Westford University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Westford

Westford University College își propune să pregătească viitorii lideri de afaceri prin îmbrățișarea activă a schimbărilor dinamice constante pe tot globul. Curriculumul nostru și gama de programe de gestionare a afacerilor echipează studenții și profesioniștii pentru a dezvolta o perspectivă globală pentru problemele de amploare pentru a crea un impact durabil asupra societății.

Care

Westford este o instituție academică respectată și căutată, care oferă calificări avansate și terțiare în management, modă și „certificări profesionale” relevante pentru industrie, susținute cu diplome, diplome de la organisme acreditate la nivel mondial și universități pentru studenții aspiranți din Orientul Mijlociu, Africa, Europa, Marea Britanie , Asia și restul lumii.

Cand

Westford este astăzi o instituție de învățământ veche de zece ani, înființată în 2009. A început cu fondatorii noștri imaginând un mod umil de a „crea experiențe educaționale la prețuri accesibile”; care ar rămâne „accesibil tuturor”; un motiv care ne conduce cu mândrie în fiecare zi la instituție, simbolizând în același timp „încredere”, „excelență” și nu compromite niciodată „calitatea și o abordare conștientă de costuri”.

Ce

Westford oferă o varietate de programe universitare, postuniversitare acreditate la nivel internațional și recunoscute la nivel mondial, împreună cu certificări profesionale în domeniile managementului, modei, tehnologiei informației de la o serie de organisme acreditate. Studenții pot alege acum o „cea mai bună opțiune în carieră”, potrivindu-și „ambițiile și dorințele” de a străluci și de a excela în viață, precum și de a-și spori obiectivele personale și obiectivele de carieră profesională, urmărind în același timp inițiative de învățământ superior cu noi.

De ce

Westford se bazează pe cele mai bune practici globale de pedagogie în învățarea online și la fața locului, care are ca rezultat furnizarea unui „mediu interactiv de învățare de la egal la egal”, „dezvoltă capabilități avansate de cercetare,„ rigoare academică ”, printr-o gamă mai largă de„ opțiuni proiectate cu atenție ” ”Programe de educație universitară și certificări profesionale adecvate pentru satisfacerea nevoilor în evoluție ale studenților obișnuiți și ale profesioniștilor care lucrează. Westford University College folosește în mod optim tehnologia sofisticată și puterea internetului pentru a vă oferi o experiență de învățare neprețuită încapsulând know-how-ul global al celor mai bune practici din industrie.

Viziune

Westford University College se ocupă de transformări - ale indivizilor, ale organizațiilor și ale societății. Programele noastre sunt concepute pentru a completa gradul dvs. pentru a duce la un loc de muncă și o carieră care utilizează pasiunile și abilitățile dvs. Viziunea noastră este de a fi prima instituție de management care funcționează la nivel global prin excelență în educație și cercetare de calitate.

Misiune

Ne „AIMĂ” să aspirăm, să inovăm și să învățăm bazele fundamentale ale educației de management și să creăm o nișă într-o varietate de discipline, printr-o cercetare constantă și o predare de impact. Instituția susține cu tărie intensificarea contribuției cunoștințelor prin reducerea decalajului dintre mediul academic și industrie.

valori

  • Excelență: Ne străduim să oferim excelență în livrare, evaluare, relație student-facultate.
  • Integritate: urmărim calitatea de a fi sincer, etic și veridic.
  • Diversitate: încurajăm și susținem incluzivitatea, diversitatea și egalitatea pe toate nivelurile.
  • Inovare: Ne-am angajat să creăm un mediu care să favorizeze inovația, creativitatea și spiritul antreprenorial.
  • Compasiune: căutăm să alimentăm compasiunea, să întrupăm dreptatea socială, să îi ajutăm și să îi împuternicim pe ceilalți să facă diferența în lume.
  • Responsabilitate: Suntem responsabili pentru asigurarea excelenței, prin servicii bazate pe valoare și urmărim calitatea în toate programele noastre.

Locații

Sharjah

Address
Sharjah: 1st Floor, India Trade & Exhibition Centre, Al Taawwun, Sharjah
Tel: +971 6 5939625

Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Cape Town

Address
Cape Town, Western Cape, Africa de Sud

Kuwait City

Address
Kuwait City, Al Asimah Guvernează, Kuweit

Riyadh

Address
Riyadh, Provincia Riyadh, Arabia Saudită

Johannesburg

Address
Johannesburg, Gauteng, Africa de Sud

Dammam

Address
Dammam, Provincia de Est, Arabia Saudită

Bahrain Online

Address
Bahrain Online, Bahrain

Accra

Address
Accra, Regiunea Greater Accra, Ghana

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Nigeria Online

Address
Nigeria Online, Nigeria

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Cape Town

Address
Cape Town, Western Cape, Africa de Sud

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Malaysia Online

Address
Malaysia Online, Malaysia

Amman

Address
Amman, Amman Governorate, Iordania

Marea Britanie online

Address
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

Marea Britanie online, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră