Paris-Sorbonne University Abu Dhabi

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit pe site-ul de la Universitatea Paris-Sorbonne University Abu Dhabi (FACULTATEA), un prim pas către un grad de prestigiu. Sorbona Abu Dhabi, instituție dedicată de învățământ superior în limba franceză atrage studenți de top din Emiratele Arabe Unite, dar și în Orientul Mijlociu și nu numai.

În mai 2006, sub patronajul Alteței Sale Sheikh Mohamed Bin Zayed Al Nahyan, Prințul de Abu Dhabi, Dhabi Consiliul Educației Abu (ADEC) și Universitatea Sorbona Paris FACULTATEA deschis în Emiratul Abu Dhabi.

Oferind un bogat patrimoniu de cunoștințe și a patrimoniului cultural de excepție, FACULTATEA rămâne fidel aceeași structură de învățământ stabilit ca cel al Parisului. Campusul Abu Dhabi oferă o varietate de discipline similare cu cele de la Universitatea Paris-Sorbonne și Universitatea Paris-Descartes. Cursurile sunt predate exclusiv de profesori de la Paris de la Sistemul European de Credite Transferabile (ECTS).

Membrii Consiliului de administrație

Consiliul de Paris-Sorbonne University Abu Dhabi este format din trei membri francezi și trei membri EAU. Reprezentanții francezi sunt:

- Louis Vogel Președintele PRES Sorbona Universitatea
- Alain Tallon, profesor asociat la școlarizarea
- Barthélémy Jobert, presedintele Paris Sorbonne

Reprezentanții EAU sunt:

- ES Dr. Mugheer Khamis Al Khaili, Director General al Abu Dhabi Consiliului Educație (ADEC) și vicepreședinte al Universității Paris-Sorbonne Abu Dhabi Consiliului.

- Dr. Masood Abdullah Badri, șeful de Planificare, Politici si Managementul Performantei - Abu Dhabi Consiliul Educație (ADEC).

- Domnule Zaki Nusseibeh, vicepreședinte al Autorității Abu Dhabi pentru Cultură și Patrimoniu.

Locații

Abu Dhabi

Address
Paris-Sorbonne University Abu Dhabi
P.O. Box 38044 Abu Dhabi, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite