United Arab Emirates University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Emiratele Arabe Unite University (UAEU) - Primul rând Universitatea Națională de zboruri în Emiratele Arabe Unite. Fondată în 1976 de către regretatul Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, UAEU este un, intensivă de cercetare universitară cuprinzătoare inscrierea aproximativ 14.000 Emirate și internaționale de studenți. Ca pilot de învățământ din Emiratele Arabe Unite, a UAEU oferă o gamă completă de, absolvent acreditat de înaltă calitate și programe de licență prin noua Colegii: Business și Economie; Educaţie; Inginerie; Alimentație și Agricultură; Umanistice și Științe sociale; ACEASTA; Drept; Medicina si stiinte medicale; și Științei. Cu o facultate internaționale distins, state-of-the campus nou artă, și o gamă completă de servicii de sprijin studenților, UAEU oferă un mediu de învățare de viață, care este de neegalat în Emiratele Arabe Unite.

Ca o universitate de cercetare intensivă de statura internationala, UAEU lucrează cu partenerii săi din industrie pentru a oferi soluții de cercetare la provocările cu care se confruntă națiunea, regiunea, și în lume. Universitatea a stabilit centre de cercetare de importanță strategică pentru țara și regiunea care avansează cunoașterea în zonele critice, de la resurse de apă la tratamente pentru cancer. UAEU este în prezent pe locul numarul unu universitate de cercetare în CCG, numărul doi în lumea arabă, și # 385 la nivel global.

Programe academice UAEU au fost dezvoltate in parteneriat cu angajatorii, astfel încât absolvenții noștri sunt în cerere mare. Absolventii UAEU dețin poziții cheie în industrie, comerț, și de guvern din regiune. Investițiile noastre continue în facilități, servicii și personal se asigura că UAEU va continua să servească drept model de inovare și excelență.

Viziune, Misiune, Valori si obiective

Viziune

"Conducere și excelenței în învățământul superior și cercetare științifică la nivel regional și internațional."

Misiune

"A face o contribuție pozitivă la dezvoltarea de Emiratele Arabe Unite prin pregătirea absolvenților pentru conducerea viitoare, oferind o educație de calitate, care respectă standardele internaționale, dezvoltarea de solutii de cercetare în domenii strategice pentru națiunea, și colaborarea în mod eficient cu alte organizații pentru a promova cunoașterea în societate. "

Valorile

Deși viziunea și misiunea de la Universitatea poate schimba în timp, suntem ghidați de un set de principii și valori fundamentale:

Valorile de respect, Patrimoniu și diversitatea culturală: Noi respectăm valorile profunde și patrimoniul bogat de Emiratele Arabe Unite și să încerce să le susțină. Noi respectăm, de asemenea, diversitatea în culturi și opinii. Integrității și transparenței: Am să adere la cele mai înalte principiile etice și angajamentul de a lucra cu integritate și transparență în scopul de a obține justiție și pentru a promova încrederea instituțională, credibilitatea și responsabilitatea. Spirit de Munca în echipă: Susținem unul pe altul la locul de muncă prin cooperare și munca în echipă, precum și valoarea mediul plină de satisfacții și creatoare care aceasta o produce. Conducere și Învățare: Suntem încurajeze și să sprijine inovarea, initiativa, excelență și lupta pentru cele mai bune practici internaționale; am valoare accent pe succesul elevilor, învățarea pe tot parcursul vieții și schimbul de cunoștințe. Eficacitatea la luarea deciziilor: Ne-am angajat să bazeze deciziile și planurile noastre pe dovezi și analize, precum și adoptarea unor sisteme și proceduri eficiente. Comunicarea eficientă: Ne-am angajat să o comunicare eficientă, printr-o varietate de metode de comunicare, cu toate părțile interesate noastre (personal, studenți, partenerii, furnizorii, și comunitățile locale și internaționale).

Goluri

Pregăti absolvenți să fie pionieri și lideri în domeniile lor de specializare. Dezvoltarea capacității de cercetare științifică și de inovare în domenii de importanță regională și națională. Atinge excelența academică în conformitate cu acreditare academică și standardele de acreditare instituțională. Promovarea rolului Universității în transferul de cunoștințe și abilități de a servi societatea. Asigurați-vă că serviciile administrative sunt prevăzute cu un standard ridicat de calitate, eficiență și transparență.

DE CE ALEGE UAEU?

  1. Excelenta

La UAEU ne vom concentra pe calitatea experienței de învățare pentru fiecare elev. "Agenda excelență" UAEU implica fiecare aspect al universității. Aici veți găsi cele mai bune facultate în națiune, cea mai avansata tehnologie din regiune și cele mai moderne și atractive facilitățile campus să fie găsit oriunde. Scopul nostru inexorabil pe excelență asigură gradul dvs. este foarte apreciat, atât la nivel național și internațional, și care vă va lăsa universitate complet echipat pentru succesul profesional și personal.

  1. Recunoașterea internațională

Pe baza reputatia noastra internationala, de inserție profesională a absolvenților noștri, și productivitatea nostru de cercetare, UAEU continuă să rang printre cele mai bune universități din lume. QS, un clasament internațional cu sediul la Londra de a conduce universități din lume, ratele de UAEU ca numarul unu in natiunii și numărul 385 în lume. QS include, de asemenea UAEU pe lista de top universitati din lume 50, care au fost fondate în ultimii 50 de ani.

  1. Ocuparea forței de muncă din absolvenții noștri

Deoarece programele noastre au fost proiectate în parteneriat cu angajatorii, absolvenții noștri sunt foarte căutate de către ambele entități private și de stat. Programele noastre academice includ teoria nu doar clasa, dar, de asemenea stagii practice și experiență de cercetare. Absolvenții noștri găsi în mod constant că hands-on experiență de amândoi oferă cu abilitățile practice care apreciază angajatorii și cu conexiunile și relațiile care sunt o parte importantă a procesului de construire a carierei.

  1. Un mediu propice de învățare

UAEU se angajează să furnizeze sprijinul pentru a se asigura că fiecare elev poate fi de succes. Serviciile noastre de sprijin include consiliere, asistență medicală, suport IT, suport handicap, servicii de carieră, ajutor financiar, servicii internaționale de studenți, servicii absolventi, un centru de succes de student și un consiliu de student. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpină pe drum, există întotdeauna un mentor, un consilier, sau un consilier în apropiere pentru a ajuta. Fiecare elev este prevăzut cu un consilier academic individ pentru a ajuta cu deciziile critice și alegerile pe care le confruntă de-a lungul drumul spre succes academic și de carieră.

  1. Un vibrante de viață de Mediu

Scopul nostru nu este doar de a oferi studenților o calificare excelent grad, dar și pentru a se asigura că te distrezi pe drum. Studentii nostri provin din peste 50 de țări, așa că va interacționa cu și de a învăța de la oameni din medii culturale diverse. Universitatea oferă o multitudine de activități extra-curriculare și experiențele de viață creșterea a îmbogăți experiența dumneavoastră de învățământ, precum și cu mai mult de 50 de Cluburi și societăți la UAEU, nu există nici o penurie de oportunități pentru a se distra in afara de cursuri și să facă prieteni. Campus UAEU este o comunitate reală cu mai multe cafenele și restaurante, facilități de vânzare cu amănuntul și bancare, luminoase Residences, campus moderne, și facilități de agrement și sportive excepționale.

  1. un magnific nou Campus

Noul campus UAEU dispune de arhitectura cele mai moderne, zone de centre de cercetare specializate, taiere de infrastructură de rețea marginea IT, săli de clasă și laboratoare care prezintă cele mai noi echipamente și tehnologii de instruire pentru a spori de învățare al elevilor. Există, de asemenea o bibliotecă expansiv, oferind resurse fizice si electronice mari, două cluburi din lume Class Health dotate cu ultimele echipamente de fitness, două bazine de înot de dimensiuni olimpice, precum și tenis, baschet, badminton și terenuri.

Cercetare 7. ultimă oră

UAEU este natiunile universitate de cercetare premier. Noi nu numai transmite cunoștințe pentru studenții noștri, ci prin colegiile noastre și centre de cercetare ne ajutati in crearea unor noi cunoștințe, lucru pe dezvoltarea de noi tratamente pentru cancer, produc noi tehnologii pentru satisfacerea nevoilor de energie ale lumii și de a dezvolta noi tehnici pentru creșterea ofertei de alimente la nivel mondial . În fiecare an, istorici și arheologi noastre ajuta să descopere și să evalueze vestigii istorice cu privire la realizările și cultura poporului din această parte a lumii. Ca un student UAEU, veți avea posibilitatea de a lucra cot la cot cu cunoscut pe plan international Facultatea de cercetare cu privire la aceste proiecte interesante.

  1. Outreach comunitare

Ca Universitatea Națională din Emiratele Arabe Unite, a UAEU recunoaște responsabilitatea universității și absolvenții noștri să contribuie la bunăstarea comunității mai largi. Noi încurajăm pe elevi și personalul nostru de a da înapoi la comunitate prin angajament civic, serviciul public, și de cercetare. Universitatea îi ajută pe elevi în legătură cu organizațiile de voluntari și de servicii comunitare în zona special studentului de interes.

  1. Alegerea

Nici o universitate în națiunii prevede mai multe opțiuni academice ca UAEU. Universitatea oferă programe de 52 universitare de licență, 37 programe de masterat, un medic de medicina (MD), un doctor de Farmacie (Pharm.D), un program de doctorat, precum și un doctor de Business Administration (DBA) într-o gamă largă de discipline, inclusiv de afaceri, economie, educație, inginerie, produse agro-alimentare, umaniste, științele sociale, IT, drept, medicină și sănătate științe, și științele naturale. Multe dintre programele noastre de gradul sunt unice la UAEU, și multe dintre ele sunt oferite în combinații unice. Indiferent interesele dvs., talentele, și goluri, UAEU are un program pentru a se potrivi.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Arabic

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

MSc în Psihologie Clinică

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2  - 4  anii September 2018 Emiratele Arabe Unite Al Ain Dubai + 2 mai mult

Departamentul de Psihologie si consiliere oferă un Master of Science în grad psihologie clinica. Nevoia de clinicieni calificați și profesioniști de sănătate mintală pentru a servi comunitatea necesitat stabilirea acestui program. [+]

O Departamentul de Psihologie & consiliere oferă o Master of Science în Psihologie Clinică. Nevoia de clinicieni calificați și profesioniști de sănătate mintală pentru a servi comunitatea necesitat stabilirea acestui program. Master of program de Știința este conceput pentru a oferi instruire adecvată pentru masterat psihologi de nivel pentru a lucra într-o varietate de setari clinice, inclusiv spitale, școli, agenții publice, și practica privata. Acesta oferă, de asemenea, o fundație pentru studenții interesați în urmărirea studiilor de doctorat avansate. Programul se concentrează pe domeniul psihologiei clinice. Curriculum-ul este structurat pentru a permite studenților să urmărească un plan de studiu pentru a asigura creșterea competenței profesionale și lățimea de cunoștințe în domeniul psihologiei clinice. Acest program necesită 39 de ore semestru de studiu, inclusiv două cursuri practicum (600 de ore de ceas) de experiență Practică supravegheate într-un cadru de sănătate sau de reabilitare mintală aprobat.... [-]


MSc în Teledetecție și Sisteme Informatice Geografice

Campus Cu normă întreagă September 2018 Emiratele Arabe Unite Al Ain Dubai

Remote Sensing și Sisteme Informatice Geografice Master of program de la Universitatea EAU este primul de acest gen din regiune. [+]

O Teledetectie si Sisteme Informatice Geografice Master Of Science Programul de la Universitatea EAU este primul de acest gen din regiune. Acesta este conceput pentru a vă oferi cu fundalul teoretic și abilități practice pentru a porni sau avansa in cariera in teledetecție și GIS. Curriculum-ul nostru a fost dezvoltat special pentru a se potrivi de studenți din diverse medii academice și profesionale ocupații. Nu de teledetecție sau GIS experiență anterioară este necesară pentru a excela în program. (Total ore de credit este de 30 de teze si 34 pentru nu-teze). Pentru mai multe detalii despre acest program, click aici.

Obiectivele programului Discutați fundal teoretice și abilități practice pentru o carieră în Teledetectie sau GIS. Identificarea recente progrese in Teledetectie, GIS și GNSS referitoare care cu cercetarea științifică și rolul său în societate. Aplicați abilități analitice și spațiale gândire necesare pentru utilizarea cu succes a teledetecție și GIS în rezolvarea problemelor spațiale. Programul de învățare Rezultate ... [-]

Masterat

Maestru De Asistență Socială

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 anii September 2018 Emiratele Arabe Unite Al Ain Dubai + 1 mai mult

Maestru de Asistență Socială (DSM) programe pregăti absolvenți pentru practica profesională avansată într-o zonă de concentrare. [+]

Maestru de Asistență Socială RSU Viziune: Social Lucrătorii sunt lideri dedicati consolidarii familiilor, organizațiilor, comunităților și societății prin dezvoltarea socială a potențialului uman.

Maestru de Asistență Socială (MSW) Programe pregăti absolvenți pentru practica profesională avansată într-o zonă de concentrare. Programul MSW va pregăti absolvenți UAEU pentru a intra în vigoare de locuri de muncă în calitate de practicieni de specialitate, acceptând roluri de conducere în domeniul sănătății / sănătate mintală, justiție penală, cercetare aplicată, analiza politica, educatie comunitate, școli și în planificarea și furnizarea de servicii sociale în alte domenii. O maestru de asistență socială este format din 30 de ore de credit de specialitate curs de muncă și Practică pentru elevii cu o diplomă de licență în Asistență Socială (BSW). Programul MSW salută, de asemenea studenților, cu o diplomă de licență în alte discipline decât asistența socială. Cu toate acestea, pentru acești studenți, programul de studiu va consta în cursuri de fundație (30 ore de credit) în anul 1 și specializare cursuri (30 ore de credit) în anul 2, pentru un total de 60 de credite de ore.... [-]


Maestru De Guvernare și Politici Publice

Campus Cu normă întreagă September 2018 Emiratele Arabe Unite Al Ain Dubai

Maestru de Guvernare și Politici Publice (MGPP) gradul are drept scop de a împărtăși cunoștințe, abilități, și capacitatea analitică cu privire la aplicarea rațională a metodelor, instrumente practice și tehnici în guvernarea publică, inclusiv elaborarea, aplicarea și evaluarea politicilor publice în dinamica și era complex al globalizării. [+]

O Maestru de Guvernare și Politici Publice (MGPP) gradul își propune să ofere cunoștințe, abilități, și capacitatea analitică cu privire la aplicarea rațională a metodelor, instrumente practice și tehnici în guvernarea publică, inclusiv formularea, implementarea și evaluarea politicilor publice în era dinamic și complex al globalizării. Programul combină teoriile relevante contemporane, abilități profesionale, cunoștințe practice, abilități de cercetare de înalt nivel și gândirea critică a aborda problemele de guvernare și management al politicilor în noul mileniu. MGPP echipează studenții cu abilități de ultimă oră pentru a întreprinde conducere deschis, responsabil, receptiv, și inclusiv pentru a răspunde provocărilor administrative, etice, financiare, organizatorice, politice și în furnizarea de servicii guvernamentale de nivel superior și luarea deciziilor in vigoare.... [-]