Citește Descrierea Oficială

Prima universitate americană cu sediul în Emiratele Arabe Unite "oraș capitală, NYIT-Abu Dhabi este un membru vibrant al comunității de campusuri globale NYIT lui. Va oferim spre viitor, programe de studii universitare și postuniversitare orientate spre carieră efectuate în limba engleză de către membri ai facultăților internaționale care sunt experți în domeniile lor.

Grade oferite includ:

Administrarea afacerilor - Management, BS
Informații, rețea și securitatea calculatoarelor, MS
Instructional Tehnologie, Educatori, MS
Design interior, BFA
Management, MBA
Inginerie mecanică, BS

Prin studiul nostru în străinătate și Gateway la programe New York, studenții din Abu Dhabi au oportunitatea și flexibilitatea de a extinde orizonturile prin studiu internațional, fără întrerupere, în progresul lor academice sau în standardul ridicat al educației lor.

Campusul este situat în Centrul de Excelență pentru Cercetare Aplicata si Formare (CERT) Technology Park, adiacente la Colegiile Superior de Tehnologie Colegiul Abu Dhabi pentru bărbați.

De școlarizare și Taxe

Taxe de cerere: AED 370

Diplomă de licență pe credit: AED 1,950

Diplomă de master pe credit: AED 2680

Burse de studiu disponibile!

Acreditare

Toate programele academice oferite la NYIT-Abu Dhabi au primit acreditarea inițială de către Comisia de Acreditare Academică (AAC), Ministerul EAU al Învățământului Superior și a Cercetării Științifice (MOHESR).

In plus, programele NYIT în designul interior (BFA) și Administrarea Afacerilor (BS și MBA) au primit ulterior acreditarea deplină CAA. Programele de Business Administration sunt acreditate de AACSB International, Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business.

In SUA, NYIT este acreditat de către Comisie privind învățământul superior din statele Asociației Mijlociu de colegii și școli.

Servicii de carieră din prima zi

educație-profesie gata NYIT este completat de numeroase oportunități oferite de Biroul de servicii oportunități de carieră, care vor fi întotdeauna disponibile pentru tine, ca absolventii NYIT.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

NYIT- Abu Dhabi

În Master of Science în Information Network, și Computer Security, va evalua în mod critic diferite soluții tehnice / arhitecturale pentru limitarea riscurilor, atenuarea ... [+]

Informații, rețea & Computer Security, MS

În Master of Science în Information Network, și securitatea calculatoarelor, veți:

să evalueze în mod critic diverse soluții tehnice / arhitecturale pentru limitarea riscurilor, atenuarea efectelor acțiunii ostile, și de a recupera de la atacuri proiectarea, punerea în aplicare, și să mențină instrumente software pentru a sprijini securitatea rețelei prin sisteme de operare multiple supraveghează ciclul de viață al unei organizații de informații, inclusiv planificarea, achiziționarea și punerea în aplicare a unor infrastructuri sigure studia concepte algoritm, criminalistica calculator, de gestionare a riscurilor și probleme juridice, precum și de detectare a intruziunilor si exploateaza hacker ... [-]
Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
NYIT- Abu Dhabi

După finalizarea cu succes a programului NYIT recunoscut la nivel național și NYSED aprobat, veți fi eligibil pentru certificare New York de stat în calitate de specialis ... [+]

Instructional Tehnologie, Educatori, MS

În ceea ce dezvoltarea tehnologiei se mută la viteze ametitoare, trebuie sa fie adept la alegere, folosind și aplicarea tehnologiei în programele dumneavoastră clasele primare și secundare. Programul nostru vă oferă cunoștințele și experiența hands-on pentru a deveni un profesor de maestru, școală sau district lider în tehnologie de instruire, antrenor, dezvoltator profesionist, sau designer de instruire.

Vei învăța să se adapteze și să aplice tehnologia pentru a spori predarea curriculum-ului P-12 pentru diverse cursanți. Veți obține, de asemenea, cunoștințe și de conducere perspective teoretice pentru a oferi conducerii pentru a ghida strategii pe termen lung pentru proiectarea și adoptarea tehnologiilor de punere în aplicare.... [-]

Emiratele Arabe Unite Abu Dhabi
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză