SP Jain School of Global Management Dubai

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DUBAI CAMPUS

Campusul Dubai stabilește o atmosferă care motivează un student de a învăța și de a explora, și obține beneficii de interacțiuni cu comunitatea studenților multinațional al International orașului Dubai Academic (DIAC).

Diac este un campus scop-construit exclusiv pentru colegii și universități. Acesta oferă o locație unică pentru învățământul postliceal în Emiratul reunirea 30 de instituții din 13 de țări diferite, care să permită studenților și facultate care provin din diferite instituții pentru a conecta și de a învăța unii de la alții.

SP Jain ocupă un întreg clădire stand-alone care acoperă aproximativ 60.000 de picioare pătrate, repartizate pe trei etaje.

Campusul este construit într-o manieră contemporană, cu centre de hi-tech de învățare, camere de tranzacționare false, o biblioteca up-do-data, video facilitate conferinte, un terminal Reuters și mai multe. Cantina in campus, împreună cu Curtea de alimente a orașului Academic oferă preparate din bucătăria multinațională pentru elevi.

Elevii, de asemenea, să participe la diverse festivaluri și evenimente tematice găzduite de SP Jain și alte școli ale orașului Academic.

Întregul mediu oferă studenților o experiență de învățare cuprinzătoare, precum și o șansă de a înțelege ce înseamnă să fii un cetățean global.

Clasament și recunoaștere

The Economist pe locul SP Jain în Top 100 Final MBA la nivel mondial (2015) Forbes (SUA) pe locul SP Jain # 10 în lume, cele mai bune MBA internaționale-un an 2015-2016.

Forbes (SUA) Rangurile SP Jain # 1 în Dubai, # 19 în lume, Forbes Cel mai bun International Clasament Business School 2013-2014 ori financiare (UK) pe locul SP Jain în Top 1% scoli de afaceri din lume în 2011 și 2012

Acreditare

Terțiar de calitate și Standards Agency, Australia

SP Jain este acreditat de Educație de calitate și Standards Agency terțiar (TEQSA), Australia. La sfârșitul programului, elevii sunt conferite cu un grad australian. Aceasta îmbunătățește acceptarea internațională a gradului, dând astfel un impuls la învățământul superior și cariere, la nivel global.

Cunoștințe si Dezvoltare Umana Autoritatea (KHDA), Guvernul Dubai, Emiratele Arabe Unite

SP Jain este licențiat de Autoritatea Dezvoltării Umane (KHDA), Guvernul Dubai, Emiratele Arabe Unite cunoașterea și calificărilor academice acordate de SP Jain și certificate de KHDA sunt recunoscute în Emiratul Dubai de către toate entitățile publice și private pentru toate scopurile.

Locații

Dubai

S P Jain School of Global Management

Address
S P Jain School of Global Management
Block 5, Dubai International Academic City

P. O. Box 502345 Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+ 971 4 4291234