Middlesex University Dubai

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Trecutul nostru

Middlesex a fost înființată ca universitate în 1992. Acum este considerată pe scară largă ca un furnizor internațional excelent de educație superioară, cu credințe academice deosebite și absolvenți de înaltă angajare și de succes.

Istoria Universității Middlesex a început la sfârșitul anilor 1880, când două instituții de învățământ și-au deschis porțile în nordul Londrei - St Katherine's College și Hornsey School of Arts and Crafts. Ambele vor face parte din Middlesex Polytechnic, care a fost fondată în 1973. Middlesex a primit titlul „Universitate” - de Royal Assent - în 1992.

Datele cheie din istoricul Middlesex:

 • 1878 - Colegiul St Katherine's se deschide în Tottenham și funcționează de mai bine de un secol
 • 1882 - a fost fondată Școala de arte și meserii Hornsey
 • 1901 - Începe Institutul Tehnic Ponders End (încă locuința programelor de Științe Sociale ale Universității)
 • 1939 - Institutul Tehnic Hendon se deschide în Burroughs, Hendon. Cel mai popular campus al Universității - mult întinerit - continuă să funcționeze aici
 • 1947 - Colegiul de Învățământ Trent Park se deschide pentru a instrui profesorii necesari în perioada postbelică. Profesorii sunt încă instruiți în campusul Trent Park
 • 1962 - Se deschide noul Colegiu de vorbire și dramă
 • 2005 - Universitatea Middlesex își deschide primul campus de peste mări în Dubai, Emiratele Arabe Unite
 • 2010 - Doctor al Universității - dl Misho Ravic
  • Middlesex University London conferă un doctorat onorific fondatorului Middlesex University Dubai și copreședinte al consiliului de administrație al Middlesex University Dubai , domnul Misho Ravic. Doctorul Universității este cea mai înaltă onoare a Universității.

Prezentul nostru

Universitatea Middlesex este o universitate dinamică cu o reputație de inovație și excelență în predare și cercetare.

Middlesex University Dubai este primul campus de peste mări al universității Middlesex de renume internațional din Londra. Campusul, care a fost deschis în ianuarie 2005, are peste 3.000 de studenți din peste 100 de naționalități și oferă programe de licență și postuniversitare într-o mare varietate de domenii.

Suntem o universitate cu adevărat globală, angajată să răspundă nevoilor și ambițiilor unei game diverse de studenți din punct de vedere cultural și internațional, oferind programe academice provocatoare bazate pe cercetare inovatoare, burse și practici profesionale. Pregătim studenții noștri pentru a fi oameni profesioniști, calificați și potriviți pentru lumea modernă, dedicați învățării pe tot parcursul vieții și capabili să contribuie la comunitățile în care trăiesc și lucrează.

Pe lângă faptul că au toate avantajele asociate cu a fi o universitate britanică, studenții din campusul Dubai pot beneficia de toate oportunitățile oferite de un oraș modern cu dezvoltare rapidă, în inima Orientului Mijlociu, în timp ce se confruntă cu diverse naționalități și culturi care formează populația. din Dubai. Campusul se află în Dubai Knowledge Park, care ocupă săli de clasă spațioase și zone de studiu din patru clădiri. Însuși Dubai Knowledge Park a fost înființat în 2003 pentru instituțiile internaționale care promovează învățarea. Prin urmare, studenții Middlesex University Dubai au ocazia să participe într-o comunitate mult mai largă de studenți.

Viitorul nostru

Middlesex își propune să fie o universitate globală și să își dezvolte reputația remarcabilă de furnizor internațional de învățământ superior de calitate. Middlesex este un recrutor major de studenți internaționali în campusul nostru din Dubai și în campusul londonez. Peste douăzeci de birouri cu personal permanent din întreaga lume ajută potențialii studenți cu fiecare aspect al planificării și aplicării învățământului lor superior.

Middlesex lucrează și în parteneriat cu unele dintre cele mai prestigioase universități internaționale și alți furnizori de învățământ. Programele Middlesex sunt predate în peste 100 de instituții din întreaga lume.

În următorul deceniu, Universitatea intenționează să deschidă mai multe campusuri Middlesex în afara Regatului Unit și să continue să dezvolte și să ofere - lucrând în parteneriat - învățământ superior remarcabil.

Reputație și impact

Middlesex University Dubai este primul campus de peste mări al universității Middlesex de renume internațional din Londra.

Diplomele de calitate ale Universității Middlesex sunt excepționale. Universitatea Middlesex este auditată de Agenția de Asigurare a Calității (QAA) din Marea Britanie pentru Educație Superioară, iar campusul din Dubai este o parte integrantă a acestui proces de audit. Campusul nostru din Dubai este supus acelorași proceduri riguroase de asigurare a calității care au câștigat Universității Middlesex cel mai înalt aviz posibil din partea QAA.

Middlesex University Dubai este, de asemenea, autorizată de autoritatea de cunoaștere și dezvoltare umană a guvernului Dubai (KHDA). Mai mult, Consiliul Internațional de Asigurare a Calității Universității de la KHDA examinează toate programele oferite în Dubai pentru a se asigura că calitatea programelor predate în Dubai este echivalentă cu cele din campusul de origine din Londra.

Programele academice din Dubai au același sistem de validare și monitorizare ca la Londra, cu aceleași examene efectuate simultan în ambele orașe. Prin urmare, titlurile de onoare și masterat acordate studenților din campusul Dubai sunt identice cu cele obținute de studenții din campusurile londoneze, iar studenții se pot transfera, de obicei, între campusuri, dacă doresc acest lucru.

Indiferent dacă sunt la Londra sau Dubai, studenții Middlesex sunt pregătiți pentru un rol semnificativ în economia globală.128288_pexels-photo-70292.jpeg Tim Gouw / Pexels

Auditul instituțional al Agenției de Asigurare a Calității (QAA) din Marea Britanie pentru învățământul superior

Universitatea Middlesex a confirmat calitatea și standardele dispozițiilor sale de către Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior (QAA) din Marea Britanie. QAA examinează universitățile din Marea Britanie pentru a furniza informații publice despre menținerea standardelor academice și procesele sale de audit sunt respectate la nivel global pentru robustetea lor. Evaluările QAA pentru învățământul superior sunt realizate de experți din alte universități și colegii. Fiecare echipă de evaluare include un evaluator al studenților, deoarece QAA consideră că studenții ar trebui să fie parteneri în asigurarea calității educației lor. Cel mai recent, o echipă de evaluatori QAA a vizitat Universitatea Middlesex în octombrie 2015 și a apreciat că standardele sale academice, calitatea și îmbunătățirea posibilităților de învățare ale elevilor și calitatea informațiilor despre oportunitățile sale de învățare corespund tuturor așteptărilor Regatului Unit.

Raportul anterior de revizuire al Universității Middlesex publicat în 2009 a identificat drept „bune practici” atenția minuțioasă acordată înființării, dezvoltării și integrării campusului universității din Dubai. Comitetul a lăudat Middlesex Dubai pentru metodele minuțioase și atenția detaliată asupra problemelor de calitate și poate mai important pentru asigurarea că oportunitățile de învățare în Dubai sunt comparabile cu cele disponibile pentru studenții din Londra.

În 2014, QAA a efectuat o revizuire a educației transnaționale (TNE) în Emiratele Arabe Unite, care a rezultat într-un raport pozitiv pentru Middlesex University Dubai . Sprijinul pastoral și academic oferit studenților a fost o particularitate notabilă în revizuire. Revista a constatat că „studenții au o serie de oportunități de a se angaja cu angajatorii pe parcursul studiilor cu angajabilitate încorporată în programa școlară și activități extracurriculare oferite”. De asemenea, raportul a oferit o recunoaștere a „culturii de cercetare în creștere” în campus. O serie de studenți din întreaga universitate au participat la această revizuire, iar contribuția lor a fost esențială în oferirea evaluării de cunoștințe cu privire la punctele forte ale campusului nostru.

Times Higher Education a menționat că, în conformitate cu revista „Transnational Education” din Marea Britanie din Emiratele Arabe Unite, publicată pe 4 iunie, „Doar doi furnizori, [inclusiv]… Middlesex, sunt ușor de recunoscut ca campusuri de filiale [oferind] gama de facilități studentul s-ar aștepta la un campus din Marea Britanie ”. (Times Higher Education, 12 iunie 2014)

QAA este un organism independent care oferă un serviciu integrat de asigurare a calității pentru instituțiile de învățământ superior din Marea Britanie. Agenția promovează încrederea publicului că calitatea ofertei și standardele premiilor din învățământul superior sunt protejate și îmbunătățite. Revizuirile agenției acoperă învățământul superior public și privat în universități și colegii, inclusiv aranjamente pentru colaborarea cu partenerii de peste mări; și prin evaluarea calității și standardelor predării și învățării la nivel de subiect. Aceste activități au ca rezultat rapoarte care sunt disponibile publicului, ca publicații tipărite și pe site-ul lor web.

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Autoritatea de cunoaștere și dezvoltare umană a guvernului Dubai

Middlesex University Dubai este autorizată de către Guvernul Dubai Knowledge and Development Development Authority (KHDA). Înființată în 2006 prin decret regal, KHDA este responsabilă pentru licență și asigurarea calității pe întregul continuum al educației și dezvoltării umane care acoperă școlile și instituțiile de învățământ superior din Emiratul Dubai.

În plus față de licența anuală, toate programele de la Middlesex University Dubai sunt analizate de către Consiliul Internațional de Asigurare a Calității KHDA sau UQAIB, care este un consiliu format din universități și experți de asigurare a calității din toată lumea cărora li s-a atribuit responsabilitatea de a stabili standarde. în învățământul superior internațional oferit în Emirat. Recenziile realizate de UQAIB necesită, în esență, ca Universitatea să demonstreze că calitatea programelor predate în Dubai este echivalentă cu cele din campusul de origine din Londra.

Middlesex MBA top-uri Forbes Orientul Mijlociu Clasament program MBA în Dubai

Revista Forbes Middle East în numărul lor din martie 2012 a clasat Middlesex MBA drept numărul unu MBA din Dubai. Top-ranking este o afirmare a atributelor unice ale MBA Middlesex care sunt:

 • Gradul britanic cu un program cuprinzător de management de afaceri.
 • O coortă multi-culturală care lucrează într-o serie de industrii și afaceri
 • Facultate de excepție cu experiență integrală cu experiență în industrie cu sediul în Dubai
 • O serie de specializări: excelență în afaceri, finanțe, afaceri internaționale, marketing și operațiuni
 • Invitată facultate din topul afacerilor internaționale
 • Patru experiențe de învățare aplicată și patru activități de dezvoltare a competențelor executive - în afara clasei.
 • Experiență internațională cu o călătorie internațională bine stabilită la Paris sau Milano sau Shanghai.
 • O serie de evaluări practice pentru fiecare modul repartizate pe termen
 • Un MBA bazat pe proiecte care poate fi dus mai departe la înființarea unei afaceri sau are aplicații de consultanță.

QAA verifică modul în care universitățile și colegiile din Marea Britanie își mențin standardul în ceea ce privește învățământul superior. Logo-ul diamantului QAA și „QAA” sunt mărci înregistrate ale Agenției de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior.

126794_pexels-photo-3184291.jpegfauxel / Pexels

Locații

Dubai

Address
Dubai Knowledge Park - Blocks 4, 16, 17 & 19,
P.O. Box 500697

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră