Manipal University Dubai

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Manipal Universitatea Dubai (MUD) este un campus ramură de Universitatea Manipal, India, cea mai mare universitate privata din tara, unde se pregătesc peste 25.000 de studenți peste 23 de discipline.

Universitatea Manipal, India este acasa, la unele dintre cele mai bune instituții de excelență academică, inclusiv Kasturba Medical College & Manipal Institute of Technology.

Universitatea Manipal stabilit prezența în Dubai, Emiratele Arabe Unite în anul 2000. În prezent, Universitatea Manipal, Dubai se înscrie peste 1.500 de elevi din 26 de națiuni din întreaga lume și este o universitate multi-disciplinare indian din regiune.

MU Dubai mutat în campusul său iconic de stat-of-the-art în septembrie 2011. Imprastiati peste 750.000 de metri patrati de teren intravilan, campusul asupra lui poate găzdui peste 4000 de elevi. În afară de săli de clasă scop-construit contemporane, noul campus la Dubai International Oraș Academic (DIAC) laboratoare de case de ultimă oră în domeniul ingineriei, bio-tehnologie și tehnologia informației, precum și este, de asemenea acasa, la unele dintre cele mai bune studiouri și ateliere de lucru din regiune pentru programele din mass-media și de comunicare si de design interior.

Campusul găzduiește, de asemenea, o bibliotecă, cafenea trântit, abundente facilități interioare și exterioare sportive, inclusiv o pistă de atletism, terenuri de tenis, o sală de gimnastică și centru de fitness și un centru de recreere pentru băieți și fete. Întreaga Campusul este Wi-Fi activat. Universității sucursală campus în Dubai se bazează pe aceeași pedigree și de calitate, care a văzut UM ajunge la aceste înălțimi înalte în India. Dincolo de cadre universitare, studenți la MU, Dubai ajunge expunere ampla la evenimente extra-curriculare, activități sportive și alte evenimente culturale. Universitatea are o echipa de sport înfloritoare care a castigat lauri la toate evenimentele de conducere de nivel universitar din regiune și este la fel de activ în activități culturale și literare în Dubai.

Locații

Dubai

Manipal University

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite
Număr de telefon
+91 92437 77733

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră