Citește Descrierea Oficială

O Colegiul de Inginerie a fost inaugurat în 1980 și include cinci departamente academice, care oferă șapte diplome de licență, și anume de arhitectură, Inginerie chimică, Inginerie civilă, Inginerie Comunicare, Inginerie Electrică, Inginerie Mecanică și Inginerie de petrol, toate acestea sunt recunoscute la nivel național de către Ministerul Învățământului Superior și cercetarea științifică, în plus, toate programele de licență în Colegiul de Inginerie sunt acreditate de către Comisia de acreditare Inginerie ațâța. Departamentele de inginerie oferă, de asemenea, M.Sc. grade în toate disciplinele universitare de licență, plus resursele de apă, Știința și Ingineria Materialelor, precum și un master interdisciplinar în Management Inginerie. Studiile de doctorat este, de asemenea, oferit în toate disciplinele științifice.

Elevii vor completa studiile în noul campus Universitatea de stat-of-the-art, care include facilități de clasă mondială și laboratoare. Acestea poziție noi facilități UAEU ca furnizor de top-class de programe de inginerie. S-a îmbunătățit foarte mult de predare, învățare și mediul de cercetare pentru studenți prin tehnologii de clasă inteligente și materiale de curriculum ușor disponibile prin intermediul portalului de găzduire curs de Blackboard. Programele Colegiul integrează software de inginerie standard în industrie pentru analiză și proiectare, cum ar fi LabView, Autocad, HYSYS, Fluent, ABACUS, ANSYS, și altele, și prin parteneriate cu industria, elevii ajunge să folosească pachete specializate din industrie în proiectele lor și proiectele de cercetare. Aceste instrumente combinate cu pedagogie educațională, care pune accentul pe predarea interactivă și învățare, învățarea bazată pe proiecte și abilități de comunicare și de echipă, s-au îmbunătățit semnificativ experiența educațională pentru studenții UAEU Engineering.

Eficacitatea Colegiului de Inginerie in proiectarea si furnizarea de programe academice de calitate a fost facilitată în mare măsură parteneriatele care au fost falsificate în sectorul public și cel privat în întreaga EAU. studenții de licență desfășoară formarea lor practica la peste 200 de companii și organizații în întreaga EAU și pe plan internațional, și reprezentanții industriei furnizează în mod regulat seminarii informative pentru elevi. Ambii reprezentanți ai industriei și colegiu absolventii oferi un feedback valoros pentru departamentele de inginerie pentru a se asigura programa este actualizat pentru a satisface nevoile industriei și cerințele organismelor de acreditare.

Viziune, Misiune, Scopuri și obiective

Viziune

"Pentru a atinge excelența în educație de inginerie și cercetare aplicată la nivel regional și internațional"

Misiune

"Pentru a satisface nevoile culturale ale societății EAU prin pregătirea absolvenților distins pentru carieră și leadership-ului educațional, de cercetare și; pentru a contribui la dezvoltarea și extinderea cunoștințelor prin calitate și de cercetare inovatoare în domenii strategice pentru națiune "

Teluri si obiective

Pregăti absolvenți de a fi pionieri și lideri în inginerie discipline. Efectuarea cercetărilor științifice și a inovării în domenii de importanță națională și regională. Se menține excelența academică, în conformitate cu standardele internaționale. Să promoveze parteneriatul cu industria.

Mesaj de bun venit Dean

Engineering este o combinație de cunoștințe, aptitudini, creativitate, inovare, management, angajament și etică. Este arta de a face aplicații practice ale cunoașterii științei pure. Este vorba de rezolvarea problemelor reale de viață și oferind soluții optime și desene sau modele. Inginerii modelează viitorul națiunilor și de a îmbunătăți calitatea vieții populației.

Colegiul de Inginerie (COE), se distinge prin tradiția sa bogată, angajamentul față de patrimoniul și de inovare, precum și ambiții mari pentru a atinge excelenta in predare, cercetare și servicii. Călătoria COE a început în 1980, iar de atunci Colegiul a continuat să crească și să se dezvolte pentru a deveni una dintre cele mai cuprinzătoare colegii educaționale și de cercetare intensivă puține Inginerie în regiune. Colegiul aspiră să devină printre colegii de inginerie bine-cunoscute și de top-clasat la nivel internațional.

COE este format din cinci departamente principale care oferă o gamă largă de licență, de masterat și programe de doctorat. Aceste departamente includ; De Arhitectură Inginerie, Chimie si Ingineria Petrolului, civile si Ingineria Mediului, Inginerie Electrică și Inginerie Mecanică. Toate programele de licență sunt acreditate ațâța.

Succesul programelor universitare și postuniversitare oferite de COE a fost sprijinit de facultate și de personal cu înaltă calificare și distins, care continuă să stabilească cele mai înalte standarde de excelență în predare și de cercetare în domeniile lor de expertiză. Elevii din Colegiul de Inginerie sunt oferite oportunități fantastice de a fi implicate în multe aspecte de dezvoltare a carierei; inclusiv, printre altele, activități extracurriculare, participarea la cercetarea facultate, și luând stagii în companii high-tech.

Am foarte vă recomandăm să consultați site-ul nostru, explora oportunitățile de studiu și de carieră la COE, aflați mai multe despre programele noastre universitare și postuniversitare, și, probabil, vizita centrele noastre educaționale avansate și laboratoare de cercetare. COE are multe de oferit, atât în ​​clasă și în afară.

Prof. Sabah Alkass Decan, Colegiul de Inginerie

Programe predate în:
Engleză
Arabic

Această școală oferă și:

Masterat

United Arab Emirates University, College of Engineering

Inginerie Managementul este procesul de planificare, organizare, Personal, conducere și influențarea lor și control al activităților care au o componentă tehnologică. ... [+]

Management Inginerie este procesul de planificare, organizare, Personal, conducere și influențarea lor și control al activităților care au o componentă tehnologică. Aceste funcții necesită abilități de fundație din partea managerilor de inginerie pentru ei înșiși, personal, echipe, proiecte, tehnologii și probleme mondiale de importanță gestiona. Aceste cerințe fiind parțial tehnice și parțial legate de afaceri, Colegiile de inginerie și de afaceri și economie s-au reunit și au lansat programul în 2006. Programul se concentrează pe dezvoltarea produsului, managementul proceselor, Ingineria și managementul calității de proiect din partea tehnică și conducerea, gestionarea inovațiilor tehnice, a lanțului de aprovizionare, finanțe și de a face din partea de business a deciziilor. Cunoștințele și abilitățile dobândite, prin urmare, sunt integrate printr-un proiect de acțiune.... [-]

Emiratele Arabe Unite Al Ain