Citește Descrierea Oficială

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institutul de Ştiinţă şi Tehnologie (SZABIST) este un institut complet Chartered a stabilit printr-un act legislativ al Adunării Sindh (Sindh Legea nr XI din 1995) şi este aprobat şi recunoscut de către Comisie Învăţământului Superior (HEC), Pakistan, ca un grad de acordare instituţie SZABIST a campusuri în Karachi, Islamabad, Larkana şi Dubai (EAU) SZABIST este un membru înregistrat al Asociaţiei Internaţionale a Universităţilor (IAU), Paris.. Asociaţia Universităţilor Commonwealth-ului (ACU), Londra; Federaţia de universităţi de lumea islamică (FUIW), Rabat, Asia Universitatea Federaţia (AUF), Seul, şi Asociaţia Universităţilor SAARC (ASU). BusinessWeek, revista lider de afaceri internaţional, a enumerat SZABIST printre cele mai bune scoli de business din lume, de şase ani (2001, 2002, 2003, 2004, 2006 & 2008). SZABIST este una dintre scoli de afaceri de top 20 din Asia, recunoscute de către BusinessWeek . Doar două şcoli de afaceri din Pakistan sunt enumerate în BusinessWeek. Asia Inc, o revistă de top din Asia, a fost clasat pe locul SZABIST printre şcoli de MBA de top din Asia de Sud în cele mai bune din Asia de MBA Studiul de şcoli pentru doi ani consecutivi (2003, 2004) SZABIST este una dintre şcolile de afaceri de top 15 din Asia de Sud, locul în. Asia Inc SZABIST este, de asemenea, clasat pe locul printre cele mai bune Ştiinţă şi Tehnologie şi şcolile de MBA în Asia, prin publicarea CNN-Time, Asiaweek. SZABIST este, de asemenea, enumerate în şcoli CNN de educatie.SZABIST, astfel, are onoarea de neegalat de a fi singurul institut pakistanez să fie recunoscute pe plan internaţional de către BusinessWeek, Asiaweek, Inc Asia şi CNN. SZABIST a semnat Acordul de articulare cu Universitatea din Wales, Marea Britanie. SZABIST a semnat, de asemenea, MoU cu Universitatea de Stat din New York, Statele Unite ale Americii, Universitatea din Londra, Marea Britanie, Filipine Femei Universitatea, Filipine şi Asia de Academia de Film si Televiziune, India. &nbsp&nbsp Universitatea Structura Astăzi SZABIST este identificat ca o universitate mare format din patru campusuri (inclusiv un campus străine) trei centre de diploma, de trei colegii intermediare şi un centru de cercetare. Peste 3500 de grade au fost acordate de către SZABIST la data de.&nbsp&nbsp Locaţie SZABIST Dubai Campus este situat în Dubai International Academic oraşului în clădire 10. În octombrie 2003, prima sesiune academic a început la Campus cunoştinţe Village Dubai, în facultăţile de ştiinţe Management şi Informatică. Dubai Campus extins ulterior la campusul nou în Dubai International Academic Oras bloc 10.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Shaheed Zulfikar Ali Bhutto Institute of Science and Technology Dubai

SZABIST oferă gradul de SM, cu specializări în tehnologia informaţiei, Inginerie Software, Com-puter ştiinţe & Information Security Management. SM este un program de ... [+]

MS în Computing

&nbsp

SZABIST oferă gradul de SM, cu specializări în tehnologia informaţiei, Inginerie Software, Com-puter ştiinţe & Information Security Management. SM este un program de seara numai şi constă din 8 cursuri şi cu o lucrare / proiect de cercetare / Curs de lucru.

&nbsp

Pentru elevii cu un grad de 4 ani BS sau 2 ani MCS, SM este un program de doi ani. 9 cursuri de MS şi a tezei de doctorat / Proiect de cercetare / Curs de muncă sunt necesare pentru a absolvi (33 de ore de credit).

&nbsp

Pentru elevii cu un grad profesional 4 ani (BE, programe, etc), program MS este un program de doi ani. Cursuri de conversie şi deficit de 9 cursuri de MS şi teza / Proiect de cercetare / Curs de muncă sunt necesare pentru a absolvi (33 de ore de credit de 18 de ore de credit de cursuri de deficit.) ... [-]

Emiratele Arabe Unite Dubai
Septembrie 2019
La zi
2 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză