UAEU United Arab Emirates University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Emiratele Arabe Unite (UAEU) este o universitate cuprinzătoare, cu o durată de cercetare cuprinzând aproximativ 13.900 de studenți, cu peste 900 de cadre didactice și 65.000 de absolvenți care dețin poziții-cheie în guvern, industrie, comerț și toate zonele de afaceri din întreaga regiune. Studenții internaționali și facultatea care reprezintă mai mult de 65 de țări îmbogățesc și animă campusul și sălile de clasă, oferind în același timp o diversitate culturală stimulatoare.

Ca universitate emblematică a țării, UAEU oferă o gamă completă de programe universitare și universitare de înaltă calitate, acreditate la nivel internațional, prin cele nouă colegii din aproape toate disciplinele majore.

De la înființarea sa în 1976, UAEU a evoluat de la o instituție de învățământ universitar la o universitate cuprinzătoare, cu un accent mai mare pe o misiune de cercetare.

Ca universitate de cercetare intensivă , UAEU colaborează cu partenerii săi în industrie pentru a oferi soluții de cercetare provocărilor cu care se confruntă națiunea și regiunea. Nouă centre de cercetare de importanță strategică pentru țară și regiune promovează cunoașterea în domenii critice.

În plus, știința

Cu facultatea sa distinctă, campusul de ultimă generație și o gamă completă de servicii de suport pentru studenți, UAEU oferă un mediu de învățare în viață care nu are nicio cotă în regiune. UAEU este o universitate matură cu realizări semnificative și o traiectorie clară pentru îmbunătățirea continuă cu scopul de a fi recunoscut la nivel internațional ca fiind una dintre cele mai bune universități din lume.

Colegii

Universitatea Emiratele Arabe Unite are 9 colegii separate, în plus față de Colegiul de Studii Universitare și Colegiul Universitar, găzduind o gamă largă de discipline și departamente academice.

Vizitați paginile Colegiului pentru a afla mai multe.

facultate

Suntem dedicați excelenței prin crearea unui mediu de învățare vibrant și oferind facilități de învățare de ultimă oră.

Colegiul de Afaceri și Economie

CBE este prezentat cu mediul său de învățare eficient, planuri distincte de studiu pentru a ajuta studenții să își construiască viitorul.

Colegiul de Științe Umane și Științe Sociale

La CHSS, promovăm cercetarea științifică avansată, creăm legături strânse cu societatea și consolidăm patrimoniul și serviciile comunitare.

Colegiul Tehnologiei Informației

Colegiul nostru este un loc ideal care susține creșterea personală, intelectuală și tehnică și suntem mândri de absolvenții noștri de succes.

Colegiul de Inginerie

Colegiul de Inginerie oferă programe distincte, repetate pe plan internațional, și se străduiește să obțină durabilitate în diferite domenii.

Colegiul de Educație

Oferind metode moderne de predare, Colegiul de Educație oferă programe care îndeplinesc cerințele educaționale din Emiratele Arabe Unite pentru a construi o societate distinctă.

Colegiul de Drept

Colegiul de Drept are un statut de prestigiu la nivel regional și oferă programe bazate pe cercetare pentru a satisface nevoile societății din Emiratele Arabe Unite.

Colegiul pentru Alimentație și Agricultură

CFA se angajează să obțină succesul studenților și oferă programe academice care adoptă o gândire critică pentru a dobândi studenții cu abilitățile necesare pe piața competitivă a locurilor de muncă.

Colegiul de Științe

Oferim un mediu de învățare bazat pe experimente, pentru a pregăti absolvenții echipați cu abilități tehnice și expertiză de calitate în conformitate cu standardele internaționale.

Colegiul de Medicină și Științe ale Sănătății

Oferim un mediu de învățare bazat pe experimente, pentru a pregăti absolvenții echipați cu abilități tehnice și expertiză de calitate în conformitate cu standardele internaționale.

Colegiul de studii postuniversitare

Oferim cele mai bune programe și facilități pentru a ajuta elevii să-și atingă aspirațiile de a studia programele de absolvent. De asemenea, oferim diverse burse complete și parțiale pentru diferite programe.

Locații

Abu Dhabi

Address
Reem Island, 8th floor of Sky Tower
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Al Ain

Address
Sheik Khalifa Bin Zayed Street
Al Ain, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite

Dubai

Address
Hamdan bin Rashid Al Maktoum Center for Giftedness and Innovation,
Al Beda’a

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe