National Design Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

CND este Marea Britanie expert important în furnizarea de online, calificările Design Interior.

Academia Națională de Design-ul a fost de predare Design interior de peste 26 de ani. Suntem experti in învățare on-line. Specializate în part-time cursuri de design interior, putem livra de înaltă calitate la nivel, industria a recunoscut, cursuri acreditate de diplomă post-universitare, prin, on-line, învățământ la distanță flexibil. Cu o absolventii de peste 30.000 de elevi din 80 de tari. Absolvenți CND sunt foarte căutate, și apreciate pentru încrederea lor, aptitudinile și de conștientizare comerciale.

La Academia Națională Design facem lucrurile diferit. Cursurile noastre sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor dvs. și de a fi studiate de oriunde din lume. Noi tratăm toți studenții noștri ca indivizi. Cursurile noastre sunt proiectate pentru a fi flexibil, astfel CND nu are termeni sau semestre. Elevii pot alege propriul data de începere și de studiu în ritmul lor propriu - nu ritmul de alți studenți.

Noi credem în sprijinirea elevilor noștri și să recunoască fiecare elev are nevoi diferite, de multe ori montarea cursul lor în jurul valorii de angajamente de muncă, personale și de familie. Acesta este motivul pentru fiecare student are propriul plan lor individuale de studiu și propria lor foarte experimentat, Tutor, personal. Tutorii nostri au o avere de cunoștințe și sunt experți în domeniul de design interior profesional. Ei vă vor sprijini pe parcursul călătoriei dumneavoastră, oferind feedback și la fel de mult ca ai nevoie de sprijin prin telefon, e-mail sau skype pe bază de la sediul nostru central și studiouri în Nottingham și poate fi contactat de 5 zile pe săptămână, ori de câte ori doriți.

De învățare online nu înseamnă a învăța singur. Deși elevii studiază individual credem în furnizarea de o comunitate online pentru ca elevii să se angajeze cu un altul în timp ce studia. Elevii studiază online folosind portalul nostru personalizat Învățământ Virtual Studio (VLS). Cu ani noastre de experiență VLS a fost proiectat de CND pentru a face experiența dumneavoastră de stimulare și informative. Puteți face, de asemenea prieteni cu alți studenți on-line pe forum plin de viață, se bucură de seminarii online și chat pentru Tutor și Alumni noastre. Stagii, cariere și studii de caz pentru studenți sunt toate parte din LE ocupat care pot fi accesate 24/7. Consultați gama noastră de cursuri de design interior acum: CND Nivelul cursuri de 3 Diploma acreditate de premii AIM.

Taxele de curs Diploma sunt subvenționate de finanțare.

Diploma este acceptat pentru intrarea pe un program de grad

Cursuri de diplomă

Design profesional Interior profesional Garden Design profesional Cortina Making & grade Soft CND Mobilier sunt validate de partenerul nostru, Staffordshire University.

Toate grade universitare de licență sunt eligibile pentru împrumuturi pentru studenți.

Grade universitare de licență

Proiectare design interior FDA FDA Patrimoniul Interior FDA Retail design BA (Hons), în Design Interior BA (Hons) în Patrimoniul Design Interior BA (Hons), în Retail design BA (Hons), în Design pentru viață în aer liber

Publica absolvent de grade

Pre-Master - Diploma De Master în Educație - Design Interior

Masterat

MA Design Interior Viața nu merge întotdeauna să-și planifice acest lucru la studenții CND de studiu Fundația grad, timp de 2 ani / nivele, și apoi să continue până în anul BA final (Hons) de sus în sus. În cazul în care nu sunt în măsură să continue, indiferent de motiv, ei încă absolvent cu un grad (FDA) și poate reveni pentru a studia BA (Hons) mai târziu! Este aceeași programă și cost, dar atât de mult mai flexibil.

Pentru a afla mai multe de ce nu participa la una din zilele noastre deschise la Academia Națională de proiectare, sau vizitați site-ul nostru

Resurse suplimentare de curs

NDA oferă, de asemenea, o serie de in-house și tutoriale online menite să îmbunătățească cunoștințele unui student de pachete proiectare asistată de calculator, precum și îmbunătăți abilitățile lor de curs. Subiectele includ; AutoCAD, Photoshop, Desen tehnic, SketchUp.

  • CND Elevii primesc gratuit licente software CAD & suport, acces liber la bibliotecile universitare Marea Britanie (gradul de studenți numai) și GRATUIT de membru la Institutul Britanic de Design Interior (TIIC).

Locații

Dubai

Address
dubai
PO Box 333207 Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite