Read the Official Description

Misiunea Universității Estonice de Științe ale Vieții este de a garanta utilizarea durabilă a resurselor naturale și de a spori dezvoltarea rurală.

Universitățile, la fel ca oamenii, diferă una de cealaltă. "Caracterul" universității este, în primul rând, exprimat în responsabilitatea sa față de societate - în misiunea sa.

Universitatea Estoniană de Științe ale Vieții este singura universitate din Estonia a cărei priorități în activitățile academice și de cercetare asigură dezvoltarea durabilă a resurselor naturale necesare pentru existența omului, precum și conservarea patrimoniului și habitatului.

Ca răspuns la nevoile societății, Universitatea Estoniană de Științe ale Vieții a devenit mai actualizată, a elaborat curricula existentă și a deschis noi specialități. Creșterea competiției pentru posturile vacante de admitere reflectă popularitatea acestor specialități.

Universitatea de Științe ale Vieții din Estonia este centrul de cercetare și dezvoltare în domenii precum agricultura, silvicultura, știința animalelor, știința veterinară, viața rurală și economia, știința alimentară și tehnologiile ecologice.

Universitatea noastră face un efort sincer pentru a se transforma de la o universitate tradițională pur agricolă într-o universitate europeană a științelor vieții, cu o deschidere deschisă. Universitatea de Științe ale Vieții din Estonia urmărește să-i garanteze studenților o educație largă, bazată pe cercetare.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Masterat

Estonian University of Life Sciences

Peisaj Arhitectura concentrează pe intervenția în peisajul prin planificare, management și design. Program internațional de Master în Arhitectura Peisajului este unită în ... [+]

Program de Master International In Arhitectura Peisajului este unită în jurul conceptului de peisaj, care este, în general, înțelege spațiile în aer liber, medii și locuri și relațiile dintre oameni și aceste spații, medii și locuri, atât în ceea ce privește activitățile și percepții. Arhitectura Peisajului este preocupat cu peisaje de toate tipurile, atât din mediul urban și rural, precum și la toate scalele de cel mai mic spațiu deschis în regiune.

Scopul: Obiectivul general este de a permite studenților să devină arhitecți peisagiști profesioniști, în primul rând prin Federația Europeană de Arhitectura Peisajului (EFLA) acreditare. Programul este conceput pentru a reflecta procesul de la Bologna și al UE criteriile EFLA.... [-]

Estonia Tartu
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Estonian University of Life Sciences: Student Life

Estonian University of Life Sciences
Address
Estonian University of Life Sciences Kreutzwaldi 1
51014 Tartu, Tartu County, Estonia
Website
Număr de telefon
+372 731 3001