The University of Wollongong in Dubai

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Wollongong din Dubai (UOWD) este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții terțiare din regiune. Curriculumul nostru și practicile de predare reflectă cele ale UOW Australia, care se situează în mod constant printre primele 2% din universitățile din întreaga lume și sunt recunoscute la nivel național și internațional.

Eforturile noastre continue în furnizarea unei educații de standarde mondiale, sunt evidente în clasamentul nostru îndelungat în ceea ce privește capacitatea de angajare a absolvenților și, de asemenea, motivul pentru care absolvenții noștri sunt foarte căutați de către angajatori.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

UOWD este cu adevărat o instituție dinamică și diversă, care oferă un spectru larg de programe în Business, Inginerie, Științe ale Informației, precum și Arte și Științe Umane, cu scopul de a dezvolta absolvenți care sunt etici, mobili, litere tehnologice și pregătiți pentru locuri de muncă multiculturale. Programele noastre sunt relevante și legate de industrie, concentrându-se puternic pe încurajarea gândirii creative și critice, pe rezolvarea problemelor și pe dezvoltarea unor abilități unice de conducere.

120789_156UOWD.jpg

Toate programele noastre sunt aliniate la prioritățile naționale, dar sunt adaptate pentru a răspunde cerințelor și necesităților pieței globale a forței de muncă. Cu sprijinul experților din industrie, acesta integrează practicile din lumea reală cu teoria asigurând că studenții noștri sunt pregătiți să abordeze probleme complexe de afaceri.

Facultatea noastra este formata din academicieni foarte respectati din intreaga lume, care aduce cu ei o vasta predare, cercetare si experienta in industrie. Facultatea UOWD sunt cercetători activi și se axează pe realizarea de cercetări remarcabile, cu rezultate care vor aduce beneficii comunității la nivel regional și internațional.

Succesul absolvenților noștri este un testament al calității unei educații UOWD - mai mult de 9.500 de absolvenți își fac amprenta asupra lumii și suntem țintiți foarte mult de sectoarele de afaceri, guvern și comunitate, atât în Emiratele Arabe Unite, cât și la nivel internațional.

UOWD se află în inima Dubaiului, cea mai mare și cea mai rapidă creștere a capitalului de afaceri din UAE și studierea la Universitatea noastră vă va oferi oportunități de a vă lărgi perspectiva internațională și de a vă echipa cu abilitățile de a deveni factori de decizie globali.

Recunoaştere

Toate programele noastre sunt acreditate de către Ministerul Educației și Afacerilor din Emiratele Arabe Unite, prin intermediul Comisiei de Acreditare Academică și, de asemenea, asigurată de UOW Australia, înregistrată la Agenția Australiană pentru Educație Terțiară și Standarde de Calitate (TEQSA) învățământ superior în Australia. La absolvire, studenții pot alege fie un certificat de diplomă de la UOWD, fie un certificat de diplomă de la Universitatea din Wollongong Australia.

120794_185UOWD.jpg 120793_183UOWD.jpg120797_365UOWD.jpg 120799_388UOWD.jpg

Locații

Dubai

Address
University of Wollongong in Dubai
Blocks 5, 14 & 15,
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 20183

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite