University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah fost înființată pentru prima dată în 2008 și este autorizată de Guvernul Ras Al Khaimah. Oferim programe de licență și postuniversitare în mai multe discipline.

Centrul Academic este specializat în domenii precum; Contabilitate, inginerie civilă, inginerie mecanică, electricitate

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah este prima instituție care a căutat

Centrul Academic operează dintr-o instalație de 42.000 de metri pătrați, adăpostind săli de curs, săli de conferințe, spații de birouri, o bibliotecă și laboratoare de inginerie și calcul. În plus, studenții noștri au acces la o varietate de programe curriculare

Western International College (WINC) operează sub licența comercială a Western International Corporation, care este recent numită Furnizor de infrastructură academică la Universitatea din Bolton

128487_people-coffee-notes-tea.jpgFotografii de pornire / Pexels

Universitatea din Bolton, Centrul Academic- Ras Al Khaimah oferă următoarele programe:

Programe de licență

 • BEng (Hons) în inginerie mecanică
 • BEng (Hons) în inginerie civilă
 • BEng (Hons) cu avans avansat în electricitate
 • BSc (Hons) în Business Management
 • BA (Hons) în contabilitate
 • BSC (Hons) în informatică
 • BA (Hons) în drept
 • BSc (Hons) în psihologie

Programe postuniversitare

 • Master of Business Administration (Executive - pentru candidații cu diplomă de licență acreditată)
 • Top MBA (pentru candidații care au o calificare post-universitară, dar nu și un MBA)
 • MSc în tehnologia informației
 • Master în Managementul Proiectelor în Construcții

De ce Universitatea din Bolton, Centrul Academic RAK?

Taxă de școlarizare accesibilă

Universitatea din Bolton Academic Center oferă programe cu taxa subvenționată, care este jumătate din taxa de școlarizare în campusul principal al Regatului Unit, pentru a oferi studenților locali și internaționali o oportunitate de a câștiga cea mai bună valoare educație britanică în Emiratele Arabe Unite.

Diploma britanică autentică și acreditată

Universitatea din Bolton Academic Center din RAK oferă diplome acreditate de onoare britanice de la University of Bolton, Marea Britanie. Acestea sunt aceleași grade oferite studenților care studiază în campusul principal din Marea Britanie, cu transcrierile care menționează locul de studiu ca RAK.

Facilități de campus

Facilitatea de 42.000 mp adăpostește săli de clasă, săli de cursuri, spații de birouri, bibliotecă și laboratoare de inginerie și calcul. În plus, studenții au acces și la o sală de gimnastică și un centru de fitness construit special cu echipament aerobic și de antrenament pentru greutate, iar facilitățile de sport în aer liber includ terenuri de baschet, peluze de tenis, teren de fotbal și terenuri de volei. De asemenea, sunt disponibile reședințele de studenți care oferă cazare de calitate și servicii separate pentru fete și băieți cu securitate 24 de ore din 7 în campus.

Opțiuni de transfer în campusul britanic / călătorii de studiu

Toți studenții care studiază la Centrul Academic al Universității au posibilitatea de a se transfera în campusul principal din Marea Britanie. Studenții pot vizita, de asemenea, campusul părinților într-un tur de studiu care se întâmplă regulat.

Cazare pentru studenți

Există un spațiu separat de dotări pentru fete

Burse de merit academice

Centrul academic universitar oferă burse de merit academic în valoare de 1 milion AED pe o bază anuală. Aceste burse sunt acordate pe baza performanțelor academice ale studenților din țara respectivă și la Centrul universitar din RAK.

Oportunități de stagiu și plasament

Centrul universitar a fost asociat cu peste 200 de companii din Emiratele Arabe Unite. Studenții sunt încurajați să urmeze stagii în timpul semestrelor de vară și există ajutor disponibil cu ușurință pentru asigurarea plasamentelor finale.

Prelucrare Visa

Toți studenții care studiază la Centrul Academic al Universității sunt sponsorizați de Universitate, iar prelucrarea vizei este foarte de încredere cu timpi de transformare rapidă.

Peste 90% dintre studenții noștri găsesc un câștig de muncă în termen de trei luni de la absolvirea lor, iar campusul este deservit de legături extinse pe care le întreține cu peste 200 de companii care oferă stagii.

Locații

Ras Al Khaimah

Address
Al Hudaiba – Burairat
P.O.Box: 16038

Ras Al Khaimah, North Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră