Citește Descrierea Oficială

Estonian Academy of Arts , înființată în 1914, este singura universitate publică din Estonia care oferă studii superioare în arte plastice, design, arhitectură, media, studii vizuale, artă, patrimoniu cultural și conservare. Situat în capitala, Tallinn, este o instituție de studiu și cercetare activă și un centru național de inovare în domeniul culturii vizuale.

Aproape 1200 de studenți sunt în prezent înscriși la Estonian Academy of Arts și sunt predați de 89 de profesori, profesori, profesori și profesori din Estonia și din străinătate. Studiile au loc în grupuri mici de studenți selectați cu atenție, iar Estonian Academy of Arts se mândrește cu raportul scăzut dintre studenți și profesori.

EAA oferă șase programe de masterat predate în limba engleză: animație, artă contemporană, design

De asemenea, oferim un program de licență în Media Graphics , predat în limba rusă. În plus, oferim un program de doctorat internațional numit Art and Design .

EAA încurajează inovația și experimentarea, iar elevii pot lua module și ateliere în afara specializărilor lor. Am o idee? Incearca-l! Veți găsi aici o lipsă răcoritoare de birocrație. Cei care studiază la EAA descoperă în curând un spectru larg de posibilități.

Vă invităm să vă alăturați!

ISTORIE

De la începutul secolului XX, Estonian Academy of Arts a fost un important centru al educației artistice din Estonia. Societatea de Artă din Estonia a fondat Școala de Artă Aplicată din Tallin în 1914, care a oferit educație generală și formare profesională în artă și artizanat.

La elaborarea planului de învățământ, școala de artă St. Petersburg Stieglitz - care sa concentrat pe predarea competențelor tehnice și practice - a fost folosită ca model. În 1924, școala a devenit Școala de Artă Aplicată de Stat, oferind educație în toate disciplinele tradiționale ale artelor aplicate, iar disciplinele artelor vizuale au fost adăugate în programul său în anii 1930. În 1932, școala sa mutat la un nou tip de școală cu mai multe etape și a devenit posibilă solicitarea unei diplome de specialist sau artist aplicat.

Școala a fost redenumită Școala de Artă Industrială de Stat în 1938. În 1944, școala a fost redenumită Tallinn State Applied Art Institute din ESSR. Ca urmare a centralizării sistemului de învățământ artistic în 1951, toate studiile au fost transferate de la Tartu la Tallinn, au fost adăugate studii arhitecturale, iar numele a fost schimbat la Institutul de Stat al Artei Estonian SSR (SAIE, abrevierea estonă ERKI). În 1989, ERKI a fost redenumită la Universitatea de Artă din Tallinn, iar din 1995 numele său a fost Estonian Academy of Arts .

RELATII INTERNATIONALE

Scopul Academiei este să se afle în mijlocul vieții. De aceea, atenția este acordată societății și lumii profesionale în termeni generali.

EAA are legături strânse și acorduri de cooperare cu mai mult de 100 de universități internaționale și numeroase rețele internaționale, prin care pot fi negociate schimburi de studenți și facultăți, iar oportunitățile de ucenicie pot fi extinse. EAA este membru al CUMULUS (Asociația Internațională a Universităților și Colegiilor de Artă, Design și Media); EAAE (Asociația Europeană pentru Educație Arhitecturală); ELIA (Liga europeană a institutelor de artă), iar prin NORDPLUS este membru al multor rețele profesionale.

Începând cu 1999, EAA a fost membru al Programului de învățare pe tot parcursul vieții al Comisiei Europene, Erasmus, în cadrul căruia au fost semnate peste 100 de acorduri bilaterale de schimb. În plus față de programul Erasmus, Estonian Academy of Arts a încheiat contracte de schimb și de cooperare cu studenți și cadre didactice cu zece universități de artă recunoscute pe plan internațional în afara Uniunii Europene.

Contactele regulate și intense sunt menținute cu lumea din afara mediului academic, prin expoziții și lucrări de publicare, prin organizarea de numeroase evenimente și în cooperare cu întreprinderile și instituțiile publice.

Relațiile externe, schimburile de profesori și studenți, consiliere cu privire la oportunitățile de ucenicie străină și informații privind subvențiile sunt coordonate de Biroul de Relații Internaționale.

COLABORAREA ȘI ÎNTREPRINDERIREA

EAA colaborează cu universități, instituții culturale, asociații artistice, organisme guvernamentale locale și întreprinderi din Estonia și din străinătate.

Estonian Academy of Arts cooperează cu numeroase întreprinderi estoniene și internaționale în domeniul științei și dezvoltării. Partenerii variază în funcție de aria de specializare, iar Academia este capabilă să ofere o gamă largă de servicii, de la cercetare și analiză la crearea de prototipuri.

Departamentul de Dezvoltare este legătura dintre educație și afaceri. Sunt elaborate serviciile și soluțiile care sprijină principalele activități ale EAA , oferind consiliere juridică și antreprenorială personalului și întreprinderilor pentru realizarea proiectelor de colaborare cu departamentele Academiei. Departamentul de Dezvoltare interacționează activ cu întreprinderile din Estonia și din străinătate și realizează proiecte comune. Mulți studenți îndeplinesc sarcini de proiectare pentru companiile estoniene din sectorul public și privat și participă la competiții internaționale și locale în timpul studiilor.

Departamentul de Dezvoltare organizează cursuri de instruire în domeniul antreprenoriatului, drepturilor de proprietate intelectuală, planificării carierei, uceniciei internaționale și managementului de proiect. Elevii sunt sfătuiți să elaboreze planuri de afaceri și există numeroase resurse disponibile pentru întreprinderile spin-off ale EAA (companii înființate de studenți în timpul studiilor). Departamentul coordonează proiecte de dezvoltare interdepartamentală și, dacă este necesar, desfășoară proiecte de cercetare și dezvoltare. Departamentul de Dezvoltare gestionează proiecte locale și internaționale, co-sponsorizate sau comune ale EAA .

Programe predate în:
Engleză
Eston

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Estonian Academy of Arts

Educăm viitorii arhitecți de interior. Programul oferă abilitățile de a analiza în mod critic, de a dezvolta și de a experimenta diferitele aspecte ale creării mediului î ... [+]

Lumea contemporană se caracterizează prin complexitate și schimbare rapidă, afectând și profesia de arhitecți interiori și designeri spațiale. Programul de masterat în Arhitectura de Interior se bazează pe principiul că un set de abilități de proiectare, în sensul restrâns al termenului, nu este suficient pentru ca arhitecții de interior să aibă succes în profesia lor. De asemenea, trebuie să înțeleagă contextul mai larg și să-și poată adapta soluțiile la situațiile în schimbare.

Curriculum-ul nostru este împărțit în două segmente principale:

Primul segment (așa-numitul "hi-tech") se ocupă de interacțiunea dintre spații și oameni, iar modalitățile de înaltă tehnologie și materiale inteligente contribuie la îmbunătățirea acestei interacțiuni. Cel de-al doilea segment (așa-numitul "low-tech") se bazează pe ideea că dacă avem o bună cunoaștere a contextelor noastre mai extinse (cum ar fi climatul, natura, economia și cultura) și interrelaționismul lor, sunt tot ceea ce avem nevoie pentru a crea spații de calitate proaspete.... [-]

Estonia Tallinn
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Estonian Academy of Arts

Estonian Academy of Arts oferă un program de Master în Design și Artizanat, livrat în limba engleză. Elevii intră într-un program comun, dar și selectează o disciplină: c ... [+]

Designul de doi ani

Elevii introduc un program comun, dar selectează și o specializare. Elevii care studiază în Design

Proiecta

ceramicăsticlă și designbijuterii și fierărieproiectare textilepiele de arta si designdesign vestimentar

Proiectarea bazată pe materiale și disciplinele de artizanat au o perspectivă și o filosofie unică, iar Estonian Academy of Arts este una dintre puținele locuri din lume unde este posibil să studiezi în unele din aceste domenii la nivel de masterat. Fiecare absolvent de master ar trebui să fie cel mai bun din lume în ceva - indiferent dacă produce un produs ingenios, având o poziție artistică unică sau demonstrând o cercetare în profunzime bazată pe materiale. Design-ul... [-]

Estonia Tallinn
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Estonian Academy of Arts

Estonian Academy of Arts oferă un de 2 ani Master of program de animatie pentru absolvenții de studii universitare interesați în regie animație și film. ... [+]

Departamentul de Animație a fost stabilit la Academia de Arte din Estonia în 2006, iar din 2007 le-a oferit un master de doi ani în Animation (predat în limba engleză). Programul de animație MA este predat de profesorul Priit Pärn si profesor asociat Olga Pärn. Principalul obiectiv al programului este de a educa cu succes creatori de filme de animație, oferindu-le cunoștințe teoretice și abilități practice. Continuarea Scopul este de a contribui la dezvoltarea globală a animației ca o formă de artă.

Animație este un mediu înfloritoare și în curs de dezvoltare într-un ritm mai mare decât oricând înainte. Ea a devenit o parte a culturii de masă, precum și una din formele sale principale. Animație poate fi văzut în grafică digitală ecran, jocuri pe calculator, videoclipuri muzicale, filme etc. Baza pentru orice film - inclusiv film de animație - este povestea. Cea mai mare problemă din lumea filmului este lipsa de povești bune. În cele mai multe școli de animație din lume, studenții nu sunt învățați arta de bună poveste scris. Acesta este un lucru care stabilește programul nostru în afară. Noi punem accent pe povestea și a preda metodologia unică profesorului Pärn pentru a crea scenarii de film.... [-]

Estonia Tallinn
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Estonian Academy of Arts

Programul de Master în Design Interacțiune se concentrează pe designul centrat pe om. Evoluția continuă a tehnologiei inteligente a consumatorilor a mărit nevoia de inter ... [+]

Design Interaction (IxD) este un domeniu creativ care se dezvoltă rapid. Evoluția continuă a tehnologiei inteligente a consumatorilor a mărit nevoia de interfețe și experiențe intuitive bine concepute. Fie o aplicație mobilă, front-end a unui serviciu web sau un sistem complex care implică diferite experiențe digitale și fizice, designul de interacțiune este o parte esențială a acestuia. Designerii de interacțiune urmăresc să facă întâlnirile utilizatorilor cu informații și mașini sofisticate cât mai simple și mai plăcute.

Programul nostru se concentrează pe designul centrat pe om. Cercetarea, analiza și testarea utilizatorilor formează fundamentul curriculumului. Studiile teoretice sunt construite în jurul unor proiecte practice de design bazate pe materiale reale de companii din Estonia și din străinătate. Design-ul bazat pe utilizator, agile și metodele de dezvoltare a produselor / serviciilor asigură buna desfășurare a proiectelor.... [-]

Estonia Tallinn
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Estonian Academy of Arts

Programul este situat la intersecția trans-disciplinară a arhitecturii, urbanismului și designului, istoriei și teoriei artei, geografiei critice, sociologiei, etnografie ... [+]

După cum au demonstrat cu forța evenimentele și transformările din ultimele decenii, problema urbană pătrunde în toate evoluțiile majore sociale, economice și politice de astăzi. Programul de doi ani de Master în Studii Urbane se implică critic în manifestarea largă a urbanității contemporane. Ce forme au procesele de urbanizare asumate astăzi? Cum sunt produse spațiile urbane?

Programul pune în prim plan perspectiva unitară a orașului ca spațiu fizic, spațiu social și spațiu de proiectare. Acesta combină cercetarea academică riguroasă cu munca intensă pe teren. Programul este situat la intersecția trans-disciplinară a studiilor urbane, urbanismului și urbanismului, teoria arhitecturii, sociologia, etnografia urbană și geografia. Studenții noștri au experiență academică în arhitectură, științe sociale sau umaniste. Integrând interogarea critică și practica experimentală, programul se concentrează pe utilizarea socială, programele spațiale și formele urbane.... [-]

Estonia Tallinn
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Estonian Academy of Arts

EKA oferă o abordare bine-rotunjită și multilaterală a învățării. Arta contemporană, critica și teoria, arhitectura bazată pe autor, design inovator și de îndemânare, ani ... [+]

Programul de artă contemporană MA de doi ani oferă:

Consilierea îndrumată de autor pentru artiștii contemporaniArtiști locali și vizitați, curatori, filosofi, teoreticieni și galeriști care lucrează cu studențiiLibertatea individuală de a-și proiecta propriul curriculum, într-un program divers, care oferă instrumente teoretice și formare practicăOpțiunea de a-și dezvolta practica artistică prin studiourile de artă sonoră, arta bazată pe lentile, instalare, sculptură, grafică și picturaTutoriale individuale și de grup, sesiuni de critică de grupuri de facultateAngajamentul de a dezvolta și profunda ideile conceptuale și sociale într-o practică de artă individualăUn mediu discursiv critic pentru discuții despre realizarea, afișarea și gândirea artei contemporane și a societății contemporaneSpații de studio flexibile și ateliere de lucru într-o clădire nouă a AcademieiAcces la atelierele tehnice din cadrul Academiei, cu specialiști pentru a ajuta toate proiectele studenților: prototipuri virtuale și studiouri de imprimare 3D, ateliere de imprimare tradiționale și digitale, camere întunecate analogice și digitale, studiouri foto, studiouri de înregistrare și filmare, ateliere de lemn și metal, caseta și studioul monumental de sculpturăUn program continuu de evenimente off-site, excursii de studiu, expozițiiOportunități pentru expoziții în galerii, muzee, călătorii de studiu și colaborări cu diferite instituții de artă și universități și programe de schimb (KUNO, DAMA, ERASMUS)Ce face speciala Academia de Arte din Estonia (EKA)?... [-]
Estonia Tallinn
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Estonian Academy of Arts,
Põhja pst 7, Tallinn

Tallinn, Harju County, 10412 EE
Social Media