Estonian Aviation Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Estonian Academy Aviație a fost înființată în 1993 cu scopul de a formare de specialiști de aviație, dezvoltarea culturii naționale și promovarea aviației știință în domeniul aviației și de cercetare în cadrul cooperării internaționale. Din 1996 elevii finanțate de stat au fost instruiti la nivel de învățământ superior.

La Academia noastră este posibil de a studia în funcție de programele nivel național și internațional pe deplin acreditat. Conformitatea procesului de studiu cu cerințele aviației recunoscute și acceptate de către aviația internațională este garantat de certificate emise de Administrația Aviației Civile din Estonia.

Am admită studenți pe baza de studii medii. Durata studiilor este de patru ani și studii sunt gratuite. Planurile de învățământ au fost împărțite în module pentru a face procesul de studiu mai flexibile și pentru a permite de a schimba secvența sa de la ocazii speciale. Ca de formare de inginerie de bază se desfășoară în colaborare cu universități din Estonia și formare de specialitate se desfășoară în colaborare cu instituțiile de aviație, va garantam cele mai bune de formare disponibile pe piață. Instruire practică este organizată în întreprinderi de aviație, atât în ​​Estonia și în străinătate.

Așa cum am la Academia cred că învățarea pe tot parcursul vieții este cheia succesului, oferim posibilitatea de a continua studiile la nivel de master, precum și cursuri de dezvoltare profesională a persoanelor angajate în domeniul aviației.

În prezent, se poate spune că Estonian Academy Aviation este instituția de învățământ în domeniul aviației cel mai bine echipat în țările baltice. Ne mandrim cu laboratoarele noastre contemporane și a complexului simulator plina dezvoltare.

Studenții noștri sunt în strânsă legătură cu ar fi-angajatorii lor încă de la începutul studiilor lor. Planurile de învățământ au fost dezvoltate în colaborare cu diferite instituții de aviație din Estonia, ai căror reprezentanți au, de asemenea, un cuvânt de spus în Consiliul Academia de consilieri.

Principiul am urmărit mereu este "Calitate în primul rând!" Accent aceea mare a fost pus pe dezvoltarea sistemului de calitate, străduindu-se să ofere studenților noștri cea mai bună educație în cel mai bun mediu posibil de învățare.

Locații

Ülenurme

Address
Lennu 40, Reola küla,
Ülenurme vald

61707 Ülenurme, Jud. Tartu, Estonia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: