Estonian Business School (EBS)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Infiintata in anul 1988, EBS este cea mai veche universitate de afaceri cu capital privat, situat în inima orașului Tallinn, Estonia și Helsinki, Finlanda. EBS predă antreprenoriatul și administrarea afacerilor într-un mod practic la diplome de licență, master și doctorat.

perspectivă internațională

Un număr tot mai mare de studii la EBS se desfășoară în limba engleză, care oferă o oportunitate de a construi o rețea internațională de contacte. Cu mai mult de 1500 de studenți și facultate internaționale misiunea EBS este de a oferi oamenilor întreprinzători cu cunoștințe academice, abilități practice și valorile etice, care pot fi implementate cu succes în cariere internaționale. EBS are o perspectivă internațională, ceea ce înseamnă că școala se bucură de o reputație în creștere ca un furnizor de educație excelentă, bazată pe practică și academic riguroasă a studenților din toate părțile lumii. Consiliul Student EBS și Clubul său internațional organizează diverse programe pentru studenții internaționali, atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă, care fac șederea lor în special memorabil. EBS are peste 70 de universități partenere din Europa, America, Australia și Asia, permițând amplu schimb de studenți și profesori. Peste 30% din corp student EBS sunt studenții internaționali. În 2011, EBS a deschis un campus în Helsinki. EBS are peste 4500 de absolventi, care, potrivit unui studiu realizat de Statistica Estonia obțin venituri lunare mai mari decât absolvenții altor universități din Estonia. În 2016 la nivel internațional Business Administration program de studiu EBS în limba engleză de licență a devenit prima în Estonia pentru a primi acreditare EPAS, care se numără printre cele mai mari scoli de afaceri de recunoaștere nivel poate primi.

istorie

Când EBS a fost fondată în 1988, a fost prima instituție din Estonia pentru a introduce educație de afaceri diplomă. Deoarece administrarea afacerilor nu exista în universități sovietice, nu a existat nici o tradiție de predare, nici o facultate și nu manuale: o poziție de pornire dificilă. În afară de universitate, estonă Business School Group a înființat EBS High School în 1997 și Centrul de Formare Executiv în 1993. Pentru a oferi studenților o experiență internațională, EBS a semnat un acord de diplomă dublă cu Universitatea Lancaster Management School în 2007. În 2010, EBS a fost licențiat pentru termen nelimitat pentru a rula programe de studiu cu privire la licență, masterat și de doctorat în domeniul administrării afacerilor, care ne singura universitate privată din Estonia a făcut. Un an mai târziu, în 2011, EBS a deschis un campus în Helsinki, Finlanda. În 2016 la nivel internațional Business Administration program de studiu EBS în limba engleză de licență a devenit prima în Estonia pentru a primi acreditare EPAS, care se numără printre cele mai mari programe de afaceri de recunoaștere nivel poate primi. acreditare EPAS este acordat de Fundația Europeană pentru Management Development (EFMD).

De ce studiu la EBS?

  • Foarte clasate și programe de studii acreditate - EBS este prima din Estonia pentru a primi acreditare EPAS și a fost acordat de Eduniversal printre top 300 cele mai bune scoli de afaceri din lume. Toate programele EBS de licență, master și doctorat au fost acreditate de către Ministerul Educației și Științei al Republicii Estonia.
  • EBS dezvoltă know-how și competențe în studenții noștri, care sunt necesare și relevante pentru societate într-o perspectivă pe termen lung.
  • Cu parteneri globali, EBS oferă avantaje competitive tuturor părților interesate atât, la nivel personal și profesional.

Profilul absolvenților

EBS este mândru de și respectă toate dintre absolventii sai. Există, sunt fotografii ale tuturor absolventilor de pe zidurile școlii, nu numai a celor care au câștigat recunoaștere publică. Este imposibil să se taie în piatră "artiști de viață", antreprenori sau academicieni, pentru că fiecare persoană are contribuția inestimabilă la societate pentru a face. Rectorul EBS, Prof Arno Almann spune că studenții și absolvenții unei școli de afaceri sunt oameni mai raționale și orientați spre rezultate care au o valoare perspectiva oportunităților viitoare pe care educația le-ar dota cu. "Conform unor cercetări recente, absolventii EBS au fost una dintre cele mai de succes absolvenți de universitate din Estonia. Sfert dintre respondenți au primit o ofertă mai bună loc de muncă datorită educației primite. Succesul absolventii sale a fost cea mai bună recunoaștere a școlii de afaceri ", a asigurat Prof Arno Almann. În plus față de educație, absolventii EBS, de asemenea, valoarea contactele care le-au primit și internaționalizarea universității.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Acreditări

1

Vedea MA-uri » Vedea BA-uri » Vedea Doctorat » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Ma administrarea afacerilor internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Estonia Tallinn

Programul de doi ani full-time Master in International Business Administration este conceput pentru studenții cu gradul de Bachelor`s în Business Administration, Economie sau de administrație sau echivalent. Acesta oferă specialiști în domeniul lor de a se concentra în domeniile de management al marketingului pentru a deveni experți în domeniul lor. Sunt ținute de seara, care vă permit să lucrați sau să participe la alte responsabilități în timpul zilei-timp. [+]

Programul de doi ani full-time Master in International Business Administration este conceput pentru studenții cu gradul de Bachelor`s în Business Administration, Economie sau de administrație sau echivalent. Acesta oferă specialiști în domeniul lor de a se concentra în domeniile de management al marketingului pentru a deveni experți în domeniul lor. Sunt ținute de seara, care vă permit să lucrați sau să participe la alte responsabilități în timpul zilei-timp.

Programul Internațional de Administrare a Afacerilor are 3 specializări:

Managementul marketingului (predat doar în campusul EBS Tallinn) Finanțe și contabilitate (predate doar în campusul EBS din Tallinn) Schimbări organizaționale și leadership (predate doar în campusul EBS Helsinki) ... [-]

Videoclipuri

Estonian Business School

What do you like in Estonian Business School

Contactează

Estonian Business School

Adresă, linia 1 Estonian Business School A. Lauteri 3
10114 Tallinn, Harju County, Estonia
website http://www.ebs.ee/
Telefon +372 665 1340