și industrială.... [-]


Maestru Al științei în Informatică, științe De Comunicare și Informare - Informatică

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Master in Informatica vă oferă o oportunitate de a schimba lumea. Software-ul este o parte esențială din industrie, comerț, sănătate, mass-media, și chiar art. Noile inovații sunt adesea bazate pe noile tehnologii, cum ar fi cloud computing, web și date mari. [+]

Studia un grad tot-rotund în informatică și a obține posibilitatea de a influența viitorul!

Master in Informatica vă oferă o oportunitate de a schimba lumea. Software-ul este o parte esențială din industrie, comerț, sănătate, mass-media, și chiar art. Noile inovații sunt adesea bazate pe noile tehnologii, cum ar fi cloud computing, web și date mari.

În Departamentul de Informatică toate cursurile de nivel de master sunt predate în limba engleză. Noi credem în flexibilitate: elevii pot construi lor planuri de studiu proprii constând din cursuri de bază și de specializare. Cursuri de bază vă oferă o bază solidă în algoritmi, grafica pe calculator, masina de învățare, sisteme de operare, de securitate, interfețe utilizator, dezvoltare de software web, etc. Cursurile de specializare sunt împărțite în cinci piese.... [-]


Maestru Al științei în Informatică, științele Comunicării și Informației - Securitate și De Calcul Mobile

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Studii în Securitate și Mobile Computing oferi studenților o înțelegere largă a celor mai recente și viitoare tehnologii pentru sisteme sigure de calcul mobile și cloud. [+]

Dobândi o educație de clasă mondială în domeniul securității informațiilor de la Universitatea Aalto!

Studii în Securitate și Mobile Computing oferi studenților o înțelegere largă a celor mai recente și viitoare tehnologii pentru sisteme sigure de calcul mobile și cloud. Elevii vor dobândi atât cunoștințe de inginerie practice și perspective teoretice în

inginerie sisteme sigure, dezvoltarea de aplicații distribuite, rețele și servicii de arhitecturi și platforme mobile si cloud.

Noi credem în combinarea expertizei de securitate cu abilități de dezvoltare a produsului.

Pentru studenți noi, cele mai importante combină trei module de studiu anterioare: Programul De Master în Securitate și Mobile Computing (NordSecMob), Mobile Computing - Servicii și de securitate majore, precum și sisteme sigure urmări în Computer Science majore.... [-]


Maestru Al științei în Informatică, științele Comunicării și Informații - Acustică și Tehnologia Audio

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Majore în Acustică și audio Tehnologia oferă cunoștințe fundamentale despre fenomenele acustice, auzului uman și tehnologii audio, și facilitează, de asemenea, elevii să aplice cunoștințele în practică. Acustică și Tehnologia audio este unul dintre cele opt specializări oferite în programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe informatice (C.SIS). [+]

Major în Acustica si audio Technology oferă cunoștințe fundamentale despre fenomenele acustice, auzului uman și tehnologii audio, și facilitează, de asemenea, elevii să aplice cunoștințele în practică. Acustică și Tehnologia audio este unul dintre cele opt specializări oferite în programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe informatice (C.SIS).

Ținta majoră este faptul că elevii ar putea folosi rezultatul lor de învățare flexibil în diferite sarcini în industrie și în mediul academic. De exemplu, studentul ar trebui să știe de ce și modern codec-uri audio lossy (MP3, AAC) de lucru, sau el / ea ar trebui să fie capabil să măsoare, să înțeleagă aspectele de percepție și de proiectare acustica unei camere de clasă sau o barieră de zgomot. Unele câmpuri reprezintă exemple în cazul în care studenții sunt prevăzute pentru a fi competente sunt de înregistrare a sunetului și reproducerea, codarea audio, tehnologia de muzică, măsurători acustice, anulare activă a zgomotului, procesarea semnalului audio, acustica camerei și de construcție, precum și zgomotul ambiental.... [-]


Maestru Al științei în Informatică, științele De Comunicare și Informare - Design De Joc și De Producție

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Joc de proiectare și producție este un important multidisciplinar care integrează strâns elevii din medii diferite. Cu mâinile pe mintea de pe - crearea si analiza de jocuri, să experimenteze cu noi tehnologii si abordari de design, și întâlni oameni genial cu care să construiască viitorul. [+]

Visezi de a fi un joc de-changer într-una dintre cele mai fierbinti industrii de azi?

Design de joc și de producție este un important multidisciplinar, care integrează strâns elevii din medii diferite. Cu mâinile pe mintea de pe - crearea si analiza de jocuri, să experimenteze cu noi tehnologii si abordari de design, și întâlni oameni genial cu care să construiască viitorul.

La Scoala de Stiinte, Game Design și producție este una dintre cele opt specializări oferite în programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe informatice (C.SIS). Studii în program se bazează atât pe cele mai recente cercetări științifice și de stat-of-the-art industriale.... [-]


Maestru Al științei în Informatică, științele De Comunicare și Informare - Software și Servicii De Inginerie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Studiile de software și servicii de inginerie dota studenții cu abilitățile care vor fi de cea mai mare valoare organizațiilor moderne. Studenții învață cum să proiecteze, să dezvolte și să gestionați produse și servicii digitale. Ele evoluează în ganditori independente capabile de a aborda complexe, probleme din lumea reală, ținând cont de interesele umane, sociale și factorii de organizare. [+]

Alăturați-vă Software și Inginerie Service si dobândească abilități de a proiecta, dezvolta și gestiona produsele și serviciile digitale!

produse și servicii digitale sunt esențiale pentru economiile, societățile și bunăstării umane. Acestea permit companiilor să meargă dincolo de granițele tradiționale, atingeți în noi capabilități și de a ajunge la o creștere exponențială.

Studiile de software și servicii de inginerie dota studenții cu abilitățile care vor fi de cea mai mare valoare organizațiilor moderne. Studenții învață cum să proiecteze, să dezvolte și să gestionați produse și servicii digitale. Ele evoluează în ganditori independente capabile de a aborda complexe, probleme din lumea reală, ținând cont de interesele umane, sociale și factorii de organizare.... [-]


Maestru Al științei în Informatică, științele De Comunicare și Informare - învățare Automată și Extragerea Datelor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

mașină de învățare este unul dintre punctele forte ale Universității Aalto. Această educație solidă în analiza datelor de calcul moderne vă oferă oportunități excelente pentru o carieră în instituțiile de cercetare sau în sectorul privat, în domeniile de dezvoltare rapidă ale învățării mașină, știință de date și inteligență artificială. [+]

Doriți să construiască viitorul de mașini inteligente?

mașină de învățare este unul dintre punctele forte ale Universității Aalto. Această educație solidă în analiza datelor de calcul moderne vă oferă oportunități excelente pentru o carieră în instituțiile de cercetare sau în sectorul privat, în domeniile de dezvoltare rapidă ale învățării mașină, știință de date și inteligență artificială. Chiar mai important, masina de învățare este pur și simplu o provocare și interesant - ceea ce ar putea fi mai bine decât rezolvarea unor probleme interesante și importante cu dezvoltare rapidă noi combinații de matematică, statistică și informatică?... [-]


Maestru Al științei în Inginerie Climat Rece (master Nordic)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Nordic Master în Inginerie rece Clima este programul primul maestru cuprinzător în inginerie climă rece în Europa și oferă studenților o posibilitate unică de a face munca de teren și proiecte în Groenlanda sau Svalbard. [+]

Nordic Master în Inginerie Cold Climate este un program de primul maestru cuprinzător în inginerie climă rece în Europa și oferă studenților o posibilitate unică de a face munca de teren și proiecte în Groenlanda sau Svalbard.

Arctica este un loc, spre deosebire de oriunde altundeva. Ecosistemul este fragil, vremea poate fi o provocare, iar infrastructura este limitată. Aceste condiții au cerințe ridicate pentru inginerii care lucrează here.By de fapt care merg la Svalbard Arctic sau Groenlanda și aplicând abilitățile lor, absolvenții obține informații valoroase de primă mână de lucru în calitate de inginer într-una dintre cele mai dificile zone ale lumii.... [-]


Maestru Al științei în Inginerie Fizica

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Studii în Inginerie Fizică a crea o bază pentru aplicațiile tehnologice ale fizicii și deschiderea ușilor pentru cariere diferite în industrie, știință și cercetare. [+]

Găsi noi soluții la provocările viitorului!

Studii în Inginerie Fizică a crea o bază pentru aplicațiile tehnologice ale fizicii și deschiderea ușilor pentru cariere diferite în industrie, știință și cercetare. O înțelegere profundă a fizicii și matematicii pot fi utilizate în găsirea de soluții noi pentru atât de astăzi și provocările viitoare a lui.

Programul De Master în Inginerie Fizică este puternic de cercetare orientate. Aproape jumătate dintre absolvenții programe continua spre un doctorat. Cele cercetare focus Zonele variază de la materiale experimentale și teoretice fizica la nanophysics și nanoștiința, precum și la soluții energetice noi. Programul de studiu diferă de la o universitate fizica mai clasice în proximitatea față de beton, întrebări practice de cercetare. Conexiunea la probleme din viața reală este foarte puternic.... [-]


Maestru Al științei în Inovație Ict (eit școală Digital Master) - Cloud Computing și Servicii

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

EIT Digital Master School oferă o educație de doi ani, în care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construirea unui curriculum de cursuri tehnice, combinate cu studii de inovare și antreprenoriat. [+]

EIT Digital Master School oferă o educație de doi ani, în care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construirea unui curriculum de cursuri tehnice, combinate cu studii de inovare și antreprenoriat.

Majore de Cloud computing și servicii se concentrează pe o gamă largă de aplicații, cum ar fi, comerț electronic, servicii de telefonie mobilă, rețele de socializare online, sisteme peer-to-peer, și servicii Web. Ce este comun la toate aceste aplicații este că sursele de informare și de control sunt descentralizate pe mai multe centre de date rețelei și și sistemele lor de bază devin distribuite, reconfigurabil și de adaptare. Toate acestea fac din procesul de dezvoltare a sistemelor software distribuite in mod semnificativ mai complexă decât pentru sistemele centralizate.... [-]


Maestru Al științei în Inovație Ict (eit școală Digital Master) - Interacțiunea Om-calculator și Design

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Computer interacțiunea om și majore de proiectare se concentrează pe studiu, proiectarea, dezvoltarea și evaluarea interfețelor utilizator noi și sisteme interactive, luând în considerare aspectele umane, la nivelurile cognitive și senzoriale-motorii, aspectele tehnologice, precum și aspectele de afaceri. [+]

EIT Digital Master School oferă o educație de doi ani pe care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construirea unui curriculum de cursuri tehnice, combinate cu studii de inovare și antreprenoriat.

O Interacțiunea om-calculator și Design majore se concentreaza pe studiul, proiectarea, dezvoltarea și evaluarea interfețelor utilizator noi și sisteme interactive, luând în considerare aspectele umane, la nivelurile cognitive și senzoriale-motorii, aspectele tehnologice, precum și aspectele de afaceri.

Studiile includ cursuri privind proiectarea si evaluarea sistemelor interactive cu un puternic accent pe tehnicile de proiectare centrate pe utilizator:... [-]


Maestru Al științei în Inovație Ict (eit școală Digital Master) - Sisteme Integrate

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

EIT Digital Master School oferă o educație de doi ani pe care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construirea unui curriculum de cursuri tehnice, combinate cu studii de inovare și antreprenoriat. [+]

EIT Digital Master School oferă o educație de doi ani pe care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construirea unui curriculum de cursuri tehnice, combinate cu studii de inovare și antreprenoriat.

Embedded Systems majore se concentrează asupra tehnologiilor generice și metodologii de proiectare pentru sisteme care sunt încorporate ca parte integrantă a sistemelor mai mari și care sunt concepute pentru funcții specifice ale dispozitivelor cu diverse componente electronice și mecanice de control de calcul.

Studentii sistemelor majore integrate la Universitatea Aalto vor dobândi abilități de a dezvolta aplicații și servicii care se bazează pe sistemele cibernetice fizice mobile de tehnologii (CPS). Subiectele acoperite includ... [-]


Maestru Al științei în Management La Nivel Mondial

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Management Global (GM) oferă studenților două calificări extrem de prestigiu: MSc în Economie și Administrarea Afacerilor acordate de Aalto University School of Business și CEMS Master în Management Internațional (MIM), acordat de CEMS, Alianța Globală în Educație de management. [+]

Esti interesat de construirea unei cariere de succes internațional? Programul Global Management cu CEMS Master în Management Internațional echipează studenții cu abilități și know-how-ul necesar pentru a acționa ca Schimbătoare de joc în mediul de mâine de afaceri la nivel mondial.

CEMS - calitate la nivel mondial CEMS este o alianță globală de 30 de scoli de afaceri, aproape de 80 de companii multinaționale și ONG-uri, care împreună oferă programul de top-clasat, internațional și CEMS Master în Management Internațional orientată spre practică (MIM). La nivel global mai mult de 1000 de studenți se înscrie în CEMS MIM în fiecare an și există peste 10 000 de absolvenți CEMS de 81 de naționalități care lucrează în 75 de țări. ... [-]

Maestru Al științei în Managementul Antreprenoriatului și Inovației

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Antreprenoriat și Management Inovare vă oferă înțelegere academică solidă și o mulțime de experiență hands-on a antreprenoriatului în cel mai mare ecosistem de antreprenoriat din Europa. [+]

Programul de Master în Antreprenoriat și Management Inovare vă oferă înțelegere academică solidă și o mulțime de experiență hands-on a antreprenoriatului în cel mai mare ecosistem de antreprenoriat din Europa.

Ce este managementul antreprenoriatului și inovației?

Antreprenoriatul și managementul inovației este despre crearea de noi idei și punerea lor în aplicare într-un mod care generează o valoare economică și / sau socială. Unii inovatori și antreprenori înceapă noi afaceri. Altele dezvolta noi linii de produse sau de a gestiona proiecte noi pentru firmele existente. Antreprenori și inovatori sunt, de asemenea, găsite în organizații non-profit, cât și în sectorul public, generând noi idei care fac lumea un loc mai bun. Antreprenoriat și inovație sunt peste tot!... [-]


Maestru Al științei în Managementul Informațiilor și Service

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master in Informații și Serviciul de Management al oferă trei domenii de specializare: Business Analytics, Information Systems Science, și Logistică și Managementul Serviciilor. [+]

Programul de Master in Informații și Serviciul de Management al oferă trei domenii de specializare: Business Analytics, Information Systems Science, și Logistică și Managementul Serviciilor.

Servicii bazate pe informații sunt văzute de către Uniunea Europeană ca fiind zona de creștere principal al economiilor avansate. Programul de Master în Managementul Serviciului de Informații și (ISM) educa profesionisti viitoare de informare care sunt capabili să dezvolte și să gestioneze aceste servicii.

Natura interdisciplinara si accentul pus pe analiza datelor și management de proiect oferă studenților cu abilități de analiză a ofertei tot mai mare de informații și a noilor tehnologii și gestionarea operațiunilor de afaceri electronice.... [-]


Maestru Al științei în Materiale Avansate Pentru Inovare și Durabilitate (materii Prime IET)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul De Master în Materiale avansate pentru inovare și dezvoltare durabilă, AMIS, va aborda tema substituirea materialelor critice sau toxice în produse și pentru performanțe optimizate. [+]

Să dobândească o înțelegere a întregului lanț valoric al materiilor prime, precum și o minte-set pentru inovație și antreprenoriat concentrându-se asupra durabilității.

Programul De Master în Materiale Avansate pentru inovare și dezvoltare durabilă, AMIS, va aborda tema substituirea materialelor critice sau toxice în produse și pentru performanțe optimizate. Acesta va acoperi, de asemenea, optimizarea lanțului de materiale pentru produsele scoase din uz și de produse și servicii de proiectare pentru economia circulară - toate acestea sunt temele centrale ale materiilor prime EIT. Accentul principal al adaptării este pe metal și materii prime minerale. Materiale bio-polimer de bază și sunt acoperite având în vedere potențialul lor de substituție și a altor materiale în contextul reciclarea produselor cu mai multe materiale. In plus, programul AMIS include un pachet solid de cursuri și munca de proiect în inovare și antreprenoriat.... [-]


Maestru Al științei în Minerit European, Minerale și Programul De Mediu (emmep)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Miniere din Europa, Minerale și Programul de Mediu (EMMEP) este un program de studii de master organizat în cooperare internațională între trei universități din Europa, pentru Minerit și Ingineria Resurselor. [+]

Minerit European, minerale și de mediu Programul (EMMEP) este un program un masterat organizat în colaborare internațională între trei universități de top din Europa în industria de resurse Inginerie:

Delft University of Technology (Țările de Jos) Universitatea Aalto (Finlanda), RWTH Aachen (Germania)

EMMEP se bazează pe punctele forte și expertiza complementară a universităților menționate în studiile Pământ știință și cercetare. Cursul minier european (EMC) a început în 1996 și până în 2014, peste 700 de studenți au participat la program și sunt unite într-o rețea de absolventi bine organizat.

În timpul studenți program de doi ani de studiu masterat împreună în trei universități diferite:... [-]


Maestru Al științei în Rețele De Informații

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master in Retele de informare este un program de studiu trans-disciplinare in cladire de inginerie privind tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) și mass-media digitale. Acesta combină domeniile științelor sociale, tehnologii digitale avansate și afaceri. [+]

Deveniți un expert în abordare centrată pe om la tehnologiile digitale!

Programul de Master in Retele de informare este un program de studiu trans-disciplinare in cladire de inginerie privind tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) și mass-media digitale. Acesta combină domeniile științelor sociale, tehnologii digitale avansate și afaceri.

Programul oferă studenților cu o înțelegere cuprinzătoare privind interacțiunea dintre ființele umane și a tehnologiilor digitale de pe individ, de grup, de organizare și nivelurile sociale. Vei invata despre dezvoltarea în comun a tehnologiilor digitale și de afaceri într-o manieră centrată pe om, de colaborare și creativ roman.... [-]


Maestru Al științei în Soluții Energetice Avansate - Energie Durabilă în Clădiri și Mediul Construit

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori). [+]

Interesat în carieră în domeniul energiei pentru societatea noastră? Doresc să fie implicate în dezvoltarea în schimbare rapidă, sisteme energetice viitoare? Programul De Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine.

Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori).

Programul are patru specializări. În fiecare dintre ele, va fi asigurat un fundal teoretice solide, completate cu studii interdisciplinare pentru a lărgi și aprofunda înțelegerea provocărilor legate de energie în societatea noastră.... [-]


Maestru Al științei în Soluții Energetice Avansate - Procesele De Conversie A Energiei Durabile

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Interesat în carieră în domeniul energiei pentru societatea noastră? Doresc să fie implicate în dezvoltarea în schimbare rapidă, sisteme energetice viitoare? Programul De Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine. [+]

Interesat în carieră în domeniul energiei pentru societatea noastră? Doresc să fie implicate în dezvoltarea în schimbare rapidă, sisteme energetice viitoare? Programul De Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine.

Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori).

Programul are patru specializări. În fiecare dintre ele, va fi asigurat un fundal teoretice solide, completate cu studii interdisciplinare pentru a lărgi și aprofunda înțelegerea provocărilor legate de energie în societatea noastră.... [-]


Maestru Al științei în Soluții Energetice Avansate - Proceselor Energetice Industriale și A Durabilității

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Interesat în carieră în domeniul energiei pentru societatea noastră? Doresc să fie implicate în dezvoltarea în schimbare rapidă, sisteme energetice viitoare? Programul de Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine. [+]

Interesat în carieră în domeniul energiei pentru societatea noastră? Doresc să fie implicate în dezvoltarea în schimbare rapidă, sisteme energetice viitoare?

Programul de Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine.

Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori).

Programul are patru specializări. În fiecare dintre ele, vi se va furniza o bază teoretică solidă, completate cu studii interdisciplinare pentru a lărgi și aprofunda înțelegerea provocărilor legate de energie în societatea noastră.... [-]


Maestru Al științei în Soluții Energetice Avansate - Sisteme Energetice Durabile și A Piețelor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine. Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori). [+]

Programul de Master în Avansate Energy Solutions poate fi meci perfect pentru tine.

Există o tranziție în curs spre energia durabilă, care combină usturimi, flexibilitatea și performanța de mediu, cu o acceptare a clienților și de angajament. Sistemul energetic nou va fi o combinație complexă de resurse centrale și locale. Acest lucru necesită o nouă gândire de primar surse, producție, piețe, transmiterea, utilizarea și clienții în calitate de producători-consumatori (prosumatori).

Programul are patru specializări. În fiecare dintre ele, va fi asigurat un fundal teoretice solide, completate cu studii interdisciplinare pentru a lărgi și aprofunda înțelegerea provocărilor legate de energie în societatea noastră.... [-]


Masterat în Economie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de master în economie se dezvoltă capacitatea de a aplica teoria economică la o gamă largă de fenomene economice. [+]

Programul de master în economie se dezvoltă capacitatea de a aplica teoria economică la o gamă largă de fenomene economice.

Programul califică pe elevi să înțeleagă legătura dintre micro și macroeconomice întrebări, precum și pentru a vedea cauzalitate între astfel de întrebări.

Programul echipează studenții cu instrumente adecvate econometrice și matematice de analiză pentru a aborda problemele economice și probleme. Elevii sunt instruiți pentru a analiza, organiza și comunica eficient analizele lor.

Experienta de studiu

Programul de Master în economie este structurată pentru a asigura calificări comparabile la nivel internațional și un capital uman pe tot parcursul vieții. Programul este deosebit de puternică în domeniile Economie Internațională (inclusiv dezvoltarea Economie) și Microeconomie aplicata (inclusiv Economie de mediu și energetice, Muncii si Economie personal, Organizare industriale, și teoria jocurilor).... [-]


Master of Science in Chemical, Biochemical and Materials Engineering - Functional Materials

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

[+]

Programul de studiu

Rezultatele învățării de gradul de master se bazează pe obiectivele stabilite pentru educație care să conducă la un Master of Science (Tehnologie), astfel cum sunt definite în regulamentele de studii ale Școlii de Tehnologie Chimică.

[-]

Master Of Science în Apă și Ingineria Mediului

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Apa și ingineria mediului înconjurător au în principal rolul de a face lumea să funcționeze. Cu resurse naturale limitate și o cerere tot mai mare de apă, alimente, energie și adăpost, ne uităm la modalități practice de dezvoltare a societății noastre într-o manieră durabilă. Combinăm o bază tehnică puternică cu o înțelegere solidă a unui context societal mai larg. Scopul final al programului nostru este de a asigura o societate durabilă și funcțională. [+]

Apa și ingineria mediului înconjurător au în principal rolul de a face lumea să funcționeze.

Confruntată cu resurse naturale limitate și cu o cerere tot mai mare de apă, alimente și energie, căutăm modalități practice de dezvoltare a societății noastre într-o manieră durabilă. Programul de Master în Apă și Ingineria Mediului combină o bază tehnică puternică cu o înțelegere solidă a contextului societal mai larg pentru a educa schimbătorii de joc care sunt capabili să atingă acest obiectiv ambițios.

Vă interesează o varietate de subiecte? Programul nostru de masterat este multidisciplinar, reunind cele mai bune de apă și de inginerie de mediu, oferind în același timp o vedere largă a domeniului. Învățarea noastră combină teoria cu practica, inclusiv lucrul cu modelul, studiile de caz și lucrul cu proiectul. Colaborăm cu alte programe de masterat de la Universitatea Aalto și vă încurajăm să faceți schimb de studenți pentru a vă diversifica opiniile și abilitățile.... [-]


Master Of Science în Arhitectură

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Arhitectura este un domeniu al tehnologiei și al art. predare Arhitectura combină materiale profesionale bazate pe cunoaștere și artistice înțelegere și exprimare a competențelor. [+]

Arhitectura este un domeniu de tehnologie și de art. Predare arhitectura combina materiale profesionale bazate pe cunoaștere și înțelegere și exprimare artistică abilități. Un arhitect trebuie să fie capabil de a vedea problemele din mai multe direcții diferite, care este motivul pentru natura amplă a gradului in arhitectura. Natura actuală a educației se dezvoltă gândirea științifică și artistică a studentului referitor la construirea unui viitor social responsabil și durabil.

Obiectiv de educație

Rezultatele învățării se bazează pe reglementările directivei UE care se aplică desfășurării activităților profesionale de arhitect (Directiva 2005/36 / CE a Parlamentului European și a Consiliului privind recunoașterea calificărilor profesionale). Potrivit directivei, un grad de arhitectura îndeplinește așteptările industriei de construcții și, de asemenea, permite o carieră în afara Finlandei.... [-]


Master Of Science în Contabilitate

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în contabilitate oferă studenților cu expertiză în profunzime în producția și utilizarea de informații financiare. Contabilitate este un instrument extrem de important pentru găsirea unor soluții solide financiar, viabile la provocările manageriale de multe ori complexe și ambigue. [+]

Programul de Master în contabilitate oferă studenților cu expertiză în profunzime în producția și utilizarea de informații financiare.

Contabilitate este un instrument extrem de important pentru găsirea unor soluții solide financiar, viabile la provocările manageriale de multe ori complexe și ambigue. În Programul de Master de contabilitate vă învețe o limbă cu adevărat global de viață și de afaceri de management al întreprinderii.

Informații financiare fiabile, valabile și concentrat, atât în ​​scopuri contabile și de management financiar contabile, este tot mai important în organizațiile contemporane de multe ori turbulente.

studiu Experiență ... [-]

Master Of Science în Economie Imobiliară

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Interesat de economie? Doriți să lucrați ca expert holistic într-un domeniu specializat? Sunteți gata să gestionați cele mai valoroase bunuri pe care le deține o țară? Dacă da, atunci acesta ar putea fi programul pentru tine. [+]

Te interesează economia? Vrei să lucrezi ca un expert versatil într-un domeniu specializat și să gestionezi cel mai valoros tip de bunuri? Dacă da, acesta ar putea fi programul pentru dvs.

Programul de Master în Real Estate Economics oferă o înțelegere aprofundată a dinamicii piețelor imobiliare. Veți obține o înțelegere holistică a fenomenelor legate de piețele imobiliare și veți învăța tehnicile utilizate pentru a analiza și gestiona proprietățile imobiliare.

Programul combină disciplinele științifice de economie, management, managementul terenurilor și planificare pentru a vă oferi competențele cheie necesare într-o gamă largă de căi de carieră în sectorul imobiliar.... [-]


Master Of Science în Electronică și Nanotehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Acest program oferă toate acestea și multe altele. Programul de Master în Nano și Radio Științe vă oferă cunoștințe fundamentale în următoarele domenii: micro și nanoștiințe, design micro și nanoelectronic circuit. [+]

Esti curios cum funcționează dispozitivele wireless moderne și de ce conexiunea wireless devine mai rapidă și mai rapidă? Vreți să știți cum să integrați circuitele și antenele de radiofrecvență în cei mai mici senzori wireless, de exemplu pentru "Internetul obiectelor", pentru observarea pământului sau a spațiului prin satelit sau pentru dispozitive medicale implantabile? Poate că sunteți, de asemenea, interesați de metode de nanofabricare, de panouri solare sau de propagare radio și de electromagnetică în cercetarea de bază?

Programul de masterat în electronică și nanotehnologie răspunde la toate aceste întrebări și multe altele. Programul vă oferă cunoștințe fundamentale în următoarele domenii: micro și nanoștiințe, proiectarea circuitelor micro și nanoelectronice, materiale avansate și fotonitică, știința radio și știința spațiului... [-]


Master Of Science în Finanțe

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Finanțe pregătește studenții pentru locuri de muncă în companiile cele mai selective din lume în industria financiară. [+]

Programul de Master în Finanțe pregătește studenții pentru locuri de muncă în companiile cele mai selective din lume în industria financiară.

Programul Finanțe oferă un mediu de învățare centrat pe dinamica, exigent, dar de susținere care pregătește studenții pentru locuri de muncă în companiile cele mai selective din lume în domeniul bancar internațional, consultanta management, și domeniile conexe.

Elevii dezvolta o abordare științifică solidă pentru probleme financiare. Programul încurajează dezvoltarea de largi de comunicare, munca în echipă, etice, cantitative, și abilitățile interculturale care elevii vor nevoie de ambele în poziții de management general și ca cetățeni activi în măsură pentru a discuta problemele de zi.... [-]


Master Of Science în Inginerie Industrială și Management

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Inginerie Industrială și Management (IEM) combină ingineria cu fundamentele economice și umane pentru a crea valoare și eficiență. [+]

Se concentreze pe rezolvarea problemelor proactivă și să învețe să utilizeze inginerie mintea ta-set în curs de dezvoltare de afaceri!

Programul de Master în Inginerie Industrială și Management (IEM) combină ingineria cu fundamentele economice și umane pentru a crea valoare și eficiență. Unic în esența sa multidisciplinară și integratoare, studiile IEM explora bazele proceselor de afaceri și de inginerie și să inspire o minte-set inginerie pentru a dezvolta afaceri. Accentul distinctiv al programului este de a educa absolvenți cu cunoștințe, aptitudini și dorința de a crea și transforma afacerile bazate pe tehnologie în întreprinderi noi sau stabilite.... [-]


Master Of Science în Inovația Ingineriei Energetice Durabile (Master Nordic)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Masterul nordic în Inginerie Energetică Inovatoare și Durabilă (ISEE) este o educație energetică de clasă mondială care conduce la obținerea unui grad de Master of Science. [+]

Masterul nordic în Inginerie Energetică Inovatoare și Durabilă (ISEE) este o educație energetică de clasă mondială care conduce la obținerea unui grad de Master of Science.

Masterul nordic în ingineria inovatoare a energiei durabile (ISEE) combină ingineria energiei durabile cu inovația și antreprenoriatul.

Termenul de inginerie energetică durabilă cuprinde o gamă largă de practici, politici și tehnologii (convenționale, regenerabile și alternative) care vizează furnizarea energiei la cel mai mic cost economic, mediu și social posibil. Se pune accentul pe rezolvarea sarcinilor de inginerie energetică, luând în considerare aspectele tehnice, de mediu și socio-economice conexe.... [-]


Master Of Science în Inovația TIC (EIT Digital Master School) - Calculul Visual și Comunicarea

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Visual Computing and Communication este o educație perfectă de masterat pentru cei care sunt fascinați de algoritmii și serviciile care manipulează informațiile vizuale în societatea digitală de astăzi. Elevii cu abilități excelente în prelucrarea datelor și al semnalului, algebra liniară, probabilitatea și programarea vor avansa pe acest program, care oferă oportunități de a rezolva problemele din lumea reală și de a crea noi soluții inovatoare. Există o comunitate în creștere de tehnologi și inovatori în acest domeniu provocator, dar plin de satisfacții. Absolvenții noștri combină aspectele tehnologice și de afaceri pentru a crea produse și servicii pentru lumea noastră oculară. [+]

Școala digitală EIT Digital oferă o educație de doi ani în care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construind un curriculum de cursuri tehnice combinate cu studii de inovare și antreprenoriat.

Master în Visual Computing și Comunicare (VCC) se concentrează pe achiziționarea, prelucrarea, analiza, transmiterea și furnizarea de informații vizuale, inclusiv aspecte de învățare și de luare a deciziilor. Este un program interdisciplinar la intersecția dintre informatică și tehnologia informației unde studenții pot fi activi în zonele de

procesarea și comunicarea imaginilor,analiza imaginii,viziunea computerului,grafica pe calculator,realitate augmentată,vizualizare și analiză vizuală, precum șiaplicații web și de rețea.... [-]

Master Of Science în Inovația TIC (EIT Digital Master School) - Sisteme Autonome

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

AUS este o combinație de informatică și inginerie electronică. În timpul programului, elevii vor dobândi noi competențe în ambele domenii. În domeniul informaticii, competențele relevante includ internetul obiectelor (IoT), învățarea automată, inteligența artificială și viziunea robotului. În ingineria electronică, domeniile relevante sunt automatizarea, controlul, sistemele încorporate și comunicațiile. [+]

Școala digitală EIT Digital oferă o educație de doi ani în care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construind un curriculum de cursuri tehnice combinate cu studii de inovare și antreprenoriat.

Pentru oricine este interesat de o carieră legată de autoturisme, robotică sau inteligență artificială, EIT Digital Masters School oferă un program de masterat de doi ani în Autonomous Systems (AUS).

AUS este o combinație de informatică și inginerie electronică. În timpul programului, elevii vor dobândi noi competențe în ambele domenii. În domeniul informaticii, competențele relevante includ internetul obiectelor (IoT), învățarea automată, inteligența artificială și viziunea robotului. În ingineria electronică, domeniile relevante sunt automatizarea, controlul, sistemele încorporate și comunicațiile.... [-]


Master Of Science în Inovația TIC (EIT Digital Master School) - Știința Datelor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Datele abundă: mediile sociale, sistemele de fabricație, dispozitivele medicale, serviciile logistice și nenumărați alții generează zilnic câte un petabytes de date. Cu o multitudine de date disponibile, suntem la un moment dat în istorie, unde putem efectua analize pentru a detecta, a descoperi și, în cele din urmă, pentru a înțelege mai bine lumea din jurul nostru. [+]

Școala digitală EIT Digital oferă o educație de doi ani în care puteți alege două universități din două țări europene diferite, construind un curriculum de cursuri tehnice combinate cu studii de inovare și antreprenoriat.

Datele abundă: mediile sociale, sistemele de fabricație, dispozitivele medicale, serviciile logistice și nenumărați alții generează zilnic câte un petabytes de date. Cu o multitudine de date disponibile, suntem la un moment dat în istorie, unde putem efectua analize pentru a detecta, a descoperi și, în cele din urmă, pentru a înțelege mai bine lumea din jurul nostru.

Programul de gradul dublu de date științific (DSc) oferă un curriculum universitar unic, prin care studenții pot studia știința datelor, inovația și spiritul antreprenorial la universitățile europene de vârf. În acest program, elevii vor afla despre:... [-]


Master Of Science în Managementul Internațional De Afaceri De Design - M.Sc. Diplomă în Tehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Scopul programului IDBM este de a dezvolta expertiza de clasă mondială în managementul afacerilor de proiectare la nivel mondial prin cercetarea și învățarea multidisciplinară care reduc domeniile afacerilor, designului și tehnologiei. [+]

Programul de Master în Managementul Internațional de Design de Afaceri vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea designului și tehnologiei cu dezvoltarea afacerilor la nivel mondial prin munca în echipă transdisciplinară și provocările din viața reală oferite de partenerii noștri de renume din industrie.

Programul multidisciplinar de management al afacerilor internaționale (IDBM) produce drivere de schimbare și inovare pentru a conduce inițiative și a întreprinde noi afaceri în medii globale.

Programul cuprinde în mare măsură designul ca metodă, mentalitate și avantaj competitiv, concentrându-se asupra produselor, serviciilor și designului de afaceri, a tehnologiei și a managementului inovației.... [-]


Master Of Science în Management și Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (M [+]

Programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (MIB) este un program flexibil care vă oferă posibilitatea de a crea un profil profesional unic pe baza intereselor dumneavoastră.

Urmați-vă pasiunea, deveniți un schimbător de jocuri

Vrei să fii unul dintre viitorii schimbători de jocuri care

Creează strategii inovatoare pentru piețele globale?Creează locuri de muncă inspirate?Imputerniceste oamenii in medii de afaceri multi-culturale?Comunică eficient cu contextele organizaționale în schimbare?Își îndreaptă drumul spre un viitor mai durabil?

Dacă da, programul de Master în Management și Afaceri Internaționale (MIB) este pentru tine!

Programul MIB vă oferă cunoștințe actuale de management și conducere, combinate cu o înțelegere holistică a afacerilor, care vă permite să abordați provocările reprezentate de mediul digitalizat care se schimbă rapid. Vă oferim un mediu de studiu internațional și interactiv în care vă puteți dezvolta într-un profesionist extrem de capabil, cu cunoștințe foarte aplicabile. În cadrul cursurilor noastre bazate pe provocări, colaborăm îndeaproape cu diverse organizații și oameni de afaceri, oferindu-vă cele mai recente informații și soluții de rezolvat.... [-]


Master Of Science în Marketing

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de master în centre de marketing în jurul strategiei de marketing, marketing durabil, marketingul cu amănuntul și Cultura de consum. [+]

Programul de Master în Marketing se axează pe marketingul strategic, marketingul digital, marketingul cu amănuntul și cultura consumatorilor.

Marketingul este un mod de gândire și o practică care este esențială pentru toate dimensiunile afacerii. În acest program, veți obține o înțelegere aprofundată a acestei filozofii și o bază solidă a abilităților și know-how-ului cerut de un specialist de marketing de top.

Prezentarea programului: patru cursuri de bază și electives

În cadrul programului, veți studia patru cursuri de bază: marketing strategic, marketing digital, marketing comercial și cultura consumatorilor - vă rugăm să consultați mai jos pentru mai multe informații despre aceste cursuri.... [-]


Master Of Science în Matematică și Operațiuni De Cercetare

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Obiectivul programului de masterat în matematică și operațiuni de cercetare este de a instrui experți care au o cunoaștere largă de metode și instrumente matematice, precum și abilități puternice de rezolvare a problemelor, astfel încât acestea să poată aborda cu succes problemele științifice, industriale, economice și de mediu. [+]

Dezvoltați-vă abilitățile în matematică și în sistemele de gândire și să satisfaceți cererea viitoare de specialiști de top în domeniu!

Obiectivul programului de masterat în matematică și operațiuni de cercetare este de a instrui experți care au cunoștințe ample de metode și instrumente matematice, precum și abilități puternice de rezolvare a problemelor, astfel încât acestea să poată aborda cu succes problemele științifice, industriale, economice și de mediu.

În timpul programului, elevii învață să gândească matematic. De asemenea, ei învață să construiască modele matematice ale realității și să analizeze aceste modele dezvoltând și implementând metode și algoritmi de ultimă oră. Prin alegerea lor majora, elevii pot pune accentul pe teoria matematicii, pe metodele computaționale sau pe abilitățile de modelare și rezolvare a problemelor, care sunt necesare în practică.... [-]


Master Of Science în Planificarea Spațială și Ingineria Transporturilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Acest program se concentrează asupra provocărilor viitoare ale unui mediu construit durabil, abordând megatrendele globale actuale, cum ar fi urbanizarea și nevoia de orașe mai ecologice. Caracteristica definitorie a programului este concentrarea sa pe o gamă largă de abordări de la viața de zi cu zi a oamenilor și mobilitatea la gândirea strategică și sistemică la scară largă, necesare pentru modelarea mediului construit. [+]

Orașele devin din ce în ce mai dinamice, complexe și fragmentate, în timp ce cererile cresc pentru viabilitate, durabilitate, competitivitate și atractivitate.

Cerințele noi pentru orașe necesită noi abilități în înțelegerea sistemică, rezolvarea problemelor și planificarea integrării și elaborarea de politici dincolo de granițele sectoriale.

Programul de masterat în planificare spațială și inginerie a transporturilor se concentrează asupra provocărilor viitoare ale mediilor construite durabil și abordează megatrendele globale actuale, cum ar fi urbanizarea și nevoia de orașe mai ecologice. Caracteristica definitorie a programului este accentul pus pe o gamă largă de perspective, de la viața de zi cu zi a oamenilor și mobilitate la tipul de gândire strategică și sistemică la scară largă, care este necesară pentru modelarea mediului construit.... [-]


Master Of Science în Securitate și Cloud Computing (SECCLO) (Erasmus Mundus)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

SECCLO se concentrează asupra a două aspecte specifice ale sistemelor moderne de calcul: cloud computing, care este un sens larg, înseamnă calculul foarte bine distribuit și scalabil și stocarea datelor în centrele de date, precum și dispozitive accesibile fizic și securitatea informațiilor, ceea ce înseamnă protejarea calculelor, datele de la accesul neautorizat. În timp ce tehnologia cloud computing este un domeniu foarte tehnic care permite direct implementarea serviciilor TIC moderne, securitatea informațiilor este o cerință transversală care cuprinde atât probleme tehnice, cât și non-tehnice. [+]

Două țări, două universități și un grad dublu în domeniul securității informațiilor!

Perioada de aplicare a început! Consultați site - ul nostru pentru mai multe informații.

Programul de Master în Securitate și Cloud Computing (SECCLO) este un program de doi ani de gradul dublu, care oferă studenților o înțelegere largă a celor mai recente și viitoare tehnologii pentru sisteme de calcul cloud și mobile computerizate. Elevii vor obține atât cunoștințe de inginerie practică, cât și cunoștințe teoretice în

sisteme de inginerie securizată,dezvoltarea de aplicații distribuite,arhitecturi de rețea și servicii șicloud și platforme mobile.

SECCLO se concentrează asupra a două aspecte specifice ale sistemelor moderne de calcul: cloud computing , care este un sens larg, înseamnă calculul foarte bine distribuit și scalabil și stocarea datelor în centrele de date, precum și dispozitive accesibile fizic și securitatea informațiilor , ceea ce înseamnă protejarea calculelor, datele de la accesul neautorizat. În timp ce tehnologia cloud computing este un domeniu foarte tehnic care permite direct implementarea serviciilor TIC moderne, securitatea informațiilor este o cerință transversală care cuprinde atât probleme tehnice, cât și non-tehnice.... [-]


Master Of Science în Tehnologia Polimerilor (master Nordic)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Masterul nordic în tehnologia polimerilor este un program de grad dublu dezvoltat în comun de rețeaua Nordic Five Tech (N5T). Programul se bazează puternic pe matematică și știință și pe excelența în cercetare și predare a universităților participante, care sunt Institutul Regal de Tehnologie din Stockholm (KTH), Universitatea Tehnică din Danemarca (DTU), Universitatea Aalto, Universitatea Tehnologică Chalmers și Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie (NTNU). [+]

Masterul nordic în tehnologia polimerilor este un program de grad dublu dezvoltat în comun de rețeaua Nordic Five Tech (N5T). Programul se bazează puternic pe matematică și știință și pe excelența în cercetare și predare a universităților participante, care sunt Institutul Regal de Tehnologie din Stockholm (KTH), Universitatea Tehnică din Danemarca (DTU), Universitatea Aalto, Universitatea Tehnologică Chalmers și Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie (NTNU).

Elevii, în plus față de competențele de bază în tehnologia polimerilor, vor înțelege mai bine cercetarea în acest domeniu prin studiile efectuate în două universități diferite. Programul include un an într-una din universitățile partenere și cel de-al doilea an în alte universități partenere.... [-]


Master Of Science în știința și Tehnologia Spațială (SpaceMaster) (Erasmus Mundus)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Obiectivul principal al cursului este de a combina marea diversitate a expertizei spațiale la șase universități europene și două universități din țări terțe într-o platformă comună de competență în cadrul orientărilor procesului de la Bologna. [+]

Despre

Obiectivul principal al cursului este de a combina marea diversitate a expertizei spațiale la șase universități europene și două universități din țări terțe într-o platformă comună de competență în cadrul orientărilor procesului de la Bologna. Cooperarea educațională este susținută de organizații științifice și industriale, asigurând astfel contacte directe cu cercetarea și industria.

Un alt obiectiv este acela de a oferi studenților o extensie interdisciplinară din medii de laborator și de simulare pe calculator, pentru a lucra cu baloane stratosferice, rachete, control prin satelit și radar, robotică, fuziune de date senzoriale, control automat și dinamică multi-corp.... [-]


Master în Inginerie Maritimă (Master Nordic)

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Masterul nordic în inginerie maritimă se bazează pe expertiza universităților participante în cadrul arhitecturii navale, ingineriei offshore și ingineriei maritime. [+]

Masterul Nordic în Inginerie Maritimă (NMME) se bazează pe expertiza universităților participante în arhitectura navală, inginerie offshore și inginerie maritimă. Programul vizează studenții internaționali care doresc să profite de tradiția și competența de lungă durată a universităților din Nord Tech Five și studenții nordici care doresc să se specializeze într-un domeniu specific de expertiză oferit în cadrul alianței. Instituțiile membre ale organizației Nordic Five Tech sunt:

Universitatea AaltoUniversitatea de Tehnologie din ChalmersUniversitatea Tehnică din Danemarca (DTU)Institutul Regal de Tehnologie (KTH)Universitatea Norvegiană de Știință și Tehnologie (NTNU)Programul de studiu... [-]

Master în Inginerie Mecanică

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Societatea de astăzi se bazează pe inginerie mecanică pentru soluții eficiente și sigure de pretutindeni. Domeniul acoperă cea mai largă gamă de sectoare de activitate și tehnologie, inclusiv energia, transportul, materialele, mașinile și producția industrială, dar și bunurile de consum, sportul, dispozitivele medicale și protecția mediului. [+]

Programul de Master în inginerie mecanică împuternicește studenții să urmeze interesele lor în domeniu și să devină experți cu abilități versatile.

Societatea de astăzi se bazează pe inginerie mecanică pentru soluții eficiente și sigure de pretutindeni. Domeniul acoperă o gamă largă de sectoare de activitate și tehnologie, de la energie și transport la dispozitive medicale și de protecție a mediului. Nu există lipsă de sarcini, provocări și oportunități în care inginerii mecanici pot crea soluții inovatoare. Ingineria mecanică se aplică de la cele mai mici componente până la cele mai mari ansambluri, ceea ce determină o cerere constantă de expertiză în ingineria mecanică.... [-]


Master în Managementul Afacerilor Internaționale - M. Sc. Diplomă în Economie și Administrarea Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Programul de Master în Design International Business Management permite studenților să acționeze ca viitor profesioniști de clasă mondială în dezvoltarea afacerilor la nivel mondial, prin design și tehnologie. [+]

Programul de Master în Design International Business Management vă ajută să deveniți un viitor profesionist creativ în integrarea de design și tehnologie cu dezvoltarea afacerilor la nivel mondial.

Programul multidisciplinar de management al afacerilor internaționale (IDBM) produce drivere de schimbare și inovare pentru a conduce inițiative și a întreprinde noi afaceri în medii globale.

Programul cuprinde designul într-un mod mai larg, ca metodă, mentalitate și avantaj competitiv, concentrându-se asupra produselor, serviciilor și designului de afaceri, a tehnologiei și a managementului inovației.

Prezentarea programului: comunitatea multidisciplinară și învățarea bazată pe provocări... [-]

Master în științe Informatice, Comunicare și Informatică - Interacțiune Om-calculator

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Interacțiunea Human-Computer este un nou principiu interdisciplinar care se bazează pe succesul eforturilor noastre educaționale anterioare: Track Intelligence Technologies, programul de rețele de informare și Școala de utilizare de către Universitatea Aalto și Sistemele Interactive de la Universitatea din Helsinki. Majorul are legături puternice cu alte specializări din Programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe ale Informației (CCIS). [+]

Deveniți un expert în interacțiunea om-calculator!

Progresele rapide în hardware, algoritmi, software și rețele au deschis noi posibilități extraordinare de utilizare umană a tehnologiei informației. Studiile de interacțiune om-calculator (HCI) pregătesc viitorii experți și lideri care folosesc metodologia avansată pentru a proiecta și dezvolta tehnologia informației în beneficiul oamenilor.

Interacțiunea Human-Computer este un nou principiu interdisciplinar care se bazează pe succesul eforturilor noastre educaționale anterioare: Track Intelligence Technologies, programul de rețele de informare și Școala de utilizare de către Universitatea Aalto și Sistemele Interactive de la Universitatea din Helsinki. Majorul are legături puternice cu alte specializări din Programul de Master în Informatică, Comunicare și Științe ale Informației (CCIS).... [-]


Programul De Master în Durabilitate Creativă - M. Sc. Gradul în Economie și Administrarea Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

În Programul de Master în Durabilitatea Creative elevii învață să creeze noi soluții durabile care combină de afaceri cu arhitectura, design, planificarea peisajului, imobiliare și de planificare urbană. [+]

În Programul de Master în Durabilitatea Creative elevii învață să creeze noi soluții durabile care combină de afaceri cu arhitectura, design, planificarea peisajului, imobiliare și de planificare urbană.

Provocările cele mai importante de dezvoltare a durabilității sunt asociate cu schimbările climatice, sărăcia la nivel mondial, socială și inegalitatea economică, precum și schimbările demografice și adaptarea la schimbările economice globale rapide.

Provocări globale și locale, precum și complexitatea scenarii de viitor necesită consolidarea abordarea multidisciplinară și inter-corelarea aspectelor de mediu, economice, socio-culturale în domeniul educației.... [-]


Studii și Planificare Urbană - M.Sc. Diplomă în Arhitectura Peisagistică

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Urbanizarea este un fenomen global care determină viitorul societăților noastre. Cele mai multe provocări-cheie ale societăților contemporane sunt întâlnite și abordate în orașe. Orasele oferă oportunități economice, tehnice și culturale enorme, dar sunt și locuri de conflicte sociale și de segregare, precum și probleme de mediu și de sănătate. Mărimea acestor provocări implică faptul că nici un domeniu de cercetare sau profesie nu le poate aborda singur. Dezvoltarea urbană necesită o abordare integrată. [+]

Studii urbane și planificare în arhitectura peisagistică

Urbanizarea este un fenomen global care determină viitorul societăților noastre. Cele mai multe provocări-cheie ale societăților contemporane sunt întâlnite și abordate în orașe. Orasele oferă oportunități economice, tehnice și culturale enorme, dar sunt și locuri de conflicte sociale și de segregare, precum și probleme de mediu și de sănătate. Mărimea acestor provocări implică faptul că nici un domeniu de cercetare sau profesie nu le poate aborda singur. Dezvoltarea urbană necesită o abordare integrată. În acest scop, două importante universități din Finlanda și-au unit forțele în acest program de masterat unic și interdisciplinar. Aplicarea prin procesul de admitere la universitatea Aalto este orientată spre solicitanții cu diplomă de licență în planificare, arhitectură, arhitectură peisagistică și economie urbană și imobiliară.... [-]


Studii și Planificare Urbană - M.Sc. Diplomă în Arhitectură

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Urbanizarea este un fenomen global care determină viitorul societăților noastre. Cele mai multe provocări-cheie ale societăților contemporane sunt întâlnite și abordate în orașe. Orasele oferă oportunități economice, tehnice și culturale enorme, dar sunt și locuri de conflicte sociale și de segregare, precum și probleme de mediu și de sănătate. Mărimea acestor provocări implică faptul că nici un domeniu de cercetare sau profesie nu le poate aborda singur. Dezvoltarea urbană necesită o abordare integrată. [+]

Studii urbane și planificare în arhitectură

Urbanizarea este un fenomen global care determină viitorul societăților noastre. Cele mai multe provocări-cheie ale societăților contemporane sunt întâlnite și abordate în orașe. Orasele oferă oportunități economice, tehnice și culturale enorme, dar sunt și locuri de conflicte sociale și de segregare, precum și probleme de mediu și de sănătate. Mărimea acestor provocări implică faptul că nici un domeniu de cercetare sau profesie nu le poate aborda singur. Dezvoltarea urbană necesită o abordare integrată. În acest scop, două importante universități din Finlanda și-au unit forțele în acest program de masterat unic și interdisciplinar. Aplicarea prin procesul de admitere la universitatea Aalto este orientată spre solicitanții cu diplomă de licență în planificare, arhitectură, arhitectură peisagistică și economie urbană și imobiliară.... [-]


Studii și Planificare Urbană - M.Sc. Diplomă în Tehnologie

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2018 Finlanda Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mai mult

Două universități finlandeze proeminente, Universitatea Aalto și Universitatea din Helsinki, și-au unit forțele în acest program de masterat unic și interdisciplinar. Universitatea Aalto admite studenții la program prin trei canale: pentru diplome de Master of Science (Arhitectură), Master of Science (arhitectura peisagistică) și Master of Science (Technology) pentru specializarea imobiliară. Specializarea imobiliară este orientată spre solicitanții cu diplomă de licență în planificare, economie urbană, imobiliare sau economie. [+]

Urbanizarea este un fenomen global care determină viitorul societăților noastre. Cele mai multe provocări-cheie ale societăților contemporane sunt întâlnite și abordate în orașe. Orasele oferă oportunități economice, tehnice și culturale enorme, dar sunt și locuri de conflicte sociale și de segregare, precum și probleme de mediu și de sănătate. Mărimea acestor provocări implică faptul că nici un domeniu de cercetare sau profesie nu le poate aborda singur. Dezvoltarea urbană necesită o abordare integrată.

Două universități finlandeze proeminente, Universitatea Aalto și Universitatea din Helsinki, și-au unit forțele în acest program de masterat unic și interdisciplinar. Universitatea Aalto admite studenții la program prin trei canale: pentru diplome de Master of Science (Arhitectură), Master of Science (arhitectura peisagistică) și Master of Science (Technology) pentru specializarea imobiliară. Specializarea imobiliară este orientată spre solicitanții cu diplomă de licență în planificare, economie urbană, imobiliare sau economie.... [-]


Videoclipuri

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Contactează

Aalto University

Adresă, linia 1 Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finlanda
website http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefon +358 9 47001

Adresă, linia 1 Helsinki, Finlanda