Miriam College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Miriam (fostă Maryknoll) Colegiul este o organizatie non-profit, non-stoc instituție de învățământ catolic, care a oferit programe pentru femeile tinere la nivel de învățământ de bază, terțiar, post-universitare si adulti de mai bine de 85 de ani. Instituția susține, de asemenea centre specializate implicate în dezvoltarea curriculum-ului, cercetare, de mobilizare comunitatii si advocacy în domeniul dezvoltării sociale, educația pentru pace, studii de mediu și abilitarea femeilor. Împreună, aceste cursuri universitare și centre speciale lucrează în armonie pentru a realiza viziunea Miriam College ca o instituție de învățământ premier în Filipine.

Miriam College a modelat multe generații de studenți în tradiția de excelență academică și de servicii la Dumnezeu, comunitate și națiune. Suntem mandri de a fi dezvoltat bine-rotunjite, persoanele competente, principiale care posedă o înțelegere clară a problemelor social-politice ale vremii, care sunt motivați să participe la construirea națiunilor, și prevăzut cu o fundație solidă cultural. Este, în acest context că Miriam College încearcă să găsească nișă în formarea de lideri femei în serviciu.

Viziunea noastra

Miriam College este o instituție de premier filipinez Catolică din învățare, care face lideri în servicii care combină de competență cu grija, sunt înrădăcinate în cultura filipineza și tradiție din Asia, și totuși sunt cetățeni ai lumii.

Miriam College, prin integrarea activității de învățământ cu viața de credință, dezvoltă persoane, în special fete si femei tinere pentru a construi națiunea filipinezi și de a fi co-creatori ai împărăției lui Dumnezeu pe pământ.

Miriam College se angajează să programe academice excelente infuzat cu valorile creștine, consolidată prin tehnologie modernă și îmbogățită de legături naționale și internaționale.

În cele din urmă, Miriam College se angajează să creeze și trăiesc în comunitatea noastră de școală chiar schimbările căutăm să realizăm în societate.

Misiunea noastră

Miriam College, în parteneriat cu familiile și comunitatea oferă o calitate și educație creștină relevante care pregătește studenții pentru a deveni lideri eficiente, care învață pe tot parcursul vieții, și cetățeni productivi.

Acesta oferă programe excelente la bază nivelurile, terțiar, postuniversitare și de educație a adulților, prin abordări,, bazate pe cercetare și inovatoare cu valoare integrarea centrate pe elev.

Valorile noastre

ADEVĂRUL

Noi credem în puterea cunoașterii și forța eliberatoare a adevărului. Ne angajăm să căutarea sistematică și științifică pentru adevăr și corectitudine a și deschiderea în urmărirea sa. Respingem toate formele de înșelăciune, falsitate și lipsa de onestitate. Ne străduim pentru cea mai înaltă calitate a producției intelectuale și academice, în același timp, să recunoaștem și valoarea înțelepciunea inimii.

JUSTIȚIE

Noi credem că toate ființele umane ar trebui să fie la fel de binecuvântat să fie responsabil pentru și să se bucure de roadele generație cunoaștere și progresul social. Ne angajăm să o societate în care puterea și oportunitatea sunt la fel de comune și în cazul în care "gol sunt îmbrăcați și pe cei flămânzi sunt hrănite." Respingem discriminare de orice fel împotriva oricărui individ sau grup. Noi credem în egalitatea de gen și să depună eforturi pentru a sprijini și o comunitate umană diversă și interdependente în care oamenii lui drepturile, bunăstarea și emanciparea sunt evaluate la nivel central.

PEACE

Noi credem că ar trebui să fie pace constructori. De asemenea, credem că pacea înseamnă absența violenței, precum și de prezența valorilor, atitudinilor, comportamentului și moduri de viață bazat pe non-violență și respectarea drepturilor fundamentale și a libertății de fiecare persoană. Respingem violență de orice formă și în orice interacțiune socială și toate instituțiile. Ne-am angajat să lucreze pentru modalități creative și constructive de rezolvare a conflictelor și de a promova relațiile de îngrijire și iubitoare dintre toate ființele umane și între oameni și restul creației.

Integritate a creatiei

Noi credem că Dumnezeu ne-a chemat să fie administratori ai întregii creații și că bunăstarea și fericirea generațiilor viitoare de odihnă pe sisteme și procese de producție și de consum durabile și echitabile. Respingem distrugere a mediului și a deșeurilor de resurse naturale. Ne angajăm să aibă grijă de pământ și de a practica un stil de viață care susține starea de sănătate a planetei pe care toată viața depinde.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Diplome de Absolvire » Vedea BBA-uri » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe Asociate »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Master Of Arts în Resurse Umane Si Dezvoltare

Campus Cu normă întreagă November 2018 Filipine Bangalore

Master of Arts în Resurselor Umane și Programul de Dezvoltare este un program de teză conceput pentru a dota studenții absolvent cu abilități și competențe pentru a deveni pe deplin funcțional persoane resurselor umane în eforturile lor profesionale. [+]

Master of Arts în resurselor umane și dezvoltarea (TEZEI TRACK)

Master of Arts în Resurselor Umane și Programul de Dezvoltare este un program de teză conceput pentru a dota studenții absolvent cu abilități și competențe pentru a deveni pe deplin funcțional persoane resurselor umane în eforturile lor profesionale. Urmărește să-i pregătească pentru a deveni agenți eficienți pentru transformare socială.

CURSURI DE BAZĂ: (7 unități)

HD 201 Developmental Psychology (3) HD 202 Metode de cercetare și statistică (3) MCEV MC Etică și valori (1)

CURSURI MAJORE: (18 unități)

VED 202 procesul de dezvoltare valorilor (3) HRVD 210 gestionarea resurselor umane în cadrul organizației (3) HRVD 214 Comportament organizațional (3) HRVD 215 Developments organizatorice (3) HRVD 217 Programul de Instruire de proiectare și Grupul Facilitarea (3) HRVD 219 Psihologie industrial (3) HRVD 220 eficiente Abilitati de negociere pentru Resurselor Umane (3) HRVD 221 managerială Finanțe (3) HRVD 222 Relații Angajat (3) HRVD 224 Tendințe și probleme în Resurselor Umane (3) HRVD 225 Seminar în Resurselor Umane și Management (3) HRVD 229 dezvoltare a carierei și de management (3) CE 218 planificare strategică și management (3) ... [-]

Master Of Arts în Studii De Migrare

Campus Cu normă întreagă November 2018 Filipine Bangalore

Studii de migrație Programul este un program interdisciplinar angajat la studiul critic și analiza problemelor contemporane și provocări în migrație. [+]

Master of Arts în Studii de migrație (Teză) / Master în Studii de migrație (Non tezei de doctorat)

Studii de migrație Programul este un program interdisciplinar angajat la studiul critic și analiza problemelor contemporane și provocări în migrație. Programul se bazează pe teorii și cunoștințe de la diferite discipline științe sociale pentru a înțelege natura multidimensională a migrației ca un proces social care inter-țese cu politica, economie, cultura, sistemele juridice și alte forțe sociale care să afecteze oamenii care traversează frontierele geografice. Un accent specific al programului este tema transversală a genului ca element esențial în procesul de migrare. Absolvenții acestui curs sunt de așteptat să dobândească o perspectivă mai largă și cunoaștere a naturii migrației, ca parte a proceselor de globalizare, care au un impact și dimensiuni sociale, economice și politice.... [-]


Masterat

Master In Management Strategic Al Resurselor Umane

Campus Cu normă întreagă November 2018 Filipine Bangalore

Strategic Managementul Resurselor Umane este un program anon-Teza conceput pentru a pregăti studenții absolvent pentru a face față complexitatea și provocările de gestionare a forței de muncă de astăzi. [+]

MASTER IN STRATEGIC RESURSELOR UMANE MANAGEMENTUL (non-teză TRACK)

Strategic Managementul Resurselor Umane este un program anon-Teza conceput pentru a pregăti studenții absolvent pentru a face față complexitatea și provocările de gestionare a forței de muncă de astăzi. Conținutul program oferă o acoperire cuprinzătoare a mai importante responsabilități de resurse umane abordează aspecte strategice și operaționale, formularea și executarea sistemelor de resurse umane care produc competențele angajaților și comportamente compania are nevoie pentru a atinge obiectivele sale strategice; și de a dezvolta culturi organizaționale care promovează inovația și flexibilitatea.... [-]


Master Of Arts / Master în Studii Internaționale

Campus Cu normă întreagă November 2018 Filipine Bangalore

Programul de absolvent caută să aprofundeze înțelegerea noilor evoluții, complexitatea emergente și probleme persistente legate de globalizare. [+]

Master of Arts / Master în Studii Internaționale

Programul de absolvent caută să aprofundeze înțelegerea noilor evoluții, complexitatea emergente și probleme persistente legate de globalizare, cu accent pe guvernarea globală, că teorii și practici în relațiile internaționale și dezvoltarea provocare. Scopul întregului curs este de a produce absolvenți care sunt academic și tehnic pregătite să fie facilitatori pentru schimbare socială și de dezvoltare mai echitabilă ajutat de o perspectivă de interacțiuni la nivel mondial-regional-locale.

Subiectele majore Perspective teoretice și probleme în Studii Internaționale Drepturile omului și dreptul umanitar Pacea și securitatea internațională Metode de cercetare în Studii Internaționale și Dezvoltare Teorii și Strategii de Dezvoltare MC Etică și valori Global Governance: ONU și societatea civilă Migrație și dezvoltare Economia politică la nivel mondial Nou regionalism Mișcările sociale și Social Change Analiza de gen în dezvoltare Comerț internațional și Finanțe Probleme globale Internațional al Femeilor pentru Drepturile Omului Leadership Creativ și transformativă Curs de orientare intensivă pe Exam ofițerilor de servicii externe " Analiză cuprinzătoare Teza de scriere [-]