Westford University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Introducere:

Despre Westford:

Westford University College își propune să pregătească viitorii lideri de afaceri prin îmbrățișarea activă a schimbărilor dinamice constante de pe glob. Curriculumul nostru și gama de programe de management de afaceri echipează studenții și profesioniștii pentru a dezvolta o perspectivă globală pentru problemele largi pentru a crea un impact durabil asupra societății.

Care

Westford este o instituție academică respectată și căutată care oferă calificări avansate și terțiare în management, modă

Cand

Westford este o instituție de învățământ veche de zece ani, înființată în 2009. A început cu fondatorii noștri să gândească un umil gând al „creării de experiențe educaționale accesibile”; care ar rămâne „accesibil tuturor”; un motiv care ne conduce cu mândrie în fiecare zi la instituție, în timp ce simbolizează „încredere”, „excelență”

Ce

Westford oferă o varietate de programe postuniversitare acreditate internațional și recunoscute la nivel mondial, precum și certificări profesionale în domeniile de management, modă, tehnologie informațională dintr-o serie de organisme acreditate. Studenții pot acum să aleagă „cea mai bună opțiune în carieră”, potrivindu-se ambițiilor lor

De ce

Westford se bazează pe cele mai bune practici globale de pedagogie în învățarea online și la fața locului, ceea ce duce la asigurarea unui „mediu interactiv de învățare inter pares la egal”, „dezvoltă capacități de cercetare avansate,„ rigoare academică ”, printr-o selecție mai largă de„ opțiuni concepute cu atenție ”Programe de educație universitară și certificări profesionale adecvate pentru satisfacerea nevoilor în continuă evoluție ale studenților obișnuiți și ale profesioniștilor care lucrează. Westford University College utilizează în mod optim o tehnologie sofisticată și puterea Internetului pentru a vă oferi o experiență de învățare neprețuită care încapsulează know-how-ul global al celor mai bune practici din industrie.

Viziune:

Westford University College se ocupă de transformări - ale persoanelor, ale organizațiilor și ale societății. Programele noastre sunt concepute pentru a completa gradul dvs. pentru a duce la un loc de muncă și o carieră care utilizează pasiunile și abilitățile dvs. Viziunea noastră este de a fi prima instituție de management care operează la nivel mondial prin excelență în educație și cercetare de calitate.

Misiune:

Ne „AIMĂ” să aspirăm, să inovăm și să învățăm bazele fundamentale ale educației de management și să creăm o nișă într-o varietate de discipline, printr-o cercetare constantă și o predare de impact. Instituția susține cu tărie intensificarea contribuției cunoștințelor prin reducerea decalajului dintre mediul academic și industrie.

valori:

Excelență: Ne străduim pentru excelență în furnizarea, evaluare, relația student-facultate

Integritate: urmărim calitatea de a fi sincer, etic și veridic.

Diversitate: încurajăm și susținem incluzivitatea, diversitatea și egalitatea pe toate nivelurile.

Inovare: Ne-am angajat să creăm un mediu care să încurajeze inovația, creativitatea și spiritul antreprenorial.

Compasiune: căutăm să alimentăm compasiunea, să întrupăm dreptatea socială, să îi ajutăm și să îi împuternicim pe ceilalți să facă diferența în lume.

Responsabilitate: suntem responsabili pentru asigurarea excelenței, prin servicii bazate pe valoare și urmărim calitatea în toate programele noastre.

Locații

Sharjah

Address
Sharjah: 1st Floor, India Trade & Exhibition Centre, Al Taawwun, Sharjah
Tel: +971 6 5939625

Sharjah, Sharjah, Emiratele Arabe Unite

Cape Town

Address
Cape Town, Western Cape, Africa de Sud

Kuwait City

Address
Kuwait City, Al Asimah Guvernează, Kuweit

Riyadh

Address
Riyadh, Provincia Riyadh, Arabia Saudită

Johannesburg

Address
Johannesburg, Gauteng, Africa de Sud

Dammam

Address
Dammam, Provincia de Est, Arabia Saudită

Bahrain Online

Address
Bahrain Online, Bahrain

Accra

Address
Accra, Regiunea Greater Accra, Ghana

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Nigeria Online

Address
Nigeria Online, Nigeria

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Canada

Cape Town

Address
Cape Town, Western Cape, Africa de Sud

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Malaysia Online

Address
Malaysia Online, Malaysia

Amman

Address
Amman, Amman Governorate, Iordania

Marea Britanie online

Address
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

Marea Britanie online, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră