MAS Education Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul educațional MAS este înființat în 1999 și este unul dintre institutele de educație de vârf și premier din Emiratele Arabe Unite dedicate furnizării de resurse și educație de calitate care modelează și împuternicește liderii, gânditorii și factorii de schimbare de mâine. Cu facultatea noastră dedicată de profesioniști calificați, programare și facilități de ultimă generație, călătoria noastră din ultimii 20 de ani ne-a oferit o experiență dovedită de excelență, permițându-ne să atingem noi repere în a face accesibil educației de calitate tuturor.

Misiunea MAS Education Institute este de a oferi elevilor o educație de înaltă calitate, încurajând totodată părinții cu un plan de plată ușor de neegalat. în plus, profesorul nostru expert oferă oportunități de carieră profesionale flexibile și excelente pentru educatorii din comunitățile internaționale, instalând cunoștințele, abilitățile și caracterul necesare pentru succesul în secolul 21

Locații

Dubai

Address
City Bay Building,
Off No.324,
Opp. Abu Hail Metro,
Hor Al Anz,
Dubai, U.A.E

Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: