Westford University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Westford University College

Westford a câștigat "client Delight premiu" de la Menaa Awards pentru al doilea an consecutiv, în 2015 și 2016

Westford University College (WSoM) este o instituție de învățământ cu sediul în Emiratele Arabe Unite și au prezență robustă în Marea Britanie, Orientul Mijlociu, India și Africa de Sud , cu scopul de a oferi calificări extrem de reputație și avansate din Marea Britanie și europene , bazate și instruire în domeniul managementului comunităților aspirante care trăiesc în Asia, Africa și Orientul Mijlociu. Calificările noastre sunt autentificate și acreditate de renume acreditate de atribuire academic organisme, colegii și universități din Marea Britanie. Oferim universitare și post-programe postuniversitare, care va permite studenților noștri să eclipseze și excelează în arene lor preferate si spori exercitarea lor de excelență în cariera lor alese sau de învățământ superior recunoscută la nivel internațional.

Westford University College se bazează pe cele mai bune practici la nivel mondial în învățare online și pedagogie; rezultatul este un brand interactiv, dinamic de educație absolvent potrivite abil pentru elevi obișnuiți și profesioniștilor care lucrează.

Westford University College utilizează în mod optim de tehnologie sofisticată și puterea de Internet pentru a vă oferi o învățare de neprețuit precum și experiență la nivel mondial de rețele.
Declarație de viziune
Westford University College are în vedere fiind printre cea mai bună alegere pentru aspirantii cariera de management, oferind cel mai actualizat, educație de calitate relevante și de înaltă amestecate cu dezvoltarea abilităților elevilor aspirante care caută oportunități în cadrul organizațiilor globale și, astfel, reducerea decalajului dintre educație și ocuparea forței de muncă.
Misiune
Westford University College își propune să modeleze și să transforme generația aspirant de oameni care au medii diversificat lideri eficiente și manageri de mâine cu un sentiment de responsabilități sociale, corporatiste și etice prin furnizarea de educație de management superioare și de formare, astfel, pentru a le dota pentru a deveni capabil de manipulare sarcini dificile.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Health Diplome » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea BBA-uri » Vedea MBA Part Time » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master of International Business Management (IMBA)

Online Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 12 luni Înscriere Deschisă Emiratele Arabe Unite Sharjah United Arab Emirates Online Nigeria Lagos Africa de Sud Cape Town Kuweit Kuwait City Arabia Saudită Riyadh Singapore Singapore Online Jeddah Bahrain Bahrain Online Ghana Accra Coasta de Fildeş San-Pedro Dubai Canada Canada Online Nigeria Online India Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Pune Regatul Unit UK Online + 33 mai mult

Acest curs este structurat într-un mod care elevul va primi o certificare dublă, Diplomă de studii aprofundate Avansate în Management Internațional, acordat de Calificări Cambridge International, Marea Britanie și un Master of International Business Administration eliberată de Universitatea Guglielmo Marconi, Italia. Acest MBA este acreditat de Ministerul Educației, Italia și Consiliul Învățământului Superior Acreditare (Chea), Statele Unite ale Americii, prin urmare MBA are dublă acreditare din Europa și Universitatea us.The, de asemenea, vine sub Universitățile ENIC NARIC aprobate și este recunoscut în întreaga lume. [+]

Master of Business Administration International, acordat de către Guglielmo Marconi Universitatea, Italia.

Guglielmo Marconi este o universitate de clasă mondială care promovează utilizarea de metodologii de învățare inovatoare și o abordare bazată pe dezvoltarea de cunoștințe interdisciplinare, abilități și competențe, cu un accent deosebit pe perspectiva globală. Comunitatea noastră diversă are în prezent un număr total de aproximativ 16,000 de studenți înscriși în programe postuniversitare și postuniversitare, 300 de membri ai facultăților și de o echipă academică de consiliere a făcut mai mult de 200 de experți. Sediul Universității sunt situate în inima Romei, în apropiere de Cetatea Vaticanului, dar numeroase ramuri regionale și internaționale permit atât studenților, cât și de pe piața internă de peste mări pentru a lua examenul final și să prezinte disertație lor teză, fără a părăsi propria lor țară sau de stat. <... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Westford School of Management
UAE Centre
Second floor – BM Towers, Sharjah–Dubai Highway
Al Nahda

Sharjah, Sharjah, AE
Adresa locaţie
Cape Town, Western Cape, ZA
Adresa locaţie
Kuwait City, Al Asimah Governate, KW
Adresa locaţie
Riyadh, Riyadh Province, SA
Adresa locaţie
Singapore Online, SG
Adresa locaţie
Jeddah, Makkah Province, SA
Adresa locaţie
Bahrain Online, BH
Adresa locaţie
Accra, Greater Accra Region, GH
Adresa locaţie
San-Pedro, Bas-Sassandra Region, CI
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Dubai, Dubai, AE
Adresa locaţie
Canada Online, CA
Adresa locaţie
Nigeria Online, NG
Adresa locaţie
Mumbai, Maharashtra, IN
Adresa locaţie
Bengaluru, Karnataka, IN
Adresa locaţie
Abu Dhabi, Abu Dhabi, AE
Adresa locaţie
Malaysia Online, MY
Adresa locaţie
Pune, Maharashtra, IN
Adresa locaţie
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, GB