Citește Descrierea OficialăToate universitățile de vârf ale țării s-ar lăuda cu oferirea unei educații de calitate. Silliman nu este diferit. Dar, în timp ce se alătură rangurilor de prestigioase universități filipineze, este umilit de un cadou dintr-o locație care se potrivește cu completarea mediului natural cu învățarea academică - o caracteristică care îi determină pe Silliman să se diferențieze de restul.

Dotted cu peste 300 de arbori de salcâm, campusul Silliman este îmbrățișat în mod unic între priveliștile munților Cuernos de Negros în fundal și marea Visayan la frontieră. Campusul de 62 de hectare oferă patch-uri de verdeață în care se cultivă relațiile personale, alimentarea spirituală și conceptul de viață studențească de calitate a fost redefinit.

Universitatea Silliman este un vas de topire a culturilor și a religiilor. Din populația totală de peste 9 000 de persoane, peste 300 de studenți sunt studenți internaționali din 23 de țări diferite. Afilierea sa la Biserica Unită a lui Hristos din Filipine, ca universitate protestantă, nu a fost niciodată o piedică în calea exercitării libertății religioase. Majoritatea studenților din Silliman sunt romano-catolici și un număr bun sunt musulmani din Mindanao.

Universitatea este situată în orașul fermecător Dumaguete, numit " Orasul oamenilor buni ", la o oră distanță cu avionul din Manila și la patru ore cu barca de la Cebu. Silliman se dezvoltă într-un oraș în care banda de restaurante care oferă mâncare bună de-a lungul bulevardului și unde tot ceea ce are nevoie un elev este doar o aruncătură de băț. Oferind în același timp mediul râvnit pentru refugiu, orașul nu este lăsat în urmă de progres. Puteți găsi o dezvoltare a infrastructurii și o creștere a întreprinderilor în sprijinul conceptului orașului "University Town".

Viața campusului se învârte în jurul motto-ului Via, Veritas, Vita (a lui Hristos fiind Calea, Adevărul, Viața). Este misiunea lui Silliman de a dezvolta întreaga persoană în contextul creștin și într-un mediu sănătos. Elevii sunt de așteptat ca educația lor să funcționeze în slujba celorlalți - o altă marcă care distinge Silliman de alte instituții de învățământ superior.

Este, de asemenea, viața campus rezidențial care dă naștere Universității Silliman în afară de alte universități de top din Filipine. Cele 12 cămine regulate și de cooperare oferă o casă departe de casă pentru studenții Silliman care vin din afara Dumaguete. În dormitoare, elevii aparțin unei familii, o parte din comunitatea mai mare a lui Silliman. Un corolar al acestui sentiment de comunitate este "Spiritul Silliman" - o atmosferă de apropiere, căldură, prietenie și preocupare personală.

Distincții instituționale

Silliman este una dintre instituțiile de învățământ superior selectate din țara care beneficiază de statutul autonom de către Comisia pentru învățământul superior. Aceeași agenție guvernamentală a desemnat, de asemenea, Silliman ca un centru de excelență în educația și formarea profesorilor în domeniul asistenței medicale și un centru de dezvoltare în biologie, educație în domeniul tehnologiei informației și contabilitate.

Cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională , Silliman este un centru de excelență în gestionarea resurselor costiere . Programul său de gestionare a resurselor de coastă bazat pe comunitate a inspirat recunoașterea insulei Apo din orașul Dauin ca fiind unul dintre cele mai bune locuri de scufundări din lume.

La fel ca alte universități de top, programele academice ale lui Silliman fac obiectul unei evaluări periodice de către oricare dintre cele trei agenții de acreditare: Asociația de Acreditare a Școlilor, Colegiilor și Universităților din Filipine, Asociația Școlilor, Colegiilor și Universităților-Agenția de Acreditare, Asia de Sud-Est.

Acesta susține link - uri pe cercetare de colaborare și de facultate și de schimb de studenți cu universități din Statele Unite și Asia, pe partea de sus a afilieri puternice cu Consiliul Unite pentru învățământ superior creștină în Asia (UBCHEA) și organizațiile internaționale de dezvoltare. Cele mai lungi programe de schimb de studenți care se desfășoară în acest domeniu sunt cu trei universități japoneze: Universitatea Creștină Internațională, Universitatea Ferris și Universitatea Shikoku Gakuin.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MA

Silliman University

Elevii majoring în Creative Writing pot opta să depună artă (poezii sau povesti, o piesă de teatru sau un roman) ca teza lor. ... [+]

Elevii majoring în Creative Writing pot opta să depună artă (poezii sau povesti, o piesă de teatru sau un roman) ca teza lor. Este, în general, necesară o introducere critică substanțială la o astfel de teză.

Analiză cuprinzătoare

Toți candidații pentru MA în limba engleză cu concentrare în literatură și creative writing trebuie să treacă două examene înainte de a se înscrie la Teza de scriere. Un examen se bazează pe o listă de lectură comună a tuturor acestor programe. Cea de a doua examinare este în zona de concentrare. În cadrul engleză și americană Literatura, următoarele pot fi alese:

Începutul literaturii engleze Engleză ... [-]
Filipine Dumaguete
Noiembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Silliman University

Departamentul de Psihologie oferă grad Master of Arts în Psihologie majore în Industrial / Psihologie Organizationala. Acest program își propune să pregătească profesioni ... [+]

Departamentul de Psihologie oferă gradul Master of Arts în Psihologie majore în Industrial / Psihologie Organizationala.

Acest program își propune să pregătească profesioniști pentru a utiliza cunoștințele lor in stiinta de baza psihologiei în activitatea lor, fie în industrie, școală, guvern, agențiile comunitare, sau setarea clinice. Cursurile sunt organizate în jurul teoriile și principiile comportamentului uman, cu un accent pe cultura locală și aplicarea practică.

Un test de admitere general, este administrat și un interviu solicitant se efectuează. Formare și experiență de muncă sunt un avantaj suplimentar. Acreditările academice universitare sunt evaluate. ... [-]

Filipine Dumaguete
Noiembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Silliman University

Gradul de acoperire a Examene de zboruri ... [+]

Gradul de acoperire a Examene de zboruri

Numărul total de subiecte = 6

Elemente de cercetare Introducere teoretică și practică a investigațiilor organizate; Metoda corecta de colectare a datelor pertinente și evaluări ale rezultatelor. Oceanografie biologice Sistemele biologice și procese în mare; structura ecosistemelor marine și fluxul biologic de energie și materie în diverși factori naturali și de om; accent deosebit pe sistemele ecologie, synecology, ecologie populație, și ecologie fiziologică. Oceanografie fizică Descrieri comparative și dinamica fizice ale oceanelor; teorii ale transmisii energetice și propunerilor rezultate, cum ar fi cure... [-]
Filipine Dumaguete
Noiembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Silliman University

Acoperirea Examene complete: 6 subiecte ... [+]

Gradul de acoperire a Examene de zboruri:

Numărul total de subiecte = 6

Ecosistemelor Se concentrează pe diferite ecosisteme, componente și interacțiunile dintre ele lor, cu accent special pe ecosistemelor costiere Perspective socio-culturale ale CRM Principii și tehnici de CRM Elemente de cercetare O introducere a principiilor de bază ale cercetării științifice, inclusiv tehnici în colectarea, analiza și prezentarea datelor Un subiect de subiecte majore Un subiect de la Electives [-]
Filipine Dumaguete
Noiembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Your Silliman Experience