Silliman University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Toate universitățile de top din țară s-ar lăuda de a oferi educație de calitate. Silliman nu este diferită. Dar în timp ce se alatura din universități de prestigiu filipinez, care este umilit de un cadou de o locație care vorbește despre a complement mediului natural la învățarea academică - o trăsătură care stabilește Silliman în afară de restul.

Punctate cu peste 300 de copaci de salcam, Campus Silliman este îmbrățișat în mod unic în între vedere la munte Cuernos de Negros, în fond și la mare Visayan la fatada acestuia. Campusul 62 de hectare oferă patch-uri de verdeață pe care relațiile personale sunt hrăniți, hrană spirituală a facilitat, precum și conceptul de viața de student calitate redefinit.

Universitatea Silliman este un creuzet de culturi și religii. Din populația sa totală de mai mult de 9.000, peste 300 sunt studenți internaționali din 23 de țări diferite. Afiliere cu Biserica Unită a lui Cristos în Filipine ca o universitate protestant nu a fost niciodată un obstacol în calea exercitării libertății religioase. Majoritatea studenților Silliman sunt romano-catolici și un număr bun sunt musulmani din Mindanao.

Universitatea este situat în orașul fermecător de Dumaguete, numit 'City of Gentle People, "O oră de mers cu avionul de la Manila și patru de ore de mers cu barca de la Cebu. Silliman prosperă într-un oraș în care banda de restaurante care oferă mâncare bună de-a lungul bulevardului și în care tot ceea ce un student are nevoie este doar o aruncătură de băț. În timp ce oferă mediului de râvnit "evadare de pensionare", orasul nu este lăsat în urmă de progres. Puteți găsi de dezvoltare a infrastructurii și a întreprinderilor de germinare în sprijinul "Universitatea Town", conceptul a orașului.

Viata in campus se invarte in jurul motto-ul Via, Veritas, Vita (a lui Hristos fiind Calea, Adevărul, Viața). Este misiunea Silliman de a dezvolta întreaga persoană în contextul creștin și într-un mediu sănătos. Elevii sunt de așteptat pentru a pune educația lor de a lucra în serviciul altora - un alt semn care distinge Silliman de la alte instituții de învățământ superior.

Este, de asemenea, durata de viață favorabil campus rezidential care stabilește Universitatea Silliman în afară de alte universități de top din Filipine. Cele 12 Dormitoarele periodice și de cooperare oferă o casă departe de casă pentru studenții Silliman care vin din afara Dumaguete. În dormitoarele, elevii aparțin unei familii, o parte din comunitate mai mare Silliman. Corolar la acest sentiment de comunitate este "Silliman Duhul" - o atmosferă de apropiere personală, caldura, prietenie și preocupare.

Distincții instituționale

Silliman este unul dintre selectați instituții de învățământ superior din țară acordat statut autonom de către Comisie privind învățământul superior. Aceeași agenție guvernamentală a desemnat, de asemenea, Silliman ca un Centru de Excelenta in Educatie Nursing și cadrelor didactice și un centru de dezvoltare în Biologie, Tehnologia Informației Educație și Contabilitate.

cu sprijin din partea Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, Silliman este o Centrul de Excelenta in Managementul Resurselor de coastă. Programul de comunitate pe baza de coastă de management al resurselor a inspirat de recunoaștere a Apo Insula de pe orașul Dauin ca unul dintre cele mai bune locuri de scufundări din lume.

La fel ca și alte universități de top, programe academice Silliman lui supuși unei evaluări periodice de către oricare dintre cele trei agenții de acreditare: Filipine Acreditare Asociația de școli, colegii și universități, Asociația de școli, colegii și universități-Agentia de Acreditare, Inc, și Asociația de Educație teologică în Asia de Sud-Est.

Acesta susține link-uri pe cercetare colaborativă și facultate și de schimb de studenți cu universități din Statele Unite și Asia, pe partea de sus a afilieri puternică cu Board Unite pentru Învățământul Superior creștină din Asia (UBCHEA) și organizații internaționale de dezvoltare. Mai lungi programele sale de schimb de studenți de funcționare sunt cu trei universități japoneze: Universitatea Creștină Internațională, Universitatea Ferris și Shikoku Gakuin University.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea BScs » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Master Of Arts în Engleză Majore în Scriere Creativa

Campus Cu normă întreagă 2 anii November 2017 Filipine Dumaguete

Elevii majoring în Creative Writing pot opta să depună artă (poezii sau povesti, o piesă de teatru sau un roman) ca teza lor. [+]

Elevii majoring în Creative Writing pot opta să depună artă (poezii sau povesti, o piesă de teatru sau un roman) ca teza lor. Este, în general, necesară o introducere critică substanțială la o astfel de teză. Analiză cuprinzătoare Toți candidații pentru MA în limba engleză cu concentrare în literatură și creative writing trebuie să treacă două examene înainte de a se înscrie la Teza de scriere. Un examen se bazează pe o listă de lectură comună a tuturor acestor programe. Cea de a doua examinare este în zona de concentrare. În cadrul engleză și americană Literatura, următoarele pot fi alese: Începutul literaturii engleze Engleză Literatura de Renașterii Al XVII-lea Century English Literature Al XVIII-lea Century English Literature Al XIX-lea Century English Literature Literatura americană 1900 Engleză și americană Literatura a secolului XX [-]

Master Of Arts în Psihologie Majore în Psihologie Industrial / Organizationala

Campus Cu normă întreagă 2 anii November 2017 Filipine Dumaguete

Departamentul de Psihologie oferă grad Master of Arts în Psihologie majore în Industrial / Psihologie Organizationala. Acest program își propune să pregătească profesioniști pentru a utiliza cunoștințele lor in stiinta de baza psihologiei în activitatea lor, fie în industrie, școală, guvern, agențiile comunitare, sau setarea clinice. [+]

Departamentul de Psihologie oferă gradul Master of Arts în Psihologie majore în Industrial / Psihologie Organizationala. Acest program își propune să pregătească profesioniști pentru a utiliza cunoștințele lor in stiinta de baza psihologiei în activitatea lor, fie în industrie, școală, guvern, agențiile comunitare, sau setarea clinice. Cursurile sunt organizate în jurul teoriile și principiile comportamentului uman, cu un accent pe cultura locală și aplicarea practică. Un test de admitere general, este administrat și un interviu solicitant se efectuează. Formare și experiență de muncă sunt un avantaj suplimentar. Acreditările academice universitare sunt evaluate. Solicitanții sunt de așteptat să aibă peste performanță medie în cursuri universitare relevante. [-]

MSc

Master Of Science în Biologie Marină

Campus Cu normă întreagă 2 anii November 2017 Filipine Dumaguete

Gradul de acoperire a Examene de zboruri [+]

Gradul de acoperire a Examene de zboruri Numărul total de subiecte = 6 Elemente de cercetare Introducere teoretică și practică a investigațiilor organizate; Metoda corecta de colectare a datelor pertinente și evaluări ale rezultatelor. Oceanografie biologice Sistemele biologice și procese în mare; structura ecosistemelor marine și fluxul biologic de energie și materie în diverși factori naturali și de om; accent deosebit pe sistemele ecologie, synecology, ecologie populație, și ecologie fiziologică. Oceanografie fizică Descrieri comparative și dinamica fizice ale oceanelor; teorii ale transmisii energetice și propunerilor rezultate, cum ar fi curenți, unde, și mareele; instrumente în investigațiile oceanografice. Oceanografie biologice Sistematică și Evolution Anatomie și Fiziologie a marine animale sau anatomia și fiziologia plante marine [-]

Master Of Science în Managementul Resurselor De Coastă

Campus Cu normă întreagă 2 anii November 2017 Filipine Dumaguete

Acoperirea Examene complete: 6 subiecte [+]

Gradul de acoperire a Examene de zboruri: Numărul total de subiecte = 6 Ecosistemelor Se concentrează pe diferite ecosisteme, componente și interacțiunile dintre ele lor, cu accent special pe ecosistemelor costiere Perspective socio-culturale ale CRM Principii și tehnici de CRM Elemente de cercetare O introducere a principiilor de bază ale cercetării științifice, inclusiv tehnici în colectarea, analiza și prezentarea datelor Un subiect de subiecte majore Un subiect de la Electives [-]

Videoclipuri

Your Silliman Experience

Contactează
Adresa locaţie
Hibbard Avenue
Dumaguete, 6200 PH