Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Wollongong din Dubai (UOWD) este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții terțiare din regiune. Curriculumul nostru și practicile de predare reflectă cele ale UOW Australia, care se situează în mod constant printre primele 2% din universitățile din întreaga lume și sunt recunoscute la nivel național și internațional.

Eforturile noastre continue în furnizarea unei educații de standarde mondiale, sunt evidente în clasamentul nostru îndelungat în ceea ce privește capacitatea de angajare a absolvenților și, de asemenea, motivul pentru care absolvenții noștri sunt foarte căutați de către angajatori.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

UOWD este cu adevărat o instituție dinamică și diversă, care oferă un spectru larg de programe în Business, Inginerie, Științe ale Informației, precum și Arte și Științe Umane, cu scopul de a dezvolta absolvenți care sunt etici, mobili, litere tehnologice și pregătiți pentru locuri de muncă multiculturale. Programele noastre sunt relevante și legate de industrie, concentrându-se puternic pe încurajarea gândirii creative și critice, pe rezolvarea problemelor și pe dezvoltarea unor abilități unice de conducere.

120789_156UOWD.jpg

Toate programele noastre sunt aliniate la prioritățile naționale, dar sunt adaptate pentru a răspunde cerințelor și necesităților pieței globale a forței de muncă. Cu sprijinul experților din industrie, acesta integrează practicile din lumea reală cu teoria asigurând că studenții noștri sunt pregătiți să abordeze probleme complexe de afaceri.

Facultatea noastra este formata din academicieni foarte respectati din intreaga lume, care aduce cu ei o vasta predare, cercetare si experienta in industrie. Facultatea UOWD sunt cercetători activi și se axează pe realizarea de cercetări remarcabile, cu rezultate care vor aduce beneficii comunității la nivel regional și internațional.

Succesul absolvenților noștri este un testament al calității unei educații UOWD - mai mult de 9.500 de absolvenți își fac amprenta asupra lumii și suntem țintiți foarte mult de sectoarele de afaceri, guvern și comunitate, atât în Emiratele Arabe Unite, cât și la nivel internațional.

UOWD se află în inima Dubaiului, cea mai mare și cea mai rapidă creștere a capitalului de afaceri din UAE și studierea la Universitatea noastră vă va oferi oportunități de a vă lărgi perspectiva internațională și de a vă echipa cu abilitățile de a deveni factori de decizie globali.

Recunoaştere

Toate programele noastre sunt acreditate de către Ministerul Educației și Afacerilor din Emiratele Arabe Unite, prin intermediul Comisiei de Acreditare Academică și, de asemenea, asigurată de UOW Australia, înregistrată la Agenția Australiană pentru Educație Terțiară și Standarde de Calitate (TEQSA) învățământ superior în Australia. La absolvire, studenții pot alege fie un certificat de diplomă de la UOWD, fie un certificat de diplomă de la Universitatea din Wollongong Australia.

120794_185UOWD.jpg 120793_183UOWD.jpg120797_365UOWD.jpg 120799_388UOWD.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

The University of Wollongong in Dubai

Maestru UOWD de Finante Aplicate - Banking Islamic și Finanțe în Emiratele Arabe Unite este potrivit pentru studenții și profesioniștii care sunt dornici de a dobândi cun ... [+]

Maestru UOWD de Finante Aplicate - Banking Islamic și Finanțe în Emiratele Arabe Unite este potrivit pentru studenții și profesioniștii care sunt dornici de a dobândi cunoștințe și abilități critice în domenii legate de bancare islamice și de finanțe. Acest program extrem de sofisticat vă va înzestra cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a putea efectua operațiuni financiare islamice vitale, păstrându-vă în același timp cele mai recente schimbări și cunoașteți bine complexitatea finanțării Sharia islamică și a obiectivelor sale. Veți ajunge să înțelegeți complexul produse bancare și de investiții islamice și să evaluați produsele alternative de asigurare islamică (Takaful) și de reasigurare (Re-Takaful).... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Wollongong in Dubai

Master of Applied Finance - Programul de investiții în Emiratele Arabe Unite este un program avansat pentru studenții care sunt interesați să se concentreze pe investiții ... [+]

Master of Applied Finance - Program de investiții în Emiratele Arabe Unite este un program avansat pentru studenții care sunt interesați în concentrându-se pe investiții și de gestionare a portofoliului.

Veți studia teoria și practica managementului financiar și veți obține o înțelegere aprofundată a sistemului financiar global.

Folosind simulări realiste ale pieței bursiere, veți fi, de asemenea, introdus în teoria și practicile portofoliului, cu accent pe luarea deciziilor de investiții optime.

Durată

18 - 24 de luni

CONSUMUL Primăvara - februarie Vara - iunie Toamna - septembrie

Taxe de școlarizare AED 8,967 2,443 USD (Cu TVA de 5% inclusiv)... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Wollongong in Dubai

Maestru de Finanțe Aplicate în Servicii Financiare este un program avansat pentru studenții interesați în dobândirea de cunoștințe avansate de servicii financiare, bancar ... [+]

Maestru de Finanțe Aplicate în Servicii Financiare este un program avansat pentru studenții interesați în dobândirea de cunoștințe avansate de servicii financiare, bancare, și sisteme de reglementare. Veți dezvolta o cunoaștere aprofundată a instrumentelor relevante pentru luarea deciziilor de împrumut și gestionarea lichidităților, alături de capacitatea de a face alegeri financiare impresionante în beneficiul părților interesate.

Programul vă va înzestra cu instrumentele de care aveți nevoie pentru a înțelege relațiile complexe dintre băncile centrale și alte instituții, autorități de reglementare, piețe și societăți dintr-o serie de servicii bancare și financiare. Veți absolvi, de asemenea, cu o înțelegere aprofundată a guvernării corporative și a eticii de afaceri.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Wollongong in Dubai

Programul vă va ajuta să înțelegeți câteva dintre problemele majore de afaceri, sociale și politice care au impact asupra agendei internaționale și modul în care acestea ... [+]

Master of International Studies este destinat absolvenților și profesioniștilor care doresc să dezvolte o înțelegere aprofundată a relațiilor dintre națiuni și regiuni în domenii precum globalizarea, diplomația, economia, dreptul internațional, forța de muncă, migrația, cultura, mediul, mediul și Securitate.

Programul vă va ajuta să înțelegeți câteva dintre problemele majore de afaceri, sociale și politice care au impact asupra agendei internaționale și modul în care acestea vă afectează organizația sau practica profesională.

Programul pune, de asemenea, accentul pe aplicarea teoriilor la problemele practice din Orientul Mijlociu și învățând cum să creeze politici și strategii relevante pentru mediul istoric și cultural al regiunii.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Wollongong in Dubai

Specializarea în Afaceri Internaționale este pentru noii absolvenți și manageri cu experiență care doresc să dezvolte o cunoaștere și înțelegere a problemelor de manageme ... [+]

Specializarea în Afaceri Internaționale este pentru noii absolvenți și manageri cu experiență care doresc să dezvolte o cunoaștere și înțelegere a problemelor de management într-un context internațional.

Programul vă va ajuta să abordați problemele de management într-o varietate de contexte culturale și globale, să demonstrați o cunoaștere amplă a mediului de afaceri internațional și să sintetizați informații complexe pentru a dezvolta și a justifica soluții de afaceri inovatoare.

Durată

18 - 24 de luni

CONSUMUL Primăvara - februarie Vara - iunie Toamna - septembrie

Taxe de școlarizare AED 8,967 2,443 USD (Cu TVA de 5% inclusiv)... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Wollongong in Dubai

Acesta este conceput pentru manageri sau cei care aspiră să urmeze o carieră în roluri legate de inovare, în special în guvern, afaceri și organizații non-profit. Program ... [+]

Master of Business (Inovație

Acesta este conceput pentru manageri sau cei care aspiră să urmeze o carieră în roluri legate de inovare, în special în guvern, afaceri și organizații non-profit. Programul vă va permite să experimentați o lume a inovației și antreprenoriatului, care face parte integrantă din succesul unei organizații. Cursul se adresează persoanelor cu spirit antreprenorial, antreprenorilor care își desfășoară deja afacerea sau angajații în marile organizații care doresc să promoveze o cultură a inovației și a creativității.

Durată

18 - 24 de luni

CONSUMUL Primăvara - februarie Vara - iunie Toamna - septembrie... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Wollongong in Dubai

Această specializare este destinată liderilor aspiranți din domeniul resurselor umane, care doresc să-și îmbunătățească înțelegerea conceptelor-cheie implicate în gestion ... [+]

Această specializare este destinată liderilor aspiranți din domeniul resurselor umane, care doresc să-și îmbunătățească înțelegerea conceptelor-cheie implicate în gestionarea strategică a resurselor umane, cum ar fi analizarea creativă și rezolvarea problemelor organizaționale și crearea unei alinierii strategice între capitalul uman și obiectivele organizaționale. Programul vă va învăța cum să examinați structurile, sistemele, cultura și conducerea, inclusiv modul de implementare a schimbării organizaționale și modul în care puteți profita de avantajul competitiv pe piața globală.

Durată

18 - 24 de luni

CONSUMUL Primăvara - februarie Vara - iunie Toamna - septembrie... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Wollongong in Dubai

Acest program este ideal pentru manageri și manageri intermediari care doresc să își continue cariera în marketing, domeniu din ce în ce mai important pentru toate tipuri ... [+]

Acest program este ideal pentru manageri și managerii de nivel mediu care doresc să-și continue cariera în marketing, un domeniu din ce în ce mai important pentru toate tipurile de organizații care au nevoie să ofere valoare prin produsele și serviciile pe care le creează și le livrează.

Veți avea ocazia să studiați o gamă largă de subiecte avansate în marketing și să obțineți abilități de marketing specializate orientate profesional. Veți fi instruiți să formuleze planuri strategice, să evalueze teorii și cadre de marketing, să proiecteze proiecte folosind instrumente de cercetare de piață și să fie echipate cu abilități de nivel înalt pentru a genera și plasa produse și servicii pentru piață.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Wollongong in Dubai

Programul Master of Engineering Management (MEM) este destinat absolvenților de inginerie care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și competențele pentru a gestiona e ... [+]

Programul Master of Engineering Management (MEM) este destinat absolvenților de inginerie care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și competențele pentru a gestiona eficient echipele, pentru a înțelege manageri din alte discipline și pentru a le permite să-și folosească abilitățile tehnice pentru a sprijini procesele de luare a deciziilor în inginerie complexă provocări.

Programul vă va permite să integrați cu succes abilitățile de management tehnic și de proiect în timp ce optimizați utilizarea personalului, a resurselor, a echipamentelor și a informațiilor pentru a furniza proiecte inginerești. Programul se concentrează pe a vă ajuta să dezvoltați și să demonstreze abilități creative, analitice și conceptuale pentru a analiza, diagnostica și executa judecăți strategice în toate funcțiile de inginerie.... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Wollongong in Dubai

Programul este conceput în contextul unei tendințe crescânde față de profesioniștii media care lucrează independent sau ca parte a unei echipe multidisciplinare pentru o ... [+]

Master of Media și Communications este destinat absolvenților și profesioniștilor care doresc să-și dezvolte cunoștințele teoretice și abilitățile practice în sectorul mass-media și al comunicațiilor.

Programul este conceput în contextul unei tendințe crescânde față de profesioniștii media care lucrează independent sau ca parte a unei echipe multidisciplinare pentru o gamă largă de clienți. Deși accentul se pune pe mediile de lucru din EAU și din regiunea Orientului Mijlociu mai mare, teoriile și abilitățile sunt aplicabile în întreaga lume atât pe piețele dezvoltate, cât și pe cele emergente.

Durată

18 - 24 de luni

CONSUMUL Primăvara - februarie Vara - iunie Toamna - septembrie... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Wollongong in Dubai

Maestrul de Studii Educaționale la UOWD vă va oferi cunoștințe de specialitate în practica educațională și leadership pentru a-și asuma un rol strategic în avansarea sist ... [+]

Un program unic conceput pentru a vă pregăti pentru responsabilități de nivel înalt și strategice în educație.

Masterat de Studii Educaționale de la UOWD vă va oferi cunoștințe de specialitate în practica educației și de conducere pentru a-și asuma un rol strategic în avansarea sistemului EAU de școlarizare.

Proiectat în colaborare cu experți din industrie, acest program vă va poziționa în fruntea inovației și a celor mai bune practici în domeniul educației.

Durată

18 - 24 de luni

CONSUMUL Primăvara - februarie Vara - iunie Toamna - septembrie

Taxe de școlarizare AED 7,875 USD 2,144 (Cu TVA de 5% inclusiv)... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

The University of Wollongong in Dubai

Acest program cu triplă acreditare vă va oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a gestiona fluxul de informații și materiale în cadrul și între organizații atât la ... [+]

Acest program cu triplă acreditare vă va oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a gestiona fluxul de informații și materiale în cadrul și între organizații atât la nivel local, cât și la nivel global. Veți obține o înțelegere completă a unei zone extrem de specializate care implică gestionarea de bunuri și resurse, producție, ambalare și transport. Mai mult, îți vei dezvolta abilitățile și capacitățile pe teme precum previziune, vânzări, planificare operațională și achiziții pentru a numi câteva, în timp ce maximizezi oportunitățile de conducere.

Durată

18 - 24 de luni

CONSUMUL Primăvara - februarie Vara - iunie Toamna - septembrie... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Februarie 2020
Engleză
La zi
18 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
University of Wollongong in Dubai
Blocks 5, 14 & 15,
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 20183

Dubai, Dubai, AE