Tallinn University of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O viziune a societății actuale este inovatoare, antreprenorială, avansată din punct de vedere tehnologic și deschisă lumii și aceasta este ceea ce Tallinn Unversity of Technology (TalTech) solicită prin studii și cercetări la nivel înalt la nivel internațional.

La TalTech, puteți experimenta viitorul fără a păși într-o mașină a timpului. Aici, educația satisface toate lucrurile digitale!

La TalTech, realizăm lucruri reale și le dezvoltăm la fața locului. Proiectele prezentate acoperă o gamă largă de vehicule cu autovehicule, satelit TTÜ100, e-Pavemen t (pavaj rutier care produce energie solară), inteligență artificială pentru a crea rute personale pentru turiști și multe altele! Oferim oportunitatea de a studia într-un campus digital modern, unde multe dintre cele mai recente tehnologii sunt testate și implementate zilnic. Una dintre inițiativele noastre recente - TalTechDigital - leagă digitalizarea cu educația, făcând TalTech cel mai inovativ campus din țară.

Fondată în 1918, TalTech este singura universitate de tehnologie din Estonia. Acesta este situat în Tallinn, capitala Estoniei și este în prezent cea mai internațională universitate din țară, cu aproximativ 1700 de studenți de grad internațional, veniți din peste 100 de țări diferite.

TalTech este clasat în topul 2,5% din universitățile globale și în top 2% în anumite domenii. Conform QS Ranking, TalTech deține poziția 601-650 printre cele peste 25.000 de universități evaluate. Poziție pe câmpuri:

  • 351-400 în inginerie electrică și electronică
  • 351-400 în economie și economie
  • 551-600 în informatică

Programe de studiu moderne

Programele de studiu TalTech și mediul de învățare se dezvoltă constant. Profesioniști cu experiență din sectoarele private și publice sunt implicați și consultați pentru a crea programe care să răspundă celor mai noi nevoi ale pieței forței de muncă . Mai multe dintre laboratoarele universității au fost recent reînnoite și din ce în ce mai multă predare se face prin canale electronice. Ingineria și IT-ul merg mână în mână în TalTech, care se reflectă în programele noastre moderne de studiu care combină strâns cele două domenii. De-a lungul anilor, inginerii TalTech au dezvoltat soluții inteligente și durabile pentru multe probleme pertinente în Estonia.

Programele noastre oferă educație de înaltă calitate prin combinarea studiilor aprofundate și a laboratoarelor creative . Astfel, veți obține cea mai bună experiență practică pentru educația și cariera dumneavoastră. Puteți găsi un program potrivit pentru cariera dvs. cu programe recunoscute internațional în:

  • Școala de tehnologii informaționale
  • Școala de afaceri și guvernare
  • Școala de Inginerie
  • Școala de Științe

Reuni studenți, oameni de știință și antreprenori

La TalTech, evaluăm cooperarea cu întreprinderile și afacerile. Pentru multe companii, precum și autoritățile publice, suntem adesea primul punct de contact pentru a găsi soluții la o varietate de întrebări de dezvoltare a produselor și organizaționale. Centrul nostru de inovație și de afaceri Mektory reunește cercetători, studenți și antreprenori care oferă tinerilor inspirație, cunoștințe și resurse pentru a crea și dezvolta start-up-uri ale studenților și alte idei de afaceri inovatoare.

TalTech este un lider de opinie academic, precum și steagul ingineriei și tehnologiei din Estonia. Curajul de a schimba, voința de a evolua și dorința de a avea discuții bazate pe cunoștințe fac din TalTech un think tank în discuțiile academice.

Considerăm că un nivel ridicat de studii și studii academice, precum și libertatea academică sunt absolut cruciale. Astfel, TalTech a devenit prima universitate din Estonia care a oferit un model de carieră academică pe bază de mandat.

Locații

Tallin

Tallinn University of Technology

Address
Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5
19086 Tallin, Jud. Harju, Estonia
Număr de telefon
+372 620 2022